Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι ναι πολύ καλό τιπ και βοήθησε αρκετά! Όλα καλά θα πάνε!!!

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Christinα είπε:

Α για πες το καρότσι σας ,είναι Από αυτά που λέω?χωράει πίσω??? Στο ίδιο στυλ είναι κ το δικό μου! Κι εγώ για μπαγκαζιερα από πάνω λέω αλλά πόσο βάρος να αντέξει το κουτάκι μου???

Είχαμε πάρει το chicco simplicity και χωρούσε αρκετά άνετα μπορώ να πω! Κ έπαιρνε κ μια μεγάλη βαλίτσα από κατω...

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, marianna1986 είπε:

Είχαμε πάρει το chicco simplicity και χωρούσε αρκετά άνετα μπορώ να πω! Κ έπαιρνε κ μια μεγάλη βαλίτσα από κατω...

Βρε κορίτσι σε ζαλίζω! γενικά τα εκτίμησα τα chicco, αυτό σου βγήκε καλό?βολεψαν τόσο μικρά ροδάκια? 

IjnUp3.pngscOTp2.png

Βρε κορίτσι σε ζαλίζω! γενικά τα εκτίμησα τα chicco, αυτό σου βγήκε καλό?βολεψαν τόσο μικρά ροδάκια? 

Δεν με ζαλίζεις! 

Καλό μου βγήκε,αντεξε αφού θα το έχω κ για το επόμενο. Όσο για τα ροδακια δεν είχα κάποια πρόβλημα, πήγαμε πολλές βόλτες παντού! Δεν έχω όμως τσουλησει άλλο καρότσι με μεγάλες ροδες για να συγκρινω!

• Ευχαριστώ 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι τα γλυκακια μου!!! Για διδυμα μου είπε είναι μια χαρά.... και από δω κ πέρα εγώ πολύ ξεκουραση!!! 

Μπράβο στα κορίτσια σου κ σε σένα!!! Ναι να ξεκουράζεσαι γιατί κουβαλάς δύο κοριτσαρους! :x

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι τα γλυκακια μου!!! Για διδυμα μου είπε είναι μια χαρά.... και από δω κ πέρα εγώ πολύ ξεκουραση!!! 

Εννοείται μια χαρά είναι για δίδυμα!! Κοριτσαροι είναι φίλη μου!! Τις πέτυχες ξυπνιες?? 

Κ αυτά τα περί ξεκούρασης εσύ από δω κ πέρα άστα σε εμάς..πες τα κ καλά στον άντρα σου τον φουκαρα χαχαχαχα:P

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Εννοείται μια χαρά είναι για δίδυμα!! Κοριτσαροι είναι φίλη μου!! Τις πέτυχες ξυπνιες?? 

Κ αυτά τα περί ξεκούρασης εσύ από δω κ πέρα άστα σε εμάς..πες τα κ καλά στον άντρα σου τον φουκαρα χαχαχαχα:P

Του τα πε ο γιατρός ευτυχώς!!!! Χαχχαχαχ ναι ναι πάντα τις πετυχαίνω ξυπνιες να τσακώνονται! 

@Jasmine@ για πες είδες καμμία περίεργη πόζα,κάτι αστείο? Πες να λιγουρευομαστε!:x φατσούλες είδατε? Μοιάζουν ή είναι διαφορετικές? Δεν θυμάμαι τι έχεις πει!

Τίποτα τίποτα έπαιζαν μπουνιές κ ο γιατρός γέλαγε.... αλλά σοβαρεσ Μπουνιές δε το λέω για πλάκα!δε μας κάνουν τη χάρη να δούμε Καλά πρόσωπο! Νομίζω όμως ότι έχουν μεγάλα χείλια, απ όσο έχουμε δει!!!

• Χαχα 4

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Του τα πε ο γιατρός ευτυχώς!!!! Χαχχαχαχ ναι ναι πάντα τις πετυχαίνω ξυπνιες να τσακώνονται! 

Τίποτα τίποτα έπαιζαν μπουνιές κ ο γιατρός γέλαγε.... αλλά σοβαρεσ Μπουνιές δε το λέω για πλάκα!δε μας κάνουν τη χάρη να δούμε Καλά πρόσωπο! Νομίζω όμως ότι έχουν μεγάλα χείλια, απ όσο έχουμε δει!!!

