Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Ninamc είπε:

Καλημερσα κορίτσια μου... Αχ αυτή η ζουζουνα μ όλο χορευει και με έχει ξευρελανειιιιι.... Όλα όσα είπατε για τα κοριτσίστικα όνειρα τα έχω κάνει άπειρες φορές και τώρα τα ζωωωω 

Τρέλα με πιανει και έρωτας για την γυναίκα της ζωής μου!!!! Μα και ο γιόκας μου είναι ο 1ος μου έρωτας... Δεν τον αλλάζω με κανένα άλλο παιδι στο κόσμο... Τον κοιτάω και λιωνωωωωωω

Κορίτσια πολυ ωραια τα νέα σας και ευχομαι να πανε ολα καλα σε όλες μας... Εγώ θα μαι η τελευταία με την Β επιπέδου και ανυπομονώ 

Ελεοςςςςς αυτό θα πω μονο....χαχαχαχα και μακριά από μας την μεξικάνικη οικογένεια χαχααα

Τι είδα χθες κ σε σκέφτηκα????

Κατακόκκινο μαγιό με την μίνι στο πρινεϊταλ!!! Ερωταααααας

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Καλημερα γλυκές μου καρακάξες @Jasmine@ @EugenJen ορίστε!! Μπήκα πρωί!! Με έφαγες!! 

Σήμερα ήρθε κ η άσωτη από τις 8 αντί για 10 οπότε εγώ αράζω..

Λοιποοοον...ρε τα παιδιά ήταν 9χρονια μαζί,αποφασίζουν για παιδάκι κ στον 8ο που ήταν η κοπέλα σκάει ο ιός..

Η δουλειά τους είχε να κάνει με εκθέσεις λιανικού εμπορίου οι οποίες πρώτες πρώτες έκλεισαν κ λόγω αναδουλειας αποφάσισαν να πάνε στον εγκλεισμό στους δικούς της προς Θεσσαλονίκη..

Εκείνη όμως άρχισε να έχει σαν πλάνο στο μυαλό της να μείνουν εκεί μόνιμα να παρατήσουν τη δική τους επιχείρηση η οποία όντως ήταν σε ύφεση κ να γίνει ο άντρας της υπάλληλος κάπου αλλού..άρχισε μαζί με την οικογένειά της να το φέρνουν υπουλα στην αρχή μετά ξεκάθαρα..εν τέλη μετά από αντιδράσεις εκείνος υπέκυψε για μια καλύτερη ζωή το παιδί του κ αυτούς κ όντως βρήκε από γνωστό άλλου δουλειά εκει κ είχαν σκοπό να φτιάξουν το σπίτι της γιαγιάς της να μεινουν κ πούλησε κ τη μηχανή εκείνος για να το φτιάξουν..ως τότε βέβαια εμεναν με τους γονείς της κ τη χωρισμένη με 2 παιδιά αδερφή της οι οποίοι όλοι μαζί του ασκούσαν μια ψυχολογική πίεση..

Εν τέλη του δόθηκε όμως μια πολύ καλή ευκαιρία για δουλειά στην Αθήνα όπου θα μπορούσαν να ζήσουν οικονομικά οικογενειακώς αλλά η φίλη μου ανένδοτη..μπήκε στη μέση πάλι η αδερφή της η οποία γενικά μπλεκοταν φουλ κ έγινε χαμουλης...

Αυτή είναι η μεριά του..

Από μεριάς της φίλης μου όντως τα πρώτα ισχύουν κ τα παραδεχεται απλά έχοντας ως παρελθόν μαζί του εδώ στην Αθήνα μεγάλη οικονομική αβεβαιότητα και πολλεεεες ώρες δικής της δουλειάς σε συνδιασμό της θέλησης της για ένα καλύτερο περιβάλλον για το παιδι αποφάσισε να μείνουν εκεί..βέβαια κ αυτή καθόλου διαλλακτική κ ενώ τον έβλεπε να πιέζεται ο άλλος κ να προσπαθεί να προσαρμοστεί εκείνη κ οι δικοί της ζητούσαν κι άλλα..

