Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Εντάξει πάντως δε μπορείς να κατηγορήσεις τις νοσοκόμες.... θα μπορούσε να γίνει κ στο σπίτι όπως είπες!

Εμένα μου είχε συμβεί να βλέπω εφιάλτες ότι το πλακωσαστα σκεπάσματα και μια φορά ότι μου επεσε... Ξυπνησα ουρλιαζοντας και το μωρό κοιμόταν δίπλα  στο λίκνο του... Πέρασα το βράδυ να ψάχνω σημάδια μήπως έπεσε όντως από τα χέρια μου, μα ευτυχώς ο άντρας μου ήταν παντα ξυπνιος να με καθησυχαζει. Νεογέννητο ήταν τότε και θηλαζα... Μεγάλο άγχος ο θηλασμός σε συνδυασμό με ορμόνες και αυπνια... Κρίμα το παιδακι. Κρίμα και τη μαμά που θα τρελαθει γιατί θα νιώθει ότι εκεινη το προκαλεσε... Ποπο μη τυχει ουτε σε εχθρό μας τέτοιο πραγμα

• Λυπημένη/-ος 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Εντάξει πάντως δε μπορείς να κατηγορήσεις τις νοσοκόμες.... θα μπορούσε να γίνει κ στο σπίτι όπως είπες!

Έτσι είναι .. βέβαια στη κατάσταση που είναι η μάνα κάπως προσπαθεί να το αντιμετωπίσει κι αυτή ..

Κρίμα πολύ κρίμα

Q1jtp2.png

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

@Renezμ αρέσει που η φίλη σου ήθελε μια ζωή καλύτερη για το παιδί της και τελικά χώρισε... Μα ένα παιδάκι μονο με τους γονείς του θέλει να είναι, να το αγαπάνε και να ζουν όλοι μαζί αγαπημένοι και ας είναι και στο χειρότερο μέρος του κόσμου! Μακάρι να τα ξαναβρούν...

Εγώ είμαι πιο εγωιστρια σαν άνθρωπος! Αγαπώ τον άντρα μου πολύ όμως πανω απ' όλα βάζω τα παιδιά μου και θέλω να στηρίζομαι στον εαυτό μου! Γιατί πολλά γίνονται και δεν θέλω να βασίζομαι σε έναν άνθρωπο! Έτσι είναι κ ο άντρας μου αλλά κ οι γονείς μου!

απ'το στόμα μου το πήρες ρε συ!!Δλδ θέλω καλύτερη ζωή για το παιδί μου και του στερώ τον πατέρα του , και όχι για κανένα λόγο που φταίει εκείνος...

@Renez συγγνώμη αλλά η φίλη σου είναι τραγική!!επίσης απλά κάνω εικόνα τον άντρα μου ,να του λέω 4 μέρες δεν θα δεις το παιδί θέλω την μαμα μου!!πολύ πλάκα σπάω!!

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Just now, Ninamc είπε:

Εμένα μου είχε συμβεί να βλέπω εφιάλτες ότι το πλακωσαστα σκεπάσματα και μια φορά ότι μου επεσε... Ξυπνησα ουρλιαζοντας και το μωρό κοιμόταν δίπλα  στο λίκνο του... Πέρασα το βράδυ να ψάχνω σημάδια μήπως έπεσε όντως από τα χέρια μου, μα ευτυχώς ο άντρας μου ήταν παντα ξυπνιος να με καθησυχαζει. Νεογέννητο ήταν τότε και θηλαζα... Μεγάλο άγχος ο θηλασμός σε συνδυασμό με ορμόνες και αυπνια... Κρίμα το παιδακι. Κρίμα και τη μαμά που θα τρελαθει γιατί θα νιώθει ότι εκεινη το προκαλεσε... Ποπο μη τυχει ουτε σε εχθρό μας τέτοιο πραγμα

Θέλει πολύ προσοχή ο θηλασμός όταν γίνεται με συγκοιμηση.... όπως το πες ούτε στον εχθρό μου! 
Μην πω για τον απερίγραπτο πατέρα στην Αμερική που άφησε 4 ώρες τα 2 παιδιά του στο αμάξι κ πέθαναν από ασφυξία σε συνδιασμο με τους 32 βαθμούς!

