Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Christinα είπε:

@Jasmine@ καλές είναι η μπεμπουλες, κι εμένα 409 ήταν στη Β στην ίδια εβδομάδα και μου είπε μια χαρά ούτε μεγάλο ούτε μικρό!

@EugenJen με γεια σου με χαρά σου οι κουρτίνες κοπέλα μου! Τα περαστικά μου στον αντρουλη σου! Αλήθεια να μας πεις πως αντέδρασε!:mrgreen:

@Renez αν και δν το πολυασκουμε το άθλημα, μου έχει τύχει κι εμένα αυτό που λες ,νομίζω ότι είναι φυσιολογικό!

Για πείτε κανένα eshop για σεντόνια εκτός spitishop κ pennie. Θα μου πάει 100ρικο ο spiderman κ κάπως μου έρχεται...

Πες στο Ευγενακι να σου βρει χαχαχαχα

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Πες στο Ευγενακι να σου βρει χαχαχαχα

Εν τω μεταξύ βλέπω τη βασίλισσα της Αγγλίας που γιόρτασε τα 94α γενέθλια της κ φαίνεται πιο ξεκούραστη από εμένα!!! Χαχαχχααχ

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Βρηκες παρηγοριά στη hope εσυ; Τα πόδια μου δεν έχουν ηρεμήσει α ξέρεις, ακόμα κόκκινα κ καίνε!

Τα έβαλες πουλί μου ψηλά τα ποδαράκια να κυκλοφορήσει το αίμα;;εμένα συνήλθαν αλλά ξάπλωσα καναπέ με τα πόδια πάνω !!

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Τα έβαλες πουλί μου ψηλά τα ποδαράκια να κυκλοφορήσει το αίμα;;εμένα συνήλθαν αλλά ξάπλωσα καναπέ με τα πόδια πάνω !!

Τα έβαλα η δόλια η μάνα.... λες μέχρι εδώ να ήμουν; Κ από δω κ πέρα να τη βγάζω έτσι;; 
να μας ενημερώσεις όταν πεις στον άντρα σου για τις κουρτίνες!

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Τα έβαλα η δόλια η μάνα.... λες μέχρι εδώ να ήμουν; Κ από δω κ πέρα να τη βγάζω έτσι;; 
να μας ενημερώσεις όταν πεις στον άντρα σου για τις κουρτίνες!

Χαχαχαχα όχι μωρέ ξεκουράσου κ θα συνέλθουν!!!

Του το είπα, εντάξει στην αρχή με εκραξε λιγαααακι, μου είπε ότι έχω μπερδευτεί λίγο κ οτι δεν μένουμε Εκάλη να έχουμε κουρτίνες 600 ευρώ:D αλλαααα στο τέλος μόλις του εξήγησα τις χρεώσεις το ψιλοδεχτηκε, βέβαια ξέρω ότι για κάνα δυο βδομάδες θα ακούω ατάκες όπως αυτή που είπε μόλις με ρώτησε τι θα φάμε, με 600 ευρώ κουρτίνες δεν δικαιολογείται να τρώμε μακαρόνια κ τέτοια χιουμοριστικά!! :???:

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Του το είπα, εντάξει στην αρχή με εκραξε λιγαααακι, μου είπε ότι έχω μπερδευτεί λίγο κ οτι δεν μένουμε Εκάλη να έχουμε κουρτίνες 600 ευρώ:D αλλαααα στο τέλος μόλις του εξήγησα τις χρεώσεις το ψιλοδεχτηκε, βέβαια ξέρω ότι για κάνα δυο βδομάδες θα ακούω ατάκες όπως αυτή που είπε μόλις με ρώτησε τι θα φάμε, με 600 ευρώ κουρτίνες δεν δικαιολογείται να τρώμε μακαρόνια κ τέτοια χιουμοριστικά!! :???:

Χαχαχχααχ πολύ φίλος μου! Ήρεμα το πήρε βέβαια...αλλά που να ξέρει κ τι άλλες τιμές παίζουν! 

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εν τω μεταξύ βλέπω τη βασίλισσα της Αγγλίας που γιόρτασε τα 94α γενέθλια της κ φαίνεται πιο ξεκούραστη από εμένα!!! Χαχαχχααχ

Χαχχα αυτήν έβλεπα κ εγώ..94 λέει,μωρέ λες να κρύβει κιόλας?? Χαχαχχα

• Χαχα 1

Just now, Jasmine@ είπε:

Χαχαχχααχ πολύ φίλος μου! Ήρεμα το πήρε βέβαια...αλλά που να ξέρει κ τι άλλες τιμές παίζουν! 