Κ ένα ακόμη σκηνικό που μου είπε κ φρικαρα ρε είναι ότι τη πρώτη μέρα που γεννήθηκε η κόρη του πήγε την είδε κ μετά δεν τον άφησαν να μείνει με τη γυναίκα του γτ λεει θα την βοηθούσε καλύτερα η αδερφή της κ ενώ εκείνος επέμενε η γυναίκα του πήρε το μέρος της αδερφής του κ εκείνος 4 μέρες δεν ήταν με το παιδί..

Οικογενειακές ιστορίες επεισόδιο 167.000 τέλος..

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Μια κουβέντα θα πω, όπου μπλέκουν οικογένειες το ζευγάρι χωρίζει. Τέλος... έπρεπε βέβαια αυτή να το συζητήσει πρώτα μαζί του, ότι σκέφτεται να μεινουν μόνιμα θεσνικη κ να μην τον φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων! Αλλά θα της δώσω κ μια δικαιολογία λόγω εγκυμοσύνης κ ορμονών κ αβεβαιότητας.... ελπίζω μα τα βρουν! Είναι κρίμα το παιδάκι να είναι τόσο μακριά από το μπαμπά του.

• Μου αρέσει 4

SqfGp3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Τι είδα χθες κ σε σκέφτηκα????

Κατακόκκινο μαγιό με την μίνι στο πρινεϊταλ!!! Ερωταααααας

Αχ να μπω τώρα αμέσως να το δώωωωω μήπως να το ψωνισω κιόλας για του χρόνου χαχαχαχα

Ευχαριστώ φίλη μουυυυυ

• Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Μια κουβέντα θα πω, όπου μπλέκουν οικογένειες το ζευγάρι χωρίζει. Τέλος... έπρεπε βέβαια αυτή να το συζητήσει πρώτα μαζί του, ότι σκέφτεται να μεινουν μόνιμα θεσνικη κ να μην τον φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων! Αλλά θα της δώσω κ μια δικαιολογία λόγω εγκυμοσύνης κ ορμονών κ αβεβαιότητας.... ελπίζω μα τα βρουν! Είναι κρίμα το παιδάκι να είναι τόσο μακριά από το μπαμπά του.

Αυτό ευελπιστώ κ εγώ..δε μπορώ να πιστέψω πως θα είναι κάτι μόνιμο..

Τι να πω..

Πάντως Αντωνάκη μου αυτό που λες με τις οικογένειές ειναι μεγααααλη αλήθεια :ph34r:

• Μου αρέσει 2

Καλημέραα! 

@Eva137 Είναι μέχρι να τον πάρεις αγκαλιά  και μετά θα κουμπόσουν ολα! Άσε που τα περισσότερα από όλα αυτά μπορείς ακόμα να τα κάνετε μαζί (εντάξει όχι να του πλέκεις τα μαλλιά :D) Αλλά να πάτε Disneyland, να βλέπετε ταινίες και να είναι αυτός ο όμορφος ιππότης ή το πριγκιπόπουλο, να κάνετε χορούς. Άσε που δεν είναι απαραίτητο ότι ένα κοριτσάκι θα τα ήθελε όλα έτσι. Πάρα πολλά προτιμούν να παίζουν με αυτοκίνητα και είναι πιο κινητικά και φασαριόζικα. Στο λέω γτ τα βλέπω στο παιδικό... Θα είσαι μια υπέροχη μανούλα ανεξάρτητου φύλου!  

