Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Μπράβο κορίτσια! Με το καλό να πάτε στα ραντεβού σας και να μας γεμίσετε με ευχάριστα νέα! Εγώ λογικά θα πάω 3 Ιουλίου γιατρό (δεν έχω κλείσει ραντεβού αλλά πάντα Παρασκευές πάω -εχω κ γενεθλια:rolleyes:) και δεν περνάνε οι μέρες με τπτ! Το μπεμπέ εδώ και μερικές μέρες δίνει κάτι καλές κλωτσιές αλλά γενικά παραμένει ήρεμο! @Renezμην αγχωθεις ξανά αν σε λίγες μέρες ηρεμήσει γιατί τα μωράκια στην κοιλιά έχουν κ αυτά τις μέρες τους! Είναι φυσιολογικό!

@Mariamarakiεχεις υπόλοιπο κανονικής 19μερες μόνο για το 2020 ή άμα μπει το 2021 θα τις χάσεις;

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Mariamaraki είπε:

Βρε κορίτσια θέλω την γνώμη σας!!! Έχω βγει σε αναρρωτική άδεια και δεν θα ξαναγυρίσω στην δουλειά..μου έγραψε τώρα 30 μέρες.. Και μετά θα θέλω άλλες 15 για να βγω σε άδεια τοκετού 56 μερες πριν την ΠΗΤ.  Εχω υπόλοιπο 19 μέρες κανονικής αδείας  από την δουλειά μου από το 2020. Και ειμαι σε δίλλημα να πάρω την κανονική μου άδεια η να πάρω άδεια από τον γιατρό αυτές τις 15 μέρες??  για να τις κρατήσω για μετά σκεφτόμουν. Εσεις τι θα κάνετε?

Εγω στη θέση σου θα τις έπαιρνα αναρρωτική.. κ την άδεια μετά.:)

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, marianna1986 είπε:

Μπράβο κορίτσια! Με το καλό να πάτε στα ραντεβού σας και να μας γεμίσετε με ευχάριστα νέα! Εγώ λογικά θα πάω 3 Ιουλίου γιατρό (δεν έχω κλείσει ραντεβού αλλά πάντα Παρασκευές πάω -εχω κ γενεθλια:rolleyes:) και δεν περνάνε οι μέρες με τπτ! Το μπεμπέ εδώ και μερικές μέρες δίνει κάτι καλές κλωτσιές αλλά γενικά παραμένει ήρεμο! @Renezμην αγχωθεις ξανά αν σε λίγες μέρες ηρεμήσει γιατί τα μωράκια στην κοιλιά έχουν κ αυτά τις μέρες τους! Είναι φυσιολογικό!

@Mariamarakiεχεις υπόλοιπο κανονικής 19μερες μόνο για το 2020 ή άμα μπει το 2021 θα τις χάσεις;

Μόνο για το 2020 μετά θα έχω άλλες 22 για 2021. Λογικά δεν τις χάνω αν περάσει η χρονιά αλλά μάλλον θα μιλήσω με τον λογιστή της εταιρίας να δούμε τι θα μου πει. 

Μάλλον πρέπει να φερθω  έξυπνα και να τις πάρω μετά...

Βρε κορίτσια θέλω την γνώμη σας!!! Έχω βγει σε αναρρωτική άδεια και δεν θα ξαναγυρίσω στην δουλειά..μου έγραψε τώρα 30 μέρες.. Και μετά θα θέλω άλλες 15 για να βγω σε άδεια τοκετού 56 μερες πριν την ΠΗΤ.  Εχω υπόλοιπο 19 μέρες κανονικής αδείας  από την δουλειά μου από το 2020. Και ειμαι σε δίλλημα να πάρω την κανονική μου άδεια η να πάρω άδεια από τον γιατρό αυτές τις 15 μέρες??  για να τις κρατήσω για μετά σκεφτόμουν. Εσεις τι θα κάνετε?

εγω κορίτσι πηρα 3 μερες ιουνίο και τις πήρα σαν αναρρωτική. επίσης θα πάρω 1 εβδομάδα ιούλιο επίσης σαν αναρρωτική.

