Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

πρίν από 33 λεπτά , Hope89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Εχθές είχαμε τη β επιπέδου κ δυστυχώς δεν ήταν όλα καλά... Το ένα μας κοριτσακι όπως φαίνεται έχει μόνο ένα νεφρό... Ο γιατρός μας είπε ότι θα είναι όλα καλά κ υπάρχει πολύς κόσμος που δεν το ξέρει καν κ ζει μια φυσιολογική ζωή.. καταλαβαίνετε πως νιώσαμε.. συνήθως είναι τυχαίο γεγονός, αλλά υπάρχει κ μεγάλη κληρονομικότητα οπότε μας είπε να κάνουμε έναν υπέρηχο κ εμείς κ ο μικρός μας.. επίσης σε ένα πολύ μικρό ποσοστό συνδέεται με σύνδρομα κ μας πρότεινε να κάνουμε τον μη επεμβατικο αιματολογικο έλεγχο που το στέλνουν στην Αμερικη, παρότι όλα φαίνονται καλά κ δεν πίστευει ότι κρύβεται κατι.. αλλά επειδη θέλαμε να μας φύγει από το μυαλό σήμερα έδωσα αίμα κ σε δύο εβδομάδες θα έχουμε τα αποτελέσματα.. Το άλλο κοριτσάκι ευτυχώς είναι καλά.. αυτα τα νέα από εμάς!

Καλησπέρα κορίτσι μου!!!

Όλα καλά θα πάνε,και οι εξετάσεις θα βγούνε τέλειες και τα μωρά σου θα τα βλέπεις και θα τα ξαναβλεπεις στους υπερήχους και θα τα γεννήσεις και θα τα αγκαλιάσεις και θα γίνουν ολόκληρες κοπελαρες και γυναίκες και τίποτα πια δε θα σου θυμίζει αυτή τη μέρα που ο γιατρός σου είπε πως η μία έχει ένα νεφρό...Τόσο φυσιολογική θα είναι η ζωή και των δυο τους!

Τα νεφρά είναι τα φίλτρα του σώματός μας και το κοριτσάκι σου το έχει!Το ότι είναι ένα,δεν σημαίνει κάτι όπως είπαν και τα κορίτσια!Ο,τι μπαίνει στο σώματακι της θα φιλτράρεται κανονικά απλά από ένα νεφρό!

Από την άλλη είναι απόλυτα φυσιολογικό να σε αγχωσε αυτό το νέο δεδομένο!όλες μας αγχωνόμαστε όταν μας ανακοινώνεται κάτι που δεν το ξέραμε...Όμως μετά θα ενημερωθείς,θα το δεις πιο καθαρά,θα συνεχιστεί η εγκυμοσύνη σου πρώτα ο Θεός υπέροχα και θα πάρεις στην αγκαλιά σου δύο υγιεστατες κορούλες!!!!

Δυο φιλιά σου στέλνω στην κοιλίτσα σου και μια αγκαλιά σε εσένα!

Θετική σκέψη!!!!

• Μου αρέσει 7

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

πρίν από 52 λεπτά , Anastasia05 είπε:

Κορίτσι μου κουράγιο κ υπομονή μέχρι να βγούνε τα αποτελέσματα. Καλά έκανε κ σας καθησυχασε ο γιατρός σου. Μακάρι οι υπόλοιπες εξετάσεις να είναι ενταξει.

Οι σκέψεις μου μαζί σας, θα περιμένουμε υπόλοιπα νέα

πρίν από 15 λεπτά , EugenJen είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!!γίνεται ένας πανικούλης στην δούλεια, τώρα κατάφερα μαζί με το ταπεράκι μου να βρω χρόνο να σας διαβάσω...

@Christinα Αν μπορείς να μου πεις πως λέγεται η κρεμούλα να την ψάξω!!

@Hope89 κορίτσι μου τώρα ξέρω οτι η χαρά σου βγήκε ξυνή, αλλά να μην σε παίρνει από κάτω, το παιδάκι σου θα έχει φυσιολογική ζωή με ένα νεφρό, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχεις τέλεια αποτελέσματα και να μείνει εκεί!!

