Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Σήμερα όμως η ομάδα πεσμένη ρε φίλες..

Που χαθήκατε όλες οι γλωσσουδες??

Εγω πνιγομαι κοριτσια. Ειλικρινα ..

Ελπιζω να στε ολες καλα.

Μου χαλασε κ το κινητο. Αυριο παω να παρω νεα συσκευη.

Ασχετο! Μα σχετικο με τις κοιλιτσες.κανεις δν με πιστευει οτι ειμαι εγκυος και οτι σε λιγο μπαινω στν 6ο μηνα. Ειμαι 4κιλα πανω. Απο 54-58.και 1.78 υψος.

Γελαω πολυ να ξερετε που δν με πιστευουν χαχαχα καθως τα ρουχα μ δν μου μπαινουν.

Στον γιο ως 7 μηνων μου εκαναν ολ. Τωρα εχει ανοιξει η λεκανη. Τελικα ολα διαφορετικα στη 2η κυηση. Καλα τα λενε οι παλιες χαχαχα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Ninamc είπε:

Ελπιζω να στε ολες καλα.

Ασχετο! Μα σχετικο με τις κοιλιτσες.κανεις δν με πιστευει οτι ειμαι εγκυος και οτι σε λιγο μπαινω στν 6ο μηνα. Ειμαι 4κιλα πανω. Απο 54-58.και 1.78 υψος.

Γελαω πολυ να ξερετε που δν με πιστευουν χαχαχα καθως τα ρουχα μ δν μου μπαινουν.

Στον γιο ως 7 μηνων μου εκαναν ολ. Τωρα εχει ανοιξει η λεκανη. Τελικα ολα διαφορετικα στη 2η κυηση. Καλα τα λενε οι παλιες χαχαχα

1.78?????? Τι νούμερο παπούτσι φοράς μάνα μ?  Φαντάζομαι ο άντρας σου θα είναι πάνω από 1,90 ε? Άντε θα βγάλετε παίδαρο κ κούκλα σαν κυπαρίσσια;)

Εμένα φαίνεται ξεκάθαρα όπως κ στις περισσότερες απ' ότι είδα κ να σας πω...Μ αρέσει!! Το ζω!! Αφού κ ρούχα επιδιώκω να φοράω κολλητά γιατί Μ αρέσει πολύ που σκάει μύτη αυτή η κοιλίτσα που δεν είχα ποτέ(κ βέβαια εκτός εγκυμοσυνης δε θέλω να ξανά έχω χαχαχαχα) αλλά προς το παρόν την αγαπώ:x

Υγ: ευτυχώς αν κ τα παντελόνια μου από τον 3ο δε μπαινουν(εμμμ τα θελα όλα sml και skiny τρομάρα μου!) Αλλά οι μπλούζες κ τα φορεματακια μου κάνουν μια χαρά!!

• Μου αρέσει 4

Just now, Ninamc είπε:

Ελπιζω να στε ολες καλα.

54 Κιλα???! Φοιτήτρια 20 χρόνων μπουμπουκακι ήμουν 55 με ύψος 1,76. Κ τώρα στα κανονικά μου 60. Λογικό να μη σου φαίνεται κορίτσι μου!! Ίσως να νομίζουν ότι έχεις πάρει λίγα κιλά κ να είναι ευγενικοί να μη το σχολιάζουν :P

@Renez που λές για ψηλούς κ ψηλες, εγώ προσωπικά ποτέ δεν είχα πολύ ψηλούς κ δεν με τραβούσαν!;) το 1.90 δεν το ακούμπησα ποτέ! 

Η λεκάνη εμένα δεν έχει ανοίξει αλλά μου φαίνεται πως πετάχτηκε όλη μου η κοιλιά μέσα σε λίγες μέρες αρκετά! Κι εγώ στα +4 είμαι αλλά η κοιλουμπα ξεπροβάλλει καμαρωτη:D

@Ninamc η βάφτιση πότε είναι?όλο ξεχνάω!

