Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

Εγώ θυμάμαι τον βάφτιστηρα μου που βλέπαμε κάθε μέρα cars και toy story, τα είχα μάθει απέξω, τώρα βέβαια στα 9 του είναι δυστυχώς κ αυτός συνέχεια στο κινητό του μπαμπά...εγώ από την άλλη του παίρνω μόνο εκπαιδευτικά παιχνίδια κ όχι για τα playstation , είναι το μόνο πράγμα που του χαλάω χατηρι...

εμείς είμαστε εκτός Αθηνών για τον γάμο , κ τωρα έχουμε αραξει παραλιουλα κ δεν θέλουμε να γυρίσουμε με τίποτα!!!

Ααααα ήταν ο περιβόητος γάμος ε?!τέλειο που είναι εκτός Αθηνών γιατι το συνδιασατε με μια μικρή απόδραση..

Πως περασατε? Να ζήσουν οι νεόνυμφοι φίλη..

Τι φόρεσες εν τέλη?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Ααααα ήταν ο περιβόητος γάμος ε?!τέλειο που είναι εκτός Αθηνών γιατι το συνδιασατε με μια μικρή απόδραση..

Πως περασατε? Να ζήσουν οι νεόνυμφοι φίλη..

Τι φόρεσες εν τέλη?

Ναι ναι ωραία ήταν ευκαιρία να κάνουμε κ ενα διημερακι να ξεκουραστούμε!!

Έβαλα ένα σετ που πήρα τοπακι με φούστα κάτω από το γόνατο κολλητά, να πετάει η κοιλίτσα αλλά να μην ειμαι κ σαν μπογος!!

Μου έλεγαν όλοι τι ωραία έγκυος που είμαι, λέω καλά έπρεπε να με δείτε 3 μήνες πριν :lol:

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Ναι ναι ωραία ήταν ευκαιρία να κάνουμε κ ενα διημερακι να ξεκουραστούμε!!

Έβαλα ένα σετ που πήρα τοπακι με φούστα κάτω από το γόνατο κολλητά, να πετάει η κοιλίτσα αλλά να μην ειμαι κ σαν μπογος!!

Μου έλεγαν όλοι τι ωραία έγκυος που είμαι, λέω καλά έπρεπε να με δείτε 3 μήνες πριν :lol:

Μπράβο τζενακι έκανες θραύση! Βγάλε μας άσπροπτοσωπες!

@Renez εμείς σήμερα πήγαμε στους γονείς μου κ φάγαμε μοσχαράκι λεμονατο με πατατουλες! Μάλλον δν άρεσε πολύ στη μικρή γτ δν με κλωτσάει δυνατά! Με κοίμηση ο μικρός κλασσικά κ τώρα ξύπνησα κ έφαγα ένα κομματάκι σοκολάτα να την καλοπιασω κ όντως! Χιχιχι

Νομίζω πως έχει αλλάξει σχήμα η κοιλιά μου! Σαν να ξεπρηστηκε το στομάχι που ήταν τσίτα κ άπλωσε η κοιλιά! Πλέον όταν στέκομαι όρθια κ κοιτάζω κάτω την βλέπω να προεξέχει λίγο από στο στήθος! Κ δν το έχω κ μικρό! Πλούσια όλα τα ελεη και η όρεξη περίσσια!:lol:

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Μπράβο τζενακι έκανες θραύση! Βγάλε μας άσπροπτοσωπες!

@Renez εμείς σήμερα πήγαμε στους γονείς μου κ φάγαμε μοσχαράκι λεμονατο με πατατουλες! Μάλλον δν άρεσε πολύ στη μικρή γτ δν με κλωτσάει δυνατά! Με κοίμηση ο μικρός κλασσικά κ τώρα ξύπνησα κ έφαγα ένα κομματάκι σοκολάτα να την καλοπιασω κ όντως! Χιχιχι

Νομίζω πως έχει αλλάξει σχήμα η κοιλιά μου! Σαν να ξεπρηστηκε το στομάχι που ήταν τσίτα κ άπλωσε η κοιλιά! Πλέον όταν στέκομαι όρθια κ κοιτάζω κάτω την βλέπω να προεξέχει λίγο από στο στήθος! Κ δν το έχω κ μικρό! Πλούσια όλα τα ελεη και η όρεξη περίσσια!:lol:

Χαχαχαχα όμορφη οικογενιακη Κυριακή Χριστινακι μου τι καλύτερο?!