@Annou δεν το έχω πολυψάξει να σου πω την αλήθεια , αλλά από συζητήσεις και με άλλες μανούλες δεν με βλέπω να κρατάω βλαστοκύτταρα, η γιατρός μου δεν μου το έχει αναφέρει καν , δεν ξέρω βέβαια μήπως είναι και νωρις ακόμα...

Just now, Eva137 είπε:

Γεια σας βρε κορίτσια με τις ανατροπές σας... φτάνει όμως, μου συγχίζετε και την @Renez!:P

Φαντάζομαι πώς στεναχωρηθήκατε κοπέλα μου, αλλά προσπάθησε να μην το αφήσεις αυτό να σας κόψει την χαρά. Πραγματικά με ένα νεφρό μπορείς να ζήσεις φυσιολογικά και πολλοί δεν το ξέρουν καν, ακριβώς όπως σου το είπε ο γιατρός. Η μια γιαγιά μου έζησε μια ζωή με ένα νεφρό και την χάσαμε στα γεράματα από άσχετους λόγους. Εφόσον τα μωράκια σας και τα δυο αναπτύσσονται ομαλά και με καλούς ρυθμούς, θα πάρετε με το καλό και τα αποτελέσματα του cell-free DNA τεστ και θα ηρεμήσετε. Όλα καλά θα πάνε!

Just now, DemiMom είπε:

Καλή μου μη στεναχωριέσαι!! Όλα θα πάνε μια χαρά. Εφόσον σε καθησυχασε κ ο γιατρός μη φοβάσαι τίποτα! Έχε πίστη και όλα θα κυλήσουν καλά. Η Παναγία μαζί σας! Περιμένουμε τα ευχάριστα νέα σου! 

Just now, marianna1986 είπε:

Κοριτσάκι μου μην αγχώνεσαι και μη στεναχωριέσαι! Ο γιατρός σου έχει δίκιο! Όλα καλά θα πάνε! Έχω φίλη με ένα νεφρό και έχω κ φίλη που έχει τρία νεφρά! Όλα καλά! Καλά αποτελέσματα!

Μα τι επαθαν τα μωράκια μας, πολλά θέματα με τα νεφρακια τους...

Just now, OctoberMom είπε:

Ωωω μωρέε... εντάξει, είναι αλήθεια οτι αυτό συμβαίνει καμιά φορά αλλά δεν επηρεάζει την ποιότητα ζωής, καλά έκανες κι έκανες τον έλεγχο να σας φύγει η ιδέα πάντως!

Οι σκέψεις μας μαζί σου <3

Just now, Marti είπε:

Κορίτσι μου ευχομαι να πανε ολα καλα!!! Αν αυτό σε καθησυχάζει εχω εναν φίλο που είναι με ενα νεφρο και όπως είπε και η @OctoberMom ζει τελείως φυσιολογικά! 

Just now, Ninamc είπε:

Η Παναγία μαζί σας!!! Όλα θα πανε καλα και δεν θα υπάρχει θέμα στο παιδακι σας. Η μαμά μου ζει με ένα νεφρό. Βέβαια δεν γεννήθηκε έτσι μα από τα 23 της ζει με ένα νεφρό. Και τώρα είναι 50. Λοιπόν σκέψου θετικά και καλα αποτελέσματα. Απλά θα την προσεχετε λίγο παραπανω. Δεν είναι κάτι αυτό. Ευχομαι να πανε ολα καλα και να ναι και τα δυο γερά και δυνατά και εσεισ από πανω τους 

Just now, Mariamaraki είπε:

@Hope89 καταλαβαίνω είναι μεγάλη στεναχώρια..ομως ο γιατρός σας σας καθησύχασε .. όλα καλά θα πάνε και θα ειναι καλά τα κοριτσακια σας! Κάνε υπομονή!

Just now, Renez είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου!!