Είναι σίγουρα παιδιά σου φίλη!! 

Με τσαγανο,τσαμπουκαλουδικα!!

• Χαχα 1

Kalispera koritsia mou,sas diavazw na xerete full!
Apla eimai toso exantlimeni autes tis meres.Exoume olo kosmo spiti.Exw kanei 4 trapezia mou exei vgei i pisti.

Eipa telos twra gia ligo kairo.Egw ftaiw omws giati m’aresoun ta kalesmata k meta peftw xeri.

Entwmetaxy exei arxisei na me ponaei i mesi mou an kathomai polles wres orthia k den tin palevw katholou.

Tin mikri mou tin niwthw olo kai pio polu.

Egw 22 evdomadwn pou piga gia tin B epipedou itan 460 grammaria k 25 cm.

Kala den einai?

Kai kati allo?pws niwtheis an exeis suspaseis?exw niwsei kapoies fores xamila stin koilia na ginetai kati alla den xerw ti einai...An einai auto..

Avrio tha paw na dw k egw gia leukwma:P

• Μου αρέσει 4

Ήγκικεν η ώρα να σας διηγηθώ και τη δικιά μου Β' Επιπέδουυ! Θα μας θυμάται ο γιατρός, μόνο αυτό σας λέω...

Όλα καλά με το μωρό, κορίτσαρος ακόμα, ΓΙΟΥΠΙΙΙΙ!!! Αλλά ένας κοιμισμένος κορίτσαρος... 100 γραμμάρια σοκολάτα με καραμελωμένα αμύγδαλα και δεν κουνήθηκε παιδιά, ούτε το μικρό της δαχτυλάκι! Είχε κάτσει μπρούμυτα με τα ποδαράκια της μαζεμένα και κοιμόταν λες και δεν υπήρχε αύριο! Με πίεζε από δω ο άνθρωπος, με πίεζε από κει, πραγματικά κι εγώ, αν δε χτυπόύσε η καρδιά της καθαρά στο μόνιτορ, θ'αναρωτιόμουν αν ζει ή αν βλέπω ένα σκαντζοχοιράκι σε χειμερία νάρκη!

Κι έλα γύρνα από δω, όχι γύρνα απο κει, "Κουνήσου βρε μπέμπα για τη μαμάααα/ Ήρθε κι ο μπαμπάς, κουνήσου για το μπαμπά τουλάχιστον!" Ύπνε που θρέφεις τα παιδιά... Μ'εστειλε για εσπρέσσο, χτύπησα κι ένα μικρό πατατάκι γιατί κι έξω που περπατάγαμε δεν κουνιόταν (τί στο συντριβάνι της Μαβίλη την πήγαμε, τί χόρευα και τραγούδαγα το "Χόρευεε τουίστ" απέναντι απ'την καντίνα με τα βρώμικα, ΥΠΝΟΣΣΣ). Κόντεψε να με ξαναστείλει για χυμό όταν επέστρεψα κι ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ στην ίδια θέση, αλλά κάτι φαίνεται πέτυχε όταν με έβαλε ο χριστιανός σχεδόν μπρούμυτα κι έβαλε το ματσούκι σχεδόν στα πλευρά μου (τί πρόστυχα διηγούμαι η άσεμνη μάνα!) κι έβγαλε άκρη "Μετά κόπων και βασάνων" καθώς είπε γιατί "το μωρό σου μας βγήκε τζαναμπέτικο". Την πρώτη φορά στην αυχενική που πάλι τα ίδια του 'κανε, το χαρακτήρισε απλά "οκνό" :P . 

Με σοκολάτες, πατατάκια, εσπρέσσο κι ιδρώτα, μετρήσαμε μια μισόκιλη μπέμπα 25 εκατοστών αν θυμάμαι καλά :D Με τη μύτη του μπαμπά αν θέλετε τη γνώμη μου, με τη δικιά μου τη γαλλική αν θέλετε τη δική του βερζιόν!

Υ.Γ.: ΦΥΣΙΚΑ κι όταν γυρίσαμε σπίτι άρχισε πάλι να κάνει pogo μέσα στην κοιλιά και δεν έχει σταματήσει έκτοτε... 

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 6

JeY7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...