Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα τσουπρες, είχατε δεν είχατε με κάνατε πρωί πρωί να ζυγιστω!!!φτάσαμε αισίως στα +3.5 πρέπει να αρχίσω να μαζεύομαι μου φαίνεται γιατί το χω ρίξει στα γλυκά!! Τουλάχιστον προς το παρόν δεν φαίνονται, μόνο κοιλουμπα κ στήθος έχουν φουσκώσει,

Παρακαλώ η @Jasmine@ και η @Marti να τρώνε block από συζητήσεις που αφορούν κιλά κ κοιλίες, δεν θα μας συγχιζετε εσείς κουκλίτσες μου γκαστρωμενες γυναίκες!:tongue:

@Renezεμενα η γιατρός είχε πει ότι με κόβει να παίρνω 7 κιλά σύνολο, που να ξέρε η δολια ότι μόλις σταματήσουν οι εμετοί το κοντέρ θα πάρει φωτιά!! :D 

Δε θέλω να σε συγχυσω(κι αλλο:tongue:) συνήθως εκεί τα παίρνουμε τα κιλά στην εγκυμοσύνη:mrgreen:

Εκτός από τη Γιασμίν κ την Μάρτη βέβαια που δεν τα παίρνουν πουθενά κ είναι κατηγορία από μόνες τους!:)

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα τσουπρες, είχατε δεν είχατε με κάνατε πρωί πρωί να ζυγιστω!!!φτάσαμε αισίως στα +3.5 πρέπει να αρχίσω να μαζεύομαι μου φαίνεται γιατί το χω ρίξει στα γλυκά!! Τουλάχιστον προς το παρόν δεν φαίνονται, μόνο κοιλουμπα κ στήθος έχουν φουσκώσει,

Παρακαλώ η @Jasmine@ και η @Marti να τρώνε block από συζητήσεις που αφορούν κιλά κ κοιλίες, δεν θα μας συγχιζετε εσείς κουκλίτσες μου γκαστρωμενες γυναίκες!:tongue:

@Renezεμενα η γιατρός είχε πει ότι με κόβει να παίρνω 7 κιλά σύνολο, που να ξέρε η δολια ότι μόλις σταματήσουν οι εμετοί το κοντέρ θα πάρει φωτιά!! :D 

Γέλασα λίγο με τη γιατρό σου...ποια 7 κιλά κυρία μου.....???

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Marti είπε:

Εχω ενα φούσκωμα 2 μερες  τωρα δε πήγα και τουαλέτα και νομιζω έγινε σα μπαλόνι! Τη Δευτέρα εχω αλλά σε ευχαριστώ από τώρα! Εννοείται θα σας πω και ευχομαι να ναι μόνο ευχαριστα! :x

Καλή επιτυχία κοριτσάρα μου!!!να απολαύσεις το νινι σου!

Καλημέρα σε όλες κοριτσουδια!!!!

Εγώ είμαι 1,77 και πάντα στα κιλά ήμουν 60(δε ξέρω αν φταίει το σκαρί μου αλλά φαινομουν πετσί και κόκκαλο σε αυτά τα κιλά!στέκα)!

Μετά το γάμο μου έφτασα 69,το επιδίωξα να παχύνω λίγο, ώσπου έμεινα έγκυος και τώρα είμαι 75,5!

Δηλαδή είμαι +6,5!!!Μπήκαν όλα κοιλουμπιτσα,όσες προλάβατε να τη δείτε,μέση,μπράτσα και μεμε!επίσης άνοιξε και η λεκάνη!Αλλά πιστεύω είμαι οκ...νιώθω οκ δλδ!είναι και η μπέμπα τροφαντη οπότε δεν με νοιάζει τίποτα!αυτή να είναι καλά!

Ήρθαν χθες και κάτι τρελά ρουχακια που της είχα παραγγείλει!Και είμαι μέσα στη μουρλα!θέλω σήμερα να πάω να της ψωνίσω κι άλλα πράγματα!:wub:

Θεωρείτε είναι νωρίς να ξεκινήσω έρευνα για καρότσι;

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

Ttx1p3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Εγώ είμαι 1,77 και πάντα στα κιλά ήμουν 60(δε ξέρω αν φταίει το σκαρί μου αλλά φαινομουν πετσί και κόκκαλο σε αυτά τα κιλά!στέκα)!

