Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, demifilol είπε:

Ήθελα να ευχηθώ στη Νινα μας/σας!!!

Καλα κανεις κ μας παρακολουθείς ,,εσεις έχετε γέλιο εδώ κ πολυλογία (κ εγώ σας παρακολουθώ )εμεις έχουμε σχιζοφρένεια/άγχη !

Ευχομαι κ οι δυο ομαδούλες να τα πανε τέλεια !!!Κ επειδή εγώ ονειρεύομαι τα Χριστούγεννα (αν κ καλοκαίρι ),,,να έχουμε αγκαλίτσα γεμάτη στις γιορτές !!!

ΥΓ Μου έχει κάνει εντύπωση οι ανατροπές στο φύλο !!!ειστε η ομάδα των ανατροπών ,,να ξέρετε !!!χαχχαχα γερα να ειανι 

Αυτό Δήμητρα μου ξανά πες το!!

Σοκ με τις ανατροπές κ πως εξαφανίζονται όλα τα τσουτσουνια κ γίνονται κουτιά ουδης κατάλαβε χαχχαχα

Ναι είδα για τα όμορφα όνειρα σου όσο αφορά τα Χριστούγεννα κ θα σου ομολογήσω πως παρότι τα μπουζούκια ακόμη δεν τα είχα σκεφτει:P τις προάλλες χαζευα το σπίτι κ τη γωνία που βάζω το δέντρο (έχω κ ένα κόλλημα γενικά με τα Χριστούγεννα,δέντρα φωτάκια ζεστασιά,τα αγαπώ!!) Κ του έλεγα πως θα έχουμε τα πιο όμορφα Χριστούγεννα γιατί θα είμαστε με το μωρό μας..

Κοριτσουδια μου πως είστε?? 

Εγώ σήμερα σηκώθηκα από τις 5:30 γτ λόγω παραγγελιών έπρεπε να είμαστε νωρίτερα στο μαγαζί,έπειτα που κλείσαμε πήγαμε σε έναν πελάτη χοντρικής κ πριν μια ώρα μπήκα σπίτι..

Έκανα μπανάκι,μαγείρεψα κ μόλις άραξα επιτέλους να χωνέψω κ να σας δω..

Λοιπόν έχω το ευτυχές γεγονός της ημέρας.....τουρουτουτουτουυυ από αύριο θα είμαι με τον αντρουλη μου στο μαγαζί!! Σήμερα ήταν η τελευταία μερα της ασώτου υπαλλήλου!!!!:D

• Μου αρέσει 5
  • Χαχα 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Καλή ξεκούραση @Renez και σύντομα να βρείτε ένα άτομο κατάλληλο, να χαλαρώσεις κι εσύ!

Αυτή η εβδομάδα είναι η τελευταία μου  στη δουλειά κ έχω πολύ τρέξιμο αλλά ανυπομονώ να αραξω κ να χαρώ τα μωράκια μου! Καλά τα βράδια που ξαπλώνω με τον μικρό έχει πολύ πλάκα! Απ τη μια με κλωτσάει ο μικρός κι απ την άλλη η μπέμπα! Χαμός! Το πρωί ήταν πολύ ζωηρή κ κουνιόταν η κοιλιά μου ολόκληρη, πολύ μου άρεσε κ ο μικρός της έβαζα μουσική και του έλεγα ότι χορεύει η μπέμπα! Τσίρκο είμαστε!

• Μου αρέσει 5
  • Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

4 ώρες πρίν, demifilol είπε:

Καλοφωτιστος ο γιοκας σου κ με το καλό η μικρή !!!ισχυουν αυτά που λένε για τα ονόματα ,Γερα να είναι ολα τα παιδάκια !!

Να σαι καλά κουκλα μου.. Εσυ πως είσαι? Όλα πανε καλα? Το μπαμπάκι σας? 

Just now, Annou είπε:

@Ninamc koritsi mou kalofwtisto to agoraki sou!!Ola ta kala!!!♥️

Με το καλό η κοριτσαρα σας!!! Να στε παντα δυνατοί κ αγαπημένοι!! 

Ευχαριστωωωωω:x

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Να σαι καλά κουκλα μου.. Εσυ πως είσαι? Όλα πανε καλα? Το μπαμπάκι σας? 

