Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα!!!

Εμένα η δικιά μου το βράδυ που πάμε για ύπνο μου λέει σ' αγαπώ μαμάκα και τελευταία λέει κ εσένα μωράκι και δίνει ένα φιλάκι στην κοιλίτσα! Καμία φορα χαϊδεύει την κοιλιά και λεει άντε πότε θα βγει; Και μου χώνει το δάχτυλο στον αφαλό γιατί νομίζει ότι τα μωρά βγαίνουν από κει:roll:. Κ εννοείται ο,τι βλέπουμε στις βιτρίνες για μωρά θέλει να τα αγοράσει για το "μωράκι μας"!

Κ εγώ από τον αφαλο νόμιζα ότι βγαίνουν!!!! Χαχαχαχχαχα να το χαίρεσαι το γλυκάκι σου.

καλημερα σε όλες!

• Χαχα 2

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

πρίν από 3 λεπτά , Jasmine@ είπε:

Κ εγώ από τον αφαλο νόμιζα ότι βγαίνουν!!!! Χαχαχαχχαχα να το χαίρεσαι το γλυκάκι σου.

καλημερα σε όλες!

Πάλι καλά που θα κάνεις καισαρική εσύ γιατί σε έβλεπα αντί να πήγαινες με ξυρισμένα πόδια κ κουτί να έπαιρνες κόντρα τον αφαλό για να γεννήσεις χαχχαχα:mrgreen:

Just now, Renez είπε:

Πάλι καλά που θα κάνεις καισαρική εσύ γιατί σε έβλεπα αντί να πήγαινες με ξυρισμένα πόδια κ κουτί να έπαιρνες κόντρα τον αφαλό για να γεννήσεις χαχχαχα:mrgreen:

Μμμμ εξυπνάδες.... κ πάλι πρέπει να είμαι ξυρισμένη παντού!!!! Με καθρεφτάκι φαντάζομαι....

λοιπον σήμερα πηγα να λιποθυμήσω, μόλις είχα φαει το πρωινό μου κ ξαφνικά άρχισα να μη νιώθω καλά. Ευτυχώς ήταν ο άντρας μου σπίτι κ με τσουλησε μέχρι το κρεβάτι και το αγαπημένο μου αιρ-κοντίσιον... 

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Μμμμ εξυπνάδες.... κ πάλι πρέπει να είμαι ξυρισμένη παντού!!!! Με καθρεφτάκι φαντάζομαι....

λοιπον σήμερα πηγα να λιποθυμήσω, μόλις είχα φαει το πρωινό μου κ ξαφνικά άρχισα να μη νιώθω καλά. Ευτυχώς ήταν ο άντρας μου σπίτι κ με τσουλησε μέχρι το κρεβάτι και το αγαπημένο μου αιρ-κοντίσιον... 

Ξυρίζεις ότι μπορείς κι αν χρειαστεί σε κάνουν κ στο νοσοκομείο στην προετοιμασία..

Όταν νιώθω ότι πάω να λιποθυμήσω, ξαπλώνω στον καναπέ ή κρεβατι για να μη πέσω κ χτυπήσω. Να προσέχεις κι εσύ πολύ πολύ κ όταν το βλέπεις να έρχεται να φυλαγεσαι. Τώρα με τις εξετάσεις μακάρι να είναι κάτι που μπορεί να βελτιωθεί να μην εχεις τόση ζαλαδα.. είναι ζορικο

Q1jtp2.png

Καλημέρα και καλησπέρα!:tongue:

Σήμερα ήρθε το κρεβάτι του μικρού μου!!! Τον ειχα πάρει στη μαμά μου κ ο άντρας μου έφτιαχνε το δωμάτιο!!! Κορίτσια μου όταν επιστρέψαμε και το είδε συγκινήθηκε!!! Έμεινε στην αγκαλιά του μπαμπά τ κ κοιτούσε δειλά κ βουρκωμενο! Μας έλιωσε το σκασμένο! Μετά έτρεχε πάνω κάτω στο σπίτι και φώναζε: το δωμάτιο του yes yes!!! Αν κ βγήκαμε εκτός προγράμματος από τν ενθουσιασμό τελικά αποκοιμήθηκε εκεί μαζί μ φυσικά κ περιμένω πότε θα ακούσω: μαμααααααα ηηη ουα ουα ! Ας ελπίσουμε ότι θα τη γλιτώσω!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

Καλημέρα και καλησπέρα!:tongue:

Σήμερα ήρθε το κρεβάτι του μικρού μου!!! Τον ειχα πάρει στη μαμά μου κ ο άντρας μου έφτιαχνε το δωμάτιο!!! Κορίτσια μου όταν επιστρέψαμε και το είδε συγκινήθηκε!!! Έμεινε στην αγκαλιά του μπαμπά τ κ κοιτούσε δειλά κ βουρκωμενο! Μας έλιωσε το σκασμένο! Μετά έτρεχε πάνω κάτω στο σπίτι και φώναζε: το δωμάτιο του yes yes!!! Αν κ βγήκαμε εκτός προγράμματος από τν ενθουσιασμό τελικά αποκοιμήθηκε εκεί μαζί μ φυσικά κ περιμένω πότε θα ακούσω: μαμααααααα ηηη ουα ουα ! Ας ελπίσουμε ότι θα τη γλιτώσω!

