Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Ninamc είπε:

Θα συμφωνήσω σε όλα.. Μα θα σου πω

Καθώς είμαι πολυ δυναμική και ανεξάρτητη... Θέλω να είμαι αυτόκολλητή και αχωριστη από τον άντρα μου.. Δηλαδή είμαστε έτσι από παντα... Ο ένας για τον άλλο. Δεν βάζω τα παιδια πανω απο τον άντρα μου. Τους αγαπώ όλους ακριβώς οπως πρεπει. Δηλαδή είναι άλλη η αγαπη για τα παιδια... 

Προς το παρον έτσι νιώθω. Αχωριστη με τον άντρα μου..Μελλοντικά δεν ξέρω αν ιααλλαξει κατι. Αν προκυψει κάτι όμως είμαι έτοιμη να τα αντιμετωπίσω όλα. Είμαι μαχητής στη ζωή μου δε πολλών πουθενα και σε τιποτα 

πιο σωστα δεν μπορούσες να τα πεις......

Just now, Hope89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Σήμερα το απόγευμα έχω β επιπέδου επιτέλους!! Μεγάλη αγωνία!!

Εύα μου νομίζω ότι οι περισσότερες γυναίκες κάπως έτσι το έχουν στο μυαλό τους, επειδή όσο να ναι με τα κορίτσια έχεις πιο πολλά "κοινά ενδιαφέροντα"! Οταν θα έρθει όμως ο γιος σου θα πάθεις τέτοιον έρωτα που θα τα ξεχάσεις όλα!! Πίστεψε με!! Τα αγοράκια πολλές φορές είναι πιο γλυκά, ευαίσθητα κ εκδηλωτικα, ειδικά με τις μανουλες τους! Επίσης, είναι πιο αγαθά κ λιγότερο περίπλοκα από τα κορίτσια! Κ με αυτοκινητάκια θα παίξεις, κ με αεροπλανακια, κ  μπαλιτσα κ θα είσαι μια φανταστική μανούλα!! Μετά υπάρχουν κ τόσα άλλα, επιτραπέζια, πλαστελίνες, ζωγραφική, παζλ, χειροτεχνίες κ πολλά πολλά άλλα!! Το πιστεύεις ότι εγώ τώρα που περιμένω κορίτσια αγχώνομαι γτ έχω μάθει με το αγόρι;; Χαχαχα!

Πόσο κρίμα βρε παιδί μου οι γονεις να μπαίνουν ανάμεσα στο ζευγάρι κ πόσο μάλλον όταν υπάρχει κ ενα μωράκι... Εμείς είμαστε πολύ ξεκάθαροι σε αυτό από την αρχή, κ πρώτος από όλους ο αντρας μου μου το πέρασε, ότι δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να εμπλακεί.. Η αλήθεια είναι ότι πολλά ζευγάρια περνούν κρίση μετά τον ερχομό ενός παιδιού.. κ εμείς ζοριστηκαμε για να βρούμε ξανά τις ισορροπίες μας.. είναι κ οι ορμόνες.. ελπίζω να πάρουν το χρόνο τους κ με περισσότερη ψυχραιμία να καταλάβουν ότι αξίζει να προσπαθήσουν να σώσουν την οικογένεια τους τα παιδιά!

καλή επιτυχία κορίτσι μου!!!! να μας πεις νεακια????? οι ορμόνες συνεχίζουν να είναι στα πάνω τους και αφού γεννήσουμε? πάει...καταστράφηκα.......

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Ninamc είπε:

Καθώς είμαι πολυ δυναμική και ανεξάρτητη... Θέλω να είμαι αυτόκολλητή και αχωριστη από τον άντρα μου.. Δηλαδή είμαστε έτσι από παντα... Ο ένας για τον άλλο. Δεν βάζω τα παιδια πανω απο τον άντρα μου. Τους αγαπώ όλους ακριβώς οπως πρεπει. Δηλαδή είναι άλλη η αγαπη για τα παιδια...