Με το καλό η κοριτσαρα σας!!! Να στε παντα δυνατοί κ αγαπημένοι!! 

Ευχαριστωωωωω:x

Ολα καλα προς το παρόν δοξα τω θεω !πεμπτη έχω β επιπέδου κ αναμένουμε !!

@Renez Για να έχει πολλές επιλογές ο γιος σου !!!χαχαχα

• Χαχα 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, demifilol είπε:

Ολα καλα προς το παρόν δοξα τω θεω !πεμπτη έχω β επιπέδου κ αναμένουμε !!

@Renez Για να έχει πολλές επιλογές ο γιος σου !!!χαχαχα

Αντε με το καλό.. Μετά έχω κ εγώ.. Καλά αποτελέσματα ευχομαι. Να πανε ολα καλα!! Να το χαρεις και να ναι ολα τέλεια! 

• Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια!!!!! εγω πήγα για την εξετασούλα μου και το είδα το αντράκι μου!!!!!βέβαια μου κρύβεται πολυ..... δεν είχαμε καλές λήψεις..... είναι 845 g.... διπλασιάστηκε από την τελευταία φορά που τον είχαμε δεί.....όλα καλά μας τα βρήκε ο γιατρός από μετρήσεις και πάλι.... και τις εξετάσεις μου τέλειες.....μου είπε απο εδώ και στο εξής να φέρομαι λεει λες και είμαι 70 χρονών όσον αφορά τον τρόπο που σηκώνομαι από το κρεβάτι, τον τρόπο που συμπεριφέρομαι γενικά.....:))))))η αλήθεια είναι ότι πλέον δεν μπορω να σηκωθω από το κρεβάτι όπως σηκωνομουν παλιά.....τεσπα.... θα τα καταφέρω.....α και κλείσαμε και το καρότσι μας χθεςςςς..... τέλειο.... !!!!!!!

επιτέλους αποφασίστηκε ότι 10/08 θα σταματήσω κ εγω τη δουλειά με το καλό..... !!!!!!! δεν κρατιέμαι......βέβαια χθες που ανακοινώθηκε πηγαν να με πιάσουν τα ζουμιά...... αλλά λέω όχι... δεν είναι δυνατόνν!!!! είναι από τις ορμόνες!!!!!χιχιχιιχ

• Μου αρέσει 11

Just now, Irinoula86 είπε:

Kαλημέρα κορίτσια!!!!! εγω πήγα για την εξετασούλα μου και το είδα το αντράκι μου!!!!!βέβαια μου κρύβεται πολυ..... δεν είχαμε καλές λήψεις..... είναι 845 g.... διπλασιάστηκε από την τελευταία φορά που τον είχαμε δεί.....όλα καλά μας τα βρήκε ο γιατρός από μετρήσεις και πάλι.... και τις εξετάσεις μου τέλειες.....μου είπε απο εδώ και στο εξής να φέρομαι λεει λες και είμαι 70 χρονών όσον αφορά τον τρόπο που σηκώνομαι από το κρεβάτι, τον τρόπο που συμπεριφέρομαι γενικά.....:))))))η αλήθεια είναι ότι πλέον δεν μπορω να σηκωθω από το κρεβάτι όπως σηκωνομουν παλιά.....τεσπα.... θα τα καταφέρω.....α και κλείσαμε και το καρότσι μας χθεςςςς..... τέλειο.... !!!!!!!

επιτέλους αποφασίστηκε ότι 10/08 θα σταματήσω κ εγω τη δουλειά με το καλό..... !!!!!!! δεν κρατιέμαι......βέβαια χθες που ανακοινώθηκε πηγαν να με πιάσουν τα ζουμιά...... αλλά λέω όχι... δεν είναι δυνατόνν!!!! είναι από τις ορμόνες!!!!!χιχιχιιχ

Καλημέρα! Τι ωραία νέα!! Όλα τέλεια με το αντρακι σου! Δεν πειράζει που κρύβεται,θα τον δείτε σε κάποια επόμενη εξέταση!

Τι καρότσι πήρατε τελικά?? Με το καλό να σας έρθει κ να κάνετε πολλές βόλτες με το νινακι!:)

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Καλημέρα! Τι ωραία νέα!! Όλα τέλεια με το αντράκι σου! Δεν πειράζει που κρύβεται,θα τον δείτε σε κάποια επόμενη εξέταση!

