Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

1 hour ago, Anastasia05 είπε:

Ταλαιπωρεισαι βρε κορίτσι.. να ξεκουράζεσαι για τα νινακια σου κ κουράγιο! Να μπαίνεις να μας διαβάζεις να ξεχνιεσαι! Κάποιο βιβλίο,κάποια σειρά..

Θα περάσει ο καιρός κι ας είναι δύσκολα. 

Με τις ταχυκαρδίες κ το μαγνήσιο?? Τι μπορεί να γίνει για αυτές?

Όσο για τα παιδικά βιβλία, είμαστε βιβλιοφαγοι οικογενειακώς οπότε αν μας πείτε καποια ακόμη που σας άρεσαν πολύ ,θα χαρούμε ιδιαιτέρως!!!

Μωρέ για τον μικρούλη μου στενοχωριέμαι πιο πολύ που με βλέπει αλλιώς από ότι είχε συνηθίσει κ δεν μπορώ να κάνω όλα όσα κάναμε! Με τις ταχυκαρδίες δεν ξέρω.. δεν έχω μιλήσει με τον γιατρό, αλλά ξέρω ότι πολλές εγκυουλες έχουν αυτή την παρενέργεια από το μαγνήσιο.. εγώ είχα θέμα.κ από πριν κ τώρα επιδεινώθηκε όπως καταλαβαίνεις..

Για βιβλία έχω να σου προτείνω πολλά αν θέλεις απλά εμείς είμαστε λίγο μεγαλύτεροι (3,5).. βέβαια, αν διαβάζετε σε στυλ "μικρό κουβαρακι" που όσο να ναι έχει μεγάλο κείμενο τότε δεν θα έχετε θέμα νομίζω!

πρίν από 38 λεπτά , Christinα είπε:

Τα βιβλιαράκια τα θέλω κι εγώ αλλά προχθές που πήγα βιβλιοπωλείο δν είχε τπτ και θα τα παραγγείλω! @Anastasia05 αν δν έχετε ήδη  τα " βρες με " από Ψυχογιό και όλη αυτή τη σειρά που πατάς ένα κουκιδακι κ κάνει ήχους (δν θυμάμαι εκδόσεις ) αλλά είναι τέλεια με τα μουσικα οργανα!!! Και ότι έχει παραθυράκι που ανοίγει φυσικά! Αλλά το πιο ωραίο είναι "το βιβλιοπυργακι μου" !!!!

@Hope89 υπομονή τι να πω! Τα 2 είναι ζόρικα τα ζουζουνακια! Να προσέχεις κ περνάει γρήγορα ο καιρός!

Παραγγείλαμε κρεββάτι μονο!!! Έχει γαλάζιο φυστικι ύφασμα γύρω γύρω και στο κεφαλαρι, πολύ όμορφο!!! Θα πάρω και ασορτί συρταριερα και φυσικά οοοολη τη προίκα του spiderman για να τον δέλεασω! 

Κορίτσια αν πάτε για καρότσια να μας πείτε τι είδατε! Ψάχνω κι εγώ αλλά δν έχουμε καταλήξει αν θέλουμε 2 σε 1 ή σκέτο. Καλαθάκι κ κάθισμα αυτοκινήτου έχω από το 1ο κ λέω να πάρω ένα σκέτο καροτσάκι  οικονομικό όμως! Έχει καμμία σας ιδέα από lionelo???

Ναι μωρεεε...θα περάσει, δεν μπορεί! 

Με γεια σας το κρεβατάκι!!! Θα κάνεις κ θέμα τον Spiderman να τον δελεάσεις τον ζουζουνακο σου.. τέλεια!! Άντε να δούμε, πως θα αντιδράσουν τα πουλάκια μας! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Eva137 είπε:

Νόμιζα ότι δεν είναι στάνταρ η περινεοτομή, δηλαδή ότι την κάνουν μόνο αν η περιοχή δεν είναι αρκετά ελαστική ή/και το μωρό είναι πολύ μεγάλο και δε μπορεί να βγει. Μπορώ να ρωτήσω βέβαια αν κάνουν εδώ, αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι θέλω να ξέρω.:P Καλά, εκείνη την ώρα, ειδικά αν σε έχει πιάσει καλά η επισκληρίδιος, φαντάζομαι δε σε πειράζει, αλλά μετά που λες κι εσύ θα είναι λίγο ζόρι.

