Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Πες τα παιδάκι μου!!εγώ μετά το πρωινό μου(μια πρασοπιτα με φέτα για σήμερα..) τώρα αναγκάστηκα να πιω ξανά μια κρύα σοκολάτα μπας κ φιλοτιμηθει αλλά δεν...

Να δούμε..σπίτι όταν ξαπλωνω το μεσημέρι είναι συνήθως η ώρα του..θα δείξει..

Αλλιώς πέρα τη πλάκα με βλέπω απογευματιατικο να τρέχω στο Ρέα!! Όχι όχι δεν είμαι αγχωτικος άνθρωπος..έτσι να πω ένα γεια..

Σε κάνω εικόνα να λες , μα πίνω τις μπυρίτσες μου και δεν το νιώθω το παιδί γιατί??? :lol:

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα! 

Εγώ δεν μπορώ να πω ότι το νιώθω συνέχεια το μπεμπέ! Ειδικά τη νύχτα καθόλου! Σήμερα η νύχτα μου ήταν περίεργη κ ξενυχτικη γιατί η κόρη σήκωσε πυρετό και έχει κ μυξες:cry:. Σε κάποια φάση του ξενυχτιου με τάραξε στην κλωτσιά το μωρό!

Ωχ περαστικά σας κορίτσι μου! Πολλά παιδάκια είναι έτσι αυτήν την περίοδο...

Εμένα πάντως το βράδυ με έχει ταράξει η μπέμπα. Ξυπνάω από τα έντονα χτυπήματα. Και γενικά νομίζω από τώρα έχει τις αδυναμίες της. Όποτε την χαϊδεύω εγώ και της μιλάω δεν κάνει τίποτα ενώ στον μπαμπά της δίνει πόνο.... Ίσως επειδή αρέσει και στην μανούλα της :tongue: 

@Renez Άντε καλέ μην αγχώνεσαι! Με τα κέφια τους είναι κ αυτά. Κάποιες μέρες είναι πιο ζωντανά και ορεξατα και κάποιες πιο ήσυχα. Θα δεις πως μέχρι το απόγευμα θα κάνει την εμφάνιση του και θα τρέξεις να μας το γράψεις :) 

Just now, Jasmine@ είπε:

Ρε κορίτσια πως τα πάτε από ζέστη κ ζαλάδες;;; Εγώ δε μπορώ καθόλου. Θέλω να είμαι μονίμως σε αιρ-κοντίσιον και και έχω κάθε μέρα ζαλάδες και ατονία!

κοιτα εγω ειμαι με τις μερες μου......... την προηγουμενη εβδομαδα ημουν χαλια

....ατονια...νευρα..... η ζεστη με επηρεαζε πολυ ηθελα αιρκοντισιον..... απο χθες..... είμαι άλλος ανθρωπος....μες στην τρελή χαρα και ενεργειααα...ουτε ζεστη νιώθω ούτε τίποτα.... εν τω μεταξύ είναι οι μέρες που θα είχα περίοδο κανονικά..... αυτό εχω παρατηρήσει σε εμένα.... η διάθεσή μου και οι αντιδράσεις μου ειναι όπως θα ήταν αν είχα ακόμα περίοδο και οι ημερομηνίες συμπίπτουν κιόλας.

Just now, Jasmine@ είπε:

Ρε κορίτσια πως τα πάτε από ζέστη κ ζαλάδες;;; Εγώ δε μπορώ καθόλου. Θέλω να είμαι μονίμως σε αιρ-κοντίσιον και και έχω κάθε μέρα ζαλάδες και ατονία!

Ειναι μια συγκεκριμένη ώρα κάθε μέρα που η ατονία μου βαράει κόκκινο. Εκεί 12:00-13:00 τη βγάζω μόνο ξάπλα με νεράκι κ δροσουλα. 

Ακόμη κ πολλή ζέστη να μην έχει εκείνη την ώρα, νιώθω ζαλαδα

Κ τσιμπάω κάτι αλμυρό κ μετά κάτι γλυκό κ πάλι νερό κ ξαπλα. 

Αυτές τις ώρες αποφεύγω να κάνω το οτιδήποτε καλού κακου. 

Μετά ειμαι μια χαρά. 

