Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Ναι έχουν ολόκληρο μηχανισμό πάνω ρε συ.. Δεν τις αγόρασα πάντως, του άντρα μου είναι, τις πήρα μαζί με τον αντρα:P

Μήπως να τις δει πρώτα που είναι πολύ ωραίες κ μετά να πεις τιμη;! :mrgreen: 

Ααααα τον πήρες με προίκα , άστο πανάκριβου να ξέρεις ο μηχανισμός!! Να το εκτιμήσεις,!! :lol: 

Κοίτα θα εκμεταλλευτω ότι πνίγεται στην δουλειά κ θα το παίξω κινέζα, οοοοταν τις δει κ θυμηθεί να με ρωτήσει θα είναι πλέον αργά!! :D της μικρής τις είχαμε διαλέξει μαζί από το ίντερνετ, του δωματίου μας να δω τι θα πει!! Πρώτη φορά ψώνισα κουρτίνες το ομολογώ , κ εμένα ήταν προίκα μου αυτές που είχαμε οπότε δικαιολογουμαι :wub:

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

Ααααα τον πήρες με προίκα , άστο πανάκριβου να ξέρεις ο μηχανισμός!! Να το εκτιμήσεις,!! :lol: 

Κοίτα θα εκμεταλλευτω ότι πνίγεται στην δουλειά κ θα το παίξω κινέζα, οοοοταν τις δει κ θυμηθεί να με ρωτήσει θα είναι πλέον αργά!! :D της μικρής τις είχαμε διαλέξει μαζί από το ίντερνετ, του δωματίου μας να δω τι θα πει!! Πρώτη φορά ψώνισα κουρτίνες το ομολογώ , κ εμένα ήταν προίκα μου αυτές που είχαμε οπότε δικαιολογουμαι :wub:

Κάλε φυσικά κ ξέρω τι είναι το Ρομάν έχω ρίξει πολύ περπατημα κ ψάξιμο για τις άτιμες κουρτίνες... 

@Renez για καλό κ για κακό στρωσε τον καναπέ, τη βλέπω άστεγη το βράδυ.:D

κ βλέπουμε λέει στις ειδήσεις εγκυμονούσα βρέθηκε πνιγμένη σε ροζ Ρομάν. Χαχαχαχαχα

• Χαχα 3

SqfGp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Οοοοοχι 600 παιδικό κ δικό μου τα μπαλωνω κάπως λες ;;;; Η εννοείς ολόκληρο δωματιο!!! Με κοροϊδεύετεεεεε κ με βλέπω να μην έχω που να κοιμηθώ το βράδυ!! Ποια θα με φιλοξενήσει;;;

@Renez κ εσύ βρε προδοτρα;;;;καρότσι όμως δεν πήρα, ενώ εσύ τώρα μια χαρά τα κοιτάς τα καροτσάκια σου!! Εμείς στην απέξω!! 

Έγω μη ξεχνας έχω τη κουβαρντου κουνιάδα για το καρότσι αγαπη..χεχεχεχε:mrgreen: (μάλλον σκοπεύει να του πάρει ένα δώρο γ πάντα του μικρού να ξεμπερδευει χαχα!!)

Μαρή κ εσύ τζιζους!! Κ ασχολησε κ με λογιστικά γμτ σου!! Μέσα θα σας βάλεις !! Αλλά σε ξεεεερω εγώ τι άτιμη είσαι,βρήκες ευκαιρία τώρα με το παιδί να χωσεις κ δικά σου που ήθελες να ανανεώσεις..

"Ε αγάπη μου αφού βάφουμε έτσι κ αλλιώς το παιδικό δε βάφουμε κ το δικό μας δωμάτιο? Αφού θα κοιμάται κ το μωρό εκεί στην αρχή μωρεεε"

"Ε αγάπη μου αφού πήραμε κουρτίνες στο μωρό,βρήκα κ αυτές για εμάς που πάνε κ με τους καινούριους τοίχους μωρεεε"

"Ε αγάπη μου αφού πήραμε φορμακια στη μπέμπα να μην πάρω κ εγώ ένα ασορτι ρουχαλακι να υποδεχτώ το παιδάκι μας..?"