Αλήθεια δεν ενοχλεί καθόλου εκείνη τη στιγμή.. Για να μη βγει ατσαλα το μωράκι κ κάνει καμία ζημιά, για αυτό κάνουν μια μικρούλα τομή !

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Αχ γλυκιά μου Hope..σας είχα πει κ εγώ για κάνα δυο φορές που είχα πετρώματα κ αίσθημα πως θα πάθω κράμπα στα πόδια τη προηγούμενη εβδομάδα κ μου έγραψε μαγνήσιο..ενώ ευτυχώς δεν έχω ξανά νιώσει πέτρωμα κράμπες έχω ακόμη λίγο το πρωί..

Όσο για τους κιρσους στο κουτί φίλη μπορεί να έχω κ εγω.. δε ξέρω..απλά νιώθω εδώ κ 2-3 εβδομαδες εκεί ένα βαρος-ελαφρυ πόνο πιο πολύ όταν κάθομαι για τσισα που ανοίγει λίγο το κουτί κ με τραβάει.. ευτυχώς το είδαμε δεν είναι τπτ μικρόβιο ή ουρολοίμωξη απλά σαν μυϊκό λέει ο γιατρός κ πήρα σαπούνι για την περιοχή λέει να με ανακουφίζει.. αλλά εγώ που το είδα σε καθρεφτάκι ενώ είναι ακόμη μια χαρά κ ροζαλενιο νομίζω πως φαίνονται σαν φλέβες πάνω στα χείλη..ετσι είναι κ εσένα? Πως το κατάλαβες ότι είναι κιρσοι?

Που??? Πόσο?

Πολύ εκνευριστικα αυτά τα πετρώματα..μου προκαλούν άγχος! Αφού δεν σε ξαναεπιασε τότε μια χαρουλα! Να προσέχεις κ εσυ, μήπως παρακουραζεσαι;;

Όσο για το κουτί..χμμ... Έχω έχω μια περίεργη αίσθηση εκεί κάτω, σαν πίεση, σαν κάψιμο.. δεν ξέρω πως να το περιγράψω! Πέραν του ότι έχει φουσκώσει λες κ βγαίνει τώρα το μωρό από εκεί... Στην ψιλαφιση ένιωθα κτ σαν φουσκωμένα σακουλάκια (συγνώμη βρε κορίτσια...) Κ όταν έβαλα καθρεφτάκι τα είδα! Είναι σαν φλέβες που έχουν φουσκώσει κ στην ουσία αυτό είναι! Αλλά θέλει προσοχή με ορθοστασία κτλ. Εμένα κατευθείαν με.πιανουν πόνοι όταν σταθώ λίγο ορθιαυ, όχι μόνο εκεί κάτω αλλά κ στη μήτρα!

Just now, Eva137 είπε:

Πριν από 2 εβδομάδες που είχα βάλει απότομα πολλά κιλά το έψαξα λίγο και διάβασα από αρκετές πηγές ότι στο 2ο τρίμηνο μπορεί να μπαίνουν και πιο πολλά κιλά από ότι στο 3ο (μάλλον επειδή το αμνιακό υγρό αυξάνεται πολύ εκείνη την περίοδο και το μωρό εκεί γύρω στον 5ο μεγαλώνει απότομα). Το ψιλοπίστεψα γιατί.. παρηγοριά στον άρρωστο... Βέβαια αν το μωρό βγει πολύ μεγάλο ή η μητέρα έχει πολύ πρήξιμο και κατακράτηση υγρών, τότε στο 3ο τρίμηνο σίγουρα μπαίνουν περισσότερα κιλά. Εξαρτάται από την περίπτωση σίγουρα.

Ωχ, κουράγιο κοπέλα μου... τελικά ισχύει αυτό που λένε ότι ακόμα και στην ίδια γυναίκα κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Μπορεί να φταίει που είναι και 2 τα μωράκια αυτή τη φορά (μπορεί και όχι βέβαια). Υπομονή!

