Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, elenioz είπε:

Γειααα σας! 

Όλα καλά στην Β επιπέδου! Τα μέτρησε όλα σχολαστικά η γιατρός, είδαμε και φατσάκι (και νομίζω ότι έχει πάρει την μυτούλα του μπαμπά :grin:) Συνέχεια άνοιγε το στόμα τριβόταν με τα χεράκια της. Μας έριξε και κτ ωραίες μούτζες!  @Renez Θα σε βάλω να αλλάξεις το πίνακι αλλά τελικά είναι κοριτσάκι. Φεύγω στην ροζ team - αλλαξοπιστώ :-P Ο Μπαμπάς της στεναχωρήθηκε λίγο (αν και δεν ήθελε να το δείξει) αλλά είμαι σίγουρη ότι μόλις την δει και την πάρει αγκαλιά θα γεννηθεί ένας έρωτας μεγάλος...

Με έβαλε να περπατήσω κανένα μισάωρο κ να φάω σοκολάτα γτ ήθελε να βγάλουμε καλύτερες φωτογραφίες προφίλ κ δεν γυρνούσε η μικρή. Ευτυχώς μετά τα καταφέραμε. Μου έκανε και κολπική εξέταση από μονη της - είπε ότι είναι σημαντικό να γίνεται. Όλα καλά κ εκει. Το μόνο που με ανησύχησε είναι πως μου είπε ότι οι μετρήσεις στα νεφρά του μωρού είναι μέσα στο φυσιολογικό πλαίσιο αλλά προς το υψηλό και θα ήταν καλό να το ξανά ελέγξουμε σε λίγες εβδομάδες. Θα ενημερώσει και την γιατρό μου κ θα μου πουν... Ελπίζω να μην είναι κτ, αλλά ένα άγχος με έπιασε όταν το άκουσα.... 

Καλά καλά θα τον δεις τον άντρα σου μόλις αρχίσει να το συνειδητοποιεί!!  Κ εμένα το είχε σίγουρο ότι θα κάνει γιο αεκτζη , τώρα σκέψου ακόμα δεν έχει γεννηθεί κ είναι τρελός για την κόρη του!!!!όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου να μην ανησυχείς για την μπεμπουλα σου!!!

@Jasmine@ έτσι κάνε την χάρη σε έμενα κ πάρτον αυριοτον άνθρωπο,όχι σήμερα!!! Ανώμαλη κ εσύ Δευτεριατικα σκέφτεσαι τον λογιστή!!:lol:

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

Καλά καλά θα τον δεις τον άντρα σου μόλις αρχίσει να το συνειδητοποιεί!!  Κ εμένα το είχε σίγουρο ότι θα κάνει γιο αεκτζη , τώρα σκέψου ακόμα δεν έχει γεννηθεί κ είναι τρελός για την κόρη του!!!!όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου να μην ανησυχείς για την μπεμπουλα σου!!!

@Jasmine@ έτσι κάνε την χάρη σε έμενα κ πάρτον αυριοτον άνθρωπο,όχι σήμερα!!! Ανώμαλη κ εσύ Δευτεριατικα σκέφτεσαι τον λογιστή!!:lol:

Καλε την έχω κάνει τη δήλωση αλλά μου βγήκε να πληρώσω ένα 50αρι! Κάτι δε θα μου είχε φορολογήσει η εταιρεία λογικά.... κλέφτες! 

SqfGp3.png

@elenioz και @demifilol Μπράβο τα κοριτσάκια σας τα ναζιάρικα!!! Κι εμένα έτσι κρυβόταν η σουρλουλου!:x

Μη φοβάστε για τα νεφρακια! ΣΤο αγοράκι μου ήταν το 1 λιγάκι αλλά επανήλθε! Τίποτα δν είναι!

• Μου αρέσει 3

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλε την έχω κάνει τη δήλωση αλλά μου βγήκε να πληρώσω ένα 50αρι! Κάτι δε θα μου είχε φορολογήσει η εταιρεία λογικά.... κλέφτες! 

