Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Τέλεια! Έχουν πολύ πλάκα τα μωρά με τέτοια ρούχα μεγαλιστικα:tongue:

Καλοφορετα!!!!:x

Εγώ ψυχοπλακωνομαι με τη Νικολούλη.. προτιμώ να δω κανένα θρίλερ που ξέρω ότι είναι κ ψεύτικες ιστορίες

Ενώ τα θρίλερ μαρηηηη!! Τεσπά ο καθείς με τις ανωμαλίες του:P

Ρε Αναστασία μπράβο που μου υπενθυμισες τις εκπτώσεις του ΙΚΕΑ!! Μόλις μπήκα κ του παρήγγειλα χαλί κ κουρτίνες με 43€ κ τα δυο παρακαλώ!!

Πήρα τη λευκή κουρτίνα με τα μικρά γκρι πουά και το αντίστοιχο γκρι χαλί με λευκό πουά..θα πήγαινε τέλεια στο δωμάτιο που είναι βαμμένο γκρι με γαλάζιο..

Just now, marianna1986 είπε:

Χαχα @Renez σε κάνω εικόνα να είσαι με τον άντρα σου κ να προσπαθείς να συγκεντρωθείς για να νιώσεις το μωρό και να του λες "δεν κλωτσαει... Γιατί δεν κλωτσαει;:wacko:"

Άσε τον καημένο τον τρέλανα σήμερα..στην αρχή είχε πριχτει κ τσαντιστει που τον επριζα (γτ ήμασταν κ στη δουλειά λαλαλαλα..) αλλά από ένα σημείο κ έπειτα τον είδα αγχώθηκε κ εκείνος ο καημένος γτ σου λέει για να επιμένει τούτη κάτι παίζει..αλλά πάλευε να φανεί ο κουλ για να μην γινω χειρότερα :x

Βέβαια όταν τον νιώσαμε κ οι δύο κ εγώ δακριζα έσταξε κ εκείνος ένα δάκρυ συμπαράσταση,αμεεε:x

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Πείτε μας βρε κορίτσια τι πήρατε!! Κι εγώ τρελαίνομαι για μπεμποψωνια!! Σε μια εβδομάδα που έχω ραντεβού θα του πάρω κι εγώ ένα δωράκι του λεβέντη μου:wub:

Παρήγγειλα κι από ικεα που μας είχε πει ένα κορίτσι για τις εκπτώσεις κ τα περιμένω πως κ πως!

Λοιπόν!!! Από h&m στολή αποκριάτικη φραουλιτσα, Ναι ναι ναι ! Θα λέει το παιδί το 1ο μου ρούχο ήταν αποκριάτικο! Μουρλη μάνα ! Καλσόν γκρι απαλό κ ροζ,μπολερο πλεκτό, κορδέλα καπέλο σαλιαρα ασορτί, σαλιαρες τριγωνακια που λατρεύω, φορμακι ροζ παλ με πιγκουινους!!!!

Από ΙΚΕΑ συρταριερα, παπλωματοθηκη ροζ φλαμιγκο για τη μπεμπα για του χρόνου να υπαρχει, με ζωάκια για το αγοράκι μας!!!

Βρε επιθεωρητές σαΐνια αφήστε τη Νικολουλη νυχτιάτικα!

Ακούστε ο μικρός μου τι νούμερο είναι! Πάμε για ύπνο κ λέμε πάντα παραμύθι! Ποιο θες να πουμε του λέω? Ααα εγώ θα πω πρώτα μου λέει! Έλεγε εκεί κάτι μπερδεμένα, μισό υπνάκο τν πήρα πάντως! Γενικά όλο μιλάει κι αν μιλήσει κάποιος άλλος λέει πω πω δν κλείνει το στόμα της!:mrgreen:

• Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Λοιπόν!!! Από h&m στολή αποκριάτικη φραουλιτσα, Ναι ναι ναι ! Θα λέει το παιδί το 1ο μου ρούχο ήταν αποκριάτικο! Μουρλη μάνα ! Καλσόν γκρι απαλό κ ροζ,μπολερο πλεκτό, κορδέλα καπέλο σαλιαρα ασορτί, σαλιαρες τριγωνακια που λατρεύω, φορμακι ροζ παλ με πιγκουινους!!!!