Αν είναι πολύ έντονες σε εσένα μήπως βοηθησει κάνα συμπλήρωμα,κατι. Να προσέχεις γιατί αλλάζει κ το κέντρο βάρους μας κ είμαστε επιρρεπείς στις τούμπες κ τα στραβοπατηματα κ με τη ζαλάδα είναι ακόμη πιο δυσκολα

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

@elenioz μωρέ το ξέρω κατά βάθος ότι είναι μια χαρά κ η αλήθεια είναι ότι κατά τη 1 έκανε ένα Γκλουκ σαν να γύρισε κωλοτουμπα τον ένιωσα..το έχω ξανά νιώσει..όχι απλή κλοτσιά αλλά ολόκληρη περιστροφή πρέπει να είναι..δε ξέρω αν καταλαβαίνετε..

Τεσπα...αλλά με έχει κακομαθει τον τελευταίο καιρό γτ τον ένιωθα κ το πρωί στη δουλειά..

@Jasmine@ μαναρακι μου εγώ αυτό το επαθα αν θυμάστε τη Δευτέρα που έφυγα 11:30 κακην κακως από τη δουλειά (ατονια και είχα κ μια στιγμή σκοτοδίνης..) μετά ήρθα σπίτι έφαγα κ εγώ γλυκό κ αλμυρό,άνοιξα air-condition κ κομπλέ..

Κ σήμερα από όταν βγήκα από το σπίτι στις 7 ξενέρωσα γτ να νιωσει το μαγουλακι μου τη πρωινή δροσουλα ένιωσα τη πρωινή ζέστη με υγρασία κ τρελάθηκα!! Μέχρι της 12 ήμουν ζαυλακωμενη κ δεν έκανα σχεδόν τπτ στο μαγαζί γτ ζεσταίνομουν πολύ..μετά ήπια τη σοκολάτα κ έστρωσα κάπως..τώρα ευτυχώς γύρισα σπίτι...

πρίν από 38 λεπτά , marianna1986 είπε:

Οι εκρήξεις θυμού απο το πουθενά είναι συνηθισμένο φαινόμενο ειδικά όσο μεγαλώνουν βλεπεις πολλά περίεργα γιατί δεν είναι πια μωρά και έχουν την προσωπικότητα τους σαν μικρά παιδάκια! Η παιδίατρος ίσως κ να έχει δίκιο, θα έχουν δει πολλά τα μάτια της! Αλλά εγώ πιστεύω πως είναι ονειρα, ειδικά αν παραμιλαει στον ύπνο του. Σε εκείνη την ηλικία είχε ξεκινήσει κ η δικια μου, δεν κράτησε πολύ η φάση...

Σε ευχαριστώ, έτσι νομίζω κι εγώ! Τον παρακολουθούμε πάντως τον αλητακο γτ με ανησυχεί κ μ αυτούς τους spiderman που έχει κολλήσει μην επηρεάζεται ...μόνο πεππα στη τιβί να παίζει στο σπίτι που  μ'αρέσει κι εμένα!

Κοριτσια μουυυυυ και που να σφίξουν οι ζέστες...

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Irinoula86 είπε:

κοιτα εγω ειμαι με τις μερες μου......... την προηγουμενη εβδομαδα ημουν χαλια

....ατονια...νευρα..... η ζεστη με επηρεαζε πολυ ηθελα αιρκοντισιον..... απο χθες..... είμαι άλλος ανθρωπος....μες στην τρελή χαρα και ενεργειααα...ουτε ζεστη νιώθω ούτε τίποτα.... εν τω μεταξύ είναι οι μέρες που θα είχα περίοδο κανονικά..... αυτό εχω παρατηρήσει σε εμένα.... η διάθεσή μου και οι αντιδράσεις μου ειναι όπως θα ήταν αν είχα ακόμα περίοδο και οι ημερομηνίες συμπίπτουν κιόλας.

Just now, Anastasia05 είπε:

Ειναι μια συγκεκριμένη ώρα κάθε μέρα που η ατονία μου βαράει κόκκινο. Εκεί 12:00-13:00 τη βγάζω μόνο ξάπλα με νεράκι κ δροσουλα. 

Ακόμη κ πολλή ζέστη να μην έχει εκείνη την ώρα, νιώθω ζαλαδα

Κ τσιμπάω κάτι αλμυρό κ μετά κάτι γλυκό κ πάλι νερό κ ξαπλα. 

Αυτές τις ώρες αποφεύγω να κάνω το οτιδήποτε καλού κακου. 

Μετά ειμαι μια χαρά. 

