Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, elenioz είπε:

Ωχ! Καλά έκανες και γύρισες σπίτι! Κάτσε ξεκουράσου όσο καλύτερα μπορείς... 

Και εγώ χθες το έπαθα και φαντάσου ήμουν κ χαλαρή σπίτι...Πόσο μάλλον εσύ που δουλεύεις κιόλας. Η χαζό ζέστη φταίει :evil: Έχετε τίποτα στο μαγαζί να σε δροσίζει; 

Εγώ ετοιμάζομαι να πάω για Β επίπεδου θα σας στείλω μετά τα νέα!

Βλακείες..έναν ανεμιστήρα αλλά ουσιαστικά ανακυκλώνει ζεστό αέρα..:mellow:

Άντε άντε καλά αποτελέσματα να έχεις κ εσύ κορίτσι μου,περιμένουμε!!

Ναι ναι εσύ @DemiMom καλά κάνεις κ απολογεισαι βέβαια,σκεφτόμουν να σε διαγράψω κ από την ομάδα ως μη ενεργή που είσαι αλλαααα....

Έχε χάρη που είσαι η αδυναμία μου:x σε σκεφτόμουν κ εχθές για την β επιπέδου σου..άντε παιδάκι μου επιτέλους να δούμε κ τη μπέμπα σου να φύγει κ αυτό!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Διαγραφηηηη?? :shock:Κάνε μου τεστ τώρα να δεις αν έχω χάσει επεισόδιο!! Χαχαχαχ! 

Ευχαριστω κορίτσια μου!! 

Μία τελευταία ερώτηση... Να ζητήσω κολπικό υπέρηχο σε περίπτωση που δεν μου κάνει από μόνος του;; τι λέτε? 

• Χαχα 2

Just now, DemiMom είπε:

Κορίτσια μου γειά σας!! Μπορεί να μη σας γράφω συχνά αλλά δεν χάνω μνμ σας! Σήμερα έχω κ εγώ Β επιπεδου και ανυπομονώ να πάνε όλα καλά! Στείλτε μου τη θετική σας ενέργεια. Θα σας στείλω όταν επιστρέψουμε!! 

Καλη μας επιτυχία για σήμερα! 

• Μου αρέσει 3

11 ώρες πρίν, OctoberMom είπε:

@Renez Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ από υπερήχους μόνο τον αρχόμενης κύησης έχω κάνει και την αυχενική (και τώρα τη β'επιπέδου στις 25). Προσωπικά, πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος για παραπάνω, αλλά αυτό είναι προσωπική επιλογή! Στην Ελλάδα κάνουν κάθε μήνα οπότε δεν υπάρχει λόγος να μη σας κάνουν (εκτός αν δεν το επιλέξετε!).

Λοιπόν, κορίτσια εγώ τα καλλυντικά τα πρόσεχα πολύ γιατί λόγω επαγγέλματος ξέρω τί έχουν μέσα και πόσο κακό κάνουν.... Έχουμε και λέμε! Πρωτ'απ'όλα, δε βάφομαι, εκτός κι αν βγω, αλλά ΠΟΤΕ make up, (κυρίως γιατί το δέρμα μου κάνει ακμή με το τίποτα!), λίγο μολύβι/eye liner και μάσκαρα. Άντε και κανα κραγιόν αν είναι απο μάρκα που ξέρω... Επίσης δε βάφω νύχια εκτός αν παίζουν γάμοι/βαφτίσια/κάνω ομιλία κάπου. ΠΟΛΛΗ χημεία!

Μαλλιά δυστυχώς βάφω γιατί είναι κάτασπρα, με INOA που χω βρει κι ένα ωραίο χρώμα στο φυσικό μου... Αλλά κι αυτή κάθε 1μιση μήνα ή όσο παραπάνω μπορώ να απέχω (COVID= η τέλεια δικαιολογία, έκανα να πάω ένα τριμηνάκι κομμωτήριο...).

