Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

Μια μέρα διαφορά έχουμε στην ΠΗΤ, ε εγώ κόλλησα την καλοκαιρινή γιαυτό σου είοα οτι ευελπιστώ Αυγουστο να τους πω bye bye, απο την άλλη έτσι κ αλλιώς 7/08 έχω κλείσει διακοπές οπότε στην χειρότερη να τους πώ να δουλέψω από τον υπολογιστή, αλλά στο πολύ τραβηγμένο γιατί άδεια στο 2020 δεν 'έχω πάρει..

άστα κ εγώ τα ίδια βλέπω ρε σύ από τις καινούργιες , αλλά να σου πω κάτι εν μέρη τις χαίρομαι γιατί μιλάνε και δεν είναι βούρλα σαν κ εμένα που τα ανέχομαι όλα,εδώ η άλλη ήθελε να πάρει άδεια 3 εβδομάδες μέσα στον Ιούνιο, που σε λογιστικό γραφείο εν μέσω δηλώσεων αυτό δεν παίζει,αλλά εκείνη κιουρία ...την χάρηκα για το θάρρος της!!

ναι ναι κ εγω τα ίδια σκέφτομαι.......βουρλοοοοοοοο μεγαλο εδω.... ευχαριστω!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Irinoula86 είπε:

ναι ναι κ εγω τα ίδια σκέφτομαι.......βουρλοοοοοοοο μεγαλο εδω.... ευχαριστω!!!!

Μετά τη γέννα κορίτσια μου θα αλλάξει λίγο αυτό κ θα γίνετε πιο αυστηρές και με αυτούς πιστεύω! Αλλάζουν οι προτεραιότητες κ μαθαίνεις να απαιτείς κάποια πράγματα. 

Οοοοπως κ να εχει λίγη ακόμη υπομονή :)

Φέραμε το μονό κρεβάτι του γιου, και έχω ετοιμασίες αυτές τις μέρες.. φαίνεται να του αρέσει,δεν έχει κοιμηθεί βέβαια ακόμη εκεί, σιγά σιγά! Μια προστατευτική μπάρα μας λείπει κ θα είναι έτοιμο!

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Μετά τη γέννα κορίτσια μου θα αλλάξει λίγο αυτό κ θα γίνετε πιο αυστηρές και με αυτούς πιστεύω! Αλλάζουν οι προτεραιότητες κ μαθαίνεις να απαιτείς κάποια πράγματα. 

Φέραμε το μονό κρεβάτι του γιου, και έχω ετοιμασίες αυτές τις μέρες.. φαίνεται να του αρέσει,δεν έχει κοιμηθεί βέβαια ακόμη εκεί, σιγά σιγά! Μια προστατευτική μπάρα μας λείπει κ θα είναι έτοιμο!

Καλορίζικο το κρεβατακι του μικρούλη...για πες γιατί έχω και την απορία για την κούνια που θα πάρω, εσύ τώρα του πήρες κρεβάτι εφηβικό?μεχρι τώρα ήταν στην κούνια του?

C1JTp3.png

Just now, Mariamaraki said:

Σωστά αυτό θα προσπαθήσω να κάνω!!! Για να δούμε!

Ήταν πολύ ωραία μπορώ να πω ..Και θαλασσιτσα .. είχε κόσμο αρκετο το Σάββατο! Ότι πρέπει για μια απόδραση κοντά στην Αθήνα..το είχα συνδυάσει με τον χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι είναι πολύ καλά!

Είναι ωραία να ξεφεύγεις που και που, και το Ναύπλιο είναι πανέμορφο! Εγώ πάλι το έχω συνδυάσει στο μυαλό μου με καλοκαιρινές διακοπές... αν και έχω πολλάαα χρόνια να πάω! :cool:

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλορίζικο το κρεβατακι του μικρούλη...για πες γιατί έχω και την απορία για την κούνια που θα πάρω, εσύ τώρα του πήρες κρεβάτι εφηβικό?μεχρι τώρα ήταν στην κούνια του?

Ευχαριστώ! :)Είχαμε ένα μονό κρεβάτι σχεδόν αχρησιμοποίητο και θα έχει αυτό μέχρι να μεγαλώσει λιγο κ ο δευτερος που τοτε μάλλον θα πάρουμε κουκέτα(αν εχουν ίδιο δωμάτιο) ή δύο μονά(αν αλλάξουμε σπίτι)!

