Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Να πω κάτι άσχετο... έχω παρατηρήσει ότι έχουν μεγαλώσει οι ελιές που έχω στο σώμα! Αυτές που πετάγονται προς τα έξω... θα πάω Πέμπτη δερματολόγο αλλά είπα να ρωτήσω αν το έχει παρατηρήσει καμία άλλη, αν έχετε βέβαια!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, elenioz είπε:

Άστα να πάνε! Σκέφτομαι όταν ήμασταν εμείς μικρά που πηγαίναμε παντού χωρίς φόβο και ήμασταν ανέμελα και βλέπω τώρα όλα αυτά και με πιάνει η καρδιά μου.... 

Πάντως για το πρώτο κοριτσακι άκουσα τον αδερφό της που δήλωσε πως για τους αστυνομικούς αυτήν την στιγμή είναι ύποπτος ακόμα και ο ίδιος και παίρνουν καταθέσεις από όλους. Την μάνα και τον πατριό τους είχαν σχεδόν δέκα ώρες στο τμήμα.... Ποιος ξέρει τι παίζει.... Μακάρι να βρουν ακριβώς τι έγινε για το παιδί περισσότερο. Αν τυχόν ζει σε περίεργο περιβάλλον να απομακρυνθεί ή αν παίχτηκε κάτι άλλο να ξέρει η τοπική κοινωνία από τι περίπου να φυλάγεται κ φυσικά να πιαστούν..... 

Κ μετά απορώ με τον εαυτό μου πως εγώ η γνήσια Αθηναία που λάτρευα τη ζωή στην πόλη,τώρα που είμαι έγκυος μου έχει καρφωθεί να πάω να μείνω στην Κρήτη .

Όχι ότι εκεί είναι 100% ασφαλές για ένα παιδί,πουθενά πλέον δεν είναι,αλλά για μια έστω καλύτερη ποιότητα παιχνιδιού,φαγητού,ζωής..

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Ααααα Ρομά....

Έτσι ναι εξηγείται το σπίτι με το γλεντι κ γιατί δεν ενημέρωσαν τους γονείς..ποιος ξέρει κ πάλι τι παίζει? Να μην το ήξερε η μητέρα κ να το έστειλε ο πατριός για γαμο? Να μη το ήξερε κανείς τους κ να το κλέψανε όπως κάνουνε?? Τι να πω......

Εγώ τους είπα γυφτους άλλη το τζενακι το έθεσε πιο κομψά! Βέβαια αρχοντογυφτοι...

• Χαχα 3

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Να πω κάτι άσχετο... έχω παρατηρήσει ότι έχουν μεγαλώσει οι ελιές που έχω στο σώμα! Αυτές που πετάγονται προς τα έξω... θα πάω Πέμπτη δερματολόγο αλλά είπα να ρωτήσω αν το έχει παρατηρήσει καμία άλλη, αν έχετε βέβαια!

Χμμμ όχι...

Αν κ μου ακούγεται λογικό επειδή όπως τεντώνει το δέρμα λογικά τεντώνουν κ αυτές αλλά πήγαινε  καλού κακου στον γιατρό να είμαστε σίγουρες!!!

Υγ: έχουν μεγαλώσει κ πεταχτεί κ αυτές οι κρεατοελίες που έχεις στη μύτη κ το πηγούνι?

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ τους είπα γυφτους άλλη το τζενακι το έθεσε πιο κομψά! Βέβαια αρχοντογυφτοι...

Πλέον δε πρέπει καν να λέγεται Μενίδι το Μενίδι..Γυφτιδι θα έπρεπε να το λένε..

• Χαχα 1

Just now, Jasmine@ είπε:

Το έχω παρατήσει με μια κόκκινη που έχω στο πλάι της κοιλιάς,  κ το είχα κατά νου να ρωτήσω την γιατρό, δεν είναι κρεατοελιές, αλλά έχει πεταχτεί λίγο προς τα έξω το καταλαβαινω στην αφή γιατί με το μάτι δεν βλέπεις διάφορα,  αλλά θεώρησα ότι κ λόγω κοιλιάς είναι λογικό...

