Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

Ε όχι προφανώς κ δεν το αγόρασα...υπάρχει κ βρυσούλα να πάω να τα βρέχω βρε αδερφέ!!!!εγώ έχω πάρει μια ωραιότατη κούτα με χαρτί Α4 κ απλώνω τα ποδαράκια μου στο γραφείο οπότε νιώθω να πρήζονται η να καίνε!!

Μαρή είπα εγώ ότι το πήρα;;τι μου πρότεινε ο άνθρωπος είπα... υπάρχει άλλο νερό σε σπρέι;;δεν υπάρχει!!! 

Η @Renez έχει τόσο juicy νέα από τον σύζυγο μάλλον που εξαφανίστηκε!!!

Φυσικά κ υπάρχει Ντένη μου.... εγώ έχω ένα από apivita!!!  Καλά αν το έπαιρνες θα ήθελα πολύ να δω τα μούτρα του άντρα σου που θα σε εβλεπε να ρίχνεις Evian στα πόδια!:P
Θα μας σκάσει η @Renez

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Twra sas diavasa.Entwmetaxy den thelw na xanw k tpt k mou vgainoun ta matia me toooooses selides!!Ti kanete koritsia mou kalispera.Egw eixa to sk vaftisia k filoi k exw oli mera ktl.

Avrio exw k egw B epipedou kai anypomonwwwwwwww

Steilte mou oli tin thetiki sas energeia!Tha sas steilw k afou fugw 

• Μου αρέσει 7

Just now, Jasmine@ είπε:

Φυσικά κ υπάρχει Ντένη μου.... εγώ έχω ένα από apivita!!!  Καλά αν το έπαιρνες θα ήθελα πολύ να δω τα μούτρα του άντρα σου που θα σε εβλεπε να ρίχνεις Evian στα πόδια!:P
Θα μας σκάσει η @Renez

Χαχαχαχα η αλήθεια είναι κ εγώ την Μαρκορά σκέφτηκα όταν μου το είπε ο φαρμακοποιός!!! Εγώ βλέπω ότι σε άλλη έχετε βγάλει το όνομα κ άλλη έχει την χάρη!!! Που έχει νερά σε σπρέι, κ ξέρει κ τα Ρομάν με το όνομα τους,  Εγώ η δολια τίποτα!!

Just now, Annou είπε:

Twra sas diavasa.Entwmetaxy den thelw na xanw k tpt k mou vgainoun ta matia me toooooses selides!!Ti kanete koritsia mou kalispera.Egw eixa to sk vaftisia k filoi k exw oli mera ktl.

Καλή επιτυχία ,όλα τέλεια θα πάνε!!!:x

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Χαχαχαχα η αλήθεια είναι κ εγώ την Μαρκορά σκέφτηκα όταν μου το είπε ο φαρμακοποιός!!! Εγώ βλέπω ότι σε άλλη έχετε βγάλει το όνομα κ άλλη έχει την χάρη!!! Που έχει νερά σε σπρέι, κ ξέρει κ τα Ρομάν με το όνομα τους,  Εγώ η δολια τίποτα!!

Καλή επιτυχία ,όλα τέλεια θα πάνε!!!:x

Α φίλη έχω γενικές γνώσεις.... κ από καλλυντικά έχω τα πάντα! 600 για κουρτίνες δε θα έδινα... εκτός κ αν ήμουν η γυναίκα του πατουλη!

SqfGp3.png

Κορίτσια γύρισα!! 

Τα νέα ευχάριστα! Ολα φυσιολογικα βάρος μήκος τραχηλος πλακουντας υψηλός! Φωτο καθαρές! Στριφογυρνουσε όλη την ωρα! 

Και επανέρχομαι σε όλες τις φυσιολογικές δραστηριότητες! Τι χαρα! Πήγα τον πρώτο μ καφε μετα τις 10 Μαρτίου! Σα να βγήκα από τη φυλακή! 

Σας ευχαριστώ για τη θετική σας ενέργεια!! 

@Annou όλη τη θέτικη ενεργεία και για σένα αύριο!

