Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Εγώ έχω δει κ ένα που λέγεται riko nano 3 in 1 malachit 600€ βέβαια αλλαααα φαίνεται πολύ πρακτικό..αν δείτε κ το βιντεάκι που έχει..κ Μ αρέσει κ το χρώμα αυτό...

Πολύ ωραίοοοοο σας ζουλευω να ξέρετε ,το πετρολ κοιτάς;;πολύ ωραίο κ το χρώμα!!

Κορίτσια εγώ μετά από 3 ώρες ψάξιμο, μου έφυγε το κεφάλι έκλεισα κουρτίνες κ για το παιδικό κ για το δικό μας υπνοδωμάτιο, όλα μαζί πήγαν 600 , τι χάπι πρότεινε να δώσω στον σύζυγό όταν ρωτήσει τιμή, ;;ηρεμιστικό η για την καρδιά;;:D

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

@Marti που τα έβαλες καλή μου τα 4 κιλα;στην πατούσα;;;

@Renez το ίδιο μπόι έχουμε άρα όσο εσύ είσαι καλά με τα κιλά θα είμαι κ εγω:x

@Jasmine@ έχασα επεισόδια το βρήκαν;;δεν ήταν απαγωγή τελικά;;

Ναι ναι περπατούσε λέει σήμερα το πρωί σε ένα βενζινάδικο.... κάτι βρωμάει στην υπόθεση!

SqfGp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Κορίτσια εγώ μετά από 3 ώρες ψάξιμο, μου έφυγε το κεφάλι έκλεισα κουρτίνες κ για το παιδικό κ για το δικό μας υπνοδωμάτιο, όλα μαζί πήγαν 600 , τι χάπι πρότεινε να δώσω στον σύζυγό όταν ρωτήσει τιμή, ;;ηρεμιστικό η για την καρδιά;;:D

Πρώτα ηρεμηστικο,μετά το λες κ αν χρειαστεί για καρδιά!

Από πού έκλεισες??? Πες λεπτομέρειες θα μας σκάσεις!:x

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι ναι περπατούσε λέει σήμερα το πρωί σε ένα βενζινάδικο.... κάτι βρωμάει στην υπόθεση!

Μόνο του το παιδί?? Θα μάθουμε λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες φαντάζομαι.... Πολύ περίεργο ακούγεται

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Τις έχουν υφανει 7 παρθένες στον αργαλειό της πηνελοπης;;; 
Αν όχι σου έπιασαν τον αδύνατο πισινό σου!

• Χαχα 2

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Άρα το παιδί είχε φύγει μόνο του;;;

Ρε παιδιά συγγνώμη δεν ξέρω για το κοριτσάκι , αλλά βλέπω γενικά κάτι 14χρονα που φεύγουν με τον καθένα που γνώρισαν στο fb και σκέφτομαι εγώ 14χρονων στην κόρη μου θα της έχω fb και μάλιστα χωρίς επιτήρηση;;;;

@Anastasia05. Από ένα μαγαζί κοντά μου, της μπεμπας πήρα αυτές που είχαμε δει στο ίντερνετ saint claire , υπάρχουν σε πολλά μαγαζιά ,ροζ με αστεράκια απλά μου ανέβηκε το κασέ γιατί έχει μπαλκονόπορτα κ παράθυρο στο δωμάτιο της κ θα της κάνω την κουρτίνα να τραβιέται προς τα πάνω στο παράθυρο...εν τω μεταξύ νέα νοικοκυρά εγώ έπαθα ένα σοκ 90 ευρώ το κουρτινόξυλο;;;;;

Just now, Jasmine@ είπε:

Τις έχουν υφανει 7 παρθένες στον αργαλειό της πηνελοπης;;; 
Αν όχι σου έπιασαν τον αδύνατο πισινό σου!

Χαχαχα εσύ δεν περίμενα να πεις κ τίποτα άλλο, αφού σου έχω πει είσαι φτυστή ο άντρας μου!!!της μικρής η μία έχει μηχανισμό που ανεβαίνει προς τα πάνω , πολλά λες ε;;;πωπω θα του πω μην νοιάζεσαι για τα λεφτά υγεία να έχουμε!!!:lol:

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Ρε παιδιά συγγνώμη δεν ξέρω για το κοριτσάκι , αλλά βλέπω γενικά κάτι 14χρονα που φεύγουν με τον καθένα που γνώρισαν στο fb και σκέφτομαι εγώ 14χρονων στην κόρη μου θα της έχω fb και μάλιστα χωρίς επιτήρηση;;;;