Προς το παρον έτσι νιώθω. Αχωριστη με τον άντρα μου..Μελλοντικά δεν ξέρω αν ιααλλαξει κατι. Αν προκυψει κάτι όμως είμαι έτοιμη να τα αντιμετωπίσω όλα. Είμαι μαχητής στη ζωή μου δε πολλών πουθενα και σε τιποτα

Συμφωνώ μαζί σου! Και ξέρεις τι του λέω όταν μ κάνει παράπονα και καλα ότι μόνο για τα παιδιά παίρνω δωρα??? Ε, του λέω σε προσέχω κι εσένα κ σε αγαπάω! Αφού εσύ θα μου μείνεις στο τέλος? Τα παιδιά θα μεγαλώσουν, θα φύγουν! Μαζί θα γερασουμε !

Just now, Hope89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Σήμερα το απόγευμα έχω β επιπέδου επιτέλους!! Μεγάλη αγωνία!!

Εύα μου νομίζω ότι οι περισσότερες γυναίκες κάπως έτσι το έχουν στο μυαλό τους, επειδή όσο να ναι με τα κορίτσια έχεις πιο πολλά "κοινά ενδιαφέροντα"! Οταν θα έρθει όμως ο γιος σου θα πάθεις τέτοιον έρωτα που θα τα ξεχάσεις όλα!! Πίστεψε με!! Τα αγοράκια πολλές φορές είναι πιο γλυκά, ευαίσθητα κ εκδηλωτικα, ειδικά με τις μανουλες τους! Επίσης, είναι πιο αγαθά κ λιγότερο περίπλοκα από τα κορίτσια! Κ με αυτοκινητάκια θα παίξεις, κ με αεροπλανακια, κ  μπαλιτσα κ θα είσαι μια φανταστική μανούλα!! Μετά υπάρχουν κ τόσα άλλα, επιτραπέζια, πλαστελίνες, ζωγραφική, παζλ, χειροτεχνίες κ πολλά πολλά άλλα!! Το πιστεύεις ότι εγώ τώρα που περιμένω κορίτσια αγχώνομαι γτ έχω μάθει με το αγόρι;; Χαχαχα!

Πόσο κρίμα βρε παιδί μου οι γονεις να μπαίνουν ανάμεσα στο ζευγάρι κ πόσο μάλλον όταν υπάρχει κ ενα μωράκι... Εμείς είμαστε πολύ ξεκάθαροι σε αυτό από την αρχή, κ πρώτος από όλους ο αντρας μου μου το πέρασε, ότι δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να εμπλακεί.. Η αλήθεια είναι ότι πολλά ζευγάρια περνούν κρίση μετά τον ερχομό ενός παιδιού.. κ εμείς ζοριστηκαμε για να βρούμε ξανά τις ισορροπίες μας.. είναι κ οι ορμόνες.. ελπίζω να πάρουν το χρόνο τους κ με περισσότερη ψυχραιμία να καταλάβουν ότι αξίζει να προσπαθήσουν να σώσουν την οικογένεια τους τα παιδιά!

Περιμένουμε τα νεακια σου τα όμορφα επί 2!!!

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Irinoula86 είπε:

πιο σωστα δεν μπορούσες να τα πεις......

καλή επιτυχία κορίτσι μου!!!! να μας πεις νεακια????? οι ορμόνες συνεχίζουν να είναι στα πάνω τους και αφού γεννήσουμε? πάει...καταστράφηκα.......

Ευχαριστώ πολύ!!!! Να σου πω την αλήθεια, εγώ με τις ορμόνες δεν είχα ιδιαίτερο θέμα αφού γέννησα.. πιο πολύ η όλη αλλαγή κ οι δυσκολίες ήταν.. αλλά ξέρω από φίλες μου ότι οι ορμόνες τους είχαν βαρεσει κόκκινο!! Μακάρι να τη γλιτώσουμε φίλη!! 

