Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, P.L.L. είπε:

Έφτασα τα 9... Αν συνεχίσω έτσι θα πάρω αλλά 15 μέχρι να γεννήσω! Εσυ;

Σύμφωνα με την τελευταία περιοδο είμαι 23+5. Αλλά από τον πρώτο υπέρηχο το μωρό φαινόταν ότι το είχα πιάσει περίπου μια εβδομάδα πιο πριν (λίγο λιγότερο). Αρα τώρα έπρεπε να είμαι 24+3 περίπου και το μωρό είναι 26. Δε βαριέσαι. Αφού είναι καλά δεν πειράζει. Αν έβγαινε μόνο η κοιλιά πιο μεγάλη θα ανησυχούσα. Εσένα γιατί δεν σε αφήνει να φας; Εμενα δε με άφηνε λόγω ζαχαρου. Άπαξ και βγήκε η δεύτερη καμπύλη καλή του έδωσα και κατάλαβε! Να έκανα τουλάχιστον λίγη γυμναστική! 

Κανονικα κολυμπάω πολύ και σε ανοιχτή πισίνα. Πήγα κι εγώ κυρία πάλι στο Κολυμβητηριο να κάψω καμία θερμίδα. Καλό κανει έτσι κι αλλιώς. Και μου λένε λόγω κορονοϊού θα κανεις ντουζ στα εξωτερικά ντουζ (κρύο νερό δηλαδή) γιατί τα αποδυτήρια είναι κλειστά. Που να κάνω με κρύο νερό εγώ τώρα έγκυος πραμα. Περιμένω να πιάσουν οι καύσωνες μπας και πάω σε καμία παραλία. 

Πάντως κι εγώ παρατήρησα ένα θέμα με το κρύο νερό!! Ενώ γενικά είμαι πιγκουίνος κ δεν κρυωνω, και στη θάλασσα πάντα με τη μία εμπαινα, τώρα κάνω σα θείτσα! Βρέχω μπρατσάκι, βρέχω κοιλίτσα και μετά που μπαίνω στο νερό τρέμω σαν το ψάρι :O 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

JeY7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, marianna1986 είπε:

Με το καλό κορίτσια οι υπέρηχοι σας σήμερα! Περιμενουμε με ανυπομονησία τα νέα σας!

Εμένα η κοιλιά μου τελευταία νομίζω έχει μείνει στάσιμη! Ευτυχώς γιατί είχα αρχίσει να φοβάμαι που θα φτάσει!

Κι εμένα έχει μείνει στασιμη! Ευτυχώς!! Καμία σχέση με την πρώτη φορά.. τώρα έκανε ένα μπρααααφ κ μεγάλωσε μέσα σε μια μέρα. 

Ρίχνει δυνατές κλωτσιές κ τινάζεται όλη η κοιλιά! Μάχη!:)

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Κι εμένα έχει μείνει στασιμη! Ευτυχώς!! Καμία σχέση με την πρώτη φορά.. τώρα έκανε ένα μπρααααφ κ μεγάλωσε μέσα σε μια μέρα. 

Ρίχνει δυνατές κλωτσιές κ τινάζεται όλη η κοιλιά! Μάχη!:)

Κ εμένα το ίδιο! Πριν 2-3 εβδομάδες έκανε ένα απότομο μεγάλωμα αλλά από τότε νομίζω τπτ. Όντως καμία σχέση με την πρώτη φορά... Απο κλωτσιές ηρεμα πράγματα σήμερα, τιναζεται η κοιλιά που και που αλλά περισσότερο νιώθω σαν να έχω φίδι που σέρνεται στην κοιλιά μου 

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, Renez είπε:

Παψε μαρή ποια χαχαχα 

Κ εμένα είναι κοιλουμπινα κανονικοτατη κ με τα όλα της..το πρωί ξεκινάει πιο ξεφουσκωτη κ μικρούλα κ από το μεσημέρι κ μετά δίνει μπαλονιαζει :P

Στο Ρέα πας για υπέρηχο?

Άσε φίλη μου κ εγώ 8 έχω πάρει κ αν εξαιρέσεις τις κυριακάτικες ατασθαλίες μου (με απ' έξω φαι ή γλυκό κτλ) της καθημερινές δε τρώω κ τόσο υπερβολικά ποια!! Τι να πω?!

