Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, OctoberMom είπε:

Ήγκικεν η ώρα να σας διηγηθώ και τη δικιά μου Β' Επιπέδουυ! Θα μας θυμάται ο γιατρός, μόνο αυτό σας λέω...

Όλα καλά με το μωρό, κορίτσαρος ακόμα, ΓΙΟΥΠΙΙΙΙ!!! Αλλά ένας κοιμισμένος κορίτσαρος... 100 γραμμάρια σοκολάτα με καραμελωμένα αμύγδαλα και δεν κουνήθηκε παιδιά, ούτε το μικρό της δαχτυλάκι! Είχε κάτσει μπρούμυτα με τα ποδαράκια της μαζεμένα και κοιμόταν λες και δεν υπήρχε αύριο! Με πίεζε από δω ο άνθρωπος, με πίεζε από κει, πραγματικά κι εγώ, αν δε χτυπόύσε η καρδιά της καθαρά στο μόνιτορ, θ'αναρωτιόμουν αν ζει ή αν βλέπω ένα σκαντζοχοιράκι σε χειμερία νάρκη!

Κι έλα γύρνα από δω, όχι γύρνα απο κει, "Κουνήσου βρε μπέμπα για τη μαμάααα/ Ήρθε κι ο μπαμπάς, κουνήσου για το μπαμπά τουλάχιστον!" Ύπνε που θρέφεις τα παιδιά... Μ'εστειλε για εσπρέσσο, χτύπησα κι ένα μικρό πατατάκι γιατί κι έξω που περπατάγαμε δεν κουνιόταν (τί στο συντριβάνι της Μαβίλη την πήγαμε, τί χόρευα και τραγούδαγα το "Χόρευεε τουίστ" απέναντι απ'την καντίνα με τα βρώμικα, ΥΠΝΟΣΣΣ). Κόντεψε να με ξαναστείλει για χυμό όταν επέστρεψα κι ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ στην ίδια θέση, αλλά κάτι φαίνεται πέτυχε όταν με έβαλε ο χριστιανός σχεδόν μπρούμυτα κι έβαλε το ματσούκι σχεδόν στα πλευρά μου (τί πρόστυχα διηγούμαι η άσεμνη μάνα!) κι έβγαλε άκρη "Μετά κόπων και βασάνων" καθώς είπε γιατί "το μωρό σου μας βγήκε τζαναμπέτικο". Την πρώτη φορά στην αυχενική που πάλι τα ίδια του 'κανε, το χαρακτήρισε απλά "οκνό" :P . 

Με σοκολάτες, πατατάκια, εσπρέσσο κι ιδρώτα, μετρήσαμε μια μισόκιλη μπέμπα 25 εκατοστών αν θυμάμαι καλά :D Με τη μύτη του μπαμπά αν θέλετε τη γνώμη μου, με τη δικιά μου τη γαλλική αν θέλετε τη δική του βερζιόν!

Υ.Γ.: ΦΥΣΙΚΑ κι όταν γυρίσαμε σπίτι άρχισε πάλι να κάνει pogo μέσα στην κοιλιά και δεν έχει σταματήσει έκτοτε... 

Entaxei apla eklapsa!Thea i kori sou!Sta tetoia tis ola!!ahahahahahhahahah.Theloun na mas talaipwrisoun.Esu toulaxiston eides proswpo,egw tipota.Den mas ekane tin xari na gurisei katholou!!:D

• Χαχα 1

@Annou Και εμένα τόσο ήταν κορίτσι μου :) Και νμζ είμαστε ακριβώς μαζί εμείς οι δυο! Να μας πεις σε πιο Λεύκωμα κατέληξες να παίρνουμε ιδέες! 

@OctoberMom Πωπω τι επεισοδιακή μέρα είχατε! Να την χαίρεστε την μπεμπούλα σας :x Και μακάρι γιατί όχι - να είναι έτσι ήσυχο και όταν έρθει με το καλό! 

@Jasmine@ Τέλεια τα διδυμάκια μας!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Καλημέρα!!!

@OctoberMom θεουλα η μπέμπα όχι αγάπη μου δεν θα της πείτε εσείς ποτέ θα κοιμηθεί κ ποτέ όχι, εκείνη θα αποφασίσει!! 

@Annou μια χαρά η μπέμπα σου κ εμένα τόσο ήταν πάνω κάτω στη β επιπέδου! Εγώ πλέον αν έρθει κάποιος σπίτι πολύ ευχαρίστως θα παραγγείλω απέξω, εδώ με το ζόρι μαγειρεύω για εμάς που να κάνω τραπέζια καλέ ;;

• Χαχα 2

C1JTp3.png

5 ώρες πρίν, OctoberMom είπε:

Ήγκικεν η ώρα να σας διηγηθώ και τη δικιά μου Β' Επιπέδουυ! Θα μας θυμάται ο γιατρός, μόνο αυτό σας λέω...