καλημέρα κορίτσια!!!όντως βόμβα @Renez...... και πριν λίγο συζητούσα με μια φίλη η οποία είναι έγκυος και αυτή ότι οι ορμόνες έχουν τρελαθεί και ότι οι μονοι π ειναι διπλα μας ειναι οι άντρες μας.... τουλάχιστον εγώ έτσι νιώθω.... η φίλη μου δεν ένιωθε ουτε καν τον αντρα της... ελπιζω να μην αλλαξει αυτο.... κορίτσια πάντως και εμενα τα νεύρα μου χάλια αυτες τις μερες......δεν ξερω ... θα τρελαθω νομίζω..... νομιζω θα σκάσω μαλλον......

όλο κλαίω και ολο παράπονο!!να χάσω και τον αντρούλη μου θα τρελαθωωωω......πως μπορεσε η κοπελα και το έκανε αυτο? η πως μπορεσαν και χωρισαν και δεν εχουν τωρα ο ενας τον αλλον..... σε αυτα φταινε και οι γυρω γυρω παντα....δεν μπορω να καταλαβω.......

Κ εγώ το παθαίνω ώρες ώρες..ειδικά τη προηγούμενη εβδομάδα είχα μια δυοερες να κλαίω για μλκιες με λιγμουυυυς!! 

Κ ο άντρας μου ο καημένος σαν βρεγμένο γατιιιι:D:wub:

• Μου αρέσει 1

Just now, Hope89 είπε:

Ευχαριστώ πολύ!!!! Να σου πω την αλήθεια, εγώ με τις ορμόνες δεν είχα ιδιαίτερο θέμα αφού γέννησα.. πιο πολύ η όλη αλλαγή κ οι δυσκολίες ήταν.. αλλά ξέρω από φίλες μου ότι οι ορμόνες τους είχαν βαρεσει κόκκινο!! Μακάρι να τη γλιτώσουμε φίλη!! 

Κ μένα οι ορμόνες μετά τη γέννα βαρεσανε κόκκινο... Στην εγκυμοσύνη λίγα πράγματα.

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

Συμφωνώ μαζί σου! Και ξέρεις τι του λέω όταν μ κάνει παράπονα και καλα ότι μόνο για τα παιδιά παίρνω δωρα??? Ε, του λέω σε προσέχω κι εσένα κ σε αγαπάω! Αφού εσύ θα μου μείνεις στο τέλος? Τα παιδιά θα μεγαλώσουν, θα φύγουν! Μαζί θα γερασουμε !

Περιμένουμε τα νεακια σου τα όμορφα επί 2!!!

Ακριβώς όπως τα λες και τα λέμε χαχα 

Βέβαια όλα σεβαστά

Εγώ έτσι νιώθω... Ένα με τον άντρα μου. Και ευχομαι να νιώθουμε έτσι ως το τέλος της ζωής μας. Και θα κάνω ότι περνα απο το χέρι μου για να μαστε έτσι... Μα είμαστε μεξικάνικο σας το χω ξαναπεί.... 

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Όχι εμείς αυτοκόλλητοι δεν είμαστε! Πχ επειδή έχει ένα κόλλημα με το χωριό του κ θέλει να πηγαίνει κάθε σκ κ εγώ το ψιλοβαριεμαι, μερικές φορές παίρνω αμάξι και παιδί και πάω στους γονείς μου ή για κάνα σκ στην Αθήνα ή μπορεί να του αφήσω το παιδί και να πάω μόνη μου στην Αθήνα να συναντήσω τον αδερφό μου, τους κουμπάρους μας κλπ 

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Όχι εμείς αυτοκόλλητοι δεν είμαστε! Πχ επειδή έχει ένα κόλλημα με το χωριό του κ θέλει να πηγαίνει κάθε σκ κ εγώ το ψιλοβαριεμαι, μερικές φορές παίρνω αμάξι και παιδί και πάω στους γονείς μου ή για κάνα σκ στην Αθήνα ή μπορεί να του αφήσω το παιδί και να πάω μόνη μου στην Αθήνα να συναντήσω τον αδερφό μου, τους κουμπάρους μας κλπ 

Καλά κανεις αφου έτσι νιώθεις και σ αρέσει... Μη το συζητάς στιγμή. Ότι μας ευχαριστεί κάνουμε και όπως μας αρέσει διαμορφώνουμε τη ζωή μας.... 

