Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα κορίτσια με πολλές κλωτσιές και σήμερα!:D

@Ninamc να σας ζήσει ο νεοφώτιστος! Με το καλό να υποδεχτεί και την αδερφούλα του!!! Πότε πας για β επιπέδου?

Καλημερουδια κορίτσι:-) ευχαριστουμε. Να ναι όλα τα παιδια γερά και δυνατά! 

Θα παω την επόμενη βδομάδα.. 

Εσυ όλα καλά? 

Just now, Irinoula86 είπε:

αχχχχ  μ εβαλες γρίφο τωρα... δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το όνομα!! τέσπα όποιο και να είναι να σου ζήσει το αντρακι σου και με το καλο η αδερφούλα του!

Σ ευχαριστώ κουκλα! Να σαι καλά και με το καλό όλα τα παιδακια μας:tongue:

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

@Ninamc καλά είναι κοριτσάρα μου κ ο μπέμπης μου!! Ανεμενει να βγει να γνωρίσει τις ομερφες κορακλες σας :P

Τι σημασία έχει το όνομα όταν βλέπεις τα πορφυρά μαλλιά κ τις φακίδες του????:oops:χαχαχα

Χορό ε?!μπράβο ρε φίλη χαρά στο κουράγιο σου,εμένα ο μόνος μου χορός τελευταία είναι η στροφή της ζεμπεκιας καθώς αλλάζω πλευρό στο κρεβάτι μου βογγοντας:D

• Χαχα 1

Just now, Ninamc είπε:

Καλημερουδια κορίτσι:-) ευχαριστουμε. Να ναι όλα τα παιδια γερά και δυνατά! 

Θα παω την επόμενη βδομάδα.. 

Εσυ όλα καλά? 

Σ ευχαριστώ κουκλα! Να σαι καλά και με το καλό όλα τα παιδακια μας:tongue:

Αααα μάλλον κατάλαβα όνομα κ είναι από τα αγαπημένα μου!

Καλά κάνετε κ το λέτε ολόκληρο γιατί όλοι το κόβουν κ είναι κρίμα. Ολόκληρο είναι από τα πιο ωραία 

Κι εμείς καλά είμαστε πάνω στη τρέλα του καλοκαιριού!

Χριστινα είναι 2 μέτρα το κρεβάτι κ η μπάρα 1.2??? Οπότε καααπου θα βρει να κατέβει!:mrgreen:

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

@Ninamc καλά είναι κοριτσάρα μου κ ο μπέμπης μου!! Ανεμενει να βγει να γνωρίσει τις ομερφες κορακλες σας :P

Τι σημασία έχει το όνομα όταν βλέπεις τα πορφυρά μαλλιά κ τις φακίδες του????:oops:χαχαχα

Χορό ε?!μπράβο ρε φίλη χαρά στο κουράγιο σου,εμένα ο μόνος μου χορός τελευταία είναι η στροφή της ζεμπεκιας καθώς αλλάζω πλευρό στο κρεβάτι μου βογγοντας:D

Χαχαχα αν είναι ανοιχτόχρωμο τον θέλουμε... Γτ η δικιά μου θα ναι σαν Σουηδέζα χαχαχα. Τους τρέλανε ολουσ με τα κόκκινα μαλλιά ο άντρακλας μας και έγινε πανικοσ.. Όλοι για τα μαλλιά λένε χαχα

Χορό οοο να φάνε κ οι κότες.. Ξεσάλωμα σου λέω. Χθες ήμουν ακούνητη όλη μέρα. Πονουσε όλο μου το σώμα. Το παρακανα... Δεν είμαστε για τέτοια, μα μια φορά βαφτίζεις... 

Χαιδεψε κοιλιτσα και για μένα... 

Just now, Anastasia05 είπε:

Αααα μάλλον κατάλαβα όνομα κ είναι από τα αγαπημένα μου!

Καλά κάνετε κ το λέτε ολόκληρο γιατί όλοι το κόβουν κ είναι κρίμα. Ολόκληρο είναι από τα πιο ωραία 

Κι εμείς καλά είμαστε πάνω στη τρέλα του καλοκαιριού!

