Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Τι να πω ρε γμτ? Μας έχει πρηξει τα κουτιά πια αυτή η εγκυμοσύνη χαχαχαχα

Δε θα θελα να ξέρω ποσό θα βαρύνει στον 8ο που θα έχουν μεγαλώσει τα παιδιά.... 

• Λυπημένη/-ος 2

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

Εγώ ώρες ώρες νιώθω ένα μαγκωμα χαμηλά συνήθως όταν κάθομαι πολύ ώρα στο γραφείο κ σηκωθώ απότομα...πρήξιμο κάτω δεν έχω καταλαβει ακόμα, ούτε το βλέπω να αλλάζει χρώμα, όσο μπορώ να δω με την κοιλουμπα!!

Για αυτό που έπαθα στην επαφή έχεις καμία εμπειρία? Εννοώ να σκληραίνει η μήτρα σου εκείνη την ώρα κ μετά να μαλακώνει ξανα?

Just now, Renez said:

Τι να πω ρε γμτ? Μας έχει πρηξει τα κουτιά πια αυτή η εγκυμοσύνη χαχαχαχα

Εγώ δε θέλω να ξέρω τί μας περιμένει στην γέννα... ειδικά όταν σκέφτομαι ότι μπορεί να χρειαστούν και ράμματα, ανατριχιάζω λίγο.

Σήμερα διάβαζα στο λεύκωμα εγκυμοσύνης που έχω ότι στην ελαστικότητα της περιοχής (και για αποφυγή ραμμάτων) βοηθάει να κάνουμε μασάζ στο περίνεο με αμυγδαλέλαιο, ειδικά τον τελευταίο μήνα. Θα το ψάξω λίγο καλύτερα.

vNpVm5.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Δε θα θελα να ξέρω ποσό θα βαρύνει στον 8ο που θα έχουν μεγαλώσει τα παιδιά.... 

Συνήθως είναι πιο μικρουλικα κ στριμωγμένα τα δίδυμα! Θα το δεις πως θα πάει, μη σε πιάνει άγχος! Σίγουρα θα έχεις μεγαλύτερο βάρος από εμάς που έχουμε ένα νινι.

Τι βάρος είχαν περιπου στη β επιπέδου τα κορίτσια? 

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Για αυτό που έπαθα στην επαφή έχεις καμία εμπειρία? Εννοώ να σκληραίνει η μήτρα σου εκείνη την ώρα κ μετά να μαλακώνει ξανα?

Όχι ρε αγάπη, δεν έχω νιώσει κάτι περίεργο εκείνη την ώρα, ίσως να ήταν κ οι συσπάσεις του οργασμού, αλλά πες το κ στον γιατρό σου να είσαι σίγουρη...

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Eva137 είπε:

Εγώ δε θέλω να ξέρω τί μας περιμένει στην γέννα... ειδικά όταν σκέφτομαι ότι μπορεί να χρειαστούν και ράμματα, ανατριχιάζω λίγο.

Σήμερα διάβαζα στο λεύκωμα εγκυμοσύνης που έχω ότι στην ελαστικότητα της περιοχής (και για αποφυγή ραμμάτων) βοηθάει να κάνουμε μασάζ στο περίνεο με αμυγδαλέλαιο, ειδικά τον τελευταίο μήνα. Θα το ψάξω λίγο καλύτερα.

Κορίτσι μου τα ράμματα γίνονται για να κλείσει η περινεοτομη! Εκείνη τη στιγμή κρατάς το νινακι κ δε σε νοιάζει τίποτα! Μετά είναι λίγο ζόρι!

Στην Ελλάδα κάνουν τομή, εκεί δεν ξέρω,ίσως κάποιοι να μην κάνουν. Ρωτα κ τον γυναικολόγο σου 

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Συνήθως είναι πιο μικρουλικα κ στριμωγμένα τα δίδυμα! Θα το δεις πως θα πάει, μη σε πιάνει άγχος! Σίγουρα θα έχεις μεγαλύτερο βάρος από εμάς που έχουμε ένα νινι.

Τι βάρος είχαν περιπου στη β επιπέδου τα κορίτσια? 

Ήταν μικρούλες μωρε 400γρ, δε ξέρω αν πηγα κ νωρίς, ήμουν 21 κ 2. 
σημερα που πήγαμε το σκυλάκι για κούρεμα κ μέτα πήγαμε σε 2 μαγαζιά γιατί ψάχνουμε τραπεζαρία κήπου, έχω αρκετά πονάκια κ νομίζω πριστηκαν τα πόδια μου!

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

σημερα που πήγαμε το σκυλάκι για κούρεμα κ μέτα πήγαμε σε 2 μαγαζιά γιατί ψάχνουμε τραπεζαρία κήπου, έχω αρκετά πονάκια κ νομίζω πριστηκαν τα πόδια μου!

Πολύ καλά είναι το βάρος τους!:)

Εχει κ ζέστη σήμερα...οπότε κρύο ποδολουτρο κ μετά πάνω τα πόδια! 

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Πολύ καλά είναι το βάρος τους!:)

Εχει κ ζέστη σήμερα...οπότε κρύο ποδολουτρο κ μετά πάνω τα πόδια! 

800 οι μικρές, ε δε θα είναι 1,5 μαζί με τους σάκους κ το αμνιακό; Βάλε κ 2 πλακουντεσ Βάλε κ τη μήτρα άκου έχει γίνει μπαλονι. Μαζεύονται τα 2 κιλά....:D

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Πολύ καλό βάρος για δύο ρε συ!! Εμένα η δικιά μου που είναι κ μόνη της 470 ήταν! Φτου φτου τα ζουζουνακια σου !! Κ εμένα σήμερα με το τρέξιμο για τις κουρτίνες τα πόδια γυρισα κ ήταν τούμπανο κ σαν να μου φάνηκαν κ κοκκινισμενα...