Από καλλυντικά, τα αγόραζα όλα (και συνεχίζω να τα αγοράζω αν και είναι είδος πολυτελείας στην Ελλάδα!  :evil:) απ'τα Yves Rocher που είναι πολύ φυσικά... Οπότε βάζω μόνο μια κρέμα ημέρας απ'αυτήν την εταιρεία και το σαπουνάκι μου το Avène που δεν το αλλάζω με τίποτα! Κορίτσια με σπυράκια, ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!

Για το σώμα, συνδυάζω το σαπούνι από ελαιόλαδο της πεθεράς και διάφορα αφρόλουτρα που παίρνω, είτε Yves Rocher είτε του Κορρέ. Για μαλλιά έπαιρνα το υπέροχο Petit Marseillais αλλά τώρα πλέον Κορρέ κι αντικατέστησα την τέλεια μάσκα απ τα Oggi με μία Nature Box λέγεται με ρόδι, την κάνει τη δουλειά της...

Αντηλιακό δεν έβαζα ποτέ,  απλά κάθομαι στη σκιά και δεν πάω για μπάνιο μες το μεσημέρι :P Έχω πάντα ένα μες την τσάντα μπας και φιλοτιμηθώ.. Απλά ρε γμτ, όταν μπαίνω στη θάλασσα και μυρίζει αντηλιακό το νερό, ε όχι!

Α, κι αποσμητικό, επειδή δε φέρναν την αγαπημένη μάρκα στην Ελλάδα το ψαξα κι αγόρασα λίγο πριν την εγκυμοσύνη για μένα και το σύζυγο κρυστάλλους οι οποίοι κάνουν σούπερ δουλίτσα. Για μένα πήρα το ICE GUARD και λίγο μετά για το σύζυγο ένα καλύτερο απ το meet market (χαλάλι του τα παραπάνω ευρά!).

Βασικά, με βοήθησε πολύ ένα σάιτ που παίζει στη Γαλλία και σου λένε πόσο επικίνδυνο είναι το κάθε καλλυντικό για τον τάδε ή τάδε σκοπό (πχ. εγκυμοσύνη η θηλασμός).

Α, κι έφτιαξα δικό μου υγρό βρεφικό απορρυπαντικό απ'το σαπούνι πεθεράς σε τρίμμα κι αιθέριο έλαιο λεβάντας. Το τέσταρα και καθαρίζει μια χαρά! Και μυρίζει τέλειααααααα Η συνταγή έλεγε να βάλω και βιταμίνη Β5 αλλά βαριόμουν να πάω ν'αγοράσω... 

Αυτά τα ΟΥΚ ολίγα! 

Υ.Γ.: Α! Και για το σπίτι προϊόντα ΒΙΟΜΕ! Ειδική μνεία για το σαπούνι χεριών με ευκάλυπτο (ξεπλένεις τα χέρια σου και είναι ΚΑΘΑΡΑ, με βουρλίζουν αυτά που αφήνουν κάτι περίεργο στα χέρια μου ιιιιιιχ...) και το πολυκαθαριστικό τους με λεβάντα για το σφουγγάρισμα <3 

aaaa εσυ εισαι πολυ οργανωμένηηηη.......τι τελεια!!!!!!!!μια χαρα καλά κάνεις!!!!!

3 ώρες πρίν, Marti είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! 

Σήμερα περίεργη μέρα για μένα! 

Πανελλήνιες =άγχος 

Β επιπέδου =άγχος 

Εύχομαι σημερα να ακούσω μονο ευχάριστα νέα! Και να μπορέσω επιτελους να βγω από το σπίτι! 

Δώστε λίγη θετική ενεργεία!! 

Σας φιλώ

καλα αποτελεσματα!!ολα θα πάνε τέλεια!!!!!!

• Ευχαριστώ 2

Just now, DemiMom είπε:

Διαγραφηηηη?? :shock:Κάνε μου τεστ τώρα να δεις αν έχω χάσει επεισόδιο!! Χαχαχαχ! 

Ευχαριστω κορίτσια μου!! 

Μία τελευταία ερώτηση... Να ζητήσω κολπικό υπέρηχο σε περίπτωση που δεν μου κάνει από μόνος του;; τι λέτε? 

