Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Irinoula86 είπε:

Κορίτσι μου γλυκο μπραβο στα κορίτσια σου!!!!!!!! Όλα θα είναι καλά μην ανησυχείς...... Αυτό που όλα μοιάζουν με τους μπαμπάδες μας πως το βλέπετε???? Είπε καμια μας ότι το μωρό έμοιαζε στη μαμά??? Δεν νομίζω...... Μήπως είναι στημένο το παιχνιδι??? Χιχι

Έχω ελπιδες!! Δεν τον είδα καλά στη β επιπέδου, τέλος του μήνα όμως ελπίζω να τον δω καλυτερα!!

Ο πρώτος μου από τον υπέρηχο φαινόταν ιιιιιδιος ο μπαμπάς του!! Περιμένω να δω κ τον δεύτερο,άμα μας αφήσει!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

4 ώρες πρίν, EugenJen είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!!γίνεται ένας πανικούλης στην δούλεια, τώρα κατάφερα μαζί με το ταπεράκι μου να βρω χρόνο να σας διαβάσω...

@Christinα Αν μπορείς να μου πεις πως λέγεται η κρεμούλα να την ψάξω!!

@Hope89 κορίτσι μου τώρα ξέρω οτι η χαρά σου βγήκε ξυνή, αλλά να μην σε παίρνει από κάτω, το παιδάκι σου θα έχει φυσιολογική ζωή με ένα νεφρό, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχεις τέλεια αποτελέσματα και να μείνει εκεί!!

@Annou δεν το έχω πολυψάξει να σου πω την αλήθεια , αλλά από συζητήσεις και με άλλες μανούλες δεν με βλέπω να κρατάω βλαστοκύτταρα, η γιατρός μου δεν μου το έχει αναφέρει καν , δεν ξέρω βέβαια μήπως είναι και νωρις ακόμα...

Ήταν της welleda! Μπες σε 1 φαρμακειοσαιτ και αναζήτησε τα προϊόντα της εταιρίας δεν είναι πολλά θα τη δεις!

Κορίτσια λέω welleda να πάρω για τη μπεμ πα αλλά κ τη κρεμουλα για τη κοιλίτσα μου! Μόνο μπεμπικη κρέμα προσώπου έχω δοκιμάσει, τα έχει καμμία σας χρησιμοποιήσει? Μου φαίνονται πιο αγνά.

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Έχω ελπιδες!! Δεν τον είδα καλά στη β επιπέδου, τέλος του μήνα όμως ελπίζω να τον δω καλυτερα!!

Ο πρώτος μου από τον υπέρηχο φαινόταν ιιιιιδιος ο μπαμπάς του!! Περιμένω να δω κ τον δεύτερο,άμα μας αφήσει!!

Αν είναι κ ο δευτερος ίδιος ο μπαμπάς είναι στημένο τέλος..... 

• Χαχα 1

Αν είναι κ ο δευτερος ίδιος ο μπαμπάς είναι στημένο τέλος..... 

Ο πρώτος ξεκίνησε ίδιος ο μπαμπάς! Τώρα είναι 50-50:wub:

Αν όμως ξεκινήσει κ ο δεύτερος έτσι..κάτι δε κάνουμε καλά κορίτσια!!!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα κορίτσια... Πήγα λιντλ.. Μόλις πηρα το πιο κοριτσίστικα ροζ travel set  για την κοράκλααα μου χαχαχα

Είχα παρει και για τον γιο με τον δεινόσαυρο όλα μπλε εεε

Τώρα πηρα με την κοκκινομάλλα τη γοργονα.... Πολυ ροοοζζζζζ @Christinα @Annou @DemiMom @OctoberMom @Hope89 @Hliolousti @Jasmine@ @EugenJen @Mariamaraki @elenioz @demifilol και επειδή το χω ήδη δυο χρόνια του γιου.. Σας λέω αξίζει Ιιιι

Καλη δουλειά σε όλες!!! 

• Μου αρέσει 10

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Καλημεραααα κορίτσια... Πήγα λιντλ.. Μόλις πηρα το πιο κοριτσίστικα ροζ travel set  για την κοράκλααα μου χαχαχα

Τώρα πηρα με την κοκκινομάλλα τη γοργονα.... Πολυ ροοοζζζζζ @Christinα @Annou @DemiMom @OctoberMom @Hope89 @Hliolousti @Jasmine@ @EugenJen @Mariamaraki @elenioz @demifilol και επειδή το χω ήδη δυο χρόνια του γιου.. Σας λέω αξίζει Ιιιι

Καλη δουλειά σε όλες!!! 

καλημέρα!!!!!!είναι τέλειοοοο!!!!!εγω το έδειξα στον άντρα μ και με είπε τρελη πρωί πρωί..........μπορεί να παω να το πάρω μόνη...... χαχαχαχα......καλες βόλτεςςςς να εχετε και καλα ταξίδια!!!!

