Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Ξέρω κ εγώ μωρέ τι πίστευαν στην εποχή της..το ίδιο μου είχε πετάξει κ η πεθερά μου ότι δε κάνει καλό στο μωρό ο υπέρηχος αλλά σε εκείνη τότε δεν έδωσα καμία σημασία..:ph34r:

Τώρα που τα συνδέω κ το σκέφτομαι ίσως πίστευαν τότε πως ο υπέρηχος είναι ακτινοβολία κ κάνει καλό στο μωρό αλλά ο υπέρηχος όπως λέει το όνομα του είναι ήχος ο οποίος στέλνετε από το μηχάνημα στη κοιλίτσα κ ανάλογα με το που βρίσκει "εμπόδιο" δλδ το σώμα του μωρού δε μπορεί να το διαπεράσει κ έτσι σχημάτιζεται η εικόνα του παιδιού..το έχω ψάξει κ αυτό από τις αρχές όπως καταλάβατε..άρα οκ..απλά λέω κάτσε να ρωτήσω κ τα κορίτσια μου!!

@EugenJen μου είναι ένα πάρα πολύ καλό φυτικό κ βιολογικό ειδικό για εγκυουλες κ μάλιστα σε κορίτσια!! Λέγεται plerone-me απλά κοστίζει 250€ το μπουκαλάκι αλλά χαλάλι !! Χαχαχαχα δε μπορώ να μη σε πειράξω Πουρνο Πουρνο!! 

Λοιπόν εγώ χρόνια πρόσωπο βάζω (κ αντί για μέικ απ που δε φορεσα ποτέ) της frezyderm το sunscreen velvet με χρωμα κ δε το έχω αλλάξει ούτε πρόκειται! Σώμα έπαιρνα διάφορα πριν με αγάπη στο nivea γιατί νιώθω να με ενυδατωνει καλύτερα αλλά τώρα θα πάρω ένα της apivita που σταμπαρα κ εγώ..γενικά σε σύγκριση Κορρέ κ απιβιτα βλεπω πως σε όλα η απιβιτα έχει καλύτερα συστατικά..

Χαχαχαχαχχα μπορεί να της φανεί φθηνό! Κ εγώ θα της έλεγα ότι έχει 50% έκπτωση τα carroten στο Attica...

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Βρε κορίτσια της απιβιτα εμένα δεν μου κάθονται καλά, δεν είχα δοκιμάσει αντιηλιακο βέβαια , σαμπουάν κ κρέμα προσώπου είχα πάρει κ δεν μου άρεσαν καθόλου, Κορρέ εξαρτάται το προϊόν αλλά μου κάθονται αλλά όχι,

@Renez δεν της απάντησες άσε μας κουκλίτσα μου;;που θα κάνω υπέρηχο κάθε 2 μήνες;;;κ το ίδιο θα απαντήσω κ σε εσένα για το παμφθηνο αντιηλιακο σου "άσε μας κουκλίτσα μου!!" Χαχαχα :tongue:

• Χαχα 3

C1JTp3.png

Καλημέρα κορίτσια  Κυριακή επιτέλους!!!!

Καλέ δεν το πιστεύω ότι ξεκινάμε σιγά σιγά να μιλάμε και για το doppler πως περναει ετσι ο καιρός!!!

Και εγώ κάθε μήνα παω.. και πίεση επίσης κάθε μήνα.. αλλά επειδή έχω πιεσόμετρο καμία φορά το κοιτάξω και στο σπιτι ..

• Μου αρέσει 2

Just now, Jasmine@ είπε:

Χαχαχαχαχχα μπορεί να της φανεί φθηνό! Κ εγώ θα της έλεγα ότι έχει 50% έκπτωση τα carroten στο Attica...

Ευχαριστώ φίλη μου για την πληροφορία, για το υπόλοιπο θα κάνω ότι δεν το διάβασα προδοτρα κ εσύ!!

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Ευχαριστώ φίλη μου για την πληροφορία, για το υπόλοιπο θα κάνω ότι δεν το διάβασα προδοτρα κ εσύ!!

Αχ εγώ πρέπει να διαγράφω από όλα αυτά τα site.... γιατί πριν έπαιρνα πολλά καλλυντικά κ τώρα μου στέλνουν Mail με προσφορές!

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Αχ εγώ πρέπει να διαγράφω από όλα αυτά τα site.... γιατί πριν έπαιρνα πολλά καλλυντικά κ τώρα μου στέλνουν Mail με προσφορές!