Μωρέ δε με νοιάζει..μέχρι 15 να πάρω σύνολο μια χαρά,το παραπάνω με φοβίζει αλλά θα δείξει..το παιδί μου να είναι καλά κ εγώ υγιής για εκείνο κ δε με νοιάζουν καθόλου τα κιλά,έχω μάθει να τα εξουδετερωνω :P

Μέχρι 15 να πάρω σύνολο είναι τελεια! Όχι απλώς καλά! Εγώ φοβάμαι πως θα πάρω από τώρα και μετά αλλα 15!

Εγώ τρώω ρε κορίτσι. Και δεν φτάνει αυτό. Εκεί που γυμναζομουν τώρα δεν κάνω τίποτα. Στην κόρη μου πήρα 20 κιλά και όταν σαραντισα μετριεμαι και βλέπω να έχουν φύγει μόνο τα 8! Λέω καλά δεν λένε πως όταν γεννάς φεύγουν αμέσως 8-10 κιλά; Εκτός κι αν είχα πάρει κιολας γιατί με τον θηλασμο πεινουσα ακομα περισσότερο κι από την εγκυμοσύνη. Μετά έκοψα γλυκά και ξεκίνησα γυμναστική και έχασα αλλά 8 αλλά τα 4 έμειναν γιατί έμεινα γρήγορα έγκυος. Έλεγα δεν θα ξανακάνω αυτό το λάθος να πάρω πολλά κιλά. Τώρα θα προσέχω. Σκατα! Τώρα τρώω χειρότερα από τότε. Τουλάχιστον να βγάλω πάλι ένα τοοοοοσο καλό παιδί!!! (Κουκουβάγια) 

Just now, OctoberMom είπε:

Πάντως κι εγώ παρατήρησα ένα θέμα με το κρύο νερό!! Ενώ γενικά είμαι πιγκουίνος κ δεν κρυωνω, και στη θάλασσα πάντα με τη μία εμπαινα, τώρα κάνω σα θείτσα! Βρέχω μπρατσάκι, βρέχω κοιλίτσα και μετά που μπαίνω στο νερό τρέμω σαν το ψάρι :O 

Εγώ πάντα το ήθελα ζεστό το νεράκι μου. Αλλά στην εγκυμοσύνη απαγορεύεται κιολας να κανεις μπάνιο σε κρύο νερό. Γιατί προκαλούνται συσπασεις. Ρωτα βέβαια και τον γιατρό σου τι θα σου πει! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Παψε μαρή ποια χαχαχα 

Κ εμένα είναι κοιλουμπινα κανονικοτατη κ με τα όλα της..το πρωί ξεκινάει πιο ξεφουσκωτη κ μικρούλα κ από το μεσημέρι κ μετά δίνει μπαλονιαζει :P

Στο Ρέα πας για υπέρηχο?

Άσε φίλη μου κ εγώ 8 έχω πάρει κ αν εξαιρέσεις τις κυριακάτικες ατασθαλίες μου (με απ' έξω φαι ή γλυκό κτλ) της καθημερινές δε τρώω κ τόσο υπερβολικά ποια!! Τι να πω?!

Μωρέ δε με νοιάζει..μέχρι 15 να πάρω σύνολο μια χαρά,το παραπάνω με φοβίζει αλλά θα δείξει..το παιδί μου να είναι καλά κ εγώ υγιής για εκείνο κ δε με νοιάζουν καθόλου τα κιλά,έχω μάθει να τα εξουδετερωνω :P

όχι στην γυναικολόγο θα πάω!!καμπύλη ζαχάρου στο Ρεα θα πας να κάνεις??καλέ πρωί πρωί που βάζω το λαδάκι έχω μια κοιλάρα ναααααα!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, P.L.L. είπε:

Έφτασα τα 9... Αν συνεχίσω έτσι θα πάρω αλλά 15 μέχρι να γεννήσω! Εσυ;

Σύμφωνα με την τελευταία περιοδο είμαι 23+5. Αλλά από τον πρώτο υπέρηχο το μωρό φαινόταν ότι το είχα πιάσει περίπου μια εβδομάδα πιο πριν (λίγο λιγότερο). Αρα τώρα έπρεπε να είμαι 24+3 περίπου και το μωρό είναι 26. Δε βαριέσαι. Αφού είναι καλά δεν πειράζει. Αν έβγαινε μόνο η κοιλιά πιο μεγάλη θα ανησυχούσα. Εσένα γιατί δεν σε αφήνει να φας; Εμενα δε με άφηνε λόγω ζαχαρου. Άπαξ και βγήκε η δεύτερη καμπύλη καλή του έδωσα και κατάλαβε! Να έκανα τουλάχιστον λίγη γυμναστική! 