Ότι σε νανουριζει ο γιοκας σου θεϊκό!!:P

Εγώ σηκώθηκα από τις 8 έκανα καααμποσες δουλίτσες,ο άντρας μου δεν αξιώθηκε ποτέ να τελειώσει το βάψιμο του δωματίου κ με φρικαρε κυριακάτικο κ συμφωνήσαμε πως αν δε το κάνει μέχρι την επόμενη Κυριακή θα φωνάξω έναν μπογιατζή να τελειωνω:evil:

Κατα τ αλλά είναι η καλύτερη μ να λάμπει το σπίτι,τσακισαμε 2 πίτσες κ τώρα τρώω το καρπουζακι μου χαζεύοντας tv..

Εντομεταξυ δόξα τον Θεό εχθές κ σήμερα όλη μέρα ο μπέμπης μου παρόν:wub:

Βέβαια παιδάκι μου,άντρες,προχθές που τον παρακαλαγα κ πήγε η ψυχή μου στη κουλουρη ο κύριος τπτ κ τώρα δύο μέρες να τον!! Φτισιμο θέλουν χαχαχαχα 

• Χαχα 2

Γεια σας κορίτσια μου και χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες!

Εγώ εδώ πριν λίγο ξύπνησα, αλλά σήμερα πραγματικά δε θέλω να πάω πουθενά (το είχαμε ρίξει λίγο έξω τις τελευταίες μέρες). Τώρα θέλω να ξαναρχίσω να πακετάρω τα υπόλοιπα μισά πράγματα του σπιτιού... θα μας φέρουν το 2ο κοντέινερ αύριο να το γεμίσουμε και το Σάββατο φεύγουμε για τα καλά. Πώς πέρασε ο καιρός!

Α, ξέχασα να σας πω ότι αγοράσαμε σπίτι! Πρώτη φορά αγοράζουμε σπίτι χωρίς να το δούμε από κοντά, αλλά είδαμε πολλές φωτογραφίες online, ο μεσίτης μας έδωσε όλες τις πληροφορίες που θέλαμε και κάτι φίλοι μας πήγαν εκεί και μας το έδειξαν καλά σε βίντεο κλήση, οπότε αποφασίσαμε να το αγοράσουμε από τώρα για να πάρουμε τα κλειδιά μέχρι 17 Ιουλίου και μετά μέχρι να τελειώσει ο Αύγουστος να κάνουμε τις ανακαινίσεις που θέλουμε για να μπούμε μέσα.

5 hours ago, Anastasia05 said:

Εγώ ακούω καθημερινά μουσική με τον μικρό κ έτσι έχει ερεθισματα απο μικρος. Πιστεύω ότι μπορούμε να βοηθήσουμε ειδικά στην αρχή κ μετά επιλέγει.

Πολλά μουσικά βιβλία, χορός κ τραγούδι. Αυτά τα χάλια που ακούω ούτε για πλάκα... 

Έχουμε κ μπαμπά μουσικό τζαζίστα, δεν είναι να παίζουμε με αυτα:tongue:

Έτσι κι εγώ, ακούω μουσική συνέχεια... στο σπίτι, στο αυτοκίνητο... οπότε ελπίζω να παίρνει ερεθίσματα από τώρα ο μικρούλης. Έχει πλάκα γιατί όποτε παίζω πιάνο ο γατούλης μου έρχεται και σκαρφαλώνει πάνω μου και πάνω στο πιάνο και πατάει και αυτός τα πλήκτρα (όπως στις Αριστόγατες, χαχα)! Αναρωτιέμαι αν τα ακούει και ο μπέμπης απ'την κοιλίτσα και αν του αρέσουν και αυτουνού!:wink:

3 hours ago, Jasmine@ said:

Είπα κ εγώ θα με άφηνες στην ησυχία μου;;;; Αμ δε! 
Εγώ θα τους βάζω baby tv να βλέπουν αλλά όχι κινητό κ ταμπλετ. Η γενιά που έχει γεννηθεί τα τελευταία χρόνια είναι πλήρως εξοικειωμένη και εξαρτημένημε τη χρήση τους καθώς βλέπουν τους γονείς να είναι με αυτά στο χέρι. 

Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να αποφύγεις τελείως την χρήση κινητών στα παιδιά, γιατί δυστυχώς βλέπουν όλους τους υπόλοιπους να τα κρατούν/χρησιμοποιούν. Βλέπω και τον ανιψιό μου που θα γίνει 3 χρονών τώρα τον Αύγουστο, και ενώ ακόμα δε μιλάει κανονικά (μόνο λεξούλες-φρασούλες), το κινητό ξέρει να το χρησιμοποιεί εδώ και πολύυυ καιρό. Όταν ήμουν κι εγώ Ελλάδα, θυμάμαι η αδερφή μου κι εγώ τα κρύβαμε τα κινητά μας για να μην τα βλέπει και όταν θέλαμε να πάρουμε κάποιον τηλέφωνο ή να στείλουμε κανένα μήνυμα πηγαίναμε σε άλλο δωμάτιο να το κάνουμε στα γρήγορα για να μη το πάρει χαμπάρι και μας τα ζητάει. Οι άντρες μας όμως (μπαμπάς και θείος του δηλαδή) δε μπορούσαν να το κάνουν με τίποτα, ήταν όλη την ώρα με το κινητό στο χέρι να παίζουν παιχνίδια και να ψάχνουν/διαβάζουν online, και ο μικρός τους έβλεπε και τρελαινόταν... είχαμε φωνές, κλάματα κτλ. Τώρα παίρνει το παιχνίδι-κινητό του και παριστάνει ότι μιλάει, χαιρετάει και το βάζει στην τσέπη του (ακριβώς όπως κάνει ο μπαμπάς του). Νομίζω κάτι έχουν οι άντρες γενικά και παθαίνουν εξάρτηση στα ηλεκτρονικά πιο εύκολα από εμάς. Άρα θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά μας να έχουν και άλλα ενδιαφέροντα (παιχνίδια με φίλους, ζωγραφική, μουσική, διάβασμα και ασκήσεις μυαλού αργότερα...) ώστε να μην είναι τουλάχιστον όλη την μέρα κολλημένα στα κινητά/ταμπλέτες και αποβλακώνονται. 

• Μου αρέσει 3

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Just now, Eva137 είπε:

Εγώ εδώ πριν λίγο ξύπνησα, αλλά σήμερα πραγματικά δε θέλω να πάω πουθενά (το είχαμε ρίξει λίγο έξω τις τελευταίες μέρες). Τώρα θέλω να ξαναρχίσω να πακετάρω τα υπόλοιπα μισά πράγματα του σπιτιού... θα μας φέρουν το 2ο κοντέινερ αύριο να το γεμίσουμε και το Σάββατο φεύγουμε για τα καλά. Πώς πέρασε ο καιρός!

Α, ξέχασα να σας πω ότι αγοράσαμε σπίτι! Πρώτη φορά αγοράζουμε σπίτι χωρίς να το δούμε από κοντά, αλλά είδαμε πολλές φωτογραφίες online, ο μεσίτης μας έδωσε όλες τις πληροφορίες που θέλαμε και κάτι φίλοι μας πήγαν εκεί και μας το έδειξαν καλά σε βίντεο κλήση, οπότε αποφασίσαμε να το αγοράσουμε από τώρα για να πάρουμε τα κλειδιά μέχρι 17 Ιουλίου και μετά μέχρι να τελειώσει ο Αύγουστος να κάνουμε τις ανακαινίσεις που θέλουμε για να μπούμε μέσα.

Έτσι κι εγώ, ακούω μουσική συνέχεια... στο σπίτι, στο αυτοκίνητο... οπότε ελπίζω να παίρνει ερεθίσματα από τώρα ο μικρούλης. Έχει πλάκα γιατί όποτε παίζω πιάνο ο γατούλης μου έρχεται και σκαρφαλώνει πάνω μου και πάνω στο πιάνο και πατάει και αυτός τα πλήκτρα (όπως στις Αριστόγατες, χαχα)! Αναρωτιέμαι αν τα ακούει και ο μπέμπης απ'την κοιλίτσα και αν του αρέσουν και αυτουνού!:wink:

Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να αποφύγεις τελείως την χρήση κινητών στα παιδιά, γιατί δυστυχώς βλέπουν όλους τους υπόλοιπους να τα κρατούν/χρησιμοποιούν. Βλέπω και τον ανιψιό μου που θα γίνει 3 χρονών τώρα τον Αύγουστο, και ενώ ακόμα δε μιλάει κανονικά (μόνο λεξούλες-φρασούλες), το κινητό ξέρει να το χρησιμοποιεί εδώ και πολύυυ καιρό. Όταν ήμουν κι εγώ Ελλάδα, θυμάμαι η αδερφή μου κι εγώ τα κρύβαμε τα κινητά μας για να μην τα βλέπει και όταν θέλαμε να πάρουμε κάποιον τηλέφωνο ή να στείλουμε κανένα μήνυμα πηγαίναμε σε άλλο δωμάτιο να το κάνουμε στα γρήγορα για να μη το πάρει χαμπάρι και μας τα ζητάει. Οι άντρες μας όμως (μπαμπάς και θείος του δηλαδή) δε μπορούσαν να το κάνουν με τίποτα, ήταν όλη την ώρα με το κινητό στο χέρι να παίζουν παιχνίδια και να ψάχνουν/διαβάζουν online, και ο μικρός τους έβλεπε και τρελαινόταν... είχαμε φωνές, κλάματα κτλ. Τώρα παίρνει το παιχνίδι-κινητό του και παριστάνει ότι μιλάει, χαιρετάει και το βάζει στην τσέπη του (ακριβώς όπως κάνει ο μπαμπάς του). Νομίζω κάτι έχουν οι άντρες γενικά και παθαίνουν εξάρτηση πιο εύκολα από εμάς. Άρα θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά μας να έχουν και άλλα ενδιαφέροντα (παιχνίδια με φίλους, ζωγραφική, μουσική, διάβασμα και ασκήσεις μυαλού αργότερα...) ώστε να μην είναι τουλάχιστον όλη την μέρα κολλημένα στα κινητά/ταμπλέτες. 

Πόσο χαίρομαι για εσάς αγαπημένη κ πραγματικά πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός κ περνάμε κ εδώ όλες μαζί η μία τα άγχη κ τις χαρές της άλλης..

Σαν τώρα θυμάμαι που αγχωνοσουν πως δε θα αγοράσει κανείς το σπίτι σας κ ότι δε θα βρείτε εύκολα εσείς να αγοράσετε άλλο κ θα μένετε σε φίλους κ να τώρα που όλα πήραν τον δρόμο τους..

Σας εύχομαι ο,τι καλύτερο κ το καινούριο σας σπίτι να γίνει η πιο όμορφη κ αγαπισιαρικη φωλιτσα για τους τρεις σας!! καλορίζικο!!!!

Όσο για το πιάνο κ γενικά τη μουσική διάβασα πως από την επόμενη εβδομάδα 25η δλδ ξεχωρίζουν κανονικά πλέον ήχους κ αντιδρούν σε αυτούς,οπότε σίγουρα σ ακούει ο μπέμπης σου κ το απολαμβάνει..:x

Αχχχ κορίτσια μου εγώ επειδή έχουμε ράδιο συνεχώς στο μαγαζί (με ξένα mainstream τύπου 95.2 dj κτλ) επειτα σπίτι δεν πολύ ακούω..βέβαια μόλις γεννηθεί το αντράκι μου θέλω να εντάξω διαφορά είδη μουσικής στη καθημερινότητα μας..όταν θηλαζουμε,στι παιχνίδι,στο μπάνιο ,στον ύπνο κτλ.. από ρέγκε,τζαζ,ποπ,κλασσική, mainstream όλα κ αναλόγως πως αντιδρά σιγά σιγά να τα προρασμοσω στο στιλ του..

Κάπως έτσι το σκέφτομαι δλδ..

• Μου αρέσει 1

Just now, Eva137 είπε:

Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να αποφύγεις τελείως την χρήση κινητών στα παιδιά, γιατί δυστυχώς βλέπουν όλους τους υπόλοιπους να τα κρατούν/χρησιμοποιούν. Βλέπω και τον ανιψιό μου που θα γίνει 3 χρονών τώρα τον Αύγουστο, και ενώ ακόμα δε μιλάει κανονικά (μόνο λεξούλες-φρασούλες), το κινητό ξέρει να το χρησιμοποιεί εδώ και πολύυυ καιρό. Όταν ήμουν κι εγώ Ελλάδα, θυμάμαι η αδερφή μου κι εγώ τα κρύβαμε τα κινητά μας για να μην τα βλέπει και όταν θέλαμε να πάρουμε κάποιον τηλέφωνο ή να στείλουμε κανένα μήνυμα πηγαίναμε σε άλλο δωμάτιο να το κάνουμε στα γρήγορα για να μη το πάρει χαμπάρι και μας τα ζητάει. Οι άντρες μας όμως (μπαμπάς και θείος του δηλαδή) δε μπορούσαν να το κάνουν με τίποτα, ήταν όλη την ώρα με το κινητό στο χέρι να παίζουν παιχνίδια και να ψάχνουν/διαβάζουν online, και ο μικρός τους έβλεπε και τρελαινόταν... είχαμε φωνές, κλάματα κτλ. Τώρα παίρνει το παιχνίδι-κινητό του και παριστάνει ότι μιλάει, χαιρετάει και το βάζει στην τσέπη του (ακριβώς όπως κάνει ο μπαμπάς του). Νομίζω κάτι έχουν οι άντρες γενικά και παθαίνουν εξάρτηση στα ηλεκτρονικά πιο εύκολα από εμάς. Άρα θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά μας να έχουν και άλλα ενδιαφέροντα (παιχνίδια με φίλους, ζωγραφική, μουσική, διάβασμα και ασκήσεις μυαλού αργότερα...) ώστε να μην είναι τουλάχιστον όλη την μέρα κολλημένα στα κινητά/ταμπλέτες και αποβλακώνονται. 

Με το καλό να πάτε στο σπίτι σας και να το φτιάξετε όπως ονειρεύεστε! Θα είναι καλορίζικο, μια φωλίτσα για να υποδεχτείτε το μωράκι σας!!!

Σίγουρα θα ακούει το πιάνο κ ειναι ότι καλύτερο!!! Να του παίζεις να συνηθίζει κ όταν έρθει σπίτι μπορεί να τον ηρεμεις με κάποια μελωδία! Αν είσαι τρελή φαν του οργάνου υπάρχει μια σειρά με ήχους από γνωστους σύνθετες , μικρη κ πολύ απλή τίποτα εξεζητημένο, νομίζω του Πατάκη που βγάζει κ με άλλους ήχους. Για αργότερα βέβαια!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Eva137 είπε:

Με το καλό να πάτε στο νέο σας σπίτι και να το κανετε φωλιτσα για το νινακι σας! :)

Εννοείται πως ακούει τη μουσική που παίζεις κ νιώθει ότι το ευχαριστιεσαι οπότε πιστεύω το χαίρεται κι αυτός!:x

Εγώ συμφωνώ να υπάρχει η επαφή με τάμπλετ αλλά με μέτρο. Για παράδειγμα ποτέ δεν έδωσα τάμπλετ στο παιδί έξω που πάμε να φάμε, για να κάτσω ήσυχα 'να πω καμία κουβέντα'. Αντιθέτως θα φάω όπως όπως κ θα ξεχυθούμε στη θάλασσα δίπλα κ στην παιδική χαρά! Αν δω ότι έχει γκρίνια κ κουράστηκε ή κάτι άλλο, σπίτι χωρίς πολλά πολλά..

Από την άλλη ξέρει να μπαίνει να βλέπει τα τραγούδια που του αρέσουν, όταν τον αφήνουμε κ πάλι όχι καθημερινά . 

• Μου αρέσει 4

Q1jtp2.png

Allo κορίτσια! 

Μολις γύρισα από weekend στη Χαλκιδική! Πήγαμε θάλασσα, ταβερνάκι στους γονείς μ ψησαμε σήμερα κλπ. Επιτέλους! 

Από αυριο θα πάω μθα βόλτα από το cosmos για να δω για κάνα σουτιέν αρχικά! 

Από μουσική βαζω στη κοιλια μ καμια φορά τα τραγούδια π μ αρέσουν! Ευχόμαι να προλαβαίνουμε να βάζουμε μουσική και όταν γεννήσουμε.. Οσο για snik δε συζητώ.. 

Τωρα για ταμπλετ /κινητό κλπ εύχομαι να καταφέρω να τα ενταξω και γω ομαλα! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Renez said:

Πόσο χαίρομαι για εσάς αγαπημένη κ πραγματικά πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός κ περνάμε κ εδώ όλες μαζί η μία τα άγχη κ τις χαρές της άλλης..

Σαν τώρα θυμάμαι που αγχωνοσουν πως δε θα αγοράσει κανείς το σπίτι σας κ ότι δε θα βρείτε εύκολα εσείς να αγοράσετε άλλο κ θα μένετε σε φίλους κ να τώρα που όλα πήραν τον δρόμο τους..