Σόρρυ μαγείρευα!! Δεν είναι απαραίτητο να ξέρεις αλλά αν νιώθεις πιο ασφαλής με το να κάνεις φυσικά κ ζήτησε το. Απλά πες του το από την αρχη..

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Χαχαχ για αυτό μας σώζει η ομαδάρα μας ;)

Δε με ρώτησες αλλά εγώ έτσι δημοκρατικα θα σου γράψω κ όσα πήρα να έχεις να συγκρίνεις:P

ΜΠΈΜΠΑ:

αφρολουτρο-σαμπουαν

Κρέμα σώματος ή λάδακι

Κρέμα για αποφυγή συγκαματος

Sudocream (πάρε μια μικρή να υπάρχει..είναι απλα πιο "δυνατή" κρέμα μήπως τύχει κ πάθει κάποιο συγκαμα να την ανακουφίσει γρήγορα)

Φυσιολογικό ορο&αποφρακτηρα(για τις μυτουλες..)

Ψαλιδακι-χτενα-νυχοκοπτης

Καθαρό οινόπνευμα&αποστειρωμενες γάζες (για τον αφαλό)

Πιπίλες(εγώ πήρα 3 διαφορετικές να δω αν θα τον βολεύει κάποια ,ας υπάρχουν κ αχρειαστες να ναι..)

Μπιμπερο&σακουλάκια αποθήκευσης γαλατος(πήρα 2 καλού κακου αν χρειαστεί να αντλήσω γάλα πχ )

Πάνες(πήρα 1 πακέτο να υπάρχει ήδη γτ είχε κ προσφορα)

ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ:

Επιθέματα στήθους(να μη λερώνεις το σουτιέν κτλ με το γάλα..)

Ασπίδες στήθους(βοηθάνε πολλές φορές στο θηλασμό να πιάνει καλύτερα τη θηλή το μωρό ή αν έχεις πληγωμένη θηλή να μη σε πονάει)

Κρέμα για θηλές

Βρακάκια μιας χρήσεως (τα πήρα για το μαιευτήριο,το προτιμώ από το να κάνω χάλια τα δικά μου κ να έχω να τα πλένω μετά..)

Συλλέκτης γάλατος (είναι κάτι που βεντουζαρει στο στήθος αντί για ηλεκτρικό θηλαστρο..λένε ότι είναι πιο ανώδυνο κ επειδή μιμείται πιο πολύ τη κίνηση του παιδιού βοηθάει στη παραγωγή ενώ το ηλεκτρικό αν δεν είναι νοσοκομειακό λένε πως με τον καιρό χαλάει τη παραγωγή..τώρα δεν έχω η ίδια εμπειρία,θα δείξει...)

Αυτά πήρα εγώ προς το παρόν...

Λοιπόν ακούστε τί πήρα!

Κρέμα συγκαματος (φρεζιντερμ)

Ενυδατ.γαλακτωμα (μουστελα)

Πάνες 2 πακέτα

Σαμπουάν-αφρολουτρο 2ιν1 (μουστελα σουθινγκ τζελ λέγεται και σε μια πλατφόρμα που βρήκα στην οποία βάζεις το προϊόν και σου βγάζει βαθμό τοξικότητας ήταν το πιο pure όλων!!!φυσικά μηδέν άρωμα...)

Σαμπουάν μουστελα(πήρα ένα σαμπουάν ξεχωριστά να βρίσκεται το οποίο η πλατφόρμα με βαθμολογία από το 1-10 με αυξοντα αριθμό το πιο τοξικό,μου το βγάζει 4 και έλεγξα το λόγο και είναι κυρίως λόγω parfum)

Αποστειρωμενες γαζες, οινόπνευμα,φυσ. όρο,ψαλιδακι(chicco) και νυχοκοπτη γιοκ γιατί ανέκαθεν με φοβίζε πολύ

Βούρτσα μαλλιών σετ με χτενουλα(σουαβινεξ)

Αποφρακτηρας μύτης (φισιομερ και μετά από εκτενέστατη έρευνα κορίτσια είναι ο πιο τοπ)

Θερμόμετρο μπάνιου (νουκ) ,1 μπιμπερο και 1 πιπίλα επίσης όλα νουκ,βούρτσα καθαρισμού μπιμπερο (Τσίκο)

Ασπίδες θηλασμού (νουκ), 2 κουτιά επιθέματα (τσικο)

Όλα αυτά 140€...