Μετά το γάμο μου έφτασα 69,το επιδίωξα να παχύνω λίγο, ώσπου έμεινα έγκυος και τώρα είμαι 75,5!

Δηλαδή είμαι +6,5!!!Μπήκαν όλα κοιλουμπιτσα,όσες προλάβατε να τη δείτε,μέση,μπράτσα και μεμε!επίσης άνοιξε και η λεκάνη!Αλλά πιστεύω είμαι οκ...νιώθω οκ δλδ!είναι και η μπέμπα τροφαντη οπότε δεν με νοιάζει τίποτα!αυτή να είναι καλά!

Ήρθαν χθες και κάτι τρελά ρουχακια που της είχα παραγγείλει!Και είμαι μέσα στη μουρλα!θέλω σήμερα να πάω να της ψωνίσω κι άλλα πράγματα!:wub:

Ξεχειλίζει ευτυχία το μήνυμα! Μπράβο!!! Να τα χαρείς τα ρούχα κ να σκέφτεσαι ότι σε λίγους μήνες θα ντύνεις τη μπουμπού!

Δεν είναι νωρίς για έρευνα αγοράς!! Να καταλήξεις σε κάποια μοντέλα κ να τα δεις κι από κοντά!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Αχ με γεια της !!!!! Να τα χαρείτε!!!!

Εγώ πιστεύω πως όχι δεν είναι νωρίς... και εγώ  θα ξεκινήσω μάλλον απο σημερα αν αξιωθεί ο αντρουλης μου και ξυπνησει να φύγουμε!!!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Anastasia05 είπε:

Ξεχειλίζει ευτυχία το μήνυμα! Μπράβο!!! Να τα χαρείς τα ρούχα κ να σκέφτεσαι ότι σε λίγους μήνες θα ντύνεις τη μπουμπού!

Δεν είναι νωρίς για έρευνα αγοράς!! Να καταλήξεις σε κάποια μοντέλα κ να τα δεις κι από κοντά!

Ναι!!αυτό λέω να κάνω!!!θέλω να ξεδιαλυνω στο μυαλό μου το τί ακριβώς θέλω, τί με βολεύει, τί απορρίπτω κλπ...

Άρα βουρ!:mrgreen:

Όσο για την ευτυχία...άστα να πάνε!Όλα ροζ!:tongue:

Just now, Mariamaraki είπε:

Αχ με γεια της !!!!! Να τα χαρείτε!!!!

Εγώ πιστεύω πως όχι δεν είναι νωρίς... και εγώ  θα ξεκινήσω μάλλον απο σημερα αν αξιωθεί ο αντρουλης μου και ξυπνησει να φύγουμε!!!!!

Αχ κι εγώ αυτό περιμένω!!!!να μαζευτεί σπίτι από κάτι δουλειές που έχει και να φύγουμε!!!!

Άντε να ξυπνήσει κι ο δικός σου ο αντρουλης και να ξεχυθούμε οι ερμες για σοπινγκ,ερευνουλες κλπ!!Ωραία θα ειναιιιιι!

Καλή βολτουλα!!!:wub:

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Ναι!!αυτό λέω να κάνω!!!θέλω να ξεδιαλυνω στο μυαλό μου το τί ακριβώς θέλω, τί με βολεύει, τί απορρίπτω κλπ...

Άρα βουρ!:mrgreen:

Όσο για την ευτυχία...άστα να πάνε!Όλα ροζ!:tongue:

Αχ κι εγώ αυτό περιμένω!!!!να μαζευτεί σπίτι από κάτι δουλειές που έχει και να φύγουμε!!!!

Άντε να ξυπνήσει κι ο δικός σου ο αντρουλης και να ξεχυθούμε οι ερμες για σοπινγκ,ερευνουλες κλπ!!Ωραία θα ειναιιιιι!