Χριστινα είναι 2 μέτρα το κρεβάτι κ η μπάρα 1.2??? Οπότε καααπου θα βρει να κατέβει!:mrgreen:

Ολοκληρα παντα τα ονόματα. Όπως και της κόρης μου, ολόκληρο θα ναι κ αυτό... 

Καλά κάνετε. Καντε μπάνια και για μας που ακόμα δεν έχουμε παει χαχα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Χαχαχα αν είναι ανοιχτόχρωμο τον θέλουμε... Γτ η δικιά μου θα ναι σαν Σουηδέζα χαχαχα. Τους τρέλανε ολουσ με τα κόκκινα μαλλιά ο άντρακλας μας και έγινε πανικοσ.. Όλοι για τα μαλλιά λένε χαχα

Χορό οοο να φάνε κ οι κότες.. Ξεσάλωμα σου λέω. Χθες ήμουν ακούνητη όλη μέρα. Πονουσε όλο μου το σώμα. Το παρακανα... Δεν είμαστε για τέτοια, μα μια φορά βαφτίζεις... 

Χαιδεψε κοιλιτσα και για μένα... 

Ολοκληρα παντα τα ονόματα. Όπως και της κόρης μου, ολόκληρο θα ναι κ αυτό... 

Καλά κάνετε. Καντε μπάνια και για μας που ακόμα δεν έχουμε παει χαχα

Ναι κ εμένα ολόκληρα μου αρέσουν!!  Βέβαια σε Αφροξυλανθη θα έκανα μια εξαίρεση χαχχαχα

Θα δείξει για το χρώμα..εγώ είμαι Κατσανη με κάστανα μάτια κ ο άντρας μου καστανοξανθος με πράσινα μάτια..θα δείξει λοιπόν..ε ελπίζω αφού του μοιάζει που του μοιάζει να το κάνει ολοκληρωμένα χαχχα μη θυμηθεί τα μάτια μου μόνο :P

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Ναι κ εμένα ολόκληρα μου αρέσουν!!  Βέβαια σε Αφροξυλανθη θα έκανα μια εξαίρεση χαχχαχα

Θα δείξει για το χρώμα..εγώ είμαι Κατσανη με κάστανα μάτια κ ο άντρας μου καστανοξανθος με πράσινα μάτια..θα δείξει λοιπόν..ε ελπίζω αφού του μοιάζει που του μοιάζει να το κάνει ολοκληρωμένα χαχχα μη θυμηθεί τα μάτια μου μόνο :P

Ε ναι σε τέτοια ονόματα κάνουμε όλοι μια εξαίρεση νομίζω χαχα..  Και μένα τα μάτια σκουρα είναι. Μα πηρε του άντρα μου, τα πρασινα.. Έχε πιστη μήπως και τα παρει απο τον μπαμπά. Εγώ θέλω τα αγόρια να ναι ίδια μπαμπάς χαχα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Ναι τα ονόματα είναι καλύτερα να είναι ολόκληρα! @Ninamc δεν ξέρω αν έβαλες το όνομα που κατάλαβα που τελειώνει σε ...ας αλλά έχω φοβιες με αυτό το όνομα! Έχω παρατηρήσει από την εμπειρία μου στα σχολεία ότι τα αγόρια με αυτό το όνομα είναι πολυ ζωηρά και οποτε το ακούω κάθε αρχή σχολ. χρονιας ξέρω τι με περιμένει στη συνέχεια:unsure:. Ενώ το ίδιο όνομα σε κομμένο όλα μια χαρά! Το ίδιο παρατηρείται και με τα αγόρια με όνομα Άγγελος που μόνο άγγελοι δεν ειναι:D

• Χαχα 3

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Ναι τα ονόματα είναι καλύτερα να είναι ολόκληρα! @Ninamc δεν ξέρω αν έβαλες το όνομα που κατάλαβα που τελειώνει σε ...ας αλλά έχω φοβιες με αυτό το όνομα! Έχω παρατηρήσει από την εμπειρία μου στα σχολεία ότι τα αγόρια με αυτό το όνομα είναι πολυ ζωηρά και οποτε το ακούω κάθε αρχή σχολ. χρονιας ξέρω τι με περιμένει στη συνέχεια:unsure:. Ενώ το ίδιο όνομα σε κομμένο όλα μια χαρά! Το ίδιο παρατηρείται και με τα αγόρια με όνομα Άγγελος που μόνο άγγελοι δεν ειναι:D

Χαχαχαχαχ!!! Έχουμε πολλούς Αγγελους στο σόι κ συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες!

