Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Ninamc είπε:

Καλημεραααα κορίτσια... Πήγα λιντλ.. Μόλις πηρα το πιο κοριτσίστικα ροζ travel set  για την κοράκλααα μου χαχαχα

Είχα παρει και για τον γιο με τον δεινόσαυρο όλα μπλε εεε

Τώρα πηρα με την κοκκινομάλλα τη γοργονα.... Πολυ ροοοζζζζζ @Christinα @Annou @DemiMom @OctoberMom @Hope89 @Hliolousti @Jasmine@ @EugenJen @Mariamaraki @elenioz @demifilol και επειδή το χω ήδη δυο χρόνια του γιου.. Σας λέω αξίζει Ιιιι

Καλη δουλειά σε όλες!!! 

Καλημέρα σε όλες κορίτσια!!!!

Α ρε Νίνα τί μας κάνεις!!!!!!θέλει να πάω να δω αν έμεινε τίποτα και για τη δικιά μου τη γοργόνα!Φαίνεται πολύ πρακτικό!

Κι ο δεινόσαυρος όμως τα σπάει για αγορακια!!!

Καλά ταξίδια κορίτσι μου με την υπέροχη μεξικάνικη οικογένειά σου!:wub:

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα!!! Τώρα στην εγκυμοσύνη μη ζοριστείς με γυμναστική κλπ... μόνο περπατημα για να κρατάνε την τόνωση οι μύες! Μετά τη γεννα ότι διατροφή κ να κανείς δε μπορείς να χάσεις πόντους από ένα σημείο... θέλει σωστή διατροφή, μείωση στα λιπαρά, κ γυμναστική: καθίσματα, προβολές, άρσεις,τρέξιμο περπατημα. Πρώτα ξεκινάς με το βάρος του σώματος, μετά λάστιχα, κ στο τέλος που θα δεις κ διαφορά ΒΑΡΗ! Μην τα φοβάστε τα βάρη, κάνουν θαύματα!

αρχίζω περπάτημα στην αυλή του σπιτιου......χιχιχ...δεν αντέχω παραπάνω.....

• Χαχα 3

Καλημερούδια! 

@Ninamc Πόσο όμορφα!!! Μπήκα τώρα στο site τους και τα είδα. 

@Irinoula86 Και εγώ το νιώθω κορίτσι μου. Μπούτια, ποπό, λεκάνη (που έχει ανοίξει κ πάρα πολύ) εχουν μια χαλάρωση. Έχω σταματήσει και την γυμναστική (δεν με αφήνει με τίποτα η γυναικολόγος - ήταν κατηγορηματική από την αρχή) όποτε μάλλον θα πρέπει να το βάλουμε στο πρόγραμμα και να κάνουμε δουλίτσα μόλις γεννησουμε :) 

• Μου αρέσει 1

Just now, Anastasia05 είπε:

Εντάξει τρελάθηκα με τον δεινοσαυρο! Ελπίζω να το προλάβω!!

Είναι τέλειο με τον δεινόσαυρο σας λεωωωω

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα! 

Μεγεια το σετ @Ninamc! Μου αρεσε κ εμένα και το έδειξα στη δικιά μου μήπως το θέλει για δώρο γενεθλίων αλλά δεν της άρεσε... Ο,τι δεν έχει πάνω την peppa ή τη frozen πάει άπατο...

Χαχαχα εγώ πιστευω η δικιά μου θα το λατρευει... Χαχα ευχαριστουμε. Εχω ξαναπεί Αριελ με φώναζαν... 

Just now, Christinα είπε:

Καλημέρα!

@Ninamc πολύ όμορφα! Καλές βόλτες! Υπάρχει μικρή πιθανότητα να το προλάβω κλαψ ...μόνο το Σάββατο προλαβαίνω να πάω... 

Καλές βόλτες με τα μωράκια κορίτσια!

Ευχαριστουμε... Αχ κρίμα... Θα ταν τέλειο για την μπουμπουκια σας... Θα το ξαναβγάλει μη σκας... 

Just now, Hliolousti είπε:

Καλημέρα σε όλες κορίτσια!!!!

Α ρε Νίνα τί μας κάνεις!!!!!!θέλει να πάω να δω αν έμεινε τίποτα και για τη δικιά μου τη γοργόνα!Φαίνεται πολύ πρακτικό!

