Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Με γειααααα!!!! Πιστεύω να είσαι ευχαριστημένη ε φίλη??ποιο μοντέλο πήρες?

Το αντράκι σου καλά? Η μικρή κλοτσαει ή είναι ήσυχη?

Σε ευχαριστώ Αρετή μ! Να σαι καλά και ευχαριστώ για τις συμβουλές.. 

Πήρα το redmi note 8t 64gb

Σε μια εβδομαδα θα σου πω εντυπώσεις... Χαχα να το τεστάρω καλά πρωτα 

Ο παιδαρος είναι φοβερός... Έρωτας 

Η μικρή είναι πολυ ησυχη και κλωτσάει διακριτικά.. Τώρα παλι με επιασε Λάουρα και πηρα Γκαβισκον. Την βλεπω με κόκκινα μαλλιά πλεξουδες χαχαχα

Ο προσοντουχος σας? 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Ninamc είπε:

Σε ευχαριστώ Αρετή μ! Να σαι καλά και ευχαριστώ για τις συμβουλές.. 

Πήρα το redmi note 8t 64gb

Σε μια εβδομαδα θα σου πω εντυπώσεις... Χαχα να το τεστάρω καλά πρωτα 

Ο παιδαρος είναι φοβερός... Έρωτας 

Η μικρή είναι πολυ ησυχη και κλωτσάει διακριτικά.. Τώρα παλι με επιασε Λάουρα και πηρα Γκαβισκον. Την βλεπω με κόκκινα μαλλιά πλεξουδες χαχαχα

Ο προσοντουχος σας? 

Καλά το μαναρακι μου,τις τελευταίες ημέρες μου παρουσιάζεται κ τα πρωινά ο κύριος ενώ μέχρι τώρα με είχε συνηθίσει από το απόγευμα κ μετά.. λιώνω σε κάθε του κίνηση του ατιμου:x

Βέβαια αν ισχύει αυτό για τις καούρες κ το μαλλί τον βλέπω να βγαίνει καράφλας χαχαχα

• Χαχα 1

Καλημέρα κοριτσουδια μου!!!

Αχχχχ Κυριακή επιτέλους κ μπορώ κ σας γράφω κ το πρωί από τη κρεβαταρα μου..τι ωραίο το χουζουρεμα γμτ!!^_^

Λοιποννν να κανω τη πρώτη ερώτηση της μερας..κάθε πότε πηγαίνετε για υπέρηχο? Κ επίσης την πίεση σας κάθε πότε τη μετράτε?

4 ώρες πρίν, Renez είπε:

Με γειααααα!!!! Πιστεύω να είσαι ευχαριστημένη ε φίλη??ποιο μοντέλο πήρες?

Το αντράκι σου καλά? Η μικρή κλοτσαει ή είναι ήσυχη?

Just now, Renez είπε:

Καλημέρα κοριτσουδια μου!!!

Αχχχχ Κυριακή επιτέλους κ μπορώ κ σας γράφω κ το πρωί από τη κρεβαταρα μου..τι ωραίο το χουζουρεμα γμτ!!^_^

Λοιποννν να κανω τη πρώτη ερώτηση της μερας..κάθε πότε πηγαίνετε για υπέρηχο? Κ επίσης την πίεση σας κάθε πότε τη μετράτε?

Καλημέρα! Υπέρηχο έχω πάλι τέλος του μηνα. 

Η προηγούμενη φορά ήταν 3/6 η β επιπέδου κ απλός υπέρηχος ηταν 9/5.

Πιεση έχω να μετρήσω καμία εβδομάδα είναι σταθερή όμως κ στην εγκυμοσύνη κ πριν! Δεν μετράω συχνά η αλήθεια είναι ,αν όμως νιώσω περίεργα(μου έτυχε τον προηγούμενο μήνα) πάω αμέσως στο φαρμακείο από κάτω κ μετράω για σιγουριά. Κι ας μην ήταν η πιεση, το κάνω για να το αποκλεισω!

Εσύ κάθε πότε υπέρηχο κ πίεση?

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα!!!! Υπέρηχο κάθε 3 εβδομάδες κ πίεση 2-3 φορές την εβδομάδα επειδή έχω ζαλάδες όμως... τώρα έχω στις 26 υπέρηχο! Φαντάζομαι μετά είναι Doppler?

Doppler εχω 24/8. Το έκλεισα τη μέρα που έκανα β επιπέδου.

Οπότε μεσολαβούν κι άλλοι υπερηχοι!

Επίσης όσο πλησιάζουμε στη γέννα, θα με βλέπει πιο συχνά ο γυναικολόγος.

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Doppler εχω 24/8. Το έκλεισα τη μέρα που έκανα β επιπέδου.

Οπότε μεσολαβούν κι άλλοι υπερηχοι!

Επίσης όσο πλησιάζουμε στη γέννα, θα με βλέπει πιο συχνά ο γυναικολόγος.

Αχχχ εγώ ξέρεις τι έχω πάθει; Η εμβρυολογος μου είναι έγκυος κ λογικά τον Αύγουστο θα έχει γεννήσει! Αλλά κ πάλι νομίζω μου είπε πρέπει να κάνω παραπάνω λόγω δίδυμης...

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Αχχχ εγώ ξέρεις τι έχω πάθει; Η εμβρυολογος μου είναι έγκυος κ λογικά τον Αύγουστο θα έχει γεννήσει! Αλλά κ πάλι νομίζω μου είπε πρέπει να κάνω παραπάνω λόγω δίδυμης...

Παραπάνω? Υπερήχους??? Ή να κάνεις πάλι Doppler? 

