Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ στα πόδια βλέπω ότι είναι πιο κόκκινα κ φαίνονται ασπρα σημάδια εσωτερικά σαν κυκλακια και νιώθω πολλές φορές τους χτύπους της καρδιάς μέχρι τα πόδια. Ρώτησα το δερματολόγο... μάντεψε! Είναι της εγκυμοσύνης.... 

Γενικως ποτέ δεν τρώω παγωτά, δλδ άντε να έτρωγα 1-2 όλο το καλοκαίρι. Φέτος κ να θέλω μου έχει κόψει τα γλυκά... αλλά έφαγα μήπως ήταν καμία υπογλυκαιμία! Τέτοια καούρα ούτε με τηγανητά φαγητά δεν έχω πάθει! Εγώ δοκίμασα ένα ice tea mango χωρίς ζάχαρη, με μέλι. Η μάρκα είναι yamas.... ξετρελαθηκα! Επίσης έχει η Lipton χωρίς ζάχαρη ροδάκινο κ λεμόνι... και στα mikel τσάι χωρίς ζάχαρη μάνγκο! Φοβερό... καιρο ροδάκινο καλό είναι! αυτα πίνω εγώ... κάποιες άλλες πίνουν παγωμένη σοκολάτα!!!!:P

Γκουχου γκουχου δε καταλαβαίνω τι εννοείται κυρία μου!! 

Ισχύει το μάνγκο από Μικέλ είναι σουπερ!! Αν καμιά μέρα μου τελειώσει η σοκολάτα θα το σκεφτώ χαχαχα

Ναι ρε βρήκαμε τώρα όλα της εγκυμοσύνης!! Σου λέει πουυυ να κάνω διάγνωση τώρα ,αφού είναι έγκυος ας τα ρίξουμε εκεί!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Γκουχου γκουχου δε καταλαβαίνω τι εννοείται κυρία μου!! 

Ισχύει το μάνγκο από Μικέλ είναι σουπερ!! Αν καμιά μέρα μου τελειώσει η σοκολάτα θα το σκεφτώ χαχαχα

Ναι ρε βρήκαμε τώρα όλα της εγκυμοσύνης!! Σου λέει πουυυ να κάνω διάγνωση τώρα ,αφού είναι έγκυος ας τα ρίξουμε εκεί!!

Ναι ρε βασικά μόλις μπαίνεις σε γιατρό άλλης ειδικότητας κ σε βλέπει εγκυο ξέρει τη διάγνωση... είναι της εγκυμοσύνης!  
Θα ζυγιστώ αύριο κ θα σας ενημερώσω, πρέπει να τα έχω πάρει τα 3 κιλά που είχα χάσει, όλα στην κοιλιά βεβαια... έφτιαξα κ μια ψαρόσουπα Αστα έφαγα 2 πιάτα 

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι ρε βασικά μόλις μπαίνεις σε γιατρό άλλης ειδικότητας κ σε βλέπει εγκυο ξέρει τη διάγνωση... είναι της εγκυμοσύνης!  
Θα ζυγιστώ αύριο κ θα σας ενημερώσω, πρέπει να τα έχω πάρει τα 3 κιλά που είχα χάσει, όλα στην κοιλιά βεβαια... έφτιαξα κ μια ψαρόσουπα Αστα έφαγα 2 πιάτα 

Ασε μας κουκλίτσα μου εγώ είμαι +7.5 κ εσύ μου μιλάς για +3 που είχες χάσει κιόλας!! 

Πάντως να σου πω τη ζήλεψα την ψαροσουπα φίλη... 

• Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Ασε μας κουκλίτσα μου εγώ είμαι +7.5 κ εσύ μου μιλάς για +3 που είχες χάσει κιόλας!! 

Πάντως να σου πω τη ζήλεψα την ψαροσουπα φίλη... 