Ααα και αγόρι με το που άνοιξε τον υπέρηχο είπε δε κρύβεται! 

:x

• Μου αρέσει 11

Διαφημίσεις

Just now, Annou είπε:

Ναι ναι μας είχαν πει κατά 80% αγοράκι γι'αυτό το είχε δέσει και κόμπο ο άνδρας μου - τρομάρα του :D Αν και στον τελευταίο υπέρηχο μας είχε πετάξει η γιατρός ότι ίσως τελικά να πηγαίνουμε για κοριτσάκι μιας και πράγματι το τσουτσουνάκι είχε εξαφανιστεί. Και να που τώρα επιβεβαιώθηκε. 

Πιστεύω δεν θα έχεις τέτοιο θέμα εσύ μιας και σου έδωσε πολύ υψηλό ποσοστό. Άσε δε που δεν θέλουμε να πάθει κ άλλα εγκεφαλικά η φιλενάδα μας η @Renez. Ποτέ πας εσύ αγάπη για Β επιπέδου;   

@Marti Μπραβοο κοπέλα μου! Αυτά είναι νέα! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 2

Just now, Marti είπε:

Κορίτσια γύρισα!! 

Τα νέα ευχάριστα! Ολα φυσιολογικα βάρος μήκος τραχηλος πλακουντας υψηλός! Φωτο καθαρές! Στριφογυρνουσε όλη την ωρα! 

Και επανέρχομαι σε όλες τις φυσιολογικές δραστηριότητες! Τι χαρα! Πήγα τον πρώτο μ καφε μετα τις 10 Μαρτίου! Σα να βγήκα από τη φυλακή! 

Axou bravo re koritsi mou!!Poly xarika!!Teleia nea!!Ante na doume,tha sas steilw k egw avrio!!♥️♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Marti είπε:

Κορίτσια γύρισα!! 

Μπράβο κορίτσι μου!! Να βγεις να κάνεις τις βολτες σου, αλλά με προσοχή επειδή τοσο καιρό είσαι μέσα! Σιγά σιγά γιατί είναι λογικο να κουράζεσαι πολύ πιο εύκολα! Έχουν πιάσει κ οι ζέστες!

Από εδώ κ πέρα μόνο θετικά νέα εύχομαι!:x

Just now, Annou είπε:

Axou bravo re koritsi mou!!Poly xarika!!Teleia nea!!Ante na doume,tha sas steilw k egw avrio!!♥️♥️♥️♥️

Περιμένουμε τα νέα σου αύριο κορίτσι! Εύχομαι τα καλύτερα!!!

• Ευχαριστώ 2

Q1jtp2.png

Just now, Marti είπε:

Κορίτσια γύρισα!! 

Μπράβο το αντράκι σου το μοντέλο! Να το κοιτάς να το χαίρεσαι!

• Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Καλησπερα κορίτσια !!! Θα γίνω και εγώ πρώτη φορά μανούλα με το καλο τέλος Οκτωβρίου ! Γενικα η εγκυμοσύνη μου είναι μια χαρά!Εχει καμία κοπέλα πληροφορίες για το νοσοκομείο Αρεταίειο ; Θα γένναγα στο Έλενα αλλά τελικά θα αλλάξω γιατρό και είναι στο αρεταιειο !

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, Annou είπε:

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά!!! Πολλά θετικά vibes για ένα γερό και ζωηρό νινακι!!!! 

Just now, Marti είπε:

Κορίτσια γύρισα!! 

Μπράβο @Marti μου!!! Να το χαρείς με το παραπάνω σήμερα κ στο εξής που θα βγαίνεις!! Τέλεια τέλεια!!

Γουρλίδικη ομάδα πάντως! 

