Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Christinα είπε:

Να σας πω??? Ο μικρός μου έκανε πιπι στο γιογιο!!! Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Άλλες φορές κρατιόταν κ έκανε όταν φορουσαμε τη πάνα αλλά σήμερα του έφυγαν επιτέλους στο γιογιο!!! Όχι ότι το έκανε συνειδητά!Αντράκι γίνεται μωρέ!!! Του είπε κ τραγούδι το γιογιο κ ενθουσιάστηκε!!! Έτσι το καταλάβαμε κι εμείς βασικά! Χιχιχιχι

Μπραβοο μπραβοοο :x Πολύ χάρηκα! Έτσι γίνεται μεγάλο παιδί πλέον! Το γιογιό τι φάση; Τέλειο!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Να σας πω??? Ο μικρός μου έκανε πιπι στο γιογιο!!! Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Άλλες φορές κρατιόταν κ έκανε όταν φορουσαμε τη πάνα αλλά σήμερα του έφυγαν επιτέλους στο γιογιο!!! Όχι ότι το έκανε συνειδητά!Αντράκι γίνεται μωρέ!!! Του είπε κ τραγούδι το γιογιο κ ενθουσιάστηκε!!! Έτσι το καταλάβαμε κι εμείς βασικά! Χιχιχιχι

Μπράβο στο αντρακι σου!! Εμείς το πήραμε κ το ανοιγοκλείνουμε μόνο:mrgreen:

Καλή αρχή !!! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Αχαχαχα κορίτσια το γιογιο όταν βραχεί τραγουδάει!!! Έχει 2 τραγουδάκια! Όχι δν είναι δαιμονισμένο! Πολύ αστείο κ η στιχοι αφασία! Ειναι σαν λεκάνη, της γνωστής εταιρείας παιχνιδιών,ξέρετε fish..

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Αχαχαχα κορίτσια το γιογιο όταν βραχεί τραγουδάει!!! Έχει 2 τραγουδάκια! Όχι δν είναι δαιμονισμένο! Πολύ αστείο κ η στιχοι αφασία! Ειναι σαν λεκάνη, της γνωστής εταιρείας παιχνιδιών,ξέρετε fish..

Ααααα καταλαβα τι λες!!!! Κ του άρεσε ε?

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Μπράβο στο αντρακι σου!! Εμείς το πήραμε κ το ανοιγοκλείνουμε μόνο:mrgreen:

Καλή αρχή !!! 

Καλη αρχή κ σε εσάς! Καλή επιτυχία! Χιχι!

Κι εμείς έτσι ξεκινήσαμε  πέρσυ το καλοκαίρι αλλά δν προκοψαμε. Ελπίζω φέτος να τα καταφέρουμε!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Το λες κ μια αρχή ότι το ανοίγετε έστω χαχαχαχα

Ναι κ μετα δεν το μπορει ανοιχτό κ το κλείνει.

Δεν τολμάω να ξεχασω κ το δικό μας το καπάκι ανοιχτό στο μπάνιο, μπαίνει τρέχοντας κ κλείνει κ ξανατραβαει καζανάκι. Κακιά πεθερά!!!

Καλη αρχή κ σε εσάς! Καλή επιτυχία! Χιχι!

Κι εμείς έτσι ξεκινήσαμε  πέρσυ το καλοκαίρι αλλά δν προκοψαμε. Ελπίζω φέτος να τα καταφέρουμε!

Άμα του άρεσε πιστεύω είσαστε σε καλό δρομο! Άμα λερωθεί κ κάποιες φορές κ δεν του αρέσει, ακόμη καλύτερα! Θα το ζητάει!:)

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Του άρεσε! Το έχει ξανά ακούσει γτ παίζαμε καιρό αλλά ξαφνιάστηκε κ εντυπωσιάστηκε! Του Κάναμε κι εμείς ότι έκανε μεγάλο κατόρθωμα!

Τέλεια κοριτσαρα!!! Αντε με το καλό να προχωρησετε και σε αλλά πραγματα χαχαχαχα

Πολυ χαίρομαι!!!! Όλα καλά η κουκλα στην κοιλιτσα??? Εμένα είναι πολυ διακριτική μα κλωτσάει Ολημεεεερα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

@Renez Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ από υπερήχους μόνο τον αρχόμενης κύησης έχω κάνει και την αυχενική (και τώρα τη β'επιπέδου στις 25). Προσωπικά, πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος για παραπάνω, αλλά αυτό είναι προσωπική επιλογή! Στην Ελλάδα κάνουν κάθε μήνα οπότε δεν υπάρχει λόγος να μη σας κάνουν (εκτός αν δεν το επιλέξετε!).

