Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Και να βγει θα είναι ελάχιστο, ούτε που θα το καταλάβετε!! Μην αγχώνεσαι καθόλου!! 

Απλά όχι πολύ...πάθος στα μεμέ γιατί ετοιμάζονται για το νινακι!

μα εν τω μεταξύ επειδή έχουν  κ το μέγεθος που έχουν με πειράζει συνέχεια εκει, αλλά δεν τολμώ να πω τίποτα η δόλια , μην τον φοβίσω και μου τα κόψει όλα...σαν την @Renez ενα πράμα,  να φοβόμαστε να μιλήσουμε οι δόλιες!! :lol: 

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

μα εν τω μεταξύ επειδή έχουν  κ το μέγεθος που έχουν με πειράζει συνέχεια εκει, αλλά δεν τολμώ να πω τίποτα η δόλια , μην τον φοβίσω και μου τα κόψει όλα...σαν την @Renez ενα πράμα,  να φοβόμαστε να μιλήσουμε οι δόλιες!! :lol: 

Όχι ρε μη πεις τον φόβο σου για γάλα κτλ..άρχισε σιγά σιγά να λες πως έχουν αρχίσει κ γίνονται πολύ ευαίσθητα κ ότι σε πονάνε λίγο...κ όταν βλέπεις πως είναι πιο "επιθετικός" με τα μεμε λέγε του λίγο πιο σιγά γτ πονάς κ καλά..;)

Το κέρατο μου πάλι δε κρατήθηκα κ διάβασα το "έχασα το μωρό μου 31 εβδομαδων".. πφφφ κ αυτό επειδή είχε γίνει κόμπος στον ομφάλιο λώρο κ δεν οξυγονωταν το μωρό..

Πως γίνεται ρε γμτ μου? Πως? 31 εβδομαδων??? Χίλιες φορές να είχε γεννηθεί 7μηνιτικο..θα έμενε στη Μεν κάποιες ημέρες αλλά θα ζούσε..

• Λυπημένη/-ος 3

Just now, Renez είπε:

Όχι ρε μη πεις τον φόβο σου για γάλα κτλ..άρχισε σιγά σιγά να λες πως έχουν αρχίσει κ γίνονται πολύ ευαίσθητα κ ότι σε πονάνε λίγο...κ όταν βλέπεις πως είναι πιο "επιθετικός" με τα μεμε λέγε του λίγο πιο σιγά γτ πονάς κ καλά..;)

Το κέρατο μου πάλι δε κρατήθηκα κ διάβασα το "έχασα το μωρό μου 31 εβδομαδων".. πφφφ κ αυτό επειδή είχε γίνει κόμπος στον ομφάλιο λώρο κ δεν οξυγονωταν το μωρό..

Πως γίνεται ρε γμτ μου? Πως? 31 εβδομαδων??? Χίλιες φορές να είχε γεννηθεί 7μηνιτικο..θα έμενε στη Μεν κάποιες ημέρες αλλά θα ζούσε..

Κ εγώ πολλές φορές δεν κρατιέμαι, τα διαβάζω κ μετά λέω γιατί τα διάβασα;;;; Αστα άμα είναι να τύχει... σε μια γνωστή μου πέθανε στον 7ο μέσα στη μήτρα έτσι ξαφνικά! Αλλά μην πιάσουμε αυτά πάλι.... 

SqfGp3.png

Just now, Renez είπε:

Ρε συ το είχα διαβάσει αυτό κ λέω στο εμβρυολογο στην β επιπέδου δεν είναι επικίνδυνο που κουνιέται πολύ μην τυλιχτεί ο ομφάλιος λώρος;;;κ μου λέει ότι αυτό είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει γιατί είναι έτσι φτιαγμένος που δεν μπορεί να γίνει κόμπος....τι να πω ;;;

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μην τα διαβάζετε αυτά! Ότι μπορούμε κάνουμε και προσέχουμε, από κει κ πέρα είναι κ το γραφτό του καθενός... Αυτά διάβαζα στην πρώτη εγκυμοσύνη και είχα πάθει σοκ κ φοβιες... Τελικά μου ετυχε αυτό με τον κομπο:-?... Τέλειος κόμπος στον ομφάλιο που δεν φαίνεται σε κανέναν υπέρηχο! Απλά ήμουν τυχερη!

