Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Eva137 είπε:

Εγώ πάντα είχα αδυναμία στα κοριτσάκια... ονειρευόμουν να ντύνω την κόρη μου και εμένα με ασορτί φορέματα, να παίζουμε πιάνο και να τραγουδάμε τραγούδια από ταινίες Disney μαζί, να πηγαίνουμε στο "mommy and me" μπαλέτο παρέα, να πάμε στην Disneyland και να κάνουμε το princess makeover παρέα, να παίζουμε με κούκλες/μπάρμπι, να της χτενίζω τα μαλλιά και να φτιάχνω κοτσιδάκια/πλεξίδες, να της πάρω ένα ωραίο κουκλόσπιτο (που εγώ δεν είχα ποτέ) κτλ. Τα αγοράκια πάντα με τρομάζανε λίγο από την άποψη ότι δεν ξέρω τί θα έκανα για να περάσει ο χρόνος μαζί τους (ας πούμε με μπάλες, αθλητικά, αυτοκινητάκια κτλ. δεν το χω καθόλου) και φοβάμαι ότι δεν θα είμαι τόσο καλή μαμά και θα θέλουν μόνο να περνάνε χρόνο με τον μπαμπά τους. Οι υπόλοιποι τριγύρω μου λένε ότι δεν είναι έτσι και ότι εξαρτάται από το παιδί και τον χαρακτήρα του, οπότε θα δούμε... ελπίζω να έχουν δίκιο.

Χαχα, κι εγώ όταν εξηγούσα στους φίλους μου γιατί θα προτιμούσα κοριτσάκι χάιδευα την κοιλιά μου και του έλεγα "σσσ, μην ακούς εσύ, εγώ εσένα αγαπάω"!:P:wub:

Όμορφες οι εικόνες που περιγράφεις αλλά σκέψου κ τις άλλες με τον γιο..που μια ζωή θα είσαι η αδυναμία του..κ θα μάθεις μέσα από αυτόν νέα ενδιαφέροντα και εμπειρίες..ακόμη ναι κ με μπάλα, κυνηγητό,πυργακια στις παραλίες,για το διάστημα,γαλαξίες,αθλητές,για τα ζώα κ.α..

Κ στη τελική ποτέ δεν είναι αργά για άλλη μια προσπάθεια ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Eva137 είπε:

Εγώ πάντα είχα αδυναμία στα κοριτσάκια... ονειρευόμουν να ντύνω την κόρη μου και εμένα με ασορτί φορέματα, να παίζουμε πιάνο και να τραγουδάμε τραγούδια από ταινίες Disney μαζί, να πηγαίνουμε στο "mommy and me" μπαλέτο παρέα, να πάμε στην Disneyland και να κάνουμε το princess makeover παρέα, να παίζουμε με κούκλες/μπάρμπι, να της χτενίζω τα μαλλιά και να φτιάχνω κοτσιδάκια/πλεξίδες, να της πάρω ένα ωραίο κουκλόσπιτο (που εγώ δεν είχα ποτέ) κτλ. Τα αγοράκια πάντα με τρομάζανε λίγο από την άποψη ότι δεν ξέρω τί θα έκανα για να περάσει ο χρόνος μαζί τους (ας πούμε με μπάλες, αθλητικά, αυτοκινητάκια κτλ. δεν το χω καθόλου) και φοβάμαι ότι δεν θα είμαι τόσο καλή μαμά και θα θέλουν μόνο να περνάνε χρόνο με τον μπαμπά τους. Οι υπόλοιποι τριγύρω μου λένε ότι δεν είναι έτσι και ότι εξαρτάται από το παιδί και τον χαρακτήρα του, οπότε θα δούμε... ελπίζω να έχουν δίκιο.

Χαχα, κι εγώ όταν εξηγούσα στους φίλους μου γιατί θα προτιμούσα κοριτσάκι χάιδευα την κοιλιά μου και του έλεγα "σσσ, μην ακούς εσύ, εγώ εσένα αγαπάω"!:P:wub:

Ωωωωω!! Τι όμορφες κοριτσιστικες σκέψεις!!