Κανονικα κολυμπάω πολύ και σε ανοιχτή πισίνα. Πήγα κι εγώ κυρία πάλι στο Κολυμβητηριο να κάψω καμία θερμίδα. Καλό κανει έτσι κι αλλιώς. Και μου λένε λόγω κορονοϊού θα κανεις ντουζ στα εξωτερικά ντουζ (κρύο νερό δηλαδή) γιατί τα αποδυτήρια είναι κλειστά. Που να κάνω με κρύο νερό εγώ τώρα έγκυος πραμα. Περιμένω να πιάσουν οι καύσωνες μπας και πάω σε καμία παραλία. 

Εμένα δεν με αφήνει απο την αρχή και καθόλου χωρίς να έχω κάποιο θέμα.......εκ πεποιθήσεως!!!!!τι να κανω κ εγω το τηρώ!!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Irinoula86 είπε:

Εμένα δεν με αφήνει απο την αρχή και καθόλου χωρίς να έχω κάποιο θέμα.......εκ πεποιθήσεως!!!!!τι να κανω κ εγω το τηρώ!!!!

Μα τι καταπίεση είναι αυτή?!!

Εμένα έχει έναν μαγικό τρόπο να με κάνει να νιώθω ενοχές άμα κάνω ατασθαλίες χωρις να μου πει τίποτα βέβαια, απ' έξω απ' εξω:P 

Όταν τον ρωτάω μέχρι πόσα κιλά να πάρω, λέει όσα λιγότερα μπορείς ποτέ όμως δεν μου έκανε παρατηρηση για κιλά προσέχω όσο μπορώ κι εγώ για μπορώ να κουνηθώ τον Αύγουστο:mrgreen:

Κάποιο λόγο θα έχει να στο λέει.. λίγοι μήνες εμειναν μπορούμε να κρατηθούμε αν θέλουμε.:)

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!! Καλε ποσό μεγάλωσαν τα μπεμπακια σας.... τι ωραία!!!! Εγώ αύριο απόγευμα έχω υπέρηχο άντε να δω τι κάνουμε! Κοιλιά τούρλα φυσικά ειδικά από το μεσημέρι κ μετά με λες κ ετοιμόγεννη... κ εμένα ξύπνια με κρατάνε οι σουσουράδες! Κ ρώτησα για καμπύλη μου είπε θα την κάνω μετά τις 15... κ ότι τώρα μπορεί το ζάχαρο να βγαίνει καλό αλλά η καμπύλη να μην είναι! 

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!! Καλε ποσό μεγάλωσαν τα μπεμπακια σας.... τι ωραία!!!! Εγώ αύριο απόγευμα έχω υπέρηχο άντε να δω τι κάνουμε! Κοιλιά τούρλα φυσικά ειδικά από το μεσημέρι κ μετά με λες κ ετοιμόγεννη... κ εμένα ξύπνια με κρατάνε οι σουσουράδες! Κ ρώτησα για καμπύλη μου είπε θα την κάνω μετά τις 15... κ ότι τώρα μπορεί το ζάχαρο να βγαίνει καλό αλλά η καμπύλη να μην είναι! 

Ωωωωχου αυτό το σκατό ζάχαρο μας εχει φάει!!! Ε δεν νομίζω να έχεις θέμα κ εσύ που δεν τρως τίποτα!εγώ κάθε μέρα που χτυπάω παγωτινι τι να πω;;λέω στον εαυτό μου φάε τώρα που δεν ξέρεις γιατί μετά θα κοπεί!!

• Χαχα 4

C1JTp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Οι μικρές σου μπορεί να μην έχουν κ ίδια ώρα ύπνου!!:tongue: Οι γειτόνισσες μας όταν ήταν μπεμπακια όταν σταματούσε η μία τη φωνή ξεκινούσε η αλλη! 