@Anastasia05. Από ένα μαγαζί κοντά μου, της μπεμπας πήρα αυτές που είχαμε δει στο ίντερνετ saint claire , υπάρχουν σε πολλά μαγαζιά ,ροζ με αστεράκια απλά μου ανέβηκε το κασέ γιατί έχει μπαλκονόπορτα κ παράθυρο στο δωμάτιο της κ θα της κάνω την κουρτίνα να τραβιέται προς τα πάνω στο παράθυρο...εν τω μεταξύ νέα νοικοκυρά εγώ έπαθα ένα σοκ 90 ευρώ το κουρτινόξυλο;;;;;

Χαχαχα εσύ δεν περίμενα να πεις κ τίποτα άλλο, αφού σου έχω πει είσαι φτυστή ο άντρας μου!!!της μικρής η μία έχει μηχανισμό που ανεβαίνει προς τα πάνω , πολλά λες ε;;;πωπω θα του πω μην νοιάζεσαι για τα λεφτά υγεία να έχουμε!!!:lol:

Τις έκανες Ρομάν; Είναι στάνταρ πιο ακριβό αυτό. Εγώ λέω να του το πεις αφού γεννήσεις που θα είναι χαρούμενος... 

το παιδί υποτίθεται το είχε πάρει μια κυρία από το σχολείο την Πέμπτη. Κ εγώ σε ρωτάω πως βγήκε το παιδί από το σχολείο; Κ που ήταν ο εφημερεύον δάσκαλος; Καλά αυτό με το Fb κ τα ανήλικα τραγικό απλά! Οι γονείς που είναι; Επίσης ανεβάζουν βιντεάκια στο YouTube...

SqfGp3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Έχουμε κ βρες με κ κάποια από τη σειρά 'ηχοι του κοσμου' του Πατάκη(αυτά νομίζω περιγράφεις!)! Τα μικρά!!! Γενικά έχουμε αδυναμία στα μουσικά βιβλία, και στους Ρενους η μεγάλη αγάπη όμως είναι της σειράς η ορχήστρα διηγείται!! Υπέροχη μουσικη , μεγάλα,με παραμυθένια εικονογραφηση!

Κ παραθυρακια έχουμε, αλλά το βιβλιοπυργακι δεν το πήραμε πότε τελικά!!! Αν είναι τόσο ωραίο όσο φαίνεται να το δοκιμάσουμε!

Ναι αυτά λέω του Πατάκη! Ααα ναι έχουμε κ τν Ρένο αλλά μου πέφτει βαριά η εικονογράφηση (εμένα όχι του παιδιού ). Το βιβλιοπυργακι το παίζουμε πολύ και μάθαμε να μετράμε, χρώματα κ τα σχήματα. Θελει να το φτιάχνει κ γελάει όταν το γκρεμίζει!Υπάρχει σε 2-3 version. Και της clementoni ένα παζλ που ενωνεις μανούλες με μωράκια ζωάκια  είναι ωραίο.

• Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Πωωωω φίλε μία το καρότσι κοντά στο 1000αρικο,μια ο ζωγράφος,μια οι κουρτίνες...νταξ εύκολα σου έπαιρνα το παιδί στη θέση του κ εξαφανιζομουν μπας κ γλυτώσει η τσέπη μου :D

Και εγώ @Jasmine@ είχα μείνει που ήταν εξαφανισμένο το παιδί..το κοριτσάκι λες με το ωραίο όνομα ε? Μα δεν είπε ο συμμαθητής της πως την πλησίασε μια κοκκινομάλλα κ έφυγαν μαζί?

• Χαχα 3

Just now, EugenJen είπε:

Νόμιζα πως η τιμή ήταν για όλο το παιδικό δωμάτιο!:P

• Χαχα 3

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Τις έκανες Ρομάν; Είναι στάνταρ πιο ακριβό αυτό. Εγώ λέω να του το πεις αφού γεννήσεις που θα είναι χαρούμενος... 

το παιδί υποτίθεται το είχε πάρει μια κυρία από το σχολείο την Πέμπτη. Κ εγώ σε ρωτάω πως βγήκε το παιδί από το σχολείο; Κ που ήταν ο εφημερεύον δάσκαλος; Καλά αυτό με το Fb κ τα ανήλικα τραγικό απλά! Οι γονείς που είναι; Επίσης ανεβάζουν βιντεάκια στο YouTube...