Εγώ τα κάνω όλα αυτά που λες μαζί του.. Έχουμε πολλα κοινά και κάνουμε σχεδόν τα παντα μαζί. Και όχι το πολυ το μαζί δεν είναι βαρετό... Τουλάχιστον για μας... Χαχα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διάβαζα τώρα ότι σε μαιευτήριο Αθηνών η λεχωνα πω θήλαζε αποκοιμήθηκε πλάκωσε το μωρό κ έμεινε παραπληγικό. Έκανε μήνυση στο νοσοκομείο ότι αν πήγαιναν πιο συχνά οι νοσοκόμες δε θα γινοταν....

• Λυπημένη/-ος 7

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Διάβαζα τώρα ότι σε μαιευτήριο Αθηνών η λεχωνα πω θήλαζε αποκοιμήθηκε πλάκωσε το μωρό κ έμεινε παραπληγικό. Έκανε μήνυση στο νοσοκομείο ότι αν πήγαιναν πιο συχνά οι νοσοκόμες δε θα γινοταν....

Τι λες τώρα? Τραγικό.. :(

ξέρεις σε ποιο μαιευτήριο? 

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Κ μένα οι ορμόνες μετά τη γέννα βαρεσανε κόκκινο... Στην εγκυμοσύνη λίγα πράγματα.

τετοια λεγε μας!!!!!!να τρελαθώ από τώρα!!!!!

Just now, Ninamc είπε:

Ακριβώς όπως τα λες και τα λέμε χαχα 

Βέβαια όλα σεβαστά

Εγώ έτσι νιώθω... Ένα με τον άντρα μου. Και ευχομαι να νιώθουμε έτσι ως το τέλος της ζωής μας. Και θα κάνω ότι περνα απο το χέρι μου για να μαστε έτσι... Μα είμαστε μεξικάνικο σας το χω ξαναπεί.... 

καλε μην λετε αλλο μεξικάνικο!!!! την νιώθω μια λιγουρίτσα!

• Χαχα 1

Κρίμα... Το διάβασα κ εγώ... Ήταν η κακια η ώρα... Οι νοσοκόμες δυστυχώς δεν έρχονται παρά μόνο όταν είναι να σου φέρουν  τα φάρμακα κ ειδικά τη νύχτα δεν σε ενοχλούν αν δεν πατήσεις το κουμπάκι. 

@Anastasia05 διάβασα ήταν σε δημοσιο

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Κρίμα... Το διάβασα κ εγώ... Ήταν η κακια η ώρα... Οι νοσοκόμες δυστυχώς δεν έρχονται παρά μόνο όταν είναι να σου φέρουν  τα φάρμακα κ ειδικά τη νύχτα δεν σε ενοχλούν αν δεν πατήσεις το κουμπάκι. 

Δυστυχως ο φόβος να πλακώσεις το μωρό στον ύπνο ,υπαρχει και στο σπιτι..

Κρίμα .. να ξεκιναει ετσι η ζωή του..

τετοια λεγε μας!!!!!!να τρελαθώ από τώρα!!!!!

καλε μην λετε αλλο μεξικάνικο!!!! την νιώθω μια λιγουρίτσα!

Άστα να πάνε....απαράδεκτη σου λέω:P

Μέχρι που αδιαθετησα(μετα από 9 μήνες ) κ ισιωσα!

• Χαχα 2

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Δυστυχως ο φόβος να πλακώσεις το μωρό στον ύπνο ,υπαρχει και στο σπιτι..

Κρίμα .. να ξεκιναει ετσι η ζωή του..

Εντάξει πάντως δε μπορείς να κατηγορήσεις τις νοσοκόμες.... θα μπορούσε να γίνει κ στο σπίτι όπως είπες!

• Μου αρέσει 3

SqfGp3.png

Just now, Hope89 είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...