Αααχ ο γλυκουλης!!!! Τόση χαρά ε?!τι καλά!!! Θα το ευχαριστηθεί!!:x

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

@Jasmine@ και νομίζω όλες μας λίγο πολύ  μάλλον λόγω ζέστης είναι οι ζαλάδες κ όχι σίδηρο κ τα σχετικά! Εσύ που έχεις κ 2 μωράκια μπορεί να τα νιώθεις όλα ακόμα πιο έντονα! Θέλει προσοχή για όλες κορίτσια μν κάνετε τα παλικαρια, εγώ δν έχω λιποθυμήσει ποτέ κ γενικά ποτε δν είχα θέμα με τη ζέστη κι έλεγα σιγά μωρέ τι θα πάθω στην εγκυμοσύνη?! Έκανα τη θαρραλέα! Αμ δε... από 38βαθμους κ πάνω ήμουν καναπεδατη κ ημιλυποθημη 11.00 με 20.00! Ελπίζω να μν το ξαναπεράσω κ καμμία μας! Υγρά,δροσιά, λίγες δραστηριότητα ! Όσες δουλεύουμε ακόμα πάντα νερό κι μαζί κ αργές κινήσεις να ξέρω από που να πιαστώ, air condition στο αυτοκίνητο! Αααα και χαρτάκι σε τσαντα κ κολλημένο στο γραφείο με τηλ οικείων κ γιατρού! Δν κοροϊδεύω εγώ αυτό κάνω! Δν ειμαι καθόλου μυγιαγκιαχτη, αν δν το ζούσα δν θα το πίστευα! Να δω τι θα κάνω 1η Σεπτέμβρη που θα ξαναπάω δουλειά!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Αχ ρε Αντωνάκη μου...κ ενώ είχες φάει ε??

Στο υπόλοιπο σπίτι δεν έχετε air condition?

Να προσέχεις όταν είσαι μόνη σου όχι τίποτε άλλο να μην χτυπήσεις αν τύχει κ λιποθυμήσεις.. πήρες τον γιατρό σου ένα τηλ? Μήπως υπάρχει κάποια βιταμίνη κάτι?

Κορίτσια καλησπέρα!! Περιμένω πως και πως την τρίτη που έχουμε την β επιπέδου να ξαναδούμε επιτέλους το μικρακι μας!! Να σας ρωτήσω ρε σεις έχει καμία σας θέμα με την μέση? Με έχει πιάσει εδώ και τρεις περίπου μέρες ένας πόνος στην μέση αριστερά που με βαράει μέχρι μπροστά χαμηλά και τα έχω παίξει!!

• Μου αρέσει 4
  • Λυπημένη/-ος 1

Just now, Thalia30 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!! Περιμένω πως και πως την τρίτη που έχουμε την β επιπέδου να ξαναδούμε επιτέλους το μικρακι μας!! Να σας ρωτήσω ρε σεις έχει καμία σας θέμα με την μέση? Με έχει πιάσει εδώ και τρεις περίπου μέρες ένας πόνος στην μέση αριστερά που με βαράει μέχρι μπροστά χαμηλά και τα έχω παίξει!!

Κάτι τρελό όχι αλλά αν μείνω λίγη ώρα ξαπλωμένη ανάσκελα μετά με πονάει τόσο που θέλω τριαξονικο να με σηκωσει..

Επίσης μια φορά ήμουν 2 ώρες καθιστή σε καρέκλα τύπου σκηνοθέτη αλλα ψιλό ξεχαρβαλωμενη (βαθουλιαζε πολύ) κ μόλις σηκώθηκα για ένα 20' είχα τόσο οξύ κ έντονο πόνο στη μέση κ χαμηλά στη κοιλιά που φοβηθηκα!

Στο λέω για να προσέχεις κ τη στάση του σώματος..

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Αχ ρε Αντωνάκη μου...κ ενώ είχες φάει ε??

Στο υπόλοιπο σπίτι δεν έχετε air condition?

Να προσέχεις όταν είσαι μόνη σου όχι τίποτε άλλο να μην χτυπήσεις αν τύχει κ λιποθυμήσεις.. πήρες τον γιατρό σου ένα τηλ? Μήπως υπάρχει κάποια βιταμίνη κάτι?