Χαααα πονήρο!!! Για αυτό ρωταγες τις προάλλες για το σεξ αν επιτρέπεται ακόμα ε??? Κάπως πρέπει να τον πείσεις!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ:D

Just now, Jasmine@ είπε:

Κάλε φυσικά κ ξέρω τι είναι το Ρομάν έχω ρίξει πολύ περπατημα κ ψάξιμο για τις άτιμες κουρτίνες... 

@Renez για καλό κ για κακό στρωσε τον καναπέ, τη βλέπω άστεγη το βράδυ.:D

κ βλέπουμε λέει στις ειδήσεις εγκυμονούσα βρέθηκε πνιγμένη σε ροζ Ρομάν. Χαχαχαχαχα

Αχ τι να την κάνω?! Έχω κ ρατζο με ανατομικό στρώμα (για να κοιμιζω τη πεθερουλα μου η καλή η νύφη ):P

Εντομεταξυ έχει κ θράσος τούτη! Ήθελε να ακούσει κ μπράβο για την τιμή θα μας τρελάνει!! Που 600€ κάνει στον δικό μου το κρεβάτι (που θα έχει έως το δημοτικό!) Οι μπογιές του δωματίου,τα φαρμακευτικά,τα φορμακια που του πήρα ως τώρα,καδρακια(3!) Κ αυτοκόλλητα κ παίζει να περισσεύει κ κάνα 50€!!

Έλα λέγε @EugenJen που δουλεύει ο άντρας σου να πάω να τον σώσω τον χριστιανό,να κάνω κ μια καλή πράξη για το κάρμα μου πριν γεννήσω!!:D

• Χαχα 3

Just now, Renez είπε:

Έγω μη ξεχνας έχω τη κουβαρντου κουνιάδα για το καρότσι αγαπη..χεχεχεχε:mrgreen: (μάλλον σκοπεύει να του πάρει ένα δώρο γ πάντα του μικρού να ξεμπερδευει χαχα!!)

Μαρή κ εσύ τζιζους!! Κ ασχολησε κ με λογιστικά γμτ σου!! Μέσα θα σας βάλεις !! Αλλά σε ξεεεερω εγώ τι άτιμη είσαι,βρήκες ευκαιρία τώρα με το παιδί να χωσεις κ δικά σου που ήθελες να ανανεώσεις..

"Ε αγάπη μου αφού βάφουμε έτσι κ αλλιώς το παιδικό δε βάφουμε κ το δικό μας δωμάτιο? Αφού θα κοιμάται κ το μωρό εκεί στην αρχή μωρεεε"

"Ε αγάπη μου αφού πήραμε κουρτίνες στο μωρό,βρήκα κ αυτές για εμάς που πάνε κ με τους καινούριους τοίχους μωρεεε"

"Ε αγάπη μου αφού πήραμε φορμακια στη μπέμπα να μην πάρω κ εγώ ένα ασορτι ρουχαλακι να υποδεχτώ το παιδάκι μας..?"

Χαααα πονήρο!!! Για αυτό ρωταγες τις προάλλες για το σεξ αν επιτρέπεται ακόμα ε??? Κάπως πρέπει να τον πείσεις!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ:D

Αχ τι να την κάνω?! Έχω κ ρατζο με ανατομικό στρώμα (για να κοιμιζω τη πεθερουλα μου η καλή η νύφη ):P

Εντομεταξυ έχει κ θράσος τούτη! Ήθελε να ακούσει κ μπράβο για την τιμή θα μας τρελάνει!! Που 600€ κάνει στον δικό μου το κρεβάτι (που θα έχει έως το δημοτικό!) Οι μπογιές του δωματίου,τα φαρμακευτικά,τα φορμακια που του πήρα ως τώρα,καδρακια(3!) Κ αυτοκόλλητα κ παίζει να περισσεύει κ κάνα 50€!!