Καταρχας πάμε στο θέμα του νεφρού,δε θα το πω καν δυσάρεστο γιατί καλό μου αν βγουν όλα καλά κ στις αιματολογικές ( που εννοείται πολύ καλά κάνατε κ τις κάνατε!!!!) Κ πάμε με το σκεπτικό πως όλα καλά θα βγουν ,όπως είπαν κ οι φίλες μας θα έχει μια φυσιολογικοτατη ζωή οπότε δεν βλέπω κανέναν απολύτως λόγο στεναγχωριας κ ανησυχίας. Κατανοώ απόλυτα κάθε σου φόβο κ άγχος όμως για τα παιδιά σου πρέπει να τα αποβάλλεις αυτά τα συναισθήματα κ να κρατησεις την πίστη κ την αισιοδοξία σου!! Είδες πως εδώ μόνο στον ιντερνετικό μικρόκοσμο μας πάνω από τις μισές ,μαζί με εμένα ,σου είπαμε πως έχουμε κάποιον συγγενη- φιλο-γνωστο ο οποίος ζει κανονικοτατα με το ένα νεφρό χωρίς καμιιια απολύτως διαφορά από κάποιον άλλο άνθρωπο κ εφόσον στο επιβεβαίωσε αυτό κ ο γιατρός σας ηρεμίσε κ απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου!! 

Κραταμε ένα μικροοο καλάθι αναμένοντας τα αποτελέσματα των αιματολογικων μήπως υπάρξει εκείνη η κακη πιθανότητα που ανέφερε κ γιατρός σας κ εκεί φυσικά πάμε για άλλη κουβέντα. Προς το παρόν όμως....

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ για τα μωράκια σας που τα είδατε κ είναι υγιέστατα !! Κ τώρα λέγε,Μουτρακια είδατε?? Κάποια από αυτές τις υπέροχες φωτο των διδύμων που είναι αγκαλιά βγάλατε!? Ακούσατε ξανά τον υπέροχο ήχο από τις καρδούλες τους?? Πωωω τούτες είναι κ δύο πρέπει να κάνουν χαμουλη :-)

Just now, Hliolousti είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου!!!

Όλα καλά θα πάνε,και οι εξετάσεις θα βγούνε τέλειες και τα μωρά σου θα τα βλέπεις και θα τα ξαναβλεπεις στους υπερήχους και θα τα γεννήσεις και θα τα αγκαλιάσεις και θα γίνουν ολόκληρες κοπελαρες και γυναίκες και τίποτα πια δε θα σου θυμίζει αυτή τη μέρα που ο γιατρός σου είπε πως η μία έχει ένα νεφρό...Τόσο φυσιολογική θα είναι η ζωή και των δυο τους!

Τα νεφρά είναι τα φίλτρα του σώματός μας και το κοριτσάκι σου το έχει!Το ότι είναι ένα,δεν σημαίνει κάτι όπως είπαν και τα κορίτσια!Ο,τι μπαίνει στο σώματακι της θα φιλτράρεται κανονικά απλά από ένα νεφρό!

Από την άλλη είναι απόλυτα φυσιολογικό να σε αγχωσε αυτό το νέο δεδομένο!όλες μας αγχωνόμαστε όταν μας ανακοινώνεται κάτι που δεν το ξέραμε...Όμως μετά θα ενημερωθείς,θα το δεις πιο καθαρά,θα συνεχιστεί η εγκυμοσύνη σου πρώτα ο Θεός υπέροχα και θα πάρεις στην αγκαλιά σου δύο υγιεστατες κορούλες!!!!

Δυο φιλιά σου στέλνω στην κοιλίτσα σου και μια αγκαλιά σε εσένα!

Θετική σκέψη!!!!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες τόσο μα τόσο πολύ για τα ενθαρρυντικά σας λόγια!!! Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ το πήρα πολύ πιο ψύχραιμα από ότι περίμενα... Νομίζω ότο το ότι είμαι ήδη μανούλα έπαιξε το ρόλο του σε αυτό γτ σίγουρα η δύναμη που αποκτούμε είναι μεγάλη! Θελω να πιστεύω ότι όλα θα είναι καλά... Η πιθανότητα συνδρόμου, αν κ μικρή, με αγχωνει πολυ δεν σας κρύβω...

Λοιπόν, κατά τα άλλα τα κοριτσακια μας ήταν πολύ καλά στην ανάπτυξη τους!  397 κ 407 γραμμάρια! Πολύ πολύ ζωηρές! Η μία μας άφησε να δούμε το προσωπάκι της 3d κ δεν μου μοιάζει καθόλου έχω να σας πω....ίδια ο μπαμπάς της!!! Η μικρούλα μας είχε κολλημένη τη φατσούλα της στον πλακούντα κ είδαμε μόνο προφίλ όπου φαίνεται πολύ διαφορετική! 