Πήρε ο πεθερός μου πρωί πρωί ότι πάει να πάρει φρέσκιες τσιπούρες να μας έπαιρνε κ εγώ του λέω όχι θέλω ψαρόσουπα... βρήκε ο Ερμος κ μου τα έφερε να τα μαγειρέψω!! Να σου πω επίσης ότι προ εγκυμοσύνης δεν την έτρωγα, τώρα την έχω φαει 3-4 φορές!!! Να πάρεις να φτιάξεις, είναι κ ελαφρύ φαγητό!
Αύριο μοσχαρακι θα φτιάξω ψητό της κατσαρόλας, που έχει σίδηρο! Εσυ; 

Ρε χαζό αν πάρω κ πολλά κιλά έχω κ τα 2 παιδιά από τον Ιούλιο δε θα μπορώ να κινηθώ...ενώ εσείς με το 1 θα τριγυρνάνε σουσουράδες για βόλτες και παγωτά!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Πήρε ο πεθερός μου πρωί πρωί ότι πάει να πάρει φρέσκιες τσιπούρες να μας έπαιρνε κ εγώ του λέω όχι θέλω ψαρόσουπα... βρήκε ο Ερμος κ μου τα έφερε να τα μαγειρέψω!! Να σου πω επίσης ότι προ εγκυμοσύνης δεν την έτρωγα, τώρα την έχω φαει 3-4 φορές!!! Να πάρεις να φτιάξεις, είναι κ ελαφρύ φαγητό!
Αύριο μοσχαρακι θα φτιάξω ψητό της κατσαρόλας, που έχει σίδηρο! Εσυ; 

Ρε χαζό αν πάρω κ πολλά κιλά έχω κ τα 2 παιδιά από τον Ιούλιο δε θα μπορώ να κινηθώ...ενώ εσείς με το 1 θα τριγυρνάνε σουσουράδες για βόλτες και παγωτά!

Εντααααξειιι αλλά να μην πιεζεσαι κ μένεις νηστική για να μην παχύνεις ε?!

Εμεις αυριο όπως κάθε Κυριακή είναι free day οπότε ή θα φάμε κάπου έξω ή κάτι απ' έξω..για Δευτέρα έχω πάντως παραγγελία παστίτσιο..τι να τον κάνω? Βλέπεις που με παρασύρει?!:ph34r:

Διαφημίσεις

Έκανα το πρώτο μπανάκι της χρονιάς,επιτέλους! Με αρκετό κυνήγι και παιχνίδι με κουβαδάκια:mrgreen:

Δεν έκατσα πολύ μέσα,κολύμπησα λίγο κ βγήκα. Ήταν δροσερή , αν δεν ήταν το πρώτο μου ίσως να καθόμουν λίγο ακόμη!

• Μου αρέσει 5

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Έκανα το πρώτο μπανάκι της χρονιάς,επιτέλους! Με αρκετό κυνήγι και παιχνίδι με κουβαδάκια:mrgreen:

Δεν έκατσα πολύ μέσα,κολύμπησα λίγο κ βγήκα. Ήταν δροσερή , αν δεν ήταν το πρώτο μου ίσως να καθόμουν λίγο ακόμη!

Μπράβο! Καλό καλοκαίρι και επίσημα με πολλά παιχνίδια στη παραλία!!!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Εντααααξειιι αλλά να μην πιεζεσαι κ μένεις νηστική για να μην παχύνεις ε?!

Εμεις αυριο όπως κάθε Κυριακή είναι free day οπότε ή θα φάμε κάπου έξω ή κάτι απ' έξω..για Δευτέρα έχω πάντως παραγγελία παστίτσιο..τι να τον κάνω? Βλέπεις που με παρασύρει?!:ph34r:

Όχι ρε σιγά μην εμένα νηστική, ούτε καν.... πεινάω!! Απλά δεν τρώω φαγητό απ έξω που είναι βασικό... σπίτι κ πίτσα φτιάχνω κ σουβλάκια κ κρέμα γάλακτος κ τα πάντα! 
ρε δε μπορώ να φάω μακαρόνια ακόμα τα κάνω εμετό! Πάντως το προτιμώ μακαρόνια με κιμα κ μπόλικο τυρί παρα παστιτσιο...

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Όχι ρε σιγά μην εμένα νηστική, ούτε καν.... πεινάω!! Απλά δεν τρώω φαγητό απ έξω που είναι βασικό... σπίτι κ πίτσα φτιάχνω κ σουβλάκια κ κρέμα γάλακτος κ τα πάντα! 
ρε δε μπορώ να φάω μακαρόνια ακόμα τα κάνω εμετό! Πάντως το προτιμώ μακαρόνια με κιμα κ μπόλικο τυρί παρα παστιτσιο...

