Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

Mεγειά τα λευκωματάκια σας τσούπρες μου, σας θαυμάζω να ξέρετε εγώ και μόνο που σκέφτομαι να συμπληρώνω όλα αυτα ξέρω οτι δεν θα το κάνω ούτε για αστείο και θα το αφήσω μισό, οπότε απλά θα της φτιάξω ένα άλπμουμ ψηφιακό με φωτογραφίες από υπέρηχους και φωτο γέννησης να έχει να θυμάται...

@Hliolousti κ εγώ μόνο ανάσκελα βολεύομαι και στο πλάι πολύ δύσκολα και με μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια, και εννοείται 100 σβούρες το δευτερόλεπτο!!

κ εγω αυτό με το άλμπουμ θα κάνω.......!!!!!!!!φιλη μου πολύυυυ!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!

Βλέπω είστε όλες μια χαρά και τα νανάκια μας !!! 

Εμείς κουνιομαστε σε όλη την επιφάνεια της κοιλιάς και όταν ξαπλώνω στο πλάι νιώθω κλοτσιές στα πλευρά!!! Επίσης 2 μέρες τώρα κατεβαίνει πολύ χαμηλά και κλοτσαει σε παράξενα σημεία που ενοχλεί πολυυυυ..

Ξεκίνησα και μαθήματα με μια μαια σε δημοτικά ιατρεία που μου είπε τι πράγματα θα χρειαστούμε..Και την άλλη φορά θα κάνουμε άνασουλες και θηλασμό ενθουσιάστηκα !!

Τα φιλιά μου σε όλες!!!!!

• Μου αρέσει 5

Just now, Mariamaraki είπε:

Εμείς κουνιομαστε σε όλη την επιφάνεια της κοιλιάς και όταν ξαπλώνω στο πλάι νιώθω κλοτσιές στα πλευρά!!! Επίσης 2 μέρες τώρα κατεβαίνει πολύ χαμηλά και κλοτσαει σε παράξενα σημεία που ενοχλεί πολυυυυ..

Ξεκίνησα και μαθήματα με μια μαια σε δημοτικά ιατρεία που μου είπε τι πράγματα θα χρειαστούμε..Και την άλλη φορά θα κάνουμε άνασουλες και θηλασμό ενθουσιάστηκα !!

Θα σε βοηθήσουν πολύ τα μαθήματα!! Καλά έκανες!!:x

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εμένα ήταν η γιαγιά μου δίδυμη! Ούτε αυτή έκανε διδυμα ούτε η μάνα μου.... βέβαια τότε δεν έκαναν υπερήχους κλπ δλδ κάποια εγκυμοσύνη μπορεί να είχε ξεκινήσει δίδυμη κ να μη συνέχισε! Εύχομαι αν το θες η επόμενη εγκυμοσύνη σου να είναι διπλή!!!

.

Just now, Anastasia05 είπε:

Ίσως τα επόμενα κορίτσι!!:wub:

Ευχαριστώ κορίτσια! Ας είναι καλά τα παιδιά & εμείς σαν γανοεις και ας κάνω και δέκα! Αν και δε με παίρνει η ηλικία. Οποτε βλέπουμε! Και σ εσας εύχομαι όσα θέλει η καρδιά σας! 

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα! 

@P.L.L. σε βλέπω έτοιμη να γίνεις πολύτεκνη! Μακάρι και δίδυμα αν το θέλεις, γιατί όχι;

Εμένα η γιαγιά μου (μαμά μαμάς) είχε δίδυμα αγόρια τα οποία τα γέννησε 7 μηνων και δεν εζησαν:-?. Δίδυμα εκανε ο αδερφός μου αλλά δεν πιάνεται...

Τα έχασε; Ω ρε γαμωτο.. Και οι δυο μου γιαγιάδες είχαν χάσει παιδιά και μάλιστα αφού τα είχαν μεγαλώσει λίγο.. Τι δύσκολοι καιροί. Παναγία μου να μας αξιώσει ο Θεός να ζήσουμε κάτι τόσο άσχημο..! 

