Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Irinoula86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!!!!!!με πολλές κλωτσιές και νέα συναισθήματα από τα νινάκια μας..... εγώ σήμερα έχω την επίσκεψη στο γιατρό και δεν κρατιέμαι.......!!!!!ελπίζω και σήμερα να είναι όλα καλά!Εγω το Σ/Κ είχα τη μαμά μου για πολύ λίγο και πέρασα ωραίαααα αλλά όταν ήρθε η ώρα να φύγει δεν ήταν και τόσο ωραία..... πολύ στενοχωρήθηκα!!!! αλλά οκ θα την ξαναδω.... απλά τωρα η κατάσταση νομιζω με κάνει ακόμα πιο ευαίσθητη.....για πολύ κλάμα τον τελευταίο καιρόοο... σας το έχω ξαναπεί!!!! χθες επίσης βγήκαμε με ένα φιλικό ζευγάρι και μ έκαναν δώρο το μενταγιόν εγκυμοσύνης..... πάλι κλάμα εκεί!!!! τέλειααα.... πως να το σταματήσω αυτό...??? ο άντρας μου μου λεει δεν είσαι άρρωστη για να κλαις αλλά εγω όλο και περισσότερο.....και όλο αυτό με χαλάει......τεσπά... θα το αντιμετωπίσω........επίσης στη δουλειά έχω βαρύνει πολύ!!!! νομίζω δεν έχω την ίδια όρεξη για δουλειά όπως είχα.....και φαίνεται και πάνω στη δουλειά αυτό.... το μόνο που σκέφτομαι είναι οι μέρες που θα σταματήσω...... ποιες άλλες θα σταματήσουν από δουλειά και πότε?

Για το κλάμα μην αισθανεσαι άσχημα,είναι οι ορμόνες!! Ρίξτα εκει κ μη πολυδινεις σημασια,θα περάσει!

Όσο για τη δουλειά επίσης λογικό.. να θες να κάτσεις να ξεκουραστείς,να ετοιμάσεις φωλιτσα.. βαραινουμε κιολασ κ κουραζόμαστε πιο εύκολα!

Μέχρι πότε θα δουλέψεις?

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!!!!!!με πολλές κλωτσιές και νέα συναισθήματα από τα νινάκια μας..... εγώ σήμερα έχω την επίσκεψη στο γιατρό και δεν κρατιέμαι.......!!!!!ελπίζω και σήμερα να είναι όλα καλά!Εγω το Σ/Κ είχα τη μαμά μου για πολύ λίγο και πέρασα ωραίαααα αλλά όταν ήρθε η ώρα να φύγει δεν ήταν και τόσο ωραία..... πολύ στενοχωρήθηκα!!!! αλλά οκ θα την ξαναδω.... απλά τωρα η κατάσταση νομιζω με κάνει ακόμα πιο ευαίσθητη.....για πολύ κλάμα τον τελευταίο καιρόοο... σας το έχω ξαναπεί!!!! χθες επίσης βγήκαμε με ένα φιλικό ζευγάρι και μ έκαναν δώρο το μενταγιόν εγκυμοσύνης..... πάλι κλάμα εκεί!!!! τέλειααα.... πως να το σταματήσω αυτό...??? ο άντρας μου μου λεει δεν είσαι άρρωστη για να κλαις αλλά εγω όλο και περισσότερο.....και όλο αυτό με χαλάει......τεσπά... θα το αντιμετωπίσω........επίσης στη δουλειά έχω βαρύνει πολύ!!!! νομίζω δεν έχω την ίδια όρεξη για δουλειά όπως είχα.....και φαίνεται και πάνω στη δουλειά αυτό.... το μόνο που σκέφτομαι είναι οι μέρες που θα σταματήσω...... ποιες άλλες θα σταματήσουν από δουλειά και πότε?

Τυχερουλα!!!! Θα περιμένουμε νέα!

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Για το κλάμα μην αισθανεσαι άσχημα,είναι οι ορμόνες!! Ρίξτα εκει κ μη πολυδινεις σημασια,θα περάσει!

Όσο για τη δουλειά επίσης λογικό.. να θες να κάτσεις να ξεκουραστείς,να ετοιμάσεις φωλιτσα.. βαραινουμε κιολασ κ κουραζόμαστε πιο εύκολα!

Μέχρι πότε θα δουλέψεις?

΄κορίτσι μου δεν κουράζομαι! απλά νευριάζω πολυ εύκολα.... το κλιμα εδω δεν ειναι και πολύ καλο όπως σας εχω ξαναπεί.

