Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Κορίτσια μου να ρωτήσω κάτι? Αν βγάλω ένα έγγραφο φωτοτυπία έγχρωμη,θα φανεί μπλε η σφραγίδα όπως στο πρωτότυπο ή θα βγει ασπρόμαυρη? 

Θα φανεί μπλε στη φωτοτυπία! Αλλά δε θα φαίνεται γνήσιο λογικά... δύσκολο το μελάνι του εκτυπωτή να πετύχει τη σφραγίδα!

SqfGp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Ααααα οκ με την καλαθουνα ναι είσαι μια χαρά, γιατί κ η κούνια δεν θα είναι σε άλλο δωμάτιο;;στην αρχή το θες δίπλα σου δεν το θες??

Ευτυχώς έχουμε μεγάλο δωμάτιο όποτε για αρχή μπορώ ακόμα και δίπλα μου να το βάλω το κρεβατάκι του κ μετά να το μεταφέρω στο άλλο δωμάτιο.  

@Hliolousti Και εγώ που το ειχα ψάξει λίγο όλες είχαν πραγματακια πάντως. Άλλες περισσότερα άλλες λιγότερα. Ίσως το πιο αγνό να είναι βιολογικά σαπουνακια κρεμουλες κτλπ από μικρές τοπικές επιχειρήσεις. Εμάς επειδή η μικρή της αδερφής μου είχε πολλά δερματικά θέματα από βρεφακι. Είχε βρει μια κοπέλα που έφτιαχνε και για τέτοιες ηλικίες κ μόνο τότε ησύχασε το παιδί. Οπότε θεωρώ αν θέλει κάποιος να είναι όσο πιο αγνά γίνεται καλό είναι να κοιτάξει κατά εκεί. 

@Renez Θα βγει μπλε κανονικά! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Renez είπε:

Ξέρω ρε γαμωτο ότι θα πέσει πολύ σκατό δεν εθελοτυφλω..αλλά έχω αποφασίσει να το παλέψω έτσι για αρχή..θα δείξει βέβαια στη πορεία η υπομονή μου κ η επιμονή μου..ποτέ δε λέω ποτε:ph34r:

Θέλω πολύ να μας πεις όταν σε κατουρήσει ο προσοντουχος στα μούτρα....:D

• Χαχα 5

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Θέλω πολύ να μας πεις όταν σε κατουρήσει ο προσοντουχος στα μούτρα....:D

Θέλω πολύ να μας πεις μόλις έχεις αλλάξει τη μία κ ξαπλώσει ότι χέστηκε στα καπάκια η δεύτερη κ φτου κ απ' την αρχή :D 

Σκατενια!!!!!

• Χαχα 5

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Θέλω πολύ να μας πεις μόλις έχεις αλλάξει τη μία κ ξαπλώσει ότι χέστηκε στα καπάκια η δεύτερη κ φτου κ απ' την αρχή :D 

Σκατενια!!!!!

Μα αυτό θα γίνεται όλη μέρα! Θα ταΐζω κ θα ξεσκατιζω... εύχομαι να μην έχουν κολικούς μόνο! Αλλιώς αντίο ζωή!:roll:

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Μα αυτό θα γίνεται όλη μέρα! Θα ταΐζω κ θα ξεσκατιζω... εύχομαι να μην έχουν κολικούς μόνο! Αλλιώς αντίο ζωή!:roll:

Τουλάχιστον δε θα σε κατουράνε στα μούτρα!!:P

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Κοίτα να τους βάλεις μόλις γεννηθούν κάτι να τα ξεχωρίσεις μην ταιζεις δύο φορές το ίδιο κ μένει το άλλο νηστικό!:lol: θυμάμαι μια κοπέλα που είχε δίδυμα κοριτσάκια τους είχε φορέσει κομποσκοίνι στο χερακι σε διαφορετικό χρώμα για να τις ξεχωρίζει

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Όχι βέβαια,δε θα έχουν..κ αν έχουν θα είναι αγκαλιά το ένα με το άλλο όπως στη κοιλίτσα σου κ θα χουχουλιαζουν να μην πονανε..:x

Ρε κορίτσια τι παίζει με τα εξαφανισμενα παιδιά? Στη 10χρονη Θεσσαλονικιά ενώ γύρισε την έχουν στο νοσοκομείο γιατί λέει λένε οι ειδικοί πως εκεί θα είναι καλύτερα ώστε να επανέλθει ψυχολογικά..κ διερωτομαι εγώ,είναι καλύτερο για τη ψυχολογία της να είναι σε ενα άψυχο νοσοκομείο με ξένους γιατρούς αντί σπίτι της με την οικογένειά της? Μήπως υποπτεύονται τους γονείς? Αν όχι τι παίζει??