Από ΙΚΕΑ συρταριερα, παπλωματοθηκη ροζ φλαμιγκο για τη μπεμπα για του χρόνου να υπαρχει, με ζωάκια για το αγοράκι μας!!!

Ακούστε ο μικρός μου τι νούμερο είναι! Πάμε για ύπνο κ λέμε πάντα παραμύθι! Ποιο θες να πουμε του λέω? Ααα εγώ θα πω πρώτα μου λέει! Έλεγε εκεί κάτι μπερδεμένα, μισό υπνάκο τν πήρα πάντως! Γενικά όλο μιλάει κι αν μιλήσει κάποιος άλλος λέει πω πω δν κλείνει το στόμα της!:mrgreen:

Χαχαχα απίστευτος!!!!

Θύμισε μου πόσο είναι??

Just now, Jasmine@ είπε:

Εμένα η μια με ξύπνησε από τις 6 το πρωί, βάραγε αλύπητα... ε μέσα σε μισή ώρα είχε ξυπνήσει κ την άλλη κ άρχισαν το πάρτυ τους! Όταν είμαι όρθια περπαταω κλπ δεν τα νιώθω τόσο έντονα έως καθόλου. Μόλις χαλαρώσω βρίσκουν ευκαιρία... πατάτες αυγά κ μια ωραία χωριάτικη! Καλοκαίρινο φαγητό...βεβαια τα έφαγα παγωμένα γιατί μόλις καθησα μα φάω ξεκίνησαν ζαλάδες κ δε μπορούσα να σταθώ, όποτε κοιμήθηκα κ όταν ξύπνησα έφαγα! αύριο όμως θέλω να φάω ψαρόσουπα... ενώ πριν δεν την έτρωγα, τώρα τη σκέφτομαι πολύ συχνά!!!! Δε μπορώ ακόμα τα κοκκινιστα ρε γαμωτο μου πέφτουν βαριά κ κανω εμετό... αλλά κάθε μέρα έχω στερέψει από ιδέες! 

https://www.citypatras.gr/plus/29-pragmata-poy-tha-katalavoyn-mono-oi-neoi-goneis/

Ρε συ πόσο αληθινό το λινκ!!!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Τι ωραία τα κοριτσιστικα βρε παιδί μου, να χαίρεσαι να ψωνίζεις!!

Χαχαχαχαχα!!! Αυτό το τελευταιο το έλεγα συνέχεια μικρή! Γλωσσοκοπανα!!! Πολύ φίλος μου ο γιος σου!

Κι εγώ σήμερα έλιωσα με τον γιο.. έχουμε πόσο καιρό που διαβάζουμε ένα βιβλίο που του αρέσει πολύ το 'εμεις!' στο τέλος έχει μια μαμά με ένα νινι στη κοιλιτσα...κ όταν φτάναμε εκεί του έδειχνα κ το δικο μας νινι κ ή δε μου έδινε σημασία(ενώ σε όλο το υπόλοιπο συμμετείχε ) ή το γυρνούσε γρήγορα. Σήμερα πήρε το βιβλίο(έχει να το δει 3-4 μέρες) κ το 'διάβαζε' μόνος του. Όταν έφτασε στο σημείο με τη μαμά μου έδειξε το μωράκι στη κοιλίτσα ,ήρθε μου σήκωσε τη μπλούζα να δει τη κοιλίτσα κ να τη πάρει αγκαλιά. Περιττο να πω ότι έλιωσα ε?:x

• Μου αρέσει 5
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Τι ωραία τα κοριτσιστικα βρε παιδί μου, να χαίρεσαι να ψωνίζεις!!

