Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Καλε έξυπνες κοπέλες είστε ότι και να πουν ξέρετε να κρίνετε μόνοι σας! Για όλους λένε και καλά κ κακά,άλλοι ταιριάζουν κι άλλοι όχι! Τι να κάνουμε?

Εγώ είμαι τραπέζι στα πεθερικά! Γιορτάζει ο πεθερουλης μ κ ήρθαν κι οι γονείς μου! Έχει φτιάξει αρνάκι,χοιρινό,πίτες, σαλάτες...καιιιι εκμεκ!!!! Θα σκάσω στο φαΐ! Αλήθεια είναι ότι Κυριακές δν μαγειρεύω! Τρώμε εναλλάξ γονείς-πεθερικά! Χιχιχι 

Το παστίτσιο το λιγουρευτικα...κι εγώ έτσι το φτιάχνω φίλη!!! Μια χαρά!!!

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

@Irinoula86 ε καλά μην τρελαθουμε το μητέρα από τα χειρότερα!! Απλά η κάθε κοπέλα εχει την δική της εμπειρία, κ εγώ για το Ρέα έχω ακούσει καλά κ κακα , η δική μου εμπειρία όταν έκανα το χειρόυργειο ήταν η καλύτερη από το παλικάρι που με έβαλε στο φορείο μέχρι τις νοσηλεύτριες,οπότε μην ακούς κανένα!

Κορίτσια μάλλον σε Vichy θα καταλήξω βρήκα ένα που είναι πολύ απαλό στην υφή κ έχει υαλουρονικο για ενυδάτωση, υπάρχει κάτι στα συστατικά που πρέπει να τσεκαρω;; @Renez φορητή μου εγκυκλοπαίδεια για πες ..

@Jasmine@ είσαι πολύ φίλη μου , μουσακάς το αγαπημένο μου φαγητό :x

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Ααααα τώρα έβαλα το πινακακι για να θυμηθώ σε πιο Μαιευτηρίο γεννας κ σου είπαν τέτοια λόγια..

Κοίταξε να δεις μπορεί κ ο άνθρωπος που στο είπε όντως να έχειντη χειρότερη εμπειρία κ από τη κλινική κ από τον γιατρό..πάντα οι απόψεις διίστανται χωρίς να σημαίνει πως ο άλλος λέει ψέματα..ας ευχηθούμε εμείς να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες εμπειρίες πρώτα ο Θεός!!

Κ εγώ για το Έλενα που θα γεννήσω άλλοι το αποθεώνουν άλλοι μου λένε πως δεν ασχολούνται οι μαίες κ δεν έχει κλιματισμό κτλ κτλ..τι να πω..εγώ όσο το έχω δει είμαι ικανοποιημένη από την καθαριότητα κ τους εργαζόμενους.. ειδομεν...

Κ εγώ για αυτό είπα να δούμε τι παίζει..μηηηηπως να αφαιρέσουμε κάποιες που δεν έχουν μπει..?

Πχ @Flaquita μπήκε μόνο μία ημέρα κ μετά εξαφανιστηκε το κορίτσι..

@Aurora S έχει να μπει μήνες σε εμάς..

Οι @Eval και @kristalenia μπορεί αν έχουν καιρό αλλά εξ αρχής έμπαιναν λίγο και είναι από τις αρχές μαζί μας :)

Άσχετο για πες από που πήρες τα καδρακια;;;; Μακάρι να εμφανιστούν όλα τα κορίτσια κ να είναι όλα καλά...

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Άσχετο για πες από που πήρες τα καδρακια;;;; Μακάρι να εμφανιστούν όλα τα κορίτσια κ να είναι όλα καλά...

Ένα από τα αγαπημένα μου στο δωμάτιο του γιου μου, είναι μια τρίπτυχη κορνίζα που έχει από τη μια αποτύπωμα το πατουσι,στη μέση φωτογραφία κ από την άλλη το χεράκι του! Σε γύψο! Είναι υπέροχο,το έχω πάνω σε κάτι ραφακια κ το χαζεύω κάθε φορά που μπαίνω στο δωμάτιο!

Αλλη μια τρίπτυχη κορνίζα μεγάλη ξύλινη έχω ασπρόμαυρες καλλιτεχνικές (καλλιτεχνικές ανησυχίες) χεράκι,πατούσα,μάτια!