Just now, Jasmine@ είπε:

Χαχαχαχα θέα ,κλαίω να ξέρεις πόσο ίδιες ατάκες πετας με τον άντρα μου!!!:lol:

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ έχω βγάλει δύο καινούργιες οι οποίες κιόλας μεγάλωσαν αρκετά γρήγορα!!!και μια φαρμακοποιός που ξέρω και είναι έγκυος μου είπε ότι έχει γεμίσει κόκκινες ελιτσες.

Άρα είναι λογικό...

• Μπερδεμένη/-ος 1

Ttx1p3.png

Just now, Renez είπε:

Χμμμ όχι...

Αν κ μου ακούγεται λογικό επειδή όπως τεντώνει το δέρμα λογικά τεντώνουν κ αυτές αλλά πήγαινε  καλού κακου στον γιατρό να είμαστε σίγουρες!!!

Υγ: έχουν μεγαλώσει κ πεταχτεί κ αυτές οι κρεατοελίες που έχεις στη μύτη κ το πηγούνι?

Πλέον δε πρέπει καν να λέγεται Μενίδι το Μενίδι..Γυφτιδι θα έπρεπε να το λένε..

Δεν έχουν τεντώσει ρε βλάκα! Έχουν πεταχτεί προς τα έξω... κ μια που είναι στην πλάτη με ενοχλεί πολύ!

Just now, EugenJen είπε:

Το έχω παρατήσει με μια κόκκινη που έχω στο πλάι της κοιλιάς,  κ το είχα κατά νου να ρωτήσω την γιατρό, δεν είναι κρεατοελιές, αλλά έχει πεταχτεί λίγο προς τα έξω το καταλαβαινω στην αφή γιατί με το μάτι δεν βλέπεις διάφορα,  αλλά θεώρησα ότι κ λόγω κοιλιάς είναι λογικό...

Χαχαχαχα θέα ,κλαίω να ξέρεις πόσο ίδιες ατάκες πετας με τον άντρα μου!!!:lol:

Θα ρωτήσω την Πέμπτη κ θα σου πω τι μου είπε.... θέλω να τη βγάλω αυτή στην πλάτη αλλ δεν ξέρω αν επιτρέπεται τώρα στην εγκυμοσύνη! 
ε ναι ρε τι ρομα;;;; Εμένα μου έλεγαν μικρή αν δεν τρως θα σε πάρουν οι γυφτοι... ή περνάει ο γυφτος τις καρέκλες! Το ρομα είναι καινούριο...

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Δεν έχουν τεντώσει ρε βλάκα! Έχουν πεταχτεί προς τα έξω... κ μια που είναι στην πλάτη με ενοχλεί πολύ!

Θα ρωτήσω την Πέμπτη κ θα σου πω τι μου είπε.... θέλω να τη βγάλω αυτή στην πλάτη αλλ δεν ξέρω αν επιτρέπεται τώρα στην εγκυμοσύνη! 
ε ναι ρε τι ρομα;;;; Εμένα μου έλεγαν μικρή αν δεν τρως θα σε πάρουν οι γυφτοι... ή περνάει ο γυφτος τις καρέκλες! Το ρομα είναι καινούριο...

Μη κράζεις...μη ξεχνας πως είναι μια κυουρια η Ευγενία μας των εξακοσίων ευρώ παρακαλώ..οπότε σσσσσ χαχαχα

Δε νομίζω να κάνει τώρα να την αφαιρέσεις γτ λογικά θα θέλει αναισθησία έστω τοπική κ καλύτερα να το αποφύγεις στην εγκυμοσύνη..κ εγώ έχω μια τέτοια στη πλατη..λες να είναι τις Πελοπόννησου κληρονομιά? Τύπου ελιές Καλαμών? Χαχαχα

Just now, Renez είπε:

Μη κράζεις...μη ξεχνας πως είναι μια κυουρια η Ευγενία μας των εξακοσίων ευρώ παρακαλώ..οπότε σσσσσ χαχαχα