Κι ο δεινόσαυρος όμως τα σπάει για αγορακια!!!

Καλά ταξίδια κορίτσι μου με την υπέροχη μεξικάνικη οικογένειά σου!:wub:

Ευχαριστουμεεεε να σαι παντα καλά.... Ευχαριστωωωω είναι όντως πολυ πρακτικο γτ τα χει όλα μέσα και σε καλή τιμή. Και καθαρίζεται και πολυ ευκολα. Το χω λιώσει σου λέω τον δεινόσαυρο. Μια φορά τν χρόνο τα βγάζει.. Τέτοια εποχη

Just now, elenioz είπε:

Καλημερούδια! 

@Ninamc Πόσο όμορφα!!! Μπήκα τώρα στο site τους και τα είδα. 

@Irinoula86 Και εγώ το νιώθω κορίτσι μου. Μπούτια, ποπό, λεκάνη (που έχει ανοίξει κ πάρα πολύ) εχουν μια χαλάρωση. Έχω σταματήσει και την γυμναστική (δεν με αφήνει με τίποτα η γυναικολόγος - ήταν κατηγορηματική από την αρχή) όποτε μάλλον θα πρέπει να το βάλουμε στο πρόγραμμα και να κάνουμε δουλίτσα μόλις γεννησουμε :) 

Ασε είναι τρέλα... Εμένα όλα μ αρεσαν. Μα για την κοράκλα μ ήθελα τη γοργονααα

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

9 ώρες πρίν, Ninamc είπε:

Καλησπερουδια και καληνυχτουδια... Είδα κ εγώ υγρό να τρέχει από τις θηλες, χωρίς να τα πειραξω... Στην 1η το χα δει γυρω στον 8ο... 

Να κ η τρίτη γαλατοπαραγωγος μας χαχαχαχα

πρίν από 4 λεπτά , Irinoula86 είπε:

καλα έκανες και με ξέχασες.......!!!!γτ είμαι στην κατηγορία με τα αγόρια!!!! είδα τον δεινοσαυρο ομως και ήταν τέλειοςςςςς.............και η γοργόνα όμως φανταστική!!!

Εκεί ρε φίλε να μας βάλουν όλες στα ροζ με το ζόρι απαπαπα :mrgreen:

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα!!! Τώρα στην εγκυμοσύνη μη ζοριστείς με γυμναστική κλπ... μόνο περπατημα για να κρατάνε την τόνωση οι μύες! Μετά τη γεννα ότι διατροφή κ να κανείς δε μπορείς να χάσεις πόντους από ένα σημείο... θέλει σωστή διατροφή, μείωση στα λιπαρά, κ γυμναστική: καθίσματα, προβολές, άρσεις,τρέξιμο περπατημα. Πρώτα ξεκινάς με το βάρος του σώματος, μετά λάστιχα, κ στο τέλος που θα δεις κ διαφορά ΒΑΡΗ! Μην τα φοβάστε τα βάρη, κάνουν θαύματα!

Καλά εντάξει..κουραστηκα πρωί πρωί!! Πάω να τσακίσω το milkshake μου :ph34r:

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Ναι ναι νιώθω ήδη αγελάδα... Είναι huge  η διαφοραααα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Renez είπε:

Ρε αθεόφοβη!!!! Milkshake????? Σοκολάτα;;;; Αχ είχαμε πάει χθες για καφέ κ το ζαχάρωνα.... πήρα ένα τσάι χωρίς ζάχαρη κ το βάφτισα milkshake!

• Χαχα 2

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ρε αθεόφοβη!!!! Milkshake????? Σοκολάτα;;;; Αχ είχαμε πάει χθες για καφέ κ το ζαχάρωνα.... πήρα ένα τσάι χωρίς ζάχαρη κ το βάφτισα milkshake!

Γλυκουλι μου... Για την ακρίβεια ήπια σοκολάτα παγωμένη..δε ξέρω αν έχουν τρελή διάφορα σε θερμίδες βέβαια...

Μααααα το σάκχαρο μου ήταν κάτω του ορίου κυρία μου στις τελευταίες εξετάσεις!! Το ζητάει το μπεμπέ δε φταίω!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Γλυκουλι μου... Για την ακρίβεια ήπια σοκολάτα παγωμένη..δε ξέρω αν έχουν τρελή διάφορα σε θερμίδες βέβαια...