Προσωπικά κ εγώ προτιμώ με κιμά γτ η μπεσαμελ παρότι Μ αρέσει με μπουχτιζει αμέσως κ δε το χαίρομαι τόσο αλλά ο σύζυγος κατεβάζει εύκολα μισό ταψί μόλις το βγάλω χαχχαα

Κάθε Κυριακή εμείς έχουμε ανέκαθεν το free day μας συνήθως εγώ αν δε βγουμε τσακίζω κινεζικό που το αγαπώ κ ο άντρας μου κοψιδια :D

Κ εγώ σουβλάκια πλέον σπίτι μόνο φτιάχνουμε (Πετρετζίκη που όλο σας λέω!!) Πίτσα ενιοτε..κρέμα γάλακτος πως φτιάχνεις? Αν κ απ' ότι έχεις καταλάβεις είμαστε του κοκκινιστόυ κ των ψητων παρά των λευκών σαλτσων αλλά δε λέμε όχι μια στο τόσο..

Κάτι άσχετο αλλά...

Ο Snik ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ !!!! K αν κρίνω κ ντύσιμο κ ότι χειρότερο έχουν δει τα μάτια μου!! Αουτς δλδ!! Σνικερ κόκκινο λουστρινι με λεοπαρ?

Πωωω πως χάλασε έτσι η ραπ το κέρατο μου? Εγώ στα νιάτα μου θυμάμαι ωραία τραγούδια κ καλά βγαλμένα από τη ζωή που σίγουρα καταλάβαινες τι λένε .. τώρα τι φάση?? Πφφφφ

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Προσωπικά κ εγώ προτιμώ με κιμά γτ η μπεσαμελ παρότι Μ αρέσει με μπουχτιζει αμέσως κ δε το χαίρομαι τόσο αλλά ο σύζυγος κατεβάζει εύκολα μισό ταψί μόλις το βγάλω χαχχαα

Κάθε Κυριακή εμείς έχουμε ανέκαθεν το free day μας συνήθως εγώ αν δε βγουμε τσακίζω κινεζικό που το αγαπώ κ ο άντρας μου κοψιδια :D

Κ εγώ σουβλάκια πλέον σπίτι μόνο φτιάχνουμε (Πετρετζίκη που όλο σας λέω!!) Πίτσα ενιοτε..κρέμα γάλακτος πως φτιάχνεις? Αν κ απ' ότι έχεις καταλάβεις είμαστε του κοκκινιστόυ κ των ψητων παρά των λευκών σαλτσων αλλά δε λέμε όχι μια στο τόσο..

Κάτι άσχετο αλλά...

Ο Snik ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ !!!! K αν κρίνω κ ντύσιμο κ ότι χειρότερο έχουν δει τα μάτια μου!! Αουτς δλδ!! Σνικερ κόκκινο λουστρινι με λεοπαρ?

Πωωω πως χάλασε έτσι η ραπ το κέρατο μου? Εγώ στα νιάτα μου θυμάμαι ωραία τραγούδια κ καλά βγαλμένα από τη ζωή που σίγουρα καταλάβαινες τι λένε .. τώρα τι φάση?? Πφφφφ

Κ εμένα η μπεσαμέλ σε συνδιασμο με το μακαρόνι με μπουχτιζουν, ενώ αν ήταν μουσακάς η παπουτσάκια η κανελόνια αλλάζει το πράγμα!δεν την φτιάχνω εγώ την κρέμα γάλακτος Καλε, απλά εννοώ ότι την τρώω δεν τα αποφεύγω... το σνιτσελ αλά κρεμ είναι από τα αγαπημενα μου!!!! Έχω φτιάξει του ακή το γύρο από πανσέτα, φοβερός!!! 
ο σνικ είναι τραπερ όχι ράπερ!τραγουδαει τραπ. Μέχρι εκεί ξέρω.... χαχαχαχαχ που είναι οι εποχές που ραπ ήταν τα Ημισκούμπρια! Β

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Κ εμένα η μπεσαμέλ σε συνδιασμο με το μακαρόνι με μπουχτιζουν, ενώ αν ήταν μουσακάς η παπουτσάκια η κανελόνια αλλάζει το πράγμα!δεν την φτιάχνω εγώ την κρέμα γάλακτος Καλε, απλά εννοώ ότι την τρώω δεν τα αποφεύγω... το σνιτσελ αλά κρεμ είναι από τα αγαπημενα μου!!!! Έχω φτιάξει του ακή το γύρο από πανσέτα, φοβερός!!! 
ο σνικ είναι τραπερ όχι ράπερ!τραγουδαει τραπ. Μέχρι εκεί ξέρω.... χαχαχαχαχ που είναι οι εποχές που ραπ ήταν τα Ημισκούμπρια! Β

