Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

πρίν από 19 λεπτά , Marti είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! 

Σήμερα περίεργη μέρα για μένα! 

Πανελλήνιες =άγχος 

Β επιπέδου =άγχος 

Εύχομαι σημερα να ακούσω μονο ευχάριστα νέα! Και να μπορέσω επιτελους να βγω από το σπίτι! 

Δώστε λίγη θετική ενεργεία!! 

Σας φιλώ

Όλα να σου πάνε σούπερ κοριτσάρα μου!!!

Περιμένουμε τα νέα σου!!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

πρίν από 28 λεπτά , Marti είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! 

Σήμερα περίεργη μέρα για μένα! 

Πανελλήνιες =άγχος 

Β επιπέδου =άγχος 

Εύχομαι σημερα να ακούσω μονο ευχάριστα νέα! Και να μπορέσω επιτελους να βγω από το σπίτι! 

Δώστε λίγη θετική ενεργεία!! 

Σας φιλώ

Να πανε ολα καλα!!! Ευχομαι ευχάριστα μόνο οοο... Με το καλό να δεις το παιδακι σας και καλά αποτελέσματα ευχομαιιιι

• Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Κοριτσουδια μου καλημέρα σε οοοολες κ σε οοοολες τις κοιλιτσες σας!!

Εγώ σήμερα ενώ πήγα κανονικά στη δουλειά κ παρότι είχα φάει το πρωί το τοστακι μου κ τον φυσικό χυμουλη,ήπια μαγνήσιο σίδηρο κ φυλλικό κ όμως με έπιασε μια σκοτωδινη τρελή κατά τις 11 κ έφυγα πριν λίγο..με έφερε σπίτι ο άντρα μου..

Εδώ άνοιξα air-condition κ είμαι μια χαρά δόξα το Θεό..μάλλον πρέπει να προσέχουμε πολύ με τη ζέστη....

• Μου αρέσει 4

Just now, Renez είπε:

Εγώ σήμερα ενώ πήγα κανονικά στη δουλειά κ παρότι είχα φάει το πρωί το τοστακι μου κ τον φυσικό χυμουλη,ήπια μαγνήσιο σίδηρο κ φυλλικό κ όμως με έπιασε μια σκοτωδινη τρελή κατά τις 11 κ έφυγα πριν λίγο..με έφερε σπίτι ο άντρα μου..

Εδώ άνοιξα air-condition κ είμαι μια χαρά δόξα το Θεό..μάλλον πρέπει να προσέχουμε πολύ με τη ζέστη....

Καλημερα κορίτσι!!! Ευχομαι να συνέλθεις και να νιώσεις καλυτερα.. Και εγώ το ίδιο έπαθα χθες με την ζέστη... Και τελικά στα νιάτα με σοκολατα.. Παγωτό δλδ χαχαχα

Να ξεκουραστεις

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Καλημερα κορίτσι!!! Ευχομαι να συνέλθεις και να νιώσεις καλυτερα.. Και εγώ το ίδιο έπαθα χθες με την ζέστη... Και τελικά στα νιάτα με σοκολατα.. Παγωτό δλδ χαχαχα

Να ξεκουραστεις

Χαχαχχα κ εγώ με ένα παγωτό στο χέρι είμαι τώρα ΧΑΧΑΧΑΧΑ

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Χαχαχχα κ εγώ με ένα παγωτό στο χέρι είμαι τώρα ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Βάλε τα ποδαράκια σου ψηλά και απόλαυσε δροσουλα!!!!Κι εσύ κι ο μπέμπης!

Κι οτι σε σκεφτόμουν από το πρωί γιατί έβγαλα κι εγώ μέσα στη νύχτα υγρά από της θηλές!!!!:D

κ τώρα κάνω λίστα για φαρμακείο!Από πού είχες παραγγείλει εσύ τα του φαρμακειου;

• Μου αρέσει 2

Ttx1p3.png

Just now, Renez είπε:

Βγήκα στο μπαλκόνι για πέντε λεπτά κ καθισα στην πολυθρόνα κ έσκασα.. πόσο μάλλον εσύ που δουλευες!

Να προσέχουμε όλες πρέπει,δεν εχουμε τις ίδιες αντοχές. 

Το έπαθα κι εγώ πριν καμιά εβδομάδα, αλμυρό και καπάκια γλυκό!!

Να ξεκουραστείς κι εσύ κ ο μικρός τώρα στην δροσουλα!

Q1jtp2.png

Just now, Hliolousti είπε:

Βάλε τα ποδαράκια σου ψηλά και απόλαυσε δροσουλα!!!!Κι εσύ κι ο μπέμπης!

