Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

Εγώ για την αλλαξιερα εχώ χώρο αλλού οπότε δεν με καίει τόσο, βέβαια το κομοδινακι που πάει μαζί δεν με χαλάει,όμως σκεφτομαι ότι είναι καλύτερα να της πάρω ένα εφηβικό κρεβάτι στα 10 ,λέω εγώ ,παρά να της πάρω ένα κρεβάτι στα 2 που θα βγει από την κούνια κ μετά ξανά ποτέ;στην εφηβεία;; Αλλά ο σύζυγος γενικά δεν είναι υπέρ των πολυμορφικων γιατί θεωρεί ότι δεν κρατάνε ,κ η αλήθεια είναι ότι έχω δει σχόλια που γράφουν ότι τρίζουν φεύγουν βίδες κλπ κλπ

Δε ξέρω αγάπη μου..

Εγώ όπως την είδα γερη μου φάνηκε κ όπως σου είπα ειμσι της άποψης να με βγάλει 5-6 χρόνια κ έπειτα που θα έχει κ εκείνος άποψη κ αν δούμε πως κλαταρει το κρεβατάκι να πάμε να διαλέξουμε ένα άλλο μαζί..

Εχοθμε δει κ κάτι θεϊκά με τον άντρα μου τύπου ψηλά με σκάλα κ είναι σαν δεντροσπιτα ή με γαλαξία κτλ..κ έχουμε ψηθεί για τέτοια όταν θα μεγαλώσει λίγο ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Christinα είπε:

Τι εννοείς ανάμεσα σανίδες κ στρώμα? Έβαλα ένα σεντόνι που δεν χρησιμοποιούμε. Μας είπε κ ο επιπλοποιος ότι μπορεί να λερωσουν το στρώμα οι σανίδες! Ααα μήπως εννοείς για το πιπι???Ναι έβαλα ένα μεγάλο σελτεδακι τύπου μουσαμα που λέμε κ 1 σεντόνι γτ δν εχω πάει να πάρω ένα κάλυμμα στρώματος ,το ξέχασα! Γλιστράει κ το σεντόνι κ το σελτεδακι χωρίς κάλυμμα. 

Στο πάτωμα! Γιατί ο δικός μου σιιιιγουρα θα πέφτει!!

Κάλυμμα στρώματος οπωσδήποτε! Κ τα υπόλοιπα που λες εννοείται!:)

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Δε ξέρω αγάπη μου..

Εγώ όπως την είδα γερη μου φάνηκε κ όπως σου είπα ειμσι της άποψης να με βγάλει 5-6 χρόνια κ έπειτα που θα έχει κ εκείνος άποψη κ αν δούμε πως κλαταρει το κρεβατάκι να πάμε να διαλέξουμε ένα άλλο μαζί..

Εχοθμε δει κ κάτι θεϊκά με τον άντρα μου τύπου ψηλά με σκάλα κ είναι σαν δεντροσπιτα ή με γαλαξία κτλ..κ έχουμε ψηθεί για τέτοια όταν θα μεγαλώσει λίγο ..

Αχ τα  έχω δει αυτά που λες τα ψηλά, πόσο ωραία είναι , καλά εννοείται θα πάω να δω από κοντά κ αναλόγως το βλέπουμε που θα καταλήξουμε! Έτσι κ αλλιώς πρώτα στο λίκνο θα μπει έχουμε καιρο! Αυτό το next to me ,που είπες νομίζω θα μου δώσουν κ εμένα κ ήταν πολύ ικανοποιημένα τα παιδιά 

C1JTp3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Στο πάτωμα! Γιατί ο δικός μου σιιιιγουρα θα πέφτει!!

Κάλυμμα στρώματος οπωσδήποτε! Κ τα υπόλοιπα που λες εννοείται!:)

Αχαχαχαχα! Δεν τα πιάνω...Δεν κόβει πλέον!!! Αχαχαχα ούτε που πήγε το μυαλό μου!

Λοιπόν το βάλαμε στη μέση το κρεββάτι γτ δν υπάρχει διαθέσιμος τοίχος, πήραμε όμως 1 κάγκελο! Οπότε στην άλλη μεριά είναι free to go...Κι έβαλα 1 μεγαλ ο μαξιλάρι! Δν έχει πέσει ακόμα το μεσημέρι δλδ που είναι μόνος του, γτ το βράδυ ήμουν εγώ από κει το μισό.

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Αχαχαχαχα! Δεν τα πιάνω...Δεν κόβει πλέον!!! Αχαχαχα ούτε που πήγε το μυαλό μου!