θα ήθελα να δουλέψω όσο περισσότερο γίνεται έτσι ώστε να τις πάρω όλες τις μέρες μου μετά την γέννα αλλά επειδή η εταιρία κλείνει 10-24/08 είπα ότι μετά δεν θα ξαναγυρίσω.....και δεν κρατιέμαι σας λέω....

Καταρχάς αγαπούλα μου είναι απολύτως φυσιολογικό να έχεις συναισθηματική φόρτιση ή και συναισθηματικές μεταπτώσεις..ναι βέβαια άρρωστες δεν είμαστε αλλά ακριβώς επειδή είμαστε εγκυες οι ορμόνες μας κάνουν πάρτυ κ όπως λένε κ πιο έμπειρες μανουλες στη περίοδο της λοχείας θα έχουμε δεύτερο γύρω ορμόνων οπότε πρέπει κ οι άντρες κ ο περίγυρος μας να προετοιμαστούν να μας στηρίξουν κ εκείνοι όσο κ όπως μπορέσουν..

Θα περαααασει κ αυτό που θα πάει ;)  εδώ θα είμαστε με το καλό να λέμε τις τρελές μας!!

Έπειτα για τη δουλειά που ειπες κ εγώ τις τελευταίες ημέρες είμαι πολύ πιο βαρυα ειδικά με τη ζέστη αποτελείωνομαι..βέβαια ακόμη δε θέλω να σταματησβ τελείως γτ εχοντας μάθει μια ζωή να δουλεύω ωωωωρες δεν θα τη παλέψω σπίτι όλη μέρα..

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, Renez είπε:

Ότι πιστεύεις πως θα περίμενε κανείς τα τραγούδια σου για να σε χαρακτηρίσει έτσι....:mrgreen:

Τι ακούς? Μαρινέλλα..?heavy metal? Η Beethoven και πάνω..?

Ακούω ελληνικό κ ξένο ροκ -έντεχνο ,ξέρεις αυτά τα καταθλιπτικά!!!

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

΄κορίτσι μου δεν κουράζομαι! απλά νευριάζω πολυ εύκολα.... το κλιμα εδω δεν ειναι και πολύ καλο όπως σας εχω ξαναπεί.

θα ήθελα να δουλέψω όσο περισσότερο γίνεται έτσι ώστε να τις πάρω όλες τις μέρες μου μετά την γέννα αλλά επειδή η εταιρία κλείνει 10-24/08 είπα ότι μετά δεν θα ξαναγυρίσω.....και δεν κρατιέμαι σας λέω....

Κουράγιο!!! Θα περάσουν οι μέρες,δεν εμεινε πολύ! :)

Εγώ στην δική μου λόγω κούρασης είχα σταματήσει πιστεύω όμως ότι αν το κλίμα δεν είναι καλό είναι χειρότερο από την σωματική κούραση

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Κουράγιο!!! Θα περάσουν οι μέρες,δεν εμεινε πολύ! :)

Εγώ στην δική μου λόγω κούρασης είχα σταματήσει πιστεύω όμως ότι αν το κλίμα δεν είναι καλό είναι χειρότερο από την σωματική κούραση 

Ακριβως........το ζω καθημερινά!

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, Jasmine@ είπε:

Anathema??archive? Εκεί πήγε το μυαλό μου αμεσως! Αγαπημένοι!

Είπαμε όλα είναι καλά εκτός από τον σνικ!:tongue: ότι κάνει τη μαμα χαρουμενη κ το νιώθει κ το μωρό!

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Νταξξξ σε έντεχνα ειδικά είμαι κ εγώ φαν φίλη μου... Ζουγανέλη, Μαραβέγια κτλ αγαπώ..

Από τα "ανεβαστικα" του σνικ τα προτιμώ τα καταθλιπτικά μας χαχαχαχα

Just now, Renez είπε:

Νταξξξ σε έντεχνα ειδικά είμαι κ εγώ φαν φίλη μου... Ζουγανέλη, Μαραβέγια κτλ αγαπώ..

Πιο καταθλιπτικός που φαίνεται ο σνικ από τη Μποφίλιου

Έχω δύο μέρες που τρώω κ νιώθω ότι θα σκάσω .. έχει φουσκώσει η κοιλίτσα κ έχω αρχίσει να ενοχλούμαι και από τη ζεστη. Οπότε από σήμερα έχω 'σπασει' τα γεύματα κ τρώω λιιιιγο λιιιγο για να μην έχω ενοχληση.

Περιμένουμε νέα από τα κορίτσια με υπερήχους να μας πούνε τι κάνουν τα νινακια:)

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Anathema??archive? Εκεί πήγε το μυαλό μου αμεσως! Αγαπημένοι!