Λοιπόν, κορίτσια εγώ τα καλλυντικά τα πρόσεχα πολύ γιατί λόγω επαγγέλματος ξέρω τί έχουν μέσα και πόσο κακό κάνουν.... Έχουμε και λέμε! Πρωτ'απ'όλα, δε βάφομαι, εκτός κι αν βγω, αλλά ΠΟΤΕ make up, (κυρίως γιατί το δέρμα μου κάνει ακμή με το τίποτα!), λίγο μολύβι/eye liner και μάσκαρα. Άντε και κανα κραγιόν αν είναι απο μάρκα που ξέρω... Επίσης δε βάφω νύχια εκτός αν παίζουν γάμοι/βαφτίσια/κάνω ομιλία κάπου. ΠΟΛΛΗ χημεία!

Μαλλιά δυστυχώς βάφω γιατί είναι κάτασπρα, με INOA που χω βρει κι ένα ωραίο χρώμα στο φυσικό μου... Αλλά κι αυτή κάθε 1μιση μήνα ή όσο παραπάνω μπορώ να απέχω (COVID= η τέλεια δικαιολογία, έκανα να πάω ένα τριμηνάκι κομμωτήριο...).

Από καλλυντικά, τα αγόραζα όλα (και συνεχίζω να τα αγοράζω αν και είναι είδος πολυτελείας στην Ελλάδα!  :evil:) απ'τα Yves Rocher που είναι πολύ φυσικά... Οπότε βάζω μόνο μια κρέμα ημέρας απ'αυτήν την εταιρεία και το σαπουνάκι μου το Avène που δεν το αλλάζω με τίποτα! Κορίτσια με σπυράκια, ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!

Για το σώμα, συνδυάζω το σαπούνι από ελαιόλαδο της πεθεράς και διάφορα αφρόλουτρα που παίρνω, είτε Yves Rocher είτε του Κορρέ. Για μαλλιά έπαιρνα το υπέροχο Petit Marseillais αλλά τώρα πλέον Κορρέ κι αντικατέστησα την τέλεια μάσκα απ τα Oggi με μία Nature Box λέγεται με ρόδι, την κάνει τη δουλειά της...

Αντηλιακό δεν έβαζα ποτέ,  απλά κάθομαι στη σκιά και δεν πάω για μπάνιο μες το μεσημέρι :P Έχω πάντα ένα μες την τσάντα μπας και φιλοτιμηθώ.. Απλά ρε γμτ, όταν μπαίνω στη θάλασσα και μυρίζει αντηλιακό το νερό, ε όχι!

Α, κι αποσμητικό, επειδή δε φέρναν την αγαπημένη μάρκα στην Ελλάδα το ψαξα κι αγόρασα λίγο πριν την εγκυμοσύνη για μένα και το σύζυγο κρυστάλλους οι οποίοι κάνουν σούπερ δουλίτσα. Για μένα πήρα το ICE GUARD και λίγο μετά για το σύζυγο ένα καλύτερο απ το meet market (χαλάλι του τα παραπάνω ευρά!).

Βασικά, με βοήθησε πολύ ένα σάιτ που παίζει στη Γαλλία και σου λένε πόσο επικίνδυνο είναι το κάθε καλλυντικό για τον τάδε ή τάδε σκοπό (πχ. εγκυμοσύνη η θηλασμός).

Α, κι έφτιαξα δικό μου υγρό βρεφικό απορρυπαντικό απ'το σαπούνι πεθεράς σε τρίμμα κι αιθέριο έλαιο λεβάντας. Το τέσταρα και καθαρίζει μια χαρά! Και μυρίζει τέλειααααααα Η συνταγή έλεγε να βάλω και βιταμίνη Β5 αλλά βαριόμουν να πάω ν'αγοράσω... 

Αυτά τα ΟΥΚ ολίγα! 