Είναι απλό μόνο κρεβατακι με μπεζ επένδυση γύρω γύρω! Τώρα κοιμάται στη κούνια!

Με τι έχεις μπερδευτεί?

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ! :)Είχαμε ένα μονό κρεβάτι σχεδόν αχρησιμοποίητο και θα έχει αυτό μέχρι να μεγαλώσει λιγο κ ο δευτερος που τοτε μάλλον θα πάρουμε κουκέτα(αν εχουν ίδιο δωμάτιο) ή δύο μονά(αν αλλάξουμε σπίτι)!

Με τι έχεις μπερδευτεί?

Με το καλό να κοιμηθεί στο κρεβατάκι του! Θα το συνηθίσει εύκολα γτ είναι μικρούλης! Ο δικός μ το 1ο βράδυ δν κοιμήθηκε στο κρεββάτι του αλλά χθες διαβάσαμε κ κοιμηθήκαμε μαζι κ μετά έφυγα! Νιαουρισε 2 φορές κ πήγα κ τελικά ξημερωθήκαμε μαζί αλλά είμαι πολύ αισιόδοξη, για να δούμε απόψε τι θα γίνει! Αααα το κάγκελο το δικό μας είναι μεταλλικό κ του έβαλα τη πάντα της κουνιας για προστασία!

Κορίτσια μου να πάρετε τις άδειες που δικαιούστε κ αν σας κάνουν κ νούμερα βαρεστε μια αναρρωτική και θα τους περάσει το ζοριλικι! Δν ειμαι κακιά αλλά πρέπει να είμαστε συνεργάτες κι όχι υπηρέτες! Εγώ έχω δική μ επι χειρηση κ δουλεύω μόνη μου, δν πήρα άδεια, δούλευα μέχρι να γεννήσω κ γύρισα 20 μέρες μετά τη γέννηση του γιου μου! Πέρασα το καλοκαίρι πριν γεννήσω κλαίγοντας κάθε μέρα γτ δν είχα δυνατότητα να πάρω καθηγήτρια! Τα κατάφερα 1 χαρά κι ελπίζω να τα καταφέρω πάλι! ΑΛΛΑ αφού έχετε το δικαίωμα  να πάρετε ότι μπορείτε! Κι ως "διευθύντρια " στη κοπέλα που κάνει 2η ξένη γλώσσα στο φροντιστήριο κ γέννησε πρόσφατα είπα κανε ότι θες κ όπως νιώθεις αρκεί να μου το πεις, με αυτό που είχα περάσει τότε θα ήταν απάνθρωπο να υποχρεώσω ή να στραβομουτσουνιάζω με το οτιδήποτε!

• Μου αρέσει 5

IjnUp3.pngscOTp2.png

Καλοριζικοοοοο και καλους υπνους!!!!!!! :)))) 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Christinα είπε:

Με το καλό να κοιμηθεί στο κρεβατάκι του! Θα το συνηθίσει εύκολα γτ είναι μικρούλης! Ο δικός μ το 1ο βράδυ δν κοιμήθηκε στο κρεββάτι του αλλά χθες διαβάσαμε κ κοιμηθήκαμε μαζι κ μετά έφυγα! Νιαουρισε 2 φορές κ πήγα κ τελικά ξημερωθήκαμε μαζί αλλά είμαι πολύ αισιόδοξη, για να δούμε απόψε τι θα γίνει! Αααα το κάγκελο το δικό μας είναι μεταλλικό κ του έβαλα τη πάντα της κουνιας για προστασία!

Κορίτσια μου να πάρετε τις άδειες που δικαιούστε κ αν σας κάνουν κ νούμερα βαρεστε μια αναρρωτική και θα τους περάσει το ζοριλικι! Δν ειμαι κακιά αλλά πρέπει να είμαστε συνεργάτες κι όχι υπηρέτες! Εγώ έχω δική μ επι χειρηση κ δουλεύω μόνη μου, δν πήρα άδεια, δούλευα μέχρι να γεννήσω κ γύρισα 20 μέρες μετά τη γέννηση του γιου μου! Πέρασα το καλοκαίρι πριν γεννήσω κλαίγοντας κάθε μέρα γτ δν είχα δυνατότητα να πάρω καθηγήτρια! Τα κατάφερα 1 χαρά κι ελπίζω να τα καταφέρω πάλι! ΑΛΛΑ αφού έχετε το δικαίωμα  να πάρετε ότι μπορείτε! Κι ως "διευθύντρια " στη κοπέλα που κάνει 2η ξένη γλώσσα στο φροντιστήριο κ γέννησε πρόσφατα είπα κανε ότι θες κ όπως νιώθεις αρκεί να μου το πεις, με αυτό που είχα περάσει τότε θα ήταν απάνθρωπο να υποχρεώσω ή να στραβομουτσουνιάζω με το οτιδήποτε!