θα σταματήσω να βλέπω ειδήσεις....

• Λυπημένη/-ος 6

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Θέλει πολύ προσοχή ο θηλασμός όταν γίνεται με συγκοιμηση.... όπως το πες ούτε στον εχθρό μου! 
Μην πω για τον απερίγραπτο πατέρα στην Αμερική που άφησε 4 ώρες τα 2 παιδιά του στο αμάξι κ πέθαναν από ασφυξία σε συνδιασμο με τους 32 βαθμούς!

Γι αυτό το λόγο είμαι κατά τηςσυγκοιμησης... Δεν το έκανα ποτε. Ουτε τώρα θα το κάνω. Άποψη μου βέβαια. Ουτε στο μαιευτήριο το έκανα. Αλλά θα απαιτήσω να υπάρχει συνοδός κι ας κόψουν όλοι το λαιμό τους....  Μη διαβάζεις ειδήσεις.. Κακο μας κάνουν ορισμένες

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Άσχημα περιστατικά έχουν συμβεί είτε με συγκοιμηση όπως τώρα (που δεν είναι σωστό στο ίδιο κρεβάτι με νεογέννητο γιατί η κούραση είναι μεγάλη), είτε χωρίς συγκοιμηση όπως έγινε με το δίχρονο που σφινωσε στην κούνια του...

Τα μωρά μας πάντα μας δείχνουν το δρόμο κ επίσης περνάνε πολλές φάσεις κ γουστα με τον ύπνο τους όσο μεγαλώνουν!

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Διάβαζα τώρα ότι σε μαιευτήριο Αθηνών η λεχωνα πω θήλαζε αποκοιμήθηκε πλάκωσε το μωρό κ έμεινε παραπληγικό. Έκανε μήνυση στο νοσοκομείο ότι αν πήγαιναν πιο συχνά οι νοσοκόμες δε θα γινοταν....

Τραγικό βέβαια αλλά πιστεύω πως δεν ευθύνονται μόνο το προσωπικό καθώς το ίδιο δλδ μπορεί να της συνέβαινε κ σπίτι...κ καλά ρε γμτ δεν είχε ούτε ένα σύνοδο μαζί? Αχ Θεέ μου..

Just now, Ninamc είπε:

Καλά κανεις αφου έτσι νιώθεις και σ αρέσει... Μη το συζητάς στιγμή. Ότι μας ευχαριστεί κάνουμε και όπως μας αρέσει διαμορφώνουμε τη ζωή μας.... 

Εγώ τα κάνω όλα αυτά που λες μαζί του.. Έχουμε πολλα κοινά και κάνουμε σχεδόν τα παντα μαζί. Και όχι το πολυ το μαζί δεν είναι βαρετό... Τουλάχιστον για μας... Χαχα

Αχχχ κ εμείς έτσι με τον άτιμο..

Αφού μας φωνάζουν "τα αυτοκόλλητα" :P

Κ όχι ούτε εμείς έχουμε βαρεθεί στιγμή..εννοείται πως μέσα στο σπίτι έχει ο καθένας το χώρο κ τον χρόνο του αλλααα μετά από μία ώρα απομόνωσης πάντα κάποιος λυγίζει κ φωνάζει τον άλλο για παρέα.. χαχαχα

Just now, Jasmine@ είπε:

Κ δυστυχώς αυτό με το αμάξι έχει γίνει άπειρες φορές κ με παιδιά κ με σκυλιά..

Απορώ ποοοσες ψυχές πρέπει έτσι άδικα να φύγουν για να βάλουμε λιιιγο μυαλό? Έστω λίγο?!

