Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Εντάξει ναι σας επρηξα αλλά δε πειράζει για αυτό είναι οι φίλες :mrgreen:

Λοιποοοον κ μάγκας μετά τη καρπουζαρα όντως πήρε μπρος επιτέλους:x

Κ τον ένιωσε ξανά κ ο μπαμπακας του κ έγινε χαμουλης!! Εδώ κ μισή ώρα δίνει συνέχεια τη παρουσία του άλλες με δυνατές κ άλλες πιο απαλές..αλλά σημασία έχει πως τον νιώθω ξανά :x

Έχω να φάω καρπούζι όλο το καλοκαίρι ουυυυυ:D

Κ φυσικά πρόλαβα κ άλλαξα το ραντεβού μου από 1/4 που ήταν κανονικά σε 24/6 την Τετάρτη αυτή δλδ γτ δε κρατιομουν χεχε:P

Τρελή γλυκιά μανούλα! Λάτρεψε τον δν γίνεται αλλιώς!!!

@Eva137 Μπράβο το αντράκι σου! Ολόκληρο παλικαράκι γίνεται κι αυτός!

Κορίτσια μου πρέπει να έχω χάσει κάποια επεισόδια γτ αυτή τν εβδομάδα έμπαινα πολύ φευγαλέα!

Περιμένω να περάσει κι αυτή η εβδομάδα κ να σταματήσω τη δουλειά κ καλό Σεπτέμβρη! Θέλω να κάθομαι οοολη μέρα κ να τρώω κλωτσιές από την κουκλίτσα μου κ να μας λεει ο μικρός αλήτης πόσο μας αγαπάει κ τις 2!

• Μου αρέσει 3

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Christinα είπε:

Τρελή γλυκιά μανούλα! Λάτρεψε τον δν γίνεται αλλιώς!!!

@Eva137 Μπράβο το αντράκι σου! Ολόκληρο παλικαράκι γίνεται κι αυτός!

Κορίτσια μου πρέπει να έχω χάσει κάποια επεισόδια γτ αυτή τν εβδομάδα έμπαινα πολύ φευγαλέα!

Περιμένω να περάσει κι αυτή η εβδομάδα κ να σταματήσω τη δουλειά κ καλό Σεπτέμβρη! Θέλω να κάθομαι οοολη μέρα κ να τρώω κλωτσιές από την κουκλίτσα μου κ να μας λεει ο μικρός αλήτης πόσο μας αγαπάει κ τις 2!

Τι όμορφη εικόνα...:x

Προσπάθησα να σας ανεβάσω τι του πήραμε αλλά δεν με αφήνει το παλιό φορουμ:evil:

Just now, Renez είπε:

Καλά έκανες κ έκλεισες για 3d εφόσον βρήκες ρε Ευακι μου..αξίζει πιστεύω κ σαν ενθύμιο να έχεις τέτοιες φωτό αλλά κ για εσένα σαν εμπειρία..

Εγώ από τη β επιπέδου κ μετά έχω το μούτρο του φόντο στο κινητό κ δε χορταινω να τον κοιταω.:x

Όλη αυτή η τρομάρα μου σήμερα με έκανε να νιώσω ακόμη περισσότερα συναισθήματα για τον μπέμπη μου..αυτα τα δακρυα που αυθόρμητα κυλούσαν από ανακούφιση όταν τον αισθάνθηκα αγαλιασαν όλη μου τη ψυχή κ με έκαναν να νιώσω αληθινά...μανούλα!

Να ξέρεις την τελευταία φορά είχα ρωτήσει το γιατρό αν από δω κ πέρα θα τις νιώθω πιο συχνά.... με ενημέρωσε ότι όταν χαλαρώνουμε τότε τα μωρά παρταρουν, δλδ όταν είσαι ξαπλωμένη ή κοιμασαι! Ίσως το βράδυ να τρως πολύ ξύλο κ να μην το έχεις καταλαβει...

επισης ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Να ξέρεις την τελευταία φορά είχα ρωτήσει το γιατρό αν από δω κ πέρα θα τις νιώθω πιο συχνά.... με ενημέρωσε ότι όταν χαλαρώνουμε τότε τα μωρά παρταρουν, δλδ όταν είσαι ξαπλωμένη ή κοιμασαι! Ίσως το βράδυ να τρως πολύ ξύλο κ να μην το έχεις καταλαβει...

επισης ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ!

Ίσως όταν βγει να του ρίξω πολύ δάγκωμα στο κωλι κ τα μπουτακια να καταλάβει ο μικρος κύριος!!

Εσένα τι κάνουν οι κυουριες σου σήμερα? Τι καλό φάγατε??

Εμείς κόκορα κρασατο παρακαλώ..βέβαια σήμερα για βραδυνό καρπουζακι είπα να μη το ξεφτιλισω άλλο :D

Κ έχεις δίκιο!! Δε ξανά διαβάζω τίποτε τέτοιο!! Φινιτο!!