Υ.Γ.: Α! Και για το σπίτι προϊόντα ΒΙΟΜΕ! Ειδική μνεία για το σαπούνι χεριών με ευκάλυπτο (ξεπλένεις τα χέρια σου και είναι ΚΑΘΑΡΑ, με βουρλίζουν αυτά που αφήνουν κάτι περίεργο στα χέρια μου ιιιιιιχ...) και το πολυκαθαριστικό τους με λεβάντα για το σφουγγάρισμα <3 

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 2

JeY7p2.png

Διαφημίσεις

Just now, OctoberMom είπε:

@Renez Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ από υπερήχους μόνο τον αρχόμενης κύησης έχω κάνει και την αυχενική (και τώρα τη β'επιπέδου στις 25). Προσωπικά, πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος για παραπάνω, αλλά αυτό είναι προσωπική επιλογή! Στην Ελλάδα κάνουν κάθε μήνα οπότε δεν υπάρχει λόγος να μη σας κάνουν (εκτός αν δεν το επιλέξετε!).

Λοιπόν, κορίτσια εγώ τα καλλυντικά τα πρόσεχα πολύ γιατί λόγω επαγγέλματος ξέρω τί έχουν μέσα και πόσο κακό κάνουν.... Έχουμε και λέμε! Πρωτ'απ'όλα, δε βάφομαι, εκτός κι αν βγω, αλλά ΠΟΤΕ make up, (κυρίως γιατί το δέρμα μου κάνει ακμή με το τίποτα!), λίγο μολύβι/eye liner και μάσκαρα. Άντε και κανα κραγιόν αν είναι απο μάρκα που ξέρω... Επίσης δε βάφω νύχια εκτός αν παίζουν γάμοι/βαφτίσια/κάνω ομιλία κάπου. ΠΟΛΛΗ χημεία!

Μαλλιά δυστυχώς βάφω γιατί είναι κάτασπρα, με INOA που χω βρει κι ένα ωραίο χρώμα στο φυσικό μου... Αλλά κι αυτή κάθε 1μιση μήνα ή όσο παραπάνω μπορώ να απέχω (COVID= η τέλεια δικαιολογία, έκανα να πάω ένα τριμηνάκι κομμωτήριο...).

Από καλλυντικά, τα αγόραζα όλα (και συνεχίζω να τα αγοράζω αν και είναι είδος πολυτελείας στην Ελλάδα!  :evil:) απ'τα Yves Rocher που είναι πολύ φυσικά... Οπότε βάζω μόνο μια κρέμα ημέρας απ'αυτήν την εταιρεία και το σαπουνάκι μου το Avène που δεν το αλλάζω με τίποτα! Κορίτσια με σπυράκια, ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!

Για το σώμα, συνδυάζω το σαπούνι από ελαιόλαδο της πεθεράς και διάφορα αφρόλουτρα που παίρνω, είτε Yves Rocher είτε του Κορρέ. Για μαλλιά έπαιρνα το υπέροχο Petit Marseillais αλλά τώρα πλέον Κορρέ κι αντικατέστησα την τέλεια μάσκα απ τα Oggi με μία Nature Box λέγεται με ρόδι, την κάνει τη δουλειά της...

Αντηλιακό δεν έβαζα ποτέ,  απλά κάθομαι στη σκιά και δεν πάω για μπάνιο μες το μεσημέρι :P Έχω πάντα ένα μες την τσάντα μπας και φιλοτιμηθώ.. Απλά ρε γμτ, όταν μπαίνω στη θάλασσα και μυρίζει αντηλιακό το νερό, ε όχι!

Α, κι αποσμητικό, επειδή δε φέρναν την αγαπημένη μάρκα στην Ελλάδα το ψαξα κι αγόρασα λίγο πριν την εγκυμοσύνη για μένα και το σύζυγο κρυστάλλους οι οποίοι κάνουν σούπερ δουλίτσα. Για μένα πήρα το ICE GUARD και λίγο μετά για το σύζυγο ένα καλύτερο απ το meet market (χαλάλι του τα παραπάνω ευρά!).

Βασικά, με βοήθησε πολύ ένα σάιτ που παίζει στη Γαλλία και σου λένε πόσο επικίνδυνο είναι το κάθε καλλυντικό για τον τάδε ή τάδε σκοπό (πχ. εγκυμοσύνη η θηλασμός).

Α, κι έφτιαξα δικό μου υγρό βρεφικό απορρυπαντικό απ'το σαπούνι πεθεράς σε τρίμμα κι αιθέριο έλαιο λεβάντας. Το τέσταρα και καθαρίζει μια χαρά! Και μυρίζει τέλειααααααα Η συνταγή έλεγε να βάλω και βιταμίνη Β5 αλλά βαριόμουν να πάω ν'αγοράσω... 

Αυτά τα ΟΥΚ ολίγα! 

