Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Είπες στην γιατρό να στο αλλάξει?? Κι εγώ είχα αλλάξει σίδηρο.. σίγουρα θα έχει κάτι διαφορετικό να σου προτείνει να σε βολεψει!

Πάρε την ένα τηλέφωνο κ ρωτά την κ για το συγκεκριμένο σκεύασμα! Πες μου το πρότειναν οι μανουλες Οκτωβρίου:mrgreen:

ειδικά άμα της πω οι μανουλες Οκτωβρίου θα μου πει ότι δεν χρειάζοταν καν να την ρωτήσω!! Δεν την ρώτησα βρε κορίτσια αν μπορω να το αλλάξω αλλά όταν μου είπε διπλή δόση ,έπαιξα αρχαία τραγωδία, της είπα καλύτερα να με σκοτώνες, της είπα ότι ήλπιζα να το έκοβα κ όχι ν το διπλασίαζα αλλά δεν ίδρωσε το αυτακι της!!

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Κ εμένα το ίδιο με της Αναστασίας είναι @EugenJen μου, calcioral και είναι 1000mg το κάθε δισκίο..κ έχει κ 20mg βιταμίνη D ..

Κ εγώ έχω αλλάξει προς το παρόν το σίδηρο..από το απαίσιο υγρό το έκανα χαπακια κ ισιωσα!!

• Μου αρέσει 2

Just now, EugenJen είπε:

Ένα θα σου πω μόλις γύρισα από την γιατρό κ μου διπλασίασε κ τον σίδηρο κ το ασβέστιο, θέλω να κλάψωωωωωωωω

Ποιο σίδηρο παίρνεις;γιατί κ εμένα το πρώτο που μου είχε δώσει κατέληγε στην τουαλέτα κ μου το γύρισε σε χάπια.που οκ με ενοχλούν λίγο αλλά παλεύονται

Δοκίμασα το gynotardyferon (χάπια) και δεν το άντεχα με τίποτα. Τώρα μου έχει δώσει το φέρελουκ (αναβράζουσα σκόνη) και το δέχομαι πολύ καλυτερα. Αλλά μου προκαλεί πολλές καούρες αν το παίρνω συνεχόμενες μερες. Μου έχει δώσει δυο την ημέρα γιατί ειχα αιματοκρίτη 31. Με τίποτα δεν παίρνω δυο. Στην κόρη μου ειχα αιματοκρίτη 28 και εκανα εμετούς ως και τον 6ο. Αρα λέω εντάξει τώρα είμαι καλυτερα. Τρώω μοσχάρι βέβαια κάθε δεύτερη μέρα. Και πήρα και γιαούρτια και παρμεζάνα (έχει παρα πολύ ασβέστιο!) μπας και υποκαταστήσω το ασβέστιο.

Η μικρή σου πως ήταν; Σήμερα δεν την είδες;

• Μου αρέσει 1

Just now, P.L.L. είπε:

Δοκίμασα το gynotardyferon (χάπια) και δεν το άντεχα με τίποτα. Τώρα μου έχει δώσει το φέρελουκ (αναβράζουσα σκόνη) και το δέχομαι πολύ καλυτερα. Αλλά μου προκαλεί πολλές καούρες αν το παίρνω συνεχόμενες μερες. Μου έχει δώσει δυο την ημέρα γιατί ειχα αιματοκρίτη 31. Με τίποτα δεν παίρνω δυο. Στην κόρη μου ειχα αιματοκρίτη 28 και εκανα εμετούς ως και τον 6ο. Αρα λέω εντάξει τώρα είμαι καλυτερα. Τρώω μοσχάρι βέβαια κάθε δεύτερη μέρα. Και πήρα και γιαούρτια και παρμεζάνα (έχει παρα πολύ ασβέστιο!) μπας και υποκαταστήσω το ασβέστιο.

Η μικρή σου πως ήταν; Σήμερα δεν την είδες;

Έκανε ακροβατικά η μπέμπα μου!! Δεν σταμάτησε να κουνιέται λεπτο, πολύ καλή ήταν :x να σου πω από εσένα παίρνω θάρρος κ κάποιες μέρες κλέβω κ εγώ κ δεν πίνω....ε δεν παλεύεται κάθε μέρα με τίποτα!!

Just now, Renez είπε:

Κ εμένα το ίδιο με της Αναστασίας είναι @EugenJen μου, calcioral και είναι 1000mg το κάθε δισκίο..κ έχει κ 20mg βιταμίνη D ..

Κ εγώ έχω αλλάξει προς το παρόν το σίδηρο..από το απαίσιο υγρό το έκανα χαπακια κ ισιωσα!!

Το σημειώνω κ θα την ρωτήσω..