Χαχαχα έλα μου ντε!! Τώρα τον ρωταγαν ποια η διαφορά Τραπ κ ραπ κ λέει είναι το ίδιο :huh: εγώ νόμιζα ότι η τραπ είναι αυτό που μιλάνε σαν κοιμισμενοι:D

Τεσπα,χαρά στο κουράγιο στα παιδιά που τον ακουνε:P

Αχχχ το γύρισα στη κωμωδία στον Αντ1 γτ δεν αντέχω άλλο παραφωνία!!

Just now, Renez είπε:

Χαχαχα έλα μου ντε!! Τώρα τον ρωταγαν ποια η διαφορά Τραπ κ ραπ κ λέει είναι το ίδιο :huh: εγώ νόμιζα ότι η τραπ είναι αυτό που μιλάνε σαν κοιμισμενοι:D

Τεσπα,χαρά στο κουράγιο στα παιδιά που τον ακουνε:P

Αχχχ το γύρισα στη κωμωδία στον Αντ1 γτ δεν αντέχω άλλο παραφωνία!!

Α τον είχε στην τηλεόραση;;;; Νόμιζα είδες κανα βίντεο κλιπ! Η αλήθεια είναι ότι πια από το δημοτικό τέτοια ακούνε.... 

SqfGp3.png

11 hours ago, elenioz said:

Καλημερααα! 

@Eva137 Τέλεια με τον αγορίνα σου :x Την επόμενη φορά σίγουρα θα δείτε και προσωπάκι. Πόσο να το κρύψει ο πονηρούλης. 

@Christinα Χαχαχα πέθανα με το τέρας! Έχουμε μια στον παιδικό όλα τα λεφτά όπου έχει ένα αδερφάκι εδώ και 6-7 μήνες. Εεε κάθε πρωί παίρνει μια φάτσα θεατρίνας πιάνει κ το κεφάλι της και μας λέει. Αχχ δεν μπορώ άλλο κυρία, το μωρό όλο κλαίει όλο κλαίει. Μου δημιουργεί πονοκέφαλο. Γι'αυτό έρχομαι και εγώ σχολείο να ηρεμήσω :tongue: Φυσικά όταν έρχονται να την πάρουν και έχουν κ το μωρό μαζί, πάει κατευθείαν να του δώσει αγκαλιές. 

Τώρα για ψώνια που λέτε. Εμένα μου έφεραν τα πρώτα δώρα. Ήρθε η αγαπημένη μου ξαδέλφη (που έχουμε μεγαλώσει κ μαζί) και μας πήρε κτ ωραία φορμάκια ροζ με κορδέλες και τσαχμπινιες και ένα λούτρινο μεγάλο γουρουνάκι γιατί όταν ήμασταν μικρές φωνάζαμε η μία την άλλη γουγούνι :-D και πλέον είναι το προσωπικό μας συνθηματικό/αστείο. Και μια υπέροχη ζωγραφιά (πιάνει απίστευτα το χέρι της) με μένα και ένα μικρό κοριτσάκι η οποία ετοιμάζεται ήδη να μπει σε κάδρο και στο δωμάτιο το παιδικό. Και όπως καταλαβαίνετε με πήραν τα ζουμιά κυρίως με την ζωγραφιά και το λούτρινο...! 

Λογικό να σε πάρουν τα ζουμιά! Αυτά τα πρώτα μωρουδιακά δωράκια, ειδικά όταν είναι τόσο προσωπικά, είναι τα καλύτερα!:) 

11 hours ago, marianna1986 said:

Καλημέρα!!!

Εμένα η δικιά μου το βράδυ που πάμε για ύπνο μου λέει σ' αγαπώ μαμάκα και τελευταία λέει κ εσένα μωράκι και δίνει ένα φιλάκι στην κοιλίτσα! Καμία φορα χαϊδεύει την κοιλιά και λεει άντε πότε θα βγει; Και μου χώνει το δάχτυλο στον αφαλό γιατί νομίζει ότι τα μωρά βγαίνουν από κει:roll:. Κ εννοείται ο,τι βλέπουμε στις βιτρίνες για μωρά θέλει να τα αγοράσει για το "μωράκι μας"!