Υ.Γ.: Α! Και για το σπίτι προϊόντα ΒΙΟΜΕ! Ειδική μνεία για το σαπούνι χεριών με ευκάλυπτο (ξεπλένεις τα χέρια σου και είναι ΚΑΘΑΡΑ, με βουρλίζουν αυτά που αφήνουν κάτι περίεργο στα χέρια μου ιιιιιιχ...) και το πολυκαθαριστικό τους με λεβάντα για το σφουγγάρισμα <3 

Ευχαριστούμε πάρα πολύ!!! Το τελευταίο ήδη έψαξα κ βρήκα κατάστημα στο Περιστερι να επισκεφθώ να αγοράσω!

Η βαφή μαλλιών φυτική? Εγώ στην εγκυμοσύνη τα βάφω με την system nature,δεν γνωρίζω όμως πολλές λεπτομέρειες να σου πω..

Πολύ χρήσιμο ποστ, θα το τιμήσω τις επόμενες μέρες με την ανάλογη έρευνα αγοράς! :)

Q1jtp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!! 

Σήμερα περίεργη μέρα για μένα! 

Πανελλήνιες =άγχος 

Β επιπέδου =άγχος 

Εύχομαι σημερα να ακούσω μονο ευχάριστα νέα! Και να μπορέσω επιτελους να βγω από το σπίτι! 

Δώστε λίγη θετική ενεργεία!! 

Σας φιλώ

• Μου αρέσει 7

Just now, Marti είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! 

Πανελλήνιες =άγχος 

Β επιπέδου =άγχος 

Εύχομαι σημερα να ακούσω μονο ευχάριστα νέα! Και να μπορέσω επιτελους να βγω από το σπίτι! 

Σας φιλώ

Καλημέρα κορίτσι κ καλά αποτελέσματα! Περιμένουμε τα νέα σου! Εύχομαι να πάνε όλα καλα:)

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Just now, Marti είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! 

Πανελλήνιες =άγχος 

Β επιπέδου =άγχος 

Σας φιλώ

Όλα να πάνε υπέροχα σου εύχομαι κορίτσι μου!!!!!Με το καλό να χαρείς το μωράκι σου!!!περιμένουμε να μας πεις όμορφα νέα :wink:

• Ευχαριστώ 1

Ttx1p3.png

7 ώρες πρίν, Ninamc είπε:

Τέλεια κοριτσαρα!!! Αντε με το καλό να προχωρησετε και σε αλλά πραγματα χαχαχαχα

Πολυ χαίρομαι!!!! Όλα καλά η κουκλα στην κοιλιτσα??? Εμένα είναι πολυ διακριτική μα κλωτσάει Ολημεεεερα

Μια χαρά κι η ζουζουνιτσα μου! Είναι ζωηρουρα όλη μέρα αλλά όταν χαλαρώνω μου δίνει πολύ δυνατές κλωτσιές η ατίθαση!:x

5 ώρες πρίν, OctoberMom είπε:

Αυτά τα ΟΥΚ ολίγα! 

Πολύ χρήσιμα όλα αυτά φίλη! Μπράβο σου! Κι εγώ μαλλιά,νύχια,μακιγιάζ δν κάνω κ μακιγιάζ δν έκανα κ πριν! Τα φυτικά σαπούνια τα χρησιμοποιώ κι εγώ, έχω διάφορες version! Βάζω πρόσωπο αλλά κ Στ ν μικρό μου! Αποσμητικό βάζω μόνο όταν βγαίνω,το αοσμο του κορρε μ αρέσει αλλά δν το βρήκα όταν έκανα παραγγελία. Ούτως ή άλλως αν ζεσταθω λίγο κάνω ντους γτ δν αντέχω τν λίγο ιδρώτα μ,ιδρώνω κυρίως πρόσωπο. Το σαπούνι που λες για τα ρούχα του μωρού διαλύεται στο πλυντήριο???? Είχα πάρει και το αρκαδι κ δν μ άρεσε!

Just now, Marti είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! 

Πανελλήνιες =άγχος 

Β επιπέδου =άγχος 

Σας φιλώ

Καλή επιτυχία!!!! Πρώτα πρώτα να χαρείς το μωράκι σου το γλυκό κ έχεις τα καλύτερα νέα και φυσικά κ καλή επιτυχία στους μαθητές, να πετύχουν ότι ονειρεύονται!!!

Καλημέρα είπαμε? Δεν είπαμε! Λοιπόν Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Με πολλές κλωτσισες !

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...