Έλα λέγε @EugenJen που δουλεύει ο άντρας σου να πάω να τον σώσω τον χριστιανό,να κάνω κ μια καλή πράξη για το κάρμα μου πριν γεννήσω!!:D

Καλε πρέπει να τον έχει τρελάνει τον άνθρωπο, θέλω να πάω να του κάνω πατ πατ στην πλατουλα.... 1 μισθός για κουρτίνες!!!! Πρέπει να τα γράφεις για να δούμε ποσό θα σου φτάσει στο τέλος....

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλε πρέπει να τον έχει τρελάνει τον άνθρωπο, θέλω να πάω να του κάνω πατ πατ στην πλατουλα.... 1 μισθός για κουρτίνες!!!! Πρέπει να τα γράφεις για να δούμε ποσό θα σου φτάσει στο τέλος....

Εγώ ή η Ευγενία ? Εγώ πάντως τα γράφω όντως από περιέργεια..θα γράφω κ αυτά που θα μας πάρουν οι δικοί μας σε πράγματα να δω στο τέλος γενικά πόσο πήγε..

Πάντως πέρα τη πλάκα εγώ είμαι του στυλ να πάρω αυτό που πραγματικά θέλω κ θεωρώ όσο το δυνατόν πιο καλό αλλά πάντα το ψάχνω κ το προσαρμόζω στο μπάτζετ μας..πχ λίκνο ξέρω στάνταρ ότι θέλω να ανοίγει για να κολλάει στο κρεβάτι,αλλά αντί για το next to me chicco που παίζει στο 250€ θα πάρω ένα από το motherbaby με 130€ ακριβώς ίδιο εξωτερικά κ με στρώμα ίδιο..απλά δε πληρώνεις το "όνομα.."

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Εγώ ή η Ευγενία ? Εγώ πάντως τα γράφω όντως από περιέργεια..θα γράφω κ αυτά που θα μας πάρουν οι δικοί μας σε πράγματα να δω στο τέλος γενικά πόσο πήγε..

Πάντως πέρα τη πλάκα εγώ είμαι του στυλ να πάρω αυτό που πραγματικά θέλω κ θεωρώ όσο το δυνατόν πιο καλό αλλά πάντα το ψάχνω κ το προσαρμόζω στο μπάτζετ μας..πχ λίκνο ξέρω στάνταρ ότι θέλω να ανοίγει για να κολλάει στο κρεβάτι,αλλά αντί για το next to me chicco που παίζει στο 250€ θα πάρω ένα από το motherbaby με 130€ ακριβώς ίδιο εξωτερικά κ με στρώμα ίδιο..απλά δε πληρώνεις το "όνομα.."

Η Ευγενία Καλε... εσυ είσαι πιο προσγειωμένη! Ευτυχώς που γλύτωσαν το καρότσι γιατί θα έπρεπε ο άντρας της να πουλήσει νεφρό! 
Ρε κάπου το είδα αυτό το λίκνο με έκπτωση!

• Χαχα 1

SqfGp3.png

πρίν από 54 λεπτά , Hope89 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου! Πώς είστε;; Εγώ τελευταία είμαι λίγο ζορισμενη.. έχω πολλά πονάκια, ξεκίνησαν κ τα πετρώματα δυστυχώς κ περιορίστηκα αρκετά.. μου ξεκίνησε κ μαγνήσιο ο γιατρός το οποιο μου έχει κάνει τρέλες ταχυκαρδίες κ έκτακτες (είχα που είχα θέμα) η πίεση σήμερα ήταν 8,4 με 5,5... φανταστικά! Για τη μέση δεν το συζητώ... υποφέρω!? Επίσης αγαπημένη @Renez έχω βγάλει κ κυρσους...ξέρεις που!!! Γενικά κορίτσια πολύ πιο ζορικη αυτή η εγκυμοσύνη με τα δύο από ότι η πρώτη μου.. κ είμαι μόλις 21 +1 κ αναρρωτιεμαι που θα φτάσω!! Αρκετά γκρίνια όμως!!

