Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, Renez είπε:

Καλά το μαναρακι μου,τις τελευταίες ημέρες μου παρουσιάζεται κ τα πρωινά ο κύριος ενώ μέχρι τώρα με είχε συνηθίσει από το απόγευμα κ μετά.. λιώνω σε κάθε του κίνηση του ατιμου:x

Βέβαια αν ισχύει αυτό για τις καούρες κ το μαλλί τον βλέπω να βγαίνει καράφλας χαχαχα

Καλημερουδια σε όλες!!! Εγώ νιώθω κλοτσιές οοοολη μέρα χαχαχα

Καλά κανεις και λιώνεις.. Σε περιμενουν υπέροχες στιγμές! 

Εγώ παω κάθε μήνα για υπέρηχο. Και πιεση μια φορά το μήνα παλι , όπως και ζύγισμα και εξετάσεις.. Όλα κάθε μηνα.

Προς το τέλος μας παρακολουθουν πιο συχνά συνήθως... 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Christinα είπε:

Ναι ρε συ σ αυτή πήγα ! Τι  Οχι??? Καλή μου φάνηκε! Στο αγοράκι μου πήγαινα Αθήνα αλλά τώρα με τον ιό είπα να το αποφύγω...

Ρε συ έχουν πάει πάνω από 5-6 κοπέλες που ξέρω κ τις έχει στείλει όλες για αμνιοπαρακέντηση, φυσικά δεν είχαν τίποτα....  η τελευταία που ξέρω ότι πήγε τελικά δεν έκανε αμνιοπαρακέντηση κ επανέλαβε την αυχενική στην Αθήνα, όπου κ της ειπε ο εμβρυολογος ότι το παιδί είναι μια χαρά κ απορούσε που την είχε υποβάλει σε τέτοια διαδικασία. Εγώ δεν έχω πάει κ δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά δε μ άρεσαν αυτά που άκουσα

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Ναι ρε συ σ αυτή πήγα ! Τι  Οχι??? Καλή μου φάνηκε! Στο αγοράκι μου πήγαινα Αθήνα αλλά τώρα με τον ιό είπα να το αποφύγω...

Πάτρα θα γεννήσεις? Κ.μενεις εκτός Πάτρας? 

Εγώ Αθήνα πηγαίνω για τους υπερήχους κ εκεί θα γεννήσω κάνω 1+ ώρα . Δεν είχαμε κανένα θέμα με ραντεβού κ πάντα άδεια τα ιατρεία 

Μόνο το προηγούμενο ραντεβού που όταν πάω εγώ εξετάζεται κ όταν φεύγω περιμένει η επόμενη κοπέλα. 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Εγώ Αθήνα πηγαίνω για τους υπερήχους κ εκεί θα γεννήσω κάνω 1+ ώρα . Δεν είχαμε κανένα θέμα με ραντεβού κ πάντα άδεια τα ιατρεία 

Μόνο το προηγούμενο ραντεβού που όταν πάω εγώ εξετάζεται κ όταν φεύγω περιμένει η επόμενη κοπέλα. 

Εγώ μπαίνω παντα 1η καθώς λέω ότι έχω το μωρό στο τουτου.. Την αλήθεια δλδ... Όποτε παω και φευγω τσακ μπαμ... Καλημερουυυυυδιιααααα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Εγώ μπαίνω παντα 1η καθώς λέω ότι έχω το μωρό στο τουτου.. Την αλήθεια δλδ... Όποτε παω και φευγω τσακ μπαμ... Καλημερουυυυυδιιααααα

Το καλύτερο κάνεις! Κ εμάς μας προσέχουν που ερχόμαστε από μακριά(είχαμε κ τον μικρο σε κάποια ραντεβού ) .

Στον γυναικολόγο μου φαντάσου πάμε Σάββατο κ είμαστε μόνοι μας στο ιατρείο. 

Μόνο μια φορά να περίμενα στον εμβρυολογο 10' . 

Προσέχουν κι αυτοί πάρα πολύ με την κατάσταση 

Καλημερουδια κ σε εσάς κ καλές βόλτες σήμερα!!