Δε νομίζω να κάνει τώρα να την αφαιρέσεις γτ λογικά θα θέλει αναισθησία έστω τοπική κ καλύτερα να το αποφύγεις στην εγκυμοσύνη..κ εγώ έχω μια τέτοια στη πλατη..λες να είναι τις Πελοπόννησου κληρονομιά? Τύπου ελιές Καλαμών? Χαχαχα

Δεν κράζω, θαυμάζω την αρχοντιά της απέναντι σε εμάς τις λαϊκές....:D

εχω πολλές ελιές ρε γαμωτο, απλά αυτή η μια είναι πεταχτή! Ελαιοπαραγωγός κ ο δικός σου μπαμπάς;;;;; Χαχαχαχα

• Χαχα 1

SqfGp3.png

10 hours ago, Renez said:

Καλημέρα κοριτσουδια μου!!!

Αχχχχ Κυριακή επιτέλους κ μπορώ κ σας γράφω κ το πρωί από τη κρεβαταρα μου..τι ωραίο το χουζουρεμα γμτ!!^_^

Λοιποννν να κανω τη πρώτη ερώτηση της μερας..κάθε πότε πηγαίνετε για υπέρηχο? Κ επίσης την πίεση σας κάθε πότε τη μετράτε?

7 hours ago, Renez said:

Ξέρω κ εγώ μωρέ τι πίστευαν στην εποχή της..το ίδιο μου είχε πετάξει κ η πεθερά μου ότι δε κάνει καλό στο μωρό ο υπέρηχος αλλά σε εκείνη τότε δεν έδωσα καμία σημασία..:ph34r:

Τώρα που τα συνδέω κ το σκέφτομαι ίσως πίστευαν τότε πως ο υπέρηχος είναι ακτινοβολία κ κάνει καλό στο μωρό αλλά ο υπέρηχος όπως λέει το όνομα του είναι ήχος ο οποίος στέλνετε από το μηχάνημα στη κοιλίτσα κ ανάλογα με το που βρίσκει "εμπόδιο" δλδ το σώμα του μωρού δε μπορεί να το διαπεράσει κ έτσι σχημάτιζεται η εικόνα του παιδιού..το έχω ψάξει κ αυτό από τις αρχές όπως καταλάβατε..άρα οκ..απλά λέω κάτσε να ρωτήσω κ τα κορίτσια μου!!

@EugenJen μου είναι ένα πάρα πολύ καλό φυτικό κ βιολογικό ειδικό για εγκυουλες κ μάλιστα σε κορίτσια!! Λέγεται plerone-me απλά κοστίζει 250€ το μπουκαλάκι αλλά χαλάλι !! Χαχαχαχα δε μπορώ να μη σε πειράξω Πουρνο Πουρνο!! 

Λοιπόν εγώ χρόνια πρόσωπο βάζω (κ αντί για μέικ απ που δε φορεσα ποτέ) της frezyderm το sunscreen velvet με χρωμα κ δε το έχω αλλάξει ούτε πρόκειται! Σώμα έπαιρνα διάφορα πριν με αγάπη στο nivea γιατί νιώθω να με ενυδατωνει καλύτερα αλλά τώρα θα πάρω ένα της apivita που σταμπαρα κ εγώ..γενικά σε σύγκριση Κορρέ κ απιβιτα βλεπω πως σε όλα η απιβιτα έχει καλύτερα συστατικά..

7 hours ago, Christinα said:

Το έχω ξανακούσει αυτό λόγω δν ξέρω ακτινοβολίας στο έμβρυο κλπ...κ στο εξωτερικό όπως η φίλη μας η Ευα αλλά κ Στ ν Ολλανδία που έχω συγγενείς πάνε πιο αραιά. Νομίζω αν ήταν τοσο επιβλαβές θα γινόταν σάλος! Αφενός να αφήσουμε τη φύση να κάνει τη πορεία της,απ την άλλη αφού έχουμε τρόπο γτ να μν παρακολουθούμε την εξέλιξη???