@Renez Έλα ρε να είσαι τόσα χρόνια μαζί και να χωρίζεις για τέτοια πράγματα;! Και μόλις έχεις κάνει κ παιδί.... Τι φταίει και αυτό το άμοιρο... Πάντως αν έχει χαθεί η επικοινωνία και μπαίνει και ο εγωισμός ανάμεσα πάει το πράγματα.... Έπρεπε να κάτσουν κ να συζητήσουν σαν οικογένεια που είναι κ μαζί να πάρουν αποφάσεις... 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!!όντως βόμβα @Renez...... και πριν λίγο συζητούσα με μια φίλη η οποία είναι έγκυος και αυτή ότι οι ορμόνες έχουν τρελαθεί και ότι οι μονοι π ειναι διπλα μας ειναι οι άντρες μας.... τουλάχιστον εγώ έτσι νιώθω.... η φίλη μου δεν ένιωθε ουτε καν τον αντρα της... ελπιζω να μην αλλαξει αυτο.... κορίτσια πάντως και εμενα τα νεύρα μου χάλια αυτες τις μερες......δεν ξερω ... θα τρελαθω νομίζω..... νομιζω θα σκάσω μαλλον......

όλο κλαίω και ολο παράπονο!!να χάσω και τον αντρούλη μου θα τρελαθωωωω......πως μπορεσε η κοπελα και το έκανε αυτο? η πως μπορεσαν και χωρισαν και δεν εχουν τωρα ο ενας τον αλλον..... σε αυτα φταινε και οι γυρω γυρω παντα....δεν μπορω να καταλαβω.......

• Μου αρέσει 2

Just now, Renez είπε:

Αυτό ευελπιστώ κ εγώ..δε μπορώ να πιστέψω πως θα είναι κάτι μόνιμο..

Τι να πω..

Πάντως Αντωνάκη μου αυτό που λες με τις οικογένειές ειναι μεγααααλη αλήθεια :ph34r:

Μακριά κ αγαπημένοι λέει ο σοφός λαός.... απλά μωρε πιστεύω ότι αυτή πήγε στους γονείς της κ ένιωσε σιγουριά, ότι έχει ανθρωπουσ Να τη βοηθήσουν και σε ένα σπίτι με τοοοοσα άτομα απομακρύνθηκε από τον άντρα της, ενώ στην Αθήνα που ήταν το ζευγάρι ήταν δεμένοι.είναι κ οι ορμόνες μας όπως λέει κ η @Irinoula86

και εγώ κάποιες στιγμές νιώθω έξαλλη και άλλες μπορεί να είμαι απαθέστατη με κάτι πιο σοβαρο

• Μου αρέσει 4

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Μακριά κ αγαπημένοι λέει ο σοφός λαός.... απλά μωρε πιστεύω ότι αυτή πήγε στους γονείς της κ ένιωσε σιγουριά, ότι έχει ανθρωπουσ Να τη βοηθήσουν και σε ένα σπίτι με τοοοοσα άτομα απομακρύνθηκε από τον άντρα της, ενώ στην Αθήνα που ήταν το ζευγάρι ήταν δεμένοι.είναι κ οι ορμόνες μας όπως λέει κ η @Irinoula86

και εγώ κάποιες στιγμές νιώθω έξαλλη και άλλες μπορεί να είμαι απαθέστατη με κάτι πιο σοβαρο

Ναι αλλά άμα διώξεις τον άντρα σου.... Τελοσ μετά αααα εκεί το χασε η κοπέλα... 

Εγώ νιώθω ότι ο άντρας μου είναι ο κόσμος όλος... Όπως τα παιδια μας. Αν τον χάσω θα τρελαθω. Δεν βάζω γονείς πανω απο τον άντρα και τα παιδια μου... Ποτεεεε

Όπως είπε και η @Irinoula86 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Ναι αλλά άμα διώξεις τον άντρα σου.... Τελοσ μετά αααα εκεί το χασε η κοπέλα... 

Εγώ νιώθω ότι ο άντρας μου είναι ο κόσμος όλος... Όπως τα παιδια μας. Αν τον χάσω θα τρελαθω. Δεν βάζω γονείς πανω απο τον άντρα και τα παιδια μου... Ποτεεεε

Όπως είπε και η @Irinoula86 

Ε ναι ρε συ υποτίθεται είσαι καιρο με τον άνθρωπο σου κ αποφασίζεις να κανείς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και ξαφνικά ακούς τους άλλους κ τα συζητάς εκτός από τον άντρα σου

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Καλημέρα!