• Ευχαριστώ 2

8 hours ago, Renez said:

Χαχαχχα κ εγώ με ένα παγωτό στο χέρι είμαι τώρα ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Αυτό με το παγωτό ρε κορίτσια τί φάση? Εγώ ποτέ δεν τρελαινόμουν για παγωτά (μάλλον είμαι η μόνη) αλλά τώρα όλο παγωτά θέλω να τρώω, όχι γιατί θέλω γλυκό αλλά γιατί θέλω κάτι δροσιστικό. Διψάω και συνέχεια, αλλά δε μπορώ να πιω πολύ νερό γιατί νιώθω ότι θα σκάσει το στομάχι μου. Τί να κάνω, μήπως να τρώω σκέτο πάγο?:unsure:

Προσοχή με την ζέστη και την ορθοστασία Αρετούλα… πραγματικά χαρά στο κουράγιο σου, εγώ η ζέστη είναι από τα λίγα που δεν αντέχω. Άντε λίγη υπομονή και περιμένουμε να μας πεις και τί έγινε με την άσωτη υπάλληλο!

1 hour ago, Renez said:

Τρώω γμτ μου κάνα δυο βερικοκα κ ένα ροδακινο-νεκταρινι κάθε μέρα..κ πίνω κ με το σίδηρο έναν φυσικό πορτοκαλί..

Μωρέ πάντα ήμουν δύσκολη είναι η αλήθεια αλλά παρα εγινα μάλλον..

Πωωωω κ ακόμη δε με έχει πάρει να μου πει τι έγινε ο άντρας μου!!

Πάντως να ξέρεις ο χυμός είναι καλός για να πάρεις βιταμίνη C, αλλά δεν έχει καθόλου φυτικές ίνες για να βοηθήσει στην δυσκοιλιότητα. Ίσως αν έτρωγες μερικά αποξηραμένα δαμάσκηνα να σε βοηθούσαν αρκετά... κι εγώ ψάχνω αλλά δεν μπορώ να βρω ούτε αποξηραμένα δαμάσκηνα ούτε AllBran εδώ. :(

46 minutes ago, DemiMom said:

Κορίτσια μου πέρασε και αυτό το άγχος της Β επιπεδου! Όλα καλά... Περιμένω και επίσημα μια μπέμπα! @Renez ροζακι παρακαλώ στον πίνακα! 

Το μόνο αρνητικό που μας είπε κορίτσια ήταν μια μικρή διόγκωση στα νεφρακια λίγων χιλιοστών, χωρίς ωστόσο να έχει επηρεαστεί η ουροδόχος κύστη, κάτι το οποίο μας εξήγησε ότι συμβαίνει σε πολλά μωράκια γιατί δεν αποβάλλουν πλήρως τα ουρά τους και στρώνει στο 3ο τρίμηνο. Θα κάνουμε πάλι έναν απλό σε υπέρηχο σε ένα μήνα για να το ελέγξουμε. 

Κατά τα άλλα φατσακι δεν είδαμε... Είχε βολευτεί η κυρία με το χέρι στο πρόσωπο! Τι σοκολάτα έφαγα, βόλτες μέσα στο ιατρείο, χοροπηδηχτα... Τίποτα... Εκεί το χερι! Δεν έχω ούτε μια φώτο της προκοπής... 

43 minutes ago, elenioz said:

Γειααα σας! 

Όλα καλά στην Β επιπέδου! Τα μέτρησε όλα σχολαστικά η γιατρός, είδαμε και φατσάκι (και νομίζω ότι έχει πάρει την μυτούλα του μπαμπά :grin:) Συνέχεια άνοιγε το στόμα τριβόταν με τα χεράκια της. Μας έριξε και κτ ωραίες μούτζες!  @Renez Θα σε βάλω να αλλάξεις το πίνακι αλλά τελικά είναι κοριτσάκι. Φεύγω στην ροζ team - αλλαξοπιστώ :-P Ο Μπαμπάς της στεναχωρήθηκε λίγο (αν και δεν ήθελε να το δείξει) αλλά είμαι σίγουρη ότι μόλις την δει και την πάρει αγκαλιά θα γεννηθεί ένας έρωτας μεγάλος...