Καλή βολτουλα!!!:wub:

Καλές βόλτες κορίτσια!! Είναι μοναδικές στιγμές,να τις χαρείτε!!:x

Να τα τσουλατε τα καρότσια, να σας τα ανοιγοκλείνουν να πιάνετε υφάσματα ,όλα!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

1 hour ago, Christinα είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Επιτέλους Σαββατοκύριακο!!!! Καλό μας σουκου!!! Σηκώθηκα νωρίς να μαγειρέψω κ να πάμε να πάραγγειλουμε κρεβατάκι του μικρού μου!!!

Βρε μαναράκια μου πάλι κοιλιτσες και κιλά πιάσατε νυχτιάτικα? Δν ξέρω πόσα έχω πάρει ακριβώς γτ δν ζυγιζομαι όπως έχω ξαναπεί,μόνο ο γιατρός ξέρει, εγώ δεν κοιτάζω :D υπολογίζω 4-5  πάντως και τρώω όπως έτρωγα,πολύ δηλαδή! Μετά μπαίνουν εύκολα τα κιλά κορίτσια και τη πατάς εύκολα! Θυμάμαι με το αγοράκι μ στο τέλος τα μοιραζόμασταν κάθε βδομάδα τα γραμμάρια μισά μισά! Εγώ τα παίρνω ομοιόμορφα αλλά κυρίως στη κοιλιά πάντα, όποτε να και η κοιλουμπα τώρα, παιδί και φαΐ μαζί!

Αχ αυτή η ζέστη και η δυσφορία δν υποφέρεται ! Οπλιστειτε με υπομονή πολύ και όχι έκθεση σε ζέστη- ηλιο γτ εγώ ψιλολιποθυμουσα... μαρτύριο! Το καλό είναι ότι κόβεται η όρεξη! Το έχω περάσει ακριβώς ίδια εποχή κ έλεγα να μν το ξανακάνω αλλά δν κρατιομουν η μάνα! Όμως λατρεύω τη θάλασσα, τη παραλία, τις βόλτες! Το αγαπώ το καλοκαίρι!!! Ειδικά πέρσυ που ήταν αρκετά μεγάλος ο μικρός μου χορτάσαμε παιχνίδι όλη μέρα! Στεναχωριέμαι που φέτος δν θα μπορώ να τν κυνηγάω στην ακροθαλασσιά ! Αλλά χαλάλι, του χρόνου θα κυνηγάω δύο και το 1 θα φοράει μαγιό με φρουφρου!!!:)

@Ninamc με το καλό η βάφτιση του μικρού, να περάσετε καλά κ μετά να χαλαρώσεις! Καλά δευτερομανουλες όλες μοντελακια μου είστε, φτου φτου να επανέλθουμε όλες χωρίς κόπο!

Να σας πω? Εμένα ο αντρουλης μου είναι ψηλολελεκας 1.96 και ο μικρός το ίδιο σουλουπι, ψηλοί κι αδύνατοι,τρώνε πολύ κ όλο ψηλωνουν,αχαχαχαχα! Θέλω και η κόρη να είναι έτσι κουκλάρα γτ η μανούλα είναι πιο ζουμπουρλουλα!

Μπαααα τι μας λες κυρία μου??

Δε λέγαμε πόσα λεφτά δίνουν γυναίκες τύπου Καρντάσιαν για να προσθέσουν βυζοκωλαρακια?? Μια χαρά είναι κ το μεσογειακό σώμα αρκεί να είναι σε υγιή πλαίσια!!

Πως θα τονίζουν τα φτουφτου που λυσσαξε τα μπουτακια τους ,ε???

πρίν από 58 λεπτά , Marti είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Και γω νωρίς νωρίς! 15 ξεκινούν οι πανελλήνιες και εχω και β επιπέδου (μακάρι να έχει ανέβει ο πλακουντας μου θέλω να οαω για ενα καφέ!!) και ειναι τo deadline μου για να παραδοσω εργασίες κλπ..