Λοιπόν το βάλαμε στη μέση το κρεββάτι γτ δν υπάρχει διαθέσιμος τοίχος, πήραμε όμως 1 κάγκελο! Οπότε στην άλλη μεριά είναι free to go...Κι έβαλα 1 μεγαλ ο μαξιλάρι! Δν έχει πέσει ακόμα το μεσημέρι δλδ που είναι μόνος του, γτ το βράδυ ήμουν εγώ από κει το μισό.

Κουνιέται πάρα πολύ το βράδυ οπότε κάτι θα βαλω γυρω γύρω στο κρεβάτι, ίσως έναν διάδρομο ή αυτά τα παζλ δαπέδου! Από τη μια θα έχει τοίχο κι από την άλλη κάγκελο αλλά το κάγκελο δεν το καλύπτει όλο το κρεβάτι!

Καλά.κι εγώ δεν ήμουν τόσο ξεκάθαρη στην ερώτηση!!:tongue:

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κορίτσια... Επέστρεψα και εγώ.. Όλα τέλεια στη βαπτιση.. Πάει κι αυτό... Είμαι πτωμα από την κουραση και δεν μπορώ να κουνηθω.. Ήταν ένα δυσκολο και κουραστικό 5ημερο για μας.. Μα ηταν και διασκεδαστικό.. Επιτέλους έγινε Χριστιανός το αντράκι μας;-)

Ελπίζω να ΣτΕ όλες καλά. Σας διάβαζα όσο έλειπα από τις συζητήσεις σας.. 

Εμείς ξεσάλωσαμε και τώρα θέλω απλά να ξεκουραστώ :rolleyes:

• Μου αρέσει 11

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Καλησπερα κορίτσια... Επέστρεψα και εγώ.. Όλα τέλεια στη βαπτιση.. Πάει κι αυτό... Είμαι πτωμα από την κουραση και δεν μπορώ να κουνηθω.. Ήταν ένα δυσκολο και κουραστικό 5ημερο για μας.. Μα ηταν και διασκεδαστικό.. Επιτέλους έγινε Χριστιανός το αντράκι μας;-)

Εύχομαι κάθε ευλογία στο αντράκι σου Νίνα μου!!

Απ' ότι κατάλαβα διασκεδάσατε φουλ παρά τη κούραση σας κ σας άξιζε!! Κάτσε να ξεκουραστείς τώρα γτ έχεις κ τη πριγκίπισσα σου μέσα που θέλει την ηρεμία της κ αυτη;)

Καληνύχτα κ καλή ξεκούραση σε όλες κοριτσουδια μου!!

• Ευχαριστώ 1

Just now, Ninamc said:

Να σας ζήσει το αντράκι σας... καλοφώτιστος! Ωραία, αφού ήταν όλα τέλεια, όπως τα θέλατε!:wink: Καλή ξεκούραση τώρα!!

vNpVm5.png

Just now, Ninamc είπε:

Να ζήσει ο νεοφώτιστος κοκκινομάλλης!!

Καλή ξεκούραση κ σε σένα κ τη μπουμπού!!! :x

Q1jtp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Καλοφώτιστος!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

@Ninamc Να χαίρεσαι τον νεοφωτιστο κοκκινομάλλη! Ελπίζω να ήταν όλα όπως να ονειρευοσασταν και να έκανε θραύση η μαμα με τη κόρη κ τις χειροποίητες δημιουργίες της!

@Anastasia05 μια χαρά θα είναι Με τα παζλ κ βάλε κ 1 μαξιλάρι. Πρέπει να υπάρχει και χώρος να κατέβει ο μικρός,μν πηδήξει από πάνω! Κι εμένα πλάγια κοιμαται κ στριφογυρίζει!

Και σήμερα το μισό βράδυ μαζί κοιμηθήκαμε κυρίως επειδή εγώ αποκοιμήθηκα κ άργησα να φύγω! 

IjnUp3.pngscOTp2.png

7 ώρες πρίν, Ninamc είπε:

καλημέρα!!!να σου ζήσει το αντράκι σου! να είναι γερός και δυνατός και να σας ζήσει το νέο όνομα! πως τον βγάλατε?

7 ώρες πρίν, Renez είπε:

Εύχομαι κάθε ευλογία στο αντράκι σου Νίνα μου!!

Απ' ότι κατάλαβα διασκεδάσατε φουλ παρά τη κούραση σας κ σας άξιζε!! Κάτσε να ξεκουραστείς τώρα γτ έχεις κ τη πριγκίπισσα σου μέσα που θέλει την ηρεμία της κ αυτη;)

Καληνύχτα κ καλή ξεκούραση σε όλες κοριτσουδια μου!!

