Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

Χαχαχα ναι ειπώθηκε κ αυτό, ότι θα τις έχουμε μέχρι τα βαθιά γεράματα! :D

@Renez εγώ τον εψησα η η σκέψη ότι είναι για το δωμάτιο της κόρης του λες;;

@Jasmine@ οοοοοχι αγάπη μου θα κάνετε κομμα κ δεν με συμφέρει!!!

Όχι θα ψάξω να τον βρω!!!! Κ μετά θα έρθετε να διοργανώσετε τη βάφτιση των κοριτσιών μου.... αλλά δεν έχω 600€ κουρτίνες σπίτι κ ντρέπομαι να σας καλέσω για καφέ,μπορεί να μην μπαίνεις σε τέτοια σπίτια!:Dμ ξερεις τι έχω πάθει εγώ; Στο παλιό το σπίτι είχα πάρει 8 κουρτινοξυλα κ κουρτίνες φυσικά... όταν μετακομίσαμε σε αυτό που είμαι τώρα είχε κουρτινοξυλα τα οποία ταίριαζαν κ δεν τα άλλαξα! Όποτε έχω 8 κουρτινοξυλα στην αποθήκη... 

Just now, Anastasia05 είπε:

Εγώ δεν μπόρεσα να τον αντιπαθησω γιατί τους δύο πρώτους κύκλους τον παίζει αγαπημεεεεενος μου ηθοποιός(doctor who)

Μετά από 19 μήνες και 17 ημέρες, είναι η πρώτη μέρα που ο γιος μου άφησε ήσυχα τα βυζγια μου όλη μέρα και κοιμήθηκε κιόλας^_^ . 

Θα έπινα σε αυτό αλλά είμαι έγκυος:tongue:

Ωωωωω πρώτη μέρα χωρίς θηλασμό;;;; Μπράβο ρε κορίτσι πρώτα από όλα που αντεξες τοοοοσους μήνες! Εύχομαι κ στο δεύτερο να έχεις το ίδιο κουράγιο... 

όσο για τον ηθοποιό αυτό εγώ δεν τον είχα ξαναδεί κ τον αντιπαθησα!:-x

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Όχι θα ψάξω να τον βρω!!!! Κ μετά θα έρθετε να διοργανώσετε τη βάφτιση των κοριτσιών μου.... αλλά δεν έχω 600€ κουρτίνες σπίτι κ ντρέπομαι να σας καλέσω για καφέ,μπορεί να μην μπαίνεις σε τέτοια σπίτια!:Dμ ξερεις τι έχω πάθει εγώ; Στο παλιό το σπίτι είχα πάρει 8 κουρτινοξυλα κ κουρτίνες φυσικά... όταν μετακομίσαμε σε αυτό που είμαι τώρα είχε κουρτινοξυλα τα οποία ταίριαζαν κ δεν τα άλλαξα! Όποτε έχω 8 κουρτινοξυλα στην αποθήκη... 

Ωωωωω πρώτη μέρα χωρίς θηλασμό;;;; Μπράβο ρε κορίτσι πρώτα από όλα που αντεξες τοοοοσους μήνες! Εύχομαι κ στο δεύτερο να έχεις το ίδιο κουράγιο... 

Ευχαριστώ!! Στον δεύτερο δεν νομίζω να αντέξω τόσο βέβαια! :)

Ναι στη άλλη σειρα είναι ένας γλυκας! Καμία σχέση! Κ η πρώτη εντύπωση είναι η πιο σημαντική! Οπότε δεν με ενοχλησε τόσο στο the crown!

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Χαχαχα ναι ειπώθηκε κ αυτό, ότι θα τις έχουμε μέχρι τα βαθιά γεράματα! :D

@Renez εγώ τον εψησα η η σκέψη ότι είναι για το δωμάτιο της κόρης του λες;;

@Jasmine@ οοοοοχι αγάπη μου θα κάνετε κομμα κ δεν με συμφέρει!!!

Κ τα δύο!! Αφού προς το παρόν εσύ είσαι ρε χαζό το κοριτσάκι του ακόμη!! Κ πρέπει να το εκμεταλλευτούμε όσο ακόμη μπορούμε γτ σε λίγους μήνες θα μας πάρουν τα πρωτεια χαχχαα

Just now, Jasmine@ είπε:

Εσύ τώρα μας το λες ότι έχεις 8 κουρτινόξυλα, 2 ήθελα δεν μπορούσες να μου τα στείλεις!! :tongue:

@Renez μωρέ είμαι κ εγώ δεν λέω αλλαααα σαν την κορούλα του δεν έχει!!

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Εσύ τώρα μας το λες ότι έχεις 8 κουρτινόξυλα, 2 ήθελα δεν μπορούσες να μου τα στείλεις!! :tongue:

@Renez μωρέ είμαι κ εγώ δεν λέω αλλαααα σαν την κορούλα του δεν έχει!!