Έχουμε κ στα αλλά δωμάτια, αλλά επειδή η κρεβατοκάμαρα είναι πιο μικρή από το σαλόνι έρχομαι κ ξαπλώνω, κλείνω την πόρτα κ το βάζω στους 25 μέχρι να συνέλθω!  Ναι ρε συ είχα φαει πρωινό και μου έφερε ο άντρας μου κ ένα παγωτινι μήπως νιώσω καλύτερα.... τρίχες! 
και θέλω να σας ρωτήσω αυτά τα παγωτινια δε σας φέρνουν καούρα!;;; Είχα τη ζαλάδα μου μου ερχόταν κ το κάψιμο από το παγωτινι... δε θα ξαναφάω ποτέ 

@Jasmine@ και νομίζω όλες μας λίγο πολύ  μάλλον λόγω ζέστης είναι οι ζαλάδες κ όχι σίδηρο κ τα σχετικά! Εσύ που έχεις κ 2 μωράκια μπορεί να τα νιώθεις όλα ακόμα πιο έντονα! Θέλει προσοχή για όλες κορίτσια μν κάνετε τα παλικαρια, εγώ δν έχω λιποθυμήσει ποτέ κ γενικά ποτε δν είχα θέμα με τη ζέστη κι έλεγα σιγά μωρέ τι θα πάθω στην εγκυμοσύνη?! Έκανα τη θαρραλέα! Αμ δε... από 38βαθμους κ πάνω ήμουν καναπεδατη κ ημιλυποθημη 11.00 με 20.00! Ελπίζω να μν το ξαναπεράσω κ καμμία μας! Υγρά,δροσιά, λίγες δραστηριότητα ! Όσες δουλεύουμε ακόμα πάντα νερό κι μαζί κ αργές κινήσεις να ξέρω από που να πιαστώ, air condition στο αυτοκίνητο! Αααα και χαρτάκι σε τσαντα κ κολλημένο στο γραφείο με τηλ οικείων κ γιατρού! Δν κοροϊδεύω εγώ αυτό κάνω! Δν ειμαι καθόλου μυγιαγκιαχτη, αν δν το ζούσα δν θα το πίστευα! Να δω τι θα κάνω 1η Σεπτέμβρη που θα ξαναπάω δουλειά!

Δυστυχώς εκτός του ότι είναι της εγκυμοσύνης οι ζαλάδες όλες οι εξετάσεις έχουν πέσει στα τάρταρα από τον προηγούμενο μήνα Σίδηρο, αιματοκρίτη και φεριτίνη  και έχω θέμα κ με το θυρεοειδή... 

παίρνω ήδη 2 πολυβιταμίνες κάθε μέρα, 1 σίδηρο χάπι και 1 φιαλίδιο...

• Λυπημένη/-ος 2

SqfGp3.png

Just now, Renez είπε:

Κάτι τρελό όχι αλλά αν μείνω λίγη ώρα ξαπλωμένη ανάσκελα μετά με πονάει τόσο που θέλω τριαξονικο να με σηκωσει..

Επίσης μια φορά ήμουν 2 ώρες καθιστή σε καρέκλα τύπου σκηνοθέτη αλλα ψιλό ξεχαρβαλωμενη (βαθουλιαζε πολύ) κ μόλις σηκώθηκα για ένα 20' είχα τόσο οξύ κ έντονο πόνο στη μέση κ χαμηλά στη κοιλιά που φοβηθηκα!

Στο λέω για να προσέχεις κ τη στάση του σώματος..

Εμένα δεν με πονάει όταν είμαι ξαπλωμένη αλλά όταν σηκώνομαι και περπατάω η πχ καθιστή δεν μπορώ να κάτσω καθόλου!! Μόνο ξαπλωμένη ηρεμώ!! Αν περπατήσω λίγο έρχομαι ξαπλώνω γιατί δεν την παλεύω και μετά από κάνα πεντάλεπτο σταματάει ο πόνος!

Just now, Jasmine@ είπε:

Έχουμε κ στα αλλά δωμάτια, αλλά επειδή η κρεβατοκάμαρα είναι πιο μικρή από το σαλόνι έρχομαι κ ξαπλώνω, κλείνω την πόρτα κ το βάζω στους 25 μέχρι να συνέλθω!  Ναι ρε συ είχα φαει πρωινό και μου έφερε ο άντρας μου κ ένα παγωτινι μήπως νιώσω καλύτερα.... τρίχες! 
και θέλω να σας ρωτήσω αυτά τα παγωτινια δε σας φέρνουν καούρα!;;; Είχα τη ζαλάδα μου μου ερχόταν κ το κάψιμο από το παγωτινι... δε θα ξαναφάω ποτέ 

Δυστυχώς εκτός του ότι είναι της εγκυμοσύνης οι ζαλάδες όλες οι εξετάσεις έχουν πέσει στα τάρταρα από τον προηγούμενο μήνα Σίδηρο, αιματοκρίτη και φεριτίνη  και έχω θέμα κ με το θυρεοειδή... 

