Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Ήρθε επιτέλους η ώρα της;;;; Της το είπατε; Καλή αρχή κ στο ντελίβερι λοιπόν.... για τον αιματοκρίτη που είναι χαμηλός τι σου είπε ο γιατρός;;;; 

Τιποτε..Πάντα ήταν πεσμένος απλά είδα πως έπεσε άλλη μια μονάδα παρά τον σίδηρο..βέβαια για να είμαι ειλικρινής μου έχει πει να παίρνω 2 χάπια την ημέρα ενώ εγώ παίρνω ένα μόνο γιατί με τα δύο είχα τρελό θέμα δυσκοιλιότητας..

Κ επίσης μου βγήκε κάτω από το.φυσιολογικο το σάκχαρο κ τον ρώτησα στο mail που έστειλα τις εξετάσεις αν σημαίνει κάτι κ μου είπε όχι όλα καλά..-_- δε ξέρω..έχει κάποια άλλη χαμηλότερο σάκχαρο?

Ναιιι ήρθε η ώρα της γιατί για μια ακόμη φορά έδωσε αφορμή με τη γλώσσα κ το ύφος της στον άντρα μου ο οποίος ξεχείλισε κ μου είπε ότι θα της πει τέλος σήμερα κιόλας..να δούμε..αναμένω σε λίγο τις εξελίξεις με αγωνία ομολογώ..

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Τιποτε..Πάντα ήταν πεσμένος απλά είδα πως έπεσε άλλη μια μονάδα παρά τον σίδηρο..βέβαια για να είμαι ειλικρινής μου έχει πει να παίρνω 2 χάπια την ημέρα ενώ εγώ παίρνω ένα μόνο γιατί με τα δύο είχα τρελό θέμα δυσκοιλιότητας..

Κ επίσης μου βγήκε κάτω από το.φυσιολογικο το σάκχαρο κ τον ρώτησα στο mail που έστειλα τις εξετάσεις αν σημαίνει κάτι κ μου είπε όχι όλα καλά..-_- δε ξέρω..έχει κάποια άλλη χαμηλότερο σάκχαρο?

Ναιιι ήρθε η ώρα της γιατί για μια ακόμη φορά έδωσε αφορμή με τη γλώσσα κ το ύφος της στον άντρα μου ο οποίος ξεχείλισε κ μου είπε ότι θα της πει τέλος σήμερα κιόλας..να δούμε..αναμένω σε λίγο τις εξελίξεις με αγωνία ομολογώ..

Δεν αλλάζει ο άνθρωπος παιδί μου.... άντε κανε λιγη υπομονή να βρείτε άτομο, ελπίζω αξιόπιστο, να ξεκουράζεσαι! 
εμενα επειδή έπεσε 5 μονάδες σε ένα μήνα μου έδωσε εκτός από το χάπι κ εκείνο το φιαλιδιο,Που μυρίζει θάνατο... θα κάνω εξετάσεις την Παρασκευή κ θα σου πω αν είχε αποτέλεσμα!

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Δεν αλλάζει ο άνθρωπος παιδί μου.... άντε κανε λιγη υπομονή να βρείτε άτομο, ελπίζω αξιόπιστο, να ξεκουράζεσαι! 
εμενα επειδή έπεσε 5 μονάδες σε ένα μήνα μου έδωσε εκτός από το χάπι κ εκείνο το φιαλιδιο,Που μυρίζει θάνατο... θα κάνω εξετάσεις την Παρασκευή κ θα σου πω αν είχε αποτέλεσμα!

Ιού!! Ακόμη έχω κουτιά 2 κουτιά από αυτό καβατζα κ έχω πετάξει αλλά 3-4 τι να τα έκανα?! :unsure: βέβαια αν μου πεις πως σου ανέβηκε ίσως πίνω το πρωί το χάπι μου κ ένα φυαλιδιο το βράδυ απλά φοβάμαι πάλι για τη δυσκοιλιότητα γμτ..τώρα ένα μήνα έχει στρώσει πολύ κ δε θέλω ξανά τα ίδια.. πφφφ θα δείξει..

Φυσικά κ δεν αλλάζει..μα το περιμέναμε το επόμενο παράπτωμα της κ πολύ υπομονή κάναμε! Θα αντέξω πιστεύω,αν ειμσι κ με τον άντρα μου εκεί όλη μέρα νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια οπότε ελπίζω να τη παλέψω..

