Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Πωωωω οπότε το έχεις ξανά περάσει το πακέτο..

Έχεις δίκιο σε αυτό ,εδώ ακόμη κ τώρα αν φάω περισσότερο νιώθω τρελή δυσφορία ήδη!

Αυτό που με έχει σωσει βέβαια το τελευταίο 2μηνο είναι που έκοψα το βραδυνό!! Τρώω στις 3 το μεσημέριανο μου κ 7 φρούτα με γιαούρτι..κ κοιμάμαι τοοοσο ωραία!!

Κ δεν ήμουν από τις γκρινιαρες εγκύους. Μιλάμε για αυτοσυγκράτηση για να μη βγει το παιδί μέσα στα νεύρα όπως εγω. Τελικά τα έχει τα νευρακια του κι αυτός:P

το χάνω κάποιες μέρες με το βραδυνο αλλά είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε! Κι εγώ έτσι θα το κάνω, αλλά σταθερά πλεον!! 

Just now, marianna1986 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Εγώ δεν ξέρω πόσα κιλά έχω πάρει πάντως ξεκίνησα με 65 και την τελευταία φορά στο γιατρό ήμουν 69... Δεν θέλω να περάσω τα 10-12 κιλά κ ελπίζω να τα καταφέρω! Στο γάμο μου ήμουν 52 και γενικά εκεί έπαιζα προ παιδιών γύρω στα 55... Μετά δεν ξέρω πως την πάτησα ρε γμτ αλλά θα βάλω στόχο και θα ξαναπάω να στα 55! 

Κ εγώ @Ninamc xiaomi σου προτείνω. Βάλε κ αλλά 50€ και παίρνεις κινηταρα (από το σκρουτζ)

Μετά το δεύτερο νινακι είναι η καλύτερη στιγμή να φτάσεις τα κιλά που θες!:)

Κι εγώ κάτι θα κάνω, με το καλό, για να βοηθήσω το σώμα να επανέλθει πιο γρήγορα 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Anastasia05 said:

Τα κιλά σαν αριθμός δεν με φοβίζουν , ξέρω ότι θα τα χάσω.

Εγώ δεν άντεχα αυτή τη δυσφορία!! Να μη μπορώ να κουνηθώ, να βάλω παπούτσια, να κάνω μπανακι άνετα! Οοοολα αυτά Ιούλιο Αύγουστο Σεπτέμβριο μέσα στη ζέστη!! Να ξαναπώ πως δεν είμαι του καλοκαιριού κ της ζέστης οπότε καταλαβαίνεις το δράμα μου. Ήμουν ακριβώς ίδια περίοδο εγκυος

Αυτά θυμάμαι κ κλείνω στόμα που κ που!!:mrgreen:

Αυτή τη δυσφορία την νιώθω ήδη... όχι ότι δε μπορώ να κουνηθώ, αλλά δε μπορώ να σκύψω άνετα, να κάνω πολλές δουλειές, να σηκωθώ εύκολα από τον καναπέ κτλ. Σίγουρα θα χειροτερέψει αρκετά όταν μεγαλώσει κι άλλο η κοιλιά και αν χειροτερέψει και το φούσκωμα που είναι ήδη ανυπόφορο, την πάτησα.:unsure: Αυτό που λένε πολλές γυναίκες ότι τους λείπει η κοιλιά τους μετά την εγκυμοσύνη, δε πιστεύω να το πάθω... ήδη δε βλέπω την ώρα να ξεφουσκώσω και να μπορώ να φάω σαν άνθρωπος! Ίσως να μου λείψει λίγο η αίσθηση ότι κουβαλάω το μωράκι μου μαζί μου, αλλά επειδή και μετά αυτό θα κάνω ουσιαστικά (σίγουρα θα είμαστε αυτοκόλλητοι) δε νομίζω να προλάβει να μου λείψει!:wink: 

Just now, Renez said:

Πωωωω οπότε το έχεις ξανά περάσει το πακέτο..

Έχεις δίκιο σε αυτό ,εδώ ακόμη κ τώρα αν φάω περισσότερο νιώθω τρελή δυσφορία ήδη!

Αυτό που με έχει σωσει βέβαια το τελευταίο 2μηνο είναι που έκοψα το βραδυνό!! Τρώω στις 3 το μεσημέριανο μου κ 7 φρούτα με γιαούρτι..κ κοιμάμαι τοοοσο ωραία!!