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Κορίτσια μην τα διαβάζετε αυτά! Ότι μπορούμε κάνουμε και προσέχουμε, από κει κ πέρα είναι κ το γραφτό του καθενός... Αυτά διάβαζα στην πρώτη εγκυμοσύνη και είχα πάθει σοκ κ φοβιες... Τελικά μου ετυχε αυτό με τον κομπο:-?... Τέλειος κόμπος στον ομφάλιο που δεν φαίνεται σε κανέναν υπέρηχο! Απλά ήμουν τυχερη!

Τι λες τώρα! Το είδατε όταν γεννήθηκε?

Q1jtp2.png

Ναι όταν βγήκε! Ο γιατρός μου είπε ότι πρώτη φορά το έβλεπε στην καριέρα του κ το έβγαλε κ φωτο! Το είχα ξαναανεφερει στο θέμα μας ότι κάτι μου είχε τύχει αλλά δεν ήθελα να αναφερθώ σε περισσότερες λεπτομέρειες!

l4uHp3.pnghqpcp3.png

ΑΧχχ ρε κοριτσουδια η αλήθεια είναι αυτή,ότι είναι να γίνει θα γίνει..

Εμείς πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο κ κάθε μέρα να δοξαζουμε τον Κύριο για την ευλογία που έχουμε μέσα μας..(κ έξω μας όσες είστε ηδη μανουλες..)

Κ μη ξεχνάμε.....τι είμαστε???? Γουλγιδο ομαδάρα με θετική ενέργεια κ σκέψη κ οοολα θα πάνε καλα;)

• Μου αρέσει 3

Just now, marianna1986 είπε:

Ναι όταν βγήκε! Ο γιατρός μου είπε ότι πρώτη φορά το έβλεπε στην καριέρα του κ το έβγαλε κ φωτο! Το είχα ξαναανεφερει στο θέμα μας ότι κάτι μου είχε τύχει αλλά δεν ήθελα να αναφερθώ σε περισσότερες λεπτομέρειες!

Απίστευτο! Πρώτη φορά το ακούω κ πολύ χαίρομαι που μπορεί να συμβεί κι αυτό.  Ευχαριστούμε πολύ που το μοιράστηκες μαζί μας

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια κι από μένα. Πάλι για παγωτά και μιλκσέικ μιλάτε?:P Πλάκα πλάκα καλή ιδέα... πάω να φτιάξω μια κρύα σοκολάτα τώρα!!!

Εγώ ένα περίεργο πράγμα, τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες δεν έχω βάλει ούτε γραμμάριο και σήμερα που ζυγίστηκα το πρωί είδα ότι έχασα κιόλας ένα κιλό. Παράξενο γιατί η κοιλιά μου συνεχίζει και μεγαλώνει. Ελπίζω να είναι όλα καλά και απλά να έχω ξεπρηστεί λίγο αυτές τις μέρες. Σήμερα είχαμε όρεξη για φαγητό και πήγαμε με τον άντρα μου στο αγαπημένο μας εστιατόριο για brunch (μάλλον τελευταία φορά, αφού φεύγουμε για τα καλά σε 9 μέρες)… πήρα ένα crock madame… τέλειο!:P 

7 hours ago, Irinoula86 said:

αχ κορίτσια έχω ένα θέμα....νιώθω ότι εκτός απο την κοιλιά μου μεγαλώνουν και χαλαρώνουν και τα μπουτάκια!!!! πάντα έιχα ένα θεματάκι εκεί αλλα τώρα νομίζω γίνεται πιο έντονο... τι να κάνω? απο γυμναστική? απο διατροφή???? τι άλλο να κόψω?