• Μου αρέσει 1

On 15/6/2020 at 4:28 ΠΜ, Anastasia05 είπε:

Ευχαριστούμε πάρα πολύ!!! Το τελευταίο ήδη έψαξα κ βρήκα κατάστημα στο Περιστερι να επισκεφθώ να αγοράσω!

Η βαφή μαλλιών φυτική? Εγώ στην εγκυμοσύνη τα βάφω με την system nature,δεν γνωρίζω όμως πολλές λεπτομέρειες να σου πω..

Πολύ χρήσιμο ποστ, θα το τιμήσω τις επόμενες μέρες με την ανάλογη έρευνα αγοράς! :)

Δέησα ν'απαντήσω! Ναι, τα ΒΙΟΜΕ είναι σαν σπιτικά και τα κέρδη πάνε κατευθείαν στους εργαζόμενους που αυτοδιαχειρίζονται το εργοστάσιο. Η INOA δεν είναι φυτική αλλά είναι χωρίς αμμωνία και γενικά είναι αρκετά ελαφριά. Πάντως έψαξα και τη δική σου, φαίνεται καλύτερη, θα ρωτήσω στο κομμωτήριο αν την ξέρουν να μου τη βάλουν!

On 15/6/2020 at 12:25 ΜΜ, Christinα είπε:

Μια χαρά κι η ζουζουνιτσα μου! Είναι ζωηρουρα όλη μέρα αλλά όταν χαλαρώνω μου δίνει πολύ δυνατές κλωτσιές η ατίθαση!:x

Πολύ χρήσιμα όλα αυτά φίλη! Μπράβο σου! Κι εγώ μαλλιά,νύχια,μακιγιάζ δν κάνω κ μακιγιάζ δν έκανα κ πριν! Τα φυτικά σαπούνια τα χρησιμοποιώ κι εγώ, έχω διάφορες version! Βάζω πρόσωπο αλλά κ Στ ν μικρό μου! Αποσμητικό βάζω μόνο όταν βγαίνω,το αοσμο του κορρε μ αρέσει αλλά δν το βρήκα όταν έκανα παραγγελία. Ούτως ή άλλως αν ζεσταθω λίγο κάνω ντους γτ δν αντέχω τν λίγο ιδρώτα μ,ιδρώνω κυρίως πρόσωπο. Το σαπούνι που λες για τα ρούχα του μωρού διαλύεται στο πλυντήριο???? Είχα πάρει και το αρκαδι κ δν μ άρεσε!

Καλή επιτυχία!!!! Πρώτα πρώτα να χαρείς το μωράκι σου το γλυκό κ έχεις τα καλύτερα νέα και φυσικά κ καλή επιτυχία στους μαθητές, να πετύχουν ότι ονειρεύονται!!!

Καλημέρα είπαμε? Δεν είπαμε! Λοιπόν Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Με πολλές κλωτσισες !

Που λες, ναι, το τρίμμα σαπουνιού το βάζεις σε βραστό νερό και μόλις κρυώσει το μείγμα το χτυπάς με το ραβδομπλέντερ (αυτό που χρησιμοποιούμε για τις σούπες!), νομίζω κι ένα χτυπητήρι φραπέ θα την κάνει τη δουλειά του... Οι αναλογίες είναι 40γρ σαπούνι (2 με 3 κουταλιές της σούπας έβαλα) σ ένα λίτρο νερό και 5 με 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο, ανάλογα πόσο θες να μυρίζει. Εμένα δεν άφησε καθόλου υπολείμματα (50ml βάζεις για την πλύση) και σκέψου μου φάνηκε λίγο κι έριξα και λίγο παραπάνω! 

Το αρκάδι είχες πάρει το τρίμμα ή το υγρό?

