Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

@Irinoula86 τέλεια τα νέα σου! Καλέ το μωρό σου μεγάλωσε πολυ!!! :grin: και ναι κάνουν τουμπες το βράδυ που κοιμόμαστε, έχω τσακώσει το δικό μου να παρταρει αν ξυπνήσω τυχαία μέσα στη νύχτα πχ αν ζεσταινομαι!

@Christinα δεν έχετε καρότσι από το πρώτο παιδί;

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

πρίν από 34 λεπτά , Irinoula86 είπε:

Kαλημέρα κορίτσια!!!!! εγω πήγα για την εξετασούλα μου και το είδα το αντράκι μου!!!!!βέβαια μου κρύβεται πολυ..... δεν είχαμε καλές λήψεις..... είναι 845 g.... διπλασιάστηκε από την τελευταία φορά που τον είχαμε δεί.....όλα καλά μας τα βρήκε ο γιατρός από μετρήσεις και πάλι.... και τις εξετάσεις μου τέλειες.....μου είπε απο εδώ και στο εξής να φέρομαι λεει λες και είμαι 70 χρονών όσον αφορά τον τρόπο που σηκώνομαι από το κρεβάτι, τον τρόπο που συμπεριφέρομαι γενικά.....:))))))η αλήθεια είναι ότι πλέον δεν μπορω να σηκωθω από το κρεβάτι όπως σηκωνομουν παλιά.....τεσπα.... θα τα καταφέρω.....α και κλείσαμε και το καρότσι μας χθεςςςς..... τέλειο.... !!!!!!!

επιτέλους αποφασίστηκε ότι 10/08 θα σταματήσω κ εγω τη δουλειά με το καλό..... !!!!!!! δεν κρατιέμαι......βέβαια χθες που ανακοινώθηκε πηγαν να με πιάσουν τα ζουμιά...... αλλά λέω όχι... δεν είναι δυνατόνν!!!! είναι από τις ορμόνες!!!!!χιχιχιιχ

Καλέ είναι μεγάλος ο μπομπιράκος!!! Τέλεια νέα :)  

@Ninamc Καλοφώτιστο να ναι κορίτσι μου! Να τον χαίρεστε! 

@Renez Καιρός ήταν! Μακάρι να βρείτε γρήγορα έναν άνθρωπο με μεράκι και φιλότιμο που πάνω από όλα θα ταιριάξετε πάνω στην δουλειά!  

Εγώ κορίτσια σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω, έχουμε αύριο την σχολική γιορτούλα μας και τρέχω. Αλλά είναι κ η τελευταία μου εβδομάδα οπότε μετά θα βαρεθειτε να με "βλεπετε" :mrgreen: Φιλιά σε όλες! Καλές αγορές και συζητήσεις :wub:

• Μου αρέσει 6

Just now, marianna1986 είπε:

@Irinoula86 τέλεια τα νέα σου! Καλέ το μωρό σου μεγάλωσε πολυ!!! :grin: και ναι κάνουν τουμπες το βράδυ που κοιμόμαστε, έχω τσακώσει το δικό μου να παρταρει αν ξυπνήσω τυχαία μέσα στη νύχτα πχ αν ζεσταινομαι!

@Christinα δεν έχετε καρότσι από το πρώτο παιδί;

Μου είχαν δωσει chicco 3 σε 1,πολύ ωραίο καρότσι κ βγήκε ήρωας! Αλλά το κάθισμα σκιστηκε από τη πολύ χρήση μιας κι εκεί και έτρωγε, κοιμόταν, βολταρε κ το έπλενα  συνέχεια  κιόλας! Έβγαινε με σουστιτσες τέλειο! Και βρήκα ανταλλακτικό πανι αλλά μαύρο κι εμάς είναι μπεζ! Χαλασε ο μηχανισμός που ανεβοκατεβαίνει η πλάτη! Το διαλυσαμε  εν ολίγοις!Οπότε είπαμε να πάρουμε 1 για το κοριτσάκι μας ! Άσε που ο άντρας μου έχει φάει κόλλημα με τα ροζ! Το καλαθάκι του κ το κάθισμα αυτοκινήτου είναι μια χαρά, θα  τα χρησιμοποιήσω κ ο σκελετός μια χαρά!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Καλημερα αγαπούλες!!