Με το αγοράκι σου θα τα βρείτε μαζί,μην ανησυχείς!! 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez said:

Όμορφες οι εικόνες που περιγράφεις αλλά σκέψου κ τις άλλες με τον γιο..που μια ζωή θα είσαι η αδυναμία του..κ θα μάθεις μέσα από αυτόν νέα ενδιαφέροντα και εμπειρίες..ακόμη ναι κ με μπάλα, κυνηγητό,πυργακια στις παραλίες,για το διάστημα,γαλαξίες,αθλητές,για τα ζώα κ.α..

Κ στη τελική ποτέ δεν είναι αργά για άλλη μια προσπάθεια ;)

Αυτό σκέφτομαι, ότι ο γιος θα είναι μια πρόκληση για εμένα και μαζί του θα μάθω κι εγώ άλλα πράγματα. Και ελπίζω στο δεύτερο παιδάκι με το καλό, που θέλουμε να κάνουμε οπωσδήποτε αργότερα, να έχω την τύχη να κάνω και μια κόρη!:wink: 

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

πρίν από 12 λεπτά , EugenJen είπε:

Ε όχι προφανώς κ δεν το αγόρασα...υπάρχει κ βρυσούλα να πάω να τα βρέχω βρε αδερφέ!!!!εγώ έχω πάρει μια ωραιότατη κούτα με χαρτί Α4 κ απλώνω τα ποδαράκια μου στο γραφείο οπότε νιώθω να πρήζονται η να καίνε!!

Μαρή είπα εγώ ότι το πήρα;;τι μου πρότεινε ο άνθρωπος είπα... υπάρχει άλλο νερό σε σπρέι;;δεν υπάρχει!!! 

Η @Renez έχει τόσο juicy νέα από τον σύζυγο μάλλον που εξαφανίστηκε!!!

Γλυκούλα μου..θα πάνε φοιτητές τα παιδιά μας ,θα μας λες για τα έξοδα που έχει η φοιτιτικη της ζωή κ εμείς ακόμη εδώ,θα σου χτυπάμε να πουλήσεις τις κουρτίνες για να την σπουδάσετε χαχαχαχα

Το έχουμε κάψει το θεματακι σου:D

• Χαχα 2

Just now, Anastasia05 said:

Ωωωωω!! Τι όμορφες κοριτσιστικες σκέψεις!!

Με το αγοράκι σου θα τα βρείτε μαζί,μην ανησυχείς!! 

Άσε, έχω κάνει πολλά όνειρα με κοριτσάκι στο μυαλό μου... νομίζω ότι είμαι γεννημένη για να είμαι κοριτσομάνα, αλλά για αγορομάνα θα πρέπει να το προσπαθήσω αρκετά τώρα. Ελπίζω να τα καταφέρω! :) 

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Just now, Eva137 είπε:

Άσε, έχω κάνει πολλά όνειρα με κοριτσάκι στο μυαλό μου... νομίζω ότι είμαι γεννημένη για να είμαι κοριτσομάνα, αλλά για αγορομάνα θα πρέπει να το προσπαθήσω αρκετά τώρα. Ελπίζω να τα καταφέρω! :) 

Οι μαμάδες όλα τα καταφέρνουν!!!! Όταν τον αγκαλιάσεις θα βρεις όλη τη δυναμη που χρειάζεται για να γίνεις τα πάντα!!:wink:

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

1 hour ago, Eva137 είπε:

Έτσι σκεφτόμουν πριν γίνω μανούλα! Νόμιζα ότι μόνο 1 κορίτσι μπορώ να καταλάβω κ η μαμα μ το ίδιο γτ μας έχει 2 κορίτσια, ενώ η πεθερά μ με 3 αγόρια ήταν οκ,στο φυσικό της περιβάλλον κ τώρα που έρχεται το κοριτσάκι μας νιώθει πως δν θα ξέρει! Χιχιχι μάλλον είναι πως έχουμε συνηθίσει στο σπίτι μας! Πάντως κι εγώ που έκανα ροζ όνειρα στο 1ο ( κ ο άντρας μ μαζι) τα ξέχασα όλα! Δν θέλει προσπάθεια, θα είσαι η πιο καλή μανούλα γτ θα τν λατρεύεις κ θα κάνεις τα πάντα για να τν έχεις ευτυχισμένο. Χρόνο κ αγάπη θέλουν τα παιδιά,  τιποτα αλλο! Στην αρχή τα παιχνίδια είναι κοινά κ για τα 2 φύλα κ μετά κ μπαλίτσα θα σουτάρεις κ αυτοκινητάκια κ για σκέψου τα lego κ playmobil!!! Εμείς παίρνουμε αυτά για να παίζουμε κ εμείς! Κ ρούχα κ χαριτωμενιες υπάρχουν ένα σωρό κ για τα αγοράκια! Είναι τρυφερά πλάσματα κ ευαίσθητα κι ας το παίζουν αντρακια που κ που, νομίζω πιο αγαθά κ καλοβουλα από το θηλυκό το είδος μας το μυστήριο! Και σου εύχομαι το 2ο να είναι κοριτσάκι για ζήσεις κ το ροζ όνειρο. Θα δει όμως το γαλάζιο συννεφάκι θα είναι πολύ σπουδαιο!

• Μου αρέσει 4

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα said:

Έτσι σκεφτόμουν πριν γίνω μανούλα! Νόμιζα ότι μόνο 1 κορίτσι μπορώ να καταλάβω κ η μαμα μ το ίδιο γτ μας έχει 2 κορίτσια, ενώ η πεθερά μ με 3 αγόρια ήταν οκ,στο φυσικό της περιβάλλον κ τώρα που έρχεται το κοριτσάκι μας νιώθει πως δν θα ξέρει! Χιχιχι μάλλον είναι πως έχουμε συνηθίσει στο σπίτι μας! Πάντως κι εγώ που έκανα ροζ όνειρα στο 1ο ( κ ο άντρας μ μαζι) τα ξέχασα όλα! Δν θέλει προσπάθεια, θα είσαι η πιο καλή μανούλα γτ θα τν λατρεύεις κ θα κάνεις τα πάντα για να τν έχεις ευτυχισμένο. Χρόνο κ αγάπη θέλουν τα παιδιά,  τιποτα αλλο! Στην αρχή τα παιχνίδια είναι κοινά κ για τα 2 φύλα κ μετά κ μπαλίτσα θα σουτάρεις κ αυτοκινητάκια κ για σκέψου τα lego κ playmobil!!! Εμείς παίρνουμε αυτά για να παίζουμε κ εμείς! Κ ρούχα κ χαριτωμενιες υπάρχουν ένα σωρό κ για τα αγοράκια! Είναι τρυφερά πλάσματα κ ευαίσθητα κι ας το παίζουν αντρακια που κ που, νομίζω πιο αγαθά κ καλοβουλα από το θηλυκό το είδος μας το μυστήριο! Και σου εύχομαι το 2ο να είναι κοριτσάκι για ζήσεις κ το ροζ όνειρο. Θα δει όμως το γαλάζιο συννεφάκι θα είναι πολύ σπουδαιο!

Έχεις δίκιο! Κι εγώ μεγάλωσα με μια αδερφή μόνο, οπότε λογικό είναι που μόνο με κοριτσάκια ξέρω πώς να παίξω προς το παρόν. Είδες, τα lego και τα playmobil τα ξέχασα... και μένα μου αρέσουν πολύ!:) Ευτυχώς που με ενθαρρύνετε κι εσείς βρε κορίτσια! Πιστεύω ότι όλα θα τα βρω και θα τα καταφέρω στην πορεία!!

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

4 ώρες πρίν, Renez είπε:

Κοριτσουδια θα αποφύγω το πινακακι προς ώρας μπας κ φυτρώσει κάνα τσουτσουνακι ξανά γιατί πολλές ανατροπές βλέπω :twisted:

καταρχάς εξαφανιστηκα γτ 7 ήρθε με πήρε κ πήγαμε να ψωνισουμε γ το σπίτι κ το μαγαζί κ μετά βρεθήκαμε με ένα φίλο μας (τον άντρα της φίλης μου που σας είχα πει ότι γέννησε τον Μάιο στις 36 εβδομαδες..) να μας πει πως χώρισαν!!!!:unsure:

Όσο αφορά το θέμα μου,ο άντρας μου της είπε οοολα όσα έχουμε μαζέψει κ πως δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με αυτό το κλίμα στο μαγαζί κτλ κτλ εκείνη πήγε στην αρχή να αντιδρασει κλασσικά κ να τον βγάλει τρελό κ όταν είδε πως εκείνος επέμενε με επιχειρήματα έσκυψε κεφάλι κ δε μίλαγε..το θεϊκό λέει ήταν πως την ώρα που της τα έλεγε χτυπάει η πόρτα κ μπαίνει ένα παιδί κ λέει "γεια σας για την αγγελία για τη δουλειά έχω έρθει.." κ αυτή άλλαξε 10χρωματα αλλά το παιδί ήταν για το ντελιβερι χαχχαχα

Τεσπα εν τέλη κατέληξαν πως θα μείνει μέχρι τέλος του μηνός να βρούμε κ εμείς κάποιον άλλο να βρει κ εκείνη μια άλλη δουλειά ώστε να μην κρεμάσουμε ο ένας τον άλλο..εκείνη είπε βέβαια πως έχει πρόθεση να αλλάξει αλλά τα έχει ξανά πει αυτά κ ξέρω πως πάλι μλκια θα κάνει σύντομα..

Αυτά...

Καλημέρα!!!! Από όλα αυτά που είπες ένα θέλω να σχολιάσω: τι εννοείς γέννησε πριν ένα μήνα κ χώρισαν;:blink:

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα!!!! Από όλα αυτά που είπες ένα θέλω να σχολιάσω: τι εννοείς γέννησε πριν ένα μήνα κ χώρισαν;:blink:

Μα πες τα βρε Χρυσόστομη καμία δεν βρέθηκε να το σχολιάσει???? Εγώ κοιμόμουν!!!:o

@Renez πως πετάς τις βόμβες έτσι βρε παιδί μου;;

5 ώρες πρίν, Eva137 είπε:

Αυτό με το παγωτό ρε κορίτσια τί φάση? Εγώ ποτέ δεν τρελαινόμουν για παγωτά (μάλλον είμαι η μόνη) αλλά τώρα όλο παγωτά θέλω να τρώω, όχι γιατί θέλω γλυκό αλλά γιατί θέλω κάτι δροσιστικό. Διψάω και συνέχεια, αλλά δε μπορώ να πιω πολύ νερό γιατί νιώθω ότι θα σκάσει το στομάχι μου. Τί να κάνω, μήπως να τρώω σκέτο πάγο?:unsure:

Προσοχή με την ζέστη και την ορθοστασία Αρετούλα… πραγματικά χαρά στο κουράγιο σου, εγώ η ζέστη είναι από τα λίγα που δεν αντέχω. Άντε λίγη υπομονή και περιμένουμε να μας πεις και τί έγινε με την άσωτη υπάλληλο!

Πάντως να ξέρεις ο χυμός είναι καλός για να πάρεις βιταμίνη C, αλλά δεν έχει καθόλου φυτικές ίνες για να βοηθήσει στην δυσκοιλιότητα. Ίσως αν έτρωγες μερικά αποξηραμένα δαμάσκηνα να σε βοηθούσαν αρκετά... κι εγώ ψάχνω αλλά δεν μπορώ να βρω ούτε αποξηραμένα δαμάσκηνα ούτε AllBran εδώ. :(

Μπράβο κορίτσια, όλα καλά λοιπόν! Άντε να δείτε και τα νεφράκια στους επόμενους υπέρηχους να ησυχάσετε από αυτό... από ότι κατάλαβα είναι συνηθισμένο και δεν είναι τίποτα ανησυχητικό. Φατσούλα ούτε εγώ είχα καταφέρει να δω στον τελευταίο υπέρηχο, αλλά ελπίζω να δω τώρα την Παρασκευή!:wink:

Ελένη μου, φαντάζομαι θα ξαφνιάστηκε ο καημένος ο άντρας σου. Κι εγώ όταν μου είχαν πει στο τηλέφωνο από τα αποτελέσματα του cell-free DNA τεστ ότι περιμένω αγοράκι έμεινα άφωνη και κοιτούσα τον τοίχο σαν βλάκας για λίγη ώρα (κανένα μητρικό ένστικτο εγώ, ήμουν σίγουρη ότι θα κάνω κόρη). Γενικά είχα μια ξινισμένη φάτσα για λίγες μέρες... εγώ, που πέρασα από σαράντα κύματα και χρόνια προσπάθειες, σπερματέγχυση, εξωσωματική κτλ. για να καταφέρω να μείνω έγκυος! Τώρα βέβαια τον σκέφτομαι και λιώνω, και είμαι σίγουρη ότι μας περιμένει μεγάλος έρωτας!:wub:

Περίεργο που ο φαρμακοποιός σου είπε ότι δεν επιτρέπεται τίποτα. Εμένα μου έχουν συστήσει κάποια φίλες μου που είναι μανούλες και τα χρησιμοποιούσαν στην εγκυμοσύνη και κάποια άλλα τα έχω βρει σε online φαρμακεία που προτείνονται ειδικά για εγκύους που έχουν πόδια που πρήζονται/καίνε. Εγώ έχω ένα σπρέι με άρωμα μέντα που το κρατάω στο ψυγείο και το ψεκάζω στα πόδια μου μόνο κανα βράδυ που έχει πολύ ζέστη ή έχω περπατήσει πολύ. Αν θες πάντως να το κοιτάξεις κι εσύ, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτά τα τζελ: Cedraflon, Anne Geddes, Antistax. 

Το antistax που είχα εγώ στο μυαλό μου είπε δεν επιτρέπεται, τώρα να μου το είπε για να μην πάρει καμία ευθύνη;;;

Θα ρωτήσω την γυναικολόγο να δω τι θα μου πει!! Αυτό που λες με την μέντα πως λέγεται;;

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Μα πες τα βρε Χρυσόστομη καμία δεν βρέθηκε να το σχολιάσει???? Εγώ κοιμόμουν!!!:o

Το antistax που είχα εγώ στο μυαλό μου είπε δεν επιτρέπεται, τώρα να μου το είπε για να μην πάρει καμία ευθύνη;;;

Θα ρωτήσω την γυναικολόγο να δω τι θα μου πει!! Αυτό που λες με την μέντα πως λέγεται;;

Πολύ φίλη μου είσαι εσυ... μα ξύπνησα κ διάβαζα όλα τα μνμτα κ είχα την ίδια απορια, πως γίνεται να μην το σχολίασε καμία.;;; Άντε κ τώρα θα περιμένουμε να πάει μεσημέρι να μας απαντησει....:evil: 

παντως υπάρχουν κάτι κρέμες για ανακούφιση κ δροσίζουν τα πόδια, έχει η frezyderm. Δεν την έχω δοκιμάσει https://www.boxpharmacy.gr/el/products/frezyfeet-heavylegs-drosistiki-krema-gel-gia-koyrasmena-podia-125ml

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, EugenJen said:

Αυτό που χρησιμοποιώ εγώ το αγόρασα μόνη μου online και είναι από το Body Shop. Δεν μου το σύστησε κανείς, αλλά από μια μικρή έρευνα που έκανα και η ίδια η εταιρία λέει ότι είναι ασφαλές στην εγκυμοσύνη. Τα άλλα όμως που σου έγραψα πριν τα βρήκα και σε website φαρμακείων που τα προτείνουν για εγκύους... τί να πω... Όπως και να έχει, εσύ ρώτα τον γιατρό σου για να είσαι σίγουρη.

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Αυτό που χρησιμοποιώ εγώ το αγόρασα μόνη μου online και είναι από το Body Shop. Δεν μου το σύστησε κανείς, αλλά από μια μικρή έρευνα που έκανα και η ίδια η εταιρία λέει ότι είναι ασφαλές στην εγκυμοσύνη. Τα άλλα όμως που σου έγραψα πριν τα βρήκα και σε website φαρμακείων που τα προτείνουν για εγκύους... τί να πω... Όπως και να έχει, εσύ ρώτα τον γιατρό σου για να είσαι σίγουρη.