Σε στυλ κρέμα ρε συ έχω δει σε φαρμακειοσαιτ, τώρα frezyderm είναι? Intermed? Για κοίτα στα εγκυμοσύνης!

Πάντως ρε παιδάκι μ το ζευγάρι πρέπει να δώσει 1 ευκαιρία στη σχέση τ τώρα με το παιδί ειδικά! Όταν έχεις άντρα κ παιδί αυτοί είναι η οικογένεια σου! Αγαπάμε κ προσέχουμε τους γονείς μας φυσικά αλλά οι προτεραιότητες αλλάζουν! Κι οι γονείς ρε γμτ να βάζουν λάδι στη φωτιά? Πρέπει να σέβονται τις επιλογές των παιδιών τους εκτός αν μιλάμε για τπτ ακραίο. Μακάρι να ηρεμήσουν κ σμιξουν με το παιδάκι τους!

Κορίτσια μ η αλήθεια είναι ότι με το παιδί κ τα άγχη κ τη κούραση αρχίζουν προβλήματα στη σχέση! Πρέπει να υπάρχει σεβασμός κ αγάπη, να θεωρείς τν άλλο άνθρωπο σ για να μν τα βροντηξεις! Οι εγωισμοί δν χωράνε! Κάθε πλευρά κάπου θα έχει δίκιο. 

Πες καμμία καλή κουβέντα βρε κορίτσι μ αν έχεις οικειότητα  να κάνουν μια ύστατη προσπάθεια!

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Κ εγώ αγαπημένες μου δε θα μπορούσα να διανοηθω κάτι τέτοιο..εδώ μας τα έλεγε χθες ο φίλος μας κ κοιτούσα τον αντρα μου κ σκεφτόμουν "εγώ δε θέλω να σε χάσω,δε θέλω να σε χάσω ποτέ κ για κανεναν:"..είμαστε 7 χρόνια μαζί κ από τη δεύτερη εβδομάδα γνωριμίας συζουμε κ είμαστε αχώριστοι κάθε μέρα..κ εκείνοι ομως 9 χρονξα μαζί κ με την ίδια δουλειά..:mellow:

Τι να πω..μάλλον έχει δίκιο η φιλτατη @Jasmine@ ένιωσε σιγουριά εκεί κ "εντός γηπέδου" αλλά κ πάλι ρε γμτ..δε ξέρω..

Μακάρι να είναι μια κρισαρα κ να τους κάνει ακόμη πιο δυνατούς..

Just now, Irinoula86 είπε:

καλημέρα κορίτσια!!!όντως βόμβα @Renez...... και πριν λίγο συζητούσα με μια φίλη η οποία είναι έγκυος και αυτή ότι οι ορμόνες έχουν τρελαθεί και ότι οι μονοι π ειναι διπλα μας ειναι οι άντρες μας.... τουλάχιστον εγώ έτσι νιώθω.... η φίλη μου δεν ένιωθε ουτε καν τον αντρα της... ελπιζω να μην αλλαξει αυτο.... κορίτσια πάντως και εμενα τα νεύρα μου χάλια αυτες τις μερες......δεν ξερω ... θα τρελαθω νομίζω..... νομιζω θα σκάσω μαλλον......

όλο κλαίω και ολο παράπονο!!να χάσω και τον αντρούλη μου θα τρελαθωωωω......πως μπορεσε η κοπελα και το έκανε αυτο? η πως μπορεσαν και χωρισαν και δεν εχουν τωρα ο ενας τον αλλον..... σε αυτα φταινε και οι γυρω γυρω παντα....δεν μπορω να καταλαβω.......

Κ εγώ το παθαίνω ώρες ώρες..ειδικά τη προηγούμενη εβδομάδα είχα μια δυοερες να κλαίω για μλκιες με λιγμουυυυς!! 