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Ρε συ έχουν πάει πάνω από 5-6 κοπέλες που ξέρω κ τις έχει στείλει όλες για αμνιοπαρακέντηση, φυσικά δεν είχαν τίποτα....  η τελευταία που ξέρω ότι πήγε τελικά δεν έκανε αμνιοπαρακέντηση κ επανέλαβε την αυχενική στην Αθήνα, όπου κ της ειπε ο εμβρυολογος ότι το παιδί είναι μια χαρά κ απορούσε που την είχε υποβάλει σε τέτοια διαδικασία. Εγώ δεν έχω πάει κ δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά δε μ άρεσαν αυτά που άκουσα

Εγώ δν είχα τέτοια θεμε κ ούτε κ η φίλη μ με τα 2 αν 40+++ η ηλικία της. Βέβαια το ειχα ψιλοκανει πριν πάω κ είχα διαβάσει κ αρνητικά αλλά αφού μου είχε πει καλά η κοπέλα πήγα. Παράπονο δεν εχω προσωπικά! Με πρόσεξε,μ εξηγούσε, πολύ ώρα με είχε κ μέτρησε τράχηλο κολπικα χωρίς να της πω εγώ! Άσε που οι περισσότερες από δω εκεί πάνε! Χέρι στη φωτιά δν βάζω για κανέναν παντως! Σε ευχαριστώ να το έχω κατά νου!

Μένω πύργο και θα γεννήσω Πάτρα. Έτσι ακριβώς είναι το σύστημα με τα ραντεβού όπου έχω πάει αλλά δν ήθελα Αθήνα γιατί θα μας φιλοξενούσαν Κηφισιά κ ο γιατρός είναι Κολωνάκι κ με αυτοκίνητο Κέντρο δν το έχω...όποτε ταξί δν ήθελα να μπω! Ούτε το ταξίδι ταλαιπωρία κ άγχος που θα αφήσω τον μικρό μου! Αφού είναι όλα καλά οκ! Με τη παραμικρή υπόνοια όμως θα απογειωνομουν για άλλου!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Εγώ δν είχα τέτοια θεμε κ ούτε κ η φίλη μ με τα 2 αν 40+++ η ηλικία της. Βέβαια το ειχα ψιλοκανει πριν πάω κ είχα διαβάσει κ αρνητικά αλλά αφού μου είχε πει καλά η κοπέλα πήγα. Παράπονο δεν εχω προσωπικά! Με πρόσεξε,μ εξηγούσε, πολύ ώρα με είχε κ μέτρησε τράχηλο κολπικα χωρίς να της πω εγώ! Άσε που οι περισσότερες από δω εκεί πάνε! Χέρι στη φωτιά δν βάζω για κανέναν παντως! Σε ευχαριστώ να το έχω κατά νου!

Μένω πύργο και θα γεννήσω Πάτρα. Έτσι ακριβώς είναι το σύστημα με τα ραντεβού όπου έχω πάει αλλά δν ήθελα Αθήνα γιατί θα μας φιλοξενούσαν Κηφισιά κ ο γιατρός είναι Κολωνάκι κ με αυτοκίνητο Κέντρο δν το έχω...όποτε ταξί δν ήθελα να μπω! Ούτε το ταξίδι ταλαιπωρία κ άγχος που θα αφήσω τον μικρό μου! Αφού είναι όλα καλά οκ! Με τη παραμικρή υπόνοια όμως θα απογειωνομουν για άλλου!

Ε ναι , ταλαιπωρία, είναι αρκετά μακριά!!κ τώρα έχεις κ ένα παιδάκι κ είναι πιο δύσκολο.

Αφού τα βρίσκεις με τους γιατρούς, είσαι μια χαρά! 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Καλημέρα κορίτσια!! Καλή Κυριακή να έχουμε!!

Εγώ υπερήχους κάθε 3 εβδομάδες κάνω κ την επόμενη εβδομάδα θα πάω να μου γράψει κ την καμπύλη ζαχάρου!

@Jasmine@ λογικά η εμβρυολογος σου δεν θα σου προτείνει να πας σε κάποιον άλλο;;

Να ρωτήσω κάτι κ εγώ, για αντιηλιακο σώματος έχετε ψαχτει τι παίρνουμε;;πρέπει να προσέξουμε κάτι;εκτός από τον μεγάλο δείκτη ,εγώ έπαιρνα η της frezyderm το σπρέι η το κατοτεν γιατί μαρεσει η μυρωδιά του είμαστε οκ με αυτά;;

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Εγώ υπερήχους κάθε 3 εβδομάδες κάνω κ την επόμενη εβδομάδα θα πάω να μου γράψει κ την καμπύλη ζαχάρου!

@Jasmine@ λογικά η εμβρυολογος σου δεν θα σου προτείνει να πας σε κάποιον άλλο;;

Να ρωτήσω κάτι κ εγώ, για αντιηλιακο σώματος έχετε ψαχτει τι παίρνουμε;;πρέπει να προσέξουμε κάτι;εκτός από τον μεγάλο δείκτη ,εγώ έπαιρνα η της frezyderm το σπρέι η το κατοτεν γιατί μαρεσει η μυρωδιά του είμαστε οκ με αυτά;;

Εγώ παίρνω απιβιτα! Γενικά κι εγώ φρεζυντερμ με χρώμα χρησιμοποιω αλλά στις εγκυμοσύνες το γυρίζω σε απιβιτα.