Κ τώρα φωνάζουν εναλλάξ!:mrgreen: Είναι φοβερές! Είναι κ ιδιες δεν τις ξεχωρίζεις!

Μπορεί όμως να είναι καλή κ η καμπύλη! Θα το μάθεις σε λίγες μέρες όπως κ όλες μας!

Just now, EugenJen είπε:

Ωωωωχου αυτό το σκατό ζάχαρο μας εχει φάει!!! Ε δεν νομίζω να έχεις θέμα κ εσύ που δεν τρως τίποτα!εγώ κάθε μέρα που χτυπάω παγωτινι τι να πω;;λέω στον εαυτό μου φάε τώρα που δεν ξέρεις γιατί μετά θα κοπεί!!

Έχεις παγωτινια σπίτι κ κρατιεσαι να φας μόνο ένα?? Μια χαρά!

Εγώ δεν παίρνω γιατί θα τα τρώω 3-3..

• Χαχα 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Εγώ σου είπα έφαγα μια μέρα που πηγα να λιποθυμήσω κ είχα τις χειρότερες καούρες που έχω περάσει.... δε ξαναπροσπάθησα! 
οσο για τις υπόλοιπες εξετάσεις επεσε Σίδηρος φεριτίνη αιματοκρίτης. Αχχχχ´

SqfGp3.png

Οι μικρές σου μπορεί να μην έχουν κ ίδια ώρα ύπνου!!:tongue: Οι γειτόνισσες μας όταν ήταν μπεμπακια όταν σταματούσε η μία τη φωνή ξεκινούσε η αλλη! 

Κ τώρα φωνάζουν εναλλάξ!:mrgreen: Είναι φοβερές! Είναι κ ιδιες δεν τις ξεχωρίζεις!

Μπορεί όμως να είναι καλή κ η καμπύλη! Θα το μάθεις σε λίγες μέρες όπως κ όλες μας!

Έχεις παγωτινια σπίτι κ κρατιεσαι να φας μόνο ένα?? Μια χαρά!

Εγώ δεν παίρνω γιατί θα τα τρώω 3-3..

Εκτός από παγωτινια  σπίτι έχω κ τον άντρα μου, που με κυνηγάει με τα γλυκά γιατί φοβάται κ αυτός το ζάχαρο, λόγω ιστορικού στην οικογένεια οπότε κ κάθε μέρα που τρώω υπερβολή το θεωρούμε!!

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ σου είπα έφαγα μια μέρα που πηγα να λιποθυμήσω κ είχα τις χειρότερες καούρες που έχω περάσει.... δε ξαναπροσπάθησα! 
οσο για τις υπόλοιπες εξετάσεις επεσε Σίδηρος φεριτίνη αιματοκρίτης. Αχχχχ´

Εμ βρε πουλάκι μου έχεις δύο μωράκια να τραβάνε , εδώ πέφτουν σε εμάς που έχουμε ένα!! Αυτό το ρημάδι το ασβέστιο δεν μπορώ με τίποτα ρε παιδί μου κ δεν ξέρω κ ποιος δείκτης είναι να συγκρίνω για να δω αν μπορώ να το μειώσω!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Μα τι καταπίεση είναι αυτή?!!

Εμένα έχει έναν μαγικό τρόπο να με κάνει να νιώθω ενοχές άμα κάνω ατασθαλίες χωρις να μου πει τίποτα βέβαια, απ' έξω απ' εξω:P 

Όταν τον ρωτάω μέχρι πόσα κιλά να πάρω, λέει όσα λιγότερα μπορείς ποτέ όμως δεν μου έκανε παρατηρηση για κιλά προσέχω όσο μπορώ κι εγώ για μπορώ να κουνηθώ τον Αύγουστο:mrgreen:

Κάποιο λόγο θα έχει να στο λέει.. λίγοι μήνες εμειναν μπορούμε να κρατηθούμε αν θέλουμε.:)