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

1.78?????? Τι νούμερο παπούτσι φοράς μάνα μ?  Φαντάζομαι ο άντρας σου θα είναι πάνω από 1,90 ε? Άντε θα βγάλετε παίδαρο κ κούκλα σαν κυπαρίσσια;)

Εμένα φαίνεται ξεκάθαρα όπως κ στις περισσότερες απ' ότι είδα κ να σας πω...Μ αρέσει!! Το ζω!! Αφού κ ρούχα επιδιώκω να φοράω κολλητά γιατί Μ αρέσει πολύ που σκάει μύτη αυτή η κοιλίτσα που δεν είχα ποτέ(κ βέβαια εκτός εγκυμοσυνης δε θέλω να ξανά έχω χαχαχαχα) αλλά προς το παρόν την αγαπώ:x

Υγ: ευτυχώς αν κ τα παντελόνια μου από τον 3ο δε μπαινουν(εμμμ τα θελα όλα sml και skiny τρομάρα μου!) Αλλά οι μπλούζες κ τα φορεματακια μου κάνουν μια χαρά!!

Φοραω 39 ευτυχως, στα πεδιλα 40 

Ο αντρας μ ειναι λιγο πιο ψηλος βπο μενα.οχι 1.90 χαχαχα

Μακαρι να ναι γερα κ τυχερα κ ας ειναι και ψηλολελεκια χαχαχαχα

Και εγω θα χαιρομουν να φαινόταν οποτε σε καταλαβαινω απολυτα. Ευχαριστησου το και φορα οσο στενα σου επιτρεπει ο παιδαρος χαχαχ

Μετα θα σας λειπει η κοιλια. Εκει να δεις, σε βλεπω αμεσως για το επομενο χαχαχαχα

Just now, Anastasia05 είπε:

54 Κιλα???! Φοιτήτρια 20 χρόνων μπουμπουκακι ήμουν 55 με ύψος 1,76. Κ τώρα στα κανονικά μου 60. Λογικό να μη σου φαίνεται κορίτσι μου!! Ίσως να νομίζουν ότι έχεις πάρει λίγα κιλά κ να είναι ευγενικοί να μη το σχολιάζουν :P

@Renez που λές για ψηλούς κ ψηλες, εγώ προσωπικά ποτέ δεν είχα πολύ ψηλούς κ δεν με τραβούσαν!;) το 1.90 δεν το ακούμπησα ποτέ! 

Η λεκάνη εμένα δεν έχει ανοίξει αλλά μου φαίνεται πως πετάχτηκε όλη μου η κοιλιά μέσα σε λίγες μέρες αρκετά! Κι εγώ στα +4 είμαι αλλά η κοιλουμπα ξεπροβάλλει καμαρωτη:D

@Ninamc η βάφτιση πότε είναι?όλο ξεχνάω!

Ναι 54. αστα .χαχα

Και με πολυ φαγητο. Ειναι τα γονιδια μας. Δν εκανα διαιτα ποτε.

Και τρωω και ατσαλα.

Αντε να φανει κ ηδικια μ επιτελους!

Θελω κοιλιτσα.

Τωρα τελος του μηνα. Και γινεται πανικος χαχαχα

Χρειαζομαι βοηθεια κοριτσια. Ψαχνω κινητο με καλη καμερα ως 150 ευρω. Μια ζωη επαιρνα samsung. Μα λεω να αλλαξω. Για πειτε γνωμες.

Περιμενω

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Και εγω θα χαιρομουν να φαινόταν οποτε σε καταλαβαινω απολυτα. Ευχαριστησου το και φορα οσο στενα σου επιτρεπει ο παιδαρος χαχαχ

Μετα θα σας λειπει η κοιλια. Εκει να δεις, σε βλεπω αμεσως για το επομενο χαχαχαχα

Ναι 54. αστα .χαχα

Και τρωω και ατσαλα.

Θελω κοιλιτσα.

Ναι καταλαβαίνω, ετσι τρώω κι εγώ κ νομίζουν ότι τους κοροϊδεύω.. 

Θα κάνετε τη βάφτιση,μετά ελπίζω να χαλαρώσεις λίγο κ τσουπ! Θα φανεί κ η κοιλίτσα με τη κοριτσάρα επιτέλους:x

Q1jtp2.png

Ναι καταλαβαίνω, ετσι τρώω κι εγώ κ νομίζουν ότι τους κοροϊδεύω.. 

Θα κάνετε τη βάφτιση,μετά ελπίζω να χαλαρώσεις λίγο κ τσουπ! Θα φανεί κ η κοιλίτσα με τη κοριτσάρα επιτέλους:x

Αν τα γραφω κομμενα ειναι επειδη εχει σπασει εσωτερικα η οθονη και τα γραφω στα τυφλα χαχα

Ευχαριστω κουκλα! Αντε να δουμε. Απ οταν γξεκινησα να σκεφτοκαι γαμους και παιδια, θυμαμβι να θελω ενα κοριτσακι οσο τπτ αλλο. Τελικα τα καταφερα. Ας πανε ολα καλα σε ολες μας!