21 ώρες πρίν, Renez είπε:

Ιού!! Ακόμη έχω κουτιά 2 κουτιά από αυτό καβατζα κ έχω πετάξει αλλά 3-4 τι να τα έκανα?! :unsure: βέβαια αν μου πεις πως σου ανέβηκε ίσως πίνω το πρωί το χάπι μου κ ένα φυαλιδιο το βράδυ απλά φοβάμαι πάλι για τη δυσκοιλιότητα γμτ..τώρα ένα μήνα έχει στρώσει πολύ κ δε θέλω ξανά τα ίδια.. πφφφ θα δείξει..

Φυσικά κ δεν αλλάζει..μα το περιμέναμε το επόμενο παράπτωμα της κ πολύ υπομονή κάναμε! Θα αντέξω πιστεύω,αν ειμσι κ με τον άντρα μου εκεί όλη μέρα νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια οπότε ελπίζω να τη παλέψω..

Αχ ωραία, θα περνάω και δε θα τη βλέπω :D 

2 ώρες πρίν, Ninamc είπε:

Γι αυτό το λόγο είμαι κατά τηςσυγκοιμησης... Δεν το έκανα ποτε. Ουτε τώρα θα το κάνω. Άποψη μου βέβαια. Ουτε στο μαιευτήριο το έκανα. Αλλά θα απαιτήσω να υπάρχει συνοδός κι ας κόψουν όλοι το λαιμό τους....  Μη διαβάζεις ειδήσεις.. Κακο μας κάνουν ορισμένες

Κι εγώ τα λέω και τα ξαναλέω για τη συγκοίμηση... δεν είναι να το ρισκάρεις! βέβαια έχει γίνει τρελή μόδα αλλά αφού έχουν βγει τα next to me, δεν υπάρχει πρακτικά λόγος να είναι στο κρεβάτι του ζευγαριού (το οποίο είναι για το ζευγάρι!). Ας μη μιλήσω για τα ζευγάρια που για χρόνια κοιμάται ο ένας με το ένα παιδί κι ο άλλος με το άλλο... Η χαρά του Φρόυντ!

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 3

JeY7p2.png

5 hours ago, elenioz said:

Καλημέραα! 

@Eva137 Είναι μέχρι να τον πάρεις αγκαλιά  και μετά θα κουμπόσουν ολα! Άσε που τα περισσότερα από όλα αυτά μπορείς ακόμα να τα κάνετε μαζί (εντάξει όχι να του πλέκεις τα μαλλιά :D) Αλλά να πάτε Disneyland, να βλέπετε ταινίες και να είναι αυτός ο όμορφος ιππότης ή το πριγκιπόπουλο, να κάνετε χορούς. Άσε που δεν είναι απαραίτητο ότι ένα κοριτσάκι θα τα ήθελε όλα έτσι. Πάρα πολλά προτιμούν να παίζουν με αυτοκίνητα και είναι πιο κινητικά και φασαριόζικα. Στο λέω γτ τα βλέπω στο παιδικό... Θα είσαι μια υπέροχη μανούλα ανεξάρτητου φύλου!  

@Renez Έλα ρε να είσαι τόσα χρόνια μαζί και να χωρίζεις για τέτοια πράγματα;! Και μόλις έχεις κάνει κ παιδί.... Τι φταίει και αυτό το άμοιρο... Πάντως αν έχει χαθεί η επικοινωνία και μπαίνει και ο εγωισμός ανάμεσα πάει το πράγματα.... Έπρεπε να κάτσουν κ να συζητήσουν σαν οικογένεια που είναι κ μαζί να πάρουν αποφάσεις... 

Αυτό μου έλεγε και η φίλη μου εδώ (η οποία πάντα ήθελε αγοράκι και τελικά έκανε δυο κοριτσάκια:P). Λέει ότι εκείνη όταν ήταν μικρή ήταν αγριμάκι, πήγαινε στο γήπεδο με τον μπαμπά της κτλ. ενώ ο αδερφός της ήταν πάντα πιο ήσυχος και δεν ασχολούταν με αυτά! Οπότε σίγουρα είναι και στο παιδί.