πάω να το πάρω για ώρα ανάγκης μήπως και δεν το ξαναβγάλει.....:P.....

Αυτό με τα μπούτια το παρατήρησα κι εγώ προχθές. Γενικά τα δικά μου ποτέ δεν ήταν μεγάλα (είμαι μονοκόμματη) αλλά σαν να είναι λίγο πιο μαλακά τώρα και πρόσεξα και λίγη κυτταρίτιδα... ίσως φταίει και η κατακράτηση υγρών. Πιστεύω ότι θα περάσει κι αυτό με τα άλλα συμπτώματα της εγκυμοσύνης.

Εσύ γενικά φρόντιζε να τρως υγιεινά (λαχανικά, φρούτα, βιολογικό κρέας και σιτηρά ολικής άλεσης κτλ.), περιόρισε τα γλυκά και ρίξε το στο περπάτημα όσο μπορείς. Γενικά επιτρέπεται και η ελαφριά άσκηση, εκτός βέβαια αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο θέμα ή σου το απαγόρευσε ο γιατρός σου. Αν σου το επιτρέπει, μπορείς να κάνεις λίγη prenatal yoga, καθίσματα που βοηθούν και στον τοκετό μετά (χωρίς άτσαλα σκυψίματα βέβαια) και λίγα ελαφριά βαράκια για τόνωση δικέφαλων/τρικέφαλων. Δες και στο youtube για prenatal ασκήσεις γυμναστικής.

Just now, Renez said:

Ναι, τρελαίνεσαι πραγματικά. Μία γνωστή της αδερφής μου το έπαθε αυτό στον 8ο μήνα, που είναι πολύ δύσκολο να συμβεί και σπανιότατο (γι'αυτό και οι αποβολές μετά το 1ο τρίμηνο και ειδικά μετά το 2ο τρίμηνο λένε ότι έχουν πάρα πολύ μικρή πιθανότητα) αλλά αν είναι να συμβεί κάτι τέτοιο θα συμβεί και δυστυχώς δε μπορείς να το προβλέψεις. Κι εγώ αγχώνομαι λίγο όταν νιώθω τον μικρό να κουνιέται πολύ ή να αλλάζει θέση. Να τον δω τουλάχιστον στον υπέρηχο αύριο καλά, να είμαι ήρεμη για λίγο. Ας ελπίζουμε όλα να συνεχίσουν να μας πηγαίνουν έτσι καλά μέχρι και το τέλος.

@marianna1986 μου, ούτε εγώ το θυμόμουν που το είχες ξαναπεί. Σπάνιο αλλά είδες που συμβαίνει... αφού όλα πήγανε καλά με το μωράκι σου αυτό έχει σημασία!

• Μου αρέσει 3

vNpVm5.png

Απαπαπα τέλος τέλος τέλος!!

Κόβω το σεξ!!

Μωρέ κόβεται το σεξ θα μου πει καμία Θεοπούλα από σας? Αμεεε κόβεται κυρίες μου!!

Τι να πω κ εγώ η αχάριστη αλλά τελευταία εβδομάδα που με ξανά προσέγγισε ο άντρας μου με τελευταία φορά προ ολίγου,όταν τελείωνα ένιωθα μάλλον από τον οργασμό μια σύσπαση στη μήτρα (που σας έλεγα κ τη προηγούμενη φορά..) η οποία βέβαια περνάει στο 2 λεπτό αλλά κ μόνο που την νιώθω μου χαλάει κάθε τι ωραίο που ένιωθα γτ με αγχωνει!!

Αφήστε που μετά τη σύσπαση σήμερα έκανα να νιώσω τον μπέμπη 2 ώρες όπου φρικαρα όπως καταλαβαίνετε!!! Μόνο που δεν γύρισα κατακόρυφο για να τον...ξυπνήσω μάλλον τον καημενο:rolleyes:

Τι γλυκό έφαγα,τι παγωμένο νερό με παγάκια,τι χαιδολογουσα τη κοιλιά μου,τι τον παρακαλαγα(ναι ναι με λόγια κανονικά..είπα μήπως τον πιάσω στο φιλότιμο χαχχα) τιιιιποτε...