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Πολύ καλό βάρος για δύο ρε συ!! Εμένα η δικιά μου που είναι κ μόνη της 470 ήταν! Φτου φτου τα ζουζουνακια σου !! Κ εμένα σήμερα με το τρέξιμο για τις κουρτίνες τα πόδια γυρισα κ ήταν τούμπανο κ σαν να μου φάνηκαν κ κοκκινισμενα...

Ναι ναι κ τα δικά μου ήταν κόκκινα Κ νόμιζα ότι ήταν ιδέα μου!!! Άσε που έχω κ πονάκια... έφτιαξα κ πίτσα, έφαγα δίχως αυριο και τώρα κάθομαι στο αιρ-κοντίσιον κ αγκομαχαω!

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Anastasia05 said:

Κορίτσι μου τα ράμματα γίνονται για να κλείσει η περινεοτομη! Εκείνη τη στιγμή κρατάς το νινακι κ δε σε νοιάζει τίποτα! Μετά είναι λίγο ζόρι!

Στην Ελλάδα κάνουν τομή, εκεί δεν ξέρω,ίσως κάποιοι να μην κάνουν. Ρωτα κ τον γυναικολόγο σου 

Νόμιζα ότι δεν είναι στάνταρ η περινεοτομή, δηλαδή ότι την κάνουν μόνο αν η περιοχή δεν είναι αρκετά ελαστική ή/και το μωρό είναι πολύ μεγάλο και δε μπορεί να βγει. Μπορώ να ρωτήσω βέβαια αν κάνουν εδώ, αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι θέλω να ξέρω.:P Καλά, εκείνη την ώρα, ειδικά αν σε έχει πιάσει καλά η επισκληρίδιος, φαντάζομαι δε σε πειράζει, αλλά μετά που λες κι εσύ θα είναι λίγο ζόρι.

vNpVm5.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι ναι κ τα δικά μου ήταν κόκκινα Κ νόμιζα ότι ήταν ιδέα μου!!! Άσε που έχω κ πονάκια... έφτιαξα κ πίτσα, έφαγα δίχως αυριο και τώρα κάθομαι στο αιρ-κοντίσιον κ αγκομαχαω!

Άρα κόκκινα κ εσένα;;πάλι καλά να μην ανησυχούμε τουλάχιστον!! Εγώ την έβγαλα με κερασακια γιατί το βράδυ όλο κ κάποια γουρούνια θα κάνουμε!!! Ζεστή ακόμα δεν έχω νιώσει, σκέψου μέχρι να γυρίσει ο άντρας μου κ να κάνει το σπίτι ιγκλού εγώ Κάθομαι με ανοιχτά παράθυρα κ είμαι καλά!!

Just now, Eva137 είπε:

Νόμιζα ότι δεν είναι στάνταρ η περινεοτομή, δηλαδή ότι την κάνουν μόνο αν η περιοχή δεν είναι αρκετά ελαστική ή/και το μωρό είναι πολύ μεγάλο και δε μπορεί να βγει. Μπορώ να ρωτήσω βέβαια αν κάνουν εδώ, αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι θέλω να ξέρω.:P Καλά, εκείνη την ώρα, ειδικά αν σε έχει πιάσει καλά η επισκληρίδιος, φαντάζομαι δε σε πειράζει, αλλά μετά που λες κι εσύ θα είναι λίγο ζόρι.

Κ εγώ την ίδια εντύπωση είχα ότι σε ανοίγουν εάν είναι μεγάλο το μωρό.....αχ Παναγίτσα μου, τι άλλο ανατριχιαστικό έχουμε να μάθουμε???

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Άρα κόκκινα κ εσένα;;πάλι καλά να μην ανησυχούμε τουλάχιστον!! Εγώ την έβγαλα με κερασακια γιατί το βράδυ όλο κ κάποια γουρούνια θα κάνουμε!!! Ζεστή ακόμα δεν έχω νιώσει, σκέψου μέχρι να γυρίσει ο άντρας μου κ να κάνει το σπίτι ιγκλού εγώ Κάθομαι με ανοιχτά παράθυρα κ είμαι καλά!!

Κ εγώ την ίδια εντύπωση είχα ότι σε ανοίγουν εάν είναι μεγάλο το μωρό.....αχ Παναγίτσα μου, τι άλλο ανατριχιαστικό έχουμε να μάθουμε???

Εγώ φρουτάκια το βράδυ, το μεσημέρι τρώω κανονικά! 
Νομίζω ότι 1-2 ράμματα τα κάνουν σε όλες κ μετά ανάλογα με το μέγεθος του μωρού. Εγώ θα τα έχω άλλου τα ράμματα όποτε αυτά δεν τα πολύ σκέφτομαι! 

SqfGp3.png

@Jasmine@ καλές είναι η μπεμπουλες, κι εμένα 409 ήταν στη Β στην ίδια εβδομάδα και μου είπε μια χαρά ούτε μεγάλο ούτε μικρό!

@EugenJen με γεια σου με χαρά σου οι κουρτίνες κοπέλα μου! Τα περαστικά μου στον αντρουλη σου! Αλήθεια να μας πεις πως αντέδρασε!:mrgreen:

@Renez αν και δν το πολυασκουμε το άθλημα, μου έχει τύχει κι εμένα αυτό που λες ,νομίζω ότι είναι φυσιολογικό!

Για πείτε κανένα eshop για σεντόνια εκτός spitishop κ pennie. Θα μου πάει 100ρικο ο spiderman κ κάπως μου έρχεται...

• Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...