Κ στα 65 μια χαρά είσαι!! Αλλά αν πράγματικα το θες,αν έχεις κλείσει κ από παιδάκια πλέον,θα βάλεις αφού ξεπεταχτεί λίγο κ το μωράκι ένα πρόγραμμα κ τα 60 τα έχεις το τσεπακι σε 2 μήνες μαξ;)

ΧΑ!!το πολύ πολύ να αρχίσουμε ομαδικώς καποιους μήνες μετά τη γέννα διατροφή να στηρίζουμε η μία την άλλη κ να παίρνουμε ιδέες φαγητών κτλ

Καλά κάνεις και τρως έτσι ελαφριά. Εγώ έκανα το λάθος να φτιάξω μουσακά που μου ήρθε όρεξη (μπορεί να είχα χρόνια ολόκληρα να φάω)… τον ευχαριστήθηκα εκείνη την ώρα αλλά τώρα δε μπορώ να τον χωνέψω με τίποτα! Από αύριο πιο ελαφριά φαγητά κι εγώ!:P

Από κιλά είμαι ευτυχώς ακόμα +6 (όπως και πριν δυο εβδομάδες) και είμαι σίγουρη ότι όλα έχουν πάει κοιλιά και στήθος. Σίγουρα θα ξεπεράσω τα 10 κιλά μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης, αλλά τουλάχιστον αν δεν ξεπεράσω τα 15 πιστεύω θα είμαι εντάξει μετά. Με λίγη προσοχή στο φαγητό, θηλασμό και ίσως αργότερα λίγη γυμναστική/χορό πιστεύω θα ξεπρηστώ πάλι.

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

Καλημέρα κορίτσια! Επιτέλους Σαββατοκύριακο!!!! Καλό μας σουκου!!! Σηκώθηκα νωρίς να μαγειρέψω κ να πάμε να πάραγγειλουμε κρεβατάκι του μικρού μου!!!

Βρε μαναράκια μου πάλι κοιλιτσες και κιλά πιάσατε νυχτιάτικα? Δν ξέρω πόσα έχω πάρει ακριβώς γτ δν ζυγιζομαι όπως έχω ξαναπεί,μόνο ο γιατρός ξέρει, εγώ δεν κοιτάζω :D υπολογίζω 4-5  πάντως και τρώω όπως έτρωγα,πολύ δηλαδή! Μετά μπαίνουν εύκολα τα κιλά κορίτσια και τη πατάς εύκολα! Θυμάμαι με το αγοράκι μ στο τέλος τα μοιραζόμασταν κάθε βδομάδα τα γραμμάρια μισά μισά! Εγώ τα παίρνω ομοιόμορφα αλλά κυρίως στη κοιλιά πάντα, όποτε να και η κοιλουμπα τώρα, παιδί και φαΐ μαζί!

Αχ αυτή η ζέστη και η δυσφορία δν υποφέρεται ! Οπλιστειτε με υπομονή πολύ και όχι έκθεση σε ζέστη- ηλιο γτ εγώ ψιλολιποθυμουσα... μαρτύριο! Το καλό είναι ότι κόβεται η όρεξη! Το έχω περάσει ακριβώς ίδια εποχή κ έλεγα να μν το ξανακάνω αλλά δν κρατιομουν η μάνα! Όμως λατρεύω τη θάλασσα, τη παραλία, τις βόλτες! Το αγαπώ το καλοκαίρι!!! Ειδικά πέρσυ που ήταν αρκετά μεγάλος ο μικρός μου χορτάσαμε παιχνίδι όλη μέρα! Στεναχωριέμαι που φέτος δν θα μπορώ να τν κυνηγάω στην ακροθαλασσιά ! Αλλά χαλάλι, του χρόνου θα κυνηγάω δύο και το 1 θα φοράει μαγιό με φρουφρου!!!:)

@Ninamc με το καλό η βάφτιση του μικρού, να περάσετε καλά κ μετά να χαλαρώσεις! Καλά δευτερομανουλες όλες μοντελακια μου είστε, φτου φτου να επανέλθουμε όλες χωρίς κόπο!