Όλα καλά με το μωρό, κορίτσαρος ακόμα, ΓΙΟΥΠΙΙΙΙ!!! Αλλά ένας κοιμισμένος κορίτσαρος... 100 γραμμάρια σοκολάτα με καραμελωμένα αμύγδαλα και δεν κουνήθηκε παιδιά, ούτε το μικρό της δαχτυλάκι! Είχε κάτσει μπρούμυτα με τα ποδαράκια της μαζεμένα και κοιμόταν λες και δεν υπήρχε αύριο! Με πίεζε από δω ο άνθρωπος, με πίεζε από κει, πραγματικά κι εγώ, αν δε χτυπόύσε η καρδιά της καθαρά στο μόνιτορ, θ'αναρωτιόμουν αν ζει ή αν βλέπω ένα σκαντζοχοιράκι σε χειμερία νάρκη!

Κι έλα γύρνα από δω, όχι γύρνα απο κει, "Κουνήσου βρε μπέμπα για τη μαμάααα/ Ήρθε κι ο μπαμπάς, κουνήσου για το μπαμπά τουλάχιστον!" Ύπνε που θρέφεις τα παιδιά... Μ'εστειλε για εσπρέσσο, χτύπησα κι ένα μικρό πατατάκι γιατί κι έξω που περπατάγαμε δεν κουνιόταν (τί στο συντριβάνι της Μαβίλη την πήγαμε, τί χόρευα και τραγούδαγα το "Χόρευεε τουίστ" απέναντι απ'την καντίνα με τα βρώμικα, ΥΠΝΟΣΣΣ). Κόντεψε να με ξαναστείλει για χυμό όταν επέστρεψα κι ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ στην ίδια θέση, αλλά κάτι φαίνεται πέτυχε όταν με έβαλε ο χριστιανός σχεδόν μπρούμυτα κι έβαλε το ματσούκι σχεδόν στα πλευρά μου (τί πρόστυχα διηγούμαι η άσεμνη μάνα!) κι έβγαλε άκρη "Μετά κόπων και βασάνων" καθώς είπε γιατί "το μωρό σου μας βγήκε τζαναμπέτικο". Την πρώτη φορά στην αυχενική που πάλι τα ίδια του 'κανε, το χαρακτήρισε απλά "οκνό" :P . 

Με σοκολάτες, πατατάκια, εσπρέσσο κι ιδρώτα, μετρήσαμε μια μισόκιλη μπέμπα 25 εκατοστών αν θυμάμαι καλά :D Με τη μύτη του μπαμπά αν θέλετε τη γνώμη μου, με τη δικιά μου τη γαλλική αν θέλετε τη δική του βερζιόν!

Υ.Γ.: ΦΥΣΙΚΑ κι όταν γυρίσαμε σπίτι άρχισε πάλι να κάνει pogo μέσα στην κοιλιά και δεν έχει σταματήσει έκτοτε... 

Τρελαίνομαι να διαβαζω κείμενά σου,πραγματικά!

Καλά να είναι η μπουμπού κι ας κάνει κόλπα!! :x

5 ώρες πρίν, Annou είπε:

Kalispera koritsia mou,sas diavazw na xerete full!
Apla eimai toso exantlimeni autes tis meres.Exoume olo kosmo spiti.Exw kanei 4 trapezia mou exei vgei i pisti.

Eipa telos twra gia ligo kairo.Egw ftaiw omws giati m’aresoun ta kalesmata k meta peftw xeri.

Entwmetaxy exei arxisei na me ponaei i mesi mou an kathomai polles wres orthia k den tin palevw katholou.

Tin mikri mou tin niwthw olo kai pio polu.

Egw 22 evdomadwn pou piga gia tin B epipedou itan 460 grammaria k 25 cm.

Kala den einai?

Kai kati allo?pws niwtheis an exeis suspaseis?exw niwsei kapoies fores xamila stin koilia na ginetai kati alla den xerw ti einai...An einai auto..

Avrio tha paw na dw k egw gia leukwma:P

Να μη ζοριζεσαι πολύ ! Μεγαλώνει το νινι κ χρειάζεται λίγο πιο χαλαρά όλα!

Πολύ καλά είναι το βάρος της,μην ανησυχείς!