Αν είναι πολύ έντονες σε εσένα μήπως βοηθησει κάνα συμπλήρωμα,κατι. Να προσέχεις γιατί αλλάζει κ το κέντρο βάρους μας κ είμαστε επιρρεπείς στις τούμπες κ τα στραβοπατηματα κ με τη ζαλάδα είναι ακόμη πιο δυσκολα

Just now, Renez είπε:

@elenioz μωρέ το ξέρω κατά βάθος ότι είναι μια χαρά κ η αλήθεια είναι ότι κατά τη 1 έκανε ένα Γκλουκ σαν να γύρισε κωλοτουμπα τον ένιωσα..το έχω ξανά νιώσει..όχι απλή κλοτσιά αλλά ολόκληρη περιστροφή πρέπει να είναι..δε ξέρω αν καταλαβαίνετε..

Τεσπα...αλλά με έχει κακομαθει τον τελευταίο καιρό γτ τον ένιωθα κ το πρωί στη δουλειά..

@Jasmine@ μαναρακι μου εγώ αυτό το επαθα αν θυμάστε τη Δευτέρα που έφυγα 11:30 κακην κακως από τη δουλειά (ατονια και είχα κ μια στιγμή σκοτοδίνης..) μετά ήρθα σπίτι έφαγα κ εγώ γλυκό κ αλμυρό,άνοιξα air-condition κ κομπλέ..

Κ σήμερα από όταν βγήκα από το σπίτι στις 7 ξενέρωσα γτ να νιωσει το μαγουλακι μου τη πρωινή δροσουλα ένιωσα τη πρωινή ζέστη με υγρασία κ τρελάθηκα!! Μέχρι της 12 ήμουν ζαυλακωμενη κ δεν έκανα σχεδόν τπτ στο μαγαζί γτ ζεσταίνομουν πολύ..μετά ήπια τη σοκολάτα κ έστρωσα κάπως..τώρα ευτυχώς γύρισα σπίτι...

Όλα αυτά όπως τα περιγράφετε συν ότι νιώθω χέρια πόδια πως δε μπορώ να τα κουνήσω... έχω ζαλάδες εγώ κ πολύ καιρο αλλά κάθε φορά νιώθω χειρότερα νομίζω. Την Τρίτη θα Κάνω κ εξετάσεις να δω ποσό έχουν πέσει και τι θα μου πει ο γιατρός... 

SqfGp3.png

@elenioz σ' ευχαριστώ! Ελπίζω να περάσει γρήγορα γιατί δεν την παλεύω καλοκαιριατικα! 

@Jasmine@ προς το παρόν καλά είμαι με τη ζέστη, φαντάσου κλιματιστικό δεν έχω ανάψει ακόμα! Σήμερα νιώθω κάπως σαν να έβαλε ζέστη... Ζαλαδες δεν έχω...

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Κορίτσια μου, υπομονή με τη ζέστη και τις ζαλάδες... θέλει προσοχή βέβαια. Εγώ ευτυχώς δεν έχω τέτοια συμπτώματα προς το παρόν, αλλά αυτό το φούσκωμα και οι καούρες έχουν αρχίζει να με κουράζουν πάρα πολύ. Ούτε δυο κρακεράκια δε μπορώ να φάω χωρίς να υποφέρω μετά. Θα πρέπει να κάνω υπομονή άλλους 3μιση μήνες και λένε ότι θα είναι ακόμα χειρότερα από εδώ και πέρα.:wacko:

Κατά τα άλλα σήμερα είχα υπέρηχο! Όλα τα όργανα του μωρού φαίνονται να λειτουργούν μια χαρά. Ο μικρός μεγαλώνει, έχει φτάσει 680 γραμμάρια και είναι πολύ ζωηρός ώρες ώρες… ειδικά χθες το βράδυ με πέθανε στις κλωτσιές τόσο πολύ που πόνεσα και τρόμαξα. Αφού είναι όλα καλά όμως, εντάξει, χαλάλι του! Ήταν όμως σε πολύ άβολη στάση, κουλουριασμένος και με τα χεράκια του μπροστά, και δε μπορέσαμε να δούμε προσωπάκι πάλι. 

4 hours ago, Christinα said:

Μπραβο! Πάλι καλά να το περάσει γρήγορα!

Έτσι λέω κι εγώ! Ρώτησα κ την παιδίατρο κ μ είπε ότι ίσως υποσυνείδητα έχει αναστατωθει με το μωρό και τις αλλαγες αλλά δν νομίζω ! Έχει γενικά κάτι εκρήξεις θυμού κ γκρίνιας χωρίς λόγο, φάση θα είναι λες? Μου είπε να μην ανησυχώ πάντως κι ότι η ολοκληρωτική αλλαγή μας προβληματίζει!

