Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Katker είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία. Φαντάζομαι είναι η πρώτη φορά που κάνεις εμβρυομεταφορά;

Είναι πολύ καλά οι 12 βλαστοκύστες σου μην αγχώνεσαι καθόλου. με το καλό να ξεκινήσεις. 🤞🏻

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Πόσο μεγάλωσαν τα μωράκια σας!!! Μπράβο κορίτσια! Χεχε

Κ εμένα τα φάρμακα που μου δίνει σιδηρο, ασβέστιο δεν με ενοχλουν. Λίγο το ασβέστιο-το καλσιοραλ παίρνω- το παίρνω με βαριά καρδιά γιατί νομίζω μου κανει καουριτσα μετά αλλά οκ, παλευεται. 

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

@EugenJen    @Renez   κορίτσια μου χαίρομαι για τα ευχάριστα νέα σας!! Πως περνάει έτσι ο καιρός! Φάτε φάτε... Μεγαλώνουν τα μωρά μας!!!!!! :-D 

Λοιπόν πήρα σήμερα το λεύκωμα "Καλως ηρθες κοριτσάκι μας" και μόλις το άνοιξα έβαλα τα κλάματα η ευσυγκίνητη τρομάρα μου!! Είναι πάρα πολύ όμορφο. Όσες δεν το έχετε πάρει να το κάνετε άμεσα!! 

@EugenJen κ γω κλέβω με τα συμπληρώματα, σε καταλαβαίνω απόλυτα! Ειδικά το ασβέστιο το σιχαίνομαι. Όσο μπορείς να αυξήσεις τα γαλακτοκομικα βοηθάνε πάρα πολύ στην αύξηση!!

• Μου αρέσει 8

2 ώρες πρίν, DemiMom είπε:

@EugenJen    @Renez   κορίτσια μου χαίρομαι για τα ευχάριστα νέα σας!! Πως περνάει έτσι ο καιρός! Φάτε φάτε... Μεγαλώνουν τα μωρά μας!!!!!! :-D 

Λοιπόν πήρα σήμερα το λεύκωμα "Καλως ηρθες κοριτσάκι μας" και μόλις το άνοιξα έβαλα τα κλάματα η ευσυγκίνητη τρομάρα μου!! Είναι πάρα πολύ όμορφο. Όσες δεν το έχετε πάρει να το κάνετε άμεσα!! 

@EugenJen κ γω κλέβω με τα συμπληρώματα, σε καταλαβαίνω απόλυτα! Ειδικά το ασβέστιο το σιχαίνομαι. Όσο μπορείς να αυξήσεις τα γαλακτοκομικα βοηθάνε πάρα πολύ στην αύξηση!!

Κοίτα αν έπαιρνα κ εγώ το "κάπως ήρθες κοριτσάκι.μας" τα κλάματα θα έβαζα αλλά όχι από ευαισθησία...:twisted:

Χαχχαα 

Ευχαριστούμε μαναρακι μου ,άντε να δεις κ εσύ τη μπέμπα σου ξανά!!!!

• Χαχα 4

Καλημέρα κορίτσια!!!

@Renez μέλι στάζεις φιλενάδα μου, έπρεπε να ονομάσεις την ομάδα μανουλες Οκτωβρίου - μόνο για αγόρια!!:lol:

Ξέχασα να σας πω ότι ρώτησα κ για τον ύπνο ανάσκελα νομίζω η @Hliolousti είχε πει ότι φοβάται, κ είχα παρατηρήσει κ εγώ ότι κάποιες φορές σκληραίνει απότομα η κοιλιά μου, μου είπε η γιατρός ότι δεν έχω κανένα θέμα απλά το μωρό έρχεται πιο πάνω κ απλά αργότερα θα χρειάζομαι μαξιλάρια γιατί θα ανεβαίνει ψηλά στο διάφραγμα κ δεν θα μπορώ να ανασανω, αλλά για το μωρό δεν υπάρχει κίνδυνος

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

@Renez μέλι στάζεις φιλενάδα μου, έπρεπε να ονομάσεις την ομάδα μανουλες Οκτωβρίου - μόνο για αγόρια!!:lol:

Ξέχασα να σας πω ότι ρώτησα κ για τον ύπνο ανάσκελα νομίζω η @Hliolousti είχε πει ότι φοβάται, κ είχα παρατηρήσει κ εγώ ότι κάποιες φορές σκληραίνει απότομα η κοιλιά μου, μου είπε η γιατρός ότι δεν έχω κανένα θέμα απλά το μωρό έρχεται πιο πάνω κ απλά αργότερα θα χρειάζομαι μαξιλάρια γιατί θα ανεβαίνει ψηλά στο διάφραγμα κ δεν θα μπορώ να ανασανω, αλλά για το μωρό δεν υπάρχει κίνδυνος

Εμένα μου είπε ότι δεν αιματωνεται καλά ο εγκέφαλος ο δικός μας κ μπορεί να έχω ζαλάδες! Αλλά δεν έχω παρατηρήσει ούτε να σκληραίνει ούτε κανένα προβλημα... γυρίζεις εύκολα στο κρεβάτι;

Just now, Renez είπε:

Κοίτα αν έπαιρνα κ εγώ το "κάπως ήρθες κοριτσάκι.μας" τα κλάματα θα έβαζα αλλά όχι από ευαισθησία...:twisted:

Χαχχαα 

Ευχαριστούμε μαναρακι μου ,άντε να δεις κ εσύ τη μπέμπα σου ξανά!!!!

Ήρωας ο άντρα σου που ανέχεται τέτοια γκρίνια!!! Αλλά που θα πάει κάποια στιγμή θα ξανακάνεις παιδί κ θέλω να είναι κορίτσι.... μην ακούσω για ροζ φρου φρου κ κορδέλες! 

5 ώρες πρίν, DemiMom είπε:

Και εγώ πήρα προχθές το λεύκωμα για διδυμα κ συγκινήθηκα μέσα στο βιβλιοπωλείο!!! 

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Εμένα μου είπε ότι δεν αιματωνεται καλά ο εγκέφαλος ο δικός μας κ μπορεί να έχω ζαλάδες! Αλλά δεν έχω παρατηρήσει ούτε να σκληραίνει ούτε κανένα προβλημα... γυρίζεις εύκολα στο κρεβάτι;

Ήρωας ο άντρα σου που ανέχεται τέτοια γκρίνια!!! Αλλά που θα πάει κάποια στιγμή θα ξανακάνεις παιδί κ θέλω να είναι κορίτσι.... μην ακούσω για ροζ φρου φρου κ κορδέλες! 

Και εγώ πήρα προχθές το λεύκωμα για διδυμα κ συγκινήθηκα μέσα στο βιβλιοπωλείο!!! 

Τι ωραία που πήρατε λευκώματα!! Να τα γεμίσετε όμορφες στιγμές!:x

Εγώ είμαι ανάμεσα στο 'καλώς ήρθες αγοράκι μας' κ σε αυτό με τον μικρό πρίγκιπα. Στο καλώς ήρθες αγοράκι μας δεν μου αρέσει τόσο το εξώφυλλο, το αντίστοιχο όμως για κορίτσια είναι υπεροχο!!! 

Το λεύκωμα του πρώτου μου(που είναι για τον πρώτο χρόνο τα περισσότερα) ακόμη δεν το έχω τελειωσει:tongue: Βρίσκομαι σε καλό δρόμο όμως κ είναι υπέροχο! Το ξεφυλλιζει κ ο ίδιος!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

7 ώρες πρίν, Renez είπε:

Εμένα ναι μου είπε πως είναι ακριβώς όσο πρέπει κ έχει πάρει επιθυμειτο βάρος μέσα σε 3 εβδομαδες.. όπως έγραφα πήρε 270γρ κ της Ευγενίας 280γρ που είναι κ τα δυο τα δικά μας με ακριβώς ίδιο ΠΗΤ οποτε πάνε καλά για να έχουν κ ίδια πρόσληψη γραμμαρίων...

