Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσαρες μου ανά έχουμε όλες μια υπεεεεροχη Κυριακή:)

Ναι ρε σεις πραγματικα στίχοι μηδέν κ ότι ακούγεται λέει για σεξ,ναρκωτικά κ όπλα κ μουσική το ίδιο ηλεκτρονικό πράγμα από τον υπολογιστή..

Ελπίζω μέχρι τα παιδιά μας να φτάσουν σε ηλικία που ακούνε μουσική να έχουν αλλάξει τα πράγματα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Καλημέρα κοριτσαρες μου ανά έχουμε όλες μια υπεεεεροχη Κυριακή:)

Ναι ρε σεις πραγματικα στίχοι μηδέν κ ότι ακούγεται λέει για σεξ,ναρκωτικά κ όπλα κ μουσική το ίδιο ηλεκτρονικό πράγμα από τον υπολογιστή..

Ελπίζω μέχρι τα παιδιά μας να φτάσουν σε ηλικία που ακούνε μουσική να έχουν αλλάξει τα πράγματα..

Εγώ ακούω καθημερινά μουσική με τον μικρό κ έτσι έχει ερεθισματα απο μικρος. Πιστεύω ότι μπορούμε να βοηθήσουμε ειδικά στην αρχή κ μετά επιλέγει.

Πολλά μουσικά βιβλία, χορός κ τραγούδι. Αυτά τα χάλια που ακούω ούτε για πλάκα... 

Έχουμε κ μπαμπά μουσικό τζαζίστα, δεν είναι να παίζουμε με αυτα:tongue:

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

Καλημέρα σε όλες κορίτσια!!!

Να χαιρόμαστε τους μπαμπάδες μας και τους αντρουληδες μας που είναι είτε μπαμπάδες ,είτε μπαμπάδες to be!!!!

Μπορεί να είμαι άυπνη όμως είμαι κεφατη και λέμε να πάμε για πανκεικς με τον συζυξ οπότε καταλαβαίνετε θα γίνει χαμός!

Όσο για την τραπ,εγώ αυτά τα λέω σημεία των καιρών,του εξαποδω πράγματα!:lol:

Δε μπορώ να τα αντιληφθώ,ούτε να τα καταλάβω!εύχομαι να παρέλθει σύντομα αυτή η μόδα!!!

Όμορφη Κυριακή να έχουμε όλες!!!

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

Ttx1p3.png

6 ώρες πρίν, Eva137 είπε:

Λογικό να σε πάρουν τα ζουμιά! Αυτά τα πρώτα μωρουδιακά δωράκια, ειδικά όταν είναι τόσο προσωπικά, είναι τα καλύτερα!:) 

Πόσο γλυκούλα η μικρή!!! Πώς να μη λιώσεις μετά η μάνα?:wub:

Χωρίς πλάκα, αγχώθηκα λίγο τώρα. Ποτέ δεν έχω ξυριστεί εκεί κάτω (πουθενά δηλαδή, και στα πόδια και στις μασχάλες αποτρίχωση κάνω). Τώρα αν πρέπει, πώς θα τα καταφέρω να ξυρίσω την συγκεκριμένη περιοχή, και μάλιστα με την κοιλιά τούρλα εμπόδιο μπροστά, είναι μυστήριο. Μην πετσοκοφτώ φοβάμαι.:wacko:

Τί ωραία που ενθουσιάστηκε τόσο!!! Θα δεις τώρα πώς θα θέλει να παίζει και να κοιμάται στο δωμάτιό του!:wink:

Πάντως κορίτσια, μια και μιλάτε για τον Σνικ, πραγματικά κι εγώ δε ξέρω πώς την ακούνε αυτή τη μουσική τα πιτσιρίκια. Ωχ μάλλον ακούγομαι σαν καμιά γιαγιάκα "εμείς στα νιάτα μας...", αλλά πραγματικά αυτό δεν είναι μουσική, μια φασαρία με ρυθμό από πίσω είναι. Και δυστυχώς η συνεχής έκθεση σε αυτή τη "μουσική" τους έχει κάνει πλύση εγκεφάλου και μόνο αυτήν ξέρουν και τους αρέσει πια. Κι εδώ στην Αμερική βέβαια τα ίδια χάλια... ανοίγεις το ραδιόφωνο και μόνο κάτι άκυρα ραπ ακούς, ούτε μελωδία υπάρχει ούτε καταλαβαίνεις τί λένε (μπορεί να είναι και καλύτερα βέβαια που δεν καταλαβαίνεις)!