Χρειαζομαι βοηθεια κοριτσια. Ψαχνω κινητο με καλη καμερα ως 150 ευρω. Μια ζωη επαιρνα samsung. Μα λεω να αλλαξω. Για πειτε γνωμες.

Περιμενω

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Ναι 54. αστα .χαχα

Και τρωω και ατσαλα.

Θελω κοιλιτσα.

Χρειαζομαι βοηθεια κοριτσια. Ψαχνω κινητο με καλη καμερα ως 150 ευρω. Μια ζωη επαιρνα samsung. Μα λεω να αλλαξω. Για πειτε γνωμες.

Περιμενω

Xiaomi δε το συζητάω!! Για τη τιμή του πολύ καλό κινητό κ σε κάμερα κ σε ήχο κ σε ταχύτητα!!

• Ευχαριστώ 1

Just now, Ninamc είπε:

Ελπιζω να στε ολες καλα.

58 kila k 1.78 axxx!!Kale esu eisai modelo!!

Egw koritsia exw parei 6 kila.H koilia mou fainetai polu megali.Kai vasika prepei ekei na einai ola ta kila giati sto swma idia mou fainomai.

Sigoura exei anoixei i lekani giati ta pantelonia enw mou bainoun,panw den koubwnoun me tipota.

Eimai 1.63 k exw ftasei ta 65 kila.:oops:

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Annou είπε:

58 kila k 1.78 axxx!!Kale esu eisai modelo!!

Egw koritsia exw parei 6 kila.H koilia mou fainetai polu megali.Kai vasika prepei ekei na einai ola ta kila giati sto swma idia mou fainomai.

Sigoura exei anoixei i lekani giati ta pantelonia enw mou bainoun,panw den koubwnoun me tipota.

Εγώ στα κανονικά μου είμαι 55-56 κιλά αλλα με ύψος 1.65..

Τώρα είμαι αισιως στα +8 κιλά αγαπημένες!! Κ εγώ όμως όπως είδατε κ στη φωτό τα 5 σίγουρα έχουν πάει στη κοιλιά μαζί με τον μπέμπη μου κ τα άλλα 3 ευτυχώς έχουν κατανεμηθεί ομοιόμορφα κ δε φαίνεται κουλο το σώμα μου..εκεί ποντάρω κ στο να τα χάσω το ίδιο ομοιόμορφα..

Κ εμένα έχει ανοίξει η λεκάνη μου κ επίσης έχει χαθεί η μέση μου ενώ πριν είχα φανερά σώμα τύπου κλεψύδρα με έντονη μεσουλα να μπαίνει μέσα τωωωωρα ,μια κοιλουμπινα να βγαίνει έξω χαχα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Xiaomi δε το συζητάω!! Για τη τιμή του πολύ καλό κινητό κ σε κάμερα κ σε ήχο κ σε ταχύτητα!!

Συμφωνώ!!! Έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη !

Κορίτσια ψυχραιμία!! Απλά λίγη προσοχή με το φαγητό γιατί θα πιάσουν οι μεγάλες ζέστες κ θα είμαστε φούσκες κ τα νεύρα θα φτάσουν θεό !!

Τώρα ακόμη καλά είμαστε, μάλλον:P

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Συμφωνώ!!! Έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη !

Κορίτσια ψυχραιμία!! Απλά λίγη προσοχή με το φαγητό γιατί θα πιάσουν οι μεγάλες ζέστες κ θα είμαστε φούσκες κ τα νεύρα θα φτάσουν θεό !!

Τώρα ακόμη καλά είμαστε, μάλλον:P

Μια χαρά είμαστε!!! Μονδελακια όλες μας,απλά διαφορετικών σωματοτυπων;)

Ευελπιστώ να φτάσω μέχρι τα 15 που μου είπε ο γιατρός μου κ όχι παραπάνω..