@Irinoula86 ουααουυ από 400κατι πηγαί ήδη 850γρ???

Δλδ εμένα που ήταν πριν 3 εβδομαδες στη β επιπέδου 580γρ παίζει να είναι κοντά στο κιλό λες τώρα?? Καλε τι παιδιά θρεφουμε οι μάνες?!:D

Αχχχ κ εγώ σήμερα έχω ραντεβού να τον δω ξανά το απογευμα..:x βέβαια όχι με 3d πάλι αλλά νταξ...μη κακομαθαινει.. 3d ξανά στο Doppler..

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

Just now, Christinα είπε:

Μου είχαν δωσει chicco 3 σε 1,πολύ ωραίο καρότσι κ βγήκε ήρωας! Αλλά το κάθισμα σκιστηκε από τη πολύ χρήση μιας κι εκεί και έτρωγε, κοιμόταν, βολταρε κ το έπλενα  συνέχεια  κιόλας! Έβγαινε με σουστιτσες τέλειο! Και βρήκα ανταλλακτικό πανι αλλά μαύρο κι εμάς είναι μπεζ! Χαλασε ο μηχανισμός που ανεβοκατεβαίνει η πλάτη! Το διαλυσαμε  εν ολίγοις!Οπότε είπαμε να πάρουμε 1 για το κοριτσάκι μας ! Άσε που ο άντρας μου έχει φάει κόλλημα με τα ροζ! Το καλαθάκι του κ το κάθισμα αυτοκινήτου είναι μια χαρά, θα  τα χρησιμοποιήσω κ ο σκελετός μια χαρά!

Δεν ξέρω αν τα έχεις δει..δεν έχω δει όμως πιο ωραία χρώματα σε καρότσι. Cosatto!!!:x

Είναι από νεογέννητο ,αν δεν κάνω λάθος!

Just now, Renez είπε:

Καλημερα αγαπούλες!!

Δλδ εμένα που ήταν πριν 3 εβδομαδες στη β επιπέδου 580γρ παίζει να είναι κοντά στο κιλό λες τώρα?? Καλε τι παιδιά θρεφουμε οι μάνες?!:D

Αχχχ κ εγώ σήμερα έχω ραντεβού να τον δω ξανά το απογευμα..:x βέβαια όχι με 3d πάλι αλλά νταξ...μη κακομαθαινει.. 3d ξανά στο Doppler..

Ναι είναι το διάστημα που διπλασιάζουν!!! Ε πότε θα τα πάρουν τα κιλά???? Μπαίνουμε Ιούλιο!!!

Περιμένουμε νέα από τον μικρό σου!:) εγώ έχω Σάββατο κ δεν κρατιέμαι!!!

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Irinoula86 είπε:

Kαλημέρα κορίτσια!!!!! εγω πήγα για την εξετασούλα μου και το είδα το αντράκι μου!!!!!βέβαια μου κρύβεται πολυ..... δεν είχαμε καλές λήψεις..... είναι 845 g.... διπλασιάστηκε από την τελευταία φορά που τον είχαμε δεί.....όλα καλά μας τα βρήκε ο γιατρός από μετρήσεις και πάλι.... και τις εξετάσεις μου τέλειες.....μου είπε απο εδώ και στο εξής να φέρομαι λεει λες και είμαι 70 χρονών όσον αφορά τον τρόπο που σηκώνομαι από το κρεβάτι, τον τρόπο που συμπεριφέρομαι γενικά.....:))))))η αλήθεια είναι ότι πλέον δεν μπορω να σηκωθω από το κρεβάτι όπως σηκωνομουν παλιά.....τεσπα.... θα τα καταφέρω.....α και κλείσαμε και το καρότσι μας χθεςςςς..... τέλειο.... !!!!!!!

