Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Annou είπε:

Koritsia mou kalispera!!!
Pigame gia tin B epipedou simera kai telika @Renez vgale me k emena apo tin agoroomada.

Telika koritsaki exoume!Hahahahahahahahahahahahaha

Ma mia mama den tin xegelaei pote to enstikto tis.

Apo tin arxi to elega oti itan koritsi meta mas leei stin auxeniki agori 95% k lew wxx lathos ekana..E kai twra epivevaiwthika!Allaxe pali oli mou i kosmothewria!!!

Doxa ton theo einai ugiestati!!Auto exei simasia.Molis mas eipe oti ekane lathos ta xasame me ton thodori k koitaxtikame!!Anyway!Sumvainoun auta!Krima ta wraia formakia pou tou eixa parei....

Χαχαχ! Ευτυχώς όλα καλα! Και γω ηθελα αλλαγή αλλα έμεινε αγόρι! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Annou είπε:

Pigame gia tin B epipedou simera kai telika @Renez vgale me k emena apo tin agoroomada.

Apo tin arxi to elega oti itan koritsi meta mas leei stin auxeniki agori 95% k lew wxx lathos ekana..E kai twra epivevaiwthika!Allaxe pali oli mou i kosmothewria!!!

Doxa ton theo einai ugiestati!!Auto exei simasia.Molis mas eipe oti ekane lathos ta xasame me ton thodori k koitaxtikame!!Anyway!Sumvainoun auta!Krima ta wraia formakia pou tou eixa parei....

Μπράβο ρε κορίτσι!!! Welcome to the club.... κανε τα φορμάκια δώρο στη @Renez γιατί θα μας φαει η γκρίνια!χχαχαχα

• Χαχα 5

SqfGp3.png

Just now, Annou είπε:

Ahhahaah pou na t’allaxw twra?Ta xw kopsei ola!!Den peirazei

Θα της τα φοράς όμως κ θα χαμογελάς λίγο παραπάνω!!! Όλα καλά! Από αύριο μόνο φρου φρου:x

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν βαριομαστε σ αυτή την ομάδα! Έχω χάσει το μέτρημα πόσες είχαμε ανατροπή..4???

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Annou είπε:

Χαχαχα είδες που στα έλεγα ααα χαχαχα πολυ το χάρηκα ααα

Με το καλό η κοπελάρα σας... Να παρεις και κανα ροζ παρακαλωωωω να σκάνε μερικές χαχαχαχαχα

• Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Θα της τα φοράς όμως κ θα χαμογελάς λίγο παραπάνω!!! Όλα καλά! Από αύριο μόνο φρου φρου:x

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν βαριομαστε σ αυτή την ομάδα! Έχω χάσει το μέτρημα πόσες είχαμε ανατροπή..4???

Μ αυτα που διαβάζω θα αρχίσω παλι να αμφιβάλλω χαχαχα ευτυχώς πλησιαζει η Β επιπέδου χαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Καλά να είναι κ να κατουράει όρθιο!:mrgreen:

Όχιιι καθιστό το θέλω... Μη μου το χαλας... Μα τα είδαμε τα 3 λευκά γυναικεία σημεία. Τσουτσουνα δεν υπήρχε πουθενααα ήταν ξεκαθαροοο

Ανυπαρκτη η τσουτσου

Επεξεργάστηκαν by Ninamc

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Όχιιι καθιστό το θέλω... Μη μου το χαλας... Μα τα είδαμε τα 3 λευκά γυναικεία σημεία. Τσουτσουνα δεν υπήρχε πουθενααα ήταν ξεκαθαροοο

Ανυπαρκτη η τσουτσου

Πότε έχεις β επιπέδου επιτέλους????

Q1jtp2.png

Just now, Annou είπε:

Mε το καλό κορίτσι μου η μπεμπούλα σου!! Κράτα τα μπλε για το δεύτερο...!!!! 

@Renez μη κλέβεις! Με άφησες κίτρινη στον πίνακα για να μη ροζισει!! Διόρθωσε το σε παρακαλώ!! Είμαστε περισσότερες ότι κ να κάνεις!!!! 

• Χαχα 5

Διαφημίσεις

Πότε έχεις β επιπέδου επιτέλους????

Τέλος του μήνα... Μα είναι κορίτσι είμαι σίγουρη... 4 φορές το χουμε δει. Αν ήταν θα χε φανεί ήδη. Θα χε κατέβει η τσουτσου. Όποτε εγώ αγοράζω κανονικά χαχαχα

Just now, DemiMom είπε:

Mε το καλό κορίτσι μου η μπεμπούλα σου!! Κράτα τα μπλε για το δεύτερο...!!!! 

@Renez μη κλέβεις! Με άφησες κίτρινη στον πίνακα για να μη ροζισει!! Διόρθωσε το σε παρακαλώ!! Είμαστε περισσότερες ότι κ να κάνεις!!!! 

Πες τά πες τα!!! Είμαστε κοριτσομανεςςςς

• Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Τέλος του μήνα... Μα είναι κορίτσι είμαι σίγουρη... 4 φορές το χουμε δει. Αν ήταν θα χε φανεί ήδη. Θα χε κατέβει η τσουτσου. Όποτε εγώ αγοράζω κανονικά χαχαχα

Οπότε γιατί αγχώνεσαι ακόμη?? Κοριτσαρος! 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Άντε κορίτσι μου με το καλό να δεις το αντράκι σου το όμορφο ξανά!!! Αχχχχ κ εγώ έχω υπέρηχο 1/7 ξανά κ περιμενω πως κ πως πάλι....:wub:!!!!!!

Κοριτσουδια επιτέλους έκανε την τιμή κ στον μπαμπά του ο γιος μας και του κλοτσισε επανειλημμένες φορές τη παλάμη χαχχαχα

Ο άντρας μου τρελάθηκε!! Τόσο καιρό πάλευε να τον νιώσει κ οπότε έβαζε το χέρι ο μικρός σταματάτε κ σήμερα του λεω " μιλά στον γιο σου θέλει να σε ακούσει.." και μόλις έσκυψε στη κοιλιά μου κ του λέει "μπέμπη μου" κ τον χάιδεψε λίγο ο μικρός τρελάθηκε κ τρέλανε κ τον μεγάλο φυσικά χαχχαα :wub:

Ειναι τέλεια αίσθηση..... Και για τον μπαμπά..... Κ εμάς τον άκουσε την παρασκευη και τρελάθηκε!!! 

@Annou τι ανατροπαρα ήταν αυτή????? Πάει κ άλλος ένας φίλος μας.......!!!!! Τα μπλε θα τα βάζεις στο κορίτσι σου..... Μην ανησυχείς!!!!!!! Με το καλοοοοοο!!!!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...