• Μου αρέσει 6

@Hope89 Κορίτσι μου να χαίρεσαι τα κοριτσάκια σου κ το αγοράκι σας! Καταλαβαίνω την ανησυχία σου κ ότι και να σου πουμε είναι λίγο.! Θα δεις όλα θα πάνε μια χαρά και θα έχετε μια όμορφη οικογένεια! Πραγματικά η @Hliolousti με κάλυψε και με συγκίνησε πολύ! Να είστε καλά όμορφες κοιλιτσες!:x

• Μου αρέσει 3

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Hope89 είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες τόσο μα τόσο πολύ για τα ενθαρρυντικά σας λόγια!!! Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ το πήρα πολύ πιο ψύχραιμα από ότι περίμενα... Νομίζω ότο το ότι είμαι ήδη μανούλα έπαιξε το ρόλο του σε αυτό γτ σίγουρα η δύναμη που αποκτούμε είναι μεγάλη! Θελω να πιστεύω ότι όλα θα είναι καλά... Η πιθανότητα συνδρόμου, αν κ μικρή, με αγχωνει πολυ δεν σας κρύβω...

Λοιπόν, κατά τα άλλα τα κοριτσακια μας ήταν πολύ καλά στην ανάπτυξη τους!  397 κ 407 γραμμάρια! Πολύ πολύ ζωηρές! Η μία μας άφησε να δούμε το προσωπάκι της 3d κ δεν μου μοιάζει καθόλου έχω να σας πω....ίδια ο μπαμπάς της!!! Η μικρούλα μας είχε κολλημένη τη φατσούλα της στον πλακούντα κ είδαμε μόνο προφίλ όπου φαίνεται πολύ διαφορετική! 

Να τις χαίρεσαι τις όμορφες σουσουράδες σου :x Όλα καλά θα πάνε!!! Μην στεναχωριέσαι! Η σκέψη μας είναι μαζί σου! 

• Μου αρέσει 1

4 hours ago, Renez said:

Χαχχαχα ναι σωστά ......

Είναι η κοπέλα που δεν ήθελε να μάθει το φύλλο νομίζω ε..?

Καλησπέρα σε όλες! Δεν ήθελα αλλά έμαθα τελικά! Μου το αποκάλυψε ο γιατρός κατά λάθος στο β επιπέδου! Αλλά χάρηκα που έμαθα! Αγόρι!!

2 hours ago, Hope89 said:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Εχθές είχαμε τη β επιπέδου κ δυστυχώς δεν ήταν όλα καλά... Το ένα μας κοριτσακι όπως φαίνεται έχει μόνο ένα νεφρό... Ο γιατρός μας είπε ότι θα είναι όλα καλά κ υπάρχει πολύς κόσμος που δεν το ξέρει καν κ ζει μια φυσιολογική ζωή.. καταλαβαίνετε πως νιώσαμε.. συνήθως είναι τυχαίο γεγονός, αλλά υπάρχει κ μεγάλη κληρονομικότητα οπότε μας είπε να κάνουμε έναν υπέρηχο κ εμείς κ ο μικρός μας.. επίσης σε ένα πολύ μικρό ποσοστό συνδέεται με σύνδρομα κ μας πρότεινε να κάνουμε τον μη επεμβατικο αιματολογικο έλεγχο που το στέλνουν στην Αμερικη, παρότι όλα φαίνονται καλά κ δεν πίστευει ότι κρύβεται κατι.. αλλά επειδη θέλαμε να μας φύγει από το μυαλό σήμερα έδωσα αίμα κ σε δύο εβδομάδες θα έχουμε τα αποτελέσματα.. Το άλλο κοριτσάκι ευτυχώς είναι καλά.. αυτα τα νέα από εμάς!

Εφόσον θα γίνει ο μη επεμβατικός προγεννητικός θα αποκλειστούν σύνδρομα (που θα είχαν φανεί στη β' επιπέδου). Όποτε μην ανησυχείς καθόλου! Πολλοί άνθρωποι είναι μονονεφροι κ αρκετοί δεν το γνωρίζουν! Με φυσιολογική νεφρική λειτουργία! Έχω ακούσει περίπτωση που κάποιος το ανακάλυψε όταν θέλησε να δωρίσει το νεφρό του σε ένα στενό του συγγενή. Φυσικά δεν προχώρησε γιατί είχε μόνο έναν, αλλά ως τότε δεν είχε καταλάβει απολύτως τίποτα. 