Μην αγχώνεσαι παιδί μου σε ξυρίζουν οι νοσοκόμες πριν γεννήσεις... άσε με εμένα, είμαι μυγιάγγιχτη! 
καλημερα σε όλες! Να περάσετε όμορφα ότι κ να κανετε και να ξεκουραζεστε...

SqfGp3.png

Καλημέρα κορίτσια!! Καλή Κυριακή κ χρόνια πολλά στους μελλοντικούς μπαμπακουλινους !!!

Ακριβώς την ίδια συζήτηση είχα κ εγώ χθες σε παρέα που ήμουν για την τραπ κ αυτόν με τα πορτοκάλι μαλλιά, (εγώ η γριά δεν θυμάμαι όνομα) νομίζω ότι τουλάχιστον στις μικρές ηλικίες μπορείς να προφυλάξεις το παιδί με το να μην του δίνεις ένας κινητό κ άντε δες ότι θες κ άσε με ήσυχο, τώρα αργότερα που θα τα ακούσει έτσι κ αλλιώς ,από φίλους η στην  τηλεόραση, απλά πρέπει να έχεις περάσει στο παιδί σου τα σωστά ερεθίσματα όπως λέει κ η @Anastasia05

• Μου αρέσει 3

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Εγώ ακούω καθημερινά μουσική με τον μικρό κ έτσι έχει ερεθισματα απο μικρος. Πιστεύω ότι μπορούμε να βοηθήσουμε ειδικά στην αρχή κ μετά επιλέγει.

Πολλά μουσικά βιβλία, χορός κ τραγούδι. Αυτά τα χάλια που ακούω ούτε για πλάκα... 

Έχουμε κ μπαμπά μουσικό τζαζίστα, δεν είναι να παίζουμε με αυτα:tongue:

Αααααα καλλιτεχνική οικογένεια κυρία μου..ίσως κ ο μικρός τελικά σας βγει καλλιτέχνης;)

@Hliolousti αυτό το "σημεία των καιρών του εξ αποδω" με πέθανε χαχχαα η αλήθεια είναι πως έτσι ακούγονται χαχχαχα να πάτε να φάτε κοριτσάρα μου να το ευχαριστηθείτε κ να γιορτάσετε κ τον μέλλοντα πατέρα!!

@Jasmine@ άλλη μία ημέρα ειλικρινιας και αυτογνωσίας "είμαι μιγιαγκιχτη εγώ..." Congrats Ισμηνακι μου αν κ το έχουμε καταλάβει....:ph34r:

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Καλή Κυριακή κ χρόνια πολλά στους μελλοντικούς μπαμπακουλινους !!!

Ακριβώς την ίδια συζήτηση είχα κ εγώ χθες σε παρέα που ήμουν για την τραπ κ αυτόν με τα πορτοκάλι μαλλιά, (εγώ η γριά δεν θυμάμαι όνομα) νομίζω ότι τουλάχιστον στις μικρές ηλικίες μπορείς να προφυλάξεις το παιδί με το να μην του δίνεις ένας κινητό κ άντε δες ότι θες κ άσε με ήσυχο, τώρα αργότερα που θα τα ακούσει έτσι κ αλλιώς ,από φίλους η στην  τηλεόραση, απλά πρέπει να έχεις περάσει στο παιδί σου τα σωστά ερεθίσματα όπως λέει κ η @Anastasia05

Καλημέρα Ευγενακι !!

Συμφωνώ απόλυτα αλλά δυστυχώς αυτό με το κινητό κ τα τάμπλετ έχει γίνει μάστιγα..

Ως ένα σημείο κ με επίβλεψη δε τα θεωρώ κακά (βέβαια για παιδιά άνω των 2 ετών) γιατί προφανώς είναι η αντικατάσταση της τηλεόρασης που μας είχαν εμάς παλιά..