Αχ, την βρήκανε? Τί ανακούφιση! Είναι και στην γειτονιά μου το περιστατικό και πραγματικά απορώ πώς εξαφανίστηκε το κοριτσάκι μέσα στην μέρα, χωρίς να την δει κανείς... δεν καταλαβαίνω. Ελπίζω τώρα να είναι καλά ψυχολογικά και στην υγεία της γιατί 2 μέρες που έλειπε ποιος ξέρει τί μπορεί να της συνέβη.

Σε ευχαριστώ πολύ Εύα μου! Ισχύει 100% λοιπόν αυτό που λένε για τη διαφορά στις εγκυμοσύνες.. σίγουρα παίζει ρόλο το ότι είναι 2 πιστεύω.. κ να σκεφτείς ότι την προηγούμενη φορά δεν ήθελα να τελειώσει η εγκυμοσύνη, δεν την είχα χορτάσει (ήμουν από αυτές τις γλυκούλες.. χαχαχα), παρόλο που είχα τις δυσκολίες μου κυρίως τον πρώτο καιρό, γενικά ήμουν αναλαφρη! 

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, Hope89 είπε:

Μωρέ για τον μικρούλη μου στενοχωριέμαι πιο πολύ που με βλέπει αλλιώς από ότι είχε συνηθίσει κ δεν μπορώ να κάνω όλα όσα κάναμε! Με τις ταχυκαρδίες δεν ξέρω.. δεν έχω μιλήσει με τον γιατρό, αλλά ξέρω ότι πολλές εγκυουλες έχουν αυτή την παρενέργεια από το μαγνήσιο.. εγώ είχα θέμα.κ από πριν κ τώρα επιδεινώθηκε όπως καταλαβαίνεις..

Για βιβλία έχω να σου προτείνω πολλά αν θέλεις απλά εμείς είμαστε λίγο μεγαλύτεροι (3,5).. βέβαια, αν διαβάζετε σε στυλ "μικρό κουβαρακι" που όσο να ναι έχει μεγάλο κείμενο τότε δεν θα έχετε θέμα νομίζω!

Ναι μωρεεε...θα περάσει, δεν μπορεί! 

Με γεια σας το κρεβατάκι!!! Θα κάνεις κ θέμα τον Spiderman να τον δελεάσεις τον ζουζουνακο σου.. τέλεια!! Άντε να δούμε, πως θα αντιδράσουν τα πουλάκια μας! 

Να του εξηγήσεις κ θα καταλάβει το μαναρακι!! Αν όχι όλα,καποια! 

Κι εγώ εχω ακούσει για τις ταχυπαλμιες στην εγκυμοσύνη.

Βιβλία θα ήθελα να μου προτείνεις.οποτε μπορείς!

Περαστικά να είναι κορίτσι μου να μη στεναχωριέσαι κι εσύ κ το αντρακι σου!:)

Παράθεση

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Όχι καλέ μόνο κουρτίνες πήρα κ κουρτινόξυλα!! Να το πούμε κ αυτό κ κουρτινόξυλα!!!!

Ναι πάει το καρότσι είπαμε θα μας δώσει ο κουνιάδος μου το δικό τους...

Άρα ξέρεις ότι είναι πιο ακριβουτσικα αυτά αφού τα έχεις, άρα εσύ είσαι με το μέρος μου!! Καλέ μια σας να μου πει όχι μια χαρά τιμή τις πήρες!!:lol:

Με γεια σας οι κουρτινουλες!! Εεε αν έκανες κ Ρομάν, πηρες κ κουρτινόξυλα... Κ για δύο δωμάτια νορμάλ μου φαίνεται η τιμή! Βέβαια οι άντρες δεν έχουν ιδέα από αυτά οπότε δεν τον βλέπω κ πολύ καλά μόλις το μάθει!!!

Just now, Anastasia05 είπε:

Δείχνει να καταλαβεινει ο γλυκός μου.. αλλά ξέρεις καλά πως νιώθουμε εμείς οι μανουλες! Τυψεις για όλα!!