Αν δεν είναι εφιάλτες, μπορεί απλά να περνάει άλμα ανάπτυξης. Ό,τι και να είναι πάντως θα περάσει!:wink:

• Μου αρέσει 6
  • Ευχαριστώ 1

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Άντε Ευακι μας γλυκό,μπράβο το αντράκι σου το όμορφο!! Την επόμενη φορά θα δείτε κ προσωπάκι θα δεις :)

Σημασία έχει πως είναι υγιής κ ζωηρός ;)

Εγώ εντάξει τον ένιωσα μετά το φαι το μεσημέρι 2 φορές(μόνο :evil:!!) Αλλά γερές ομολογω κ ρε κορίτσια..έκλαψα από ανακούφιση..το σκατό γμτ,να του χω τέτοια τρέλα πριν καν τον πιάσω στα χέρια μου..πωωωω σκεφτομαι πως θα νιώθω μετά!!

Από τότε κοιμήθηκα κ ησύχασε ξανά εκείνος,πήγα με τον άντρα μου μετά στο εμπορικό να αλλάξω από τα πρεναταλ κάτι ρουχαλακια ,κάτσαμε κ για ένα καφεδάκι κ γυρίσαμε πριν λίγο..τον νιώθω είναι αλήθεια πλέον απλά πολυυυ αμιδρα..όπως ήταν στις αρχές που τον πρώτο ένιωσα..<_<

Ελπιζω μετά τη καρπουζαρα που θα τσακίσω να πάρει μπρος..αχχχ αυτό το άγχος μου σήμερα!!

• Μου αρέσει 1

Εντάξει ναι σας επρηξα αλλά δε πειράζει για αυτό είναι οι φίλες :mrgreen:

Λοιποοοον κ μάγκας μετά τη καρπουζαρα όντως πήρε μπρος επιτέλους:x

Κ τον ένιωσε ξανά κ ο μπαμπακας του κ έγινε χαμουλης!! Εδώ κ μισή ώρα δίνει συνέχεια τη παρουσία του άλλες με δυνατές κ άλλες πιο απαλές..αλλά σημασία έχει πως τον νιώθω ξανά :x

Έχω να φάω καρπούζι όλο το καλοκαίρι ουυυυυ:D

Κ φυσικά πρόλαβα κ άλλαξα το ραντεβού μου από 1/7 που ήταν κανονικά σε 24/6 την Τετάρτη αυτή δλδ γτ δε κρατιομουν χεχε:P

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez said:

Άντε Ευακι μας γλυκό,μπράβο το αντράκι σου το όμορφο!! Την επόμενη φορά θα δείτε κ προσωπάκι θα δεις :)

Σημασία έχει πως είναι υγιής κ ζωηρός ;)

Εγώ εντάξει τον ένιωσα μετά το φαι το μεσημέρι 2 φορές(μόνο :evil:!!) Αλλά γερές ομολογω κ ρε κορίτσια..έκλαψα από ανακούφιση..το σκατό γμτ,να του χω τέτοια τρέλα πριν καν τον πιάσω στα χέρια μου..πωωωω σκεφτομαι πως θα νιώθω μετά!!

Από τότε κοιμήθηκα κ ησύχασε ξανά εκείνος,πήγα με τον άντρα μου μετά στο εμπορικό να αλλάξω από τα πρεναταλ κάτι ρουχαλακια ,κάτσαμε κ για ένα καφεδάκι κ γυρίσαμε πριν λίγο..τον νιώθω είναι αλήθεια πλέον απλά πολυυυ αμιδρα..όπως ήταν στις αρχές που τον πρώτο ένιωσα..<_<

Ελπιζω μετά τη καρπουζαρα που θα τσακίσω να πάρει μπρος..αχχχ αυτό το άγχος μου σήμερα!!

Είδες που τζάμπα αγχωνόσουν? Χαλαρά από εδώ και πέρα, εξάλλου είπαμε τα μωράκια σε αυτή τη φάση περνάνε μεγάλα διαστήματα μέσα στη μέρα που κοιμούνται και μόνο κάποια άλλα διαστήματα που κουνιούνται. Εφόσον τον νιώθεις πού και που μέσα στη μέρα/νύχτα είναι όλα μια χαρά!