6 hours ago, Jasmine@ said:

Τώρα διάβασα για τα ροζ σου όνειρα.... το επόμενο θα είναι κοριτσάκι και θα κανετε τόσα πράγματα μαζι:wub: αλλά θα δεις ερωτευμένη με το γιο θα είσαι! 

Χαχα, καλά τον έρωτα τον έχουμε σίγουρο έτσι κι αλλιώς!:wink: 

4 hours ago, Hope89 said:

Καλημέρα κορίτσια μου! Σήμερα το απόγευμα έχω β επιπέδου επιτέλους!! Μεγάλη αγωνία!!

Εύα μου νομίζω ότι οι περισσότερες γυναίκες κάπως έτσι το έχουν στο μυαλό τους, επειδή όσο να ναι με τα κορίτσια έχεις πιο πολλά "κοινά ενδιαφέροντα"! Οταν θα έρθει όμως ο γιος σου θα πάθεις τέτοιον έρωτα που θα τα ξεχάσεις όλα!! Πίστεψε με!! Τα αγοράκια πολλές φορές είναι πιο γλυκά, ευαίσθητα κ εκδηλωτικα, ειδικά με τις μανουλες τους! Επίσης, είναι πιο αγαθά κ λιγότερο περίπλοκα από τα κορίτσια! Κ με αυτοκινητάκια θα παίξεις, κ με αεροπλανακια, κ  μπαλιτσα κ θα είσαι μια φανταστική μανούλα!! Μετά υπάρχουν κ τόσα άλλα, επιτραπέζια, πλαστελίνες, ζωγραφική, παζλ, χειροτεχνίες κ πολλά πολλά άλλα!! Το πιστεύεις ότι εγώ τώρα που περιμένω κορίτσια αγχώνομαι γτ έχω μάθει με το αγόρι;; Χαχαχα!

Πόσο κρίμα βρε παιδί μου οι γονεις να μπαίνουν ανάμεσα στο ζευγάρι κ πόσο μάλλον όταν υπάρχει κ ενα μωράκι... Εμείς είμαστε πολύ ξεκάθαροι σε αυτό από την αρχή, κ πρώτος από όλους ο αντρας μου μου το πέρασε, ότι δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να εμπλακεί.. Η αλήθεια είναι ότι πολλά ζευγάρια περνούν κρίση μετά τον ερχομό ενός παιδιού.. κ εμείς ζοριστηκαμε για να βρούμε ξανά τις ισορροπίες μας.. είναι κ οι ορμόνες.. ελπίζω να πάρουν το χρόνο τους κ με περισσότερη ψυχραιμία να καταλάβουν ότι αξίζει να προσπαθήσουν να σώσουν την οικογένεια τους τα παιδιά!

Όλα θα τα βρούμε στην πορεία μωρέ... κι εγώ με το αγόρι που φοβόμουν κι εσύ με τα κορίτσια (τρελή:P). Όλα καλά θα πάνε! 

5 hours ago, Irinoula86 said:

καλημέρα κορίτσια!!!όντως βόμβα @Renez...... και πριν λίγο συζητούσα με μια φίλη η οποία είναι έγκυος και αυτή ότι οι ορμόνες έχουν τρελαθεί και ότι οι μονοι π ειναι διπλα μας ειναι οι άντρες μας.... τουλάχιστον εγώ έτσι νιώθω.... η φίλη μου δεν ένιωθε ουτε καν τον αντρα της... ελπιζω να μην αλλαξει αυτο.... κορίτσια πάντως και εμενα τα νεύρα μου χάλια αυτες τις μερες......δεν ξερω ... θα τρελαθω νομίζω..... νομιζω θα σκάσω μαλλον......