Just now, Renez είπε:

Τι όμορφη εικόνα...:x

Προσπάθησα να σας ανεβάσω τι του πήραμε αλλά δεν με αφήνει το παλιό φορουμ:evil:

Ελαααα τρελαίνομαι για μπεμπο shopping!!! Κι εμένα μου ήρθαν χθες κάτι ρουχαλάκια που είχα παραγγείλει...κουκλιστικα!!! Ήμουν στο μάθημα κ μου έστειλε ο άντρας μ φωτο κ ήθελα να βάλω τα κλάματα!!! 

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Ίσως όταν βγει να του ρίξω πολύ δάγκωμα στο κωλι κ τα μπουτακια να καταλάβει ο μικρος κύριος!!

Εσένα τι κάνουν οι κυουριες σου σήμερα? Τι καλό φάγατε??

Εμείς κόκορα κρασατο παρακαλώ..βέβαια σήμερα για βραδυνό καρπουζακι είπα να μη το ξεφτιλισω άλλο :D

Κ έχεις δίκιο!! Δε ξανά διαβάζω τίποτε τέτοιο!! Φινιτο!!

Εμένα η μια με ξύπνησε από τις 6 το πρωί, βάραγε αλύπητα... ε μέσα σε μισή ώρα είχε ξυπνήσει κ την άλλη κ άρχισαν το πάρτυ τους! Όταν είμαι όρθια περπαταω κλπ δεν τα νιώθω τόσο έντονα έως καθόλου. Μόλις χαλαρώσω βρίσκουν ευκαιρία... πατάτες αυγά κ μια ωραία χωριάτικη! Καλοκαίρινο φαγητό...βεβαια τα έφαγα παγωμένα γιατί μόλις καθησα μα φάω ξεκίνησαν ζαλάδες κ δε μπορούσα να σταθώ, όποτε κοιμήθηκα κ όταν ξύπνησα έφαγα! αύριο όμως θέλω να φάω ψαρόσουπα... ενώ πριν δεν την έτρωγα, τώρα τη σκέφτομαι πολύ συχνά!!!! Δε μπορώ ακόμα τα κοκκινιστα ρε γαμωτο μου πέφτουν βαριά κ κανω εμετό... αλλά κάθε μέρα έχω στερέψει από ιδέες! 

https://www.citypatras.gr/plus/29-pragmata-poy-tha-katalavoyn-mono-oi-neoi-goneis/

SqfGp3.png

Just now, Christinα είπε:

Ελαααα τρελαίνομαι για μπεμπο shopping!!! Κι εμένα μου ήρθαν χθες κάτι ρουχαλάκια που είχα παραγγείλει...κουκλιστικα!!! Ήμουν στο μάθημα κ μου έστειλε ο άντρας μ φωτο κ ήθελα να βάλω τα κλάματα!!! 

Πείτε μας βρε κορίτσια τι πήρατε!! Κι εγώ τρελαίνομαι για μπεμποψωνια!! Σε μια εβδομάδα που έχω ραντεβού θα του πάρω κι εγώ ένα δωράκι του λεβέντη μου:wub:

Παρήγγειλα κι από ικεα που μας είχε πει ένα κορίτσι για τις εκπτώσεις κ τα περιμένω πως κ πως!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εμένα η μια με ξύπνησε από τις 6 το πρωί, βάραγε αλύπητα... ε μέσα σε μισή ώρα είχε ξυπνήσει κ την άλλη κ άρχισαν το πάρτυ τους! Όταν είμαι όρθια περπαταω κλπ δεν τα νιώθω τόσο έντονα έως καθόλου. Μόλις χαλαρώσω βρίσκουν ευκαιρία... πατάτες αυγά κ μια ωραία χωριάτικη! Καλοκαίρινο φαγητό...βεβαια τα έφαγα παγωμένα γιατί μόλις καθησα μα φάω ξεκίνησαν ζαλάδες κ δε μπορούσα να σταθώ, όποτε κοιμήθηκα κ όταν ξύπνησα έφαγα! αύριο όμως θέλω να φάω ψαρόσουπα... ενώ πριν δεν την έτρωγα, τώρα τη σκέφτομαι πολύ συχνά!!!! Δε μπορώ ακόμα τα κοκκινιστα ρε γαμωτο μου πέφτουν βαριά κ κανω εμετό... αλλά κάθε μέρα έχω στερέψει από ιδέες! 

https://www.citypatras.gr/plus/29-pragmata-poy-tha-katalavoyn-mono-oi-neoi-goneis/

Μπιφτέκια,κεφτεδάκια,μπριζόλες,κοτόπουλο ψητό,κοτόπουλο βραστό,μπριαμ,φακές,ομελέτα,τσιπούρα,ρυζωτο με μανιτάρια, γεμιστά,σπιτικη πίτσα,πατάτες ογκρατεν,πατατοσαλάτα..

Έτσι μερικές ιδέες ίσως...

Εγώ ευτυχώς όπως έχετε καταλάβει από όρεξη άλλο τίποτα χαχαχα

Μπαίνω να δω αυτό που επισυνάψες..