Just now, Renez είπε:

Ιού!! Ακόμη έχω κουτιά 2 κουτιά από αυτό καβατζα κ έχω πετάξει αλλά 3-4 τι να τα έκανα?! :unsure: βέβαια αν μου πεις πως σου ανέβηκε ίσως πίνω το πρωί το χάπι μου κ ένα φυαλιδιο το βράδυ απλά φοβάμαι πάλι για τη δυσκοιλιότητα γμτ..τώρα ένα μήνα έχει στρώσει πολύ κ δε θέλω ξανά τα ίδια.. πφφφ θα δείξει..

Φυσικά κ δεν αλλάζει..μα το περιμέναμε το επόμενο παράπτωμα της κ πολύ υπομονή κάναμε! Θα αντέξω πιστεύω,αν ειμσι κ με τον άντρα μου εκεί όλη μέρα νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια οπότε ελπίζω να τη παλέψω..

Μου είπε ότι το χάπι που παίρνω βοηθάει σε σίδηρο κ φεριτίνη κ ότι για αιματοκρίτη καλύτερα τα μπουκαλάκια! Πίνω ένα χάπι το πρωί κ ένα μπουκαλακι τώρα το απόγευμα.... τρως καθόλου φρουτα ρε; Εγώ τουαλέτα πηγαίνω κάθε μέρα!!! Μπορεί κ δις...αλλά σίγουρα θα φάω 2-3 φρούτα το ένα ακτινίδιο. 
απλα μωρε καταλαβες γιατί τόσο καιρο ήταν άνεργη! 

SqfGp3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Έχω δει πως υπάρχουν κοχύλια-διαμορφωτες θηλών που ενώ κάνει τη δουλειά ενός κοχυλιού,κάνει ταυτόχρονα τις θηλές να εξέχουν και τις προετοιμάζει για να μπορεί το νινι να τις πιάνει πιο εύκολα!Ειδικά αν είναι ψιλοεπιπεδες φανταζομαι πως βοηθάει πολύ το μωρό να πιάνει τη θηλή πιο άνετα...

Για την κρέμα θηλων έχω διαβάσει πως το καλύτερο"φάρμακο" για τη θηλή είναι το ίδιο το γάλα μας...όμως λέω να πάρω ένα σωληνάριο να βρίσκεται...έχω ένα δείγματακι της φρεζιντερμ αλλά δε το έχω ανοίξει καν...

Ομφαλεπιδεσμοι αναφέρονται στη λίστα του Λητώ και με έβαλε να ψάχνω τί στο καλό είναι και ακόμα δεν έχω καταλάβει...:wacko:

Δεν τα ξέρω αλλά ακούγονται πολύ χρήσιμα!!

Να το γάλα μας είναι το καλύτερο σε περίπτωση που έχουμε πληγή να κλείσει πολύ γρήγορα. Εγώ είχα βάλει κ ελάχιστη κρεμουλα τότε κ δεν ξαναχρειαστηκε. Δεν ξαναέκανα πληγες:wink:

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Μου είπε ότι το χάπι που παίρνω βοηθάει σε σίδηρο κ φεριτίνη κ ότι για αιματοκρίτη καλύτερα τα μπουκαλάκια! Πίνω ένα χάπι το πρωί κ ένα μπουκαλακι τώρα το απόγευμα.... τρως καθόλου φρουτα ρε; Εγώ τουαλέτα πηγαίνω κάθε μέρα!!! Μπορεί κ δις...αλλά σίγουρα θα φάω 2-3 φρούτα το ένα ακτινίδιο. 
απλα μωρε καταλαβες γιατί τόσο καιρο ήταν άνεργη! 

Τρώω γμτ μου κάνα δυο βερικοκα κ ένα ροδακινο-νεκταρινι κάθε μέρα..κ πίνω κ με το σίδηρο έναν φυσικό πορτοκαλί..

Μωρέ πάντα ήμουν δύσκολη είναι η αλήθεια αλλά παρα εγινα μάλλον..

Πωωωω κ ακόμη δε με έχει πάρει να μου πει τι έγινε ο άντρας μου!!

Just now, Renez είπε:

Τρώω γμτ μου κάνα δυο βερικοκα κ ένα ροδακινο-νεκταρινι κάθε μέρα..κ πίνω κ με το σίδηρο έναν φυσικό πορτοκαλί..

Μωρέ πάντα ήμουν δύσκολη είναι η αλήθεια αλλά παρα εγινα μάλλον..

Πωωωω κ ακόμη δε με έχει πάρει να μου πει τι έγινε ο άντρας μου!!

Μα τι ώρα κλείνει εκείνο το μαγαζί; Νόμιζα πως ήταν μόνο πρωί.... να τρως ένα ακτινίδιο τη μέρα & αν δε μπορείς βάλε στο μουλτι το ροδάκινο το ακτινίδιο το χυμό πορτοκαλί κ ότι άλλο φρούτο θες!