Για καμπύλη ποτέ πας;;εμένα μου είπε από την μεθεπόμενη εβδομάδα...να έχω μπει στην 26η

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

Μου είχαν δωσει chicco 3 σε 1,πολύ ωραίο καρότσι κ βγήκε ήρωας! Αλλά το κάθισμα σκιστηκε από τη πολύ χρήση μιας κι εκεί και έτρωγε, κοιμόταν, βολταρε κ το έπλενα  συνέχεια  κιόλας! Έβγαινε με σουστιτσες τέλειο! Και βρήκα ανταλλακτικό πανι αλλά μαύρο κι εμάς είναι μπεζ! Χαλασε ο μηχανισμός που ανεβοκατεβαίνει η πλάτη! Το διαλυσαμε  εν ολίγοις!Οπότε είπαμε να πάρουμε 1 για το κοριτσάκι μας ! Άσε που ο άντρας μου έχει φάει κόλλημα με τα ροζ! Το καλαθάκι του κ το κάθισμα αυτοκινήτου είναι μια χαρά, θα  τα χρησιμοποιήσω κ ο σκελετός μια χαρά!

Βρε κορίτσια μου εμένα δεν μου έχει απαγόρευσε τίποτα! Ούτε για τα κιλά με μαλώνει ! Εννοείται όλα με μέτρο το αυτονόητο! Γιατί τόσο αυστηροί οι δικοί σας?

Ελα ντε....... Μια ζωή με την απορία θα μείνω..... 

• Χαχα 3

Just now, EugenJen είπε:

Έκανε ακροβατικά η μπέμπα μου!! Δεν σταμάτησε να κουνιέται λεπτο, πολύ καλή ήταν :x να σου πω από εσένα παίρνω θάρρος κ κάποιες μέρες κλέβω κ εγώ κ δεν πίνω....ε δεν παλεύεται κάθε μέρα με τίποτα!!

Όχι μη με παιρνεις για παράδειγμα! Μη με βρίζεις μετά! Η αλήθεια είναι πως αν ήταν για το μωρό θα έκανα την καρδιά μου πετρα και θα προσεχα περισσότερο. Αλλά ο Σίδηρος και το ασβέστιο είναι για τις μαμάδες. Και λέω εντάξει αν είναι για εμενα δεν βαριέσαι.. θα την παλεψω κι αλλιώς. Μακάρι να μπορούσα να τα πάρω αλλά αφού δεν μπορώ;;! 

Διαβασα πιο πάνω και είδα ότι κι εσυ και η @Renez είδατε τα μωρά σας σήμερα και γίνανε ολόκληρα μπεμπακια! Συγχαρητηρια! Άντε να τα πάρουμε και αγκαλιά! Στις εβδομαδες εσας κανονικά τα βρίσκουν;; 

• Μου αρέσει 3

Just now, P.L.L. είπε:

Όχι μη με παιρνεις για παράδειγμα! Μη με βρίζεις μετά! Η αλήθεια είναι πως αν ήταν για το μωρό θα έκανα την καρδιά μου πετρα και θα προσεχα περισσότερο. Αλλά ο Σίδηρος και το ασβέστιο είναι για τις μαμάδες. Και λέω εντάξει αν είναι για εμενα δεν βαριέσαι.. θα την παλεψω κι αλλιώς. Μακάρι να μπορούσα να τα πάρω αλλά αφού δεν μπορώ;;! 

Διαβασα πιο πάνω και είδα ότι κι εσυ και η @Renez είδατε τα μωρά σας σήμερα και γίνανε ολόκληρα μπεμπακια! Συγχαρητηρια! Άντε να τα πάρουμε και αγκαλιά! Στις εβδομαδες εσας κανονικά τα βρίσκουν;; 

Εμένα είναι μια εβδομάδα κ κάτι ψιλά παραπάνω κ όταν την ρώτησα αν είναι ένδειξη για ζάχαρο μου είπε οχι είναι ένδειξη ότι τρέφεται σωστά το μωρό κ είναι καλά!!

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Μου λέει ο γιατρος «και αφού δεν παιρνεις ασβέστιο πως το αναπληρώνεις;» Τρώω πολλά παγωτά του απαντάω.. Εντάξει μου λέει αλλά να μην τρως απ έξω. Να τα φτιάχνεις μόνη σου(!)

Just now, EugenJen είπε:

Εμένα είναι μια εβδομάδα κ κάτι ψιλά παραπάνω κ όταν την ρώτησα αν είναι ένδειξη για ζάχαρο μου είπε οχι είναι ένδειξη ότι τρέφεται σωστά το μωρό κ είναι καλά!!

Αχ ωραία! Πολύ ωραία απάντηση! Για να μην αγχώνομαι κι εγώ! 

• Χαχα 3

Just now, EugenJen είπε:

Το σημειώνω κ θα την ρωτήσω..