Σας εύχομαι ο,τι καλύτερο κ το καινούριο σας σπίτι να γίνει η πιο όμορφη κ αγαπισιαρικη φωλιτσα για τους τρεις σας!! καλορίζικο!!!!

Όσο για το πιάνο κ γενικά τη μουσική διάβασα πως από την επόμενη εβδομάδα 25η δλδ ξεχωρίζουν κανονικά πλέον ήχους κ αντιδρούν σε αυτούς,οπότε σίγουρα σ ακούει ο μπέμπης σου κ το απολαμβάνει..:x

Αχχχ κορίτσια μου εγώ επειδή έχουμε ράδιο συνεχώς στο μαγαζί (με ξένα mainstream τύπου 95.2 dj κτλ) επειτα σπίτι δεν πολύ ακούω..βέβαια μόλις γεννηθεί το αντράκι μου θέλω να εντάξω διαφορά είδη μουσικής στη καθημερινότητα μας..όταν θηλαζουμε,στι παιχνίδι,στο μπάνιο ,στον ύπνο κτλ.. από ρέγκε,τζαζ,ποπ,κλασσική, mainstream όλα κ αναλόγως πως αντιδρά σιγά σιγά να τα προρασμοσω στο στιλ του..

Just now, Christinα said:

Με το καλό να πάτε στο σπίτι σας και να το φτιάξετε όπως ονειρεύεστε! Θα είναι καλορίζικο, μια φωλίτσα για να υποδεχτείτε το μωράκι σας!!!

Σίγουρα θα ακούει το πιάνο κ ειναι ότι καλύτερο!!! Να του παίζεις να συνηθίζει κ όταν έρθει σπίτι μπορεί να τον ηρεμεις με κάποια μελωδία! Αν είσαι τρελή φαν του οργάνου υπάρχει μια σειρά με ήχους από γνωστους σύνθετες , μικρη κ πολύ απλή τίποτα εξεζητημένο, νομίζω του Πατάκη που βγάζει κ με άλλους ήχους. Για αργότερα βέβαια!

Just now, Anastasia05 said:

Με το καλό να πάτε στο νέο σας σπίτι και να το κανετε φωλιτσα για το νινακι σας! :)

Εννοείται πως ακούει τη μουσική που παίζεις κ νιώθει ότι το ευχαριστιεσαι οπότε πιστεύω το χαίρεται κι αυτός!:x

Εγώ συμφωνώ να υπάρχει η επαφή με τάμπλετ αλλά με μέτρο. Για παράδειγμα ποτέ δεν έδωσα τάμπλετ στο παιδί έξω που πάμε να φάμε, για να κάτσω ήσυχα 'να πω καμία κουβέντα'. Αντιθέτως θα φάω όπως όπως κ θα ξεχυθούμε στη θάλασσα δίπλα κ στην παιδική χαρά! Αν δω ότι έχει γκρίνια κ κουράστηκε ή κάτι άλλο, σπίτι χωρίς πολλά πολλά..

Από την άλλη ξέρει να μπαίνει να βλέπει τα τραγούδια που του αρέσουν, όταν τον αφήνουμε κ πάλι όχι καθημερινά . 

Ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσια μου, να είστε καλά! Πραγματικά νομίζω ότι αυτό το σπίτι θα το αγαπήσω περισσότερο από όλα γιατί σε αυτό θα υποδεχτούμε και θα δημιουργήσουμε αναμνήσεις με το πρώτο μας παιδάκι!:)

Έτσι κι εγώ από μουσική ακούω διάφορα είδη που μου αρέσουν πολύ: κλασική, instrumental, έντεχνο, ποπ, λάτιν, ρέγκε, mainstream... οπότε θα τα ακούει και ο μικρός και μετά θα διαμορφώσει αναλόγως και τις δικές του προτιμήσεις!

• Μου αρέσει 3

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Just now, Eva137 είπε:

Ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσια μου, να είστε καλά! Πραγματικά νομίζω ότι αυτό το σπίτι θα το αγαπήσω περισσότερο από όλα γιατί σε αυτό θα υποδεχτούμε και θα δημιουργήσουμε αναμνήσεις με το πρώτο μας παιδάκι!:)

Έτσι κι εγώ από μουσική ακούω διάφορα είδη που μου αρέσουν πολύ: κλασική, instrumental, έντεχνο, ποπ, λάτιν, ρέγκε, mainstream... οπότε θα τα ακούει και ο μικρός και μετά θα διαμορφώσει αναλόγως και τις δικές του προτιμήσεις!