Είπαμε όλα είναι καλά εκτός από τον σνικ!:tongue: ότι κάνει τη μαμα χαρουμενη κ το νιώθει κ το μωρό!

Just now, Renez είπε:

Ναι ναι όλα αυτά που είπατε, Παπακωνσταντίνου,Θηβαίο,τρύπες,χαρουλη τα ακούω κ κοπανιέμαι μόνη μου! Καλά τουλάχιστον στα καταθλιπτικά μου καταλαβαίνεις τους στίχους, σε αυτά τα καινούργια δε ξέρω κ τι λένε. 
Το βράδυ τα κορίτσια μου δεν κοιμήθηκαν και μου πατούσαν την κύστη... πηγα καμια δεκαριά φορές τουαλέτα τρέχοντας!!! 
εγω αύριο έχω εξετάσεις κ Πέμπτη γιατρό...0

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι ναι όλα αυτά που είπατε, Παπακωνσταντίνου,Θηβαίο,τρύπες,χαρουλη τα ακούω κ κοπανιέμαι μόνη μου! Καλά τουλάχιστον στα καταθλιπτικά μου καταλαβαίνεις τους στίχους, σε αυτά τα καινούργια δε ξέρω κ τι λένε. 
Το βράδυ τα κορίτσια μου δεν κοιμήθηκαν και μου πατούσαν την κύστη... πηγα καμια δεκαριά φορές τουαλέτα τρέχοντας!!! 
εγω αύριο έχω εξετάσεις κ Πέμπτη γιατρό...0

Έχεις κ τη καμπύλη αύριο???

Κ εγώ Τετάρτη έχω γιατρό για υπέρηχο κ θα μου γράψει κ τη καμπύλη..

Αχχ κ εμένα 3 μέρες δεν έχω παράπονο,είναι παρόν οοολη μέρα ξανά όπως με είχε κακομαθει:wub:

• Μου αρέσει 2

On 20/6/2020 at 8:09 ΜΜ, Renez είπε:

Κάτι τρελό όχι αλλά αν μείνω λίγη ώρα ξαπλωμένη ανάσκελα μετά με πονάει τόσο που θέλω τριαξονικο να με σηκωσει..

Επίσης μια φορά ήμουν 2 ώρες καθιστή σε καρέκλα τύπου σκηνοθέτη αλλα ψιλό ξεχαρβαλωμενη (βαθουλιαζε πολύ) κ μόλις σηκώθηκα για ένα 20' είχα τόσο οξύ κ έντονο πόνο στη μέση κ χαμηλά στη κοιλιά που φοβηθηκα!

Στο λέω για να προσέχεις κ τη στάση του σώματος..

Αχ πόσο σε νιώθω είχαμε πάει Ναύπλιο 3ημερο και το κρεβάτι του δωματίου δεν με βόλευε καθόλου!! Και αν καθόμουν ανάσκελα λίγο παραπάνω με έπιανε η μέση και δεν μπορούσα να σηκωθώ με τίποτα! Το παθαίνω και σπίτι φυσικά αλλά μετά από πιο πολύ ώρα.... Σαν γιαγιουλα κάνω!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Mariamaraki είπε:

Αχ πόσο σε νιώθω είχαμε πάει Ναύπλιο 3ημερο και το κρεβάτι του δωματίου δεν με βόλευε καθόλου!! Και αν καθόμουν ανάσκελα λίγο παραπάνω με έπιανε η μέση και δεν μπορούσα να σηκωθώ με τίποτα! Το παθαίνω και σπίτι φυσικά αλλά μετά από πιο πολύ ώρα.... Σαν γιαγιουλα κάνω!!!

Χαχαχα, πήγαμε να δούμε χθες εγχειρισμένο φίλο (γι αυτό έχω λίγο χαθεί) και δε μπορούσε να σηκωθεί απ'το κρεβάτι, του λέω "στην ίδια φάση είμαστε βρε!"

• Χαχα 3

JeY7p2.png

Βρε κορίτσια θέλω την γνώμη σας!!! Έχω βγει σε αναρρωτική άδεια και δεν θα ξαναγυρίσω στην δουλειά..μου έγραψε τώρα 30 μέρες.. Και μετά θα θέλω άλλες 15 για να βγω σε άδεια τοκετού 56 μερες πριν την ΠΗΤ.  Εχω υπόλοιπο 19 μέρες κανονικής αδείας  από την δουλειά μου από το 2020. Και ειμαι σε δίλλημα να πάρω την κανονική μου άδεια η να πάρω άδεια από τον γιατρό αυτές τις 15 μέρες??  για να τις κρατήσω για μετά σκεφτόμουν. Εσεις τι θα κάνετε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...