Χαχαχαχαχα!!! Αυτό το τελευταιο το έλεγα συνέχεια μικρή! Γλωσσοκοπανα!!! Πολύ φίλος μου ο γιος σου!

Κι εγώ σήμερα έλιωσα με τον γιο.. έχουμε πόσο καιρό που διαβάζουμε ένα βιβλίο που του αρέσει πολύ το 'εμεις!' στο τέλος έχει μια μαμά με ένα νινι στη κοιλιτσα...κ όταν φτάναμε εκεί του έδειχνα κ το δικο μας νινι κ ή δε μου έδινε σημασία(ενώ σε όλο το υπόλοιπο συμμετείχε ) ή το γυρνούσε γρήγορα. Σήμερα πήρε το βιβλίο(έχει να το δει 3-4 μέρες) κ το 'διάβαζε' μόνος του. Όταν έφτασε στο σημείο με τη μαμά μου έδειξε το μωράκι στη κοιλίτσα ,ήρθε μου σήκωσε τη μπλούζα να δει τη κοιλίτσα κ να τη πάρει αγκαλιά. Περιττο να πω ότι έλιωσα ε?:x

Μα πόσο τρυφερό πλασματάκι!

Εμένα μου είπε σήμερα να πάμε σε ένα μαγαζί να πάρει ένα δωρο για τη μπέμπα! Όταν γυρίσαμε από τη Β επιπέδου του είχαμε πει ότι του είχε φέρει η μπέμπα κάτι δώρα που είχαμε πάρει κ θέλει να βγάλει την υποχρέωση το παιδί! Αχαχαχαχα

• Χαχα 4

IjnUp3.pngscOTp2.png

Μα πόσο τρυφερό πλασματάκι!

Εμένα μου είπε σήμερα να πάμε σε ένα μαγαζί να πάρει ένα δωρο για τη μπέμπα! Όταν γυρίσαμε από τη Β επιπέδου του είχαμε πει ότι του είχε φέρει η μπέμπα κάτι δώρα που είχαμε πάρει κ θέλει να βγάλει την υποχρέωση το παιδί! Αχαχαχαχα

Αααααα γλυκας αδερφός!! Είναι υπεροχα τα παιδάκια μωρέ..:x

Από τώρα του έφερε δώρο η μπουμπού ε?? Κ μένα του έχει πάρει κάτι βιβλία ο μικρός  του αδερφός αλλά λέω να μην τα δώσω ακόμη ,έλεγα να του τα δώσει ο μπεμπης όταν γυρίσουμε από μαιευτήριο μαζί με ότι άλλο του παρει(ο μπέμπης:mrgreen:):x

Το επόμενο Σάββατο έχουμε υπέρηχο κ θα τον αφήσω με τη γιαγιά του..μήπως να του φέρω κάτι στον γυρισμό? Έτσι για το καλο? Μου έδωσες ωραία ιδέα. :)

Q1jtp2.png

Μα και τα αγοριστικα αυτά τα μικρά αντρακια είναι τρέλα, εγώ το ίδιο ευχαριστιομουν κ με το αγόρι! Κι τελικά οκ τα κοριτσίστικα έχουν τσαχπινιες αλλά μόνο μια ροζ πανδαισία αλλά τα αγοράκια έχουν ζωάκια, διάστημα,ωραία θέματα! Αυτά τα παντελονακια τα στενά που είπε κι η @Renez κ τα γιακαδακια είναι μούρλια.  Σήμερα τν είχα ντύσει τουρίστα! Παντελόνι μπλουζάκι με αυτοκινητάκια, καπέλο μπλου, το μικρό του backpack σχήμα αεροπλανο κ παγουρινο με λουράκι να κρέμεται σαν τσαντάκι μπροστά! Κ είναι κ ψωναρα κ στήνεται για φώτο. 