επιτέλους αποφασίστηκε ότι 10/08 θα σταματήσω κ εγω τη δουλειά με το καλό..... !!!!!!! δεν κρατιέμαι......βέβαια χθες που ανακοινώθηκε πηγαν να με πιάσουν τα ζουμιά...... αλλά λέω όχι... δεν είναι δυνατόνν!!!! είναι από τις ορμόνες!!!!!χιχιχιιχ

Ω ρε ενας μεγάλος αντρας!!! Μπραβο σας! 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Christinα είπε:

Na to παρετε το ροζακι!!!! εγω ψηφιζω ναιιιι!!!!!!!

Just now, Renez είπε:

Καλημερα αγαπούλες!!

εγω ειχα ξαναπαει 26/05 και ηταν 400 ..... τωρα διπλασιαστηκε!!!!σιγουρα και ο δικός σου εκεί θα είναι!!!! αντε αναμενουμε νεα σου το απογευμα!!!!

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα κορίτσια! Βλέπω τα παιδιά όλων μας έχουν πάρει τον ανήφορο! Συγχαρητηρια!

Πήγαμε κι εμεις στον γιατρό και ειδαμε τον αντρα μας. Τον μέτρησε κοντά 26 εβδομάδων και 840γρ. Δηλαδή φαίνεται πάλι δυο εβδομαδες μεγαλυτερος. Αλλά μου είπε πως επειδή και το κεφάλι και τα πόδια μετριούνται σε αυτή την ηλικία δεν φταίει το γεγονός ότι εγώ έφαγα ότι είχε το ζαχαροπλαστείο αλλά είναι θέμα dna. Δεν πιστεύει πως έχω ζάχαρο τελικά. Μακάρι. Το θέμα είναι τώρα να σταματήσω να τρώω γιατί πήρα 5 κιλά στις τελευταίες 5 εβδομαδες! 

• Μου αρέσει 3

Just now, P.L.L. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Βλέπω τα παιδιά όλων μας έχουν πάρει τον ανήφορο! Συγχαρητηρια!

Πήγαμε κι εμεις στον γιατρό και ειδαμε τον αντρα μας. Τον μέτρησε κοντά 26 εβδομάδων και 840γρ. Δηλαδή φαίνεται πάλι δυο εβδομαδες μεγαλυτερος. Αλλά μου είπε πως επειδή και το κεφάλι και τα πόδια μετριούνται σε αυτή την ηλικία δεν φταίει το γεγονός ότι εγώ έφαγα ότι είχε το ζαχαροπλαστείο αλλά είναι θέμα dna. Δεν πιστεύει πως έχω ζάχαρο τελικά. Μακάρι. Το θέμα είναι τώρα να σταματήσω να τρώω γιατί πήρα 5 κιλά στις τελευταίες 5 εβδομαδες! 

Σύνολο πόσα έχεις πάρει φίλη?

Δόξα το Θεό που δεν είναι ζάχαρο μην εμπλεκες με τπτ ινσουλίνες κτλ,τα υπόλοιπα μια χαρά φτιάχνονται παιδάκι μου!!:)

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!

@Renez παρέα έχουμε σήμερα υπέρηχο!!

@Irinoula86 Τέλειος ο μπεμπακος σου, καλέ πως μεγαλώνουν έτσι??καλορίζικο και το καρότσι, καλοτάξιδο!!

Εμένα το βράδυ με ξυπνάει από τις κλωτσιές , χθες μάλιστα έβλεπα και την κοιλιά να κουνιέται από τις κινήσεις  της, τρομερό!!

Ρε κορίτσια οι κοιλίτσες σας πως πάνε??εμένα έχει γίνει τεράστια δηλαδή νομίζω οτι κάπου πίσω πίσω κρύβεται και ένα άλλο μωρό δεν γίνεται να είναι τόσο τούρλα!!:lol:

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, P.L.L. είπε:

ενω πόσο είσαι κανονικά?είσαι 24 εβδομάδων? ναι ρε κορίτσι πως τα πετας έτσι???? εμενα δεν μ αφηνει να φαω τπτ κ εσυ μ λες εφαγες ολο το ζαχαροπλαστείο??????ελεος δειξτε !!!! σήμερα εχουν φερει στο γραφειο γαλακτομπουρεκο!!! τι να κάνω πείτε μου???? με κλωτσάει από το πρωί! θελει το γλυκάκι του!!!!!!!!