Αλλά όταν γίνεται συστηματικά το θεωρώ απαράδεκτο για πολλούς λόγους..αφήστε που έχουμε δει ένα κάρο παραδείγματα από το τι μπορεί να γίνει με τη λάθος χρήση του ίντερνετ από παιδιά..

• Μου αρέσει 3
  • Λυπημένη/-ος 1

Just now, Renez είπε:

Αααααα καλλιτεχνική οικογένεια κυρία μου..ίσως κ ο μικρός τελικά σας βγει καλλιτέχνης;)

@Hliolousti αυτό το "σημεία των καιρών του εξ αποδω" με πέθανε χαχχαα η αλήθεια είναι πως έτσι ακούγονται χαχχαχα να πάτε να φάτε κοριτσάρα μου να το ευχαριστηθείτε κ να γιορτάσετε κ τον μέλλοντα πατέρα!!

@Jasmine@ άλλη μία ημέρα ειλικρινιας και αυτογνωσίας "είμαι μιγιαγκιχτη εγώ..." Congrats Ισμηνακι μου αν κ το έχουμε καταλάβει....:ph34r:

Καλημέρα Ευγενακι !!

Συμφωνώ απόλυτα αλλά δυστυχώς αυτό με το κινητό κ τα τάμπλετ έχει γίνει μάστιγα..

Ως ένα σημείο κ με επίβλεψη δε τα θεωρώ κακά (βέβαια για παιδιά άνω των 2 ετών) γιατί προφανώς είναι η αντικατάσταση της τηλεόρασης που μας είχαν εμάς παλιά..

Αλλά όταν γίνεται συστηματικά το θεωρώ απαράδεκτο για πολλούς λόγους..αφήστε που έχουμε δει ένα κάρο παραδείγματα από το τι μπορεί να γίνει με τη λάθος χρήση του ίντερνετ από παιδιά..

Εγώ είμαι λίγο αυστηρή στο συγκεκριμένο θέμα, βέβαια άλλο να το λες κ άλλο αν θα καταφέρω να το κάνω πράξη, αλλά θα ήθελα η τηλεόραση κινητά κλπ να μπουν όσο γίνεται πιο αργά στην ζωή του παιδιού, κ πάντα με μέτρο..έχουν αλλάξει κ οι εποχές από όταν μας έβαζαν εμάς τηλεόραση, δεν έδειχνε τα ίδια πράγματα τώρα είναι πολύ πιο πονηρά αυτά που δείχνουν, ακόμα κ τα παιδικά ρε συ είναι πολύ άγρια κ επιθετικά ειδικά των αγοριών.

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Καλημέρα Ευγενακι !!

Είπα κ εγώ θα με άφηνες στην ησυχία μου;;;; Αμ δε! 
Εγώ θα τους βάζω baby tv να βλέπουν αλλά όχι κινητό κ ταμπλετ. Η γενιά που έχει γεννηθεί τα τελευταία χρόνια είναι πλήρως εξοικειωμένη και εξαρτημένημε τη χρήση τους καθώς βλέπουν τους γονείς να είναι με αυτά στο χέρι. 

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Καλημέρα  παρέα!

Καλά αυτό το σνικ κ λοιπούς αλλοκοτους δν τους καταλαβαινω καθόλου! Κ λέω αυτό γτ έχω κάνει την εξής ερώτηση σε μαθητές μ: τι είναι  αυτό το σνικ? Πολύ γέλιο έπεσε,ακόμα μ το λένε! Πάντως κορίτσια μ δυστυχώς όλα τα παιδάκια τα ακούν από πολύ μικρά,δευτερα δημοτικού κ μου ζητάνε τέτοια σε γιορτές κ παρτυ που κάνουμε! Ακόμα  κ παιδιά που παίζουν μουσικά όργανα από μουσικοφιλες οικογένειες με παιδεία στο είδος. Κι όμως δύσκολα ξεφεύγουν από τη μόδα! Έχω ακούσει πολύ σαβούρα για να καταλάβω τι παίζει κ να είμαι κοντά στα παιδιά! Σέβομαι τη μόδα κάθε εποχής κ ότι μπορεί να εκφράζει! Ίσως υπάρχουν κ καλλιτέχνες του είδους! Θέλει προσοχή σε όλα γτ κυριως από εμάς βλέπουν κ αντιγράφουν τρομακτικά! 