@Ninamc με το καλό η βάφτιση! Εγω έπαιρνα πάντα Samsung και τωρα μόνο huawei!

@Renez ασε μας να βλέπουμε και τιποτα kinky έστω και στον ύπνο μας! :mrgreen:

Δηλαδή στο γ τρίμηνο μπαίνουν όντως τοσο εύκολα τα κιλά??? 

Μαρή αν μου πεις κ εσύ ότι αγχώνεσαι για τα κιλά θα σε πνίξω!! @EugenJen νούμερο 2!!

Παιδί μου τόσο σφιχτο σώμα που έχεις αν απλά προσέχεις λιγο τώρα κ ξανά αρχίσεις μετά τη γυμναστική σου δε θες πάνω από 4-6 μήνες να είσαι το ίδιο μονδελο!! Παψεεεε

πρίν από 32 λεπτά , Jasmine@ είπε:

Καλημέρα! Πάλι λυσσάξατε με τις κοιλιές κ τα κιλά;;;;; Εγώ για να χαρούν μερικές μερικές, από τα 3 που είχα χάσει τα 2 τα πήρα πίσω.! Ε μέχρι Τρίτη πιστεύω θα έχω πάρει κ το 3ο κ θα αρχίσω ανοδική πορεία! Αλλά απ ότι μου λένε όλες τελευταίους μήνες τα παίρνεις για πλάκα! Ειδικά τον 9ο...

Εσύ μάλλον θα τον γλυτώσεις τον μισο 9ο οπότε κομπλέ χαχχαχα πάλι φρόντισαν τα κορίτσια σου για εσένα!!!

Δε θέλω να σε συγχυσω(κι αλλο:tongue:) συνήθως εκεί τα παίρνουμε τα κιλά στην εγκυμοσύνη:mrgreen:

Εκτός από τη Γιασμίν κ την Μάρτη βέβαια που δεν τα παίρνουν πουθενά κ είναι κατηγορία από μόνες τους!:)

Γέλασα λίγο με τη γιατρό σου...ποια 7 κιλά κυρία μου.....???

Μα πες τα δλδ!! 7? Εγώ που έχω ήδη +8 τι να πω η δόλια?!

Βέβαια τα ευχαριστιεμαι πολλά..

• Χαχα 3

Γεια σας κορίτσια μου! Πώς είστε;; Εγώ τελευταία είμαι λίγο ζορισμενη.. έχω πολλά πονάκια, ξεκίνησαν κ τα πετρώματα δυστυχώς κ περιορίστηκα αρκετά.. μου ξεκίνησε κ μαγνήσιο ο γιατρός το οποιο μου έχει κάνει τρέλες ταχυκαρδίες κ έκτακτες (είχα που είχα θέμα) η πίεση σήμερα ήταν 8,4 με 5,5... φανταστικά! Για τη μέση δεν το συζητώ... υποφέρω!? Επίσης αγαπημένη @Renez έχω βγάλει κ κυρσους...ξέρεις που!!! Γενικά κορίτσια πολύ πιο ζορικη αυτή η εγκυμοσύνη με τα δύο από ότι η πρώτη μου.. κ είμαι μόλις 21 +1 κ αναρρωτιεμαι που θα φτάσω!! Αρκετά γκρίνια όμως!!

Είδα κ κάποιες από τις υπέροχες κοιλιτσες σας! Φτου φτου! Θα προσπαθήσω να ανεβάσω κ εγώ την δική μου η οποία κάθε μέρα είναι κ πιο μεγάλη.. στον γιο μου έτσι ήμουν 7 μηνών σίγουρα!! Από κιλά κοντεύω τα 5 αισίως...μου φαίνονται πολλά άλλα νομίζω ότι έχω χάσει πια τον έλεγχο της ζυγαριάς! 

Εγώ αντρακι,αγοράκι κ εννοείται μωράκι,αυτό δεν αλλάζει!! Απλά τώρα στη κοιλίτσα εχουμε το νινι ή μπεμπη!!