Κι οτι σε σκεφτόμουν από το πρωί γιατί έβγαλα κι εγώ μέσα στη νύχτα υγρά από της θηλές!!!!:D

κ τώρα κάνω λίστα για φαρμακείο!Από πού είχες παραγγείλει εσύ τα του φαρμακειου;

Χαχχαχα κοίτα χαρά :P τώρα λοιπόν δεν είμαι η μόνη γαλακτοφόρα χαχαχαχα αν κ από εκείνη τη μέρα άλλη μια είδα υγρά κ μετά τπτ..δε το πασπατευω βέβαια γτ μου είπε να μη το διανοηθω ο dr..

Απο το pharmacymegastore τα παρηγγειλα!! Ο,τι χρειαστείς πες μου!!

Just now, Anastasia05 είπε:

Βγήκα στο μπαλκόνι για πέντε λεπτά κ καθισα στην πολυθρόνα κ έσκασα.. πόσο μάλλον εσύ που δουλευες!

Να προσέχουμε όλες πρέπει,δεν εχουμε τις ίδιες αντοχές. 

Το έπαθα κι εγώ πριν καμιά εβδομάδα, αλμυρό και καπάκια γλυκό!!

Να ξεκουραστείς κι εσύ κ ο μικρός τώρα στην δροσουλα!

Ναι γμτ δε ξέρω πόσο θα αντέχω στο μαγαζι πλέον αν εχει τέτοια ζέστη..

Σκέψου έχουμε μοτέρ από 3 ψυγεία που βγάζουν ζέστη, θερμαινόμενη βιτρίνα κ 2 φούρνους!! Κ δεν έχουμε air-condition μόνο ανεμιστήρα οπότε καταλαβαίνεις.. 

Αυτό ακριβώς αλμυρό κ γλυκό να ανεβει η πίεση και το ζάχαρο!! Κ έχω κ κάτω από το όριο αιματοκρίτη το κέρατο μου παρά το σίδηρο που παίρνω..πέφτει κ η πίεση με την εγκυμοσύνη μια ομορφιά .

Χθες που τη μετρησα είχα 9.6 μεγάλη κ 5.6 η μικρή.. εσείς..?

Just now, Renez είπε:

Χαχχαχα κοίτα χαρά :P τώρα λοιπόν δεν είμαι η μόνη γαλακτοφόρα χαχαχαχα αν κ από εκείνη τη μέρα άλλη μια είδα υγρά κ μετά τπτ..δε το πασπατευω βέβαια γτ μου είπε να μη το διανοηθω ο dr..

Όχι οχιιιι πασπατεμα!Με πιάνει ανατριχιλα για κάποιο λόγο!!Στην αρχή ψιλοφρικαρα αλλά μετά λέω αιντεεεεε μπεμπαααα σε περιμένουν μεγάλες μασες!!!!:lol:

Δε λες πάλι; καλά που το ειχαμε συζητήσει τότε με εσενα;αλλιώς η φρίκη που θα έτρωγα θα ήταν μεγάλη!

Ωραία,θα μπω τώρα να κάνω μια λίστα κι ο Θεός βοηθός!!!Θενκς για τη βοήθεια!!!:rolleyes:

• Χαχα 1

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Ναι γμτ δε ξέρω πόσο θα αντέχω στο μαγαζι πλέον αν εχει τέτοια ζέστη..

Σκέψου έχουμε μοτέρ από 3 ψυγεία που βγάζουν ζέστη, θερμαινόμενη βιτρίνα κ 2 φούρνους!! Κ δεν έχουμε air-condition μόνο ανεμιστήρα οπότε καταλαβαίνεις.. 

Αυτό ακριβώς αλμυρό κ γλυκό να ανεβει η πίεση και το ζάχαρο!! Κ έχω κ κάτω από το όριο αιματοκρίτη το κέρατο μου παρά το σίδηρο που παίρνω..πέφτει κ η πίεση με την εγκυμοσύνη μια ομορφιά .

Χθες που τη μετρησα είχα 9.6 μεγάλη κ 5.6 η μικρή.. εσείς..?

Κι εγώ έτσι με αιματοκρίτη μια ζωη χαμηλά, δεν μου πέφτει όμως κι άλλο στην εγκυμοσύνη. Ευτυχώς!

Πίεση κι εγώ σαν εσένα. Τη θελουμε όμως χαμηλά στην εγκυμοσύνη,οπότε όλοι είναι ευχαριστημένοι από αυτή τη πίεση εκτός από εμένα που λιώνω σβήνω χάνομαι:P

Εγώ το έχω ξαναπεί ότι δεν την αντέχω τη ζέστη.. δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα έκανα στην θέση σου γιατί μετά από κάποια ώρα,σίγουρα δε θα άντεχα τοση ζέστη! Μόνο το κλιματιστικό μπορώ να σκεφτώ σαν λύση!