Μετά το άλλο κοριτσάκι πάλι 10χρονων από το Μενίδι έφυγε λέει μόνο του γτ έκανε μια ζημιά κ φοβοταν μη το μαλώσουν κ έμεινε σε σπίτι συγγενή ο οποίος δεν πήρε τηλ τους γονείς το ίδιο βράδυ που πήγε το παιδί αλλά το επόμενο πρωί...γιατί??

Just now, EugenJen είπε:

Κοίτα να τους βάλεις μόλις γεννηθούν κάτι να τα ξεχωρίσεις μην ταιζεις δύο φορές το ίδιο κ μένει το άλλο νηστικό!:lol: θυμάμαι μια κοπέλα που είχε δίδυμα κοριτσάκια τους είχε φορέσει κομποσκοίνι στο χερακι σε διαφορετικό χρώμα για να τις ξεχωρίζει

Νομίζω πως της Αντωνίας δε θα είναι ολόιδια γτ είχε πει πως είναι σε διαφορετικούς σάκους.. αλλά πολύ έξυπνη η ιδέα της γνωστής σου!!!

Just now, Renez είπε:

Όχι βέβαια,δε θα έχουν..κ αν έχουν θα είναι αγκαλιά το ένα με το άλλο όπως στη κοιλίτσα σου κ θα χουχουλιαζουν να μην πονανε..:x

Ρε κορίτσια τι παίζει με τα εξαφανισμενα παιδιά? Στη 10χρονη Θεσσαλονικιά ενώ γύρισε την έχουν στο νοσοκομείο γιατί λέει λένε οι ειδικοί πως εκεί θα είναι καλύτερα ώστε να επανέλθει ψυχολογικά..κ διερωτομαι εγώ,είναι καλύτερο για τη ψυχολογία της να είναι σε ενα άψυχο νοσοκομείο με ξένους γιατρούς αντί σπίτι της με την οικογένειά της? Μήπως υποπτεύονται τους γονείς? Αν όχι τι παίζει??

Μετά το άλλο κοριτσάκι πάλι 10χρονων από το Μενίδι έφυγε λέει μόνο του γτ έκανε μια ζημιά κ φοβοταν μη το μαλώσουν κ έμεινε σε σπίτι συγγενή ο οποίος δεν πήρε τηλ τους γονείς το ίδιο βράδυ που πήγε το παιδί αλλά το επόμενο πρωί...γιατί??

Στην πρώτη περίπτωση είναι λογικό γιατί μέχρι να βρουν τους απαγωγείς ύποπτοι είναι όλοι!! Ακόμα κ οι γονείς,

Στην δεύτερη διάβασα ότι πρόκειται για Ρόμα  που πήραν το κοριτσάκι για να το παντρέψουν...

Μοιάζουν δεν μοιάζουν πάνω στον πανικό της με δύο μπεμπέ μπορεί να μπερδευτεί εδώ εμείς με ένα κ θα πάθουμε κοκομπλοκο στις αρχές!! Πάντως τα θυμάμαι τα κουτσικα είχαν πολύ πλάκα η μία ήταν τελείως ήσυχη κ ήρεμη κ η άλλη ήταν τσίτα τα γκάζια στο κλάμα...

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Νομίζω πως της Αντωνίας δε θα είναι ολόιδια γτ είχε πει πως είναι σε διαφορετικούς σάκους.. αλλά πολύ έξυπνη η ιδέα της γνωστής σου!!!

Κάτι περίεργο γίνεται! Βέβαια νομίζω το άλλο στις Αχαρνές είναι γυφτοι όποτε δε ξέρω τι παίζει εκεί.... 

Εγώ άλλο δεν καταλαβαίνω πως εξαφανίζονται έτσι τα παιδιά σαν καρφίτσες! 
Τις Κυριακές έχεις πυρετό; Πως κ αντωνια;0

Just now, EugenJen είπε:

ναι ναι κάτι θα τους βάλω γιατί κ ίδια που δε θα είναι δε μπορεί σαν μωράκια θα μοιάζουν.... μες το ξενύχτι κ την κούραση εύκολο να μπερδευτείς!

Just now, Anastasia05 είπε:

Τουλάχιστον δε θα σε κατουράνε στα μούτρα!!:P

Είναι μια παρηγοριά κ αυτό!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Renez είπε:

Άστα να πάνε! Σκέφτομαι όταν ήμασταν εμείς μικρά που πηγαίναμε παντού χωρίς φόβο και ήμασταν ανέμελα και βλέπω τώρα όλα αυτά και με πιάνει η καρδιά μου.... 