Άλλα καδρακια δεν έχω,μόνο τα αυτοκόλλητα στους τοίχους κ μια κρεμαστά χειροποιητη. Οπότε περιμένω κι εγώ να ακούσω για τα καδρακια να πάρω ιδέες!

Α!! Αν έχετε βρει κάποιο βαθύ καδρακι κάπου, θα ήθελα να μου πείτε. Θέλω να κάνω με θέμα τη βάφτιση ,προσκλητήριο, μπομπονιέρα κλπ

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Κοριτσια hi! 

Είμαστε στον πυρετό των πανελληνίων @christina σε ευχαριστούμε!!!

Εγω παω σχεδόν καθε μηνα στο γιατρό και μια φορά μου μέτρησε την πιεση! 

Μολις φάγαμε γαυρο στο φούρνο με κολοκυθάκια τηγανίτα και χωριάτικη! 

Συνεχίζω τη δουλίτσα μου που επιτελους σιγα σιγα ελαττώνεται! 

:)

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

@Irinoula86 ε καλά μην τρελαθουμε το μητέρα από τα χειρότερα!! Απλά η κάθε κοπέλα εχει την δική της εμπειρία, κ εγώ για το Ρέα έχω ακούσει καλά κ κακα , η δική μου εμπειρία όταν έκανα το χειρόυργειο ήταν η καλύτερη από το παλικάρι που με έβαλε στο φορείο μέχρι τις νοσηλεύτριες,οπότε μην ακούς κανένα!

Κορίτσια μάλλον σε Vichy θα καταλήξω βρήκα ένα που είναι πολύ απαλό στην υφή κ έχει υαλουρονικο για ενυδάτωση, υπάρχει κάτι στα συστατικά που πρέπει να τσεκαρω;; @Renez φορητή μου εγκυκλοπαίδεια για πες ..

@Jasmine@ είσαι πολύ φίλη μου , μουσακάς το αγαπημένο μου φαγητό :x

Πες μου ποιο λες να το δω κ εγώ..τα βασικά  που ξέρω σίγουρα να είναι paraben free, alcohol free και χωρίς φορμαλδευλη..

Just now, Jasmine@ είπε:

Από το sticky φίλη κ είναι σε καμβά κ ομολογώ πολυυυυ πιο ποιοτικά κ όμορφα ακόμη κ από αυτό που περίμενα!!!

Θα σου στείλω ποια πήρα εγώ..

@EugenJen Εγώ χρησιμοποιώ της Garnier το Amber Solaire Spray κυρίως στο σώμα αλλά είναι κ για πρόσωπο, επίσης μπαίνει αν το θέλεις ακόμα κ πάνω από το μακιγιάζ. Είναι πολύ καλό! 

Αχ κορίτσια εγώ έφαγα δύο κομμάτια τεράστια μουσακα και τώρα νομίζω θα εκραγώ. Τουλάχιστον το άξιζε γευστικά :tongue: 

Πάντα για το κρεβατάκι έχετε κοιτάξει; Χάζευα σήμερα διαφορές γτ λέω να πάρω την κούνια από Δευτέρα μετά την Β επιπέδου και έβλεπα και τα γύρω γύρω και όλες όσες μου αρέσουν είναι πανάκριβες ρε παιδί μου... Τι κακό να πηγαίνει το μάτι μόνο σε τέτοια :D

• Μου αρέσει 2

Just now, elenioz είπε:

@EugenJen Εγώ χρησιμοποιώ της Garnier το Amber Solaire Spray κυρίως στο σώμα αλλά είναι κ για πρόσωπο, επίσης μπαίνει αν το θέλεις ακόμα κ πάνω από το μακιγιάζ. Είναι πολύ καλό! 