Αααααα γεια σου!! Ορίστε μια χαρά το χεις πιάσει το θέμα! Τον λογιστή της εταιρειας παρε γιατί δεν έκανε σωστά παρακράτηση, για αυτόν δεν μας νοιάζει δεν τον λυπόμαστε!!:twisted:

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Αααααα γεια σου!! Ορίστε μια χαρά το χεις πιάσει το θέμα! Τον λογιστή της εταιρειας παρε γιατί δεν έκανε σωστά παρακράτηση, για αυτόν δεν μας νοιάζει δεν τον λυπόμαστε!!:twisted:

Χαχαχαχχαχα κ εσυ Λογιστης σε εταιρεία δεν είσαι;;; Δεν έχει λογιστή ακριβώς η εταιρεία, είναι ολόκληρο τμήμα δε βγάζεις άκρη 

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Χαχαχαχχαχα κ εσυ Λογιστης σε εταιρεία δεν είσαι;;; Δεν έχει λογιστή ακριβώς η εταιρεία, είναι ολόκληρο τμήμα δε βγάζεις άκρη 

Όχι εγώ είμαι σε λογιστικό Γραφείο , έχω πολλές εταιρείες κ πελάτες  να με ζαλίζουν όχι μόνο μια!

C1JTp3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Με το καλό η μπουμπού λοιπόν!!!

Μακάρι στον επόμενο υπερηχο να έχει περάσει κι αυτό!

Θα την δείτε τις επόμενες φορές,να της φύγουν οι ντροπες!:x

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Γερό να είναι το κοριτσάκι μου, γιατί δεν σου κρύβω ότι αγχώθηκα! 

Just now, elenioz είπε:

Αχουυ η γλυκούλα :x:x Και εμάς ακριβώς τα ίδια όπως και με τα νεφρά. Θα κάνουμε μάλλον έναν υπέρηχο σε 2-3 εβδομάδες για να το ξανά ελέγξουμε... 

Χαίρομαι πάρα πολύ που όλα πήγαν καλά κ σε εσάς! Με το καλό να το δούμε κ αυτό κ να μας φύγει κάθε άγχος! Κ μένα ο δικός μου στην αρχή ονειρευόταν βόλτες με τον γιο στο γήπεδο... Τώρα το γύρισε κ λέει η κόρη μου κ η κόρη μου!!! 

Just now, Christinα είπε:

@elenioz και @demifilol Μπράβο τα κοριτσάκια σας τα ναζιάρικα!!! Κι εμένα έτσι κρυβόταν η σουρλουλου!:x

Μη φοβάστε για τα νεφρακια! ΣΤο αγοράκι μου ήταν το 1 λιγάκι αλλά επανήλθε! Τίποτα δν είναι!

Σε ευχαριστώ Christina μου! Μου δίνεις δύναμη με αυτο  που μου λες!

• Μου αρέσει 3

Ευχαριστώ ολες :x 

Και εγώ πιστεύω είναι μέχρι να το χωνέψει ως ιδέα! Το είχε κλείσει μωρέ και στο μυαλό του το αγόρι - μέχρι και αγοριστικα παιχνίδια κοιτούσε. Τώρα λέει τι δηλαδή θα γυρνάω σπίτι και θα έχω δύο κορίτσια χαχαα 

@DemiMom Όλα καλά θα μας πάνε κ με αυτό! Ήθελαν απλά να μας αγχωσουν για λίγο ακόμα οι κοράκλες μας. 

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Χάθηκα λίγο αλλά ειχαμε κάτι βαφτίσια το σκ και ήμασταν όλο στους δρόμους! Κ πήγα κ στη δουλειά σήμερα οπότε πέφτει κούραση! Και πριν λίγο παρατήρησα πως έχουν πρηστεί οι αστράγαλοι μου... Το έχει καμία σας;

@DemiMom και @elenioz μπράβο για τις β επιπέδου σας! Όσο για το νεφρό και μένα μου βρήκε στη β επιπέδου μια διόγκωση που τη λενε υδρονεφρωση και θα το παρακολουθούμε λέει. Αν γεννηθεί με αυτό θα πάρει για λίγο αντιβίωση! Πάντως κ η κόρη μου που κοίταξα τη β επιπέδου της, πάλι ήταν στα ανώτερα όρια το νεφρό της και μάλιστα όταν γεννήθηκε στις εξετάσεις που κάνουν στην κλινική είχε διογκωμένο το νεφρό αλλά δεν μου είπε κανείς κάτι κ ούτε ασχολήθηκα ποτέ με το θεμα