εγω από άδειες έχω 11 από το 2019 και 22 από το 2020 οπότε θα τις αφήσω για μετά.

• Μου αρέσει 1

Ναι πρέπει να μιλήσεις με τη δουλειά σου γιατί από δουλειά σε δουλειά αλλάζουν αυτά πχ ο άντρας μου πρέπει υποχρεωτικά να τις πάρουν μέχρι να τελειώσει η κάθε χρονιά! Αν μεταφέρονται τότε εννοείται καλύτερα αναρρωτική τώρα!

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα, κορίτσια μου!!

@Irinoula86 σε καταλαβαίνω απόλυτα!!δεν μπορείς να φανταστείς ποσο έυκολα ανοίγουν οι βρύσες!!και μιλάμε οτι εγώ δεν είμαι άνθρωπος του κλάματος, τώρα με εχουν πιάσει και στην μέση του δρόμου...Τουλάχιστον δεν έχω νεύρα εκτός δουλειάς , στην δουλειά εχω αρχίσει και γίνομαι κ λίγο απότομη, και όλοι με κοιτάνε καλα καλά σου λέει αυτήν την απήγαγαν εξωγήινοι, με είχαν συνηθίσει γλυκούλα και γλυκομίλητη, αλλά με το μπαρδόν κιόλας μου έχει φύγει ο πάτος στην δουλειά ...υπομονή δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα άλλο, εγώ ευελπιστώ να με αφήσουν να φύγω μόλις μπει ο Αυγουστος!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

2 ώρες πρίν, Irinoula86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!!!!!!με πολλές κλωτσιές και νέα συναισθήματα από τα νινάκια μας..... εγώ σήμερα έχω την επίσκεψη στο γιατρό και δεν κρατιέμαι.......!!!!!ελπίζω και σήμερα να είναι όλα καλά!Εγω το Σ/Κ είχα τη μαμά μου για πολύ λίγο και πέρασα ωραίαααα αλλά όταν ήρθε η ώρα να φύγει δεν ήταν και τόσο ωραία..... πολύ στενοχωρήθηκα!!!! αλλά οκ θα την ξαναδω.... απλά τωρα η κατάσταση νομιζω με κάνει ακόμα πιο ευαίσθητη.....για πολύ κλάμα τον τελευταίο καιρόοο... σας το έχω ξαναπεί!!!! χθες επίσης βγήκαμε με ένα φιλικό ζευγάρι και μ έκαναν δώρο το μενταγιόν εγκυμοσύνης..... πάλι κλάμα εκεί!!!! τέλειααα.... πως να το σταματήσω αυτό...??? ο άντρας μου μου λεει δεν είσαι άρρωστη για να κλαις αλλά εγω όλο και περισσότερο.....και όλο αυτό με χαλάει......τεσπά... θα το αντιμετωπίσω........επίσης στη δουλειά έχω βαρύνει πολύ!!!! νομίζω δεν έχω την ίδια όρεξη για δουλειά όπως είχα.....και φαίνεται και πάνω στη δουλειά αυτό.... το μόνο που σκέφτομαι είναι οι μέρες που θα σταματήσω...... ποιες άλλες θα σταματήσουν από δουλειά και πότε?

Με το καλο να δεις το μωρακι σου! 

• Μου αρέσει 1

Just now, EugenJen είπε:

@Irinoula86 σε καταλαβαίνω απόλυτα!!δεν μπορείς να φανταστείς ποσο έυκολα ανοίγουν οι βρύσες!!και μιλάμε οτι εγώ δεν είμαι άνθρωπος του κλάματος, τώρα με εχουν πιάσει και στην μέση του δρόμου...Τουλάχιστον δεν έχω νεύρα εκτός δουλειάς , στην δουλειά εχω αρχίσει και γίνομαι κ λίγο απότομη, και όλοι με κοιτάνε καλα καλά σου λέει αυτήν την απήγαγαν εξωγήινοι, με είχαν συνηθίσει γλυκούλα και γλυκομίλητη, αλλά με το μπαρδόν κιόλας μου έχει φύγει ο πάτος στην δουλειά ...υπομονή δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα άλλο, εγώ ευελπιστώ να με αφήσουν να φύγω μόλις μπει ο Αυγουστος!