Είδα κ κάποιες από τις υπέροχες κοιλιτσες σας! Φτου φτου! Θα προσπαθήσω να ανεβάσω κ εγώ την δική μου η οποία κάθε μέρα είναι κ πιο μεγάλη.. στον γιο μου έτσι ήμουν 7 μηνών σίγουρα!! Από κιλά κοντεύω τα 5 αισίως...μου φαίνονται πολλά άλλα νομίζω ότι έχω χάσει πια τον έλεγχο της ζυγαριάς! 

Πολύ όμορφα βιβλία!! Τα έχουμε κ εμείς κ μας αρέσουν πολύ!!!

Επίσης, παραγγείλαμε κ.εμεις κρεββάτι για το δωμάτιο του για να γίνει η μετάβαση από πριν κ να μην τα συνδέσει τόσο με τα μωράκια.. Είναι ενθουσιασμένος στην ιδέα! Για να δούμε τι θα γίνει στην πράξη!!

Αχ γλυκιά μου Hope..σας είχα πει κ εγώ για κάνα δυο φορές που είχα πετρώματα κ αίσθημα πως θα πάθω κράμπα στα πόδια τη προηγούμενη εβδομάδα κ μου έγραψε μαγνήσιο..ενώ ευτυχώς δεν έχω ξανά νιώσει πέτρωμα κράμπες έχω ακόμη λίγο το πρωί..

Όσο για τους κιρσους στο κουτί φίλη μπορεί να έχω κ εγω.. δε ξέρω..απλά νιώθω εδώ κ 2-3 εβδομαδες εκεί ένα βαρος-ελαφρυ πόνο πιο πολύ όταν κάθομαι για τσισα που ανοίγει λίγο το κουτί κ με τραβάει.. ευτυχώς το είδαμε δεν είναι τπτ μικρόβιο ή ουρολοίμωξη απλά σαν μυϊκό λέει ο γιατρός κ πήρα σαπούνι για την περιοχή λέει να με ανακουφίζει.. αλλά εγώ που το είδα σε καθρεφτάκι ενώ είναι ακόμη μια χαρά κ ροζαλενιο νομίζω πως φαίνονται σαν φλέβες πάνω στα χείλη..ετσι είναι κ εσένα? Πως το κατάλαβες ότι είναι κιρσοι?

Just now, Jasmine@ είπε:

Η Ευγενία Καλε... εσυ είσαι πιο προσγειωμένη! Ευτυχώς που γλύτωσαν το καρότσι γιατί θα έπρεπε ο άντρας της να πουλήσει νεφρό! 
Ρε κάπου το είδα αυτό το λίκνο με έκπτωση!

Που??? Πόσο?

Just now, Renez είπε:

Κι εγώ της ίδιας άποψης είμαι. Κ το συγκεκριμένο είναι πολύ καλή λύση και είμαι σχεδόν σίγουρη πως κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά στα μισά λεφτά..

Κι εγώ όλα σημειωμένα τα έχω από τότε σε έναν φάκελο με όλες τις αποδείξεις κ τις οδηγιες χρησης! 

Πολυ σημαντικό να ξέρουμε πόσα έχουμε δώσει συνολικα!

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Κι εγώ της ίδιας άποψης είμαι. Κ το συγκεκριμένο είναι πολύ καλή λύση και είμαι σχεδόν σίγουρη πως κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά στα μισά λεφτά..

Κι εγώ όλα σημειωμένα τα έχω από τότε σε έναν φάκελο με όλες τις αποδείξεις κ τις οδηγιες χρησης! 

Πολυ σημαντικό να ξέρουμε πόσα έχουμε δώσει συνολικα!

Συμφωνώ φίλη!!

Ρε κορίτσια να ρωτήσω..όσες ακόμη είστε ενεργές σεξουαλικά..

Επιτέλους εχθές είχαμε επαφή ( δεν άντεξε άλλο με τα γύρω γύρω χαχα) κ κάποια στιγμή ένιωσα σαν πέτρωμα στη κοιλιά προφανώς από τον οργανισμό αλλά το έχετε πάθει εσείς?