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Χάθηκα λίγο αλλά ειχαμε κάτι βαφτίσια το σκ και ήμασταν όλο στους δρόμους! Κ πήγα κ στη δουλειά σήμερα οπότε πέφτει κούραση! Και πριν λίγο παρατήρησα πως έχουν πρηστεί οι αστράγαλοι μου... Το έχει καμία σας;

@DemiMom και @elenioz μπράβο για τις β επιπέδου σας! Όσο για το νεφρό και μένα μου βρήκε στη β επιπέδου μια διόγκωση που τη λενε υδρονεφρωση και θα το παρακολουθούμε λέει. Αν γεννηθεί με αυτό θα πάρει για λίγο αντιβίωση! Πάντως κ η κόρη μου που κοίταξα τη β επιπέδου της, πάλι ήταν στα ανώτερα όρια το νεφρό της και μάλιστα όταν γεννήθηκε στις εξετάσεις που κάνουν στην κλινική είχε διογκωμένο το νεφρό αλλά δεν μου είπε κανείς κάτι κ ούτε ασχολήθηκα ποτέ με το θεμα

Σε έμενα κ την @Jasmine@ πρηστηκαν κ κόκκινησαν από την ορθοστασία αλλά το ποδι όλο όχι μόνο αστράγαλοι, αλλά νομίζω το ίδιο θα είναι, από κούραση...ποδαράκια πάνω να κυκλοφορήσει το αίμα κ υπομονή!!!

Δυστυχώς πήγα κ στον φαρμακοποιό κ ρώτησα αν μπορεί να μου δώσει κάνα σπρέι αλλά μου είπε δεν επιτρέπεται μόνο αν θέλω να πάρω evian να ψεκάζω έτσι για την δροσιά...

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, marianna1986 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Από τη κούραση είναι τα ποδαράκια! Μη σε αγχώνει.. Κ γω εχθές που έκανα δουλειές, το βράδυ δεν μου έμπαινε η παντοφλα! Κρύο νεράκι και ψηλά για να επανέλθουν. 

Έτσι ακριβώς μου το είπε κ εμένα, κ αναφέρθηκε κ στην αντιβίωση αν προκύψει κάτι αργότερα. Αχ να σαι καλά πάντως κ εσύ κ τα υπόλοιπα κορίτσια.. Με ηρεμήσατε! 

Just now, EugenJen είπε:

Σε έμενα κ την @Jasmine@ πρηστηκαν κ κόκκινησαν από την ορθοστασία αλλά το ποδι όλο όχι μόνο αστράγαλοι, αλλά νομίζω το ίδιο θα είναι, από κούραση...ποδαράκια πάνω να κυκλοφορήσει το αίμα κ υπομονή!!!

Δυστυχώς πήγα κ στον φαρμακοποιό κ ρώτησα αν μπορεί να μου δώσει κάνα σπρέι αλλά μου είπε δεν επιτρέπεται μόνο αν θέλω να πάρω evian να ψεκάζω έτσι για την δροσιά...

Αχαχαχα να ψεκαζουμε με evian  τα πόδια???  Κάτσε μπροστά από τις κουρτίνες και ψεκασου my lady! Δν το αντέχει η κλάση μου!!! ( μν με παίρνεις σοβαρά, πλάκα κάνω )

Κι εμένα ειναι πρησμένα από το κρέμασμα στη καρέκλα πολλές ώρες, δν πειράζει γενικα αλλά πρέπει να τα παρακολουθούμε τα πρηξηματα χωρίς αιτία!

Κορίτσια μου αυτά με τα νεφρακια είναι συχνά  κ μετά με τν αφαλό που μπορεί να πετάει κ τα αγοράκια με τα μπαλάκια τους,περνάνε στα περισσότερα παιδάκια!

@Marti που είσαι??? Δν είχες κι εσύ Β??? Θα λυσαξε στα ψώνια κι αυτή!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

IjnUp3.pngscOTp2.png

Αχαχαχα να ψεκαζουμε με evian  τα πόδια???  Κάτσε μπροστά από τις κουρτίνες και ψεκασου my lady! Δν το αντέχει η κλάση μου!!! ( μν με παίρνεις σοβαρά, πλάκα κάνω )

Κι εμένα ειναι πρησμένα από το κρέμασμα στη καρέκλα πολλές ώρες, δν πειράζει γενικα αλλά πρέπει να τα παρακολουθούμε τα πρηξηματα χωρίς αιτία!