Μου μένουν:nipple cream(θέλω να ερευνήσω),διαμορφωτής θηλών (δεν είχε το σάιτ), ομφαλεπιδεσμοι(δε ξέρω τί φάση),μωρομαντηλα,θερμόμετρο μετώπου (δεν είχε το σάιτ), θερμόμετρο δωματίου (δε Μ άρεσε αυτό που είχε το σάιτ γτ ήταν και δωματίου και νερού)

Θηλαστρο λέω να μην πάρω διότι δεν εργάζομαι αυτό τον καιρό και ούτε έχω σκοπό οπότε δε θα χρειαστει θεωρώ...αλλά βλέποντας και κάνοντας

Για πείτε πώς με βρίσκετε;;)

Έλα όλο και κάτι θα έχω ξεχάσει και όλο και κάποια ηλιθιοεπιλογη θα έκανα!

Just now, DemiMom είπε:

Κορίτσια μου γειά σας!! Μπορεί να μη σας γράφω συχνά αλλά δεν χάνω μνμ σας! Σήμερα έχω κ εγώ Β επιπεδου και ανυπομονώ να πάνε όλα καλά! Στείλτε μου τη θετική σας ενέργεια. Θα σας στείλω όταν επιστρέψουμε!! 

Με το καλό γλυκούλα μου!!!!

Καλή απόλαυση και καλά αποτελέσματα!!!!

• Μου αρέσει 2

Ttx1p3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Λοιπόν ακούστε τί πήρα!

Πάνες 2 πακέτα

Σαμπουάν-αφρολουτρο 2ιν1 (μουστελα σουθινγκ τζελ λέγεται και σε μια πλατφόρμα που βρήκα στην οποία βάζεις το προϊόν και σου βγάζει βαθμό τοξικότητας ήταν το πιο pure όλων!!!φυσικά μηδέν άρωμα...)

Σαμπουάν μουστελα(πήρα ένα σαμπουάν ξεχωριστά να βρίσκεται το οποίο η πλατφόρμα με βαθμολογία από το 1-10 με αυξοντα αριθμό το πιο τοξικό,μου το βγάζει 4 και έλεγξα το λόγο και είναι κυρίως λόγω parfum)

Αποστειρωμενες γαζες, οινόπνευμα,φυσ. όρο,ψαλιδακι(chicco) και νυχοκοπτη γιοκ γιατί ανέκαθεν με φοβίζε πολύ

Αποφρακτηρας μύτης (φισιομερ και μετά από εκτενέστατη έρευνα κορίτσια είναι ο πιο τοπ)

Θερμόμετρο μπάνιου (νουκ) ,1 μπιμπερο και 1 πιπίλα επίσης όλα νουκ,βούρτσα καθαρισμού μπιμπερο (Τσίκο)

Όλα αυτά 140€...

Μου μένουν:nipple cream(θέλω να ερευνήσω),διαμορφωτής θηλών (δεν είχε το σάιτ), ομφαλεπιδεσμοι(δε ξέρω τί φάση),μωρομαντηλα,θερμόμετρο μετώπου (δεν είχε το σάιτ), θερμόμετρο δωματίου (δε Μ άρεσε αυτό που είχε το σάιτ γτ ήταν και δωματίου και νερού)

Θηλαστρο λέω να μην πάρω διότι δεν εργάζομαι αυτό τον καιρό και ούτε έχω σκοπό οπότε δε θα χρειαστει θεωρώ...αλλά βλέποντας και κάνοντας

Φίλη all inclusive σε βρίσκω κ εσένα μια χαρά!!!

Πες μου το site που κοιτάς για τοξικότητα!!!

Όλα χρήσιμα μου φαίνονται κ θα σου χρειαστούν κ αν όχι καλύτερα να υπάρχουν παρά να ψάχνεται τελευταία στιγμή!! Nipple cream εγώ πήρα μια mustela και μια frezyderm..