Λοιπόν.. κάποια από τα αγαπημένα μας είναι:

Ανάποδα

Απέναντι

Ρόζα το τερατακι

Κίτρινο πουλάκι

Πώς να πιάσεις ένα αστέρι

Ο δρόμος για το σπίτι

Ουπς

Ο Νοέ κ η φάλαινα

Μια κάμπια πολύ πεινασμένη

Το σπορακι ταξιδεύει

Βρισκόμαστε εδώ

Όλιβερ κ Πότερ

Γουλφι

Ωχ χταπόδι λάθος πόδι

Το μικρό ένα

Τα μαλλιά του Όλιβερ

Εδώ κρύβεται η χαρά

Το σπίτι με τα χαρούμενα ποντικακια

Ένα κίτρινο φύλλο

Ο σκύλος είναι τζαζ

Ένα φως για τη νύχτα

Θα σ' αγαπώ ο,τι κ αν γίνει

Δείχνει να καταλαβεινει ο γλυκός μου.. αλλά ξέρεις καλά πως νιώθουμε εμείς οι μανουλες! Τυψεις για όλα!!

Ανάποδα

Απέναντι

Ρόζα το τερατακι

Κίτρινο πουλάκι

Ο δρόμος για το σπίτι

Ουπς

Ο Νοέ κ η φάλαινα

Το σπορακι ταξιδεύει

Βρισκόμαστε εδώ

Όλιβερ κ Πότερ

Γουλφι

Ωχ χταπόδι λάθος πόδι

Το μικρό ένα

Τα μαλλιά του Όλιβερ

Εδώ κρύβεται η χαρά

Ένα κίτρινο φύλλο

Ο σκύλος είναι τζαζ

Ένα φως για τη νύχτα

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ φρουτάκια το βράδυ, το μεσημέρι τρώω κανονικά! 
Νομίζω ότι 1-2 ράμματα τα κάνουν σε όλες κ μετά ανάλογα με το μέγεθος του μωρού. Εγώ θα τα έχω άλλου τα ράμματα όποτε αυτά δεν τα πολύ σκέφτομαι! 

Κοίτα και για την καισαρική που λένε μετά πονάει, έχω πάει στο μαιευτήριο σε κοπέλα με καισαρική που υπέφερε , δεν άντεχε ούτε το μωρό να κρατάει, κ έχω πάει κ σε κοπέλα που πετούσε , παίζουν πολλά ρόλο μωρέ, οπότε τσάμπα αγχωνόμαστε από τώρα!!

@Hope89 πες τα κορίτσι μου Χρυσόστομο που με βγάλανε όλες ότι είμαι η Ωνάση!!:lol: πάντως κ η αδερφή μου ,πολλά μου είπε ότι είναι, αλλά δεν καταλαβαίνω αφού κ στο ίντερνετ τώρα που κοιτάω τιμές πάνω κάτω εκεί βγαίνει!

Just now, Christinα είπε:

@Jasmine@ καλές είναι η μπεμπουλες, κι εμένα 409 ήταν στη Β στην ίδια εβδομάδα και μου είπε μια χαρά ούτε μεγάλο ούτε μικρό!

@EugenJen με γεια σου με χαρά σου οι κουρτίνες κοπέλα μου! Τα περαστικά μου στον αντρουλη σου! Αλήθεια να μας πεις πως αντέδρασε!:mrgreen:

@Renez αν και δν το πολυασκουμε το άθλημα, μου έχει τύχει κι εμένα αυτό που λες ,νομίζω ότι είναι φυσιολογικό!

Για πείτε κανένα eshop για σεντόνια εκτός spitishop κ pennie. Θα μου πάει 100ρικο ο spiderman κ κάπως μου έρχεται...

Να σε στείλω εκεί που πήρα τις κουρτίνες?? :razz: έψαξες στο Σκρουτζ;;;εκεί λογικά θα σου βγάλει πολλά κατάστημα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

C1JTp3.png

Just now, Hope89 είπε:

Με γεια σας οι κουρτινουλες!! Εεε αν έκανες κ Ρομάν, πηρες κ κουρτινόξυλα... Κ για δύο δωμάτια νορμάλ μου φαίνεται η τιμή! Βέβαια οι άντρες δεν έχουν ιδέα από αυτά οπότε δεν τον βλέπω κ πολύ καλά μόλις το μάθει!!!