Κορίτσια μου αυτά με τα νεφρακια είναι συχνά  κ μετά με τν αφαλό που μπορεί να πετάει κ τα αγοράκια με τα μπαλάκια τους,περνάνε στα περισσότερα παιδάκια!

Ε καλά τα λες τα θέλει ο πισινός της @EugenJen.... η @Renez χάθηκε κ δε ξέρω τι έγινε στο μαγαζί!

@DemiMom @eleniozΜπράβο για τα νέα σας! Προφανώς κ είναι συχνό αυτό με τα νεφρά μην αγχώνεστε... θα το δείτε σε επόμενο υπέρηχο! 

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Ε όχι προφανώς κ δεν το αγόρασα...υπάρχει κ βρυσούλα να πάω να τα βρέχω βρε αδερφέ!!!!εγώ έχω πάρει μια ωραιότατη κούτα με χαρτί Α4 κ απλώνω τα ποδαράκια μου στο γραφείο οπότε νιώθω να πρήζονται η να καίνε!!

Just now, Jasmine@ είπε:

Ε καλά τα λες τα θέλει ο πισινός της @EugenJen.... η @Renez χάθηκε κ δε ξέρω τι έγινε στο μαγαζί!

@DemiMom @eleniozΜπράβο για τα νέα σας! Προφανώς κ είναι συχνό αυτό με τα νεφρά μην αγχώνεστε... θα το δείτε σε επόμενο υπέρηχο! 

Μαρή είπα εγώ ότι το πήρα;;τι μου πρότεινε ο άνθρωπος είπα... υπάρχει άλλο νερό σε σπρέι;;δεν υπάρχει!!! 

Η @Renez έχει τόσο juicy νέα από τον σύζυγο μάλλον που εξαφανίστηκε!!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, elenioz είπε:

Γειααα σας! 

Όλα καλά στην Β επιπέδου! Τα μέτρησε όλα σχολαστικά η γιατρός, είδαμε και φατσάκι (και νομίζω ότι έχει πάρει την μυτούλα του μπαμπά :grin:) Συνέχεια άνοιγε το στόμα τριβόταν με τα χεράκια της. Μας έριξε και κτ ωραίες μούτζες!  @Renez Θα σε βάλω να αλλάξεις το πίνακι αλλά τελικά είναι κοριτσάκι. Φεύγω στην ροζ team - αλλαξοπιστώ :-P Ο Μπαμπάς της στεναχωρήθηκε λίγο (αν και δεν ήθελε να το δείξει) αλλά είμαι σίγουρη ότι μόλις την δει και την πάρει αγκαλιά θα γεννηθεί ένας έρωτας μεγάλος...

Με έβαλε να περπατήσω κανένα μισάωρο κ να φάω σοκολάτα γτ ήθελε να βγάλουμε καλύτερες φωτογραφίες προφίλ κ δεν γυρνούσε η μικρή. Ευτυχώς μετά τα καταφέραμε. Μου έκανε και κολπική εξέταση από μονη της - είπε ότι είναι σημαντικό να γίνεται. Όλα καλά κ εκει. Το μόνο που με ανησύχησε είναι πως μου είπε ότι οι μετρήσεις στα νεφρά του μωρού είναι μέσα στο φυσιολογικό πλαίσιο αλλά προς το υψηλό και θα ήταν καλό να το ξανά ελέγξουμε σε λίγες εβδομάδες. Θα ενημερώσει και την γιατρό μου κ θα μου πουν... Ελπίζω να μην είναι κτ, αλλά ένα άγχος με έπιασε όταν το άκουσα.... 

Kalispera koritsi mou ante bravo ola kala!!

Sou eixan pei agoraki k twra sou epivevaiwsan gia koritsi?Giati k mena 95% agori mou eipe.Axxx elpizw na min allaxei!Nomiza ta lathi ginontai apo koritsi se agori oxi apo agori se koritsi!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...