Με έβαλε να περπατήσω κανένα μισάωρο κ να φάω σοκολάτα γτ ήθελε να βγάλουμε καλύτερες φωτογραφίες προφίλ κ δεν γυρνούσε η μικρή. Ευτυχώς μετά τα καταφέραμε. Μου έκανε και κολπική εξέταση από μονη της - είπε ότι είναι σημαντικό να γίνεται. Όλα καλά κ εκει. Το μόνο που με ανησύχησε είναι πως μου είπε ότι οι μετρήσεις στα νεφρά του μωρού είναι μέσα στο φυσιολογικό πλαίσιο αλλά προς το υψηλό και θα ήταν καλό να το ξανά ελέγξουμε σε λίγες εβδομάδες. Θα ενημερώσει και την γιατρό μου κ θα μου πουν... Ελπίζω να μην είναι κτ, αλλά ένα άγχος με έπιασε όταν το άκουσα.... 

Just now, Marti said:

Κορίτσια γύρισα!! 

Μπράβο κορίτσια, όλα καλά λοιπόν! Άντε να δείτε και τα νεφράκια στους επόμενους υπέρηχους να ησυχάσετε από αυτό... από ότι κατάλαβα είναι συνηθισμένο και δεν είναι τίποτα ανησυχητικό. Φατσούλα ούτε εγώ είχα καταφέρει να δω στον τελευταίο υπέρηχο, αλλά ελπίζω να δω τώρα την Παρασκευή!:wink:

Ελένη μου, φαντάζομαι θα ξαφνιάστηκε ο καημένος ο άντρας σου. Κι εγώ όταν μου είχαν πει στο τηλέφωνο από τα αποτελέσματα του cell-free DNA τεστ ότι περιμένω αγοράκι έμεινα άφωνη και κοιτούσα τον τοίχο σαν βλάκας για λίγη ώρα (κανένα μητρικό ένστικτο εγώ, ήμουν σίγουρη ότι θα κάνω κόρη). Γενικά είχα μια ξινισμένη φάτσα για λίγες μέρες... εγώ, που πέρασα από σαράντα κύματα και χρόνια προσπάθειες, σπερματέγχυση, εξωσωματική κτλ. για να καταφέρω να μείνω έγκυος! Τώρα βέβαια τον σκέφτομαι και λιώνω, και είμαι σίγουρη ότι μας περιμένει μεγάλος έρωτας!:wub:

Just now, EugenJen said:

Σε έμενα κ την @Jasmine@ πρηστηκαν κ κόκκινησαν από την ορθοστασία αλλά το ποδι όλο όχι μόνο αστράγαλοι, αλλά νομίζω το ίδιο θα είναι, από κούραση...ποδαράκια πάνω να κυκλοφορήσει το αίμα κ υπομονή!!!

Δυστυχώς πήγα κ στον φαρμακοποιό κ ρώτησα αν μπορεί να μου δώσει κάνα σπρέι αλλά μου είπε δεν επιτρέπεται μόνο αν θέλω να πάρω evian να ψεκάζω έτσι για την δροσιά...

Περίεργο που ο φαρμακοποιός σου είπε ότι δεν επιτρέπεται τίποτα. Εμένα μου έχουν συστήσει κάποια φίλες μου που είναι μανούλες και τα χρησιμοποιούσαν στην εγκυμοσύνη και κάποια άλλα τα έχω βρει σε online φαρμακεία που προτείνονται ειδικά για εγκύους που έχουν πόδια που πρήζονται/καίνε. Εγώ έχω ένα σπρέι με άρωμα μέντα που το κρατάω στο ψυγείο και το ψεκάζω στα πόδια μου μόνο κανα βράδυ που έχει πολύ ζέστη ή έχω περπατήσει πολύ. Αν θες πάντως να το κοιτάξεις κι εσύ, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτά τα τζελ: Cedraflon, Anne Geddes, Antistax. 

• Μου αρέσει 4

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Αυτό με το παγωτό ρε κορίτσια τί φάση? Εγώ ποτέ δεν τρελαινόμουν για παγωτά (μάλλον είμαι η μόνη) αλλά τώρα όλο παγωτά θέλω να τρώω, όχι γιατί θέλω γλυκό αλλά γιατί θέλω κάτι δροσιστικό. Διψάω και συνέχεια, αλλά δε μπορώ να πιω πολύ νερό γιατί νιώθω ότι θα σκάσει το στομάχι μου. Τί να κάνω, μήπως να τρώω σκέτο πάγο?:unsure:

Προσοχή με την ζέστη και την ορθοστασία Αρετούλα… πραγματικά χαρά στο κουράγιο σου, εγώ η ζέστη είναι από τα λίγα που δεν αντέχω. Άντε λίγη υπομονή και περιμένουμε να μας πεις και τί έγινε με την άσωτη υπάλληλο!