Σου προτείνω να αγοράσετε το βιβλίο 'α όπως'( εμείς αυτό έχουμε κ το αγαπάμε,πολύ τρυφερό κ συγκινητικό) ή το 'μικρο μου κουβαρακι' για να ετοιμάζεται σιγά σιγά!!:x

Πολύ όμορφα βιβλία!! Τα έχουμε κ εμείς κ μας αρέσουν πολύ!!!

Επίσης, παραγγείλαμε κ.εμεις κρεββάτι για το δωμάτιο του για να γίνει η μετάβαση από πριν κ να μην τα συνδέσει τόσο με τα μωράκια.. Είναι ενθουσιασμένος στην ιδέα! Για να δούμε τι θα γίνει στην πράξη!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Hope89 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου! Πώς είστε;; Εγώ τελευταία είμαι λίγο ζορισμενη.. έχω πολλά πονάκια, ξεκίνησαν κ τα πετρώματα δυστυχώς κ περιορίστηκα αρκετά.. μου ξεκίνησε κ μαγνήσιο ο γιατρός το οποιο μου έχει κάνει τρέλες ταχυκαρδίες κ έκτακτες (είχα που είχα θέμα) η πίεση σήμερα ήταν 8,4 με 5,5... φανταστικά! Για τη μέση δεν το συζητώ... υποφέρω!? Επίσης αγαπημένη @Renez έχω βγάλει κ κυρσους...ξέρεις που!!! Γενικά κορίτσια πολύ πιο ζορικη αυτή η εγκυμοσύνη με τα δύο από ότι η πρώτη μου.. κ είμαι μόλις 21 +1 κ αναρρωτιεμαι που θα φτάσω!! Αρκετά γκρίνια όμως!!

Είδα κ κάποιες από τις υπέροχες κοιλιτσες σας! Φτου φτου! Θα προσπαθήσω να ανεβάσω κ εγώ την δική μου η οποία κάθε μέρα είναι κ πιο μεγάλη.. στον γιο μου έτσι ήμουν 7 μηνών σίγουρα!! Από κιλά κοντεύω τα 5 αισίως...μου φαίνονται πολλά άλλα νομίζω ότι έχω χάσει πια τον έλεγχο της ζυγαριάς! 

Πολύ όμορφα βιβλία!! Τα έχουμε κ εμείς κ μας αρέσουν πολύ!!!

Επίσης, παραγγείλαμε κ.εμεις κρεββάτι για το δωμάτιο του για να γίνει η μετάβαση από πριν κ να μην τα συνδέσει τόσο με τα μωράκια.. Είναι ενθουσιασμένος στην ιδέα! Για να δούμε τι θα γίνει στην πράξη!!

Ταλαιπωρεισαι βρε κορίτσι.. να ξεκουράζεσαι για τα νινακια σου κ κουράγιο! Να μπαίνεις να μας διαβάζεις να ξεχνιεσαι! Κάποιο βιβλίο,κάποια σειρά..

Θα περάσει ο καιρός κι ας είναι δύσκολα. 

Με τις ταχυκαρδίες κ το μαγνήσιο?? Τι μπορεί να γίνει για αυτές?

Όσο για τα παιδικά βιβλία, είμαστε βιβλιοφαγοι οικογενειακώς οπότε αν μας πείτε καποια ακόμη που σας άρεσαν πολύ ,θα χαρούμε ιδιαιτέρως!!!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Τα βιβλιαράκια τα θέλω κι εγώ αλλά προχθές που πήγα βιβλιοπωλείο δν είχε τπτ και θα τα παραγγείλω! @Anastasia05 αν δν έχετε ήδη  τα " βρες με " από Ψυχογιό και όλη αυτή τη σειρά που πατάς ένα κουκιδακι κ κάνει ήχους (δν θυμάμαι εκδόσεις ) αλλά είναι τέλεια με τα μουσικα οργανα!!! Και ότι έχει παραθυράκι που ανοίγει φυσικά! Αλλά το πιο ωραίο είναι "το βιβλιοπυργακι μου" !!!!