Ποια θα μείνει ξύπνια να δούμε Νικολούλη???:D

Μπιφτέκια,κεφτεδάκια,μπριζόλες,κοτόπουλο ψητό,κοτόπουλο βραστό,μπριαμ,φακές,ομελέτα,τσιπούρα,ρυζωτο με μανιτάρια, γεμιστά,σπιτικη πίτσα,πατάτες ογκρατεν,πατατοσαλάτα..

Just now, Renez είπε:

Λοιπόν η Μια μικρή μου είχε λοξυγγα πριν λίγο, πρώτη φορά το νιώθω έτσι.... θα βάλω να δω εγώ κ όσο αντέξω! Θα δείξει σίγουρα για το κοριτσάκι στη θεσνικη φαντάζομαι! Πολύ περίεργη ιστορία.

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Πείτε μας βρε κορίτσια τι πήρατε!! Κι εγώ τρελαίνομαι για μπεμποψωνια!! Σε μια εβδομάδα που έχω ραντεβού θα του πάρω κι εγώ ένα δωράκι του λεβέντη μου:wub:

Παρήγγειλα κι από ικεα που μας είχε πει ένα κορίτσι για τις εκπτώσεις κ τα περιμένω πως κ πως!

Εμένα του διάλεξε ο μπαμπάς του 2 θεϊκά μπλουζάκια με γιακά τύπου πόλο παρακαλώ πολύ κοντομανικα(ένα λευκό με μπλε σκούρο λεπτομέρειες και ένα γκρι με λευκές λεπτομέρειες) κ από κάτω τα ταιριάξαμε με κάτι φόρμουλες (μια μπλε σκούρα και μια γκρι) που στο πλάι έχουν κ λογότυπο τρομάρα μου κ στενεύουν ξέρετε κάτω στο τελείωμα με λαστιχο..σαν μεγάλου ανθρώπου χαχαχα πολύ τρεντι ο μπέμπης ε?!

Κ μετά πήραμε κάτι καλτσακια κ ένα σκουφάκι λευκο με γκρι συννεφάκια..

Just now, Jasmine@ είπε:

Λοιπόν η Μια μικρή μου είχε λοξυγγα πριν λίγο, πρώτη φορά το νιώθω έτσι.... θα βάλω να δω εγώ κ όσο αντέξω! Θα δείξει σίγουρα για το κοριτσάκι στη θεσνικη φαντάζομαι! Πολύ περίεργη ιστορία.

Ακριβώς!! Κ μια άλλη ιστορία έλεγε με κάτι μαγείες και σατινιστες κ μου κίνησε τη περιέργεια γτ είχε χρόνια να ακουστεί κάτι τέτοιο..το '90 ήταν της μοδος τέτοια θέματα .

• Μου αρέσει 4

Just now, Renez είπε:

Εμένα του διάλεξε ο μπαμπάς του 2 θεϊκά μπλουζάκια με γιακά τύπου πόλο παρακαλώ πολύ κοντομανικα(ένα λευκό με μπλε σκούρο λεπτομέρειες και ένα γκρι με λευκές λεπτομέρειες) κ από κάτω τα ταιριάξαμε με κάτι φόρμουλες (μια μπλε σκούρα και μια γκρι) που στο πλάι έχουν κ λογότυπο τρομάρα μου κ στενεύουν ξέρετε κάτω στο τελείωμα με λαστιχο..σαν μεγάλου ανθρώπου χαχαχα πολύ τρεντι ο μπέμπης ε?!

Ακριβώς!! Κ μια άλλη ιστορία έλεγε με κάτι μαγείες και σατινιστες κ μου κίνησε τη περιέργεια γτ είχε χρόνια να ακουστεί κάτι τέτοιο..το '90 ήταν της μοδος τέτοια θέματα .

Τι ανωμαλία κυκλοφορεί ρε γαμωτο... δλδ η άλλη τώρα πήρε το κοριτσάκι της έδωσε ναρκωτικά κ φάρμακα, το κακοποίησε κ μετά του έδωσε 30€ να πάρει ταξί;;; Κάτι δεν κολλαει

SqfGp3.png

Just now, Renez είπε:

Τέλεια! Έχουν πολύ πλάκα τα μωρά με τέτοια ρούχα μεγαλιστικα:tongue:

Καλοφορετα!!!!:x

Εγώ ψυχοπλακωνομαι με τη Νικολούλη.. προτιμώ να δω κανένα θρίλερ που ξέρω ότι είναι κ ψεύτικες ιστορίες

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Τι ανωμαλία κυκλοφορεί ρε γαμωτο... δλδ η άλλη τώρα πήρε το κοριτσάκι της έδωσε ναρκωτικά κ φάρμακα, το κακοποίησε κ μετά του έδωσε 30€ να πάρει ταξί;;; Κάτι δεν κολλαει

Κ γιατί ο αδερφός της έκανε αίτηση για την κηδεμονία της μικρής σε περίπτωση λέει που κριθούν ακατάλληλοι οι γονείς της....γιατί να κριθούν ακατάλληλοι? Μήπως κάτι ξέρει κ το πιστεύει αυτό? Τι να πω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...