Ανάποδα

Απέναντι

Ρόζα το τερατακι

Κίτρινο πουλάκι

Ο δρόμος για το σπίτι

Ουπς

Ο Νοέ κ η φάλαινα

Το σπορακι ταξιδεύει

Βρισκόμαστε εδώ

Όλιβερ κ Πότερ

Γουλφι

Ωχ χταπόδι λάθος πόδι

Το μικρό ένα

Τα μαλλιά του Όλιβερ

Εδώ κρύβεται η χαρά

Ένα κίτρινο φύλλο

Ο σκύλος είναι τζαζ

Ένα φως για τη νύχτα

Ανάποδα

Απέναντι

Ρόζα το τερατακι

Κίτρινο πουλάκι

Ο δρόμος για το σπίτι

Ουπς

Ο Νοέ κ η φάλαινα

Το σπορακι ταξιδεύει

Βρισκόμαστε εδώ

Όλιβερ κ Πότερ

Γουλφι

Ωχ χταπόδι λάθος πόδι

Το μικρό ένα

Τα μαλλιά του Όλιβερ

Εδώ κρύβεται η χαρά

Ένα κίτρινο φύλλο

Ο σκύλος είναι τζαζ

Ένα φως για τη νύχτα

Εδώ νιώθω τύψεις που θα τον αφήσω 3 μέρες για να γεννήσω το άλλο παιδί!!! Σε καταλαβαίνω!

Σ' ευχαριστώ πααααρα πολύ για την λίστα!!:x Πολλά ήταν στη λίστα μας και θα προστεθούν κι άλλα!!

Just now, EugenJen είπε:

Κοίτα και για την καισαρική που λένε μετά πονάει, έχω πάει στο μαιευτήριο σε κοπέλα με καισαρική που υπέφερε , δεν άντεχε ούτε το μωρό να κρατάει, κ έχω πάει κ σε κοπέλα που πετούσε , παίζουν πολλά ρόλο μωρέ, οπότε τσάμπα αγχωνόμαστε από τώρα!!

@Hope89 πες τα κορίτσι μου Χρυσόστομο που με βγάλανε όλες ότι είμαι η Ωνάση!!:lol: πάντως κ η αδερφή μου ,πολλά μου είπε ότι είναι, αλλά δεν καταλαβαίνω αφού κ στο ίντερνετ τώρα που κοιτάω τιμές πάνω κάτω εκεί βγαίνει!

Δικαίωση από την Ελπιδα89!!:D

• Χαχα 2

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Να σε στείλω εκεί που πήρα τις κουρτίνες?? :razz: έψαξες στο Σκρουτζ;;;εκεί λογικά θα σου βγάλει πολλά κατάστημα

Ας ελπίσουμε να είμαστε στη δεύτερη κατηγορία της καισαρικής!!

Χαχαχα... Καλά, σίγουρα λίγα δεν τα λες αλλά δεν είναι κ ότι πήρες μια απλή κουρτινουλα!!

Εδώ νιώθω τύψεις που θα τον αφήσω 3 μέρες για να γεννήσω το άλλο παιδί!!! Σε καταλαβαίνω!

Σ' ευχαριστώ πααααρα πολύ για την λίστα!!:x Πολλά ήταν στη λίστα μας και θα προστεθούν κι άλλα!!

Σε εμένα το λες;; 3,5 χρονών ένα βράδυ τον αφήσαμε επειδή δεν γινόταν αλλιώς ( όταν έφυγε ο μπαμπάς μου...) Πραγματικά αγχώνομαι από τώρα για το τι θα γίνει όταν έρθει η ώρα με το καλό κ πως θα το πάρει ο μικρούλης μου..

Περιμένω εντυπώσεις για τα βιβλία, όταν πάρετε κάποια από αυτά!!!!

Την Τρίτη έχω κ εγώ β επιπέδου κορίτσια μου! Ανυπομονώ...

• Μου αρέσει 1

Just now, Hope89 είπε:

Χαχαχα... Καλά, σίγουρα λίγα δεν τα λες αλλά δεν είναι κ ότι πήρες μια απλή κουρτινουλα!!

Σε εμένα το λες;; 3,5 χρονών ένα βράδυ τον αφήσαμε επειδή δεν γινόταν αλλιώς ( όταν έφυγε ο μπαμπάς μου...) Πραγματικά αγχώνομαι από τώρα για το τι θα γίνει όταν έρθει η ώρα με το καλό κ πως θα το πάρει ο μικρούλης μου..