Τί καλά που πήγατε βολτίτσα… και ψώνια και καφεδάκι! Κι εγώ με τον άντρα μου πήγαμε πριν λίγο έξω για μεσημεριανό (γιαπωνέζικο)! Μας έβγαλαν κάτι συνάδελφοι σαν αποχαιρετιστήριο γεύμα και ήταν πολύ ωραία! Ούτε θυμάμαι πόσο καιρό είχαμε να βγούμε έτσι έξω παρέα με φίλους/συναδέλφους!

Αχ, ούτε προσωπάκι ούτε καν σωματάκι δε μπορούσα να διακρίνω καλά σήμερα... τόσο κουλουριασμένος ήταν! Από όσο μπορούσα να καταλάβω όμως, μου φάνηκε πολύ πιο αδύνατος ή/και ψηλός, σαν να έβλεπα παιδάκι κουλουριασμένο αντί για μωράκι. Είναι λογικό βέβαια γιατί σε αυτή τη φάση ξεκινά να βάζει λίπος, αλλά το σουλούπι του μου φάνηκε πολύ διαφορετικό από πριν! Εν τω μεταξύ προσπάθησα να κλείσω ραντεβού σε αυτή την κλινική για 3D/4D υπέρηχο και δυστυχώς είναι γεμάτοι ραντεβού τις επόμενες δυο εβδομάδες. Βρήκα όμως μια κλινική στο Τέξας, που είναι και πιο φθηνή, οπότε σίγουρα θα πάω να το κάνω εκεί, να καταφέρω επιτέλους να δω τον μπέμπη μας καλά!:)

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Είδες που τζάμπα αγχωνόσουν? Χαλαρά από εδώ και πέρα, εξάλλου είπαμε τα μωράκια σε αυτή τη φάση περνάνε μεγάλα διαστήματα μέσα στη μέρα που κοιμούνται και μόνο κάποια άλλα διαστήματα που κουνιούνται. Εφόσον τον νιώθεις πού και που μέσα στη μέρα/νύχτα είναι όλα μια χαρά!

Τί καλά που πήγατε βολτίτσα… και ψώνια και καφεδάκι! Κι εγώ με τον άντρα μου πήγαμε πριν λίγο έξω για μεσημεριανό (γιαπωνέζικο)! Μας έβγαλαν κάτι συνάδελφοι σαν αποχαιρετιστήριο γεύμα και ήταν πολύ ωραία! Ούτε θυμάμαι πόσο καιρό είχαμε να βγούμε έτσι έξω παρέα με φίλους/συναδέλφους!

Αχ, ούτε προσωπάκι ούτε καν σωματάκι δε μπορούσα να διακρίνω καλά σήμερα... τόσο κουλουριασμένος ήταν! Από όσο μπορούσα να καταλάβω όμως, μου φάνηκε πολύ πιο αδύνατος ή/και ψηλός, σαν να έβλεπα παιδάκι κουλουριασμένο αντί για μωράκι. Είναι λογικό βέβαια γιατί σε αυτή τη φάση ξεκινά να βάζει λίπος, αλλά το σουλούπι του μου φάνηκε πολύ διαφορετικό από πριν! Εν τω μεταξύ προσπάθησα να κλείσω ραντεβού σε αυτή την κλινική για 3D/4D υπέρηχο και δυστυχώς είναι γεμάτοι ραντεβού τις επόμενες δυο εβδομάδες. Βρήκα όμως μια κλινική στο Τέξας, που είναι και πιο φθηνή, οπότε σίγουρα θα πάω να το κάνω εκεί, να καταφέρω επιτέλους να δω τον μπέμπη μας καλά!:)

Καλά έκανες κ έκλεισες για 3d εφόσον βρήκες ρε Ευακι μου..αξίζει πιστεύω κ σαν ενθύμιο να έχεις τέτοιες φωτό αλλά κ για εσένα σαν εμπειρία..

Εγώ από τη β επιπέδου κ μετά έχω το μούτρο του φόντο στο κινητό κ δε χορταινω να τον κοιταω.:x

Όλη αυτή η τρομάρα μου σήμερα με έκανε να νιώσω ακόμη περισσότερα συναισθήματα για τον μπέμπη μου..αυτα τα δακρυα που αυθόρμητα κυλούσαν από ανακούφιση όταν τον αισθάνθηκα αγαλιασαν όλη μου τη ψυχή κ με έκαναν να νιώσω αληθινά...μανούλα!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...