Αχ κορίτσια εγώ έφαγα δύο κομμάτια τεράστια μουσακα και τώρα νομίζω θα εκραγώ. Τουλάχιστον το άξιζε γευστικά :tongue: 

Πάντα για το κρεβατάκι έχετε κοιτάξει; Χάζευα σήμερα διαφορές γτ λέω να πάρω την κούνια από Δευτέρα μετά την Β επιπέδου και έβλεπα και τα γύρω γύρω και όλες όσες μου αρέσουν είναι πανάκριβες ρε παιδί μου... Τι κακό να πηγαίνει το μάτι μόνο σε τέτοια :D

Ναι κ αυτό το garnier είναι πολύ ωραίο το χρησιμοποιώ για ανανέωση πάνω από μέικ απ... δεν επιτρέπεται η πάντα στην κούνια ακόμα! Νομίζω από κάποιο μήνα κ μετά...

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Just now, Renez είπε:

Πες μου ποιο λες να το δω κ εγώ..τα βασικά  που ξέρω σίγουρα να είναι paraben free, alcohol free και χωρίς φορμαλδευλη..

Από το sticky φίλη κ είναι σε καμβά κ ομολογώ πολυυυυ πιο ποιοτικά κ όμορφα ακόμη κ από αυτό που περίμενα!!!

Θα σου στείλω ποια πήρα εγώ..

Κορίτσια πετάγομαι!

απ όσο θυμάμαι δν κάνουν κι αυτές που έχουν αντιγηραντηκη δράση,κοιτάξτε και για το ιαλουρονικο αν κάνει. Στο 1ο ήμουν τρελή! Έβαζα σας λέω μόνο αλόη,έτρωγα μόνο βιολογικά και καθόλου πατατάκια, γλυκά τπτ σας λέω υστερική. Ούτε απορυπαντικα δν έπιανα εκτός από το αβα. Τελικά καταλήγω ότι η υπερβολή σε όλα αυτά είναι το κακο! δλδ προσέξτε τη κρέμα που φοράτε κάθε μέρα, άντε κ το σαμπουάν κ κρέμα σώματος. Για μπάνιο στη θάλασσα κ για ηλιοθεραπεία δν νομίζω να πάμε για πολύ όποτε τι πειράζει 2-5-10 φορές? Δν θέλω να σας το χαλάσω για τη θάλασσα αλλά νομίζω για τις πιο πολλές έτσι θα είναι!

Από το το στικυ έχω πάρει κι εγώ πίνακες για το σπίτι σε καμβά, πολύ καλή ποιότητα κ τιμή σούπερ.

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, elenioz είπε:

Πάντα την είχα πάρει σετ με την προίκα της κούνιας.

Πάντα, κουνουπιέρα υπερπαραγωγή, σετ σεντονια πάνω κάτω μαξιλαροθηκη,παπλωμα.  Αν θυμάμαι καλά 80-90€

Ισως συμφέρει να τα πάρεις ξεχωριστά, δεν ξέρω κιόλας. Εγώ τότε είχα ενθουσιαστεί με το σετ! Ακόμη τα κοιτάω κ τα χαζεύω!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Μην ανησυχείς για τη πάντα τώρα που θα είναι τοσοδουλια δν πολυκουνιονται για να μπερδευτούν εκεί! Θα ξυπνάτε κ για τάισμα κάθε λίγο κ λιγάκι...Εγώ την έχω βάλει όχι σε π αλλά σε Γ δλδ πλάτη-κεφάλι γτ ήθελα να το βλέπω! Όσο μεγαλώνει κουτουλαγε έτσι κι αλλιώς. @elenioz αυτές που πιάνουν ανά κάγκελο μ αρέσουν, δν είναι ενιαίο κ ούτε επικίνδυνο κ βλέπεις κ ανάμεσα. Συνήθως είναι πανάκριβες γτ πάνε σετ με σεντόνια πάπλωμα. Είχα πάρει από amazon μια που είχα δει σε φωτο κ εδώ την έβρισκα μόνο στο κουδου....ρα φτηνή αλλά στο Amazon 25€ με πάπλωμα, σεντονακι κ φλις κουβερτούλα σετ. Τώρα έλεγα να μν πάρω αλλά είδα 1 στα τζάμπο 5-6€ κ τη πήρα για να ειναι ολα ροζ. Ααα κι αυτές που είναι πλεξούδα είναι όμορφες είδα στο rocksugarbaby. 