Κ ο άντρας μου ο καημένος σαν βρεγμένο γατιιιι:D:wub:

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια!

@Renezμ αρέσει που η φίλη σου ήθελε μια ζωή καλύτερη για το παιδί της και τελικά χώρισε... Μα ένα παιδάκι μονο με τους γονείς του θέλει να είναι, να το αγαπάνε και να ζουν όλοι μαζί αγαπημένοι και ας είναι και στο χειρότερο μέρος του κόσμου! Μακάρι να τα ξαναβρούν...

Εγώ είμαι πιο εγωιστρια σαν άνθρωπος! Αγαπώ τον άντρα μου πολύ όμως πανω απ' όλα βάζω τα παιδιά μου και θέλω να στηρίζομαι στον εαυτό μου! Γιατί πολλά γίνονται και δεν θέλω να βασίζομαι σε έναν άνθρωπο! Έτσι είναι κ ο άντρας μου αλλά κ οι γονείς μου!

• Μου αρέσει 3

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

@Renezμ αρέσει που η φίλη σου ήθελε μια ζωή καλύτερη για το παιδί της και τελικά χώρισε... Μα ένα παιδάκι μονο με τους γονείς του θέλει να είναι, να το αγαπάνε και να ζουν όλοι μαζί αγαπημένοι και ας είναι και στο χειρότερο μέρος του κόσμου! Μακάρι να τα ξαναβρούν...

Εγώ είμαι πιο εγωιστρια σαν άνθρωπος! Αγαπώ τον άντρα μου πολύ όμως πανω απ' όλα βάζω τα παιδιά μου και θέλω να στηρίζομαι στον εαυτό μου! Γιατί πολλά γίνονται και δεν θέλω να βασίζομαι σε έναν άνθρωπο! Έτσι είναι κ ο άντρας μου αλλά κ οι γονείς μου!

Θα συμφωνήσω σε όλα.. Μα θα σου πω

Καθώς είμαι πολυ δυναμική και ανεξάρτητη... Θέλω να είμαι αυτόκολλητή και αχωριστη από τον άντρα μου.. Δηλαδή είμαστε έτσι από παντα... Ο ένας για τον άλλο. Δεν βάζω τα παιδια πανω απο τον άντρα μου. Τους αγαπώ όλους ακριβώς οπως πρεπει. Δηλαδή είναι άλλη η αγαπη για τα παιδια...

Προς το παρον έτσι νιώθω. Αχωριστη με τον άντρα μου..Μελλοντικά δεν ξέρω αν ιααλλαξει κατι. Αν προκυψει κάτι όμως είμαι έτοιμη να τα αντιμετωπίσω όλα. Είμαι μαχητής στη ζωή μου δε πολλών πουθενα και σε τιποτα

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Renez είπε:

Κ εγώ αγαπημένες μου δε θα μπορούσα να διανοηθω κάτι τέτοιο..εδώ μας τα έλεγε χθες ο φίλος μας κ κοιτούσα τον αντρα μου κ σκεφτόμουν "εγώ δε θέλω να σε χάσω,δε θέλω να σε χάσω ποτέ κ για κανεναν:"..είμαστε 7 χρόνια μαζί κ από τη δεύτερη εβδομάδα γνωριμίας συζουμε κ είμαστε αχώριστοι κάθε μέρα..κ εκείνοι ομως 9 χρονξα μαζί κ με την ίδια δουλειά..:mellow:

Τι να πω..μάλλον έχει δίκιο η φιλτατη @Jasmine@ ένιωσε σιγουριά εκεί κ "εντός γηπέδου" αλλά κ πάλι ρε γμτ..δε ξέρω..

Μακάρι να είναι μια κρισαρα κ να τους κάνει ακόμη πιο δυνατούς..

Κ εγώ το παθαίνω ώρες ώρες..ειδικά τη προηγούμενη εβδομάδα είχα μια δυοερες να κλαίω για μλκιες με λιγμουυυυς!! 