Κι εγώ έχω παρατήσει πως τα ονόματα κουβαλάνε κ χαρακτηριστικά!! 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Αχαχαχ ισχύει! Άγγελος είναι ο άντρας μ κ ήταν διαολακι μικρό κ 2 μαθητές που έχω είναι ζιζάνια!!!

@Anastasia05 Ναι κ εμένα έτσι είναι! Μια χαρά θα είναι, μην σε προβληματίζει καθόλου!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ παλι θεωρώ ότι είναι θέμα γονιών... Και μένα ζωηρός είναι.. Έτσι πρεπει να ναι τα παιδια.. Ζωηρά με ζωντάνια και ενεργεια.. Οχι όμως να κάνουν κακό και άσχημα πραγματα. 

Εγώ έχω σφιχτά τα χαλιναρια.. Ζωηραδα σωστή. Οχι να ξεφευγουν... 

Όπως λένε για τα ζώδια λένε και για τα ονόματα.. Θα φανεί στη πορεια. Το παν ειναι να ναι σωστός και ηθικός άνθρωπος. 

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Εγώ παλι θεωρώ ότι είναι θέμα γονιών... Και μένα ζωηρός είναι.. Έτσι πρεπει να ναι τα παιδια.. Ζωηρά με ζωντάνια και ενεργεια.. Οχι όμως να κάνουν κακό και άσχημα πραγματα. 

Εγώ έχω σφιχτά τα χαλιναρια.. Ζωηραδα σωστή. Οχι να ξεφευγουν... 

Όπως λένε για τα ζώδια λένε και για τα ονόματα.. Θα φανεί στη πορεια. Το παν ειναι να ναι σωστός και ηθικός άνθρωπος. 

Καλοφωτιστος ο γιοκας σου κ με το καλό η μικρή !!!ισχυουν αυτά που λένε για τα ονόματα ,Γερα να είναι ολα τα παιδάκια !!

• Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, demifilol είπε:

Καλοφωτιστος ο γιοκας σου κ με το καλό η μικρή !!!ισχυουν αυτά που λένε για τα ονόματα ,Γερα να είναι ολα τα παιδάκια !!

Ουαου είδα το όνομα σου εδώ κ χάρηκα!!:)

Βέβαια ξέρεις πως σας παρακολουθώ κ στην άλλη ομαδουλα;)

Πολλά πολλά φιλουθκια!!

• Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Ουαου είδα το όνομα σου εδώ κ χάρηκα!!:)

Βέβαια ξέρεις πως σας παρακολουθώ κ στην άλλη ομαδουλα;)

Πολλά πολλά φιλουθκια!!

Ήθελα να ευχηθώ στη Νινα μας/σας!!!

Καλα κανεις κ μας παρακολουθείς ,,εσεις έχετε γέλιο εδώ κ πολυλογία (κ εγώ σας παρακολουθώ )εμεις έχουμε σχιζοφρένεια/άγχη !

Ευχομαι κ οι δυο ομαδούλες να τα πανε τέλεια !!!Κ επειδή εγώ ονειρεύομαι τα Χριστούγεννα (αν κ καλοκαίρι ),,,να έχουμε αγκαλίτσα γεμάτη στις γιορτές !!!

ΥΓ Μου έχει κάνει εντύπωση οι ανατροπές στο φύλο !!!ειστε η ομάδα των ανατροπών ,,να ξέρετε !!!χαχχαχα γερα να ειανι 

• Μου αρέσει 7

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...