Πόσο γλυκούλα η μικρή!!! Πώς να μη λιώσεις μετά η μάνα?:wub:

8 hours ago, Jasmine@ said:

Μμμμ εξυπνάδες.... κ πάλι πρέπει να είμαι ξυρισμένη παντού!!!! Με καθρεφτάκι φαντάζομαι....

λοιπον σήμερα πηγα να λιποθυμήσω, μόλις είχα φαει το πρωινό μου κ ξαφνικά άρχισα να μη νιώθω καλά. Ευτυχώς ήταν ο άντρας μου σπίτι κ με τσουλησε μέχρι το κρεβάτι και το αγαπημένο μου αιρ-κοντίσιον... 

Χωρίς πλάκα, αγχώθηκα λίγο τώρα. Ποτέ δεν έχω ξυριστεί εκεί κάτω (πουθενά δηλαδή, και στα πόδια και στις μασχάλες αποτρίχωση κάνω). Τώρα αν πρέπει, πώς θα τα καταφέρω να ξυρίσω την συγκεκριμένη περιοχή, και μάλιστα με την κοιλιά τούρλα εμπόδιο μπροστά, είναι μυστήριο. Μην πετσοκοφτώ φοβάμαι.:wacko:

5 hours ago, Christinα said:

Καλημέρα και καλησπέρα!:tongue:

Σήμερα ήρθε το κρεβάτι του μικρού μου!!! Τον ειχα πάρει στη μαμά μου κ ο άντρας μου έφτιαχνε το δωμάτιο!!! Κορίτσια μου όταν επιστρέψαμε και το είδε συγκινήθηκε!!! Έμεινε στην αγκαλιά του μπαμπά τ κ κοιτούσε δειλά κ βουρκωμενο! Μας έλιωσε το σκασμένο! Μετά έτρεχε πάνω κάτω στο σπίτι και φώναζε: το δωμάτιο του yes yes!!! Αν κ βγήκαμε εκτός προγράμματος από τν ενθουσιασμό τελικά αποκοιμήθηκε εκεί μαζί μ φυσικά κ περιμένω πότε θα ακούσω: μαμααααααα ηηη ουα ουα ! Ας ελπίσουμε ότι θα τη γλιτώσω!

Τί ωραία που ενθουσιάστηκε τόσο!!! Θα δεις τώρα πώς θα θέλει να παίζει και να κοιμάται στο δωμάτιό του!:wink:

Πάντως κορίτσια, μια και μιλάτε για τον Σνικ, πραγματικά κι εγώ δε ξέρω πώς την ακούνε αυτή τη μουσική τα πιτσιρίκια. Ωχ μάλλον ακούγομαι σαν καμιά γιαγιάκα "εμείς στα νιάτα μας...", αλλά πραγματικά αυτό δεν είναι μουσική, μια φασαρία με ρυθμό από πίσω είναι. Και δυστυχώς η συνεχής έκθεση σε αυτή τη "μουσική" τους έχει κάνει πλύση εγκεφάλου και μόνο αυτήν ξέρουν και τους αρέσει πια. Κι εδώ στην Αμερική βέβαια τα ίδια χάλια... ανοίγεις το ραδιόφωνο και μόνο κάτι άκυρα ραπ ακούς, ούτε μελωδία υπάρχει ούτε καταλαβαίνεις τί λένε (μπορεί να είναι και καλύτερα βέβαια που δεν καταλαβαίνεις)!

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Πολύ άσχημη η μουσική του snik, trap λέγεται αλλά η νεολαία αυτα ακούει πια... Μουσική 0 και λόγια ακαταλαβιστικα και με πολλές ακατάλληλες λεξεις. Τα ημισκούμπρια είναι χιπ χοπ, η ραπ είναι αυτη που τραγουδάει ο εμινεμ.

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 said:

Πολύ άσχημη η μουσική του snik, trap λέγεται αλλά η νεολαία αυτα ακούει πια... Μουσική 0 και λόγια ακαταλαβιστικα και με πολλές ακατάλληλες λεξεις. Τα ημισκούμπρια είναι χιπ χοπ, η ραπ είναι αυτη που τραγουδάει ο εμινεμ.

Ναι, τα Ημισκούμπρια μου άρεσαν ας πούμε. Δεν ήταν το αγαπημένο μου συγκρότημα, αλλά τους άκουγα ευχάριστα πού και πού! Αυτά που παίζουν τώρα καμία σχέση.

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...