On 6/16/2020 at 1:10 AM, Tinakiii said:

Καλησπερα κορίτσια !!! Θα γίνω και εγώ πρώτη φορά μανούλα με το καλο τέλος Οκτωβρίου ! Γενικα η εγκυμοσύνη μου είναι μια χαρά!Εχει καμία κοπέλα πληροφορίες για το νοσοκομείο Αρεταίειο ; Θα γένναγα στο Έλενα αλλά τελικά θα αλλάξω γιατρό και είναι στο αρεταιειο !

Μπορεί να μη μπαίνω κ να μη γράφω συχνά αλλά το Τινακι το ξεχάσαμε;;; Εγώ είμαι για Αρεταίειο! Δεν έχω πολλές πληροφορίες αλλά με χαρά να μοιραστώ τα λίγα που ξέρω! 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Just now, Aurora S είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Δεν ήθελα αλλά έμαθα τελικά! Μου το αποκάλυψε ο γιατρός κατά λάθος στο β επιπέδου! Αλλά χάρηκα που έμαθα! Αγόρι!!

Εφόσον θα γίνει ο μη επεμβατικός προγεννητικός θα αποκλειστούν σύνδρομα (που θα είχαν φανεί στη β' επιπέδου). Όποτε μην ανησυχείς καθόλου! Πολλοί άνθρωποι είναι μονονεφροι κ αρκετοί δεν το γνωρίζουν! Με φυσιολογική νεφρική λειτουργία! Έχω ακούσει περίπτωση που κάποιος το ανακάλυψε όταν θέλησε να δωρίσει το νεφρό του σε ένα στενό του συγγενή. Φυσικά δεν προχώρησε γιατί είχε μόνο έναν, αλλά ως τότε δεν είχε καταλάβει απολύτως τίποτα. 

Πως να μην χαρείς κοριτσάρα μου?! Εδώ εγώ χάρηκα τώρα με τον αγοραρο σου!!

Άντε γτ είχα αρχίσει να πιστεύω πως η τάξη του γιου μου στο σχολείο θα είναι σαν νήπιο θηλέων!!!! Χαχαχαχα

Κρίμα πάντως αν δε θέλατε που σας το είπε..μάλλον έπρεπε να του το είχατε πει..

Δε πειράζει όμως,τώρα θα τον χαϊδεύεις κ θα τον σκέφτεσαι :-)

ασε που εγώ κ από όσες β επιπέδου κοιτάω που φαίνονται προσωπάκια στα περισσότερα καταλαβαίνεις μόνο από τα χαρακτηριστικά τι είναι..έτσι νομίζω δλδ..εγώ κάπως τα ξεχωρίζω..

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι 1η ανατροπή!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 αγορακι 4η ανατροπή! --} ΠΗΤ: 13/10 (κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@  2(!) κορακλες --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS αγορακι --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτηρίο Αρεταίειο)

@Vaso.D. αγοράκι --} 15/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρα - Ζυγός)

@DemiMom κοριτσάκι 3η ανατροπή --} 17/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Διδυμαρα)

@Christinα κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 18/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρας)

@elenioz κοριτσάκι 2η ανατροπή! --} 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Flaquita κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 (κλινική Ιασώ)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 22/10 (Μαιευτηρίο Γαία- Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti αγορακι --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 23/10 (κλινική Λητώ)

@Thalia30κοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 26/10 (κλινική Λητώ)

@Ninamc κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 26!!

Αγοράκια 11!!

Κοριτσάκια 17!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Renez said:

Πως να μην χαρείς κοριτσάρα μου?! Εδώ εγώ χάρηκα τώρα με τον αγοραρο σου!!

Άντε γτ είχα αρχίσει να πιστεύω πως η τάξη του γιου μου στο σχολείο θα είναι σαν νήπιο θηλέων!!!! Χαχαχαχα

Κρίμα πάντως αν δε θέλατε που σας το είπε..μάλλον έπρεπε να του το είχατε πει..