Όχι οχιιιι πασπατεμα!Με πιάνει ανατριχιλα για κάποιο λόγο!!Στην αρχή ψιλοφρικαρα αλλά μετά λέω αιντεεεεε μπεμπαααα σε περιμένουν μεγάλες μασες!!!!:lol:

Δε λες πάλι; καλά που το ειχαμε συζητήσει τότε με εσενα;αλλιώς η φρίκη που θα έτρωγα θα ήταν μεγάλη!

Ωραία,θα μπω τώρα να κάνω μια λίστα κι ο Θεός βοηθός!!!Θενκς για τη βοήθεια!!!:rolleyes:

Καλά η φρίκη είναι σχεδόν σίγουρη όταν το πρωτοβλεπεις!

Ετοιμάζονται τα μεμε για τα νινακια!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Χαχαχ για αυτό μας σώζει η ομαδάρα μας ;)

Δε με ρώτησες αλλά εγώ έτσι δημοκρατικα θα σου γράψω κ όσα πήρα να έχεις να συγκρίνεις:P

ΜΠΈΜΠΑ:

αφρολουτρο-σαμπουαν

Κρέμα σώματος ή λάδακι

Κρέμα για αποφυγή συγκαματος

Sudocream (πάρε μια μικρή να υπάρχει..είναι απλα πιο "δυνατή" κρέμα μήπως τύχει κ πάθει κάποιο συγκαμα να την ανακουφίσει γρήγορα)

Φυσιολογικό ορο&αποφρακτηρα(για τις μυτουλες..)

Ψαλιδακι-χτενα-νυχοκοπτης

Καθαρό οινόπνευμα&αποστειρωμενες γάζες (για τον αφαλό)

Πιπίλες(εγώ πήρα 3 διαφορετικές να δω αν θα τον βολεύει κάποια ,ας υπάρχουν κ αχρειαστες να ναι..)

Μπιμπερο&σακουλάκια αποθήκευσης γαλατος(πήρα 2 καλού κακου αν χρειαστεί να αντλήσω γάλα πχ )

Πάνες(πήρα 1 πακέτο να υπάρχει ήδη γτ είχε κ προσφορα)

ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ:

Επιθέματα στήθους(να μη λερώνεις το σουτιέν κτλ με το γάλα..)

Ασπίδες στήθους(βοηθάνε πολλές φορές στο θηλασμό να πιάνει καλύτερα τη θηλή το μωρό ή αν έχεις πληγωμένη θηλή να μη σε πονάει)

Κρέμα για θηλές

Βρακάκια μιας χρήσεως (τα πήρα για το μαιευτήριο,το προτιμώ από το να κάνω χάλια τα δικά μου κ να έχω να τα πλένω μετά..)

Συλλέκτης γάλατος (είναι κάτι που βεντουζαρει στο στήθος αντί για ηλεκτρικό θηλαστρο..λένε ότι είναι πιο ανώδυνο κ επειδή μιμείται πιο πολύ τη κίνηση του παιδιού βοηθάει στη παραγωγή ενώ το ηλεκτρικό αν δεν είναι νοσοκομειακό λένε πως με τον καιρό χαλάει τη παραγωγή..τώρα δεν έχω η ίδια εμπειρία,θα δείξει...)

Αυτά πήρα εγώ προς το παρόν...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Renez είπε:

Ωχ! Καλά έκανες και γύρισες σπίτι! Κάτσε ξεκουράσου όσο καλύτερα μπορείς... 

Και εγώ χθες το έπαθα και φαντάσου ήμουν κ χαλαρή σπίτι...Πόσο μάλλον εσύ που δουλεύεις κιόλας. Η χαζό ζέστη φταίει :evil: Έχετε τίποτα στο μαγαζί να σε δροσίζει; 

Εγώ ετοιμάζομαι να πάω για Β επίπεδου θα σας στείλω μετά τα νέα!

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια μου γειά σας!! Μπορεί να μη σας γράφω συχνά αλλά δεν χάνω μνμ σας! Σήμερα έχω κ εγώ Β επιπεδου και ανυπομονώ να πάνε όλα καλά! Στείλτε μου τη θετική σας ενέργεια. Θα σας στείλω όταν επιστρέψουμε!! 

• Μου αρέσει 9

Just now, DemiMom είπε:

Κορίτσια μου γειά σας!! Μπορεί να μη σας γράφω συχνά αλλά δεν χάνω μνμ σας! Σήμερα έχω κ εγώ Β επιπεδου και ανυπομονώ να πάνε όλα καλά! Στείλτε μου τη θετική σας ενέργεια. Θα σας στείλω όταν επιστρέψουμε!! 

Ολα καλά να πάνε κορίτσι μου!! Περιμένουμε και τα δικά σου νέα!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...