Τώρα διάβασα για τα ροζ σου όνειρα.... το επόμενο θα είναι κοριτσάκι και θα κανετε τόσα πράγματα μαζι:wub: αλλά θα δεις ερωτευμένη με το γιο θα είσαι! 

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Καλημερα γλυκές μου καρακάξες @Jasmine@ @EugenJen ορίστε!! Μπήκα πρωί!! Με έφαγες!! 

Σήμερα ήρθε κ η άσωτη από τις 8 αντί για 10 οπότε εγώ αράζω..

Λοιποοοον...ρε τα παιδιά ήταν 9χρονια μαζί,αποφασίζουν για παιδάκι κ στον 8ο που ήταν η κοπέλα σκάει ο ιός..

Η δουλειά τους είχε να κάνει με εκθέσεις λιανικού εμπορίου οι οποίες πρώτες πρώτες έκλεισαν κ λόγω αναδουλειας αποφάσισαν να πάνε στον εγκλεισμό στους δικούς της προς Θεσσαλονίκη..

Εκείνη όμως άρχισε να έχει σαν πλάνο στο μυαλό της να μείνουν εκεί μόνιμα να παρατήσουν τη δική τους επιχείρηση η οποία όντως ήταν σε ύφεση κ να γίνει ο άντρας της υπάλληλος κάπου αλλού..άρχισε μαζί με την οικογένειά της να το φέρνουν υπουλα στην αρχή μετά ξεκάθαρα..εν τέλη μετά από αντιδράσεις εκείνος υπέκυψε για μια καλύτερη ζωή το παιδί του κ αυτούς κ όντως βρήκε από γνωστό άλλου δουλειά εκει κ είχαν σκοπό να φτιάξουν το σπίτι της γιαγιάς της να μεινουν κ πούλησε κ τη μηχανή εκείνος για να το φτιάξουν..ως τότε βέβαια εμεναν με τους γονείς της κ τη χωρισμένη με 2 παιδιά αδερφή της οι οποίοι όλοι μαζί του ασκούσαν μια ψυχολογική πίεση..

Εν τέλη του δόθηκε όμως μια πολύ καλή ευκαιρία για δουλειά στην Αθήνα όπου θα μπορούσαν να ζήσουν οικονομικά οικογενειακώς αλλά η φίλη μου ανένδοτη..μπήκε στη μέση πάλι η αδερφή της η οποία γενικά μπλεκοταν φουλ κ έγινε χαμουλης...

Αυτή είναι η μεριά του..

Από μεριάς της φίλης μου όντως τα πρώτα ισχύουν κ τα παραδεχεται απλά έχοντας ως παρελθόν μαζί του εδώ στην Αθήνα μεγάλη οικονομική αβεβαιότητα και πολλεεεες ώρες δικής της δουλειάς σε συνδιασμό της θέλησης της για ένα καλύτερο περιβάλλον για το παιδι αποφάσισε να μείνουν εκεί..βέβαια κ αυτή καθόλου διαλλακτική κ ενώ τον έβλεπε να πιέζεται ο άλλος κ να προσπαθεί να προσαρμοστεί εκείνη κ οι δικοί της ζητούσαν κι άλλα..

Κ ένα ακόμη σκηνικό που μου είπε κ φρικαρα ρε είναι ότι τη πρώτη μέρα που γεννήθηκε η κόρη του πήγε την είδε κ μετά δεν τον άφησαν να μείνει με τη γυναίκα του γτ λεει θα την βοηθούσε καλύτερα η αδερφή της κ ενώ εκείνος επέμενε η γυναίκα του πήρε το μέρος της αδερφής του κ εκείνος 4 μέρες δεν ήταν με το παιδί..

Οικογενειακές ιστορίες επεισόδιο 167.000 τέλος..

Τα συμπεράσματα δικά σας...