Κ ο άντρας μου ο καημένος σαν βρεγμένο γατιιιι:D:wub:

αχ κ εμενα τα ίδια!!!! δείχνει τόση κατανόηση!!!!! εγω το καταλαβαίνω ότι κλαιω για μαλακίες αλλα μετα οχι εκείνη την ώρα που το κάνω...... εκείνος το καταλαβαίνει από την πρώτη στιγμή.

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια μου! Σήμερα το απόγευμα έχω β επιπέδου επιτέλους!! Μεγάλη αγωνία!!

6 ώρες πρίν, Eva137 είπε:

Εγώ πάντα είχα αδυναμία στα κοριτσάκια... ονειρευόμουν να ντύνω την κόρη μου και εμένα με ασορτί φορέματα, να παίζουμε πιάνο και να τραγουδάμε τραγούδια από ταινίες Disney μαζί, να πηγαίνουμε στο "mommy and me" μπαλέτο παρέα, να πάμε στην Disneyland και να κάνουμε το princess makeover παρέα, να παίζουμε με κούκλες/μπάρμπι, να της χτενίζω τα μαλλιά και να φτιάχνω κοτσιδάκια/πλεξίδες, να της πάρω ένα ωραίο κουκλόσπιτο (που εγώ δεν είχα ποτέ) κτλ. Τα αγοράκια πάντα με τρομάζανε λίγο από την άποψη ότι δεν ξέρω τί θα έκανα για να περάσει ο χρόνος μαζί τους (ας πούμε με μπάλες, αθλητικά, αυτοκινητάκια κτλ. δεν το χω καθόλου) και φοβάμαι ότι δεν θα είμαι τόσο καλή μαμά και θα θέλουν μόνο να περνάνε χρόνο με τον μπαμπά τους. Οι υπόλοιποι τριγύρω μου λένε ότι δεν είναι έτσι και ότι εξαρτάται από το παιδί και τον χαρακτήρα του, οπότε θα δούμε... ελπίζω να έχουν δίκιο.

Χαχα, κι εγώ όταν εξηγούσα στους φίλους μου γιατί θα προτιμούσα κοριτσάκι χάιδευα την κοιλιά μου και του έλεγα "σσσ, μην ακούς εσύ, εγώ εσένα αγαπάω"!:P:wub:

Εύα μου νομίζω ότι οι περισσότερες γυναίκες κάπως έτσι το έχουν στο μυαλό τους, επειδή όσο να ναι με τα κορίτσια έχεις πιο πολλά "κοινά ενδιαφέροντα"! Οταν θα έρθει όμως ο γιος σου θα πάθεις τέτοιον έρωτα που θα τα ξεχάσεις όλα!! Πίστεψε με!! Τα αγοράκια πολλές φορές είναι πιο γλυκά, ευαίσθητα κ εκδηλωτικα, ειδικά με τις μανουλες τους! Επίσης, είναι πιο αγαθά κ λιγότερο περίπλοκα από τα κορίτσια! Κ με αυτοκινητάκια θα παίξεις, κ με αεροπλανακια, κ  μπαλιτσα κ θα είσαι μια φανταστική μανούλα!! Μετά υπάρχουν κ τόσα άλλα, επιτραπέζια, πλαστελίνες, ζωγραφική, παζλ, χειροτεχνίες κ πολλά πολλά άλλα!! Το πιστεύεις ότι εγώ τώρα που περιμένω κορίτσια αγχώνομαι γτ έχω μάθει με το αγόρι;; Χαχαχα!

Just now, Renez είπε:

Καλημερα γλυκές μου καρακάξες @Jasmine@ @EugenJen ορίστε!! Μπήκα πρωί!! Με έφαγες!! 

Σήμερα ήρθε κ η άσωτη από τις 8 αντί για 10 οπότε εγώ αράζω..

Λοιποοοον...ρε τα παιδιά ήταν 9χρονια μαζί,αποφασίζουν για παιδάκι κ στον 8ο που ήταν η κοπέλα σκάει ο ιός..