Just now, EugenJen είπε:

@Irinoula86 Τέλειος ο μπεμπακος σου, καλέ πως μεγαλώνουν έτσι??καλορίζικο και το καρότσι, καλοτάξιδο!!

Εμένα το βράδυ με ξυπνάει από τις κλωτσιές , χθες μάλιστα έβλεπα και την κοιλιά να κουνιέται από τις κινήσεις  της, τρομερό!!

Ρε κορίτσια οι κοιλίτσες σας πως πάνε??εμένα έχει γίνει τεράστια δηλαδή νομίζω οτι κάπου πίσω πίσω κρύβεται και ένα άλλο μωρό δεν γίνεται να είναι τόσο τούρλα!!:lol:

ευχαριστουμε!!!!!κ εμενα η κοιλια τουμπανοοοο!!!! ειδικα απο το απογευμα και μετα!ο αντρας μ μ λεει οτι καθε μερα ειναι διαφορετική και πιο μεγάλη......:)

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Σύνολο πόσα έχεις πάρει φίλη?

Δόξα το Θεό που δεν είναι ζάχαρο μην εμπλεκες με τπτ ινσουλίνες κτλ,τα υπόλοιπα μια χαρά φτιάχνονται παιδάκι μου!!:)

Έφτασα τα 9... Αν συνεχίσω έτσι θα πάρω αλλά 15 μέχρι να γεννήσω! Εσυ;

Just now, Irinoula86 είπε:

ενω πόσο είσαι κανονικά?είσαι 24 εβδομάδων? ναι ρε κορίτσι πως τα πετας έτσι???? εμενα δεν μ αφηνει να φαω τπτ κ εσυ μ λες εφαγες ολο το ζαχαροπλαστείο??????ελεος δειξτε !!!! σήμερα εχουν φερει στο γραφειο γαλακτομπουρεκο!!! τι να κάνω πείτε μου???? με κλωτσάει από το πρωί! θελει το γλυκάκι του!!!!!!!!

ευχαριστουμε!!!!!κ εμενα η κοιλια τουμπανοοοο!!!! ειδικα απο το απογευμα και μετα!ο αντρας μ μ λεει οτι καθε μερα ειναι διαφορετική και πιο μεγάλη......:)

Σύμφωνα με την τελευταία περιοδο είμαι 23+5. Αλλά από τον πρώτο υπέρηχο το μωρό φαινόταν ότι το είχα πιάσει περίπου μια εβδομάδα πιο πριν (λίγο λιγότερο). Αρα τώρα έπρεπε να είμαι 24+3 περίπου και το μωρό είναι 26. Δε βαριέσαι. Αφού είναι καλά δεν πειράζει. Αν έβγαινε μόνο η κοιλιά πιο μεγάλη θα ανησυχούσα. Εσένα γιατί δεν σε αφήνει να φας; Εμενα δε με άφηνε λόγω ζαχαρου. Άπαξ και βγήκε η δεύτερη καμπύλη καλή του έδωσα και κατάλαβε! Να έκανα τουλάχιστον λίγη γυμναστική! 

Κανονικα κολυμπάω πολύ και σε ανοιχτή πισίνα. Πήγα κι εγώ κυρία πάλι στο Κολυμβητηριο να κάψω καμία θερμίδα. Καλό κανει έτσι κι αλλιώς. Και μου λένε λόγω κορονοϊού θα κανεις ντουζ στα εξωτερικά ντουζ (κρύο νερό δηλαδή) γιατί τα αποδυτήρια είναι κλειστά. Που να κάνω με κρύο νερό εγώ τώρα έγκυος πραμα. Περιμένω να πιάσουν οι καύσωνες μπας και πάω σε καμία παραλία. 

Just now, EugenJen είπε:

Παψε μαρή ποια χαχαχα 

Κ εμένα είναι κοιλουμπινα κανονικοτατη κ με τα όλα της..το πρωί ξεκινάει πιο ξεφουσκωτη κ μικρούλα κ από το μεσημέρι κ μετά δίνει μπαλονιαζει :P

Στο Ρέα πας για υπέρηχο?