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Κι εγώ σαν την Αναστασία, μόνο που της απιβιτα μου έκανε σπυράκια?! Ναι κουλό! Και βρήκα 1 με αλόη της aloe pura. Νομίζω ήταν για σώμα αλλά εγώ έβαζα κ πρόσωπο κ μια χαρά! Τώρα εξακολουθώ να φοράω το velvet και νομίζω frezyderm έβγαλε και για εγκυμοσύνη στη σειρά active! Κάποια το είχε πει εδώ,ας μας το ξαναπεί please!!! Βέβαια πιο πολύ βάζω τη κρεμουλα για πανάδες που έχει δείκτη 15 της intermed κ είναι για εγκυμοσύνη. Στη παραλία όμως θα βάλω πιο μεγάλο δείκτη. Κ για σώμα έχω τον αφρό της frezyderm αλλά πήρα κ για τν γιο μ  ένα σπρέι για σώμα παιδικό κορρε κ λέω να τη βγάλω με αυτό μιας κ δν με βλέπω για πολύ παραλία!:?

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Ε φαντάζομαι θα μου προτείνει αλλά δεν την ρώτησα.... θα την πάρω τηλ!!! Εγώ Κορρέ κ laroche φοράω! Του Κορρέ είναι πιο φυτικό κ της laroche πιο ελαφρύ σα να μη φοράω...

SqfGp3.png

Καλημέρα! Υπέρηχο έχω πάλι τέλος του μηνα. 

Η προηγούμενη φορά ήταν 3/6 η β επιπέδου κ απλός υπέρηχος ηταν 9/5.

Πιεση έχω να μετρήσω καμία εβδομάδα είναι σταθερή όμως κ στην εγκυμοσύνη κ πριν! Δεν μετράω συχνά η αλήθεια είναι ,αν όμως νιώσω περίεργα(μου έτυχε τον προηγούμενο μήνα) πάω αμέσως στο φαρμακείο από κάτω κ μετράω για σιγουριά. Κι ας μην ήταν η πιεση, το κάνω για να το αποκλεισω!

Εσύ κάθε πότε υπέρηχο κ πίεση?

Ουφφφ με ξελαφρωσατε!!

Κ εγώ κάθε μήνα πάω για υπέρηχο κ το ίδιο κ τη πίεση ανά μήνα..βέβαια με μου είπε ο γιατρός πως από τον 7ο τη πίεση καλύτερα μια φορά την εβδομάδα..

Απλά σας ρώτησα γτ χθες μια γνωστή που έχει ήδη 2 παιδιά (είναι 48 χρόνων εκείνη) όταν της είπα ότι πάω κάθε μήνα έκανε ολόκληρο κήρυγμα ότι δεν κάνει καλό τόσο συχνά ο υπέρηχος κ ότι εκείνη πήγαινε ανά 2-2.5 μήνες εκτός από τον 9ο που πήγαινε κάθε εβδομάδα για να ακούνε τη καρδιά πως το λένε αυτό..

Κ λέω γουατ δε φακ?? Άσε που δε θα άντεχα τόσο καιρό χωρίς τη φάτσα του μπέμπη μου..ήδη ο μήνας μου φαίνεται βάσανο!!:x

Doppler εχω 24/8. Το έκλεισα τη μέρα που έκανα β επιπέδου.

Οπότε μεσολαβούν κι άλλοι υπερηχοι!

Επίσης όσο πλησιάζουμε στη γέννα, θα με βλέπει πιο συχνά ο γυναικολόγος.

Κ εγώ ντοπλερ έχω 24/8 κ μέχρι τότε έχω ξανά υπέρηχο 3/7 και 4/8 :)

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Ουφφφ με ξελαφρωσατε!!

Κ εγώ κάθε μήνα πάω για υπέρηχο κ το ίδιο κ τη πίεση ανά μήνα..βέβαια με μου είπε ο γιατρός πως από τον 7ο τη πίεση καλύτερα μια φορά την εβδομάδα..

Απλά σας ρώτησα γτ χθες μια γνωστή που έχει ήδη 2 παιδιά (είναι 48 χρόνων εκείνη) όταν της είπα ότι πάω κάθε μήνα έκανε ολόκληρο κήρυγμα ότι δεν κάνει καλό τόσο συχνά ο υπέρηχος κ ότι εκείνη πήγαινε ανά 2-2.5 μήνες εκτός από τον 9ο που πήγαινε κάθε εβδομάδα για να ακούνε τη καρδιά πως το λένε αυτό..