όλο κλαίω και ολο παράπονο!!να χάσω και τον αντρούλη μου θα τρελαθωωωω......πως μπορεσε η κοπελα και το έκανε αυτο? η πως μπορεσαν και χωρισαν και δεν εχουν τωρα ο ενας τον αλλον..... σε αυτα φταινε και οι γυρω γυρω παντα....δεν μπορω να καταλαβω.......

Οι ορμόνες είναι πραγματικά άτιμο πράγμα. Εγώ ευτυχώς ούτε στην εξωσωματική, που πήρα ένα σωρό ορμόνες, ούτε τώρα στην εγκυμοσύνη έχω παρατηρήσει κάτι στην ψυχολογία μου, αλλά για μετά στην λοχεία δεν έχω ιδέα πώς θα είμαι. Όπως και να έχει, θέλουμε κοντά μας ανθρώπους να μας στηρίζουν, είτε να μας βοηθούν (ειδικά μετά που θα τρέχουμε και δε θα φτάνουμε) είτε απλά να μας συμπαραστέκονται ψυχολογικά. 

Εγώ είμαι στην κατηγορία που τα κάνουμε όλα μαζί με τον άντρα μου (σχεδόν δηλαδή, χορό δεν κατάφερα να τον πείσω να έρθει παρόλο που θα τον ήθελα πολύ μαζί... δεν το χει καθόλου και δεν τον πιέζω εννοείται). Γενικά μας έχει δέσει πολύ το ότι ζούμε οι δυο μας σε μια ξένη χώρα και ευτυχώς μας αρέσει γενικά να κάνουμε τα ίδια πράγματα, ακούμε την ίδια μουσική, βλέπουμε μαζί ταινίες, πηγαίνουμε ταξίδια, όποτε μπορούμε βλέπουμε μιούζικαλ στο θέατρο κτλ. Αλλά όταν είμαστε Ελλάδα, και επειδή θέλουμε τις λίγες μέρες που έχουμε τον χρόνο να δούμε και να χορτάσουμε τους δικούς μας, μένουμε ο καθένας στο πατρικό του. Βέβαια είμαστε κοντά, περίπου μια ώρα με το αυτοκίνητο, οπότε πάλι βρισκόμαστε κάθε λίγες μέρες, και τώρα που θα έχουμε και παιδί θα κανονίσουμε να μοιράζουμε τις γιορτές για να είμαστε πάντα μαζί... για παράδειγμα εγώ να κάνω Χριστούγεννα στο σπίτι του και εκείνος πρωτοχρονιά στο δικό μου, κάπως έτσι! Οι σχέσεις πιστεύω πάντα δοκιμάζονται όταν έρχεται και ένα παιδί, αλλά πιστεύω ότι όταν ένα ζευγάρι είναι αγαπημένο και δεμένο στο τέλος θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά και δε θα τους διαλύσει. Ελπίζω σε αυτήν την κατηγορία να είμαστε κι εμείς.

3 hours ago, Jasmine@ said:

Διάβαζα τώρα ότι σε μαιευτήριο Αθηνών η λεχωνα πω θήλαζε αποκοιμήθηκε πλάκωσε το μωρό κ έμεινε παραπληγικό. Έκανε μήνυση στο νοσοκομείο ότι αν πήγαιναν πιο συχνά οι νοσοκόμες δε θα γινοταν....

Αχ, ένα τέτοιο περιστατικό μου έλεγε και η αδερφή μου ότι αντιμετώπισε ο γιατρός της πρόσφατα. Μια ασθενής του, λεχώνα κι αυτή, την είχε πάρει ο ύπνος με το μωρό στον καναπέ (ήταν κι αυτή εξαντλημένη) και της έπεσε το μωρό κάτω και το χάσανε. Μετά που ξύπνησε το πήγε πανικόβλητη στο νοσοκομείο, τρέχανε όλοι οι γιατροί, αλλά το μωρό είχε φύγει ώρες πριν και δε μπορούσε να κάνει κανείς τίποτα. Πραγματικά μετά από αυτά που ακούω κι εγώ συνειδητοποιώ πόση προσοχή χρειάζεται. Ο Θεός να μας φυλάει από όλα αυτά.