Πάντως να ξέρεις ο χυμός είναι καλός για να πάρεις βιταμίνη C, αλλά δεν έχει καθόλου φυτικές ίνες για να βοηθήσει στην δυσκοιλιότητα. Ίσως αν έτρωγες μερικά αποξηραμένα δαμάσκηνα να σε βοηθούσαν αρκετά... κι εγώ ψάχνω αλλά δεν μπορώ να βρω ούτε αποξηραμένα δαμάσκηνα ούτε AllBran εδώ. :(

Μπράβο κορίτσια, όλα καλά λοιπόν! Άντε να δείτε και τα νεφράκια στους επόμενους υπέρηχους να ησυχάσετε από αυτό... από ότι κατάλαβα είναι συνηθισμένο και δεν είναι τίποτα ανησυχητικό. Φατσούλα ούτε εγώ είχα καταφέρει να δω στον τελευταίο υπέρηχο, αλλά ελπίζω να δω τώρα την Παρασκευή!:wink:

Ελένη μου, φαντάζομαι θα ξαφνιάστηκε ο καημένος ο άντρας σου. Κι εγώ όταν μου είχαν πει στο τηλέφωνο από τα αποτελέσματα του cell-free DNA τεστ ότι περιμένω αγοράκι έμεινα άφωνη και κοιτούσα τον τοίχο σαν βλάκας για λίγη ώρα (κανένα μητρικό ένστικτο εγώ, ήμουν σίγουρη ότι θα κάνω κόρη). Γενικά είχα μια ξινισμένη φάτσα για λίγες μέρες... εγώ, που πέρασα από σαράντα κύματα και χρόνια προσπάθειες, σπερματέγχυση, εξωσωματική κτλ. για να καταφέρω να μείνω έγκυος! Τώρα βέβαια τον σκέφτομαι και λιώνω, και είμαι σίγουρη ότι μας περιμένει μεγάλος έρωτας!:wub:

Περίεργο που ο φαρμακοποιός σου είπε ότι δεν επιτρέπεται τίποτα. Εμένα μου έχουν συστήσει κάποια φίλες μου που είναι μανούλες και τα χρησιμοποιούσαν στην εγκυμοσύνη και κάποια άλλα τα έχω βρει σε online φαρμακεία που προτείνονται ειδικά για εγκύους που έχουν πόδια που πρήζονται/καίνε. Εγώ έχω ένα σπρέι με άρωμα μέντα που το κρατάω στο ψυγείο και το ψεκάζω στα πόδια μου μόνο κανα βράδυ που έχει πολύ ζέστη ή έχω περπατήσει πολύ. Αν θες πάντως να το κοιτάξεις κι εσύ, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτά τα τζελ: Cedraflon, Anne Geddes, Antistax. 

Αχ και τα αγοράκια έχουν τη χάρη τους,θα το δείς!! Εγώ πάντα ειχα αδυναμία στα αγοράκια κ ήθελα αγόρι! Ούτε να ακούσω για κορίτσι! 

Βέβαια μετά από λίγο καιρό δεν θα με πείραζε να ήταν κ κορίτσι! Με ένοιαζε μόνο να είναι γερό!