Του πουσ...τη ,έχω αλλά 7 περιθώριο η γουρούνα!! Χαχαχχα

• Μου αρέσει 2

Just now, Renez είπε:

Μια χαρά είμαστε!!! Μονδελακια όλες μας,απλά διαφορετικών σωματοτυπων;)

Ευελπιστώ να φτάσω μέχρι τα 15 που μου είπε ο γιατρός μου κ όχι παραπάνω..

Του πουσ...τη ,έχω αλλά 7 περιθώριο η γουρούνα!! Χαχαχχα

Τα κιλά σαν αριθμός δεν με φοβίζουν , ξέρω ότι θα τα χάσω.

Εγώ δεν άντεχα αυτή τη δυσφορία!! Να μη μπορώ να κουνηθώ, να βάλω παπούτσια, να κάνω μπανακι άνετα! Οοοολα αυτά Ιούλιο Αύγουστο Σεπτέμβριο μέσα στη ζέστη!! Να ξαναπώ πως δεν είμαι του καλοκαιριού κ της ζέστης οπότε καταλαβαίνεις το δράμα μου. Ήμουν ακριβώς ίδια περίοδο εγκυος

Αυτά θυμάμαι κ κλείνω στόμα που κ που!!:mrgreen:

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! 

Εγώ δεν ξέρω πόσα κιλά έχω πάρει πάντως ξεκίνησα με 65 και την τελευταία φορά στο γιατρό ήμουν 69... Δεν θέλω να περάσω τα 10-12 κιλά κ ελπίζω να τα καταφέρω! Στο γάμο μου ήμουν 52 και γενικά εκεί έπαιζα προ παιδιών γύρω στα 55... Μετά δεν ξέρω πως την πάτησα ρε γμτ αλλά θα βάλω στόχο και θα ξαναπάω να στα 55! 

Κ εγώ @Ninamc xiaomi σου προτείνω. Βάλε κ αλλά 50€ και παίρνεις κινηταρα (από το σκρουτζ)

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Τα κιλά σαν αριθμός δεν με φοβίζουν , ξέρω ότι θα τα χάσω.

Εγώ δεν άντεχα αυτή τη δυσφορία!! Να μη μπορώ να κουνηθώ, να βάλω παπούτσια, να κάνω μπανακι άνετα! Οοοολα αυτά Ιούλιο Αύγουστο Σεπτέμβριο μέσα στη ζέστη!! Να ξαναπώ πως δεν είμαι του καλοκαιριού κ της ζέστης οπότε καταλαβαίνεις το δράμα μου. Ήμουν ακριβώς ίδια περίοδο εγκυος

Αυτά θυμάμαι κ κλείνω στόμα που κ που!!:mrgreen:

Πωωωω οπότε το έχεις ξανά περάσει το πακέτο..

Έχεις δίκιο σε αυτό ,εδώ ακόμη κ τώρα αν φάω περισσότερο νιώθω τρελή δυσφορία ήδη!

Αυτό που με έχει σωσει βέβαια το τελευταίο 2μηνο είναι που έκοψα το βραδυνό!! Τρώω στις 3 το μεσημέριανο μου κ 7 φρούτα με γιαούρτι..κ κοιμάμαι τοοοσο ωραία!!

Just now, marianna1986 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Εγώ δεν ξέρω πόσα κιλά έχω πάρει πάντως ξεκίνησα με 65 και την τελευταία φορά στο γιατρό ήμουν 69... Δεν θέλω να περάσω τα 10-12 κιλά κ ελπίζω να τα καταφέρω! Στο γάμο μου ήμουν 52 και γενικά εκεί έπαιζα προ παιδιών γύρω στα 55... Μετά δεν ξέρω πως την πάτησα ρε γμτ αλλά θα βάλω στόχο και θα ξαναπάω να στα 55! 

Κ εγώ @Ninamc xiaomi σου προτείνω. Βάλε κ αλλά 50€ και παίρνεις κινηταρα (από το σκρουτζ)

Κ στα 65 μια χαρά είσαι!! Αλλά αν πράγματικα το θες,αν έχεις κλείσει κ από παιδάκια πλέον,θα βάλεις αφού ξεπεταχτεί λίγο κ το μωράκι ένα πρόγραμμα κ τα 60 τα έχεις το τσεπακι σε 2 μήνες μαξ;)

ΧΑ!!το πολύ πολύ να αρχίσουμε ομαδικώς καποιους μήνες μετά τη γέννα διατροφή να στηρίζουμε η μία την άλλη κ να παίρνουμε ιδέες φαγητών κτλ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...