Για τις συσπάσεις δεν μπορώ να σε βοηθήσω,δεν έχω ιδέα.. απ' ότι μου έχουν πει σαν σφίξιμο είναι,σαν να μαζεύει η κοιλιά 

Περιμένουμε νέα για το λεύκωμα!:x

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Annou είπε:

Entaxei apla eklapsa!Thea i kori sou!Sta tetoia tis ola!!ahahahahahhahahah.Theloun na mas talaipwrisoun.Esu toulaxiston eides proswpo,egw tipota.Den mas ekane tin xari na gurisei katholou!!:D

Χαχα, να είμαστε προετοιμασμένες για τις προσωπικότητες που θα υποδεχτούμε ;);) Incognito οι Κιουρίες... Ναι μωρέ πάντως, ξενέρωσα κι εγώ λίγο που όλες βγαίνουν με μουρίτσες 4d κι εμένα όχι!

Α, επίσης το κεφαλάκι της είναι στενόμακρο γτ είναι ισχιακή ακόμα, θα στρωσει φαντάζομαι... Έχει τουμπάρει καμίας ήδη??

• Χαχα 1

JeY7p2.png

Χαχα, να είμαστε προετοιμασμένες για τις προσωπικότητες που θα υποδεχτούμε ;);) Incognito οι Κιουρίες... Ναι μωρέ πάντως, ξενέρωσα κι εγώ λίγο που όλες βγαίνουν με μουρίτσες 4d κι εμένα όχι!

Α, επίσης το κεφαλάκι της είναι στενόμακρο γτ είναι ισχιακή ακόμα, θα στρωσει φαντάζομαι... Έχει τουμπάρει καμίας ήδη??

Καλημέρα!!! Αχ σε ταλαιπωρεί κ εσένα η κόρη σου... τούλαχιστον την έχεις δει να κοιμάται, εμένα μόνο ξυλο παιζουν! Η μια χθες είχε γυρίσει επιτέλους.... βέβαια τώρα τα πόδια της τα έχω στα πλευρά μου,αλλά οκ! 
επισης ούτε εγώ τις έχω δει πρόσωπο σε τρισδιάστατο υπέρηχο δεν κάθονται με τίποτα κρύβονται 

• Χαχα 2

SqfGp3.png

Ούτε εγώ τον έχω δει καλα!! Λίγο μαγουλακια !!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

@Annou @OctoberMom με τα μωράκια σας τα τα πονηρουλια! Don t worry κ η δική μου η σουσουραδιτσα δν μας έχει κάνει τη χάρη! Μόνο φωτο ασπρόμαυρη πήρα με λίγο μύτη κ χειλάκια! Τα κορίτσια μας όλα είναι ντροπαλά, τα αγοράκια ποζάρουν πιο πολύ...τι να πεις...αλλη γενιά...αχαχαχαχα

Ακούστε τι έπαθα χθες βράδυ! Αφού με απαρνήθηκε ο γιος κι ήθελε να ξαπλώσει με τν μπαμπά του,άραξα κι εγώ στον καναπέ να χαζέψω τιβί! Εεεε αρχίζει κάτι κλωτσιδια δυνατά χαμηλά πολυυυ χαμηλά, φοβήθηκα...Τι κάνει λέω???θα βγει έξω??? Αλλάζω ποζισιον τπτ! Αρχίζω αχ κ βαχ σηκώνεται κ ο άντρας μ τρελαμένος!Αχαχαχα! βγαίνουμε βεράντα για περπάτημα τπτ...ξαναξαπλωνω αλλιώς τα ίδια! 4 φορές συνεχόμενα πήγα για πιπι,κόντεψα να κοιμηθώ εκεί μέσα! Κάποια στιγμή ηρέμησε το παιδί...Δν ξέρω...καρπουζακι είχα φάει! Τρόμαξα αλήθεια σας λέω, συνήθως χαμηλά κλωτσαει αλλά το χθεσινοβραδινο με αναστάτωσε ! 

• Χαχα 3

IjnUp3.pngscOTp2.png

6 ώρες πρίν, OctoberMom είπε:

Να σαι καλα κοριτσι μου!! εκλαψα απο τα γελια με την περιγραφη σου!! Με το καλο η κορακλα σου!! Θα σας παρει τα μυαλα λεμε... ειναι τα ατιμα τα κοριτσουδια τσαχπινιαρικα, εξυπνα, πονηρα και ξεπεταγμενα... Θα παθεις πλακα ποσο γρηγορα θα αντιδρα και θα εχει κι αποψη... Αααα και προμηθευσου απο τωρα παμπερς.......για τον μπαμπα της!!! ;-)

Υγ μου θυμιζει τη δικια μου...τα ιδια εκανε...στους υπερηχους και στους καρδιοτοκογραφους αγαλματακι ακουνητο...στο σπιτι δεν με αφηνε σε ησυχια...ουτε να κοιμηθω μπορουσα απο την τουμπα και την κλωτσια... τωρα δε....αστα...μες στην ενεργεια ηδη κι ειναι μολις 3 μηνων!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Pagotoula είπε:

Να σαι καλα κοριτσι μου!! εκλαψα απο τα γελια με την περιγραφη σου!! Με το καλο η κορακλα σου!! Θα σας παρει τα μυαλα λεμε... ειναι τα ατιμα τα κοριτσουδια τσαχπινιαρικα, εξυπνα, πονηρα και ξεπεταγμενα... Θα παθεις πλακα ποσο γρηγορα θα αντιδρα και θα εχει κι αποψη... Αααα και προμηθευσου απο τωρα παμπερς.......για τον μπαμπα της!!! ;-)

Υγ μου θυμιζει τη δικια μου...τα ιδια εκανε...στους υπερηχους και στους καρδιοτοκογραφους αγαλματακι ακουνητο...στο σπιτι δεν με αφηνε σε ησυχια...ουτε να κοιμηθω μπορουσα απο την τουμπα και την κλωτσια... τωρα δε....αστα...μες στην ενεργεια ηδη κι ειναι μολις 3 μηνων!!!

Παγωτούλα, κάτι τετοιο ψυχανεμίζομαι κι εγώ! Ωραία θα περάσουμε...! Τουλάχιστον το καταλάβαμε νωρίς νωρίς ότι δεν τις διαφεντεύουμε εμείς, οπότε είμαστε προετοιμασμένες για τη συνέχεια ;)

• Μου αρέσει 1

JeY7p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

@Jasmine@ και @OctoberMom μπράβο για τα αποτελέσματά σας! Να χαίρεστε τα κοριτσάκια σας! Όλα τέλεια από δω και πέρα!!!

Κ εμένα ήταν ισχυακο στην β επιπέδου... Το καλό που του θέλω είναι να γυρίσει αν και με τέτοια τεμπελιά που το δέρνει χλωμο:mellow:

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

@Annou εμ αν είχατε αγοράκια κ φωτό θα είχατε κ προσόντα να θαυμάζετε αλλά ας ειναι.. χαχχαχα

μια χαρά καλέ είναι η κοριτσάρα σου φίλη μου,όσο για τα εκατοστά εμένα μου είπε ο νεογνόλογος πως από τη β επιπέδου κ μετά δε μας ενδιαφέρουν τα εκατοστά αλλά το βάρος..οπότε είναι τέλεια!!! Όσο για το ισχιακό εμένα φίλη όπως έχετε καταλάβει είναι Ταλιμπάν εκεί μέσα οπότε τι να πω..στη β επιπέδου ήταν με το κεφάλι πάνω ,προχθές που είχα απλό υπέρηχο είχε γυρίσει κάτω το κεφάλι κ όσο με πασπατευε κ γιατρός τσουκ κάνει ένα γλουκ κ ξανά γυρνάει επάνω..μάλλον ενοχλήθηκε το καλό μου:D

@OctoberMom σας πουλάει κ σας αγοράζει ήδη η μικρή μου φαίνεται ε??:tongue:

@elenioz εσένα όλα καλά το νινι ??.:)

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

@Annou εμ αν είχατε αγοράκια κ φωτό θα είχατε κ προσόντα να θαυμάζετε αλλά ας ειναι.. χαχχαχα

μια χαρά καλέ είναι η κοριτσάρα σου φίλη μου,όσο για τα εκατοστά εμένα μου είπε ο νεογνόλογος πως από τη β επιπέδου κ μετά δε μας ενδιαφέρουν τα εκατοστά αλλά το βάρος..οπότε είναι τέλεια!!! Όσο για το ισχιακό εμένα φίλη όπως έχετε καταλάβει είναι Ταλιμπάν εκεί μέσα οπότε τι να πω..στη β επιπέδου ήταν με το κεφάλι πάνω ,προχθές που είχα απλό υπέρηχο είχε γυρίσει κάτω το κεφάλι κ όσο με πασπατευε κ γιατρός τσουκ κάνει ένα γλουκ κ ξανά γυρνάει επάνω..μάλλον ενοχλήθηκε το καλό μου:D

@OctoberMom σας πουλάει κ σας αγοράζει ήδη η μικρή μου φαίνεται ε??:tongue:

@elenioz εσένα όλα καλά το νινι ??.:)

Πως πάει χωρίς την υπάλληλο; Πρόσεχε να μην κουράζεσαι 

SqfGp3.png

Θα σχολιάσω απλά το γεγονός οτι καμιά σας δεν είχε την απορία τι είναι το ισχιακό που λέει η @OctoberMom εκτός από εμένα...το googlara λοιπόν και εγώ να μην με λέτε και άσχετη!!!:lol:

• Χαχα 5

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...