• Μου αρέσει 4

vNpVm5.png

Εγώ κορίτσια μόλις πηρα τις εξετάσεις μου..... Ήταν οι δευτερες μέχρι τώρα.... Όλα καλά.... Το ζάχαρο μου πιο μικρό από την πρωτη φορα.... Σε αιματοκριτη είμαι στα όρια αλλά όλα φυσιολογικά..... Ξέρετε γτ σας τα λέω αυτά??? Γτ πλησιαζει η μέρα που θα ξαναδώ το άντρακι μου... Την Δευτέρα έχουμε ραντεβου....και ανυπομονώ....... 

• Μου αρέσει 9

Διαφημίσεις

Just now, Irinoula86 είπε:

Εγώ κορίτσια μόλις πηρα τις εξετάσεις μου..... Ήταν οι δευτερες μέχρι τώρα.... Όλα καλά.... Το ζάχαρο μου πιο μικρό από την πρωτη φορα.... Σε αιματοκριτη είμαι στα όρια αλλά όλα φυσιολογικά..... Ξέρετε γτ σας τα λέω αυτά??? Γτ πλησιαζει η μέρα που θα ξαναδώ το άντρακι μου... Την Δευτέρα έχουμε ραντεβου....και ανυπομονώ....... 

Άντε κορίτσι μου με το καλό να δεις το αντράκι σου το όμορφο ξανά!!! Αχχχχ κ εγώ έχω υπέρηχο 1/7 ξανά κ περιμενω πως κ πως πάλι....:wub:!!!!!!

Κοριτσουδια επιτέλους έκανε την τιμή κ στον μπαμπά του ο γιος μας και του κλοτσισε επανειλημμένες φορές τη παλάμη χαχχαχα

Ο άντρας μου τρελάθηκε!! Τόσο καιρό πάλευε να τον νιώσει κ οπότε έβαζε το χέρι ο μικρός σταματάτε κ σήμερα του λεω " μιλά στον γιο σου θέλει να σε ακούσει.." και μόλις έσκυψε στη κοιλιά μου κ του λέει "μπέμπη μου" κ τον χάιδεψε λίγο ο μικρός τρελάθηκε κ τρέλανε κ τον μεγάλο φυσικά χαχχαα :wub:

• Μου αρέσει 6

Koritsia mou kalispera!!!
Pigame gia tin B epipedou simera kai telika @Renez vgale me k emena apo tin agoroomada.

Telika koritsaki exoume!Hahahahahahahahahahahahaha

Ma mia mama den tin xegelaei pote to enstikto tis.

Apo tin arxi to elega oti itan koritsi meta mas leei stin auxeniki agori 95% k lew wxx lathos ekana..E kai twra epivevaiwthika!Allaxe pali oli mou i kosmothewria!!!

Doxa ton theo einai ugiestati!!Auto exei simasia.Molis mas eipe oti ekane lathos ta xasame me ton thodori k koitaxtikame!!Anyway!Sumvainoun auta!Krima ta wraia formakia pou tou eixa parei....

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 8

Just now, Renez είπε:

Άντε κορίτσι μου με το καλό να δεις το αντράκι σου το όμορφο ξανά!!! Αχχχχ κ εγώ έχω υπέρηχο 1/7 ξανά κ περιμενω πως κ πως πάλι....:wub:!!!!!!