Σίγουρα τα δύο νινακια χρειάζονται πιο συχνη παρακολούθηση!!:)

Q1jtp2.png

Καλημέρα! Καλή χαλάρωση σήμερα γτ ξεκινάει μια φορτωμένη εβδομάδα!!! Αρχίζουν κ οι πανελλήνιες κ δν ξέρω βρε κορίτσια με πιάνει μια συγκίνηση κάθε φορα(δν έχω μαθητες)

Πίεση μου παίρνει ο γιατρός από τον προηγούμενο μήνα και εξής! Εγώ παίρνω μόνο αν νιώσω ζαλάδα ή αδυναμία αλλά είναι οκ προς το παρόν,όταν σφίξουν οι ζέστες όμως  ξέρω ότι θα υποφέρω! Γιατρό πάω κάθε 3 εβδομάδες περιπου! 29/06 έχω παλι που θα μου γράψει και την καμπυλη:neutral: Τον τελευταίο καιρό πάμε πιο συχνά και μας κάνουν κ καρδιοτοκογραφημα για να δουν συσπάσεις κλ. Κ τν τράχηλο νομίζω!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Παραπάνω? Υπερήχους??? Ή να κάνεις πάλι Doppler? 

Σίγουρα τα δύο νινακια χρειάζονται πιο συχνη παρακολούθηση!!:)

Παραπάνω Doppler!!! Αλλά σίγουρα θα πρέπει να με παρακολουθούν πιο συχνά από δω κ πέρα!!! 

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Θα κάνεις κορίτσι μου! Να τη ρωτήσεις αν συνεργάζεται με κάποιον να πας εκεί. Εσύ Πάτρα πας σε εμβρυολογο?? γτ κι εγώ Πάτρα έρχομαι. Αν θες να σου πω σε ποια γτ ειμαι ευχαριστημένη κ η φίλη μου με τα δυδιμακια εκεί πήγαινε πολύ συχνά γτ έπρεπε να παρακολουθεί αν τρέφονται σωστά από τν πλακούντα γτ ήταν 1 με 2 μωρά!!! Πολύ τη συμπάθησε!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Καλημέρα! Καλή χαλάρωση σήμερα γτ ξεκινάει μια φορτωμένη εβδομάδα!!! Αρχίζουν κ οι πανελλήνιες κ δν ξέρω βρε κορίτσια με πιάνει μια συγκίνηση κάθε φορα(δν έχω μαθητες)

Πίεση μου παίρνει ο γιατρός από τον προηγούμενο μήνα και εξής! Εγώ παίρνω μόνο αν νιώσω ζαλάδα ή αδυναμία αλλά είναι οκ προς το παρόν,όταν σφίξουν οι ζέστες όμως  ξέρω ότι θα υποφέρω! Γιατρό πάω κάθε 3 εβδομάδες περιπου! 29/06 έχω παλι που θα μου γράψει και την καμπυλη:neutral: Τον τελευταίο καιρό πάμε πιο συχνά και μας κάνουν κ καρδιοτοκογραφημα για να δουν συσπάσεις κλ. Κ τν τράχηλο νομίζω!

Καρδιοτοκογραφημα μια φορά είχα κάνει! νομίζω όμως ότι πρέπει να γίνει περισσότερες φορές.

Δεν θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες,πάντως συσπάσεις δεν είχα..

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Καρδιοτοκογραφημα μια φορά είχα κάνει! νομίζω όμως ότι πρέπει να γίνει περισσότερες φορές.

Δεν θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες,πάντως συσπάσεις δεν είχα..

Νομίζω πως στον μήνα μου έκανα 2-3, φυσικά συσπάσεις 0 κ περίμεναμε να κάνω έστω 1 αλλα τπτ. 

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Θα κάνεις κορίτσι μου! Να τη ρωτήσεις αν συνεργάζεται με κάποιον να πας εκεί. Εσύ Πάτρα πας σε εμβρυολογο?? γτ κι εγώ Πάτρα έρχομαι. Αν θες να σου πω σε ποια γτ ειμαι ευχαριστημένη κ η φίλη μου με τα δυδιμακια εκεί πήγαινε πολύ συχνά γτ έπρεπε να παρακολουθεί αν τρέφονται σωστά από τν πλακούντα γτ ήταν 1 με 2 μωρά!!! Πολύ τη συμπάθησε!

Είναι στο ιδιωτικό μαιευτήριο η εμβρυολογος κ έχει έξω κ ιατρείο!! Μόνο μη μου πεις μια που είναι κινούμενο σχέδιο το όνομα της....Χαχχαχαχα ευτυχώς τα δικά μου είναι δε ξεχωριστό σάκο κ δεν έχω τέτοια προβλήματα, αλλά ξέρω κ εγώ κοπέλα που έκανε μέρα παρα μέρα με ίδιο πλακούντα! 

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Είναι στο ιδιωτικό μαιευτήριο η εμβρυολογος κ έχει έξω κ ιατρείο!! Μόνο μη μου πεις μια που είναι κινούμενο σχέδιο το όνομα της....Χαχχαχαχα ευτυχώς τα δικά μου είναι δε ξεχωριστό σάκο κ δεν έχω τέτοια προβλήματα, αλλά ξέρω κ εγώ κοπέλα που έκανε μέρα παρα μέρα με ίδιο πλακούντα! 

Ναι ρε συ σ αυτή πήγα ! Τι  Οχι??? Καλή μου φάνηκε! Στο αγοράκι μου πήγαινα Αθήνα αλλά τώρα με τον ιό είπα να το αποφύγω...

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...