Αχχχ μαναρακι σε βλέπω κ εσένα μόλις είναι εντάξει σε κιλακια τα μωράκια σου να λες στο γιατρό βγααααλταααα πάμε για χειρουργείο τωραααα!!!

Υπομονη ακόμη 3 μήνες τιμημένοι.. ευτυχώς που δεν δουλεύεις!!

Just now, Thalia30 είπε:

Εμένα δεν με πονάει όταν είμαι ξαπλωμένη αλλά όταν σηκώνομαι και περπατάω η πχ καθιστή δεν μπορώ να κάτσω καθόλου!! Μόνο ξαπλωμένη ηρεμώ!! Αν περπατήσω λίγο έρχομαι ξαπλώνω γιατί δεν την παλεύω και μετά από κάνα πεντάλεπτο σταματάει ο πόνος!

Ακόμη ένα τυχερό της εγκυμοσύνης λοιπον:P

Εγώ χθες κ σήμερα νιωθα τα πόδια μου πολυυυ βαρυα..λες και γυμναζομουν κ έχουν ξέρετε κοκαλωσει από τη κούραση..

Ότι να ναι..

Just now, Jasmine@ είπε:

Ωχ κατάλαβα! Χαπακομα και καλό φαγάκι! Για τα παγωτινια τύπου ζαχαροπλαστείου να σου πω κι εμένα πάντα μου έπεφταν βαριά! Μάλλον είναι αρκετά λιπαρά! Εγώ τρελαίνομαι για magic αυτό το crack στο κυπελο το μεγαλο!!! Και του παγωτατζιδικου φυσικά! Αλλά τα αποφεύγω ρε γμτ! Μήπως να φτιάχναμε καμμία γρανίτα με φρούτα ωραία στα πλαστικά που πουλάνε τύπου ξυλάκι????

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Αχχχ μαναρακι σε βλέπω κ εσένα μόλις είναι εντάξει σε κιλακια τα μωράκια σου να λες στο γιατρό βγααααλταααα πάμε για χειρουργείο τωραααα!!!

Υπομονη ακόμη 3 μήνες τιμημένοι.. ευτυχώς που δεν δουλεύεις!!

Ακόμη ένα τυχερό της εγκυμοσύνης λοιπον:P

Εγώ χθες κ σήμερα νιωθα τα πόδια μου πολυυυ βαρυα..λες και γυμναζομουν κ έχουν ξέρετε κοκαλωσει από τη κούραση..

Ότι να ναι..

Εγώ στα πόδια βλέπω ότι είναι πιο κόκκινα κ φαίνονται ασπρα σημάδια εσωτερικά σαν κυκλακια και νιώθω πολλές φορές τους χτύπους της καρδιάς μέχρι τα πόδια. Ρώτησα το δερματολόγο... μάντεψε! Είναι της εγκυμοσύνης.... 

Ωχ κατάλαβα! Χαπακομα και καλό φαγάκι! Για τα παγωτινια τύπου ζαχαροπλαστείου να σου πω κι εμένα πάντα μου έπεφταν βαριά! Μάλλον είναι αρκετά λιπαρά! Εγώ τρελαίνομαι για magic αυτό το crack στο κυπελο το μεγαλο!!! Και του παγωτατζιδικου φυσικά! Αλλά τα αποφεύγω ρε γμτ! Μήπως να φτιάχναμε καμμία γρανίτα με φρούτα ωραία στα πλαστικά που πουλάνε τύπου ξυλάκι????

Γενικως ποτέ δεν τρώω παγωτά, δλδ άντε να έτρωγα 1-2 όλο το καλοκαίρι. Φέτος κ να θέλω μου έχει κόψει τα γλυκά... αλλά έφαγα μήπως ήταν καμία υπογλυκαιμία! Τέτοια καούρα ούτε με τηγανητά φαγητά δεν έχω πάθει! Εγώ δοκίμασα ένα ice tea mango χωρίς ζάχαρη, με μέλι. Η μάρκα είναι yamas.... ξετρελαθηκα! Επίσης έχει η Lipton χωρίς ζάχαρη ροδάκινο κ λεμόνι... και στα mikel τσάι χωρίς ζάχαρη μάνγκο! Φοβερό... καιρο ροδάκινο καλό είναι! αυτα πίνω εγώ... κάποιες άλλες πίνουν παγωμένη σοκολάτα!!!!:P

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...