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Φίλη all inclusive σε βρίσκω κ εσένα μια χαρά!!!

Πες μου το site που κοιτάς για τοξικότητα!!!

Όλα χρήσιμα μου φαίνονται κ θα σου χρειαστούν κ αν όχι καλύτερα να υπάρχουν παρά να ψάχνεται τελευταία στιγμή!! Niple creak εγώ πήρα μια mudella και μια frezyderm..

ewg's skin deep πάτα στο γκουγκλ!

Μπες στη σελίδα και θα δεις έχει μια μηχανή αναζήτησης πάνω πάνω που γραφει "search for an ingredient,brand etc..." 

Eκει γράφεις οποίο προϊόν θέλεις...

Φρεζιντερμ πχ δε βγάζει γτ είναι ελληνικό αλλά όλα τα διεθνή τα έχει και σου εξηγεί και αναλυτικότερα το λόγο της βαθμολογίας κλπ κλπ...πολυ καλό!

Και για εμάς φυσικα!!για καλλυντικά κρέμες κλπ γτ διάβασα πως κάποιες ουσίες περνούν και μέσω του θηλασμού στο παιδί!

Psycho πλεοννν....:lol:

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!! Έχω χαθεί όλο αυτό το καιρό λόγω μετακόμισης και δουλειάς! Σας διαβάζω κάποια βράδια που είμαι ξεκούραστη, Η εγκυμοσύνη μου πάει μια χαρά! Έκανα τη β επιπέδου και ήταν όλα εντάξει! Είδαμε και μουτράκι πεντακάθαρα. Τώρα χαζεύω κάθε μέρα τη φωτογραφία του και ανυπομονώ να το πάρω αγκαλιά! Σιγά σιγά ετοιμαζομαι για αγορές. Ήδη ψάχνουμε καρότσι, μάλλον στο inglesina Aptica θα καταλήξω. Κούνια ψάχνω ακόμα, την θέλω εντελώς απλή. Συρταριερα και κάτι αλλά πραγματάκια σκέφτομαι από ΙΚΕΑ. 

• Μου αρέσει 9

Λοιπόν ακούστε τί πήρα!

Πάνες 2 πακέτα

Όλα αυτά 140€...

Με το καλό γλυκούλα μου!!!!

Καλή απόλαυση και καλά αποτελέσματα!!!!

Ομφαλοεπιδεσμοι(???) Ούτε καν, για το θηλαστρο συμφωνώ(θα το δεις στην πορεία), αυτή τη κρέμα θηλών δεν πηρα ποτέ βρε κορίτσια κ δεν μου χρειάστηκε... Από κάπου ειχα δείγματα της φρεζυντερμ κ της κίτρινης εταιρείας(δε θυμάμαι όνομα) κ δεν τα χρησιμοποιησα κ ολα. να έβαλα και 6-7 φορές??

Σε αντίθεση με την κρέμα για να μαζευτεί η κοιλίτσα που την αγάπησα κ νομίζω έκανε δουλίτσα!

Μπιμπερο,βουρτσα, πιπίλα τα έχω ετοιμα από τον πρώτο(ούτε που τα άνοιξα) κ τα έχει ο δεύτερος αν χρειαστει

Διαμορφωτής θηλών είναι οι Θηλές σιλικόνης? Αν ναι , με είχανε βοηθήσει πολύ κ τα έψαχνα τελευταία στιγμή όπως κ τα κοχύλια..

Just now, DemiMom είπε:

Ευχαριστω κορίτσια μου!! 

Για τον κολπικό, ο γιατρός ξέρει, ότι αποφασίσει...

Εμένα δε θα μου άρεσε ομως να μη το κοιτάξει και θα του το ελεγα (γιατί είμαι περίεργη κ στραβόξυλο:mrgreen:)

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Ομφαλοεπιδεσμοι(???) Ούτε καν, για το θηλαστρο συμφωνώ(θα το δεις στην πορεία), αυτή τη κρέμα θηλών δεν πηρα ποτέ βρε κορίτσια κ δεν μου χρειάστηκε... Από κάπου ειχα δείγματα της φρεζυντερμ κ της κίτρινης εταιρείας(δε θυμάμαι όνομα) κ δεν τα χρησιμοποιησα κ ολα. να έβαλα και 6-7 φορές??