Τι καρότσι πήρατε τελικά?? Με το καλό να σας έρθει κ να κάνετε πολλές βόλτες με το νινακι!:)

ναι έτσι πιστευω κ εγω θα μας κάνει την χάρη!!!!εν τω μεταξυ σήμερα το βράδυ ξυπνούσα απο τις κλωτσίτσες!!!! μ λέει ο γιατρος δεν σημαίνει ότι ΄όποτε κοιμασαι εσύ κοιμάται και εκείνο!τωρα λέει βλέπει μονο σκοτάδι οποτε δεν καταλαβαινει πότε να ξυπνήσει και πότε να κοιμηθει και κάνει ότι θέλει! έτσι θα είναι και το πρώτο τρίμηνο της ζωής του. μετά θα αρχίσει να καταλαβαίνει το πρωί και το βράδυ πάντα με τη βοήθεια μας.

πήραμε απο το mother baby το cloud! τέλειο....!!!! με όλα τα απαραίτητα! ελαφρύ!!!! αν και οι ρόδες ειδικά τεράστιες!!!! έμοιαζε πολύ στα bexa αλλά αυτό ήταν πιο μεγάλο!

η τιμή του πολύ καλή και ετοιμοπαράδοτο!

το παρκαραμε στην αποθηκη μας στις κούτες μεχρι να ξεκινήσουν οι τσάρκες!!!!!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα πρωινές κοιλιτσες!

Τέλεια νέα κορίτσι μου!!! Πω πω μεγάλωσε πολύ! Αχ κι εγω τη Δευτέρα να δω τη μικρούλα μου!

Για πες για το καρότσι! Βρε κορίτσια θέλω κι εγώ αλλά ή ένα κανονικό ή 2 σε 1 με καλαθάκι,κάθισμα αυτοκ έχω 2! Με μεγάλες ρόδες, στιβαρό αλλά μέχρι 300 το πολυυυ πολύ! Κι όχι lorelli bertoni δεν τα έχω πάρει με καλό μάτι! Άφησε μου ο άντρας μ το θέλει ροζ κ δεν βρίσκω χρώμα σ αυτά που με ψήνουν! Πείτε καμμία ιδέα! Τα έχουμε ξαναπεί αλλά τώρα στενεύουν τα πράγματα, πρέπει να αποφασίσουμε!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

ναι έτσι πιστευω κ εγω θα μας κάνει την χάρη!!!!εν τω μεταξυ σήμερα το βράδυ ξυπνούσα απο τις κλωτσίτσες!!!! μ λέει ο γιατρος δεν σημαίνει ότι ΄όποτε κοιμασαι εσύ κοιμάται και εκείνο!τωρα λέει βλέπει μονο σκοτάδι οποτε δεν καταλαβαινει πότε να ξυπνήσει και πότε να κοιμηθει και κάνει ότι θέλει! έτσι θα είναι και το πρώτο τρίμηνο της ζωής του. μετά θα αρχίσει να καταλαβαίνει το πρωί και το βράδυ πάντα με τη βοήθεια μας.

πήραμε απο το mother baby το cloud! τέλειο....!!!! με όλα τα απαραίτητα! ελαφρύ!!!! αν και οι ρόδες ειδικά τεράστιες!!!! έμοιαζε πολύ στα bexa αλλά αυτό ήταν πιο μεγάλο!

Το έχω δει!!! Παρόμοιο έχω κι εγώ κ του έχω αλλάξει τα φώτα στη βόλτα! Πάει παντού!! Πιάνει λίγο χώρο περισσοτερο αλλά καθόλου δεν με ενοχλησε! Καλές βόλτες!!!

Ναι έτσι θα είναι κ εκτός κοιλιτσας μην ανησυχείς:P κ μένα βράδυ ρίχνει περισσότερες!! Κατά τις 12 το βράδυ είναι η ώρα της τούμπας!!! 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Το είδα αμεσως:P πολύ ωραίο! Καλές βόλτες με τον μπεμπινο σας!!! Το οδήγησες? Είναι εύκολο? Είδα κι ένα κανγκαρου τώρα εκεί ροζουλι για εμάς αλλά είμαι μακρυά για να το δω από κοντά! Θα ψάξω κι εδώ τι έχουν!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Τέλεια νέα κορίτσι μου!!! Πω πω μεγάλωσε πολύ! Αχ κι εγω τη Δευτέρα να δω τη μικρούλα μου!