Να σας πω? Εμένα ο αντρουλης μου είναι ψηλολελεκας 1.96 και ο μικρός το ίδιο σουλουπι, ψηλοί κι αδύνατοι,τρώνε πολύ κ όλο ψηλωνουν,αχαχαχαχα! Θέλω και η κόρη να είναι έτσι κουκλάρα γτ η μανούλα είναι πιο ζουμπουρλουλα!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Επιτέλους Σαββατοκύριακο!!!! Καλό μας σουκου!!! Σηκώθηκα νωρίς να μαγειρέψω κ να πάμε να πάραγγειλουμε κρεβατάκι του μικρού μου!!!

Βρε μαναράκια μου πάλι κοιλιτσες και κιλά πιάσατε νυχτιάτικα? Δν ξέρω πόσα έχω πάρει ακριβώς γτ δν ζυγιζομαι όπως έχω ξαναπεί,μόνο ο γιατρός ξέρει, εγώ δεν κοιτάζω :D υπολογίζω 4-5  πάντως και τρώω όπως έτρωγα,πολύ δηλαδή! Μετά μπαίνουν εύκολα τα κιλά κορίτσια και τη πατάς εύκολα! Θυμάμαι με το αγοράκι μ στο τέλος τα μοιραζόμασταν κάθε βδομάδα τα γραμμάρια μισά μισά! Εγώ τα παίρνω ομοιόμορφα αλλά κυρίως στη κοιλιά πάντα, όποτε να και η κοιλουμπα τώρα, παιδί και φαΐ μαζί!

Αχ αυτή η ζέστη και η δυσφορία δν υποφέρεται ! Οπλιστειτε με υπομονή πολύ και όχι έκθεση σε ζέστη- ηλιο γτ εγώ ψιλολιποθυμουσα... μαρτύριο! Το καλό είναι ότι κόβεται η όρεξη! Το έχω περάσει ακριβώς ίδια εποχή κ έλεγα να μν το ξανακάνω αλλά δν κρατιομουν η μάνα! Όμως λατρεύω τη θάλασσα, τη παραλία, τις βόλτες! Το αγαπώ το καλοκαίρι!!! Ειδικά πέρσυ που ήταν αρκετά μεγάλος ο μικρός μου χορτάσαμε παιχνίδι όλη μέρα! Στεναχωριέμαι που φέτος δν θα μπορώ να τν κυνηγάω στην ακροθαλασσιά ! Αλλά χαλάλι, του χρόνου θα κυνηγάω δύο και το 1 θα φοράει μαγιό με φρουφρου!!!:)

@Ninamc με το καλό η βάφτιση του μικρού, να περάσετε καλά κ μετά να χαλαρώσεις! Καλά δευτερομανουλες όλες μοντελακια μου είστε, φτου φτου να επανέλθουμε όλες χωρίς κόπο!

Να σας πω? Εμένα ο αντρουλης μου είναι ψηλολελεκας 1.96 και ο μικρός το ίδιο σουλουπι, ψηλοί κι αδύνατοι,τρώνε πολύ κ όλο ψηλωνουν,αχαχαχαχα! Θέλω και η κόρη να είναι έτσι κουκλάρα γτ η μανούλα είναι πιο ζουμπουρλουλα!

Καλημέρα!! Κι εσύ ίδια εποχή ήσουν!!! :)

Κρεβατάκι μονό θα του παρετε? Θα είναι στο ίδιο δωμάτιο με την κούνια? Λέω κι εγώ Ιούλιο να βάλω μονό κρεβάτι στο δωμάτιο να το συνηθίζει να μη νομιζει ότι φταίει το μωρό και για αυτη την αλλαγή!!:)

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Και γω νωρίς νωρίς! 15 ξεκινούν οι πανελλήνιες και εχω και β επιπέδου (μακάρι να έχει ανέβει ο πλακουντας μου θέλω να οαω για ενα καφέ!!) και ειναι τo deadline μου για να παραδοσω εργασίες κλπ..

@Ninamc με το καλό η βάφτιση! Εγω έπαιρνα πάντα Samsung και τωρα μόνο huawei!

@Renez ασε μας να βλέπουμε και τιποτα kinky έστω και στον ύπνο μας! :mrgreen:

Δηλαδή στο γ τρίμηνο μπαίνουν όντως τοσο εύκολα τα κιλά??? 