Ναι να του φέρει! Κι εγώ γι αυτό το έκανα! Είχαμε ψωνίσει της μικρής κ φυσικά και δικά του κ είπαμε ότι του τα έφερε κ του δείξαμε τη φωτο της μπέμπας! Τώρα λέει μου τα έφερε η αδερφούλα! Έχουμε κρύψει κι άλλα για ώρα ανάγκης γενικά!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Αααααα γλυκας αδερφός!! Είναι υπεροχα τα παιδάκια μωρέ..:x

Από τώρα του έφερε δώρο η μπουμπού ε?? Κ μένα του έχει πάρει κάτι βιβλία ο μικρός  του αδερφός αλλά λέω να μην τα δώσω ακόμη ,έλεγα να του τα δώσει ο μπεμπης όταν γυρίσουμε από μαιευτήριο μαζί με ότι άλλο του παρει(ο μπέμπης:mrgreen:):x

Το επόμενο Σάββατο έχουμε υπέρηχο κ θα τον αφήσω με τη γιαγιά του..μήπως να του φέρω κάτι στον γυρισμό? Έτσι για το καλο? Μου έδωσες ωραία ιδέα. :)

Τους έχετε δείξει φωτό από τον υπέρηχο? Νομίζω πως θα ήταν καλό γιατί θα έβλεπαν πως όντως υπάρχει εκεί το μωράκι κ θα μπορούσαν να το φανταστουν καλύτερα απ' ότι βλέποντας απλά μια φουσκωμένη κοιλίτσα..

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Τους έχετε δείξει φωτό από τον υπέρηχο? Νομίζω πως θα ήταν καλό γιατί θα έβλεπαν πως όντως υπάρχει εκεί το μωράκι κ θα μπορούσαν να το φανταστουν καλύτερα απ' ότι βλέποντας απλά μια φουσκωμένη κοιλίτσα..

Εμάς μας είπε: πως είναι έτσι? 

Είναι τέρας ο μικρός!

• Χαχα 3

IjnUp3.pngscOTp2.png

Μα και τα αγοριστικα αυτά τα μικρά αντρακια είναι τρέλα, εγώ το ίδιο ευχαριστιομουν κ με το αγόρι! Κι τελικά οκ τα κοριτσίστικα έχουν τσαχπινιες αλλά μόνο μια ροζ πανδαισία αλλά τα αγοράκια έχουν ζωάκια, διάστημα,ωραία θέματα! Αυτά τα παντελονακια τα στενά που είπε κι η @Renez κ τα γιακαδακια είναι μούρλια.  Σήμερα τν είχα ντύσει τουρίστα! Παντελόνι μπλουζάκι με αυτοκινητάκια, καπέλο μπλου, το μικρό του backpack σχήμα αεροπλανο κ παγουρινο με λουράκι να κρέμεται σαν τσαντάκι μπροστά! Κ είναι κ ψωναρα κ στήνεται για φώτο. 

Παιδιιιι μου!!

Ε ναι ρε έχουν πανέμορφα σχέδια κ για τα αντράκια μας...:x

Είδα κάτι τέλεια τζινακια,πουκαμισακια,τιράντες(!) Τρελάθηκα!! Αλλά νταξ για λίγο πιο μεγάλο νινι..

Κ χάρηκα που συμμετείχε ο άντρας μου ο οποίος ακούει ψώνια κ βγάζει φλικταινες!! Ναι ναι είναι ο άντρας που 7 χρόνια τώρα ο,τι φοράει είναι καθαρά αγορασμενο από εμένα..

Εμάς μας είπε: πως είναι έτσι? 

Είναι τέρας ο μικρός!

Μην αγχώνεσαι,το ίδιο λέει κ ο άντρας μου :D

• Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

Έχει δει κ φωτό από υπέρηχο και έχει μπει μέσα σε υπερηχο:tongue: το έχει δει κ λάιβ δηλαδή:x

Just now, Renez είπε:

Παιδιιιι μου!!

Ε ναι ρε έχουν πανέμορφα σχέδια κ για τα αντράκια μας...:x

Είδα κάτι τέλεια τζινακια,πουκαμισακια,τιράντες(!) Τρελάθηκα!! Αλλά νταξ για λίγο πιο μεγάλο νινι..