Δε μας είπες κυρία μου τι ψάχνεις... πρώτα τα πήρες κ μετά μας το ξεφούρνισες!!! Ρε φίλη λες όταν δουν τις κόρες να μας γράψουν κανονικά;;;

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Δε μας είπες κυρία μου τι ψάχνεις... πρώτα τα πήρες κ μετά μας το ξεφούρνισες!!! Ρε φίλη λες όταν δουν τις κόρες να μας γράψουν κανονικά;;;

Εσύ θα χεις κ διπλό ανταγωνισμο :P

Just now, Jasmine@ said:

Τα έβαλα η δόλια η μάνα.... λες μέχρι εδώ να ήμουν; Κ από δω κ πέρα να τη βγάζω έτσι;; 
να μας ενημερώσεις όταν πεις στον άντρα σου για τις κουρτίνες!

Νομίζω το περπάτημα έξω στη ζέστη μας πειράζει όλες λίγο-πολύ πλέον. Κι εγώ μετά από τέτοιες βόλτες έχω παρατηρήσει τα πόδια μου να πρήζονται και να καίνε.

Είναι και κάποιες κρέμες-τζελ και σπρέι με άρωμα μέντα που βοηθούν να δροσίζονται και να ανακουφίζονται τα πόδια. Οπότε δοκίμασε το κλασικό κρύο ποδόλουτρο, μετά αν θες βάλε κάτι τέτοιο και ξάπλωσε με τα πόδια ψηλά. Όλα αυτά βοηθάνε λίγο!:wink:

vNpVm5.png

Just now, Renez είπε:

Εσύ θα χεις κ διπλό ανταγωνισμο :P

Βασικά δε ξέρω αν θα προλαβαίνουμε κ να μιλάμε εδώ μέσα...

Εν τω μεταξύ σήμερα που είχα πάει τη μικρή για κούρεμα, μου έλεγε αυτή ότι κάποιες ώρες τη μέρα πρέπει να τη βάζω στο crate, ώστε μετά να μπορώ να θηλάζω η να αλλάζω το παιδί χωρίς να μπλέκεται στα πόδια μου. Κ να την απομακρύνω λίγο από εμένα γιατί είναι πολύ δεμένη.... ρε δε μπορώ να το κάνω αυτό δε μου πάει η καρδιά!

Just now, Eva137 είπε:

Νομίζω το περπάτημα έξω στη ζέστη μας πειράζει όλες λίγο-πολύ πλέον. Κι εγώ μετά από τέτοιες βόλτες έχω παρατηρήσει τα πόδια μου να πρήζονται και να καίνε.

Είναι και κάποιες κρέμες-τζελ και σπρέι με άρωμα μέντα που βοηθούν να δροσίζονται και να ανακουφίζονται τα πόδια. Οπότε δοκίμασε το κλασικό κρύο ποδόλουτρο, μετά αν θες βάλε κάτι τέτοιο και ξάπλωσε με τα πόδια ψηλά. Όλα αυτά βοηθάνε λίγο!:wink:

Ναι ναι καίνε κιολας... εσείς πήγατε Τέξας η όχι ακόμα;; Σκέφτομαι ότι έχεις κ μετακομιση κ καίνε περισσότερο!!! Χαχαχαχ

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ του κάνω παράπονα από τώρα να ξέρεις ότι θα με γραφεί για την κόρη του, πάντως ομολογώ ότι όταν τον ρώτησε ένας φίλος αν με αγαπάει πιο πολύ τώρα που είμαι έγκυος, έδωσε σωστή απάντηση κ του είπε αυτό δεν αλλάζει λόγω παιδιού, παραμένει το ίδιο ανεξάρτητα..

Εσύ με δύο τσουπρες όχι να μας γράφεις δεν θα προλαβαίνεις, παειιι θα μας ξεχάσεις! 

C1JTp3.png

Just now, Jasmine@ said:

Εν τω μεταξύ σήμερα που είχα πάει τη μικρή για κούρεμα, μου έλεγε αυτή ότι κάποιες ώρες τη μέρα πρέπει να τη βάζω στο crate, ώστε μετά να μπορώ να θηλάζω η να αλλάζω το παιδί χωρίς να μπλέκεται στα πόδια μου. Κ να την απομακρύνω λίγο από εμένα γιατί είναι πολύ δεμένη.... ρε δε μπορώ να το κάνω αυτό δε μου πάει η καρδιά!

Ναι ναι καίνε κιολας... εσείς πήγατε Τέξας η όχι ακόμα;; Σκέφτομαι ότι έχεις κ μετακομιση κ καίνε περισσότερο!!! Χαχαχαχ

Χαχα, εγώ να δεις πώς το σκέφτομαι! Όχι ακόμα, μετακομίζουμε στο τέλος του μήνα (λέμε να ταξιδέψουμε την Κυριακή στις 28 του μηνός, να ξεκινήσουμε ξημερώματα γιατί είναι και 14 ώρες οδήγηση)! Τουλάχιστον έχουμε ήδη πακετάρει και φορτώσει τα μισά μας πράγματα... για τα υπόλοιπα έχουμε ακόμα μέρες.