Ξέρω κ εγώ.....???? Τι να πω????? Χθες μ λέει να ξέρεις αν φας γλυκο θα το καταλάβω..... Και γυάλιζε το ματι του.... Λέω αυτός ικανός να μ έχει βάλει καμερουλα στο σπίτι....... Αυτό π μ είπε είναι ότι αν δεν νιώθω το παιδι μέσα στην ημερα πρωτα να ηρεμώ και να επικεντρωνόμαστε σε αυτό... Αν δεν τον νιώσω κ παλι να πινω μια πορτοκαλαδα.... Μ λέει ο άντρας μ φυσικό χυμό θα εννοουσε.... Τ λέω όχι πορτοκαλαδα κανονική θα εννοουσε..... (Έτσι για να έχω μια δικαιολογία και να πινω που κ που) θα ήθελα να τον παρω τηλ να το διευκρινίσω αλλά φοβάμαι ότι θα μ πει φυσικό χυμό και   bye bye πορτοκαλαδιτσα Fanta με καλαμάκι!!!!! 

• Χαχα 4

Just now, EugenJen είπε:

Εκτός από παγωτινια  σπίτι έχω κ τον άντρα μου, που με κυνηγάει με τα γλυκά γιατί φοβάται κ αυτός το ζάχαρο, λόγω ιστορικού στην οικογένεια οπότε κ κάθε μέρα που τρώω υπερβολή το θεωρούμε!!

Εμ βρε πουλάκι μου έχεις δύο μωράκια να τραβάνε , εδώ πέφτουν σε εμάς που έχουμε ένα!! Αυτό το ρημάδι το ασβέστιο δεν μπορώ με τίποτα ρε παιδί μου κ δεν ξέρω κ ποιος δείκτης είναι να συγκρίνω για να δω αν μπορώ να το μειώσω!

Τι παιρνεις αυτό που είναι σα καραμέλα;;; Εγώ πίνω τα calciform είναι αναβράζοντα σαν πορτοκαλάδα με ανθρακικό είναι... μήπως να τα δοκιμάσεις; 

Ξέρω κ εγώ.....???? Τι να πω????? Χθες μ λέει να ξέρεις αν φας γλυκο θα το καταλάβω..... Και γυάλιζε το ματι του.... Λέω αυτός ικανός να μ έχει βάλει καμερουλα στο σπίτι....... Αυτό π μ είπε είναι ότι αν δεν νιώθω το παιδι μέσα στην ημερα πρωτα να ηρεμώ και να επικεντρωνόμαστε σε αυτό... Αν δεν τον νιώσω κ παλι να πινω μια πορτοκαλαδα.... Μ λέει ο άντρας μ φυσικό χυμό θα εννοουσε.... Τ λέω όχι πορτοκαλαδα κανονική θα εννοουσε..... (Έτσι για να έχω μια δικαιολογία και να πινω που κ που) θα ήθελα να τον παρω τηλ να το διευκρινίσω αλλά φοβάμαι ότι θα μ πει φυσικό χυμό και   bye bye πορτοκαλαδιτσα Fanta με καλαμάκι!!!!! 

Χαχαχαχαχχα πολύ γέλασα! Πες του άντρα σου πήρα το γιατρό πορτοκαλάδα με ανθρακικό εννοούσε....

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Πωπω αυτός δεν είναι γιατρός τυρρανος είναι!! Πιες fanta μπλε που δεν έχει ανθρακικό βρε κακόμοιρο!!

Κοίτα για τα γλυκά μου το είπε κ ο εμβρυολογος στην β επιπέδου κ μου το είχε πει κ η γιατρός μου από την αρχή αλλά επειδη ήταν το ζάχαρο μου οκ τους ψιλό έγραψα! Τώρα με την καμπύλη ζαχάρου να δούμε...

Just now, Jasmine@ είπε:

Τι παιρνεις αυτό που είναι σα καραμέλα;;; Εγώ πίνω τα calciform είναι αναβράζοντα σαν πορτοκαλάδα με ανθρακικό είναι... μήπως να τα δοκιμάσεις; 

Χαχαχαχαχχα πολύ γέλασα! Πες του άντρα σου πήρα το γιατρό πορτοκαλάδα με ανθρακικό εννοούσε....

Αυτή την αηδία πίνω κ εγώ ,ρε συ συγγνώμη το αντέχεις;;εγώ σου λέω το πίνω με κλειστή μύτη, μονορουφι κ καπάκι έχω κάτι να φάω για να φύγει η γεύση...αηδία 

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...