Πάντως για το πρώτο κοριτσακι άκουσα τον αδερφό της που δήλωσε πως για τους αστυνομικούς αυτήν την στιγμή είναι ύποπτος ακόμα και ο ίδιος και παίρνουν καταθέσεις από όλους. Την μάνα και τον πατριό τους είχαν σχεδόν δέκα ώρες στο τμήμα.... Ποιος ξέρει τι παίζει.... Μακάρι να βρουν ακριβώς τι έγινε για το παιδί περισσότερο. Αν τυχόν ζει σε περίεργο περιβάλλον να απομακρυνθεί ή αν παίχτηκε κάτι άλλο να ξέρει η τοπική κοινωνία από τι περίπου να φυλάγεται κ φυσικά να πιαστούν..... 

• Μου αρέσει 1

Just now, Jasmine@ είπε:

Κάτι περίεργο γίνεται! Βέβαια νομίζω το άλλο στις Αχαρνές είναι γυφτοι όποτε δε ξέρω τι παίζει εκεί.... 

Εγώ άλλο δεν καταλαβαίνω πως εξαφανίζονται έτσι τα παιδιά σαν καρφίτσες! 
Τις Κυριακές έχεις πυρετό; Πως κ αντωνια;0

ναι ναι κάτι θα τους βάλω γιατί κ ίδια που δε θα είναι δε μπορεί σαν μωράκια θα μοιάζουν.... μες το ξενύχτι κ την κούραση εύκολο να μπερδευτείς!

Είναι μια παρηγοριά κ αυτό!!!

Ε! Σκέφτηκα τι θα τραβάς από τις τρελο διδυμουλες σου κ είπα να σου δείξω σεβασμό :mrgreen:

• Χαχα 2

Just now, elenioz είπε:

Ευτυχώς έχουμε μεγάλο δωμάτιο όποτε για αρχή μπορώ ακόμα και δίπλα μου να το βάλω το κρεβατάκι του κ μετά να το μεταφέρω στο άλλο δωμάτιο.  

@Hliolousti Και εγώ που το ειχα ψάξει λίγο όλες είχαν πραγματακια πάντως. Άλλες περισσότερα άλλες λιγότερα. Ίσως το πιο αγνό να είναι βιολογικά σαπουνακια κρεμουλες κτλπ από μικρές τοπικές επιχειρήσεις. Εμάς επειδή η μικρή της αδερφής μου είχε πολλά δερματικά θέματα από βρεφακι. Είχε βρει μια κοπέλα που έφτιαχνε και για τέτοιες ηλικίες κ μόνο τότε ησύχασε το παιδί. Οπότε θεωρώ αν θέλει κάποιος να είναι όσο πιο αγνά γίνεται καλό είναι να κοιτάξει κατά εκεί. 

@Renez Θα βγει μπλε κανονικά! 

Σωστά,θα το δω κι αυτό που λες!Θέλει να το ψάξω πολύ καλά γιατί ψύλλοι στ'αυτια μου μπήκανε!!!!:unsure:

• Μου αρέσει 2

Ttx1p3.png

Just now, EugenJen είπε:

Στην πρώτη περίπτωση είναι λογικό γιατί μέχρι να βρουν τους απαγωγείς ύποπτοι είναι όλοι!! Ακόμα κ οι γονείς,

Στην δεύτερη διάβασα ότι πρόκειται για Ρόμα  που πήραν το κοριτσάκι για να το παντρέψουν...

Μοιάζουν δεν μοιάζουν πάνω στον πανικό της με δύο μπεμπέ μπορεί να μπερδευτεί εδώ εμείς με ένα κ θα πάθουμε κοκομπλοκο στις αρχές!! Πάντως τα θυμάμαι τα κουτσικα είχαν πολύ πλάκα η μία ήταν τελείως ήσυχη κ ήρεμη κ η άλλη ήταν τσίτα τα γκάζια στο κλάμα...

Ααααα Ρομά....

Έτσι ναι εξηγείται το σπίτι με το γλεντι κ γιατί δεν ενημέρωσαν τους γονείς..ποιος ξέρει κ πάλι τι παίζει? Να μην το ήξερε η μητέρα κ να το έστειλε ο πατριός για γαμο? Να μη το ήξερε κανείς τους κ να το κλέψανε όπως κάνουνε?? Τι να πω......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...