Σας συμβαίνει κι εσας μέσα στη νύχτα να πεταγεστε μέσα στο αγχος γιατί σας πέρασε μια εικόνα από το μυαλό πως το παιδί σας έπεσε στην θάλασσα η το πάτησε αυτοκίνητο κτλ; Εμενα μου συνέβαινε και πριν κάνω την κόρη. Δηλαδή αγχωνόμουν για τα παιδιά που δεν είχα ακόμα(!) Τώρα όμως το έχω τερματίσει. Μάλλον έχω πολύ αγχος και το εξωτερικευω έτσι. 

1 hour ago, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

@Renez μέλι στάζεις φιλενάδα μου, έπρεπε να ονομάσεις την ομάδα μανουλες Οκτωβρίου - μόνο για αγόρια!!:lol:

Ξέχασα να σας πω ότι ρώτησα κ για τον ύπνο ανάσκελα νομίζω η @Hliolousti είχε πει ότι φοβάται, κ είχα παρατηρήσει κ εγώ ότι κάποιες φορές σκληραίνει απότομα η κοιλιά μου, μου είπε η γιατρός ότι δεν έχω κανένα θέμα απλά το μωρό έρχεται πιο πάνω κ απλά αργότερα θα χρειάζομαι μαξιλάρια γιατί θα ανεβαίνει ψηλά στο διάφραγμα κ δεν θα μπορώ να ανασανω, αλλά για το μωρό δεν υπάρχει κίνδυνος

Μμμμ δεν το ξερά τότε φίλη ότι θα έχω παίδαρο:P

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

@Jasmine@ @Irinoula86 τεμπελες μαναδες είμαστε μου φαίνεται :lol: η αληθεια είναι οτι έχω σκεφτεί να πάρω και ένα κουτί μεγάλο και να φυλάξω τα πρώτα της παπουτσια, πιπιλα κλπ μαζί με το αλμπουμ!Μέχρι εκεί!!

Just now, Mariamaraki είπε:

@Jasmine@ μην νομίζεις οτι γυρίζω εύκολα, πολλές φορές σκουντάω τον άντρα μου και του λέω τσούλα με δεξια, τράβαμε αριστερά, τον βάζω να με παρκάρει :tongue:

Μαρία να μας λές κανα μυστικό και σε εμάς που δεν ξεκουβαλάμε να  πάμε να μάθουμε . αν και εμένα χθες η γιατρός μου είπε οτι η μαία της από το επόμενο ραντεβού θα αρχίσει να μου κάνει μαθήματα και θα με βοηθάει και με τον θηλασμό και μετά το μαιευτήριο....

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

@Jasmine@ @Irinoula86 τεμπελες μαναδες είμαστε μου φαίνεται :lol: η αληθεια είναι οτι έχω σκεφτεί να πάρω και ένα κουτί μεγάλο και να φυλάξω τα πρώτα της παπουτσια, πιπιλα κλπ μαζί με το αλμπουμ!Μέχρι εκεί!!

@Jasmine@ μην νομίζεις οτι γυρίζω εύκολα, πολλές φορές σκουντάω τον άντρα μου και του λέω τσούλα με δεξια, τράβαμε αριστερά, τον βάζω να με παρκάρει :tongue:

Μαρία να μας λές κανα μυστικό και σε εμάς που δεν ξεκουβαλάμε να  πάμε να μάθουμε . αν και εμένα χθες η γιατρός μου είπε οτι η μαία της από το επόμενο ραντεβού θα αρχίσει να μου κάνει μαθήματα και θα με βοηθάει και με τον θηλασμό και μετά το μαιευτήριο....

Κ εμένα κάπως έτσι κ μου λέει κιολας έλα βαρελακι μπορείς!!! Για να με εμψυχώνει....:angry:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

SqfGp3.png

Allo!! Τι κάνετε??? 

Τώρα που σφίγγουν οι ζέστες νιώθω κ συμπεριφερομαι σαν καρδιοπαθης άνω των 65! Τρελό νιατο, crazy mama! Κι 2 δουλίτσες να κάνω στο σπίτι πονουν τα πόδια μ λες κι εκανα γυμναστηκουλα...σκουριασα!:shock:

Στον ύπνο κι εγώ τσουλαω σαν βαρελακι! Επειδή είμαι φαν του μπρουμιτου ύπνου είχα ρωτήσει τν γιατρό στο 1ο μου κ είπε ότι δν πειράζει αλλά κάποια στιγμή δν θα με βολεύει! Έχει έρθει πάλι αυτή η στιγμή αλλά με έχει σώσει το μαξιλαράκι εγκυμοσύνης! Νομίζω σε λιγο καιρό δεν θα με καλύπτει όμως!!! Θα επανέλθω στα 5 μαξιλάρια που έβαζα κ στο 1ο...2 κεφάλι,1 πλάτη,1 κοιλιά, 1 ανάμεσα στα πόδια! Θα γίνει του μαξιλαροπολεμου, ο άντρας μου δν χώραγε στο κρεββάτι...Άσε που τν ζεσταιναν καλοκαιριατικο αλλααααα...Δν μιλάει...Είναι η κόρη στη μέση τώρα...:x

Αααα ήρθαν κ τα πράγματα από ΙΚΕΑ!!! Πήγα πρωί πρωί να τα πάρω κ δν χωρούσε  σε μηκος1 κούτα στο αυτοκίνητο... Βρε κορίτσια  προβληματίστηκα! εγώ είχα καροτσι που έκλεινε σαν μπαστούνι αλλά κανονικό Όχι από τα ελαφρά τα καλοκαιρινά. Τώρα αυτά που βλέπω έχουν άλλο κλείσιμο κ αναρωτιέμαι θα χωράει τπτ άλλο στο punto το καημένο ή δν θα πηγαίνουμε πουθενά η οικογένεια Χωραφα? Εσείς που έχετε τέτοιου τύπου καρότσι σας χωράει μαζί με κάνα 2 βαλίτσες σε μικρό αυτοκίνητο??? Όχι τπτ άλλο, αλλά με όλη τη κατάσταση το ξεχάσαμε που λέγαμε να πάρουμε πιο μεγάλο τουτου!

• Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Allo!! Τι κάνετε??? 

Τώρα που σφίγγουν οι ζέστες νιώθω κ συμπεριφερομαι σαν καρδιοπαθης άνω των 65! Τρελό νιατο, crazy mama! Κι 2 δουλίτσες να κάνω στο σπίτι πονουν τα πόδια μ λες κι εκανα γυμναστηκουλα...σκουριασα!:shock:

Στον ύπνο κι εγώ τσουλαω σαν βαρελακι! Επειδή είμαι φαν του μπρουμιτου ύπνου είχα ρωτήσει τν γιατρό στο 1ο μου κ είπε ότι δν πειράζει αλλά κάποια στιγμή δν θα με βολεύει! Έχει έρθει πάλι αυτή η στιγμή αλλά με έχει σώσει το μαξιλαράκι εγκυμοσύνης! Νομίζω σε λιγο καιρό δεν θα με καλύπτει όμως!!! Θα επανέλθω στα 5 μαξιλάρια που έβαζα κ στο 1ο...2 κεφάλι,1 πλάτη,1 κοιλιά, 1 ανάμεσα στα πόδια! Θα γίνει του μαξιλαροπολεμου, ο άντρας μου δν χώραγε στο κρεββάτι...Άσε που τν ζεσταιναν καλοκαιριατικο αλλααααα...Δν μιλάει...Είναι η κόρη στη μέση τώρα...:x

Αααα ήρθαν κ τα πράγματα από ΙΚΕΑ!!! Πήγα πρωί πρωί να τα πάρω κ δν χωρούσε  σε μηκος1 κούτα στο αυτοκίνητο... Βρε κορίτσια  προβληματίστηκα! εγώ είχα καροτσι που έκλεινε σαν μπαστούνι αλλά κανονικό Όχι από τα ελαφρά τα καλοκαιρινά. Τώρα αυτά που βλέπω έχουν άλλο κλείσιμο κ αναρωτιέμαι θα χωράει τπτ άλλο στο punto το καημένο ή δν θα πηγαίνουμε πουθενά η οικογένεια Χωραφα? Εσείς που έχετε τέτοιου τύπου καρότσι σας χωράει μαζί με κάνα 2 βαλίτσες σε μικρό αυτοκίνητο??? Όχι τπτ άλλο, αλλά με όλη τη κατάσταση το ξεχάσαμε που λέγαμε να πάρουμε πιο μεγάλο τουτου!

Ανάλογα το μοντέλο Punto:tongue:

Oταν πάτε για καρότσια θα τα κλείνετε να τα μετράτε να δείτε αν χωράνε,πολλοί δεν αφήνουν να βγεις με το καροτσι από το κατάστημα να το δοκιμάσεις στο αυτοκίνητο..