Ελπίζεις??? Χαρτάκι από γιατρουλη με την Πητ στο ΙΚΑ,βγαίνεις σε αδεια κ γεια σας:D

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

aaaa k εγω εκτός δουλειαςς είμαι πολυ καλα!!!! αλλος άνθρωπος!ακριβως ιδια συμπεριφορά και σε εμενα απο τους υπόλοιπους! εξωγήινος!!!!!εγω το συζητησα μαζί τους για να μην ξαναγυρίσω αφου ανοιξει η εταιρία μετά τις 24/08 και μ είπαν "τόοοσοοοο πολύυυυ θα κάτσεις????""..... ειναι να μην νευριάσω?

• Μπερδεμένη/-ος 2

Just now, Renez είπε:

Έχεις κ τη καμπύλη αύριο???

Κ εγώ Τετάρτη έχω γιατρό για υπέρηχο κ θα μου γράψει κ τη καμπύλη..

Αχχ κ εμένα 3 μέρες δεν έχω παράπονο,είναι παρόν οοολη μέρα ξανά όπως με είχε κακομαθει:wub:

Όχι όχι έχω τις καθιερωμένες μηνιαίες! Να δουμε που βρίσκομαι...Φαντάζομαι την Πέμπτη θα μου πει κ για καμπύλη...

Αχ σε καταλαβαίνω απόλυτα κ εγώ το ίδιο σκεφτομουν! Έχω 21 μερες από το 2020 κ πρέπει να τις πάρω μέχρι τέλος του έτους... θα βάλω τώρα αναρρωτική και θα τις βάλω αφού γεννήσω! Περισσότερο συμφέρει...:D

• Μου αρέσει 3

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Αν μπορεί να στις γράψει ο γιατρός θα σου έλεγα να τις κρατήσεις τις υπόλοιπες κοριτσάκι μου..πιο πολύ σε συμφέρει νομίζω..

Άσε τις άλλες 19 για μετά..καβατζα ;)

Πως περασατε Ναύπλιο??

• Μου αρέσει 1

Just now, Anastasia05 είπε:

Ελπίζεις??? Χαρτάκι από γιατρουλη με την Πητ στο ΙΚΑ,βγαίνεις σε αδεια κ γεια σας:D

Mακάρι να ήταν έτσι εύκολο, γιατί ναι μεν θα πάρω την αδειούλα, αλλά μετά θα με τρελάνουν στα τηλέφωνα!!γιαυτό ρίχνω κάτι ξεγυρισμένα 11ωρα στο γραφείο να τελειώσω να μην τους αφήσω με εκκρεμότητες, αλλά μου έρχονται οι άλλες που δεν κάνουν ούτε 5 λεπτά υπερωρία και μου γκρινιάζουν οτι δεν προλαβαίνουν ε πως να μην μου γίνουν τα νεύρα κρόσσια?

@Irinoula86 η νόμιμη σου άδεια πότε ξεκινάει??ποτε έχεις ΠΗΤ?κανονικά και εσυ Αυγουστο φεύγεις και τελος δεν ξαναγυρνάς...απλά ίσως να είσαι μέσα Αυγούστου εαν είσαι πιο μετά από εμένα 56 

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Mακάρι να ήταν έτσι εύκολο, γιατί ναι μεν θα πάρω την αδειούλα, αλλά μετά θα με τρελάνουν στα τηλέφωνα!!γιαυτό ρίχνω κάτι ξεγυρισμένα 11ωρα στο γραφείο να τελειώσω να μην τους αφήσω με εκκρεμότητες, αλλά μου έρχονται οι άλλες που δεν κάνουν ούτε 5 λεπτά υπερωρία και μου γκρινιάζουν οτι δεν προλαβαίνουν ε πως να μην μου γίνουν τα νεύρα κρόσσια? 