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 2

Just now, Marti είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Και γω νωρίς νωρίς! 15 ξεκινούν οι πανελλήνιες και εχω και β επιπέδου (μακάρι να έχει ανέβει ο πλακουντας μου θέλω να οαω για ενα καφέ!!) και ειναι τo deadline μου για να παραδοσω εργασίες κλπ..

@Ninamc με το καλό η βάφτιση! Εγω έπαιρνα πάντα Samsung και τωρα μόνο huawei!

@Renez ασε μας να βλέπουμε και τιποτα kinky έστω και στον ύπνο μας! :mrgreen:

Δηλαδή στο γ τρίμηνο μπαίνουν όντως τοσο εύκολα τα κιλά??? 

Ναι κορίτσι μου , με τον αέρα μπαίνουν!! Ίσως τότε να φανεί η κοιλίτσα σου:mrgreen:

Σήμερα έχεις β επιπέδου!?? Όλα να πάνε καλά εύχομαι κ σε περιμένουμε να μας πεις ευχάριστα νεα από το νινακι σου!!

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Ναι κορίτσι μου , με τον αέρα μπαίνουν!! Ίσως τότε να φανεί η κοιλίτσα σου:mrgreen:

Σήμερα έχεις β επιπέδου!?? Όλα να πάνε καλά εύχομαι κ σε περιμένουμε να μας πεις ευχάριστα νεα από το νινακι σου!!

Εχω ενα φούσκωμα 2 μερες  τωρα δε πήγα και τουαλέτα και νομιζω έγινε σα μπαλόνι! Τη Δευτέρα εχω αλλά σε ευχαριστώ από τώρα! Εννοείται θα σας πω και ευχομαι να ναι μόνο ευχαριστα! :x

• Μου αρέσει 1

@Anastasia05  θα το βάλω στο δωμάτιο του που τώρα είναι γραφείο! Στη κούνια που είναι το δικό μας δωμάτιο θα μπει η μπέμπα και δν θέλω να του έρθει απότομο, όλα μαζί! Κόψαμε και τη πιπίλα,παλεύουμε για τη πάνα, θα ρθει και το μωρο...αστα το καλομαθημενο μου θα πάθει σοκ!

@Marti μου καλή επιτυχία στις εξετάσεις των μαθητών σου! Και φυσικά κορίτσι μου όλα καλά θα είναι στη Β και θα ευχαριστηθείς καφεδάκια από δω και πέρα να χαλαρώσεις!!! Εεεε Ναι μπαίνουν τα άτιμα τα κιλα αλλά παίρνει κ το μωρό πολύ στο τέλος! Μν τρελαίνεσαι, νομίζω ότι δν είναι και τόσο δύσκολο να φύγουν! Καλε μικρουλες είμαστε ακόμα!!αχαχαχα

• Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Καλημέρα! Πάλι λυσσάξατε με τις κοιλιές κ τα κιλά;;;;; Εγώ για να χαρούν μερικές μερικές, από τα 3 που είχα χάσει τα 2 τα πήρα πίσω.! Ε μέχρι Τρίτη πιστεύω θα έχω πάρει κ το 3ο κ θα αρχίσω ανοδική πορεία! Αλλά απ ότι μου λένε όλες τελευταίους μήνες τα παίρνεις για πλάκα! Ειδικά τον 9ο...

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

@Anastasia05  θα το βάλω στο δωμάτιο του που τώρα είναι γραφείο! Στη κούνια που είναι το δικό μας δωμάτιο θα μπει η μπέμπα και δν θέλω να του έρθει απότομο, όλα μαζί! Κόψαμε και τη πιπίλα,παλεύουμε για τη πάνα, θα ρθει και το μωρο...αστα το καλομαθημενο μου θα πάθει σοκ!

@Marti μου καλή επιτυχία στις εξετάσεις των μαθητών σου! Και φυσικά κορίτσι μου όλα καλά θα είναι στη Β και θα ευχαριστηθείς καφεδάκια από δω και πέρα να χαλαρώσεις!!! Εεεε Ναι μπαίνουν τα άτιμα τα κιλα αλλά παίρνει κ το μωρό πολύ στο τέλος! Μν τρελαίνεσαι, νομίζω ότι δν είναι και τόσο δύσκολο να φύγουν! Καλε μικρουλες είμαστε ακόμα!!αχαχαχα

Ναι τώρα θυμήθηκα,όλο ξεχνάω ! Νομίζω ότι είναι καλύτερα που είναι μικρουλια κ θα το πάρουν πιο ομαλά! Έτσι μου φαίνεται!! Εσύ τι λες??