Κοριτσουδια επιτέλους έκανε την τιμή κ στον μπαμπά του ο γιος μας και του κλοτσισε επανειλημμένες φορές τη παλάμη χαχχαχα

Ο άντρας μου τρελάθηκε!! Τόσο καιρό πάλευε να τον νιώσει κ οπότε έβαζε το χέρι ο μικρός σταματάτε κ σήμερα του λεω " μιλά στον γιο σου θέλει να σε ακούσει.." και μόλις έσκυψε στη κοιλιά μου κ του λέει "μπέμπη μου" κ τον χάιδεψε λίγο ο μικρός τρελάθηκε κ τρέλανε κ τον μεγάλο φυσικά χαχχαα :wub:

Να του μιλάει κ ο μπαμπάς να τον ακουει:x

Εμένα μου ρίχνει δυνατές κλωτσιές σαν τον πρώτο, με τραντάζει ολόκληρη. Χθες το βράδυ έκανε σαν τούμπες κ ένιωθα περίεργα οοολη τη κίνηση που εκανε

Αλλά κ ο δικός μου έκανε νάζια στον μπαμπά του. Τώρα έχει αρχίσει να τον κλωτσαει κι αυτόν. Εγώ θα τον δω στις 27:wub:

Just now, Annou είπε:

Pigame gia tin B epipedou simera kai telika @Renez vgale me k emena apo tin agoroomada.

Apo tin arxi to elega oti itan koritsi meta mas leei stin auxeniki agori 95% k lew wxx lathos ekana..E kai twra epivevaiwthika!Allaxe pali oli mou i kosmothewria!!!

Doxa ton theo einai ugiestati!!Auto exei simasia.Molis mas eipe oti ekane lathos ta xasame me ton thodori k koitaxtikame!!Anyway!Sumvainoun auta!Krima ta wraia formakia pou tou eixa parei....

Εεεεεελαααα!! Απίστευτο!!! Με το καλό η κορίτσαρα λοιπόν!! Άλλαξε τα τα φορμακια κ πάρε φρουφρου κ φαρμπαλαδες:wub:

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Να του μιλάει κ ο μπαμπάς να τον ακουει:x

Εμένα μου ρίχνει δυνατές κλωτσιές σαν τον πρώτο, με τραντάζει ολόκληρη. Χθες το βράδυ έκανε σαν τούμπες κ ένιωθα περίεργα οοολη τη κίνηση που εκανε

Αλλά κ ο δικός μου έκανε νάζια στον μπαμπά του. Τώρα έχει αρχίσει να τον κλωτσαει κι αυτόν. Εγώ θα τον δω στις 27:wub:

Εεεεεελαααα!! Απίστευτο!!! Με το καλό η κορίτσαρα λοιπόν!! Άλλαξε τα τα φορμακια κ πάρε φρουφρου κ φαρμπαλαδες:wub:

Ahhahaah pou na t’allaxw twra?Ta xw kopsei ola!!Den peirazei

Just now, Annou είπε:

Έτσι μου έρχονται τα βραδυνα εγκεφαλικά!! Άλλη μια προδοσία στην ομάδα...καλααααα!!!

Χαχα να τη χαίρεσαι κοριτσάρα μου,κ μη σε νοιάζει στα κορίτσια πάνε φουλ κ τα αγοριστικα φορμακια..στα αγόρια είναι δύσκολο να βάλεις ροζ κ φρου φρου:P

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι Η ανατροπή της μέρας!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 αγορακι --} ΠΗΤ: 13/10 (κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@  2(!) κορακλες --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS ?? --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτήριο Αρεταίειο)

@Vaso.D. αγοράκι --} 15/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρα - Ζυγός)

@DemiMom ?? ΠΗΤ: 17/10 (Μαιευτηρίο Έλενα)

@Christinα κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 18/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρας)

@elenioz αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Flaquita κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 (κλινική Ιασώ)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou κοριτσάκι (άλλη μια ανατροπή!!) --} ΠΗΤ: 21/10 (κλινική Γαία - Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti αγορακι --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 23/10 (κλινική Λητώ)

@Thalia30κοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 26/10 (κλινική Λητώ)

@Ninamc κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 26!!

Αγοράκια 11!!

Κοριτσάκια 15!!

• Μου αρέσει 5
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...