Σε Punto Evo διπορτο,έχουμε χωρέσει 3 ενήλικες, το μωρό στο κάθισμα, το καρότσι κ τα πράγματα μας(τρεις μικρές βαλίτσες) αν ξέρετε καλό τετρις,γίνεται δουλιτσα:mrgreen:

Καροτσι σαν το cloud που πήρε χθες μια κοπέλα

Κι εγώ περιμένω αύριο πράγματα από ικεα:x

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Allo!! Τι κάνετε??? 

Σε νιώθω κορίτσι!! Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ, πώς θα πηγαίνω σούρτα φέρτα δουλειά τώρα με τη ζέστη όλον τον Ιούλιο?? Φφφ... 

• Μου αρέσει 1

JeY7p2.png

Allo!! Τι κάνετε??? 

Το πόσο σε νιώθω δεν λέγεται!!εμένα έχουν αρχίσει και πονάνε μέσες , γοφοί τα πάντα όλα, κάνω ένα μαγείρεμα και ένα πλύσιμο πιάτων και πέφτω τέζα...

Αστα να πάνε και εμείς κυκλοφορούμε με το δικό μου το κούτσικο που είναι και αυτόματο άρα πιο ευκολό στην οδήγηση  και δεν μας βλέπω καλά, το πορτ παγκαζ με το ζόρι χωράει μια βαλίτσα , του συζύγου εν τω μεταξύ μεγάλο πορτ παγκαζ αλλά δίπορτο (εργενικες επιλογές) μας βλέπω να κυκλοφορούμε χώρια :mrgreen:

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Σήμερα έβαλε για τα καλά ζέστη! Τη νύχτα κοιμάμαι κ εγώ με πολλά μαξιλάρια πάνω, κατω, πίσω, ανάμεσα στα πόδια κ ένα που το αγκαλιάζω:ph34r:

Κατά τ αλλά όλα μια χαρά, νοιωθω μια ευεξία και οι δουλειές δεν με κουράζουν! 

Εμείς έχουμε ένα yaris, βολικό αμάξι αλλά αν δούμε ότι δεν χωραμε πια ίσως βάλουμε μια μπαγκαζιερα από πάνω.

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Σήμερα έβαλε για τα καλά ζέστη! Τη νύχτα κοιμάμαι κ εγώ με πολλά μαξιλάρια πάνω, κατω, πίσω, ανάμεσα στα πόδια κ ένα που το αγκαλιάζω:ph34r:

Κατά τ αλλά όλα μια χαρά, νοιωθω μια ευεξία και οι δουλειές δεν με κουράζουν! 

Εμείς έχουμε ένα yaris, βολικό αμάξι αλλά αν δούμε ότι δεν χωραμε πια ίσως βάλουμε μια μπαγκαζιερα από πάνω.

Α για πες το καρότσι σας ,είναι Από αυτά που λέω?χωράει πίσω??? Στο ίδιο στυλ είναι κ το δικό μου! Κι εγώ για μπαγκαζιερα από πάνω λέω αλλά πόσο βάρος να αντέξει το κουτάκι μου???

IjnUp3.pngscOTp2.png

Εγώ πάντως το βράδυ ενώ ήμουν τυπος του μπρούμυτα ή πλάγια αριστερά κάτι έχω πάθει κ βολεύομαι μόνο δεξιά πλάι φυσικά με ένα μαξιλάρι ανάμεσα από τα πόδια να ισορροπεί λίγο τη κοιλουμπα..ανάσκελα αν μείνω ώρα ξαπλωμένη με πεθαίνει η μέση πλέον οποτε δεν..

Όσο για κούραση να είμαι ειλικρινής κ εγώ έχω φουλ ευεξία κ όρεξη σαν τη φίλη @marianna1986 τώρα όμως που είχε δροσια 2-3 μέρες,βέβαια το βράδυ 10:30 μάξιμουμ 11 έχω ξεραθεί!! Αν ξανά αρχίσει αυτή η ζέστη όπως σήμερα κ τα 36αρια που λένε για την ερχόμενη εβδομάδα δε ξέρω πως κ πόσο θα τη παλεύω γτ με τσακίζει...

@Christinα να μη σου θυμίσω τι λέω εγώ "κουτάκι" κ πόσο θα έδενε με την πρόταση σου χαχχαχα:P

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...