• Μου αρέσει 1

καλημέρα!!!!!!είναι τέλειοοοο!!!!!εγω το έδειξα στον άντρα μ και με είπε τρελη πρωί πρωί..........μπορεί να παω να το πάρω μόνη...... χαχαχαχα......καλες βόλτεςςςς να εχετε και καλα ταξίδια!!!!

Καλε σε ξέχασα εσένα καλημερουδια... Αγόρι η κορίτσι έχετε? Δεν θυμαμαι

Με το καλοοο 

Εμένα ο δικός μου ξεσάλωσε με το ροοοζζζζζ μου είπε να τα αφήσω στο σαλόνι να τα βλέπει όλα ροζ να αρχίσει να συνηθίζει... Από τα μπλε εεε στα ροοοζζζζζ χαχα

Να πας να το παρεισ. Το πηρα και για δώρο το μπλε για την κολλητή μ που χει αγορακι

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Καλε σε ξέχασα εσένα καλημερουδια... Αγόρι η κορίτσι έχετε? Δεν θυμαμαι

καλα έκανες και με ξέχασες.......!!!!γτ είμαι στην κατηγορία με τα αγόρια!!!! είδα τον δεινοσαυρο ομως και ήταν τέλειοςςςςς.............και η γοργόνα όμως φανταστική!!!

• Μου αρέσει 1

καλα έκανες και με ξέχασες.......!!!!γτ είμαι στην κατηγορία με τα αγόρια!!!! είδα τον δεινοσαυρο ομως και ήταν τέλειοςςςςς.............και η γοργόνα όμως φανταστική!!!

Χαχαχα αγοράρος λοιποννν

Εγώ το έχω λιώσει.. Παντου παω με αυτό. Ακόμα και στον παιδιατρο... Παντου.. Εμείς το μπλε με το δεινόσαυρο έχουμε. Και το χω παρει δωρο στη νυφη μ γτ γέννησε με κοντά κοντά.. Και τώρα στην φίλη μ που γεννάει κ εκείνη... 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

αχ κορίτσια έχω ένα θέμα....νιώθω ότι εκτός απο την κοιλιά μου μεγαλώνουν και χαλαρώνουν και τα μπουτάκια!!!! πάντα έιχα ένα θεματάκι εκεί αλλα τώρα νομίζω γίνεται πιο έντονο... τι να κάνω? απο γυμναστική? απο διατροφή???? τι άλλο να κόψω?

Just now, Ninamc είπε:

Χαχαχα αγοράρος λοιποννν

Εγώ το έχω λιώσει.. Παντου παω με αυτό. Ακόμα και στον παιδιατρο... Παντου.. Εμείς το μπλε με το δεινόσαυρο έχουμε. Και το χω παρει δωρο στη νυφη μ γτ γέννησε με κοντά κοντά.. Και τώρα στην φίλη μ που γεννάει κ εκείνη... 

πάω να το πάρω για ώρα ανάγκης μήπως και δεν το ξαναβγάλει.....:P.....

αχ κορίτσια έχω ένα θέμα....νιώθω ότι εκτός απο την κοιλιά μου μεγαλώνουν και χαλαρώνουν και τα μπουτάκια!!!! πάντα έιχα ένα θεματάκι εκεί αλλα τώρα νομίζω γίνεται πιο έντονο... τι να κάνω? απο γυμναστική? απο διατροφή???? τι άλλο να κόψω?

πάω να το πάρω για ώρα ανάγκης μήπως και δεν το ξαναβγάλει.....:P.....

Καλημέρα!!! Τώρα στην εγκυμοσύνη μη ζοριστείς με γυμναστική κλπ... μόνο περπατημα για να κρατάνε την τόνωση οι μύες! Μετά τη γεννα ότι διατροφή κ να κανείς δε μπορείς να χάσεις πόντους από ένα σημείο... θέλει σωστή διατροφή, μείωση στα λιπαρά, κ γυμναστική: καθίσματα, προβολές, άρσεις,τρέξιμο περπατημα. Πρώτα ξεκινάς με το βάρος του σώματος, μετά λάστιχα, κ στο τέλος που θα δεις κ διαφορά ΒΑΡΗ! Μην τα φοβάστε τα βάρη, κάνουν θαύματα!

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Just now, Ninamc είπε:

Καλη δουλειά σε όλες!!! 

Εντάξει τρελάθηκα με τον δεινοσαυρο! Ελπίζω να το προλάβω!!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Καλημέρα! 

Μεγεια το σετ @Ninamc! Μου αρεσε κ εμένα και το έδειξα στη δικιά μου μήπως το θέλει για δώρο γενεθλίων αλλά δεν της άρεσε... Ο,τι δεν έχει πάνω την peppa ή τη frozen πάει άπατο...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...