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Μα τι ώρα κλείνει εκείνο το μαγαζί; Νόμιζα πως ήταν μόνο πρωί.... να τρως ένα ακτινίδιο τη μέρα & αν δε μπορείς βάλε στο μουλτι το ροδάκινο το ακτινίδιο το χυμό πορτοκαλί κ ότι άλλο φρούτο θες!

Μαρή 7:00-18:00 είναι ανοιχτό το μαγαζί κ μέχρι να κλείσουμε κ να καθαρίσουμε πάει 7 παρά για να έρθουμε σπίτι..

μη κοιτάς που εγώ τώρα λόγω εγκυμοσυνης φεύγω 2..

Καλησπέρα κουρκουμπινακια μου!!

Μόλις γύρισα σπίτι, εφιαλτική η σημερινή ημέρα!! Πραγματικά όλο το σουκου άλλοι δουλειά δεν έχουν οι άνθρωποι να σκέφτονται Δευτεριατικα να πάρουν τον λογιστή τους;;;

Καλή επιτυχία σε όλες τις κοπέλες με την β επιπέδου!! Αναμένουμε πόζες από τα μπεμπέ σας!!

@Renez δεν πήρες τα all bran της φιλτατης Αντωνίας να δεις χαρά στην τουαλέτα, εμένα ρε παιδιά το έντερο έχει γίνει σαν την κύστη τρώω κ αμέσως θέλω να πάω, άλλο πράμα κ τούτο!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλησπέρα κουρκουμπινακια μου!!

Μόλις γύρισα σπίτι, εφιαλτική η σημερινή ημέρα!! Πραγματικά όλο το σουκου άλλοι δουλειά δεν έχουν οι άνθρωποι να σκέφτονται Δευτεριατικα να πάρουν τον λογιστή τους;;;

Καλή επιτυχία σε όλες τις κοπέλες με την β επιπέδου!! Αναμένουμε πόζες από τα μπεμπέ σας!!

@Renez δεν πήρες τα all bran της φιλτατης Αντωνίας να δεις χαρά στην τουαλέτα, εμένα ρε παιδιά το έντερο έχει γίνει σαν την κύστη τρώω κ αμέσως θέλω να πάω, άλλο πράμα κ τούτο!!

Πες τα πες τα τόσο καιρο φωνάζω.... κ εγώ το λογιστή μου σκέφτομαι σήμερα!!!χαχχαχαχα 

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου πέρασε και αυτό το άγχος της Β επιπεδου! Όλα καλά... Περιμένω και επίσημα μια μπέμπα! @Renez ροζακι παρακαλώ στον πίνακα! 

Το μόνο αρνητικό που μας είπε κορίτσια ήταν μια μικρή διόγκωση στα νεφρακια λίγων χιλιοστών, χωρίς ωστόσο να έχει επηρεαστεί η ουροδόχος κύστη, κάτι το οποίο μας εξήγησε ότι συμβαίνει σε πολλά μωράκια γιατί δεν αποβάλλουν πλήρως τα ουρά τους και στρώνει στο 3ο τρίμηνο. Θα κάνουμε πάλι έναν απλό σε υπέρηχο σε ένα μήνα για να το ελέγξουμε. 

Κατά τα άλλα φατσακι δεν είδαμε... Είχε βολευτεί η κυρία με το χέρι στο πρόσωπο! Τι σοκολάτα έφαγα, βόλτες μέσα στο ιατρείο, χοροπηδηχτα... Τίποτα... Εκεί το χερι! Δεν έχω ούτε μια φώτο της προκοπής... 

• Μου αρέσει 8

Γειααα σας! 

Όλα καλά στην Β επιπέδου! Τα μέτρησε όλα σχολαστικά η γιατρός, είδαμε και φατσάκι (και νομίζω ότι έχει πάρει την μυτούλα του μπαμπά :grin:) Συνέχεια άνοιγε το στόμα τριβόταν με τα χεράκια της. Μας έριξε και κτ ωραίες μούτζες!  @Renez Θα σε βάλω να αλλάξεις το πίνακι αλλά τελικά είναι κοριτσάκι. Φεύγω στην ροζ team - αλλαξοπιστώ :-P Ο Μπαμπάς της στεναχωρήθηκε λίγο (αν και δεν ήθελε να το δείξει) αλλά είμαι σίγουρη ότι μόλις την δει και την πάρει αγκαλιά θα γεννηθεί ένας έρωτας μεγάλος...