Εσένα πόσα πήρε από τη προηγούμενη? Θύμησε μου πόσα γραμμάρια είναι τώρα να μη ψάχνω πίσω..

Εμενα τον βρήκε 840 κάτι γραμμάρια. Την προηγούμενη φορά δεν θυμάμαι ποσο ήταν. Αλλά κυριως για την ανάπτυξη σε σύγκριση με την εβδομάδα του εννοούσα. Δηλαδή εμενα στοσ Τρεις εβδομαδες μεγάλωσε για τέσσερις εβδομαδες. Αφού είπε ομως και η @EugenJen πως και το δικό της βγαίνει πιο μεγάλο κι αυτό ο γιατρος της το θεωρεί καλό μια χαρά! 

Καλημερα σε όλες!!!

• Μου αρέσει 2

Just now, P.L.L. είπε:

Εμενα τον βρήκε 840 κάτι γραμμάρια. Την προηγούμενη φορά δεν θυμάμαι ποσο ήταν. Αλλά κυριως για την ανάπτυξη σε σύγκριση με την εβδομάδα του εννοούσα. Δηλαδή εμενα στοσ Τρεις εβδομαδες μεγάλωσε για τέσσερις εβδομαδες. Αφού είπε ομως και η @EugenJen πως και το δικό της βγαίνει πιο μεγάλο κι αυτό ο γιατρος της το θεωρεί καλό μια χαρά! 

Καλημερα σε όλες!!!

Αχ μακάρι να έχουν μεγαλώσει κ οι δικές μου σήμερα που θα πάω!!! 840 νομίζω που σου είπε είναι μια χαρά και μη ξεχνάμε ότι το κάθε παιδί αναπτύσσεται διαφορετικά, 10 εγκυμοσύνες να συγκρίνεις ίδιας ημέρας δε θα είναι το ίδιο τα παιδιά!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Καλημέρα κοριτσουδια!!!

@EugenJen πολύ χρήσιμο αυτό που σου είπε η γιατρός σου!εμένα η δικιά μου μου είχε πει ότι μετά τη β επιπέδου περίπου θα με δυσκολεύει αυτή η στάση ύπνου και ότι δεν βοηθάει γενικά στην σωστή αιμάτωση...προς το παρόν έχω βολευτει με το να κοιμάμαι με 2 μαξιλαρες ,σε ανάκληση δλδ,οπότε δεν με ενοχλεί κάτι!Θα την ξαναρωτήσω όμως!Πάντως μόνο πλάι δεν μπορώ καθόλου γιατί πιανομαι!!!

Επίσης και σε εσένα αλλά και στη @Renez συγχαρητήρια για τα τροφαντα και καλοαναθρεμενα σας νινακια!!!:wub:

Να είναι καλοφωτιστος και ευλογημένος ο γλυκός κοκκινομάλλης σου @Ninamc !Να το δεις να μεγαλώνει υγιής και πανευτυχής!

Κορίτσια μου τις τελευταίες μέρες το έχω ρίξει λίγο έξω,είδα όσους φίλους είχα καιρό να δω!

Επίσης λέμε να ξεκινήσουμε τις τσάρκες μας στα μωρομάγαζα για να κάνουμε μια αρχή επιτέλους,καθώς ο σύζυγος μπορεί από τον επόμενο μήνα να έχει μεγάλο φόρτο εργασίας!Άρα πρέπει να προνοησουμε!

Το μόνο που πήρα ήδη είναι το λίκνο της κικο γιατί το βρήκα -30% στα πρεναταλ...

Κατά τ'αλλα τη μπέμπα μου τη νιώθω να έχει αποκτήσει επαφή μαζί μου,όπου χαϊδεύω,εκεί ξεπετάγεται!κάτω από την παλάμη μου!Της μιλάω συνέχεια και της τραγουδώ η αλλοπαρμενη :mrgreen:

• Μου αρέσει 7

Ttx1p3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Αχ μακάρι να έχουν μεγαλώσει κ οι δικές μου σήμερα που θα πάω!!! 840 νομίζω που σου είπε είναι μια χαρά και μη ξεχνάμε ότι το κάθε παιδί αναπτύσσεται διαφορετικά, 10 εγκυμοσύνες να συγκρίνεις ίδιας ημέρας δε θα είναι το ίδιο τα παιδιά!