@Hope89 υπομονή τι να πω! Τα 2 είναι ζόρικα τα ζουζουνακια! Να προσέχεις κ περνάει γρήγορα ο καιρός!

Παραγγείλαμε κρεββάτι μονο!!! Έχει γαλάζιο φυστικι ύφασμα γύρω γύρω και στο κεφαλαρι, πολύ όμορφο!!! Θα πάρω και ασορτί συρταριερα και φυσικά οοοολη τη προίκα του spiderman για να τον δέλεασω! 

Κορίτσια αν πάτε για καρότσια να μας πείτε τι είδατε! Ψάχνω κι εγώ αλλά δν έχουμε καταλήξει αν θέλουμε 2 σε 1 ή σκέτο. Καλαθάκι κ κάθισμα αυτοκινήτου έχω από το 1ο κ λέω να πάρω ένα σκέτο καροτσάκι  οικονομικό όμως! Έχει καμμία σας ιδέα από lionelo???

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

@EugenJen @Renez λυσσάξατε!!! 
λοιπον είδατε εκείνο το 10χρονο κοριτσάκι που είχε εξαφανιστεί την Πέμπτη κ σήμερα το βρήκανε; Ρε κορίτσια που ήταν 2 μερες το παιδί; Κ πως γίνεται να φύγει από το σχολείο; Άνοιξε την πόρτα κ βγήκε;

SqfGp3.png

@Marti που τα έβαλες καλή μου τα 4 κιλα;στην πατούσα;;;

@Renez το ίδιο μπόι έχουμε άρα όσο εσύ είσαι καλά με τα κιλά θα είμαι κ εγω:x

@Jasmine@ έχασα επεισόδια το βρήκαν;;δεν ήταν απαγωγή τελικά;;

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, Christinα είπε:

Τα βιβλιαράκια τα θέλω κι εγώ αλλά προχθές που πήγα βιβλιοπωλείο δν είχε τπτ και θα τα παραγγείλω! @Anastasia05 αν δν έχετε ήδη  τα " βρες με " από Ψυχογιό και όλη αυτή τη σειρά που πατάς ένα κουκιδακι κ κάνει ήχους (δν θυμάμαι εκδόσεις ) αλλά είναι τέλεια με τα μουσικα οργανα!!! Και ότι έχει παραθυράκι που ανοίγει φυσικά! Αλλά το πιο ωραίο είναι "το βιβλιοπυργακι μου" !!!!

@Hope89 υπομονή τι να πω! Τα 2 είναι ζόρικα τα ζουζουνακια! Να προσέχεις κ περνάει γρήγορα ο καιρός!

Παραγγείλαμε κρεββάτι μονο!!! Έχει γαλάζιο φυστικι ύφασμα γύρω γύρω και στο κεφαλαρι, πολύ όμορφο!!! Θα πάρω και ασορτί συρταριερα και φυσικά οοοολη τη προίκα του spiderman για να τον δέλεασω! 

Κορίτσια αν πάτε για καρότσια να μας πείτε τι είδατε! Ψάχνω κι εγώ αλλά δν έχουμε καταλήξει αν θέλουμε 2 σε 1 ή σκέτο. Καλαθάκι κ κάθισμα αυτοκινήτου έχω από το 1ο κ λέω να πάρω ένα σκέτο καροτσάκι  οικονομικό όμως! Έχει καμμία σας ιδέα από lionelo???

Έχουμε κ βρες με κ κάποια από τη σειρά 'ηχοι του κοσμου' του Πατάκη(αυτά νομίζω περιγράφεις!)! Τα μικρά!!! Γενικά έχουμε αδυναμία στα μουσικά βιβλία, και στους Ρενους η μεγάλη αγάπη όμως είναι της σειράς η ορχήστρα διηγείται!! Υπέροχη μουσικη , μεγάλα,με παραμυθένια εικονογραφηση!

Κ παραθυρακια έχουμε, αλλά το βιβλιοπυργακι δεν το πήραμε πότε τελικά!!! Αν είναι τόσο ωραίο όσο φαίνεται να το δοκιμάσουμε!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...