Η δουλειά τους είχε να κάνει με εκθέσεις λιανικού εμπορίου οι οποίες πρώτες πρώτες έκλεισαν κ λόγω αναδουλειας αποφάσισαν να πάνε στον εγκλεισμό στους δικούς της προς Θεσσαλονίκη..

Εκείνη όμως άρχισε να έχει σαν πλάνο στο μυαλό της να μείνουν εκεί μόνιμα να παρατήσουν τη δική τους επιχείρηση η οποία όντως ήταν σε ύφεση κ να γίνει ο άντρας της υπάλληλος κάπου αλλού..άρχισε μαζί με την οικογένειά της να το φέρνουν υπουλα στην αρχή μετά ξεκάθαρα..εν τέλη μετά από αντιδράσεις εκείνος υπέκυψε για μια καλύτερη ζωή το παιδί του κ αυτούς κ όντως βρήκε από γνωστό άλλου δουλειά εκει κ είχαν σκοπό να φτιάξουν το σπίτι της γιαγιάς της να μεινουν κ πούλησε κ τη μηχανή εκείνος για να το φτιάξουν..ως τότε βέβαια εμεναν με τους γονείς της κ τη χωρισμένη με 2 παιδιά αδερφή της οι οποίοι όλοι μαζί του ασκούσαν μια ψυχολογική πίεση..

Εν τέλη του δόθηκε όμως μια πολύ καλή ευκαιρία για δουλειά στην Αθήνα όπου θα μπορούσαν να ζήσουν οικονομικά οικογενειακώς αλλά η φίλη μου ανένδοτη..μπήκε στη μέση πάλι η αδερφή της η οποία γενικά μπλεκοταν φουλ κ έγινε χαμουλης...

Αυτή είναι η μεριά του..

Από μεριάς της φίλης μου όντως τα πρώτα ισχύουν κ τα παραδεχεται απλά έχοντας ως παρελθόν μαζί του εδώ στην Αθήνα μεγάλη οικονομική αβεβαιότητα και πολλεεεες ώρες δικής της δουλειάς σε συνδιασμό της θέλησης της για ένα καλύτερο περιβάλλον για το παιδι αποφάσισε να μείνουν εκεί..βέβαια κ αυτή καθόλου διαλλακτική κ ενώ τον έβλεπε να πιέζεται ο άλλος κ να προσπαθεί να προσαρμοστεί εκείνη κ οι δικοί της ζητούσαν κι άλλα..

Κ ένα ακόμη σκηνικό που μου είπε κ φρικαρα ρε είναι ότι τη πρώτη μέρα που γεννήθηκε η κόρη του πήγε την είδε κ μετά δεν τον άφησαν να μείνει με τη γυναίκα του γτ λεει θα την βοηθούσε καλύτερα η αδερφή της κ ενώ εκείνος επέμενε η γυναίκα του πήρε το μέρος της αδερφής του κ εκείνος 4 μέρες δεν ήταν με το παιδί..

Οικογενειακές ιστορίες επεισόδιο 167.000 τέλος..

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Πόσο κρίμα βρε παιδί μου οι γονεις να μπαίνουν ανάμεσα στο ζευγάρι κ πόσο μάλλον όταν υπάρχει κ ενα μωράκι... Εμείς είμαστε πολύ ξεκάθαροι σε αυτό από την αρχή, κ πρώτος από όλους ο αντρας μου μου το πέρασε, ότι δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να εμπλακεί.. Η αλήθεια είναι ότι πολλά ζευγάρια περνούν κρίση μετά τον ερχομό ενός παιδιού.. κ εμείς ζοριστηκαμε για να βρούμε ξανά τις ισορροπίες μας.. είναι κ οι ορμόνες.. ελπίζω να πάρουν το χρόνο τους κ με περισσότερη ψυχραιμία να καταλάβουν ότι αξίζει να προσπαθήσουν να σώσουν την οικογένεια τους τα παιδιά!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...