Εγώ προσωπικά δν θα άντεχα χωρίς υπέρηχο, Στ ν αρχή πήγαινα για ψιλου πήδημα,τώρα έχω χαλαρώσει. Πόσα προβλήματα κ μικροεπιπλοκες βρίσκουμε με 1 απλό υπέρηχο!? Ποσες άσχημες εκβασεις αποτρέπονται? Για μένα είναι ξεκάθαρο που κλείνει η ζυγαριά!

Κάθε άποψη σεβαστή Κορίτσι μου και θα ακουσεις-διαβάσεις παρά πολλά, ειδικά μετά Συμβουλές για το μωρό, ο καθένας ότι να ναι χωρίς καν να ρωτήσεις, χωρίς να σε νοιάζει! Έλεος! Έχουμε το μυαλό μας ανοιχτό αλλά πράττουμε με τη δική μας βούληση κ βολή!

Κορίτσια μου, για τον υπέρηχο ο καθένας λέει τα δικά του. Πλέον, ειδικά στην Ελλάδα, όλοι κάνουν τουλάχιστον μια φορά τον μήνα (και καλά κάνουν κατά τη γνώμη μου), αλλά παλιότερα οι μεγαλύτερες δεν είχαν αυτήν την πολυτέλεια. Η μαμά μου, που κυοφορούσε και δίδυμα (το 1984 αυτό βέβαια), μου είπε ότι πρώτη φορά υπέρηχο της έκαναν στον 8ο μήνα! Επίσης δεν πήρε ποτέ φολικό οξύ, μετά όλοι την συμβουλεύανε να μην θηλάσει γιατί η φόρμουλα είναι πολύ πιο θρεπτική και άλλα τέτοια που φυσικά τώρα κανείς δεν τα προτείνει. Εδώ στην Αμερική τουλάχιστον, ακόμα και τώρα, ο υπέρηχος θεωρείται πολυτέλεια και κάποιες ασφάλειες υγείας δεν τον καλύπτουν καν γιατί δεν τον θεωρούν απαραίτητο διαγνωστικό εργαλείο στην εγκυμοσύνη (σου λένε ότι μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος υγείας θα τον καλύψουν). Εμένα ευτυχώς η ασφάλεια υγείας μου τον καλύπτει, αν και σε αραιά χρονικά διαστήματα. Τώρα που πέρασα το 5μηνο, και επειδή είμαι από εξωσωματική, μου κάνουν μια φορά τον μήνα. Βέβαια στο Τέξας θα έχω άλλη ασφάλεια και δεν έχω ιδέα τί κάνουν αυτοί εκεί... θα μάθω σύντομα. Πάντως έχω ραντεβού στον εμβρυολόγο για υπέρηχο πάλι την Παρασκευή και χαίρομαι που θα προλάβω να τον δω τον μικρούλη μια τελευταία φορά πριν φύγω!:)

Just now, Renez said:

Μακάρι να μπορούσαμε όντως να τα πλένουμε με πιο φυσικά συστατικά..πχ εγώ σίγουρα τους πρώτους 3 μήνες έχω σκοπό να έχω βρασμένο νεράκι με χαμομήλι κ να το καθαρίζω με αυτό κ βαμβάκι στο κωλαρακι στην αλλαγή(όταν δε θα κάνει μπανάκι) γιατί ακόμη κ τα καλύτερα μωρομαντηλα που βρήκα τα waterwhipes έχουν 1-2% "άλλα" συστατικά εκτός από νερό..μετά που θα έχει μεγαλώσει λίγο κ θα έχει αποκτήσει πιο γερό ανοσοποιητικό θα αρχίσω με αυτά τα μωρομαντηλα..

Επίσης αντί για λάδακι σώματος θα του βάζω λάδακι καρύδας..βάζω κ εγώ στο σώμα μου..τώρα αντί για αφρολουτρο δεν έχω βρει κάτι να είμαι ειλικρινής..θα δείξει..προς το παρόν αγόρασα της pharmasept..