@Irinoula86 η νόμιμη σου άδεια πότε ξεκινάει??ποτε έχεις ΠΗΤ?κανονικά και εσυ Αυγουστο φεύγεις και τελος δεν ξαναγυρνάς...απλά ίσως να είσαι μέσα Αυγούστου εαν είσαι πιο μετά από εμένα 56  

ax μηπως δουλευουμε στην ιδια εταιρία???? εμενα μ έφεραν νέα κοπέλα..... και δεν πιεζεται καθόλου και μόλις ζήτησε και άδεια για να πάει να κανει εξετάσεις...... τι να πω ρε φιλεεε?????τωρα θυμήθηκε να κανει εξετάσεις??? α θελει να πάει και διατροφολόγο...... που το πάς αυτό? επίσης μ είπε ότι δεν θα ήθελε να βάλει το εταιρικό email στο κινητό της καθώς δεν θα ήθελε να παίρνει και δουλειά στο σπίτι!εχω καταλήξει ότι είμαι ηλίθια και με εκμεταλλευονται,..... αυτό και τέλος....... η νόμιμη άδεια κανονικά πρέπει να ξεκινήσει 13/08. ΠΗΤ εχω 08/10.

• Μπερδεμένη/-ος 1

Just now, Irinoula86 είπε:

ax μηπως δουλευουμε στην ιδια εταιρία???? εμενα μ έφεραν νέα κοπέλα..... και δεν πιεζεται καθόλου και μόλις ζήτησε και άδεια για να πάει να κανει εξετάσεις...... τι να πω ρε φιλεεε?????τωρα θυμήθηκε να κανει εξετάσεις??? α θελει να πάει και διατροφολόγο...... που το πάς αυτό? επίσης μ είπε ότι δεν θα ήθελε να βάλει το εταιρικό email στο κινητό της καθώς δεν θα ήθελε να παίρνει και δουλειά στο σπίτι!εχω καταλήξει ότι είμαι ηλίθια και με εκμεταλλευονται,..... αυτό και τέλος....... η νόμιμη άδεια κανονικά πρέπει να ξεκινήσει 13/08. ΠΗΤ εχω 08/10.

Μια μέρα διαφορά έχουμε στην ΠΗΤ, ε εγώ κόλλησα την καλοκαιρινή γιαυτό σου είοα οτι ευελπιστώ Αυγουστο να τους πω bye bye, απο την άλλη έτσι κ αλλιώς 7/08 έχω κλείσει διακοπές οπότε στην χειρότερη να τους πώ να δουλέψω από τον υπολογιστή, αλλά στο πολύ τραβηγμένο γιατί άδεια στο 2020 δεν 'έχω πάρει..

άστα κ εγώ τα ίδια βλέπω ρε σύ από τις καινούργιες , αλλά να σου πω κάτι εν μέρη τις χαίρομαι γιατί μιλάνε και δεν είναι βούρλα σαν κ εμένα που τα ανέχομαι όλα,εδώ η άλλη ήθελε να πάρει άδεια 3 εβδομάδες μέσα στον Ιούνιο, που σε λογιστικό γραφείο εν μέσω δηλώσεων αυτό δεν παίζει,αλλά εκείνη κιουρία ...την χάρηκα για το θάρρος της!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Αν μπορεί να στις γράψει ο γιατρός θα σου έλεγα να τις κρατήσεις τις υπόλοιπες κοριτσάκι μου..πιο πολύ σε συμφέρει νομίζω..

Άσε τις άλλες 19 για μετά..καβατζα ;)

Πως περασατε Ναύπλιο??

Σωστά αυτό θα προσπαθήσω να κάνω!!! Για να δούμε!

Ήταν πολύ ωραία μπορώ να πω ..Και θαλασσιτσα .. είχε κόσμο αρκετο το Σάββατο! Ότι πρέπει για μια απόδραση κοντά στην Αθήνα..το είχα συνδυάσει με τον χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι είναι πολύ καλά!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...