Just now, P.L.L. είπε:

Έφτασα τα 9... Αν συνεχίσω έτσι θα πάρω αλλά 15 μέχρι να γεννήσω! Εσυ;

Σύμφωνα με την τελευταία περιοδο είμαι 23+5. Αλλά από τον πρώτο υπέρηχο το μωρό φαινόταν ότι το είχα πιάσει περίπου μια εβδομάδα πιο πριν (λίγο λιγότερο). Αρα τώρα έπρεπε να είμαι 24+3 περίπου και το μωρό είναι 26. Δε βαριέσαι. Αφού είναι καλά δεν πειράζει. Αν έβγαινε μόνο η κοιλιά πιο μεγάλη θα ανησυχούσα. Εσένα γιατί δεν σε αφήνει να φας; Εμενα δε με άφηνε λόγω ζαχαρου. Άπαξ και βγήκε η δεύτερη καμπύλη καλή του έδωσα και κατάλαβε! Να έκανα τουλάχιστον λίγη γυμναστική! 

Κανονικα κολυμπάω πολύ και σε ανοιχτή πισίνα. Πήγα κι εγώ κυρία πάλι στο Κολυμβητηριο να κάψω καμία θερμίδα. Καλό κανει έτσι κι αλλιώς. Και μου λένε λόγω κορονοϊού θα κανεις ντουζ στα εξωτερικά ντουζ (κρύο νερό δηλαδή) γιατί τα αποδυτήρια είναι κλειστά. Που να κάνω με κρύο νερό εγώ τώρα έγκυος πραμα. Περιμένω να πιάσουν οι καύσωνες μπας και πάω σε καμία παραλία. 

Άσε φίλη μου κ εγώ 8 έχω πάρει κ αν εξαιρέσεις τις κυριακάτικες ατασθαλίες μου (με απ' έξω φαι ή γλυκό κτλ) της καθημερινές δε τρώω κ τόσο υπερβολικά ποια!! Τι να πω?!

Μωρέ δε με νοιάζει..μέχρι 15 να πάρω σύνολο μια χαρά,το παραπάνω με φοβίζει αλλά θα δείξει..το παιδί μου να είναι καλά κ εγώ υγιής για εκείνο κ δε με νοιάζουν καθόλου τα κιλά,έχω μάθει να τα εξουδετερωνω :P

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

13 ώρες πρίν, demifilol είπε:

Ολα καλα προς το παρόν δοξα τω θεω !πεμπτη έχω β επιπέδου κ αναμένουμε !!

@Renez Για να έχει πολλές επιλογές ο γιος σου !!!χαχαχα

Αααα κι εγωωώ! Κόλλα το :D Σοκολάτα, τουρουρούυυυυ.... :mrgreen:

Εγώ κορίτσια εκείιι, στα 3 κιλά κολλημένη, κι ας μεγαλώνει η κοιλιά, παίζει να χω αδυνατίσει τελικά! 

Κλωτσάει η μικρή κ κουνιέται όλη η κοιλιά... Την αισθάνομαι πολύ πιο δυνατή πλέον!

Βέβαια η ισχιαλγία εκεί παραμένει, στο τέλος θα τη συνηθίσω...

Οι εξετάσεις μου καλύτερες, ανεβηκε το χαμηλό μου ασβέστιο κ μαγνήσιο αν κι είναι ακόμα οριακα, η D3 εκεί τα ίδια!! :O 

Ο αιματοκρίτης 0,6 μονάδες άνοδος απ το 33, δεν πειράζει ας κάνω μουυυυυ απ το πολύ μοσχάρι αν είναι να γλιτώσω τον σίδηρο!

• Μου αρέσει 2

JeY7p2.png

Με το καλό κορίτσια οι υπέρηχοι σας σήμερα! Περιμενουμε με ανυπομονησία τα νέα σας!

Εμένα η κοιλιά μου τελευταία νομίζω έχει μείνει στάσιμη! Ευτυχώς γιατί είχα αρχίσει να φοβάμαι που θα φτάσει!

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...