Ευχαριστούμε!! Φαντάζομαι όπως σε εσάς θα γίνει,σταδιακά!!

Έχω δει κάτι ωραίες μπάρες ίδιο χρώμα με το κρεβάτι και θα τη παραγγείλω σήμερα,αυριο!

Κάτω από το κρεβάτι έχεις στρώσει τίποτα? Κάτι θέλω να βάλω αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι.

Q1jtp2.png

Με τι έχεις μπερδευτεί?

Kοιτάω τις πολυμορφικές κουνιές που γίνονται κρεβάτι εως 12 ετών και μετά σκέφτομαι να τις πάρουμε το εφηβικό της από την άλλη δεν ξέρω και κατα πόσο τα πολυμορφικά είναι ανθεκτικής κατασκευής...κ λέω μήπως της πάρω μια απλή κούνια..

Just now, Christinα είπε:

έχεις απόλυτο δίκιο και έτσι είναι το σωστό, αλλά είναι μεγάλη κουβέντα αυτή !εγώ πχ ξέρω οτι και αναρρωτική να χτυπήσω τώρα θα κάτσω μεν σπίτι αλλά θα σπάσουν τα τηλέφωνα. οπότε δώρο άδωρο!! Ευελπιστώ σε έναν ήρεμο Αύγουστο!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Kοιτάω τις πολυμορφικές κουνιές που γίνονται κρεβάτι εως 12 ετών και μετά σκέφτομαι να τις πάρουμε το εφηβικό της από την άλλη δεν ξέρω και κατα πόσο τα πολυμορφικά είναι ανθεκτικής κατασκευής...κ λέω μήπως της πάρω μια απλή κούνια..

Εγώ στην αρχή κοιτούσα κάτι υπεργ@ματα πολυμορφικα που ήταν κούνια με αλλαξιερα κ γινόταν κρεβάτι με κομοδίνο κλπ.

Τελικά πήρα μια απλή κούνια ξύλινη(όχι δεν είναι όλες ξύλινες) που είναι σαν καινούργια ακομη κ είναι κουκλιστικη!

Ίσως όμως να βολεύει κ η κούνια που γίνεται κρεβατάκι.. δεν ξέρω. Εγώ δεν το μετάνιωσα που πήρα απλή κούνια

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ στην αρχή κοιτούσα κάτι υπεργ@ματα πολυμορφικα που ήταν κούνια με αλλαξιερα κ γινόταν κρεβάτι με κομοδίνο κλπ.

Τελικά πήρα μια απλή κούνια ξύλινη(όχι δεν είναι όλες ξύλινες) που είναι σαν καινούργια ακομη κ είναι κουκλιστικη!

Ίσως όμως να βολεύει κ η κούνια που γίνεται κρεβατάκι.. δεν ξέρω. Εγώ δεν το μετάνιωσα που πήρα απλή κούνια

Μπράβο κ εγώ κάτι τέτοιες κοιτάω που γίνονται κρεβάτι κομοδίνο κάποιες γίνονται κ γραφείο, αλλά φοβάμαι μήπως δεν είναι καλής ποιότητας...πρέπει να τις δω από κοντά η αλήθεια είναι

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Μπράβο κ εγώ κάτι τέτοιες κοιτάω που γίνονται κρεβάτι κομοδίνο κάποιες γίνονται κ γραφείο, αλλά φοβάμαι μήπως δεν είναι καλής ποιότητας...πρέπει να τις δω από κοντά η αλήθεια είναι

Ναι να τα δεις από κοντά! Κάποια είναι πολύ όμορφα! Εγώ τα είχα δει οοολα όσα μπορούσα κ τελικά κατέληξα εκεί που κατέληξα επειδή είχα μπερδευτεί απιστευτα:)

Θα δεις κ πόσο μεγάλο είναι το καθένα κ τι βολεύει στον δικό σου χώρο! Κ με τις κουρτίνες βεβαίως βεβαίως:tongue:

• Χαχα 2

Q1jtp2.png

Ευχαριστούμε!! Φαντάζομαι όπως σε εσάς θα γίνει,σταδιακά!!