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Μην ανησυχείς για τη πάντα τώρα που θα είναι τοσοδουλια δν πολυκουνιονται για να μπερδευτούν εκεί! Θα ξυπνάτε κ για τάισμα κάθε λίγο κ λιγάκι...Εγώ την έχω βάλει όχι σε π αλλά σε Γ δλδ πλάτη-κεφάλι γτ ήθελα να το βλέπω! Όσο μεγαλώνει κουτουλαγε έτσι κι αλλιώς. @elenioz αυτές που πιάνουν ανά κάγκελο μ αρέσουν, δν είναι ενιαίο κ ούτε επικίνδυνο κ βλέπεις κ ανάμεσα. Συνήθως είναι πανάκριβες γτ πάνε σετ με σεντόνια πάπλωμα. Είχα πάρει από amazon μια που είχα δει σε φωτο κ εδώ την έβρισκα μόνο στο κουδου....ρα φτηνή αλλά στο Amazon 25€ με πάπλωμα, σεντονακι κ φλις κουβερτούλα σετ. Τώρα έλεγα να μν πάρω αλλά είδα 1 στα τζάμπο 5-6€ κ τη πήρα για να ειναι ολα ροζ. Ααα κι αυτές που είναι πλεξούδα είναι όμορφες είδα στο rocksugarbaby. 

Πλεξούδα θέλω να του πάρω για το κρεβάτι,για τον τοίχο! Θα τις κοιτάξω!! Κουτουλαει πολύ το καμάρι μου κ θέλω να του βάλω κάτι..

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Πάντα την είχα πάρει σετ με την προίκα της κούνιας.

Πάντα, κουνουπιέρα υπερπαραγωγή, σετ σεντονια πάνω κάτω μαξιλαροθηκη,παπλωμα.  Αν θυμάμαι καλά 80-90€

Ισως συμφέρει να τα πάρεις ξεχωριστά, δεν ξέρω κιόλας. Εγώ τότε είχα ενθουσιαστεί με το σετ! Ακόμη τα κοιτάω κ τα χαζεύω!

Και ξεχωριστά να τα πάρεις το ίδιο βγαίνει, είχα κάνει όλους τους πιθανούς συνδοιασμουΣ! Και ξαναλέω τα σεντονακια τα 2 τα άσπρα με λάστιχο του ικεα και το προστατευτικό στρώματος ( σαν μεγάλο σελτεδακι) όσες πάτε από κει πάρτε τα . κ 1 σετ για ομορφιά από αλλού!

Just now, Anastasia05 είπε:

Πλεξούδα θέλω να του πάρω για το κρεβάτι,για τον τοίχο! Θα τις κοιτάξω!! Κουτουλαει πολύ το καμάρι μου κ θέλω να του βάλω κάτι..

Κι εγώ ακούω τα γκουπ μέσα στη νύχτα στη κούνια κι αυτός απτόητος συνεχίζει τν υπνάκο του. Για το κρεββάτι πήραμε κάγκελο αλλά τν κόβω να τη βγάζει στο πάτωμα αυτός...

Αυτό με τν γύψο το καδρακι το έχω κι εγώ!!! Τι γλυκό! Για τν βάφτιση έχω πάρει αυτό του τζάμπο που παίρνει 6 φώτο κ έχω βάλει στιγμιότυπα. Και σε καμβά το φατσακι του με τα βαφτιστηκα του!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Και ξεχωριστά να τα πάρεις το ίδιο βγαίνει, είχα κάνει όλους τους πιθανούς συνδοιασμουΣ! Και ξαναλέω τα σεντονακια τα 2 τα άσπρα με λάστιχο του ικεα και το προστατευτικό στρώματος ( σαν μεγάλο σελτεδακι) όσες πάτε από κει πάρτε τα . κ 1 σετ για ομορφιά από αλλού!

Κι εγώ ακούω τα γκρουπ μέσα στη νύχτα στη κούνια κι αυτός απτόητος συνεχίζει τν υπνάκο του. Για το κρεββάτι πήραμε κάγκελο αλλά τν κόβω να τη βγάζει στο πάτωμα αυτός...

Πόσα κάγκελα πήρατε??? Γιατί το ένα μάλλον δεν αρκεί για εμάς έτσι όπως κανει:P

Από τη μια τοίχο,από την άλλη προσκέφαλο ας πούμε ότι στα πόδια δεν χρειάζεται, είναι μεγάλο το κάγκελο?? 

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...