Ευχαριστουμε Αρετή μ:-P

1ημερα πριν τη βαπτιση είχαμε και γάμο και ξενυχτι κτλ... Εριξα και χορό τρομάρα μου. Χαχαχα 

Σήμερα εργασία και χαρά, τουλάχιστον από το σπίτι... Αναμένω να βγω σε άδεια πως και πως... Εσυ τι κάνεις? Ο προσοντουχος? 

7 ώρες πρίν, Eva137 είπε:

Να σας ζήσει το αντράκι σας... καλοφώτιστος! Ωραία, αφού ήταν όλα τέλεια, όπως τα θέλατε!:wink: Καλή ξεκούραση τώρα!!

Ευχαριστουμε κορίτσι μ!!! Με το καλό τα παιδακια μας:wink:

7 ώρες πρίν, Anastasia05 είπε:

Να ζήσει ο νεοφώτιστος κοκκινομάλλης!!

Καλή ξεκούραση κ σε σένα κ τη μπουμπού!!! :x

Ευχαριστώ φίλη μ να σαι καλά και με το καλό το αντράκι το 2ο...ο παιδαρος καλά? 

6 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Καλοφώτιστος!

Να σαι καλά σε ευχαριστώ ωωωω

Με το καλό το μωράκι σας

Καλημέρα!

@Ninamc Να χαίρεσαι τον νεοφωτιστο κοκκινομάλλη! Ελπίζω να ήταν όλα όπως να ονειρευοσασταν και να έκανε θραύση η μαμα με τη κόρη κ τις χειροποίητες δημιουργίες της!

@Anastasia05 μια χαρά θα είναι Με τα παζλ κ βάλε κ 1 μαξιλάρι. Πρέπει να υπάρχει και χώρος να κατέβει ο μικρός,μν πηδήξει από πάνω! Κι εμένα πλάγια κοιμαται κ στριφογυρίζει!

Και σήμερα το μισό βράδυ μαζί κοιμηθήκαμε κυρίως επειδή εγώ αποκοιμήθηκα κ άργησα να φύγω! 

Θραυση κάναμε όλο το σοι καθώς ρίξαμε τρελό χορό. Ασε είμαι πτωμααα ευχαριστώ για τις ευχές. Με το καλό τα κοριτσουδια μας... 

Just now, Irinoula86 είπε:

καλημέρα!!!να σου ζήσει το αντράκι σου! να είναι γερός και δυνατός και να σας ζήσει το νέο όνομα! πως τον βγάλατε?

Καλημερα να σαι καλά με το καλό ο παιδαρος σας:x 

Ευχαριστουμε είναι ένα πολυ ωραίο όνομα μα δεν θα το γράψω εδώ... Αν δεις το στικεράκι μ θα καταλάβεις. Γνωστό όνομα.. Μα το λέμε ολόκληρο. Οχι υποκοριστικά κτλ.. 

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Ευχαριστουμε Αρετή μ:-P

1ημερα πριν τη βαπτιση είχαμε και γάμο και ξενυχτι κτλ... Εριξα και χορό τρομάρα μου. Χαχαχα 

Σήμερα εργασία και χαρά, τουλάχιστον από το σπίτι... Αναμένω να βγω σε άδεια πως και πως... Εσυ τι κάνεις? Ο προσοντουχος? 

Ευχαριστουμε κορίτσι μ!!! Με το καλό τα παιδακια μας:wink:

Ευχαριστώ φίλη μ να σαι καλά και με το καλό το αντράκι το 2ο...ο παιδαρος καλά? 

Να σαι καλά σε ευχαριστώ ωωωω

Με το καλό το μωράκι σας

Θραυση κάναμε όλο το σοι καθώς ρίξαμε τρελό χορό. Ασε είμαι πτωμααα ευχαριστώ για τις ευχές. Με το καλό τα κοριτσουδια μας... 

Καλημερα να σαι καλά με το καλό ο παιδαρος σας:x 

Ευχαριστουμε είναι ένα πολυ ωραίο όνομα μα δεν θα το γράψω εδώ... Αν δεις το στικεράκι μ θα καταλάβεις. Γνωστό όνομα.. Μα το λέμε ολόκληρο. Οχι υποκοριστικά κτλ.. 

αχχχχ  μ εβαλες γρίφο τωρα... δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το όνομα!! τέσπα όποιο και να είναι να σου ζήσει το αντρακι σου και με το καλο η αδερφούλα του!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...