Κ λέω γουατ δε φακ?? Άσε που δε θα άντεχα τόσο καιρό χωρίς τη φάτσα του μπέμπη μου..ήδη ο μήνας μου φαίνεται βάσανο!!:x

Γιατί δεν κανει καλό ο υπέρηχος?? Είπε κάποιο λόγο?Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει!

Ξέρει το ιστορικό σου κ κάθε πότε πρέπει να σε βλέπει ο γυναικολόγος??

Μην αγχώνεσαι με το τι θα πει ο καθένας..που να δεις για το μωρό τι έχεις να ακούσεις..

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

Γιατί δεν κανει καλό ο υπέρηχος?? Είπε κάποιο λόγο?Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει!

Ξέρει το ιστορικό σου κ κάθε πότε πρέπει να σε βλέπει ο γυναικολόγος??

Μην αγχώνεσαι με το τι θα πει ο καθένας..που να δεις για το μωρό τι έχεις να ακούσεις..

Ξέρω κ εγώ μωρέ τι πίστευαν στην εποχή της..το ίδιο μου είχε πετάξει κ η πεθερά μου ότι δε κάνει καλό στο μωρό ο υπέρηχος αλλά σε εκείνη τότε δεν έδωσα καμία σημασία..:ph34r:

Τώρα που τα συνδέω κ το σκέφτομαι ίσως πίστευαν τότε πως ο υπέρηχος είναι ακτινοβολία κ κάνει καλό στο μωρό αλλά ο υπέρηχος όπως λέει το όνομα του είναι ήχος ο οποίος στέλνετε από το μηχάνημα στη κοιλίτσα κ ανάλογα με το που βρίσκει "εμπόδιο" δλδ το σώμα του μωρού δε μπορεί να το διαπεράσει κ έτσι σχημάτιζεται η εικόνα του παιδιού..το έχω ψάξει κ αυτό από τις αρχές όπως καταλάβατε..άρα οκ..απλά λέω κάτσε να ρωτήσω κ τα κορίτσια μου!!

@EugenJen μου είναι ένα πάρα πολύ καλό φυτικό κ βιολογικό ειδικό για εγκυουλες κ μάλιστα σε κορίτσια!! Λέγεται plerone-me απλά κοστίζει 250€ το μπουκαλάκι αλλά χαλάλι !! Χαχαχαχα δε μπορώ να μη σε πειράξω Πουρνο Πουρνο!! 

Λοιπόν εγώ χρόνια πρόσωπο βάζω (κ αντί για μέικ απ που δε φορεσα ποτέ) της frezyderm το sunscreen velvet με χρωμα κ δε το έχω αλλάξει ούτε πρόκειται! Σώμα έπαιρνα διάφορα πριν με αγάπη στο nivea γιατί νιώθω να με ενυδατωνει καλύτερα αλλά τώρα θα πάρω ένα της apivita που σταμπαρα κ εγώ..γενικά σε σύγκριση Κορρέ κ απιβιτα βλεπω πως σε όλα η απιβιτα έχει καλύτερα συστατικά..

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 5

Just now, Renez είπε:

Ουφφφ με ξελαφρωσατε!!

Κ εγώ ντοπλερ έχω 24/8 κ μέχρι τότε έχω ξανά υπέρηχο 3/7 και 4/8 :)

Το έχω ξανακούσει αυτό λόγω δν ξέρω ακτινοβολίας στο έμβρυο κλπ...κ στο εξωτερικό όπως η φίλη μας η Ευα αλλά κ Στ ν Ολλανδία που έχω συγγενείς πάνε πιο αραιά. Νομίζω αν ήταν τοσο επιβλαβές θα γινόταν σάλος! Αφενός να αφήσουμε τη φύση να κάνει τη πορεία της,απ την άλλη αφού έχουμε τρόπο γτ να μν παρακολουθούμε την εξέλιξη???

Εγώ προσωπικά δν θα άντεχα χωρίς υπέρηχο, Στ ν αρχή πήγαινα για ψιλου πήδημα,τώρα έχω χαλαρώσει. Πόσα προβλήματα κ μικροεπιπλοκες βρίσκουμε με 1 απλό υπέρηχο!? Ποσες άσχημες εκβασεις αποτρέπονται? Για μένα είναι ξεκάθαρο που κλείνει η ζυγαριά!

Κάθε άποψη σεβαστή Κορίτσι μου και θα ακουσεις-διαβάσεις παρά πολλά, ειδικά μετά Συμβουλές για το μωρό, ο καθένας ότι να ναι χωρίς καν να ρωτήσεις, χωρίς να σε νοιάζει! Έλεος! Έχουμε το μυαλό μας ανοιχτό αλλά πράττουμε με τη δική μας βούληση κ βολή!

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...