Θα σου πω όταν πάρουμε κάποιο από τη λίστα!!! Κάποια ήταν ήδη στην επόμενη παραγγελία (ανάποδα)! Η κάμπια του αρέσει πάρα πολύ ! Απο αυτά έχουμε κ το βρισκόμαστε εδώ που είναι υπέροχο!!

Να πας κ να μας πεις τα νέα σου όταν γυρίσεις! Όλα καλά να πάνε να μπορέσεις να δεις εστω κ λιγο φατσακια κ καλά αποτελέσματα! :x

Q1jtp2.png

Just now, Hope89 είπε:

Μην μου τα αλλαζεις τωραααα!!!

Όλα καλά θα πάνε με τα μπεμπακια σου!!! Ανυπομονούμε να μας πεις τις πόζες σου!! Θα είναι άτακτα κ εσένα  σαν της @Jasmine@??

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Θα σου πω όταν πάρουμε κάποιο από τη λίστα!!! Κάποια ήταν ήδη στην επόμενη παραγγελία (ανάποδα)! Η κάμπια του αρέσει πάρα πολύ ! Απο αυτά έχουμε κ το βρισκόμαστε εδώ που είναι υπέροχο!!

Να πας κ να μας πεις τα νέα σου όταν γυρίσεις! Όλα καλά να πάνε να μπορέσεις να δεις εστω κ λιγο φατσακια κ καλά αποτελέσματα! :x

Ααα δεν το έγραψα το "βρισκόμαστε εδώ";; Πολύ αγαπημένο μας!!! 

Αχ..  μακάρι να μπορέσουμε να δούμε φατσούλες..ο γιος μου δεν μας είχε κάνει τη χάρη!!

Just now, EugenJen είπε:

Μην μου τα αλλαζεις τωραααα!!!

Όλα καλά θα πάνε με τα μπεμπακια σου!!! Ανυπομονούμε να μας πεις τις πόζες σου!! Θα είναι άτακτα κ εσένα  σαν της @Jasmine@??

Αυτό μπορώ να σου το πω από τώρα!! Είναι υπερδραστηριες οι μικρούλες μου! Όλη μέρα πάρτυ κάνουν..για τη νύχτα δεν το συζητώ!!

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια δε ξέρω πόσο πονάει η καισαρική (εχω ακούσει και γω διάφορες ιστορίες). 

Εμπειρία στην κοιλια εχω μόνο απο χειρουργείο σκωληκοειδητιδας (την έκανα 16χρ αρα θυμάμαι) η τομη είναι περίπου η ίδια σε σχέση με καισαρικες που εχω δει και ο πονος ηταν υποφερτός. Πρώτη μερα περπατούσα σχεδόν όρθια..μπορεί καιωη σύγκριση να ειναι βλακώδης βέβαια και στην καισαρική να παίζουν και αλλα.. (αλλο να βγαινει ενα μωρό) 

Αλλα όντως ας μην αγχώνομαστε απο τώρα για αυτό.. Στο γ τρίμηνο αυτά τα άγχη! 

:tongue:

• Μου αρέσει 1

Just now, Hope89 είπε:

Ααα δεν το έγραψα το "βρισκόμαστε εδώ";; Πολύ αγαπημένο μας!!! 

Αχ..  μακάρι να μπορέσουμε να δούμε φατσούλες..ο γιος μου δεν μας είχε κάνει τη χάρη!!

Αυτό μπορώ να σου το πω από τώρα!! Είναι υπερδραστηριες οι μικρούλες μου! Όλη μέρα πάρτυ κάνουν..για τη νύχτα δεν το συζητώ!!

Nαι το έγραψες γι αυτό το σχολίασα με την κάμπια! Καθημερινή αγαπημένη ασχολία το διάβασμα!

Μακάρι τα κορίτσια σου να στη κάνουν τη χάρη!!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Βρηκες παρηγοριά στη hope εσυ; Τα πόδια μου δεν έχουν ηρεμήσει α ξέρεις, ακόμα κόκκινα κ καίνε!

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...