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Ναι τώρα θυμήθηκα,όλο ξεχνάω ! Νομίζω ότι είναι καλύτερα που είναι μικρουλια κ θα το πάρουν πιο ομαλά! Έτσι μου φαίνεται!! Εσύ τι λες??

Ναι έτσι πιστεύω κι εγώ! Ο σο μικρότερο τόσο καλύτερα αν κι ο δικός μ πλέον 2,5 τα καταλαβαίνει όλα αλλά κάπως τον καλοπιανεις ακόμα! Κι όσο νωρίτερα το κάνουμε να συνηθίζουν! Εγώ το καθυστέρησα Μήπως μετακομιζαμε αλλά δν το βλέπω όποτε δν πάει άλλο! Αχ τα μωράκια μας θα γίνουν μεγάλα αδερφάκια κι εγώ ακόμα μπέμπη μου κ μωρό μου τν φωνάζω ακόμα η τρελή!!!

Άσε κι εγώ ξεχνάω παααρα πολύ! Πολύ νωρίς άρχισαν αυτά τα παρατράγουδα στη 2η εγκυμοσύνη!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Ναι έτσι πιστεύω κι εγώ! Ο σο μικρότερο τόσο καλύτερα αν κι ο δικός μ πλέον 2,5 τα καταλαβαίνει όλα αλλά κάπως τον καλοπιανεις ακόμα! Κι όσο νωρίτερα το κάνουμε να συνηθίζουν! Εγώ το καθυστέρησα Μήπως μετακομιζαμε αλλά δν το βλέπω όποτε δν πάει άλλο! Αχ τα μωράκια μας θα γίνουν μεγάλα αδερφάκια κι εγώ ακόμα μπέμπη μου κ μωρό μου τν φωνάζω ακόμα η τρελή!!!

Άσε κι εγώ ξεχνάω παααρα πολύ! Πολύ νωρίς άρχισαν αυτά τα παρατράγουδα στη 2η εγκυμοσύνη!

Εγώ αντρακι,αγοράκι κ εννοείται μωράκι,αυτό δεν αλλάζει!! Απλά τώρα στη κοιλίτσα εχουμε το νινι ή μπεμπη!!

Σου προτείνω να αγοράσετε το βιβλίο 'α όπως'( εμείς αυτό έχουμε κ το αγαπάμε,πολύ τρυφερό κ συγκινητικό) ή το 'μικρο μου κουβαρακι' για να ετοιμάζεται σιγά σιγά!!:x

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Καλημέρα!!!!! Καλό Σαββατοκύριακο σε όλες!!!! 

Σήμερα κορίτσια το βράδυ στον ύπνο μου μολις τεντωθηκα λιγάκι τσαααακ η κραμπα στην γάμπα που λέγαμε πολύ πονος για κανένα 3 λεπτό!!!

Άλλο να το διαβάσεις και άλλο να το ζεις τελικά χαχαχαχαχ

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

Καλημέρα τσουπρες, είχατε δεν είχατε με κάνατε πρωί πρωί να ζυγιστω!!!φτάσαμε αισίως στα +3.5 πρέπει να αρχίσω να μαζεύομαι μου φαίνεται γιατί το χω ρίξει στα γλυκά!! Τουλάχιστον προς το παρόν δεν φαίνονται, μόνο κοιλουμπα κ στήθος έχουν φουσκώσει,

Παρακαλώ η @Jasmine@ και η @Marti να τρώνε block από συζητήσεις που αφορούν κιλά κ κοιλίες, δεν θα μας συγχιζετε εσείς κουκλίτσες μου γκαστρωμενες γυναίκες!:tongue:

@Renezεμενα η γιατρός είχε πει ότι με κόβει να παίρνω 7 κιλά σύνολο, που να ξέρε η δολια ότι μόλις σταματήσουν οι εμετοί το κοντέρ θα πάρει φωτιά!! :D 

• Χαχα 4

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...