Με το καλό να πάτε στο νεο σας σπιτικό!να ζήσετε μονο όμορφες στιγμές! 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Renez είπε:

Έχω ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα κ βάζω να ακούγεται μουσική! Αν ακούσει κανείς βέβαια τα τραγούδια που μ αρέσουν θα με περάσει για τρελή,αλλά εγώ με αυτά είμαι χαρούμενη...

1 ώρα πρίν, Eva137 είπε:

Άντε ρε κορίτσι με το καλό να πάτε στο σπιτακι σας να το φτιάξετε όπως θέλετε για να υποδεχθείτε το νέο μέλος! Όλα να πάνε κατ ευχήν.:wub:

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Έχω ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα κ βάζω να ακούγεται μουσική! Αν ακούσει κανείς βέβαια τα τραγούδια που μ αρέσουν θα με περάσει για τρελή,αλλά εγώ με αυτά είμαι χαρούμενη...

Άντε ρε κορίτσι με το καλό να πάτε στο σπιτακι σας να το φτιάξετε όπως θέλετε για να υποδεχθείτε το νέο μέλος! Όλα να πάνε κατ ευχήν.:wub:

Ότι πιστεύεις πως θα περίμενε κανείς τα τραγούδια σου για να σε χαρακτηρίσει έτσι....:mrgreen:

Τι ακούς? Μαρινέλλα..?heavy metal? Η Beethoven και πάνω..?

• Χαχα 1

@Eva137 με το καλό να πάτε στο καινούργιο σας σπίτι και καλό κουράγιο με τη μετακόμιση!!!

Εμείς είχαμε πάει σκ κλασικά στο χωριό του συζύγου... Ευτυχως τώρα το καλοκαίρι έχει -10 βαθμούς από την Πάτρα οπότε για ένα πέρασμα δροσιάς καλό είναι. Να φανταστείτε απόψε κοιμήθηκα με πάπλωμα και κουβέρτα (το πάπλωμα βέβαια σε κάποια φάση το πέταξα)

Έπαιζα και εγώ πιάνο στην πρώτη μου εγκυμοσύνη αλλά μετά δεν είδα κάποια συγκίνηση προς το είδος... Πλέον έχει περάσει τη φάση ζουζουνιων και mazoo and the zoo και έχει πάει σε πιο έντεχνα μονοπάτια! Της αρέσουν όμως και τα κλαρίνα και τα πανηγυριωτικα, στους γάμους κ σ'αυτά δεν την μαζεύω απ τις πίστες...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!!!!!!με πολλές κλωτσιές και νέα συναισθήματα από τα νινάκια μας..... εγώ σήμερα έχω την επίσκεψη στο γιατρό και δεν κρατιέμαι.......!!!!!ελπίζω και σήμερα να είναι όλα καλά!Εγω το Σ/Κ είχα τη μαμά μου για πολύ λίγο και πέρασα ωραίαααα αλλά όταν ήρθε η ώρα να φύγει δεν ήταν και τόσο ωραία..... πολύ στενοχωρήθηκα!!!! αλλά οκ θα την ξαναδω.... απλά τωρα η κατάσταση νομιζω με κάνει ακόμα πιο ευαίσθητη.....για πολύ κλάμα τον τελευταίο καιρόοο... σας το έχω ξαναπεί!!!! χθες επίσης βγήκαμε με ένα φιλικό ζευγάρι και μ έκαναν δώρο το μενταγιόν εγκυμοσύνης..... πάλι κλάμα εκεί!!!! τέλειααα.... πως να το σταματήσω αυτό...??? ο άντρας μου μου λεει δεν είσαι άρρωστη για να κλαις αλλά εγω όλο και περισσότερο.....και όλο αυτό με χαλάει......τεσπά... θα το αντιμετωπίσω........επίσης στη δουλειά έχω βαρύνει πολύ!!!! νομίζω δεν έχω την ίδια όρεξη για δουλειά όπως είχα.....και φαίνεται και πάνω στη δουλειά αυτό.... το μόνο που σκέφτομαι είναι οι μέρες που θα σταματήσω...... ποιες άλλες θα σταματήσουν από δουλειά και πότε?

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...