Πάντως κ οι μικρές εταιρείες εγώ πιστεύω πως θα είναι καλύτερες..όλοι ξεκινούν πιο προσεκτικά κ όσο ανεβαίνει η δουλειά συνήθως χαλάνε την ποιότητα στο βωμό της ταχύτητας κ του κέρδους. Το ξέρω κ από εταιρείες φαγητών που ασχολούμαι προσωπικά αλλά κ γενικά..

Ξέρετε πως τα προϊόντα των σούπερ μάρκετ (αυτά τα πιο φθηνά με την ονομασία του σούπερ) είναι 90% από Έλληνες παραγωγούς κ μικρές εταιρείες όπου τα παίρνουν τα σούπερ "φασον" έτσι λέγεται όταν τους δίνεις το προϊόν σου κ εκείνη το συσκευάζουν σε δίκη τους συσκευασία με το δικό τους όνομα..έτσι μειώνουν το κόστος αγοράς(οι μικροί παραγωγοί ούτως ή άλλως δε ζητάνε μεγάλο κέρδος) κ βγάζει χρημα το σούπερ κ ο καταναλωτής πληρώνει φθηνότερα..

Καλή ιδέα αυτή με το βραστό νερό με χαμομήλι! Πάντως τα water wipes εδώ (που τα έψαξα πολύ κι εγώ) στα συστατικά τους έχουν 99.9% νερό και το υπόλοιπο 0.1% μόνο εκχύλισμα σταφυλιού, οπότε μου φαίνονται τα πιο αθώα που μπορείς να βρεις στο εμπόριο και τα προτείνουν για νεογέννητα. Εγώ τουλάχιστον τα έχω βάλει στο registry για το baby shower μου!:wink:

• Μου αρέσει 5

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Έχω ελιές στη μέση και στην 1η εγκυμοσύνη πετάχτηκαν κ μεγάλωσαν κ έτσι έμειναν...δεν είναι πολύ πεταχτες αλλά τις ενοχλει πχ η ετικέτα του παντελονιού! Όταν έκανα τν επισκληριδιο ο αναισθησιολογο είπε ωχ! Μν ερεθισουμε καμμία!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Eva137 είπε:

Κορίτσια μου, για τον υπέρηχο ο καθένας λέει τα δικά του. Πλέον, ειδικά στην Ελλάδα, όλοι κάνουν τουλάχιστον μια φορά τον μήνα (και καλά κάνουν κατά τη γνώμη μου), αλλά παλιότερα οι μεγαλύτερες δεν είχαν αυτήν την πολυτέλεια. Η μαμά μου, που κυοφορούσε και δίδυμα (το 1984 αυτό βέβαια), μου είπε ότι πρώτη φορά υπέρηχο της έκαναν στον 8ο μήνα! Επίσης δεν πήρε ποτέ φολικό οξύ, μετά όλοι την συμβουλεύανε να μην θηλάσει γιατί η φόρμουλα είναι πολύ πιο θρεπτική και άλλα τέτοια που φυσικά τώρα κανείς δεν τα προτείνει. Εδώ στην Αμερική τουλάχιστον, ακόμα και τώρα, ο υπέρηχος θεωρείται πολυτέλεια και κάποιες ασφάλειες υγείας δεν τον καλύπτουν καν γιατί δεν τον θεωρούν απαραίτητο διαγνωστικό εργαλείο στην εγκυμοσύνη (σου λένε ότι μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος υγείας θα τον καλύψουν). Εμένα ευτυχώς η ασφάλεια υγείας μου τον καλύπτει, αν και σε αραιά χρονικά διαστήματα. Τώρα που πέρασα το 5μηνο, και επειδή είμαι από εξωσωματική, μου κάνουν μια φορά τον μήνα. Βέβαια στο Τέξας θα έχω άλλη ασφάλεια και δεν έχω ιδέα τί κάνουν αυτοί εκεί... θα μάθω σύντομα. Πάντως έχω ραντεβού στον εμβρυολόγο για υπέρηχο πάλι την Παρασκευή και χαίρομαι που θα προλάβω να τον δω τον μικρούλη μια τελευταία φορά πριν φύγω!:)