Αγχώθηκα αλλά δεν του είπα τπτ μην φρικαρει πάλι αλλά ευτυχώς μετά από 2 λεπτακια μαλάκωσε..διάβασα πως οι σπασμοί της μήτρας βέβαια από τον οργασμό είναι διαφορετικοί από τα πετρώματα των συσπάσεων κ δεν αποτελούν λόγο ανησυχίας..τι λέτε??

@Renez @Jasmine@ βρε κακούργες, με φάγατε ότι είμαι πολυέξοδη, μην μου βγάζετε το κακό όνομα!!! Κ εγώ τα γράφω όλα!! Αν εξαιρέσεις τους μαστόρους δεν έχω κάνει αλλά έξοδα για το μπεμπέ μου, τα πρώτα είναι! Επίσης και το λίκνο θα το πάρουμε από τα κουνιαδια! Άρα για να σας δω τώρα ποια θα ξοδέψει πιο πολλά που με κατηγορείτε???

ασε @Renez επιχείρηση με βαπτιστικά έχει ο σύζυγος κ μας έχει πάρει η κατηφόρα τώρα με τον κωρονοιο...

Just now, Renez είπε:

Συμφωνώ φίλη!!

Ρε κορίτσια να ρωτήσω..όσες ακόμη είστε ενεργές σεξουαλικά..

Επιτέλους εχθές είχαμε επαφή ( δεν άντεξε άλλο με τα γύρω γύρω χαχα) κ κάποια στιγμή ένιωσα σαν πέτρωμα στη κοιλιά προφανώς από τον οργανισμό αλλά το έχετε πάθει εσείς?

Αγχώθηκα αλλά δεν του είπα τπτ μην φρικαρει πάλι αλλά ευτυχώς μετά από 2 λεπτακια μαλάκωσε..διάβασα πως οι σπασμοί της μήτρας βέβαια από τον οργασμό είναι διαφορετικοί από τα πετρώματα των συσπάσεων κ δεν αποτελούν λόγο ανησυχίας..τι λέτε??

Εγώ δεν έχω αισθανθεί κάτι πάνω εκείνη την ώρα, αλλά δεν έχω καταλάβει κ απόλυτα τι είναι τα πέτρωματα;;τι νιώθεις ακριβώς??

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

@Renez @Jasmine@ βρε κακούργες, με φάγατε ότι είμαι πολυέξοδη, μην μου βγάζετε το κακό όνομα!!! Κ εγώ τα γράφω όλα!! Αν εξαιρέσεις τους μαστόρους δεν έχω κάνει αλλά έξοδα για το μπεμπέ μου, τα πρώτα είναι! Επίσης και το λίκνο θα το πάρουμε από τα κουνιαδια! Άρα για να σας δω τώρα ποια θα ξοδέψει πιο πολλά που με κατηγορείτε???

ασε @Renez επιχείρηση με βαπτιστικά έχει ο σύζυγος κ μας έχει πάρει η κατηφόρα τώρα με τον κωρονοιο...

Αχχχ ρε φίλη πάνω που ήταν η σεζόν σας λογικά γμτ του..

Εντάξει όμως όπως κ να έχει θα πρέπει να τα βαφτίσουν κ τα παιδάκια καποια στιγμή οπότε πιστεύω πως ίσως κ φθινόπωρο να σας έρθει μαζεμένη δουλίτσα.. μας έφαγε όλους ο ατιμος ο ιός..

Άρα να σας έχουμε το όψιν με το καλό ε? :-)

αντε άντε τουλάχιστον παίρνεις κ από άλλους το κάτι τις κ εξισορροπεις..

κ να σου πω κ κάτι? Καλά να πάθει που δε του φτανες εσύ,έκανε κ πάρτυ με την κόρη!! ΧΑ! Που να δει στην εφηβεία τι έχει να γίνει..θα πρέπει μαζί με τα βαφτιστικά να βάλει κ είδη γάμου μπας κ σας αντέξει η τσέπη του:D

• Χαχα 1

Just now, EugenJen είπε:

Καταλαβαίνεις @Renez τι έχει να γίνει στη βάφτιση;;;;; Θα φαλίρισει ο άνθρωπος!!!!! 
εμενα βγάλτε με απ έξω από το διαγωνισμό ψωνιζω για 2 παιδιά!!!! 