Κ χάρηκα που συμμετείχε ο άντρας μου ο οποίος ακούει ψώνια κ βγάζει φλικταινες!! Ναι ναι είναι ο άντρας που 7 χρόνια τώρα ο,τι φοράει είναι καθαρά αγορασμενο από εμένα..

Μην αγχώνεσαι,το ίδιο λέει κ ο άντρας μου :D

Κι εμείς τρέλα με τιράντες!!

Ναι να του φέρει! Κι εγώ γι αυτό το έκανα! Είχαμε ψωνίσει της μικρής κ φυσικά και δικά του κ είπαμε ότι του τα έφερε κ του δείξαμε τη φωτο της μπέμπας! Τώρα λέει μου τα έφερε η αδερφούλα! Έχουμε κρύψει κι άλλα για ώρα ανάγκης γενικά!

Χαχαχαχαχαχα Τέλειος!!!!

Εγώ τα λέω για τα κοριτσιστικα επειδή δεν παίρνω,κατάλαβες???:tongue: τρελαίνομαι όμως με τα αγοριστικα κ δεν το κρύβω!!

Εμάς έχει τελευταιο έρωτα τα γυαλιά ηλίου...που άμα μπούνε δεν βγαίνουν(πόσο παιδί μου??)

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

Καλημερααα! 

@Eva137 Τέλεια με τον αγορίνα σου :x Την επόμενη φορά σίγουρα θα δείτε και προσωπάκι. Πόσο να το κρύψει ο πονηρούλης. 

@Christinα Χαχαχα πέθανα με το τέρας! Έχουμε μια στον παιδικό όλα τα λεφτά όπου έχει ένα αδερφάκι εδώ και 6-7 μήνες. Εεε κάθε πρωί παίρνει μια φάτσα θεατρίνας πιάνει κ το κεφάλι της και μας λέει. Αχχ δεν μπορώ άλλο κυρία, το μωρό όλο κλαίει όλο κλαίει. Μου δημιουργεί πονοκέφαλο. Γι'αυτό έρχομαι και εγώ σχολείο να ηρεμήσω :tongue: Φυσικά όταν έρχονται να την πάρουν και έχουν κ το μωρό μαζί, πάει κατευθείαν να του δώσει αγκαλιές. 

Τώρα για ψώνια που λέτε. Εμένα μου έφεραν τα πρώτα δώρα. Ήρθε η αγαπημένη μου ξαδέλφη (που έχουμε μεγαλώσει κ μαζί) και μας πήρε κτ ωραία φορμάκια ροζ με κορδέλες και τσαχμπινιες και ένα λούτρινο μεγάλο γουρουνάκι γιατί όταν ήμασταν μικρές φωνάζαμε η μία την άλλη γουγούνι :-D και πλέον είναι το προσωπικό μας συνθηματικό/αστείο. Και μια υπέροχη ζωγραφιά (πιάνει απίστευτα το χέρι της) με μένα και ένα μικρό κοριτσάκι η οποία ετοιμάζεται ήδη να μπει σε κάδρο και στο δωμάτιο το παιδικό. Και όπως καταλαβαίνετε με πήραν τα ζουμιά κυρίως με την ζωγραφιά και το λούτρινο...! 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

Καλημέρα!!!

Εμένα η δικιά μου το βράδυ που πάμε για ύπνο μου λέει σ' αγαπώ μαμάκα και τελευταία λέει κ εσένα μωράκι και δίνει ένα φιλάκι στην κοιλίτσα! Καμία φορα χαϊδεύει την κοιλιά και λεει άντε πότε θα βγει; Και μου χώνει το δάχτυλο στον αφαλό γιατί νομίζει ότι τα μωρά βγαίνουν από κει:roll:. Κ εννοείται ο,τι βλέπουμε στις βιτρίνες για μωρά θέλει να τα αγοράσει για το "μωράκι μας"!

• Μου αρέσει 7

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...