Καλή ιδέα αυτή με το βραστό νερό με χαμομήλι! Πάντως τα water wipes εδώ (που τα έψαξα πολύ κι εγώ) στα συστατικά τους έχουν 99.9% νερό και το υπόλοιπο 0.1% μόνο εκχύλισμα σταφυλιού, οπότε μου φαίνονται τα πιο αθώα που μπορείς να βρεις στο εμπόριο και τα προτείνουν για νεογέννητα. Εγώ τουλάχιστον τα έχω βάλει στο registry για το baby shower μου!:wink:

Αααααα λες ??? Θα τα τσεκαρω ξανά ίσως εγώ το 0.1 το παρερμηνεύσει σε 1% κ δε θυμόμουν τι..ξέρεις όπως λένε σαμπουν 95% φυτικά συστατικά και το άλλο 5% είναι τόσο τοξικό που δεν έχει νόημα καν να είναι φυτικά τα υπολοιπα:P

Άρα κ εγώ σε αυτά θα καταλήξω αν είναι έτσι..ούτως η άλλως από την έρευνα μου αυτά θα έπαιρνα απλά έλεγα από τον 2ο-3ο κ μετά..είπαμε αναλόγως της υπομονής μου!!

Ο,τι άλλο πάντως βρίσκεται ή σκέφτεστε εναλλακτικό κ υγιεινό παρακαλώ να λέγεται!!:D

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Αααααα λες ??? Θα τα τσεκαρω ξανά ίσως εγώ το 0.1 το παρερμηνεύσει σε 1% κ δε θυμόμουν τι..ξέρεις όπως λένε σαμπουν 95% φυτικά συστατικά και το άλλο 5% είναι τόσο τοξικό που δεν έχει νόημα καν να είναι φυτικά τα υπολοιπα:P

Άρα κ εγώ σε αυτά θα καταλήξω αν είναι έτσι..ούτως η άλλως από την έρευνα μου αυτά θα έπαιρνα απλά έλεγα από τον 2ο-3ο κ μετά..είπαμε αναλόγως της υπομονής μου!!

Ο,τι άλλο πάντως βρίσκεται ή σκέφτεστε εναλλακτικό κ υγιεινό παρακαλώ να λέγεται!!:D

Γκουγκλαρε σπιτικά μωρομαντηλα! Κ πάρε ιδέες στο το μπορείς να προσθέσεις!:)

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Να σας πω??? Ο μικρός μου έκανε πιπι στο γιογιο!!! Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Άλλες φορές κρατιόταν κ έκανε όταν φορουσαμε τη πάνα αλλά σήμερα του έφυγαν επιτέλους στο γιογιο!!! Όχι ότι το έκανε συνειδητά!Αντράκι γίνεται μωρέ!!! Του είπε κ τραγούδι το γιογιο κ ενθουσιάστηκε!!! Έτσι το καταλάβαμε κι εμείς βασικά! Χιχιχιχι

• Μου αρέσει 7

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Να σας πω??? Ο μικρός μου έκανε πιπι στο γιογιο!!! Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Άλλες φορές κρατιόταν κ έκανε όταν φορουσαμε τη πάνα αλλά σήμερα του έφυγαν επιτέλους στο γιογιο!!! Όχι ότι το έκανε συνειδητά!Αντράκι γίνεται μωρέ!!! Του είπε κ τραγούδι το γιογιο κ ενθουσιάστηκε!!! Έτσι το καταλάβαμε κι εμείς βασικά! Χιχιχιχι

Χαχαχα λέει τραγούδια το γιο γιο όταν κάνει τσισα??? Θεϊκό!!!

Μπράβο του μωρέ ψυχούλα μου,θα μάθει γτ τώρα από μικρός θα γίνει ο μεγάλος αδελφός κ θα είναι παράδειγμα στην αδερφούλα του:x

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...