Για καμπύλη ποτέ πας;;εμένα μου είπε από την μεθεπόμενη εβδομάδα...να έχω μπει στην 26η

Εμένα μου την έγραψε να την έχω για να μην ξανά πηγαίνω κ μου είπε να πάω από την επόμενη εβδομάδα οπότε θέλω..τώρα να δω πως θα το κάνω γμτ γτ τώρα που απολυσαμε την υπάλληλο κ από Δευτέρα αρχίζουμε το ντελιβερι ειαπμε να το παλέψουμε μια βδομάδα οι δυο μας ώστε να δούμε πως θα πάει κ το ντελιβερι κ μετά να βάλουμε ξανά αγγελία για άλλον υπαλληλο μέσα..

Οπότε πρωί δύσκολα με κόβω..πφφφ κ είναι κ 2 ώρες διαδικασία η άτιμη!! Θα δω..

Έτσι κ αλλιώς μου είπε μέχρι 28η εβδομάδα μπορώ να τη κάνω οπότε ως τότε θα έχουμε σίγουρα άτομο να μπορώ να λείπω..

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

Μια χαρά τα μωράκια! Πολύ μεγάλωσαν τα ζουζουνακια μωρέ! Πωπω κι η δικιά μου θα είναι έτσι ολόκληρη κοπέλα τη Δευτέρα! Θα λιώσω!:x

Μόνο εγώ είμαι αναίσθητη κ δν με πειράζει τπτ από τα συμπληρώματα?? Όλα πάνε κάτω μια χαρά κ μ αρέσουν κιολας :confused: Αφασία είμαι!

Κ εγώ μια από τα ίδια.... αφασία...... Feofol σίδηρο παρα πολυ ωραίο κ ουτε με πειραζει πουθενα και τα ματωμένα που λέτε για ασβέστιο.... Πάλι δεν καταλαβαίνω τπτ...... 

• Μου αρέσει 1

Just now, Irinoula86 είπε:

Κ εγώ μια από τα ίδια.... αφασία...... Feofol σίδηρο παρα πολυ ωραίο κ ουτε με πειραζει πουθενα και τα ματωμένα που λέτε για ασβέστιο.... Πάλι δεν καταλαβαίνω τπτ...... 

Τυχερή...!

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Εμένα μου την έγραψε να την έχω για να μην ξανά πηγαίνω κ μου είπε να πάω από την επόμενη εβδομάδα οπότε θέλω..τώρα να δω πως θα το κάνω γμτ γτ τώρα που απολυσαμε την υπάλληλο κ από Δευτέρα αρχίζουμε το ντελιβερι ειαπμε να το παλέψουμε μια βδομάδα οι δυο μας ώστε να δούμε πως θα πάει κ το ντελιβερι κ μετά να βάλουμε ξανά αγγελία για άλλον υπαλληλο μέσα..

Οπότε πρωί δύσκολα με κόβω..πφφφ κ είναι κ 2 ώρες διαδικασία η άτιμη!! Θα δω..

Έτσι κ αλλιώς μου είπε μέχρι 28η εβδομάδα μπορώ να τη κάνω οπότε ως τότε θα έχουμε σίγουρα άτομο να μπορώ να λείπω..

Κ εμένα την έγραψε, εγώ λέω να πάω το άλλο Σάββατο ώστε μετά να γυρίσω σπίτι να ταβλιαστω γτ με προειδοποίησε ότι παίζει να κάνω κ εμετό γνωρίζοντας το ιστορικό μου...

C1JTp3.png

Just now, P.L.L. είπε:

Μου λέει ο γιατρος «και αφού δεν παιρνεις ασβέστιο πως το αναπληρώνεις;» Τρώω πολλά παγωτά του απαντάω.. Εντάξει μου λέει αλλά να μην τρως απ έξω. Να τα φτιάχνεις μόνη σου(!)

Just now, P.L.L. είπε:

Εμένα ναι μου είπε πως είναι ακριβώς όσο πρέπει κ έχει πάρει επιθυμειτο βάρος μέσα σε 3 εβδομαδες.. όπως έγραφα πήρε 270γρ κ της Ευγενίας 280γρ που είναι κ τα δυο τα δικά μας με ακριβώς ίδιο ΠΗΤ οποτε πάνε καλά για να έχουν κ ίδια πρόσληψη γραμμαρίων...

Εσένα πόσα πήρε από τη προηγούμενη? Θύμησε μου πόσα γραμμάρια είναι τώρα να μη ψάχνω πίσω..

Just now, P.L.L. είπε:

Εγώ την είδα πολύ cool ίσα ίσα που μου είπε ότι αν δεν ήταν μεγαλύτερο θα ήταν ένδειξη ότι δεν αναπτύσσεται...

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...