Μια απ τα ίδια.... Χαχαχα 

Κορίτσια θα κάνω παστιτσιο σήμερα... Ελπίζω να το πετυχω.. Επειδή το τρώμε σπάνια (2 φορές το χρόνο) καθώς είναι και μπελαλιδικο.. Εσείς τι καλούδια ετοιμάζετε? 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Κορίτσια θα κάνω παστιτσιο σήμερα... Ελπίζω να το πετυχω.. Επειδή το τρώμε σπάνια (2 φορές το χρόνο) καθώς είναι και μπελαλιδικο.. Εσείς τι καλούδια ετοιμάζετε? 

Μακαρόνια με κιμά κ μπόλικο τυράκι!!:x

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Μακαρόνια με κιμά κ μπόλικο τυράκι!!:x

Και εγώ για κει το πηγαινα.. Μα μετά σκέφτηκα να φαει και ο μικρός παστιτσιο για 1η φορά χαχα και άρεσε κ η ιδέα μου καθώς αυριο θα χω κόσμο σπίτι, θα φανε και από αυτό αν πετυχει .... 

Μιαμ μιαμ τα μακαρόνια με κιμά είναι το αγαπημένο μου φαγητοοοο

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Και εγώ για κει το πηγαινα.. Μα μετά σκέφτηκα να φαει και ο μικρός παστιτσιο για 1η φορά χαχα και άρεσε κ η ιδέα μου καθώς αυριο θα χω κόσμο σπίτι, θα φανε και από αυτό αν πετυχει .... 

Μιαμ μιαμ τα μακαρόνια με κιμά είναι το αγαπημένο μου φαγητοοοο

Κ.μενα! Μπορώ να ζω με αυτό το φαγητό!:x

Να φάει παστιτσιο ο κοκκινομάλλης να τρελαθεί!!!

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Κ.μενα! Μπορώ να ζω με αυτό το φαγητό!:x

Να φάει παστιτσιο ο κοκκινομάλλης να τρελαθεί!!!

Αχ και εγώ ωωωω χαχαχ

Ελπίζω να το πετυχωωω να μην μείνουμε νηστικοί 

• Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Δεν το πολύτρωω το παστίτσιο, προτιμώ μουσακά....:P εγώ μπιφτεκακια με πατάτες!!!!

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!! Εμείς ήρθαμε στο εξοχικο μας και θα φαμε μπριζολιτσες με πατατουλες......κ εγώ ανά 3 εβδομάδες υπέρηχο και πιεση κορίτσια μόνο μια φορα μ έχει μετρήσει....μην ακους κανεν;ν @Renez...... Ο καθένας λέει τα δικά του..... Εσυ να εμπιστευεσαι μόνο το γιατρό σου.... Και τον εαυτό σου.... Εγώ την προηγουμενη εβδομάδα άκουσα ότι το μαιευτήριο που θα γεννήσω είναι το πιο χαλια, ότι ο γιατρός μ δεν είναι σοβαρός κλπ κλπ..... Φυσικά και τις 2 επιλογές μ τις υποστήριξα με την απάντηση "όταν θα γεννήσω θα σας ενημερώσω"  για την εμπειρία μου και ο κάθε γιατρός με τα δικά του..... Εγώ δεν τα αντεχω πλεον αυτά....και απαντώ και δεν κάθομαι να ψάξω τπτ περαιτερω.... Μην το κάνεις κ εσυ..... 

Επίσης και χθες και σήμερα τον μπεμπακο μας τον νιώθουμε όλη μέρα..... Μάλλον επειδή ειμαι πολυ χαλαρή.... Και χθες το πρωι τον ένιωσε και ο άντρας μου...... Έβαλε χεράκι κοιλιτσα και το κατάλαβε εεε..... Τρελάθηκε..... Εν τω μεταξυ με ακουμπάει με φόβο...... Δεν αφήνει το χέρι πάνω στην κοιλιτσα μου μήπως με πιεσει.... Ουτε καν με αγκαλιάζει το βράδυ κανονικά γτ φοβάται.. 

Εχει πολυ γέλιο...... 