Κ τώρα που μου είχανε πει αρχικά για κορίτσι κ μετά άλλαξε, εντάξει λίγο έκανα νάζια αλλά όχι πολύ μη με ακούει κ το αντρακι στη κοιλιά κ παρεξηγηθεί:mrgreen:

Q1jtp2.png

Κοριτσουδια θα αποφύγω το πινακακι προς ώρας μπας κ φυτρώσει κάνα τσουτσουνακι ξανά γιατί πολλές ανατροπές βλέπω :twisted:

καταρχάς εξαφανιστηκα γτ 7 ήρθε με πήρε κ πήγαμε να ψωνισουμε γ το σπίτι κ το μαγαζί κ μετά βρεθήκαμε με ένα φίλο μας (τον άντρα της φίλης μου που σας είχα πει ότι γέννησε τον Μάιο στις 36 εβδομαδες..) να μας πει πως χώρισαν!!!!:unsure:

Όσο αφορά το θέμα μου,ο άντρας μου της είπε οοολα όσα έχουμε μαζέψει κ πως δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με αυτό το κλίμα στο μαγαζί κτλ κτλ εκείνη πήγε στην αρχή να αντιδρασει κλασσικά κ να τον βγάλει τρελό κ όταν είδε πως εκείνος επέμενε με επιχειρήματα έσκυψε κεφάλι κ δε μίλαγε..το θεϊκό λέει ήταν πως την ώρα που της τα έλεγε χτυπάει η πόρτα κ μπαίνει ένα παιδί κ λέει "γεια σας για την αγγελία για τη δουλειά έχω έρθει.." κ αυτή άλλαξε 10χρωματα αλλά το παιδί ήταν για το ντελιβερι χαχχαχα

Τεσπα εν τέλη κατέληξαν πως θα μείνει μέχρι τέλος του μηνός να βρούμε κ εμείς κάποιον άλλο να βρει κ εκείνη μια άλλη δουλειά ώστε να μην κρεμάσουμε ο ένας τον άλλο..εκείνη είπε βέβαια πως έχει πρόθεση να αλλάξει αλλά τα έχει ξανά πει αυτά κ ξέρω πως πάλι μλκια θα κάνει σύντομα..

Αυτά...

• Μου αρέσει 5

Just now, Anastasia05 said:

Αχ και τα αγοράκια έχουν τη χάρη τους,θα το δείς!! Εγώ πάντα ειχα αδυναμία στα αγοράκια κ ήθελα αγόρι! Ούτε να ακούσω για κορίτσι! 

Βέβαια μετά από λίγο καιρό δεν θα με πείραζε να ήταν κ κορίτσι! Με ένοιαζε μόνο να είναι γερό!

Κ τώρα που μου είχανε πει αρχικά για κορίτσι κ μετά άλλαξε, εντάξει λίγο έκανα νάζια αλλά όχι πολύ μη με ακούει κ το αντρακι στη κοιλιά κ παρεξηγηθεί:mrgreen:

Εγώ πάντα είχα αδυναμία στα κοριτσάκια... ονειρευόμουν να ντύνω την κόρη μου και εμένα με ασορτί φορέματα, να παίζουμε πιάνο και να τραγουδάμε τραγούδια από ταινίες Disney μαζί, να πηγαίνουμε στο "mommy and me" μπαλέτο παρέα, να πάμε στην Disneyland και να κάνουμε το princess makeover παρέα, να παίζουμε με κούκλες/μπάρμπι, να της χτενίζω τα μαλλιά και να φτιάχνω κοτσιδάκια/πλεξίδες, να της πάρω ένα ωραίο κουκλόσπιτο (που εγώ δεν είχα ποτέ) κτλ. Τα αγοράκια πάντα με τρομάζανε λίγο από την άποψη ότι δεν ξέρω τί θα έκανα για να περάσει ο χρόνος μαζί τους (ας πούμε με μπάλες, αθλητικά, αυτοκινητάκια κτλ. δεν το χω καθόλου) και φοβάμαι ότι δεν θα είμαι τόσο καλή μαμά και θα θέλουν μόνο να περνάνε χρόνο με τον μπαμπά τους. Οι υπόλοιποι τριγύρω μου λένε ότι δεν είναι έτσι και ότι εξαρτάται από το παιδί και τον χαρακτήρα του, οπότε θα δούμε... ελπίζω να έχουν δίκιο.

Χαχα, κι εγώ όταν εξηγούσα στους φίλους μου γιατί θα προτιμούσα κοριτσάκι χάιδευα την κοιλιά μου και του έλεγα "σσσ, μην ακούς εσύ, εγώ εσένα αγαπάω"!:P:wub:

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 2

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...