Εν τέλη ξάπλωσα ανάσκελα(που συνήθως έτσι τον νιώθω κ περισσότερο) κ μου χάιδευε τη κοιλιά ο άντρας μου(χωρίς βέβαια να έχω μοιραστεί την ανησυχία μου μαζί του) απλά εκείνος χαρουμενος από εχθές που τον ένιωσε είπε να τον ξανά νιώσει κ τσουπ!! Την έκανε τη χάρη στον μπαμπά :x ησύχασε η καρδούλα της μαμάς :x

Ουφφφ αυτή η σημερινή μου φρίκη καλέ μου φιλενάδες..

Τετέλεσται!!

• Χαχα 2

Just now, Renez said:

Κόβω το σεξ!!

Μωρέ κόβεται το σεξ θα μου πει καμία Θεοπούλα από σας? Αμεεε κόβεται κυρίες μου!!

Τι να πω κ εγώ η αχάριστη αλλά τελευταία εβδομάδα που με ξανά προσέγγισε ο άντρας μου με τελευταία φορά προ ολίγου,όταν τελείωνα ένιωθα μάλλον από τον οργασμό μια σύσπαση στη μήτρα (που σας έλεγα κ τη προηγούμενη φορά..) η οποία βέβαια περνάει στο 2 λεπτό αλλά κ μόνο που την νιώθω μου χαλάει κάθε τι ωραίο που ένιωθα γτ με αγχωνει!!

Αφήστε που μετά τη σύσπαση σήμερα έκανα να νιώσω τον μπέμπη 2 ώρες όπου φρικαρα όπως καταλαβαίνετε!!! Μόνο που δεν γύρισα κατακόρυφο για να τον...ξυπνήσω μάλλον τον καημενο:rolleyes:

Τι γλυκό έφαγα,τι παγωμένο νερό με παγάκια,τι χαιδολογουσα τη κοιλιά μου,τι τον παρακαλαγα(ναι ναι με λόγια κανονικά..είπα μήπως τον πιάσω στο φιλότιμο χαχχα) τιιιιποτε...

Εν τέλη ξάπλωσα ανάσκελα(που συνήθως έτσι τον νιώθω κ περισσότερο) κ μου χάιδευε τη κοιλιά ο άντρας μου(χωρίς βέβαια να έχω μοιραστεί την ανησυχία μου μαζί του) απλά εκείνος χαρουμενος από εχθές που τον ένιωσε είπε να τον ξανά νιώσει κ τσουπ!! Την έκανε τη χάρη στον μπαμπά :x ησύχασε η καρδούλα της μαμάς :x

Τετέλεσται!!

Χαχα, μην πανικοβάλεσαι καλέ και σου βγαίνει και ξινό! Είδες τί καλό παιδί όμως, έκανε την χάρη και σε σένα και στον μπαμπά του!:wink:

vNpVm5.png

Just now, Renez είπε:

Κόβω το σεξ!!

Τετέλεσται!!

Και milkshake κ σεξ σε μια μέρα;;;; Ε αυτό πάει πολύ!χαχχαχαχα 

τι κανετε κορίτσια μου;

• Χαχα 3

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Και milkshake κ σεξ σε μια μέρα;;;; Ε αυτό πάει πολύ!χαχχαχαχα 

τι κανετε κορίτσια μου;

Χαχχαα έχω θράσος είναι η αλήθεια!!

Θα σε αποτελειώσει λέγοντας σου ότι ειμαι ξάπλα στο καναπέ,χαζεύω τιβι κ πίνω μια fix άνευ συνοδευόμενη από παγωτό νιρβάνα καραμέλα..λαλαλαλα....

Εσείς..??? Πείτε μου πως δεν είμαι μόνο εγώ τόσο γουρούνα.....:ph34r:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...