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 2

Just now, EugenJen είπε:

Βρε κορίτσια της απιβιτα εμένα δεν μου κάθονται καλά, δεν είχα δοκιμάσει αντιηλιακο βέβαια , σαμπουάν κ κρέμα προσώπου είχα πάρει κ δεν μου άρεσαν καθόλου, Κορρέ εξαρτάται το προϊόν αλλά μου κάθονται αλλά όχι,

@Renez δεν της απάντησες άσε μας κουκλίτσα μου;;που θα κάνω υπέρηχο κάθε 2 μήνες;;;κ το ίδιο θα απαντήσω κ σε εσένα για το παμφθηνο αντιηλιακο σου "άσε μας κουκλίτσα μου!!" Χαχαχα :tongue:

Εγώ ανήλικο κ ένα ωραίο γαλακτομα after sun έχω δοκιμάσει όπως επίσης βαφή μαλλιών τώρα στην εγκυμοσύνη και ένα σαπούνι για το κουτί μου όλα μου έκατσαν μια χαρά..τώρα για κρέμες κ σαμπουάν δε ξέρω..

Του Κορρέ δεν είναι ότι δεν τα θεωρώ καλά ή ότι μου έχουν δημιουργήσει το οποιοδήποτε πρόβλημα απλά η βαφή του η φυτική κ το σαπουνακι για το κουτί δεν είχε τόσο φυσικά συστατικά όσο της apivita για αυτό κ κατέληξα σε αυτή..

Just now, Ninamc είπε:

Ελααααα τέλειο θα βγει!! Εγώ το έχω στο μηνιαίο μενού καθώς είναι το αγαπημένο του άντρα μου οπότε υποκύπτω..έχω μάθει τσακ μπαμ κ το κάνω σε μια κατσαρόλα να μη λερώνω πολλά σκεύη..

Λοιπόν,πρώτα βράζω τα μακαρόνια κ τα απλώνω στο ταψί,στην ίδια κατσαρόλα φτιάχνω τον κιμά ,τον στρώνω κ αυτόν στο ταψί κ έπειτα τη ξεπλενω κ φτιάχνω εκεί κ την μπεσαμέλ(χειροποίητη παρακαλώ για τον πασά μου..) έτσι με ένα σκεύος μπαμ μπαμ είναι έτοιμο (η τεμπελιά πάντα αποδίδει εφευρετικα!!);)

Όσο για σήμερα έχουμε αυτά τα χειροποίητα σουβλάκια με πίτες από συνταγή του Πετρετζίκη που σας έλεγα πως κάναμε κ στη καραντίνα..

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι Η ανατροπή της μέρας!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 αγορακι --} ΠΗΤ: 13/10 (κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@  2(!) κορακλες --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS ?? --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτήριο Αρεταίειο)

@Vaso.D. αγοράκι --} 15/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρα - Ζυγός)

@DemiMom ?? ΠΗΤ: 17/10 (Μαιευτηρίο Έλενα)

@Christinα κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 18/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρας)

@elenioz αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Flaquita κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 (κλινική Ιασώ)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou αγοράκι --} ΠΗΤ: 21/10 (Κλινική Γαία - Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti αγορακι --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 23/10 (κλινική Λητώ)

@Thalia30κοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 26/10 (κλινική Λητώ)

@Ninamc κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 26!!

Αγοράκια 12!!

Κοριτσάκια 14!!

• Μου αρέσει 4

Just now, Renez είπε:

Εγώ ανήλικο κ ένα ωραίο γαλακτομα after sun έχω δοκιμάσει όπως επίσης βαφή μαλλιών τώρα στην εγκυμοσύνη και ένα σαπούνι για το κουτί μου όλα μου έκατσαν μια χαρά..τώρα για κρέμες κ σαμπουάν δε ξέρω..

Του Κορρέ δεν είναι ότι δεν τα θεωρώ καλά ή ότι μου έχουν δημιουργήσει το οποιοδήποτε πρόβλημα απλά η βαφή του η φυτική κ το σαπουνακι για το κουτί δεν είχε τόσο φυσικά συστατικά όσο της apivita για αυτό κ κατέληξα σε αυτή..

Ελααααα τέλειο θα βγει!! Εγώ το έχω στο μηνιαίο μενού καθώς είναι το αγαπημένο του άντρα μου οπότε υποκύπτω..έχω μάθει τσακ μπαμ κ το κάνω σε μια κατσαρόλα να μη λερώνω πολλά σκεύη..

Λοιπόν,πρώτα βράζω τα μακαρόνια κ τα απλώνω στο ταψί,στην ίδια κατσαρόλα φτιάχνω τον κιμά ,τον στρώνω κ αυτόν στο ταψί κ έπειτα τη ξεπλενω κ φτιάχνω εκεί κ την μπεσαμέλ(χειροποίητη παρακαλώ για τον πασά μου..) έτσι με ένα σκεύος μπαμ μπαμ είναι έτοιμο (η τεμπελιά πάντα αποδίδει εφευρετικα!!);)

Όσο για σήμερα έχουμε αυτά τα χειροποίητα σουβλάκια με πίτες από συνταγή του Πετρετζίκη που σας έλεγα πως κάναμε κ στη καραντίνα..