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 4
  • Λυπημένη/-ος 4

Καλημερσα κορίτσια μου... Αχ αυτή η ζουζουνα μ όλο χορευει και με έχει ξευρελανειιιιι.... Όλα όσα είπατε για τα κοριτσίστικα όνειρα τα έχω κάνει άπειρες φορές και τώρα τα ζωωωω 

Τρέλα με πιανει και έρωτας για την γυναίκα της ζωής μου!!!! Μα και ο γιόκας μου είναι ο 1ος μου έρωτας... Δεν τον αλλάζω με κανένα άλλο παιδι στο κόσμο... Τον κοιτάω και λιωνωωωωωω

Κορίτσια πολυ ωραια τα νέα σας και ευχομαι να πανε ολα καλα σε όλες μας... Εγώ θα μαι η τελευταία με την Β επιπέδου και ανυπομονώ 

Just now, Renez είπε:

Καλημερα γλυκές μου καρακάξες @Jasmine@ @EugenJen ορίστε!! Μπήκα πρωί!! Με έφαγες!! 

Σήμερα ήρθε κ η άσωτη από τις 8 αντί για 10 οπότε εγώ αράζω..

Λοιποοοον...ρε τα παιδιά ήταν 9χρονια μαζί,αποφασίζουν για παιδάκι κ στον 8ο που ήταν η κοπέλα σκάει ο ιός..

Η δουλειά τους είχε να κάνει με εκθέσεις λιανικού εμπορίου οι οποίες πρώτες πρώτες έκλεισαν κ λόγω αναδουλειας αποφάσισαν να πάνε στον εγκλεισμό στους δικούς της προς Θεσσαλονίκη..

Εκείνη όμως άρχισε να έχει σαν πλάνο στο μυαλό της να μείνουν εκεί μόνιμα να παρατήσουν τη δική τους επιχείρηση η οποία όντως ήταν σε ύφεση κ να γίνει ο άντρας της υπάλληλος κάπου αλλού..άρχισε μαζί με την οικογένειά της να το φέρνουν υπουλα στην αρχή μετά ξεκάθαρα..εν τέλη μετά από αντιδράσεις εκείνος υπέκυψε για μια καλύτερη ζωή το παιδί του κ αυτούς κ όντως βρήκε από γνωστό άλλου δουλειά εκει κ είχαν σκοπό να φτιάξουν το σπίτι της γιαγιάς της να μεινουν κ πούλησε κ τη μηχανή εκείνος για να το φτιάξουν..ως τότε βέβαια εμεναν με τους γονείς της κ τη χωρισμένη με 2 παιδιά αδερφή της οι οποίοι όλοι μαζί του ασκούσαν μια ψυχολογική πίεση..

Εν τέλη του δόθηκε όμως μια πολύ καλή ευκαιρία για δουλειά στην Αθήνα όπου θα μπορούσαν να ζήσουν οικονομικά οικογενειακώς αλλά η φίλη μου ανένδοτη..μπήκε στη μέση πάλι η αδερφή της η οποία γενικά μπλεκοταν φουλ κ έγινε χαμουλης...

Αυτή είναι η μεριά του..

Από μεριάς της φίλης μου όντως τα πρώτα ισχύουν κ τα παραδεχεται απλά έχοντας ως παρελθόν μαζί του εδώ στην Αθήνα μεγάλη οικονομική αβεβαιότητα και πολλεεεες ώρες δικής της δουλειάς σε συνδιασμό της θέλησης της για ένα καλύτερο περιβάλλον για το παιδι αποφάσισε να μείνουν εκεί..βέβαια κ αυτή καθόλου διαλλακτική κ ενώ τον έβλεπε να πιέζεται ο άλλος κ να προσπαθεί να προσαρμοστεί εκείνη κ οι δικοί της ζητούσαν κι άλλα..

Κ ένα ακόμη σκηνικό που μου είπε κ φρικαρα ρε είναι ότι τη πρώτη μέρα που γεννήθηκε η κόρη του πήγε την είδε κ μετά δεν τον άφησαν να μείνει με τη γυναίκα του γτ λεει θα την βοηθούσε καλύτερα η αδερφή της κ ενώ εκείνος επέμενε η γυναίκα του πήρε το μέρος της αδερφής του κ εκείνος 4 μέρες δεν ήταν με το παιδί..

Οικογενειακές ιστορίες επεισόδιο 167.000 τέλος..

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Ελεοςςςςς αυτό θα πω μονο....χαχαχαχα και μακριά από μας την μεξικάνικη οικογένεια χαχααα

• Μου αρέσει 4

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...