Σε αντίθεση με την κρέμα για να μαζευτεί η κοιλίτσα που την αγάπησα κ νομίζω έκανε δουλίτσα!

Μπιμπερο,βουρτσα, πιπίλα τα έχω ετοιμα από τον πρώτο(ούτε που τα άνοιξα) κ τα έχει ο δεύτερος αν χρειαστει

Διαμορφωτής θηλών είναι οι Θηλές σιλικόνης? Αν ναι , με είχανε βοηθήσει πολύ κ τα έψαχνα τελευταία στιγμή όπως κ τα κοχύλια..

Έχω δει πως υπάρχουν κοχύλια-διαμορφωτες θηλών που ενώ κάνει τη δουλειά ενός κοχυλιού,κάνει ταυτόχρονα τις θηλές να εξέχουν και τις προετοιμάζει για να μπορεί το νινι να τις πιάνει πιο εύκολα!Ειδικά αν είναι ψιλοεπιπεδες φανταζομαι πως βοηθάει πολύ το μωρό να πιάνει τη θηλή πιο άνετα...

Για την κρέμα θηλων έχω διαβάσει πως το καλύτερο"φάρμακο" για τη θηλή είναι το ίδιο το γάλα μας...όμως λέω να πάρω ένα σωληνάριο να βρίσκεται...έχω ένα δείγματακι της φρεζιντερμ αλλά δε το έχω ανοίξει καν...

Ομφαλεπιδεσμοι αναφέρονται στη λίστα του Λητώ και με έβαλε να ψάχνω τί στο καλό είναι και ακόμα δεν έχω καταλάβει...:wacko:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Ttx1p3.png

Έχω δει πως υπάρχουν κοχύλια-διαμορφωτες θηλών που ενώ κάνει τη δουλειά ενός κοχυλιού,κάνει ταυτόχρονα τις θηλές να εξέχουν και τις προετοιμάζει για να μπορεί το νινι να τις πιάνει πιο εύκολα!Ειδικά αν είναι ψιλοεπιπεδες φανταζομαι πως βοηθάει πολύ το μωρό να πιάνει τη θηλή πιο άνετα...

Για την κρέμα θηλων έχω διαβάσει πως το καλύτερο"φάρμακο" για τη θηλή είναι το ίδιο το γάλα μας...όμως λέω να πάρω ένα σωληνάριο να βρίσκεται...έχω ένα δείγματακι της φρεζιντερμ αλλά δε το έχω ανοίξει καν...

Ομφαλεπιδεσμοι αναφέρονται στη λίστα του Λητώ και με έβαλε να ψάχνω τί στο καλό είναι και ακόμα δεν έχω καταλάβει...:wacko:

Όταν μάθεις πες κ σε εμάς!!!!

Κ εγω έτσι έχω διαβάσει πως το γάλα μας είναι το καλύτερο για τις θηλές αλλά τις κρεμουλες τις πήρα τη μια από τη κουμπαρα μου που της είχε περισσέψει κλειστή κ την άλλη δείγμα από το φαρμακείο..το στείλανε δώρο με ένα σωρό ακόμη δειγματακια οπότε γιατί οχι?! :-)

εμενα στη λίστα του Έλενα για το μωρο λέει μόνο εσώρουχα,φορμακια,σεντονακια,πετσετες, πανάκια αγκαλιας..

Just now, kristalenia είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Έχω χαθεί όλο αυτό το καιρό λόγω μετακόμισης και δουλειάς! Σας διαβάζω κάποια βράδια που είμαι ξεκούραστη, Η εγκυμοσύνη μου πάει μια χαρά! Έκανα τη β επιπέδου και ήταν όλα εντάξει! Είδαμε και μουτράκι πεντακάθαρα. Τώρα χαζεύω κάθε μέρα τη φωτογραφία του και ανυπομονώ να το πάρω αγκαλιά! Σιγά σιγά ετοιμαζομαι για αγορές. Ήδη ψάχνουμε καρότσι, μάλλον στο inglesina Aptica θα καταλήξω. Κούνια ψάχνω ακόμα, την θέλω εντελώς απλή. Συρταριερα και κάτι αλλά πραγματάκια σκέφτομαι από ΙΚΕΑ. 