Με έβαλε να περπατήσω κανένα μισάωρο κ να φάω σοκολάτα γτ ήθελε να βγάλουμε καλύτερες φωτογραφίες προφίλ κ δεν γυρνούσε η μικρή. Ευτυχώς μετά τα καταφέραμε. Μου έκανε και κολπική εξέταση από μονη της - είπε ότι είναι σημαντικό να γίνεται. Όλα καλά κ εκει. Το μόνο που με ανησύχησε είναι πως μου είπε ότι οι μετρήσεις στα νεφρά του μωρού είναι μέσα στο φυσιολογικό πλαίσιο αλλά προς το υψηλό και θα ήταν καλό να το ξανά ελέγξουμε σε λίγες εβδομάδες. Θα ενημερώσει και την γιατρό μου κ θα μου πουν... Ελπίζω να μην είναι κτ, αλλά ένα άγχος με έπιασε όταν το άκουσα.... 

• Μου αρέσει 6

Just now, DemiMom είπε:

Κορίτσια μου πέρασε και αυτό το άγχος της Β επιπεδου! Όλα καλά... Περιμένω και επίσημα μια μπέμπα! @Renez ροζακι παρακαλώ στον πίνακα! 

Το μόνο αρνητικό που μας είπε κορίτσια ήταν μια μικρή διόγκωση στα νεφρακια λίγων χιλιοστών, χωρίς ωστόσο να έχει επηρεαστεί η ουροδόχος κύστη, κάτι το οποίο μας εξήγησε ότι συμβαίνει σε πολλά μωράκια γιατί δεν αποβάλλουν πλήρως τα ουρά τους και στρώνει στο 3ο τρίμηνο. Θα κάνουμε πάλι έναν απλό σε υπέρηχο σε ένα μήνα για να το ελέγξουμε. 

Κατά τα άλλα φατσακι δεν είδαμε... Είχε βολευτεί η κυρία με το χέρι στο πρόσωπο! Τι σοκολάτα έφαγα, βόλτες μέσα στο ιατρείο, χοροπηδηχτα... Τίποτα... Εκεί το χερι! Δεν έχω ούτε μια φώτο της προκοπής... 

Με το καλό η μπουμπού λοιπόν!!!

Μακάρι στον επόμενο υπερηχο να έχει περάσει κι αυτό!

Θα την δείτε τις επόμενες φορές,να της φύγουν οι ντροπες!:x

Q1jtp2.png

Just now, DemiMom είπε:

Αχουυ η γλυκούλα :x:x Και εμάς ακριβώς τα ίδια όπως και με τα νεφρά. Θα κάνουμε μάλλον έναν υπέρηχο σε 2-3 εβδομάδες για να το ξανά ελέγξουμε... 

• Μου αρέσει 1

Just now, elenioz είπε:

Γειααα σας! 

Όλα καλά στην Β επιπέδου! Τα μέτρησε όλα σχολαστικά η γιατρός, είδαμε και φατσάκι (και νομίζω ότι έχει πάρει την μυτούλα του μπαμπά :grin:) Συνέχεια άνοιγε το στόμα τριβόταν με τα χεράκια της. Μας έριξε και κτ ωραίες μούτζες!  @Renez Θα σε βάλω να αλλάξεις το πίνακι αλλά τελικά είναι κοριτσάκι. Φεύγω στην ροζ team - αλλαξοπιστώ :-P Ο Μπαμπάς της στεναχωρήθηκε λίγο (αν και δεν ήθελε να το δείξει) αλλά είμαι σίγουρη ότι μόλις την δει και την πάρει αγκαλιά θα γεννηθεί ένας έρωτας μεγάλος...

Με έβαλε να περπατήσω κανένα μισάωρο κ να φάω σοκολάτα γτ ήθελε να βγάλουμε καλύτερες φωτογραφίες προφίλ κ δεν γυρνούσε η μικρή. Ευτυχώς μετά τα καταφέραμε. Μου έκανε και κολπική εξέταση από μονη της - είπε ότι είναι σημαντικό να γίνεται. Όλα καλά κ εκει. Το μόνο που με ανησύχησε είναι πως μου είπε ότι οι μετρήσεις στα νεφρά του μωρού είναι μέσα στο φυσιολογικό πλαίσιο αλλά προς το υψηλό και θα ήταν καλό να το ξανά ελέγξουμε σε λίγες εβδομάδες. Θα ενημερώσει και την γιατρό μου κ θα μου πουν... Ελπίζω να μην είναι κτ, αλλά ένα άγχος με έπιασε όταν το άκουσα.... 

Με το καλό κι αυτή η μπουμπού!!! Μάλλον στεναχωρήθηκε επειδή δε θα μπορεί να χαλάει χατίρι στο κορίτσι του:x

Περαστικά κ σε εσάς, απ' ότι φαίνεται συμβαίνει κ περνάει. Θα περιμένουμε νέα σας!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...