Νταξ τα παιδικά είναι πολύ βίαια κ με άσχημες εκφράσεις, ειδικά  τα αγοριστικα! Πεπα ,Μπάρμπι κ paw patrol βλέπουμε! Αλλά βλέπαμε εμείς avengers,είχαμε κολλήσει με όλους αυτούς κ κόλλησε κ το παιδί! Να τα μας! Ο σο για το κινητό,δυσκολου να το αποφύγεις μετά τα 2...με μέτρο κ επιλεκτικά, υπάρχουν εκπαιδευτικά βιντεάκια κ παιχνίδια  με skills.

Εν τω μεταξύ  σήμερα 1η μέρα του καλοκαιριού και ημέρα μουσικής!!! Καλό μας καλοκαιράκι λοιπόν με όμορφες μελωδίες!

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Εγώ είμαι λίγο αυστηρή στο συγκεκριμένο θέμα, βέβαια άλλο να το λες κ άλλο αν θα καταφέρω να το κάνω πράξη, αλλά θα ήθελα η τηλεόραση κινητά κλπ να μπουν όσο γίνεται πιο αργά στην ζωή του παιδιού, κ πάντα με μέτρο..έχουν αλλάξει κ οι εποχές από όταν μας έβαζαν εμάς τηλεόραση, δεν έδειχνε τα ίδια πράγματα τώρα είναι πολύ πιο πονηρά αυτά που δείχνουν, ακόμα κ τα παιδικά ρε συ είναι πολύ άγρια κ επιθετικά ειδικά των αγοριών.

Ναι ισχύει των αγοριών είναι επιθετικά κ των κοριτσιών πλέον ακόμη κ η Μπάρμπι που βλέπω στο Σταρ δείχνει κανονικά να χρησιμοποιούν κινητά,τάμπλετ κ μιλάνε όλο για μόδα,λουσα και γκομενους...

Πφφφ που είναι τα παλιά καλά της Ντίσνεϊ κτλ...

Ο βασιλιάς των λιονταριών,οι πριγκίπισσες,κοντορεβυθουλης, στρουμφάκια κ.α..

Δε ξέρω πως θα μπορέσουμε κ για πόσο να τα προφυλάξουμε μα θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο κ εγώ κ ο άντρας μου..πχ εμάς μας αρέσουν πολύ οι εκδρομές - εξερευνήσεις σε βουνά,παράξενα μέρη κτλ σε τέτοια θέλω να γαλουχησουμε κ το παιδί..να του ερεθιζουμε την περιέργεια κ τη φαντασία..

Just now, Jasmine@ είπε:

Είπα κ εγώ θα με άφηνες στην ησυχία μου;;;; Αμ δε! 
Εγώ θα τους βάζω baby tv να βλέπουν αλλά όχι κινητό κ ταμπλετ. Η γενιά που έχει γεννηθεί τα τελευταία χρόνια είναι πλήρως εξοικειωμένη και εξαρτημένημε τη χρήση τους καθώς βλέπουν τους γονείς να είναι με αυτά στο χέρι. 

Σιγά μη σ αφήσω!! Αφού μ αγαπάς κ σ αγαπώ:tongue:

Αυτό ακριβώς,είναι κ το παράδειγμα που δίνουν οι γονείς..δε γίνεται να του λες είναι κακό το κινητό ή είναι μόνο εργαλείο δουλειάς για μεγάλους (που σκέφτομαι να του λέω εγώ χπ) κ μετά να σε βλέπει όλη μέρα με ένα κινητό στο χέρι...

Ευτυχώς ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου έχουμε social media να καιγόμαστε κ οντως το χρησιμοποιουμε μόνο για δουλειά κ για παιχνιδομηχανή..

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Όμορφη Κυριακή να έχουμε όλες! Χρόνια πολλά και στους αγαπημένους μας μπαμπάδες!!! 

Αχ έχω εδώ και τρεις μέρες που ξανά γύρισα στους πρωινους εμετούς :cry: Ελπίζω να μην πάει ως το τέλος έτσι τώρα..... 