Εγώ με το καλό τον Ιούλιο θα παραγγείλω κουνια(πολυμορφική μέχρι 10χρονων όμορφη απλή γκρι με λευκό)-λικνο(Cangaroo που ανοίγει κ στο πλάι κ εφάπτεται με το κρεβάτι)-ριλαξ(της chicco)- συρταριερα κ ένα σύνθετο με ντουλαπια-βιβλιοθηκη κ ράφια τα έχω από ΙΚΕΑ ..

Καρότσι θα μου πάρουν οπότε ακόμη δε ξέρω ποιο..

2 ώρες πρίν, Renez είπε:

Κοριτσουδια μου καλημέρα σε οοοολες κ σε οοοολες τις κοιλιτσες σας!!

Εγώ σήμερα ενώ πήγα κανονικά στη δουλειά κ παρότι είχα φάει το πρωί το τοστακι μου κ τον φυσικό χυμουλη,ήπια μαγνήσιο σίδηρο κ φυλλικό κ όμως με έπιασε μια σκοτωδινη τρελή κατά τις 11 κ έφυγα πριν λίγο..με έφερε σπίτι ο άντρα μου..

Εδώ άνοιξα air-condition κ είμαι μια χαρά δόξα το Θεό..μάλλον πρέπει να προσέχουμε πολύ με τη ζέστη....

Καλησπέρα σε όλες! Ρε να προσεχείς στο μαγαζί, ίσως πρέπει να χαλαρώσεις λίγο.... εκτός κ αν το έκανες για να φας το παγωτό!!!:P

@Marti @DemiMomόλα καλά θα πάνε κ θα μας φέρετε πολλά ευχάριστα νέα!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Ρε να προσεχείς στο μαγαζί, ίσως πρέπει να χαλαρώσεις λίγο.... εκτός κ αν το έκανες για να φας το παγωτό!!!:P

@Marti @DemiMomόλα καλά θα πάνε κ θα μας φέρετε πολλά ευχάριστα νέα!!!

Χαχχαχα χαζηηηη:P

Άσε κ σήμερα θα απολυθεί η άσωτη σερβιτόρα κ έβαλα καινούργια αγγελία για σέρβις και ντελιβερι που θα έχουμε αφ' εξής οπότε θα πρέπει να κάνω υπομονή τουλάχιστον για αυτή τη βδομάδα ακόμη να μπορεσω να στηρίξω το μαγαζί κ τον άντρα μου γτ δε θα τη παλέψει μόνος του να κάνει καφέ,να ψήνει κ να παίρνει κ συνεντεύξεις...

Ελπίζω να μου δώσει δύναμη ο Θεουλης κ ο μπέμπης μου κ να τα βγάλω πέρα κυουρια ακόμη μια εβδομάδα..

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Χαχχαχα χαζηηηη:P

Άσε κ σήμερα θα απολυθεί η άσωτη σερβιτόρα κ έβαλα καινούργια αγγελία για σέρβις και ντελιβερι που θα έχουμε αφ' εξής οπότε θα πρέπει να κάνω υπομονή τουλάχιστον για αυτή τη βδομάδα ακόμη να μπορεσω να στηρίξω το μαγαζί κ τον άντρα μου γτ δε θα τη παλέψει μόνος του να κάνει καφέ,να ψήνει κ να παίρνει κ συνεντεύξεις...

Ελπίζω να μου δώσει δύναμη ο Θεουλης κ ο μπέμπης μου κ να τα βγάλω πέρα κυουρια ακόμη μια εβδομάδα..

Ήρθε επιτέλους η ώρα της;;;; Της το είπατε; Καλή αρχή κ στο ντελίβερι λοιπόν.... για τον αιματοκρίτη που είναι χαμηλός τι σου είπε ο γιατρός;;;; 

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...