Just now, Renez είπε:

Αχ γλυκιά μου Hope..σας είχα πει κ εγώ για κάνα δυο φορές που είχα πετρώματα κ αίσθημα πως θα πάθω κράμπα στα πόδια τη προηγούμενη εβδομάδα κ μου έγραψε μαγνήσιο..ενώ ευτυχώς δεν έχω ξανά νιώσει πέτρωμα κράμπες έχω ακόμη λίγο το πρωί..

Όσο για τους κιρσους στο κουτί φίλη μπορεί να έχω κ εγω.. δε ξέρω..απλά νιώθω εδώ κ 2-3 εβδομαδες εκεί ένα βαρος-ελαφρυ πόνο πιο πολύ όταν κάθομαι για τσισα που ανοίγει λίγο το κουτί κ με τραβάει.. ευτυχώς το είδαμε δεν είναι τπτ μικρόβιο ή ουρολοίμωξη απλά σαν μυϊκό λέει ο γιατρός κ πήρα σαπούνι για την περιοχή λέει να με ανακουφίζει.. αλλά εγώ που το είδα σε καθρεφτάκι ενώ είναι ακόμη μια χαρά κ ροζαλενιο νομίζω πως φαίνονται σαν φλέβες πάνω στα χείλη..ετσι είναι κ εσένα? Πως το κατάλαβες ότι είναι κιρσοι?

Που??? Πόσο?

Δε θυμάμαι ρε φίλη, κάπου μου το έβγαλε διαφήμιση... θα έχω το νου μου! Πάντως εγώ που ένιωθα πτι έχω πρηστεί χαμηλά κ στο πιπί τα ένιωθα πιο μεγάλα, μου είπε ότι έχει βαρύνει η μήτρα...

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καταλαβαίνεις @Renez τι έχει να γίνει στη βάφτιση;;;;; Θα φαλίρισει ο άνθρωπος!!!!! 
εμενα βγάλτε με απ έξω από το διαγωνισμό ψωνιζω για 2 παιδιά!!!! 

Δε θυμάμαι ρε φίλη, κάπου μου το έβγαλε διαφήμιση... θα έχω το νου μου! Πάντως εγώ που ένιωθα πτι έχω πρηστεί χαμηλά κ στο πιπί τα ένιωθα πιο μεγάλα, μου είπε ότι έχει βαρύνει η μήτρα...

Τι να πω ρε γμτ? Μας έχει πρηξει τα κουτιά πια αυτή η εγκυμοσύνη χαχαχαχα

• Χαχα 1

5 hours ago, Marti said:

Καλημέρα κορίτσια! Και γω νωρίς νωρίς! 15 ξεκινούν οι πανελλήνιες και εχω και β επιπέδου (μακάρι να έχει ανέβει ο πλακουντας μου θέλω να οαω για ενα καφέ!!) και ειναι τo deadline μου για να παραδοσω εργασίες κλπ..

@Ninamc με το καλό η βάφτιση! Εγω έπαιρνα πάντα Samsung και τωρα μόνο huawei!

@Renez ασε μας να βλέπουμε και τιποτα kinky έστω και στον ύπνο μας! :mrgreen:

Δηλαδή στο γ τρίμηνο μπαίνουν όντως τοσο εύκολα τα κιλά??? 

Πριν από 2 εβδομάδες που είχα βάλει απότομα πολλά κιλά το έψαξα λίγο και διάβασα από αρκετές πηγές ότι στο 2ο τρίμηνο μπορεί να μπαίνουν και πιο πολλά κιλά από ότι στο 3ο (μάλλον επειδή το αμνιακό υγρό αυξάνεται πολύ εκείνη την περίοδο και το μωρό εκεί γύρω στον 5ο μεγαλώνει απότομα). Το ψιλοπίστεψα γιατί.. παρηγοριά στον άρρωστο... Βέβαια αν το μωρό βγει πολύ μεγάλο ή η μητέρα έχει πολύ πρήξιμο και κατακράτηση υγρών, τότε στο 3ο τρίμηνο σίγουρα μπαίνουν περισσότερα κιλά. Εξαρτάται από την περίπτωση σίγουρα.