Μααααα το σάκχαρο μου ήταν κάτω του ορίου κυρία μου στις τελευταίες εξετάσεις!! Το ζητάει το μπεμπέ δε φταίω!!

Αφού το ζητάει ο προσοντουχος μη του χαλάς χατήρι... χαχαχαχαχα έχουν μεγάλη διαφορά!το milkshake είναι πιο βαρύ...

SqfGp3.png

Πήραμε το σετ με τις παιδικές τσαντουλες από λιντλ κ είναι υπέροχο!!

:wub:

Ευχαριστούμε Νίνα για τη πληροφορία!!

Είδα ότι έχει κ προστατευτικά κρεβατιού! Ήθελα να πάρω αλλά δεν κάνει για το δικό μας! Κ ωραία παιδικά t shirt!!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Πήραμε το σετ με τις παιδικές τσαντουλες από λιντλ κ είναι υπέροχο!!

:wub:

Ευχαριστούμε Νίνα για τη πληροφορία!!

Είδα ότι έχει κ προστατευτικά κρεβατιού! Ήθελα να πάρω αλλά δεν κάνει για το δικό μας! Κ ωραία παιδικά t shirt!!

Τελεια αντε καλά ταξίδια φίλη μουυυυ

Να το χαρειτεεεε

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Renez είπε:

Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλη μου, έχω τσακίσει τα παγωτίνια ,τι γυμναστικες και ασκήσεις λενε?? την άλλη εβδομάδα έχω καμπύλη ζαχάρου και απο μεσα μου κλαίω μετά από κάθε παγωτίνι!!

εν τω μεταξύ μου έχετε δημιουργήσει τέτοια φοβία με το στήθος που στάζει , που όλη την ώρα τσεκάρω, και έχω και την αγωνία μην γίνει κανενα ευτράπελο την ώρα των τρυφερών περιπτύξεων!! επίσης στον ύπνο μου είδα οτι θήλαζα ένα μωρό που δεν ήταν δικό μου για να προετοιμάσω λέει το στήθος μου, οδεύω με σίγουρα βήματα στην τρέλα!! :lol: 

• Χαχα 7

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλη μου, έχω τσακίσει τα παγωτίνια ,τι γυμναστικες και ασκήσεις λενε?? την άλλη εβδομάδα έχω καμπύλη ζαχάρου και απο μεσα μου κλαίω μετά από κάθε παγωτίνι!!

εν τω μεταξύ μου έχετε δημιουργήσει τέτοια φοβία με το στήθος που στάζει , που όλη την ώρα τσεκάρω, και έχω και την αγωνία μην γίνει κανενα ευτράπελο την ώρα των τρυφερών περιπτύξεων!! επίσης στον ύπνο μου είδα οτι θήλαζα ένα μωρό που δεν ήταν δικό μου για να προετοιμάσω λέει το στήθος μου, οδεύω με σίγουρα βήματα στην τρέλα!! :lol: 

Χαχαχχα τι καμμένο όνειρο ρε φίλη?! Χαχαχαχα

Να πεις στον αντρουλη σου να μην σου πολύ πασπατευει το στήθος καλύτερα..απαλές κινήσεις με αγάπη παρακαλώ!! 

Αλλά μη τρελαίνεσαι κ αυτό που βγαίνει δεν είναι κ με καμία τρελή ροή..απλά θα δεις πχ λιγα υγρά στη μπλούζα σου ή το σουτιέν..κ σκέψου όχι κάθε μέρα ..εμένα εκείνη η φορά ήταν τα πιο πολλά στη μπλούζα που είδα που είχε μια στρογγυλή στάμπα κ έκτοτε έδω κ 2 περίπου εβδομάδες έχω ξανά δει 2-3 φορές λίγο..

• Μου αρέσει 1

Just now, EugenJen είπε:

Και να βγει θα είναι ελάχιστο, ούτε που θα το καταλάβετε!! Μην αγχώνεσαι καθόλου!! 

Απλά όχι πολύ...πάθος στα μεμέ γιατί ετοιμάζονται για το νινακι!

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...