Ναι ναι. Δίκιο έχεις. Κι εσένα θα έχουν μεγαλώσει πολύ! Αχ τι όμορφα να δεις τις κόρες σου. Εγώ το έχω ξαναπεί, ως δίδυμη με κορίτσι, έχω να πω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία για τα παιδιά! Η καλύτερη μου φίλη ήταν πάντα η αδερφή μου. Παρακαλούσα κι εγώ για δίδυμα και δε μου έκατσαν!...Ακόμα! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, P.L.L. είπε:

Ναι ναι. Δίκιο έχεις. Κι εσένα θα έχουν μεγαλώσει πολύ! Αχ τι όμορφα να δεις τις κόρες σου. Εγώ το έχω ξαναπεί, ως δίδυμη με κορίτσι, έχω να πω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία για τα παιδιά! Η καλύτερη μου φίλη ήταν πάντα η αδερφή μου. Παρακαλούσα κι εγώ για δίδυμα και δε μου έκατσαν!...Ακόμα! 

Ίσως τα επόμενα κορίτσι!!:wub:

Q1jtp2.png

Just now, P.L.L. είπε:

Εμένα ήταν η γιαγιά μου δίδυμη! Ούτε αυτή έκανε διδυμα ούτε η μάνα μου.... βέβαια τότε δεν έκαναν υπερήχους κλπ δλδ κάποια εγκυμοσύνη μπορεί να είχε ξεκινήσει δίδυμη κ να μη συνέχισε! Εύχομαι αν το θες η επόμενη εγκυμοσύνη σου να είναι διπλή!!!

SqfGp3.png

Καλημέρα! 

@P.L.L. σε βλέπω έτοιμη να γίνεις πολύτεκνη! Μακάρι και δίδυμα αν το θέλεις, γιατί όχι;

Εμένα η γιαγιά μου (μαμά μαμάς) είχε δίδυμα αγόρια τα οποία τα γέννησε 7 μηνων και δεν εζησαν:-?. Δίδυμα εκανε ο αδερφός μου αλλά δεν πιάνεται...

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Mεγειά τα λευκωματάκια σας τσούπρες μου, σας θαυμάζω να ξέρετε εγώ και μόνο που σκέφτομαι να συμπληρώνω όλα αυτα ξέρω οτι δεν θα το κάνω ούτε για αστείο και θα το αφήσω μισό, οπότε απλά θα της φτιάξω ένα άλπμουμ ψηφιακό με φωτογραφίες από υπέρηχους και φωτο γέννησης να έχει να θυμάται...

@Hliolousti κ εγώ μόνο ανάσκελα βολεύομαι και στο πλάι πολύ δύσκολα και με μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια, και εννοείται 100 σβούρες το δευτερόλεπτο!!

• Μου αρέσει 3

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Mεγειά τα λευκωματάκια σας τσούπρες μου, σας θαυμάζω να ξέρετε εγώ και μόνο που σκέφτομαι να συμπληρώνω όλα αυτα ξέρω οτι δεν θα το κάνω ούτε για αστείο και θα το αφήσω μισό, οπότε απλά θα της φτιάξω ένα άλπμουμ ψηφιακό με φωτογραφίες από υπέρηχους και φωτο γέννησης να έχει να θυμάται...

@Hliolousti κ εγώ μόνο ανάσκελα βολεύομαι και στο πλάι πολύ δύσκολα και με μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια, και εννοείται 100 σβούρες το δευτερόλεπτο!!

Εσυ είσαι πολύ φίλη μου κ εγώ έτσι είμαι!Εγώ το αγόρασα για να πιεστω  να το συμπληρώσω κ έβαλα κ μια φίλη μου να  με πιέζει...  

αφου μπορείς κ κανείς σβούρες είσαι τυχερή, εγώ για να γυρίσω πλευρό το σκέφτομαι 10 λεπτά κ πρέπει να καταστρώσω σχέδιο!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...