1 hour ago, Hope89 said:

Γεια σας κορίτσια μου! Πώς είστε;; Εγώ τελευταία είμαι λίγο ζορισμενη.. έχω πολλά πονάκια, ξεκίνησαν κ τα πετρώματα δυστυχώς κ περιορίστηκα αρκετά.. μου ξεκίνησε κ μαγνήσιο ο γιατρός το οποιο μου έχει κάνει τρέλες ταχυκαρδίες κ έκτακτες (είχα που είχα θέμα) η πίεση σήμερα ήταν 8,4 με 5,5... φανταστικά! Για τη μέση δεν το συζητώ... υποφέρω!? Επίσης αγαπημένη @Renez έχω βγάλει κ κυρσους...ξέρεις που!!! Γενικά κορίτσια πολύ πιο ζορικη αυτή η εγκυμοσύνη με τα δύο από ότι η πρώτη μου.. κ είμαι μόλις 21 +1 κ αναρρωτιεμαι που θα φτάσω!! Αρκετά γκρίνια όμως!!

Είδα κ κάποιες από τις υπέροχες κοιλιτσες σας! Φτου φτου! Θα προσπαθήσω να ανεβάσω κ εγώ την δική μου η οποία κάθε μέρα είναι κ πιο μεγάλη.. στον γιο μου έτσι ήμουν 7 μηνών σίγουρα!! Από κιλά κοντεύω τα 5 αισίως...μου φαίνονται πολλά άλλα νομίζω ότι έχω χάσει πια τον έλεγχο της ζυγαριάς! 

Πολύ όμορφα βιβλία!! Τα έχουμε κ εμείς κ μας αρέσουν πολύ!!!

Επίσης, παραγγείλαμε κ.εμεις κρεββάτι για το δωμάτιο του για να γίνει η μετάβαση από πριν κ να μην τα συνδέσει τόσο με τα μωράκια.. Είναι ενθουσιασμένος στην ιδέα! Για να δούμε τι θα γίνει στην πράξη!!

Ωχ, κουράγιο κοπέλα μου... τελικά ισχύει αυτό που λένε ότι ακόμα και στην ίδια γυναίκα κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Μπορεί να φταίει που είναι και 2 τα μωράκια αυτή τη φορά (μπορεί και όχι βέβαια). Υπομονή!

Just now, Jasmine@ said:

@EugenJen @Renez λυσσάξατε!!! 
λοιπον είδατε εκείνο το 10χρονο κοριτσάκι που είχε εξαφανιστεί την Πέμπτη κ σήμερα το βρήκανε; Ρε κορίτσια που ήταν 2 μερες το παιδί; Κ πως γίνεται να φύγει από το σχολείο; Άνοιξε την πόρτα κ βγήκε;

Αχ, την βρήκανε? Τί ανακούφιση! Είναι και στην γειτονιά μου το περιστατικό και πραγματικά απορώ πώς εξαφανίστηκε το κοριτσάκι μέσα στην μέρα, χωρίς να την δει κανείς... δεν καταλαβαίνω. Ελπίζω τώρα να είναι καλά ψυχολογικά και στην υγεία της γιατί 2 μέρες που έλειπε ποιος ξέρει τί μπορεί να της συνέβη.

vNpVm5.png

Just now, Renez είπε:

Τι να πω ρε γμτ? Μας έχει πρηξει τα κουτιά πια αυτή η εγκυμοσύνη χαχαχαχα

Εγώ ώρες ώρες νιώθω ένα μαγκωμα χαμηλά συνήθως όταν κάθομαι πολύ ώρα στο γραφείο κ σηκωθώ απότομα...πρήξιμο κάτω δεν έχω καταλαβει ακόμα, ούτε το βλέπω να αλλάζει χρώμα, όσο μπορώ να δω με την κοιλουμπα!!

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...