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ προτινω να το αφήσεις κ όπως βγει..μπορεί να είναι το καλύτερο σκυλι με το μωρό κ να μην ενοχλεί καθόλου κ δε θα χρειάζεται να τη βάζεις στο κλουβακι..αν πάλι δεις ότι δείχνει ανυποκοη κ σε ενοχλεί δοκίμασε το τότε..

Εγώ από όταν πήγα 2 μηνών τους πήρα κλουβακι (αλλά όχι το τελείως κλειστό από πάνω,αυτό που είναι σαν περίφραξη) κ το έχω στο σαλόνι με το κρεβάτι τους κ το φαι-νερο κ τα βάζω μέσα οπότε λείπουμε κ το βράδυ(γιατί πριν κοιμόντουσαν μαζί μας κ ήθελα να το αλλάξω τώρα με το μωρό) κ το έχουν συνηθίσει φουλ πλέον!! Αφού πολλές φορές πάνε μόνα τους μέσα εκεί να αραξουν κ ας έχω ανοιχτή τη πόρτα τους..

Just now, Renez είπε:

Εγώ προτινω να το αφήσεις κ όπως βγει..μπορεί να είναι το καλύτερο σκυλι με το μωρό κ να μην ενοχλεί καθόλου κ δε θα χρειάζεται να τη βάζεις στο κλουβακι..αν πάλι δεις ότι δείχνει ανυποκοη κ σε ενοχλεί δοκίμασε το τότε..

Εγώ από όταν πήγα 2 μηνών τους πήρα κλουβακι (αλλά όχι το τελείως κλειστό από πάνω,αυτό που είναι σαν περίφραξη) κ το έχω στο σαλόνι με το κρεβάτι τους κ το φαι-νερο κ τα βάζω μέσα οπότε λείπουμε κ το βράδυ(γιατί πριν κοιμόντουσαν μαζί μας κ ήθελα να το αλλάξω τώρα με το μωρό) κ το έχουν συνηθίσει φουλ πλέον!! Αφού πολλές φορές πάνε μόνα τους μέσα εκεί να αραξουν κ ας έχω ανοιχτή τη πόρτα τους..

Της έχω κλουβάκι εγώ.... βασικά τεράστιο είναι χωράνε 3 λυκόσκυλα μέσα. Αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα κοιμάμαι στο κρεβάτι μου κ αυτή θα είναι άλλου.

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Της έχω κλουβάκι εγώ.... βασικά τεράστιο είναι χωράνε 3 λυκόσκυλα μέσα. Αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα κοιμάμαι στο κρεβάτι μου κ αυτή θα είναι άλλου.

Εξαρτάται το τι θες ρε αγάπη..

Κοίτα εγώ πήρα την απόφαση να πάνε στο κρεβάτι τους γιατί σκεφτόμουν ότι θα θηλάζω εκεί το βράδυ το μωρό κ αυτά θα έρχονται να το μυρίζουν κ ίσως μας ενοχλούν εκείνη την ώρα κ μας αποσυντονιζουν..επίσης κακά τα ψέματα όλοι με τα σκυλιά ξέρουμε τι παίζει με τη τρίχα κ επειδή το βράδυ θα το αλλάζω στο κρεβάτι μου το μωρό δε μπορώ να σκέφτομαι κ για τις τρίχες των σκυλιών(θα τις έχουμε που θα τις έχουμε σε όλο το σπίτι βέβαια χαχαχα)

Αλλά η αλήθεια είναι ότι εμένα είναι 2 κ πάντα με καθυσηχαζει πως έχουν το ένα το άλλο ακόμη κ τώρα που δεν κοιμούνται μαζί μου..

Εσύ θα είσαι οκ με τα μωρά στο κρεβάτι κ τη σκυλίτσα σου?? Ααα στείλε μου ρε συ φωτό δε τη προλαβα...

Καλησπερα κορίτσια... Σας γράφω από τη νέα συσκευή... Xiaomi παρακαλώ όπως όλες προτεινατε... 200 πηγε τελικά μα χαλάλι... Χαχα δε θα κάτσω να διαβάσω τι εχετε πει... Είμαι πτωμααααα 

Εσείς ολες καλά; 

Καληνυχτουδια και ευχαριστώ για τις ευχές και για τις συμβουλές σας ως προς το θέμα του κινητου!!!!! 

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Καλησπερα κορίτσια... Σας γράφω από τη νέα συσκευή... Xiaomi παρακαλώ όπως όλες προτεινατε... 200 πηγε τελικά μα χαλάλι... Χαχα δε θα κάτσω να διαβάσω τι εχετε πει... Είμαι πτωμααααα 

Εσείς ολες καλά; 

Καληνυχτουδια και ευχαριστώ για τις ευχές και για τις συμβουλές σας ως προς το θέμα του κινητου!!!!! 

Με γειααααα!!!! Πιστεύω να είσαι ευχαριστημένη ε φίλη??ποιο μοντέλο πήρες?

Το αντράκι σου καλά? Η μικρή κλοτσαει ή είναι ήσυχη?

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...