Δε πειράζει όμως,τώρα θα τον χαϊδεύεις κ θα τον σκέφτεσαι :-)

ασε που εγώ κ από όσες β επιπέδου κοιτάω που φαίνονται προσωπάκια στα περισσότερα καταλαβαίνεις μόνο από τα χαρακτηριστικά τι είναι..έτσι νομίζω δλδ..εγώ κάπως τα ξεχωρίζω..

Δε με πείραξε καθόλου που το είπε!! Έγινε κατά λάθος και έσκασα στα γέλια!! Μίλησε με αρσενικό γένος, μετά εγώ απόρησα, εκείνος κατάλαβε τί είχε συμβεί κ όλα αυτά σε 10 δευτερόλεπτα! Αγόρι επομένως! Μια χαρά :-)

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 4

Just now, Aurora S είπε:

Μπορεί να μη μπαίνω κ να μη γράφω συχνά αλλά το Τινακι το ξεχάσαμε;;; Εγώ είμαι για Αρεταίειο! Δεν έχω πολλές πληροφορίες αλλά με χαρά να μοιραστώ τα λίγα που ξέρω! 

Να τος ο αγοραρος! Με το καλό κορίτσι μου!!

Να χαρεί λίγο κ η Ρενέ γιατί της πέσανε πολλά(κορίτσια) τελευταία:mrgreen:

• Χαχα 4

Q1jtp2.png

@Renez mou theleis polu na exw agoraki e???Glukoula!!Koritsi exw vre!Den me exeis allaxei akoma..:D

3 ώρες πρίν, Hope89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Koritsi mou gluko!!!H panagia mazi sou k me ta mwrakia sou!Ola kala tha einai.Kai sto katw katw den trexei kai tipota kai posos kosmos einai me ena nefro.Tha einai monadiki kai idiaiteri!Na eisai dunati k na skeftesai thetika.Soy stelnw oli mou tin thetiki energeia!

• Μου αρέσει 3

Just now, Annou είπε:

@Renez mou theleis polu na exw agoraki e???Glukoula!!Koritsi exw vre!Den me exeis allaxei akoma..:D

Koritsi mou gluko!!!H panagia mazi sou k me ta mwrakia sou!Ola kala tha einai.Kai sto katw katw den trexei kai tipota kai posos kosmos einai me ena nefro.Tha einai monadiki kai idiaiteri!Na eisai dunati k na skeftesai thetika.Soy stelnw oli mou tin thetiki energeia!

Πωωωω το ΧΑ ξεχάσει!! Κ εσύ Βρούτε??

Πάντως παρατηρώ πως όσες είστε Πητ από 16/10 κ μετά έχετε κορίτσια με μοναδική εξαίρεση του κανόνα τη @Marti άρα...μπορεί να μη φταίτε εσείς αλλά τα άστρα :D

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Πάντως παρατηρώ πως όσες είστε Πητ από 16/10 κ μετά έχετε κορίτσια με μοναδική εξαίρεση του κανόνα τη @Marti άρα...μπορεί να μη φταίτε εσείς αλλά τα άστρα :D

Wxxx ontws!!!

Just now, Renez είπε:

Δε δέχεσαι την ήττα κ το ρίχνεις στ άστρα κ τα ζώδια;;;;; Εγώ έχω 14/10!!!

• Χαχα 2

SqfGp3.png

@Hope89 λυπάμαι που σας ανησύχησε ο γιατρος αλλά πιστεύω πως όλα είναι καλά με τα παιδάκια σας! Είμαι σίγουρη πως οι απαντήσεις θα είναι άριστες και πως τα κορίτσια σου δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα ποτε! Ότι καλύτερο εύχομαι!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Hope89 είπε:

Κορίτσι μου γλυκο μπραβο στα κορίτσια σου!!!!!!!! Όλα θα είναι καλά μην ανησυχείς...... Αυτό που όλα μοιάζουν με τους μπαμπάδες μας πως το βλέπετε???? Είπε καμια μας ότι το μωρό έμοιαζε στη μαμά??? Δεν νομίζω...... Μήπως είναι στημένο το παιχνιδι??? Χιχι

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...