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι Η ανατροπή της μέρας!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 αγορακι --} ΠΗΤ: 13/10 (κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@  2(!) κορακλες --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS ?? --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτήριο Αρεταίειο)

@Vaso.D. αγοράκι --} 15/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρα - Ζυγός)

@DemiMom ?? ΠΗΤ: 17/10 (Μαιευτηρίο Έλενα)

@Christinα κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 18/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρας)

@elenioz αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Flaquita κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 (κλινική Ιασώ)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou αγοράκι --} ΠΗΤ: 21/10 (Κλινική Γαία - Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti αγορακι --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 23/10 (κλινική Λητώ)

@Thalia30κοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 26/10 (κλινική Λητώ)

@Ninamc κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 26!!

Αγοράκια 12!!

Κοριτσάκια 14!!

Κάλε που είναι όλα αυτά τα κορίτσια;;;

SqfGp3.png

Just now, Irinoula86 είπε:

Καλημερα κοριτσια!!!!! Εμείς ήρθαμε στο εξοχικο μας και θα φαμε μπριζολιτσες με πατατουλες......κ εγώ ανά 3 εβδομάδες υπέρηχο και πιεση κορίτσια μόνο μια φορα μ έχει μετρήσει....μην ακους κανεν;ν @Renez...... Ο καθένας λέει τα δικά του..... Εσυ να εμπιστευεσαι μόνο το γιατρό σου.... Και τον εαυτό σου.... Εγώ την προηγουμενη εβδομάδα άκουσα ότι το μαιευτήριο που θα γεννήσω είναι το πιο χαλια, ότι ο γιατρός μ δεν είναι σοβαρός κλπ κλπ..... Φυσικά και τις 2 επιλογές μ τις υποστήριξα με την απάντηση "όταν θα γεννήσω θα σας ενημερώσω"  για την εμπειρία μου και ο κάθε γιατρός με τα δικά του..... Εγώ δεν τα αντεχω πλεον αυτά....και απαντώ και δεν κάθομαι να ψάξω τπτ περαιτερω.... Μην το κάνεις κ εσυ..... 

Επίσης και χθες και σήμερα τον μπεμπακο μας τον νιώθουμε όλη μέρα..... Μάλλον επειδή ειμαι πολυ χαλαρή.... Και χθες το πρωι τον ένιωσε και ο άντρας μου...... Έβαλε χεράκι κοιλιτσα και το κατάλαβε εεε..... Τρελάθηκε..... Εν τω μεταξυ με ακουμπάει με φόβο...... Δεν αφήνει το χέρι πάνω στην κοιλιτσα μου μήπως με πιεσει.... Ουτε καν με αγκαλιάζει το βράδυ κανονικά γτ φοβάται.. 

Εχει πολυ γέλιο...... 

Ααααα τώρα έβαλα το πινακακι για να θυμηθώ σε πιο Μαιευτηρίο γεννας κ σου είπαν τέτοια λόγια..

Κοίταξε να δεις μπορεί κ ο άνθρωπος που στο είπε όντως να έχειντη χειρότερη εμπειρία κ από τη κλινική κ από τον γιατρό..πάντα οι απόψεις διίστανται χωρίς να σημαίνει πως ο άλλος λέει ψέματα..ας ευχηθούμε εμείς να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες εμπειρίες πρώτα ο Θεός!!

Κ εγώ για το Έλενα που θα γεννήσω άλλοι το αποθεώνουν άλλοι μου λένε πως δεν ασχολούνται οι μαίες κ δεν έχει κλιματισμό κτλ κτλ..τι να πω..εγώ όσο το έχω δει είμαι ικανοποιημένη από την καθαριότητα κ τους εργαζόμενους.. ειδομεν...

Just now, Jasmine@ είπε:

Κάλε που είναι όλα αυτά τα κορίτσια;;;

Κ εγώ για αυτό είπα να δούμε τι παίζει..μηηηηπως να αφαιρέσουμε κάποιες που δεν έχουν μπει..?

Πχ @Flaquita μπήκε μόνο μία ημέρα κ μετά εξαφανιστηκε το κορίτσι..

@Aurora S έχει να μπει μήνες σε εμάς..

Οι @Eval και @kristalenia μπορεί αν έχουν καιρό αλλά εξ αρχής έμπαιναν λίγο και είναι από τις αρχές μαζί μας :)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...