Για πες για το καρότσι! Βρε κορίτσια θέλω κι εγώ αλλά ή ένα κανονικό ή 2 σε 1 με καλαθάκι,κάθισμα αυτοκ έχω 2! Με μεγάλες ρόδες, στιβαρό αλλά μέχρι 300 το πολυυυ πολύ! Κι όχι lorelli bertoni δεν τα έχω πάρει με καλό μάτι! Άφησε μου ο άντρας μ το θέλει ροζ κ δεν βρίσκω χρώμα σ αυτά που με ψήνουν! Πείτε καμμία ιδέα! Τα έχουμε ξαναπεί αλλά τώρα στενεύουν τα πράγματα, πρέπει να αποφασίσουμε!

Στα κιντο το καρότσι τζαζ είναι 2 σε ένα μπορείς να το πάρεις χωρίς το κάθισμα αυτοκινήτου! Όμορφο, οικονομικό κ απ' όσους το έχουν εχω ακούσει καλά σχόλια. Πήγαινε μια βόλτα να το δεις!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Στα κιντο το καρότσι τζαζ είναι 2 σε ένα μπορείς να το πάρεις χωρίς το κάθισμα αυτοκινήτου! Όμορφο, οικονομικό κ απ' όσους το έχουν εχω ακούσει καλά σχόλια. Πήγαινε μια βόλτα να το δεις!

Μμμ το είδα κι αυτό παρόμοιο στυλ κ έχει κ γκρι ροζ που μου άρεσε! Κοιτούσα στο Σκρουτζ αλλά δν μου τα έβγαζε αυτά! Σε ύψος π έχεις ιδέα πως είναι? Και όταν μαζεύει είναι μεγαλ ο? Έχουμε ψηλό μπαμπά κ μικρό αυτοκίνητο!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Το είδα αμεσως:P πολύ ωραίο! Καλές βόλτες με τον μπεμπινο σας!!! Το οδήγησες? Είναι εύκολο? Είδα κι ένα κανγκαρου τώρα εκεί ροζουλι για εμάς αλλά είμαι μακρυά για να το δω από κοντά! Θα ψάξω κι εδώ τι έχουν!

Και το chicco lite δες! Μπαίνει από νεογέννητο κ είναι ελαφρύ!

Μμμ το είδα κι αυτό παρόμοιο στυλ κ έχει κ γκρι ροζ που μου άρεσε! Κοιτούσα στο Σκρουτζ αλλά δν μου τα έβγαζε αυτά! Σε ύψος π έχεις ιδέα πως είναι? Και όταν μαζεύει είναι μεγαλ ο? Έχουμε ψηλό μπαμπά κ μικρό αυτοκίνητο!

Νομίζω θα σας βολεψει! Το είχα δει πριν δύο χρόνια, θυμάμαι όμως ότι μας είχε αφήσει καλή εντύπωση  Πηγαίνετε μια βόλτα, εκεί κοντά έχει πολλά μαγαζιά μαζεμένα κ θα δείτε πολλά!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

εγω ήμουν ανάμεσα σε αυτό που αγοράσαμε και στο cangaroo stefanie. ήταν πολύ ωραίο και αυτό μεγάλες ρόδες... τέλεια τιμή! ελαφρύ! παρα πολύ ωραία αξεσουάρ.... δεν έχει ροζ αλλα δες το κ αυτό! είναι πολύ καλό!και νομιζω μπορείς να πάρεις απο την τριλογια το καρότσι και την καλαθούνα και όχι το αυγό με πολύ καλύτερη τιμή! δες το κ αυτό!

κ εμεις τα ίδια έχουμε κ επειδη ο μπαμπας μας οπως λεει μεχρι τωρα θα χειριζεται το καρότσι μονο εκείνος γι αυτό δεν πήραμε το cangaroo γτ του φαινοταν λίγο πιο κοντό! εγω με 1,50 υψος να δω τι θα κάνω...... στα bexa που ειχα δει δεν φαινομουν κορίτσια απο πίσω τους  σε κάποιες θέσεις του καροτσιού!χιχιχι

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...