Συγγνώμη εσύ ξέρεις ότι λένε και Ρομάν;;;εγώ σήμερα το έμαθα!!! Χριστέ μου πόσο ανοικοκυρευτη είμαι πια!!!

Νομίζω έλεγαν ότι στο σχολασμα την φώναξε η άγνωστη κ την πήγε κάπου κ καλά από την μαμά της...παιδιά τρομερό απλά, προχθές έβλεπα μια ανήψια μου που ανεβάζει βιντεάκια στο tik tok , άλλη χαρά του ανωμάλου από εκεί..τι να πρωτοπροσεχεις πια;

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

Ναι αυτά λέω του Πατάκη! Ααα ναι έχουμε κ τν Ρένο αλλά μου πέφτει βαριά η εικονογράφηση (εμένα όχι του παιδιού ). Το βιβλιοπυργακι το παίζουμε πολύ και μάθαμε να μετράμε, χρώματα κ τα σχήματα. Θελει να το φτιάχνει κ γελάει όταν το γκρεμίζει!Υπάρχει σε 2-3 version. Και της clementoni ένα παζλ που ενωνεις μανούλες με μωράκια ζωάκια  είναι ωραίο.

Έχω δει στο παρελθόν παρόμοια,με μια πασχαλίτσα απ' έξω! Αν έχει όμως τόσο μεγάλη επιτυχία,θα το παρουμε!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Νόμιζα πως η τιμή ήταν για όλο το παιδικό δωμάτιο!:P

Οοοοοχι 600 παιδικό κ δικό μου τα μπαλωνω κάπως λες ;;;; Η εννοείς ολόκληρο δωματιο!!! Με κοροϊδεύετεεεεε κ με βλέπω να μην έχω που να κοιμηθώ το βράδυ!! Ποια θα με φιλοξενήσει;;;

@Renez κ εσύ βρε προδοτρα;;;;καρότσι όμως δεν πήρα, ενώ εσύ τώρα μια χαρά τα κοιτάς τα καροτσάκια σου!! Εμείς στην απέξω!! 

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Οοοοοχι 600 παιδικό κ δικό μου τα μπαλωνω κάπως λες ;;;;

Χαχαχαχαχαχαχα δεν ξέρω αλλά θέλω να μάθω αντίδραση:)

Αν δεν πάρετε καροτσι τελικά, ας πούμε ότι έκανες κ οικονομία!!:P

Πήρες κ κούνια κ αλλαξιερα δηλαδή?? Μπερδευτηκα!!

Γκουγκλαρα τι είναι Ρομάν....κι εγώ τέτοια έχω στο υπνοδωμάτιο

Q1jtp2.png

Χαχαχαχαχαχαχα δεν ξέρω αλλά θέλω να μάθω αντίδραση:)

Αν δεν πάρετε καροτσι τελικά, ας πούμε ότι έκανες κ οικονομία!!:P

Πήρες κ κούνια κ αλλαξιερα δηλαδή?? Μπερδευτηκα!!

Γκουγκλαρα τι είναι Ρομάν....κι εγώ τέτοια έχω στο υπνοδωμάτιο

Όχι καλέ μόνο κουρτίνες πήρα κ κουρτινόξυλα!! Να το πούμε κ αυτό κ κουρτινόξυλα!!!!

Ναι πάει το καρότσι είπαμε θα μας δώσει ο κουνιάδος μου το δικό τους...

Άρα ξέρεις ότι είναι πιο ακριβουτσικα αυτά αφού τα έχεις, άρα εσύ είσαι με το μέρος μου!! Καλέ μια σας να μου πει όχι μια χαρά τιμή τις πήρες!!:lol:

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Όχι καλέ μόνο κουρτίνες πήρα κ κουρτινόξυλα!! Να το πούμε κ αυτό κ κουρτινόξυλα!!!!

Ναι πάει το καρότσι είπαμε θα μας δώσει ο κουνιάδος μου το δικό τους...

Άρα ξέρεις ότι είναι πιο ακριβουτσικα αυτά αφού τα έχεις, άρα εσύ είσαι με το μέρος μου!! Καλέ μια σας να μου πει όχι μια χαρά τιμή τις πήρες!!:lol:

Ναι έχουν ολόκληρο μηχανισμό πάνω ρε συ.. Δεν τις αγόρασα πάντως, του άντρα μου είναι, τις πήρα μαζί με τον αντρα:P

Μήπως να τις δει πρώτα που είναι πολύ ωραίες κ μετά να πεις τιμη;! :mrgreen: 

• Χαχα 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...