Παιδί μου ίδιοι είστε σε έχω πάρει χαμπάρι!! Γι'αυτό είσαι αγαπημένη μου!:x

C1JTp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Παιδί μου τούτη η μαλαγανα θα τον έπεισε ότι έκανε κ καλό deal χαχχαχα

Just now, EugenJen είπε:

Χαχαχαχαχαχα!!! Μ αρεσε αυτό με τα μακαρόνια!!! Εντάξει θα κάνεις απόσβεση αν σκεφτείς ότι δε θα ξαναπάρεις ποτέ(μάλλον ) ξανά κουρτίνες:mrgreen:

Να τις χαρείτε με την κοριτσάρα κ με τόσο πείραγμα εδώ, πιστεύω ότι θα σου μείνουν αξέχαστες!!!!:wub:

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Χαχχα αυτήν έβλεπα κ εγώ..94 λέει,μωρέ λες να κρύβει κιόλας?? Χαχαχχα

Ε δε θα κρύβει κανα καλοκαίρι; Γυναίκα είναι! Ο άντρας της εν τω μεταξύ 99!! Είχα δει κ τη σειρά στο νετφλιξ κ τον είχα αντιπαθήσει τοοοοσο πολύ!!!

Just now, EugenJen είπε:

Παιδί μου ίδιοι είστε σε έχω πάρει χαμπάρι!! Γι'αυτό είσαι αγαπημένη μου!:x

Θα έρθω να γνωριστούμε να μου πει τον πόνο του! Που θα πρέπει να γίνουν 10 βαφτίσεις το μήνα για να επιπλώσεις το παιδικό δωμάτιο... ευτυχώς που γλύτωσε το καρότσι ο ανθρωπάκος! Που μεταξύ μας πιστεύω αυτός θα τους παρακάλεσε να σας το δώσουν...

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ε δε θα κρύβει κανα καλοκαίρι; Γυναίκα είναι! Ο άντρας της εν τω μεταξύ 99!! Είχα δει κ τη σειρά στο νετφλιξ κ τον είχα αντιπαθήσει τοοοοσο πολύ!!!

Θα έρθω να γνωριστούμε να μου πει τον πόνο του! Που θα πρέπει να γίνουν 10 βαφτίσεις το μήνα για να επιπλώσεις το παιδικό δωμάτιο... ευτυχώς που γλύτωσε το καρότσι ο ανθρωπάκος! Που μεταξύ μας πιστεύω αυτός θα τους παρακάλεσε να σας το δώσουν...

Ααααα κ εγώ το είχα δει.."το στέμμα" λες ε? Βέβαια ακόμη δε το έχω τελειώσει όλο,αλλά συμπάθησα πιο πολύ(αν ισχύουν βέβαια όσα δείχνει) την Ελισάβετ κνοντως αντιπαθησα φουλ αυτόν κ πολλούς του κύκλου της!!

Just now, Renez είπε:

Ααααα κ εγώ το είχα δει.."το στέμμα" λες ε? Βέβαια ακόμη δε το έχω τελειώσει όλο,αλλά συμπάθησα πιο πολύ(αν ισχύουν βέβαια όσα δείχνει) την Ελισάβετ κνοντως αντιπαθησα φουλ αυτόν κ πολλούς του κύκλου της!!

Ναι ναι το στέμμα!!! Κ εγώ την είχα συμπαθήσει.... κ αυτός ποσό κομπλεξικός βλάκας!!!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Χαχαχαχαχαχα!!! Μ αρεσε αυτό με τα μακαρόνια!!! Εντάξει θα κάνεις απόσβεση αν σκεφτείς ότι δε θα ξαναπάρεις ποτέ(μάλλον ) ξανά κουρτίνες:mrgreen:

Να τις χαρείτε με την κοριτσάρα κ με τόσο πείραγμα εδώ, πιστεύω ότι θα σου μείνουν αξέχαστες!!!!:wub:

Χαχαχα ναι ειπώθηκε κ αυτό, ότι θα τις έχουμε μέχρι τα βαθιά γεράματα! :D

@Renez εγώ τον εψησα η η σκέψη ότι είναι για το δωμάτιο της κόρης του λες;;

@Jasmine@ οοοοοχι αγάπη μου θα κάνετε κομμα κ δεν με συμφέρει!!!

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Εγώ δεν μπόρεσα να τον αντιπαθησω γιατί τους δύο πρώτους κύκλους τον παίζει αγαπημεεεεενος μου ηθοποιός(doctor who)

Μετά από 19 μήνες και 17 ημέρες, είναι η πρώτη μέρα που ο γιος μου άφησε ήσυχα τα βυζγια μου όλη μέρα και κοιμήθηκε κιόλας^_^ . 

Θα έπινα σε αυτό αλλά είμαι έγκυος:tongue:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...