Το να τα ακούνε παιδιά και έφηβοι δεν μου κάνει τόση εντύπωση. Μπορώ να το δικαιολογήσω. Αλλά βλέπω φίλους & γενικά άτομα στην ηλικία μου και μεγαλύτερα που τα τραγουδάνε και τα χορεύουν σαν τρελοί. Και μου κάνει τόσο κακή εντύπωση.... :huh: 

Όσο για τα κινητά τάμπλετ κτλπ πλέον η νέα γενιά είναι σαν να γεννιέται ξέροντας για αυτά από την κούνια. Και στα νηπιαγωγεία κ παιδικούς έχουμε αρχίσει να ενσωματώνουμε αυτήν την νέα εξέλιξη στην τεχνολογία. Εμείς στα μεγάλα μας (4) μια με δύο φορές την εβδομάδα για ένα 15 λεπτό παίζουμε εκπαιδευτικά παιχνίδια γνώσεων μέσο διαδραστικού προτζέκτορα. Και στο σπίτι πλέον δύσκολα μπορείς να το αποφύγεις από μια ηλικία κ μετά. Ειδικά όταν και εμείς οι ίδιοι όλο και κτ θα κάνουμε με το κινητό μέσα στην ημέρα. Απλά καλό είναι να παίρνει το παιδί γνώσεις και σωστά πράγματα από αυτό. Και όχι πολλές ώρες για την ραδιενέργεια.... 

Τώρα για τα κινούμενα σχέδια θα συμφωνήσω απόλυτα! Καμιά σχέση με τα δικά μας... Αφήστε που εμένα δεν μου αρέσουν που είναι ψηφιακά πλέον όλα. Μου λείπει τόσο πολύ το κλασσικό σκίτσο! Όταν είχα πρώτο δει πως έκαναν τον Μίκυ και την Barbie με τον καρυοθραύστη είχα ξενερώσει την ζωή μου 

• Μου αρέσει 4

Just now, Christinα είπε:

Καλημέρα  παρέα!

Καλά αυτό το σνικ κ λοιπούς αλλοκοτους δν τους καταλαβαινω καθόλου! Κ λέω αυτό γτ έχω κάνει την εξής ερώτηση σε μαθητές μ: τι είναι  αυτό το σνικ? Πολύ γέλιο έπεσε,ακόμα μ το λένε! Πάντως κορίτσια μ δυστυχώς όλα τα παιδάκια τα ακούν από πολύ μικρά,δευτερα δημοτικού κ μου ζητάνε τέτοια σε γιορτές κ παρτυ που κάνουμε! Ακόμα  κ παιδιά που παίζουν μουσικά όργανα από μουσικοφιλες οικογένειες με παιδεία στο είδος. Κι όμως δύσκολα ξεφεύγουν από τη μόδα! Έχω ακούσει πολύ σαβούρα για να καταλάβω τι παίζει κ να είμαι κοντά στα παιδιά! Σέβομαι τη μόδα κάθε εποχής κ ότι μπορεί να εκφράζει! Ίσως υπάρχουν κ καλλιτέχνες του είδους! Θέλει προσοχή σε όλα γτ κυριως από εμάς βλέπουν κ αντιγράφουν τρομακτικά! 

Νταξ τα παιδικά είναι πολύ βίαια κ με άσχημες εκφράσεις, ειδικά  τα αγοριστικα! Πεπα ,Μπάρμπι κ paw patrol βλέπουμε! Αλλά βλέπαμε εμείς avengers,είχαμε κολλήσει με όλους αυτούς κ κόλλησε κ το παιδί! Να τα μας! Ο σο για το κινητό,δυσκολου να το αποφύγεις μετά τα 2...με μέτρο κ επιλεκτικά, υπάρχουν εκπαιδευτικά βιντεάκια κ παιχνίδια  με skills.

Εν τω μεταξύ  σήμερα 1η μέρα του καλοκαιριού και ημέρα μουσικής!!! Καλό μας καλοκαιράκι λοιπόν με όμορφες μελωδίες!