Έχω δει κάτι ωραίες μπάρες ίδιο χρώμα με το κρεβάτι και θα τη παραγγείλω σήμερα,αυριο!

Κάτω από το κρεβάτι έχεις στρώσει τίποτα? Κάτι θέλω να βάλω αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι.

Τι εννοείς ανάμεσα σανίδες κ στρώμα? Έβαλα ένα σεντόνι που δεν χρησιμοποιούμε. Μας είπε κ ο επιπλοποιος ότι μπορεί να λερωσουν το στρώμα οι σανίδες! Ααα μήπως εννοείς για το πιπι???Ναι έβαλα ένα μεγάλο σελτεδακι τύπου μουσαμα που λέμε κ 1 σεντόνι γτ δν εχω πάει να πάρω ένα κάλυμμα στρώματος ,το ξέχασα! Γλιστράει κ το σεντόνι κ το σελτεδακι χωρίς κάλυμμα. 

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Εγώ τέτοια θα του πάρω με το καλό..συμφέρουν φουλ οικονομικά!! Κ αν αντί για 10-11 χρόνια κρατήσουν έστω 5-6 μια χαρά τα έχουν βγάλει τα λεφτά τους φίλη από μια κούνια που θα την έχουμε μάξιμουμ 2 χρόνια..

Άσε που δε χρειάζεται να αγοράζεις έξτρα αλλαξιερα τώρα κ είναι ετοιμη;)

Φυσικά κ να τα δεις από κοντά αλλά είμαι υπέρ τους..

Πωωω εντομεταξυ τις προάλλες που πήγα στο πρεναταλ είδα πρώτη φορά από κοντά τα λίκνο που φαίνονται τόσο υπέρ ουαου στις φωτό...και....είναι τόσο μικρά από κοντά!!!! Πχ αυτό της chicco next to me πολύ πιο μικρό απ' ότι φαίνεται κ με πολύ σκληρό στρώμα..

Πφφφ θέλουν όλα ψάξιμο..κ σίγουρα από κοντα..

Νταξ φορμακια κ λευκά είδη κ φαρμακευτικά είναι μια χαρά από ίντερνετ αλλά τα έπιπλα οοοοχι...

Just now, Renez είπε:

Εγώ τέτοια θα του πάρω με το καλό..συμφέρουν φουλ οικονομικά!! Κ αν αντί για 10-11 χρόνια κρατήσουν έστω 5-6 μια χαρά τα έχουν βγάλει τα λεφτά τους φίλη από μια κούνια που θα την έχουμε μάξιμουμ 2 χρόνια..

Άσε που δε χρειάζεται να αγοράζεις έξτρα αλλαξιερα τώρα κ είναι ετοιμη;)

Φυσικά κ να τα δεις από κοντά αλλά είμαι υπέρ τους..

Πωωω εντομεταξυ τις προάλλες που πήγα στο πρεναταλ είδα πρώτη φορά από κοντά τα λίκνο που φαίνονται τόσο υπέρ ουαου στις φωτό...και....είναι τόσο μικρά από κοντά!!!! Πχ αυτό της chicco next to me πολύ πιο μικρό απ' ότι φαίνεται κ με πολύ σκληρό στρώμα..

Πφφφ θέλουν όλα ψάξιμο..κ σίγουρα από κοντα..

Νταξ φορμακια κ λευκά είδη κ φαρμακευτικά είναι μια χαρά από ίντερνετ αλλά τα έπιπλα οοοοχι...

Εγώ για την αλλαξιερα εχώ χώρο αλλού οπότε δεν με καίει τόσο, βέβαια το κομοδινακι που πάει μαζί δεν με χαλάει,όμως σκεφτομαι ότι είναι καλύτερα να της πάρω ένα εφηβικό κρεβάτι στα 10 ,λέω εγώ ,παρά να της πάρω ένα κρεβάτι στα 2 που θα βγει από την κούνια κ μετά ξανά ποτέ;στην εφηβεία;; Αλλά ο σύζυγος γενικά δεν είναι υπέρ των πολυμορφικων γιατί θεωρεί ότι δεν κρατάνε ,κ η αλήθεια είναι ότι έχω δει σχόλια που γράφουν ότι τρίζουν φεύγουν βίδες κλπ κλπ

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...