Paw patrol,umizoomi, Μπλέιζ,ο Χένρι κ εγώ τρελαίνομαι για λεγκο! Καλά να είναι το Nickelodeon:) ευτυχώς υπάρχουν καλά παιδικά ακόμη ,ούτε εγώ τα ήξερα τώρα τα εμαθα

Κ κάποια βίντεο για μουσικοκινητικη τα βάζουμε στην τηλεόραση στο youtube αλλα όχι κάθε μέρα.

Εδώ το καλοκαίρι στη πλατεία χορεύανε κάτι μικρουλια το 'μαμα' κ ενας μπαμπάς τα τραβούσε βίντεο όλο καμαρι.. κι όμως σε κάποιους αρέσουν

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Εντάξει σίγουρα δε πρέπει να κατακρίνουμε το  γούστο κ τον τρόπο διασκέδασης κ έκφρασης του καθενός απλά εγώ είμαι αρνητική γιατί πραγματικά όσα κ να έχω βάλει από εχθές να ακούσω(μπας κ τα δικαιολογήσω ή καταλάβω τι παίζει..) σχετικά με την τραπ τραγούδια δεν έχουν τίποτε, θεωρώ, να προσφέρουν εκτός από έναν ίδιο ακριβώς Ρυθμό όλα τους(φυσικά επεξεργασμένο μαζί με τη φωνή από υπολογιστή)..

Ούτε στίχους,ούτε να ακούσεις κάποια ωραία φωνή,ούτε κάποια ενορχήστρωση,ούτε καποιο ενδιαφέρον βίντεο κλιπ κτλ κτλ οπότε οκ μέχρι παιδικά πάρτυ μια χαρά είναι να κουνιούνται τα νινακια μας από εκεί κ πέρα τα θεωρώ τελειωμένα trash..

Λοιποοοον τι κάνουν οι κοιλιτσες σας?? 

Τι καλό θα φάτε σήμερα κ πως περάσατε τη μέρα σας προς το παρόν κοπελουδια μου?

Just now, Renez είπε:

Εντάξει σίγουρα δε πρέπει να κατακρίνουμε το  γούστο κ τον τρόπο διασκέδασης κ έκφρασης του καθενός απλά εγώ είμαι αρνητική γιατί πραγματικά όσα κ να έχω βάλει από εχθές να ακούσω(μπας κ τα δικαιολογήσω ή καταλάβω τι παίζει..) σχετικά με την τραπ τραγούδια δεν έχουν τίποτε, θεωρώ, να προσφέρουν εκτός από έναν ίδιο ακριβώς Ρυθμό όλα τους(φυσικά επεξεργασμένο μαζί με τη φωνή από υπολογιστή)..

Ούτε στίχους,ούτε να ακούσεις κάποια ωραία φωνή,ούτε κάποια ενορχήστρωση,ούτε καποιο ενδιαφέρον βίντεο κλιπ κτλ κτλ οπότε οκ μέχρι παιδικά πάρτυ μια χαρά είναι να κουνιούνται τα νινακια μας από εκεί κ πέρα τα θεωρώ τελειωμένα trash..

Λοιποοοον τι κάνουν οι κοιλιτσες σας?? 

Τι καλό θα φάτε σήμερα κ πως περάσατε τη μέρα σας προς το παρόν κοπελουδια μου?

E όχι για παιδικά πάρτυ! Έχουμε ωραιοτατη θρασιλα από τα 90s :mrgreen:

Εμείς ήρθαμε στη γιαγιά κ είναι κ ο θείος κ θα φάμε όλοι παρέα, έχει ξεσηκώσει ο μικρός με το σκυλακι

Να περάσετε όλες μια υπέροχη κ ξεκούραστη Κυριακή!

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Εγώ θυμάμαι τον βάφτιστηρα μου που βλέπαμε κάθε μέρα cars και toy story, τα είχα μάθει απέξω, τώρα βέβαια στα 9 του είναι δυστυχώς κ αυτός συνέχεια στο κινητό του μπαμπά...εγώ από την άλλη του παίρνω μόνο εκπαιδευτικά παιχνίδια κ όχι για τα playstation , είναι το μόνο πράγμα που του χαλάω χατηρι...

εμείς είμαστε εκτός Αθηνών για τον γάμο , κ τωρα έχουμε αραξει παραλιουλα κ δεν θέλουμε να γυρίσουμε με τίποτα!!!

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...